مقام های سازمان ملل می گویند مردان مسلحی که نقاب به چهره داشتند، به یک اردوگاه تابستانی کودکان فلسطینی در نوار غزه حمله کرده اند.
این افراد، چادرها را آتش زده و وسایل و تجهیزات را از بین برده اند.
حماس که اداره نوار غزه را در اختیار دارد، این حمله را محکوم کرده است.
افراد مسلح همچنین نامه ای با محتوای تهدیدآمیز برای جان گینگ، رئیس آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی (انروا) وابسته به سازمان ملل باقی گذاشته اند.
هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را قبول نکرده اما کارشناسان می گویند به احتمال قوی، این حمله کار گروهی از بنیادگرایان اسلامی است که با چنین اردوگاه هایی برای دختران و پسران مخالفند.
سخنگوی این آژانس به خبرنگاران گفت که افراد مسلح، وسایل بازی و استخرهای پلاستیکی را از بین برده اند.
این اردوگاه قرار بود ماه آینده افتتاح شود. سازمان ملل مراکزی از این دست را برای کودکان غزه آماده کرده تا در آن به بازی و امور هنری مانند رقص و آواز مشغول شوند.
در زمان حمله افراد مسلح هیچ یک از کودکان در اردوگاه حضور نداشتند.
آقای گینگ گفته است که مرعوب خواست مهاجمان نخواهد شد و مجددا قسمت های آسیب دیده این اردوگاه را بازسازی می کند. او گفته است این حمله، حمله به شادی کودکان غزه است.
گروه های تندرو مستقر در نوار غزه در گذشته به مراکز ارائه خدمات اینترنتی و فروشگاه های لوازم آرایشی حمله کرده اند.
منبع: بی بی سی
علی لاریجانی رئیس مجلس ایران گفته که اگر آمریکا درصدد بهره برداری از بخشهایی از توافقنامه مبادله سوخت ایران و ترکیه باشد و در شورای امنیت "دست به ماجرا جویی بزند" ایران در تصمیم خود تجدید نظر خواهد کرد.
آقای لاریجانی در صحن علنی مجلس گفت که "شاید آمریکا و چند کشور اروپایی، در این خیال هستند که با چنین قیل و قالی اجرای بیانیه تهران را گزینشی دنبال کنند."
حدود یک هفته پیش ایران با ترکیه و برزیل، دو عضو غیردائم شورای امنیت، توافقی را امضا کرد تا حدود ۱۲۰۰ کیلوگرم از اورانیوم غنی شده با غلظت کم، برای غنی سازی بیشتر و تبدیل به سوخت راکتور تحقیقاتی تهران، به ترکیه فرستاده شود.
اما این توافقنامه تغییری در نظر موافقان تحریم ایران ایجاد نکرد و کشورهای غربی به خصوص آمریکا همچنان بر تنظیم قطعنامه ای تحریمی از سوی شورای امنیت علیه ایران تاکید دارند.
به عقیده رئیس مجلس ایران هدف کشورهای غربی دنبال کردن بخش هایی از بیانیه تهران است ولی "دولت ایران صرفا در میانجیگری ترکیه و برزیل می تواند در قالب تحقق تمام مفاد بیانیه تهران گام بردارد و نه اقدام گزینشی و حمایت مجلس از بیانیه تهران منوط به رعایت همه شروط آن است."
آقای لاریجانی به امریکا هشدار داده که اگر این کشور چه در سطح شورای امنیت و چه در سطح کنگره این کشور، "دست به ماجراجویی بزند، همه تلاش های کشورهای ترکیه و برزیل را مخدوش کرده و کلا این مسیر به کنار خواهد رفت."
رئیس مجلس خطاب به کشورهای غربی می گوید که "اگر شما واقعا دنبال همین مسیر بودید چرا دو دولت مهم برزیل و ترکیه را دچار تمسخر کردید، ایران از ابتدا به دوستان ترکیه و برزیل گفته بود که ما به آمریکائیها اعتماد نداریم و به همین دلیل با سپردن اورانیوم غنی شده در ترکیه موافق نیستیم. حالا صحت نگاه ایران برای همگان اثبات شد."
یک هفته بعد از توافق ایران با ترکیه بر سر مبادله سوخت، کشورهای غربی همچنان با تردید به آن نگاه می کنند و بحث هماهنگی بر سر تحریم ایران همچنان به قوت خود باقی است.
رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه نامه ای به سران بیست و پنج کشور جهان نوشته و در آن از توافق هسته ای تهران، دفاع کرده است
این نامه به سران کشورهای عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، کشورهای عضو گروه ۵+۱ ( پنج عضو دائم شورای امنیت به علاوه آلمان) و همینطور کشورهای منطقه و همسایه ترکیه فرستاده شده است.
آقای اردوغان در این نامه با تاکید بر موضع دولت ترکیه در مخالفت با سلاح های هسته ای و عاری بودن منطقه از این سلاح ها گفته است توافق نامه تهران مهمترین قدم برای حل و فصل مناقشه هسته ای ایران از طریق دیپلماتیک است.
نخست وزیر ترکیه گفته است همه باید با خوشبینی به این توافق نگاه کنند و تصمیمی خارج از این توافقنامه نگیرند که باعث شکست این راه حل دیپلماتیک شود.
ترکیه می گوید که میانجیگری در پرونده هسته ای ایران را با پیشنهاد آمریکا پیگیری کرده و حالا آمریکا نباید توافق هسته ای ترکیه و برزیل برای مبادله سوخت اتمی را نادیده بگیرد.
رئیس مجلس ایران نیز با اشاره به درخواست آمریکا از ترکیه برای وساطت در پرونده هسته ای می گوید که ایران به احترام ترکیه و برزیل که دو کشور دوست هستند، بحث تبادل سوخت را با شرایطی پذیرفت اما آمریکایی ها "یکباره دست به فریبکاری زدند و با هیاهوی زیاد، مجددا به سوی قطعنامه روی آوردند."
منبع:بی بی سی
میزان:سایتهای اطلاع رسانی جنبش سبز با صدور بیانیه ای بر ایستادگی و "همت مضاعف " برای به زانو در آوردن استبداد تاکید کردند.
این بیانیه به شرح زیر است:
تاریخ پر افتخار ملت ایران به گونه ای رقم خورده است که خرداد ماه آن مزین به حماسه های بزرگی است که ملت ایران در دفاع از حقوق خود سراییده است. ادوار شهادت می دهند که ملت ایران در دوم خرداد با ایستادگی و استقامت حقوق خود را در برابر استبداد داخلی مطالبه کرد، با شهادت و ایثار در سوم خرداد تمامیت ارضی میهن را در برابر اشغالگر بیگانه پاسداری نمود و با مجاهدت و ایمان در پانزدهم خرداد استبداد داخلی و استعمار خارجی را در هم کوبید. پس تبلور ممارست خردادیمان در بیست و دوم خرداد ماه ۱۳۸۸ به ثمر نشست، آنجا که برای تغییر و سرنگونی دیکتاتوری دروغ، برای حاکمیت قانون، احیای ارزشهای انسانی و اشاعه اسلام رحمانی به پا خواستیم ولی متاسفانه در کمال ناباوری با انتخاباتی مهندسی شده روبرو شدیم. ملت آگاه ایران از پای ننشست و بار دیگر بیست و پنجم خرداد ماه بغض در گلو فرو بست، لبها را دوخت و با سکوت و آرامش به خیابانها آمد تا ازمجریان و ناظرین انتخابات بپرسد «رای من کجاست»، سوالی که با متانت پرسید و با آتش پاسخ شنید. خرداد آبستن این حماسه ها، طفلی را زایمان کرد که جنبش سبزش نامیدیم و امسال یکسالگی اش را بزرگ می داریم.
جنبش سبز مردمی آزادیخواه و عدالتجویی که سال گذشته همزمان با انتخابات ریاست جمهوری شکل گرفت طی یکسال گذشته علی رغم سرکوبهای شدید حاکمیت توانسته پیام رهایی بخش خود را به لایه های مختلف اجتماعی برساند و امروزطیف وسیعی از طبقات اجتماعی اعم از کارگران، روستاییان، کارمندان، دانشگاهیان، مراجع تقلید و... را با خود همراه سازد. وهجمه وسیع تبلیغات بنگاههای دروغ پراکنی دولتی نتوانسته ذره ای تردید در حقیقت مسیر سبز پیشرویمان ایجاد کند و با وجود رویکرد خشن حاکمیت و به شهادت رساندن و مجروح ساختن معترضان و زندانی کردن هزاران نفر، مردم تیزبینانه تصمیم گرفتند تا با پرهیز از به دام افتادن در خشونتی که خواسته اقتدارگرایان است، فعالیت جنبش را از راه های دیگری ادامه دهند.
امروز فضای کار حرفه ای رسانه در ایران سیاه ترین و محدود ترین دوران خود را تجربه می کند. انحصار طلبان در ماه های بعد از انتخابات با بازداشت و زندانی کردن و احضار جمع کثیری از روزنامه نگاران متعهد و آزادیخواه ایرانی و توقیف روزنامه های اصلاح طلب تلاش کرده اند تا چرخه اطلاع رسانی آزاد را در ایران متوقف سازند ولی این امر سبب شد تا بسیاری از همکارانمان با کوچ از رسانه های کاغذی به فضای مجازی، رسالت اطلاع رسانی خود را ادامه دهند. همچنین جنبش توانست با بسط ایده هر شهروند یک رسانه از روایات شهروندان برای اطلاع رسانی در جامعه استفاده کند و با این استراتژی عملاً هر تاکتیک امنیتی و نظامی حاکمان را برای مقابله با جنبش سبز با شکست مواجه سازد.
در این میان پایگاه های اطلاع رسانی سبز نیز که از دل همین جنبش روییده اند و با تغذیه اطلاعاتی فرد فرد هموطنان سبزاندیش اداره می شوند، با تلاشی شبانه روزی و «همتی مضاعف» و با تکیه بر راهبرد «صبر و استقامت» می کوشند تا رسالت جنبش سبز را که همان اطلاع رسانی و آگاه کردن ملت، اعم از مخالف و موافق، از واقعیات پیش روست دنبال کنند. در این حوزه نیز حاکمیت اقتدارگرا با صرف مبالغ هنگفت از بیت المال و استخدام هکرهای بین المللی حرفه ای تحت پوشش «ارتش سایبری»، با حرکتهای تروریستی در حوزه ارتباطات مجازی، سعی دارد تا صدای رسانه های سبز را خاموش کند. این طرح های شیطانی هربار با تیزهوشی متخصصان رسانه های سبز خنثی می شود و آنچنان حسرت خاموشی صدای ما را به دل محفلهای دروغ پراکنی میگذارد که این یاس و شکست را با عنوان «حمایت بیگانه از رسانه های سبز» از تریبونهای رسمی و غیر رسمی خود منتشر می کنند.
ما پایگاه های اطلاع رسانی جنبش سبزملت ایران ضمن تبریک وتهنیت فرارسیدن ماه دفاع از حقوق ملت و ماه آگاهی و حق جویی، خرداد ماه، به ملت آگاه، سرافراز و آزاده ایران، اعلام می کنیم که تا لحظه پیروزی با ایستادگی و استقامت، رسالت اطلاع رسانی خود را ادامه می دهیم و تا روزی که استبداد از این مرز و بوم رخت برنبندد از پای نخواهیم نشست. همچنین یا آور می شویم که
* عنصر آگاهی اکسیر حیات جنبش سبز ایران است و برای تداوم این جنبش رسالت فرد فرد ما، بسط آگاهی در جامعه می باشد. لذا از تمامی سبزاندیشان دعوت می نماییم تا ابتکارات و راهکارهایشان برای عملیاتی کردن این مهم در جامعه را برای ما ارسال فرمایند.
* استقامت آنگونه که قول شریف «فاستقم کما امرت» است را سرلوحه کار خود قرار خواهیم داد و مطمئنیم بر اثر صبر در این راه نوبت ظفر آید «و ان الله مع الصابرین» محقق می شود.
* دفاع از حقوق شهروندان با هر گرایش و نگرش فکری را وظیفه انسانی و عقیدتی خود می دانیم و با همتی مضاعف در این مسیر گام بر می داریم. ما عمیقا اعتقاد داریم که «پیروزی ما آن چیزی نیست که در آن کسی شکست بخورد. همه باید با هم کامیاب شویم، اگرچه برخی مژده این کامیابی را دیرتر درک کنند.»
* رمز تداوم مقتدرانه جنبش سبز ایران اتحاد اجزاء این جنبش است. پایگاه های اطلاع رسانی سبز نیز بنا دارند تا با همکاری و اتحاد بیشتر نمادی از همکاری و تعامل تمام گروه ها و فعالین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آزادیخواه ایران در راه رسیدن به آرمانهای همیشه جاوید استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی باشند.
* همانطور که در بیانیه ۱۳ میرحسین موسوی می خوانیم» : اگر به سوی تندرویهای بیدلیل بلغزیم چه بسا که حاصل یک هفته و یک ماه تلاش را در یک روز و یک صحنه جا بگذاریم». لذا تبیین اصول مقاومت مسالمت آمیز و پرهیز از خشونت را به عنوان تاکتیک اصلی برای فراگیر کردن گفتمان جنبش سبز در سراسر ایران و میان هموطنان خارج از کشور می دانیم و برای توسعه و تعمیق این گفتمان در میان همه اقشار اجتماعی، علی الخصوص گروه هایی که به دلیل شرایط خود دسترسی مستقیم به فضای مجازی و گردش آزاد اطلاعات ندارند، به تحقق شعار «هر فرد یک رسانه» همت بسته ایم.
* پایگاه های اطلاع رسانی سبز ایران به عنوان بخشی از چرخه اطلاع رسانی جنبش در شرایط کنونی و در آستانه سالگرد خروش ملی 22 خرداد، مردم، این رهبران حقیقی جنبش سبز را به استقامت و ابرام در مطالبه خواسته های قانونی خود برای احیای اصول از دست رفته قانون اساسی فرا می خوانند. همانگونه که مهندس میرحسین موسوی و حجه الاسلام و المسلمین مهدی کروبی بارها تاکید کرده اند، از مردم می خواهیم که با هشیاری و استقامت توامان بنیان فکری امپراطوری دروغ را در هم شکنند و با پیگیری اعتراضات مسالمت آمیز و دور از خشونت خود، استبداد را به زانو در آورند. این آیین، پیمان ما و ملت تا حصول نتیجه نهایی و کوچ استبداد از جامعه مان خواهد بود.
پایگاه خبری امروز
پایگاه خبری تحول سبز
پایگاه راهبردی، تحليلي و خبری جرس
پایگاه خبری سحام
پایگاه خبری میزان
پایگاه خبری ندای سبز آزادی
پایگاه خبری رای من کجاست بیانیه مشترک پایگاههای اطلاع رسانی سبز ایران
تاریخ پر افتخار ملت ایران به گونه ای رقم خورده است که خرداد ماه آن مزین به حماسه های بزرگی است که ملت ایران در دفاع از حقوق خود سراییده است. ادوار شهادت می دهند که ملت ایران در دوم خرداد با ایستادگی و استقامت حقوق خود را در برابر استبداد داخلی مطالبه کرد، با شهادت و ایثار در سوم خرداد تمامیت ارضی میهن را در برابر اشغالگر بیگانه پاسداری نمود و با مجاهدت و ایمان در پانزدهم خرداد استبداد داخلی و استعمار خارجی را در هم کوبید. پس تبلور ممارست خردادیمان در بیست و دوم خرداد ماه ۱۳۸۸ به ثمر نشست، آنجا که برای تغییر و سرنگونی دیکتاتوری دروغ، برای حاکمیت قانون، احیای ارزشهای انسانی و اشاعه اسلام رحمانی به پا خواستیم ولی متاسفانه در کمال ناباوری با انتخاباتی مهندسی شده روبرو شدیم. ملت آگاه ایران از پای ننشست و بار دیگر بیست و پنجم خرداد ماه بغض در گلو فرو بست، لبها را دوخت و با سکوت و آرامش به خیابانها آمد تا ازمجریان و ناظرین انتخابات بپرسد «رای من کجاست»، سوالی که با متانت پرسید و با آتش پاسخ شنید. خرداد آبستن این حماسه ها، طفلی را زایمان کرد که جنبش سبزش نامیدیم و امسال یکسالگی اش را بزرگ می داریم.
جنبش سبز مردمی آزادیخواه و عدالتجویی که سال گذشته همزمان با انتخابات ریاست جمهوری شکل گرفت طی یکسال گذشته علی رغم سرکوبهای شدید حاکمیت توانسته پیام رهایی بخش خود را به لایه های مختلف اجتماعی برساند و امروزطیف وسیعی از طبقات اجتماعی اعم از کارگران، روستاییان، کارمندان، دانشگاهیان، مراجع تقلید و... را با خود همراه سازد. وهجمه وسیع تبلیغات بنگاههای دروغ پراکنی دولتی نتوانسته ذره ای تردید در حقیقت مسیر سبز پیشرویمان ایجاد کند و با وجود رویکرد خشن حاکمیت و به شهادت رساندن و مجروح ساختن معترضان و زندانی کردن هزاران نفر، مردم تیزبینانه تصمیم گرفتند تا با پرهیز از به دام افتادن در خشونتی که خواسته اقتدارگرایان است، فعالیت جنبش را از راه های دیگری ادامه دهند.
امروز فضای کار حرفه ای رسانه در ایران سیاه ترین و محدود ترین دوران خود را تجربه می کند. انحصار طلبان در ماه های بعد از انتخابات با بازداشت و زندانی کردن و احضار جمع کثیری از روزنامه نگاران متعهد و آزادیخواه ایرانی و توقیف روزنامه های اصلاح طلب تلاش کرده اند تا چرخه اطلاع رسانی آزاد را در ایران متوقف سازند ولی این امر سبب شد تا بسیاری از همکارانمان با کوچ از رسانه های کاغذی به فضای مجازی، رسالت اطلاع رسانی خود را ادامه دهند. همچنین جنبش توانست با بسط ایده هر شهروند یک رسانه از روایات شهروندان برای اطلاع رسانی در جامعه استفاده کند و با این استراتژی عملاً هر تاکتیک امنیتی و نظامی حاکمان را برای مقابله با جنبش سبز با شکست مواجه سازد.
در این میان پایگاه های اطلاع رسانی سبز نیز که از دل همین جنبش روییده اند و با تغذیه اطلاعاتی فرد فرد هموطنان سبزاندیش اداره می شوند، با تلاشی شبانه روزی و «همتی مضاعف» و با تکیه بر راهبرد «صبر و استقامت» می کوشند تا رسالت جنبش سبز را که همان اطلاع رسانی و آگاه کردن ملت، اعم از مخالف و موافق، از واقعیات پیش روست دنبال کنند. در این حوزه نیز حاکمیت اقتدارگرا با صرف مبالغ هنگفت از بیت المال و استخدام هکرهای بین المللی حرفه ای تحت پوشش «ارتش سایبری»، با حرکتهای تروریستی در حوزه ارتباطات مجازی، سعی دارد تا صدای رسانه های سبز را خاموش کند. این طرح های شیطانی هربار با تیزهوشی متخصصان رسانه های سبز خنثی می شود و آنچنان حسرت خاموشی صدای ما را به دل محفلهای دروغ پراکنی میگذارد که این یاس و شکست را با عنوان «حمایت بیگانه از رسانه های سبز» از تریبونهای رسمی و غیر رسمی خود منتشر می کنند.
ما پایگاه های اطلاع رسانی جنبش سبزملت ایران ضمن تبریک وتهنیت فرارسیدن ماه دفاع از حقوق ملت و ماه آگاهی و حق جویی، خرداد ماه، به ملت آگاه، سرافراز و آزاده ایران، اعلام می کنیم که تا لحظه پیروزی با ایستادگی و استقامت، رسالت اطلاع رسانی خود را ادامه می دهیم و تا روزی که استبداد از این مرز و بوم رخت برنبندد از پای نخواهیم نشست. همچنین یا آور می شویم که
* عنصر آگاهی اکسیر حیات جنبش سبز ایران است و برای تداوم این جنبش رسالت فرد فرد ما، بسط آگاهی در جامعه می باشد. لذا از تمامی سبزاندیشان دعوت می نماییم تا ابتکارات و راهکارهایشان برای عملیاتی کردن این مهم در جامعه را برای ما ارسال فرمایند.
* استقامت آنگونه که قول شریف «فاستقم کما امرت» است را سرلوحه کار خود قرار خواهیم داد و مطمئنیم بر اثر صبر در این راه نوبت ظفر آید «و ان الله مع الصابرین» محقق می شود.
* دفاع از حقوق شهروندان با هر گرایش و نگرش فکری را وظیفه انسانی و عقیدتی خود می دانیم و با همتی مضاعف در این مسیر گام بر می داریم. ما عمیقا اعتقاد داریم که «پیروزی ما آن چیزی نیست که در آن کسی شکست بخورد. همه باید با هم کامیاب شویم، اگرچه برخی مژده این کامیابی را دیرتر درک کنند.»
* رمز تداوم مقتدرانه جنبش سبز ایران اتحاد اجزاء این جنبش است. پایگاه های اطلاع رسانی سبز نیز بنا دارند تا با همکاری و اتحاد بیشتر نمادی از همکاری و تعامل تمام گروه ها و فعالین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آزادیخواه ایران در راه رسیدن به آرمانهای همیشه جاوید استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی باشند.
* همانطور که در بیانیه ۱۳ میرحسین موسوی می خوانیم: «اگر به سوی تندرویهای بیدلیل بلغزیم چه بسا که حاصل یک هفته و یک ماه تلاش را در یک روز و یک صحنه جا بگذاریم». لذا تبیین اصول مقاومت مسالمت آمیز و پرهیز از خشونت را به عنوان تاکتیک اصلی برای فراگیر کردن گفتمان جنبش سبز در سراسر ایران و میان هموطنان خارج از کشور می دانیم و برای توسعه و تعمیق این گفتمان در میان همه اقشار اجتماعی، علی الخصوص گروه هایی که به دلیل شرایط خود دسترسی مستقیم به فضای مجازی و گردش آزاد اطلاعات ندارند، به تحقق شعار «هر فرد یک رسانه» همت بسته ایم.
* پایگاه های اطلاع رسانی سبز ایران به عنوان بخشی از چرخه اطلاع رسانی جنبش در شرایط کنونی و در آستانه سالگرد خروش ملی 22 خرداد، مردم، این رهبران حقیقی جنبش سبز را به استقامت و ابرام در مطالبه خواسته های قانونی خود برای احیای اصول از دست رفته قانون اساسی فرا می خوانند. همانگونه که مهندس میرحسین موسوی و حجه الاسلام و المسلمین مهدی کروبی بارها تاکید کرده اند، از مردم می خواهیم که با هشیاری و استقامت توامان بنیان فکری امپراطوری دروغ را در هم شکنند و با پیگیری اعتراضات مسالمت آمیز و دور از خشونت خود، استبداد را به زانو در آورند. این آیین، پیمان ما و ملت تا حصول نتیجه نهایی و کوچ استبداد از جامعه مان خواهد بود.
پایگاه خبری امروز
پایگاه خبری تحول سبز
پایگاه راهبردی، تحليلي و خبری جرس
پایگاه خبری سحام
پایگاه خبری میزان
پایگاه خبری ندای سبز آزادی
پایگاه خبری رای من کجاست
همزمان با آغاز خرداد ماه و نزدیکی سالگرد انتخابات سال گذشته، تحرکات نیروهای امنیتی سپاه پاسداران و بسیج، جهت آمادگی برای برخورد با اعتراضات احتمالی مخالفان دولت بیشتر شده است. در تازه ترین تحرکات امنیتی، جانشین سازمان شبه نظامی بسیج به بهانه سالمرگ آیت الله خمینی از "انتقال بیش از دو میلیون زائر" به تهران خبر داده و گفته است که: "در مراسم امسال باید چشم فتنه گران را کور کنیم".
به گزارش خبرگزاری فارس، وابسته به نیروهای نظامی-امنیتی، علی فضلی که در ماه های اولیه سرکوب اعتراضات در سال گذشته، فرمانده سپاه تهران بود، دیروز در یک کنفرانس خبری گفته است: "امسال شاهد اعلام آمادگي براي حضور بينظير مردم بودهايم و تاكنون بيش از 5 ميليون نفر براي حضور در مراسم اعلام آمادگي كردهاند اما به دليل محدوديتهاي كه در حوزه حمل و نقل زائرين و فضاي موجود وجود دارد، اين مراسم با حداقل 2 ميليون نفر كه به تأييد ستاد مركزي سالگرد ارتحال امام هم رسيده است برگزار ميشود. در این همایش سیاسی -الهی 736 هزار زائر از 29 استان كشور و يك ميليون و 264 هزار نفر هم از استان تهران شرکت خواهند كرد. "
جانشين محمد رضا نقدی افزوده است: "حضور باشكوه جوانان و مردم كشورمان در مراسم سالگرد ارتحال امام پاسخي به مستكبران جهان است و چشمان منافقين و فتنهگران را كور خواهد كرد".
او مقر استقرار این افراد را "قرارگاه شهید فهمیده" معرفی کرده و ادامه داده است که: "امسال با فعال شدن تمامي كميتهها و بخشهاي مسئول در قرارگاه شهید فهمیده و ايجاد آمادگي و اشراف خوب در همه زمينهها و حوزهها اعم از اسكان و تغذيه، امنيت، مهمانهاي خارجي و... پيشبيني ميشود، مراسم سالگرد ارتحال به خوبي برگزار شود".
انتقال نزدیک به 2 میلیون نیروی شبه نظامی و استقرار آنان در یک پادگان نظامی در شرایطی صورت می گیرد که نگرانی از واکنش مردمی به حوادث پس از خرداد، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. از همین روست که جانشین فرماندهی سازمان شبه نظامی بسیج از کور کردن چشم "فتنه گران" سخت گفته است.
او اعلام کرده است: "كميته امنيت برگزاري مراسم را از مرزها تا حرم رصد ميكند و مهمانان خارجي با همكاري وزارت خارجه، وزارت اطلاعات، نيروي انتظامي، سپاه و بسيج براي حضور در مراسم همراهي و هدايت ميشوند".
برگزاری این مراسم تاکنون بر عهده "موسسه تنظیم و نشر آثار آیت الله خمینی" بوده و اداره این مراسم توسط سپاه پاسداران بی سابقه است.
در همین حال، محمد علی انصاری، برادر حمید انصاری قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار آیت الله خمینی، که سالهاست به عنوان دبیر ستاد برگزاری این مراسم معرفی می شود، امسال در حاشیه ستادی قرار گرفته است که علی فضلی و سازمان شبه نظامی بسیج و یگان های سپاه پاسداران آن را اداره می کند.
آنطور که ایلنا، خبرگزاری اصلاح طلب کارگری ایران گزارش داده است، وی که همچنان به عنوان "دبیر ستاد مرکزی" کنفرانس خبری برگزار می کند، در تازه ترین سخنان خود از "برنامه ریزی گسترده و منسجم سپاه و بسیجگ برای برگزاری این مراسم سخن گفته است.
در همین حال ستاد مرکزی نمازجمعه تهران نیز از برگزاری مراسم نماز جمعه با سخنرانی آیت الله خامنه ای در مقبره آیت الله خمینی خبر داده است. به گفته علی فضلی "حضور رئیس جمهور به عنوان سخنران پیش از خطبه قطعی شده است" و سخنرانی سید حسن خمینی نیز به گفته فضلی "فعلا قطعی" اعلام شده است.
همزمان با انتشار اخبار مربوط به نقل و انتقال سازمان یافته نیروهای شبه نظامی در آستانه سالگرد حوادث خرداد ماه، محمد رضا نقدی، رئیس سازمان شبه نظامی بسیج هم دوروز پیش ضمن سخنانی که "سپاه نیوز" آنرا بازتاب داد، از "حمایت مدعیان خط امام از تروریست ها" سخن گفته و افزوده است: "این افراد از تروریستهای بمبگذار و قاتلین عزاداران امام حسین حمایت میکنند و میگویند چرا آنها را اعدام کردید و در عین حال خود را افرادی اسلامگرا و معتقد به خط امام معرفی میکنند. وجود این افراد شخصیت معاویه و یزید را برای ما تفسیر و باورپذیر کرده است".
او درباره مراسم نیز گفته است: "اگر وسایل حمل ونقل و شرایط مهیا بود 30 میلیون نفر در این مراسم شرکت میکردند و انشاءالله با فراهم شدن وسایل، باشکوهترین نماز جمعه تاریخ را در روز 14 خرداد خواهیم دید".
سخنان نقدی در حالی بیان شده که سایت جوان آنلاین، ارگان اینترنتی نزدیک به سپاه پاسداران نیز در خبری از "احتمال تکرار فتنه انگیزی در مناسبت های پیش رو" خبر داده است.
این سایت مدعی شده است که محمد موسوی خوئینی ها در دیداری با "سران فتنه" گفته است: "ناراضیها بزودی بمبگذاری و ترور را آغاز خواهند کرد. البته وی هیچ اشارهای به ارتباط خود، با بمبگذاران و روندی که باید ادامه پیداکند، نکرده است".
منبع آگاه جوان ادامه داده است: "این اظهارات آخرین تلاشهای ناکام جریان فتنه برای فتنه انگیزی در آستانه مناسبتهای پیش رو از جمله 14 و 15 خرداد است. حال آنکه در صورت تکرار فتنهانگیزی کنترل صبر ملت انقلابی با دشواریهایی روبهرو خواهد بود".
منبع:روزآنلاین/نازنین کامدار
جمعی از خانواده های سرداران شهید دفاع مقدس و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس با مهندس موسوی و دکتر زهرا رهنورد دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش خبرنگار کلمه در این دیدار که در آستانه سالروز آزادی خرمشهر انجام شد، نخست وزیر دوران دفاع مقدس گفت: آنچه ملت ما امروز می خواهد همان سرمایه ای است که توانست معجزه آزاد سازی خرمشهر را بیافریند.
خاطراتی روشن از ایستادگی یک ملت
موسوی در این دیدار ضمن تشکر از خانواده های شهدا ، گفت: "خانواده شهدا شاهد یک دوره از ایستادگی یکپارچه ملت ما در مقابل هجمه های خارجی بودند.خانواده های شهدا و در کنار آنها ملت ما به خوبی به یاد دارند که آنچه باعث شد در دفاع مقدس یک وجب از خاک کشور را علیرغم قدرت دشمن و همکاری قدرت های بزرگ و قدرت های منطقه از دست ندهیم ، نه اسلحه بود و نه پول بلکه آنچه باعث پیروزی شد گفتمانی بود که همه ملت را در پشت سر جبهه های رزمندگان قرار می داد. همه ما خاطراتی روشن از ایستادگی ملت داریم."
ذهنیت خرافی دولتهای فاسد عامل بسیاری از شکستها
موسوی با اشاره به تاریخ جنگ های ایران در طول دویست سال گذشته گفت:" به دلیل جنگ های دویست سال گذشته ترسی میان مردم از دشمنان خارجی لانه کرده بود. در این دویست سال مناطق بسیاری از کشور ما جدا شد. اگر تاریخ دویست ساله منطقه را مطالعه کنیم ، پی خواهیم برد که ذهنیت خرافی و فاسد دولت ها تا چه اندازه در این جنایات و شکست ها دخیل بودند . آخرین آن از دست دادن بخش هایی از خاک کشورمان توسط پهلوی دوم بود."
موسوی گفت: "علیرغم کمک نظامی کشورهای منطقه به رژیم صدام و حمایت صریح آمریکا و شوروی از وی، ملت از این آزمایش بزرگ پیروز بیرون آمد و کمترین اثر این مقاومت هشت ساله رخت بربستن ترس ازکشته شدن و شهادت در راه حق و ارزش های پایه ای بود. "
آزادی و عدالت را باید با ایستادگی و صبر به دست آورد
وی به فیلم ها و مستند های ساخته شده در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت:"اگر به این تصاویر نگاه کنید تنها چیزی که در چشمان رزمندگان ، پدران ، مادران و آحاد ملت نخواهید دید ترس است و حذف این ترس بزرگترین عامل حفظ امنیت ملی ما در مقابل دشمنان خارجی بوده است.
وی افزود: "روحیه ایثار تنها سرمایه ای است که اکنون ملت ما هم در مقابل خطر هجوم خارجی و هم هجوم فساد و خودرایی و استبداد دارد. ایثار از دستاوردهای دفاع مقدس است. "
موسوی تصریح کرد: "آزادی و عدالت به صورت خود بخودی در اختیار مردم قرار نمی گیرد . نه آزادی و نه عدالت در حوزه عمومی داده شدنی نیست بلکه آزادی و عدالت را باید با فداکاری و ایستادگی و تدبیر به دست آورد و از آن حراست کرد. آزادی و عدالت با ایثار در سطح وسیع بدست می آید . برای نسل جوان ما مهم است ایرانی را که با چنگ زدن به فضیلت هایی همچون ایثار به دست اورده ، حفظ کند. با ایثار بود که خونین شهر دوباره خرمشهر شد."
به گفته نخست وزیر امام (ره) ،" آنچه ملت ما امروز می خواهد همان سرمایه ای است که توانست معجزه آزاد سازی خرمشهر را بیافریند . معجزه ای آنچنان بزرگ که امام (ره) فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد».این همان تفسیر از آیه «ما رمیت اذ رمیت» است . وقتی مردمی در راه اهداف بلند خدایی، خود را فانی دیدند این دست خداست که فجر پیروزی را می آفریند و با این نگاه است که ما می توانیم سوال کنیم که آیا صبح نزدیک نیست؟"
امتحانی بزرگ پیش روی ملت ما
موسوی افرود: "این روزها به دلیل رخنه فساد ، دروغ و بی تدبیری، ملت ما در مقابل امتحان های بزرگی قرار گرفته است.سقوط تولید ناخالص داخلی به نیم درصد در سال گذشته مانند از سر گذراندن یک حمله بزرگ از سوی دشمنان خارجی است. فشار این سقوط بر تولید گران است و فقر و بیکاری و بیچارگی سنگینی را به دنبال دارد، فشار به کارگران، معلمان ، کارمندان و روستائیان بیشتر است."
بازگشت یه مردم؛ این تنها راه حل است
وی با اشاره به راه حل جنبش سبز در این زمینه گفت:" جنبش سبز می گوید راه حل برگشت به سوی مردم است. راه حل در جلب حمایت مردم است و اینکار جز از طریق به رسمیت شناختن حق مردم برای حاکمیت بر سرنوشت خود ممکن نیست. فصل سوم قانون اساسی را بدون کوچکترین تغییری اجرا کنید . خواهید دید که دوباره دورنمای صبح امید پیدا خواهد شد."
وی خطاب به مسئولان گفت :"شما نمی توانید مسائل داخلی و خارجی را با بستن روزنامه هاو پر کردن زندان ها مهار کنید. احترام به ملت و احترام به کرامت ذاتی انسان ها خشت اول همه اصلاحات است. اینکه عده ای با چوب و چماق در زندان و بیرون زندان بر سر مردم بزنند همان سیاست های قاجاری ها است ."
تحریم ها ناشی از بی تدبیری است اما با آن مخالفیم
موسوی گفت:" این روزها بحث تحریم علیه ملت ما شنیده شده است. ما گرچه وضعیت بوجود آمده را ناشی از سو تدبیر و ماجراجویی در سیاست خارجی کشور می دانیم ولی نمی توانیم با این تحریم که روی زندگی مردم اثر خواهد گذاشت موافق باشیم و در این صف کشی علیرغم آنکه وضعیت دشواری داریم، صف ما بدون کوچکترین تنازلی در مطالباتمان ، در کنار ملتمان است.
موسوی در خاتمه ماه خرداد را ماه بیداری و مقاومت توصیف کرد و با یادآوری زنجیره سبزی که سال گذشته از میدان تجریش تا میدان راه آهن کشیده شده بود ،گفت: "آن زنجیره ،زنجیره صلح و دوستی بود و کمترین بهره ای که ما از آن رویداد باید داشته باشیم این است که چهره دوزخی فشارها ، محدودیت ها و سرکوب ها نباید آن سرمایه عظیم اجتماعی را مورد تهدید قرار دهد. جنبش سبز باید همواره به دنبال نهضتی اخلاقی ، مردم دوست ، صلح طلب و دوستدار همه ملت باشد."
وی افزود:" جنبش سبز آحاد ملت و شهروندان را به خودی و غیر خودی تقسیم نمی کند و رشد فضیلت ها وتحقق مطالبات مبتنی بر عدالت و آزادی را یک وحدت فراگیر ملی می داند."
جمعی از فعالان مدنی ایران با صدور بیانیه ای خطاب به نهادهای حقوق بشر خواستار تعجیل در رسیدگی به وضعیت وخیم زندانیان سیاسی و محکومان به اعدام در زندان های ایران شدند.
متن این اطلاعیه بدین شرح است:
صبح یکشنبه 19 اردیبهشت 1389 پنج نفر در ایران اعدام شدند. فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی، علی حیدریان، مهدی اسلامیان و شیرین علم هویی آخرین قربانیان خشونت سیاسی در ایران، درحالی اعدام شدند که حکمشان بر اساس بررسی دادگاهی صالح اعلام نشده بود. از این پنج تن، پرونده سه نفر بر اساس ماده 18 در دست بررسی بود و به خانواده های بعضی از آنان قول آزادی داده شده بود. آنها روز شنبه با خانواده های صحبت کرده بودند ، بدون اینکه بدانند آخرین بار است که صدای هم را خواهند شنید و ... ناگهان تلفنهای اوین قطع شد.
فرزاد، شیرین، فرهاد، علی و مهدی در مدت زندانی بودن خود ، نه تنها مورد شکنجه، توهین و غیر انسانی ترین رفتار های پرخشونت قرار گرفته بودند، که از پایه ای ترین حقوق زندانی یعنی دسترسی به وکیل در بسیاری از مراحل دادرسی نیز برخوردار نبودند. از غیر قانونی ترین ابعاد این فاجعه می توان از عدم اطلاع افراد خانواده و وکلای مدافع آنان از این اعدام ها نام برد. شرایطی که آنان آخرین شب زندگی خود را به اتمام رساندند هنوز بر هیچکس مشخص نیست ولی تا هم اینجا روشن است که آنها حتا امکان خداحافظی با عزیزان و نزدیکان خود را نیز بدست نیاوردند.
در سال 2009 حداقل 388 نفر در ایران اعدام شده اند که شامل کودکان و مجرمان کمتر از 18 سال هم بوده است. بنا به گزارشهای سازمان عفو بین الملل تعداد اعدام ها در پنج سال گذشته چهار برابر شده است و همانگونه که در دادگاه های نمایشی تابستان 2009 نشان داده شده است کوچکترین عدالت ، انصاف و بی طرفی در این دادگاه ها حاکم نبوده است. اضافه بر این، بیش از 130 کودک در ایران در انتظار اعدام به سر می برند. همچنین بیست و دو کُرد، شش بلوچ، یک عرب ایرانی و چهارده نفر در تهران نیز که در خطر اجرای حکم اعدام قرار دارند، شناسایی شده اند.
ما جمعی از فعالان حقوق بشر و فعالان مدنی با اعلام انزجار از این اعدامها، نگرانی شدید خود را درباره وضعیت بازداشت شدگان بعد از انتخابات ریاست جمهوری ابراز می داریم که تحت شدیدترین فشارها برای قبول اتهام های ساختگی قرار دارند که در نهایت حکم اعدام را بدنبال دارد.
ما ضمن محکوم کردن این رفتار حکومت ایران، از تمامی نهادهای بین المللی به ویژه سازمان ملل مصرانه درخواست می کنیم که در شرایط پرخطری که محکومان به اعدام در زندانهای ایران را تهدید می کند، برای جلوگیری از اجرای حکم سایر محکومان و بررسی اتهام کسانی که به خاطر داشتن عقیده و مرام سیاسی یا عقیدتی محکوم شده اند، بر اعزام گزارشگران ویژه حقوق بشر به ایران پا فشاری جدی کنند.
همچنین از نهادهای حقوق بشری می خواهیم که با صدور بیانیه سوء استفاده شرم آور حکومت ایران از اعدام ، برای ایجاد وحشت و سرکوب و خفقان را با قاطعیت محکوم کنند.
رویا کاشفی – آسیه امینی – مانی صورتگر – علی عبدی – سمانه موسوی – پویا عزیزی – سپهر عاطفی – سپیده عباس زاده – فرشته قاضی – احمد بیگلو – حمید حمیدی – نسترن حمیدی – مریم سعیدی – صفورا الیاسی – عسل اخوان – سینا سیفی – عشا مومنی – جلوه جواهری – کاوه مظفری – نوشابه امیری- بابک ذاکری – نگار سماک نژاد –مریم اهری – شهاب الدین شیخی – لیلا موری – فاطمه حقسقت جو – علی مقتدری – بهنار مهرانی – محمد افرا – فرشته فراهانی – پویان فخرایی - محبوبه عباسقلی زاده – مریم رحمانی – بهرام سرپوشانی – نریمان رحیمی – محبوبه محبی – یاشار گرمستانی – مسیح علی نژاد –شهرزاد زهتاب – رکسانا ستایش – علی طایفی – مسعود روحانی – پردیس درخشنده – فرناز کمالی – آینده آزاد – حسن نایب هاشم – ثریا اوستا – مرتضی آبادی – شهرام رفیع زاده – سیما زند – علی حسینیه –علی شیرازی – شهرام طاهری – سیامک سلطانی – فرهاد نعمانی – کریم شام بیاتی –علی اکبر مهدی – مریم خالدی – قدسی مشیری – بابک امیر خسروی – علی ملک زاده – محمد علی مهرآسا – مسعود فتحی – بهجت مهرآسا – فرزانه عظیمی – شهلا بهار دوست – فرزاد جواهری – سعید شروینی –کاوس مجذوبی – اسماعیل ختائی – پوران رضایتی –مسعود آذری – ش. قناویزچیان – عبدالوهاب عطاری – علی گوشه – مریم حکمت شعار – موژان امینی – فهیمه خضر حیدری – محسن حیدریان – فرهاد فرجاد – روحی شفیعی –محمد رضایی – شهرنوش پارسی پور- مرجان قهرمانی – رضا چرندابی – سپیده فارسی – کورش سلیمی – مهرداد حسینی – مهین حاجی طالب –تارا احمدی – نسیم خسروی مقدم – امیر مومبینی- علی واعظی پور – سیما خزائی – مینا پرکار – سوسن طهماسبی – رضا ناصحی – نازیلا گلستان – گلناز به گو – احمد نجاتی – هرمز کی – سیمین شریفی – میترا یوسفی – سعید حسینی – ابوالفضل اردوخانی – شادی پلیکانو – علی پورنقوی –آرش آهنگر قشقایی – مهرداد عارفانی – ناهید میرحاج – تام محمدی – بهنام پناهی –آیدا سعادت – شیرین بامداد – محمد فلاح نیا – فروغ جواهری – بیژن افتخاری – بهرام اسماعیل بیگی – سهراب بهداد – رضوان مقدم –اکرم محمدی – اکرم ایوبی – آرزو حسینی – رضا کاویانی – صوفیا صدیق پور – محمد برزنجه –فریبرز بقایی – مهتاب مفخم – رزا روزبهانی – غفور میرزایی – احمد کاظمی – کیومرث آیینی –حسن هاتفی – سودابه آزاده – امیر رشیدی – حسن جعفری – بهروز بیات – سارا فرد – شهرام قنبری – شهین معتمدی – مهرداد عارفانی – مجتبی بیات – رسول سلطانی – تونیا ولی اوغلی –رحمان جوانمردی – مریم محمدی – الهام هاتف – نازنین مختاری – رامش کیانی – امیر رضا غلامی – کیانا کریمی – حسن زارعی – مجید ندایی – آزاده ذاکری - میم براتی – علی مقدم نژاد – ساناز جباری – فریدون احمدی – امید کوهی – کبری قاسمی – احمد باقر زادگان- صادق احمدی – میم مشایخی – هادی ه – رضا علامه زاده –صفورا الیاسی – شهلا شفیق – علی شاکری – مجید بیدار – ماندانا مقدم – آزیتا سیدی – رضا فیضی لاله بشر دوست – یادیه قربانی – یاور خسرو شاهی- بهناز شکرایی – فخری نشاطی – اختر قاسمی – لاله گیلانی – نازی عظیما – سنا کوردیستانی – نادر زر کاری – سعید عنایت – مژده امجدی – نهال شرفی – بهاره علوی – ماندانا کایدی – پرهام نیک اعتقاد – نسرین ابراهیمی – سالومه قاسمی – ملیحه زهتاب – شهره عاصمی – روبان تبریزی – قاسم شکری – ارنواز پارسی – مینا رضایی – حجت نارنجی – ستاره الیاسی – نیر میبد – مزدک بامدادان – شهرزاد فاطمی – کامیار گیاه چی – کاظم علمداری – شهلا شهاب الدین –فروزان عاملی – خاتون صبوری – م . ح . یحیایی – فاضل صالحی – آرین خندانی – ستاره رفیعی – وفا. شین – جهانگیر لقایی – گلی نجفی – زال فرشاد – پوران ابراهیمی – فرزانه بردبار –زهره رومی – شهره عاصمی – رضا کریمی –مجید اکبری – میم نجفیان – خسرو خسروی – باقر فاطمی – کاوه آهنگری – راحله توحیدی – مریم توکلی – جعفر یگانه – محمود ارگی – سیمین هوشنگی – گیتی ساوجی – مهدی حسین زاده – رضا مولایی – هدی یوسفی – نوشین کیایی – ویکتوریا آزاد - نیکروز اولاد اعظمی – انور میرستاری – محسن نژاد – مجید امیدوار – محمد جودکی – مسعود سرابچیان – فرخ طاهری – سرور ایرانی – پگاه نصرتی – محمد فرقانی – فرزین فرمنش – سعید زمانی – حسن کاظمی – محسن خیاطی – کیومرث عطایی – احمد احمدی نژاد – صالح محسنی – حیدر زهیری – فریدون جعفری –شهره موحدی – رویا طلوعی – شکوه میرزادگی – اصغر عبدی – محمد برزنجه – محمد برقعی – فرید دلجو – امیر سالارفر - فاضل عزیزان – هدیه مقیسی – فرح کریمی – میکائیل عزیزی – بهروز ایرانی – بهرنگ ابتهاج –فریدون فارسی – فراز فارسی - آذر آذرلی – زهره صادقی – فرخ صبح – سورنا سلطانی – آیدا امانی - نیکی نورلیاشاهی – فری شفیعی –مجتبی معصومیان – نوید نورانی وطنی – مهدی آذرانی – داریوش سرحداد- مهوش نوائی – عطیه آذرانی – حمید آذرانی – سارا شکیب – جعفر مزروقی – لیلا مجتهدی – سیاوش لشگری – شیما کلباسی – کتایون عظیمی فرد – علی کافی – بهزاد رفیعی – مهناز زمانی –وهاب کرد قراچالو – ارگان ایزدی – فرهاد احمدی – محمود سرخی – عبدالله روستا زاده – غلامرضا روستا فر – جمیله تیلی – مهدی روستا زاده – محسن عزیزی آشتیانی – مجید وجدانی طباطبایی – حسین تقی زاده – علیرضا امیدی -– نیما امامی – ساسان آریایی – شهلا عبقری- فرزاد کامیار – حمید رضا برهانی – مسعود حاتمی – مجید راهگذار – روشنک استرکی – خشایار روشنی – دخی ادواردز – مسعود گلباز – میم رحمانی – فربا یوسفی – پرتو نوری اعلا – رضا پور – هما بدیهیان – شیلا مالک – مریم . ر – مجید تیموری –حمیرا طاری – مصطفی هوشمند – فریبا احمدی – مقصود رنجبر – کورش اعتمادی – شهلا فروزان – پروین اردلان – شهین شفیعی – شاهین شفیعی –میلاد مسافر – محمد مشهدی – سهیلا لیند هورست – هوشنگ دینارود – مهشاد مخبری – فرد صابری – سیامک انصاری – سارا ارجمند – آرش سیاوش – وجیهه منادی – معصومه تقی پور - مینا جادر- مینا سیدی – فریدون شیبانی –بهروز فدایی- آرزو . م . ح – آرمین . میم – حسین باقرزاده – علی امیری موسوی – امیر طبری – سوسن فرخ نیا – زهرا نبوی – بانو صابری – مهین جزنی – اکبر دوستدار – علی صمد – سیامک شعاعی – غلامحسین عسگری –حمید مزنب – شقایق مرادی – حسن کیان زاد – شهریار پویان راد – فرشید فریابی – مسعود محمدی – محمود شوشتری – مریم صالحی – بهرخ بابایی – رضا خشنود – شعله ایرانی – افشین نبی – نون . ازدیاری – مهسا توکلی – ناهید فرشی – فرشاد فرح زا - سارا کریمی - فاطمه طباطبایی – سولماز قره باغی – امیر گرگانی – مژگان ثروتی – صابر احمدیان – لیلا بیگ زاده – صبری نجفی – لیلا بیگ زاده – داریوش مجلسی – د. مجلسی – آرش حافظی – شبنم غفوریان اعتماد – سحر نامداری – شیرین فامیلی – فرشید مقدم – شهین نوائی – شکوه ارشادی- بتول عزیز پور – زهره خیام – صابر قربانی – مسعود رادفر – بابک بهزادی – حسن شریعتمداری – منوچهر فاضل – امید فرامرزی – مزدک نصیری –دارا نیرویی – داریوش تهام – جمیله امیری – فرشته تختی – مهدی نژاد الحسینی – فریبا داوودی مهاجر – نوید فاضل – بهرام فرهودی – منوچهر غفاری – بانو علیجانی – فاطمه اسماعیلی –اعظم یوسفی – ماندانا زند کریمی – حسن کندوری – امیر راد – جاسمین ایم پرترو – بیژن افتخاری – پیروز محلاتی – علی رحیمی – بابک رحیمی – رز رحیمی – مسعود سلیمانی – حدید سلیمانی – حوا رحیمی – گیلی جان رضایی – محمود خافاگی – محمود میرمالک ثانی - نازلی فرخی – رضا هیوا – سعادت عسگری – احسان عسگری – پیام عسگری – فرنوش غفوری – سحر کارطلیعه – پروین صبوری – فریده پور عبدالله – علی رضایی – نرگس عظیمی – علی پیچ گاه – کورش گلنام – رضا معنوی – همایون مهمنش – کتایون لرکا –آزاده فرامرزیها – توفیق گردی – رامین نیکو – ارسن نظریان – شاهین بنی احمدی – اکرم بنی احمدی – سورن ایمانی – احمد محمدی – مریم علیزاده – علی بکایی – پرویز جعفری – آریا قجر – فرانک آیینی – محمد اسماعیلی – مهدی معبدی – اعظم کم گویان – فریبا عطائیان – فضل الله روحانی – ایرج مصداقی – اکرم ولی – غلامعلی امیر ابراهیمی – محمود شاد – هاشم حکیمی – هادی شمس جائری – فریده براتی – مسعود جابانی – هاله آگنج – پرویز داور پناه – مینا شکری – جاوید پاینده – مینا زمانی – کیان راد – مجید عاطفی – حمید عاطفی – سعید عاطفی – پوریا عاطفی – محسن راضی پور – امید رضاخانی – مهدیه صالح پور – احمد باقرزاده – آذر پیان – مژده ابراهیمی – عبدو زینای – ابراهیم آریانی – صبری بهمنی – حشمت صاحبی –مجید چیذری – علی فروزنده – فرانسیس مرادی – علی نژاد – مینا انتظاری – مسعود شافع – کبری لطفی – سعید چیذری – فیروزه نور – آوا رسولی – رضا شاه حسینی – کامران جهای – ایرج اورجی – اشکان رضوی – قمر السادات قائم مقامی – کورش امجدی – نازنین افشین جم –ناصر رحمانی نژاد – ممتاز بهمن – اهورا قوامی تهرانی – روجا بندری – محمد تبریزی – محمد مهدیان –رضا مقصدی – آذر آذریان – آزیتا نهچیری – شهلا شیرازی – مهری عباسی –مهری شاهمرادی – سیاوش عبقری – مهدی ذوالفقاری –علی جعفر پور – شیدا صابری – سعید ساعی –فرح اصلانی – هایده سیدی –محسن مولوی – اردشیر زی – حسین لاجوردی – مرتضی معیری – میترا جعفری –سعید امینی – سید محمد فاطمی – پرستو فروهر – گیتی سلامی – تراب مستوفی – منوچهر متجدد – پروانه کیایی – پروانه سپهر- نیما امامی –مهرداد درویش پور – زهره ناظمی – یلدا جوادی – کاظم صفوی – آسام رفعتی فدایی – محمد رفعتی – محمد کریمی – اسماعیل خوئی – صبا خوئی – شهلا اصغری – ناهید ناظمی – سارا شکیبا –فاطمه سنبل – ملان سلیمی – جمال ادیب – رضا بی شتاب – مینا پرکار – فری مالک – زهرا حسنی – نورا الهی – علی علیمرادی – بابک قضوهی – مونا حکیمی – دنیا سمیعی – سارا رهنما – مسعود نکوئی – محمد فرهی – ژیلا دهقانیه – گلنسا راضی – علی لارکی – فرح خلیلی نژاد – نوشاد کاظمی – شهلا عبدالهی – احمد علوی- زیور تاسوری – بانو شیدا – زهره راغبی – بهار شوقی – شهلا فرید - نگین راستی - شیده فارس پور – نسرین آدامز – علی اسدی – هوشنگ گلاب دژ –محسن شایسته – فرشید حمیدی – احمد آزاد – محمد داوودی – گلابی زاده – محمد عباسی – هلیا فائزه منش زاده – زهره شیشه – منیژه شکوهی تبریزی – فرخ نگهدار – آذرخش صادق زاده – کیمیا سلطانی – مانا زمانی –شهره بقایی – علی علیجانی –سیمین رهایی – میرفاضلی – منصور انارکی –حسن احمدی – فیروز طاهری – حسن قره باغی – بهناز چنگیزی – مینا انفسی – منیژه صبا – حمید سعادت خواه – حسن زارع زاده اردشیر – فریده یاس بلاقی – مرجان جردی – جهانگیر کمانگر – الف. خلیل پور – الف . بهرامی – شهرام شرقی – راضیه متینی – کریم شام بیاتی –علی غفاری – سعید شریفی – محسن ضیا – لیلا حاجی محمد – حسین عشق علی –بهرام توکلی – آذر ارفع زاده – سعید رفیق – علی دستواره – فرخنده جبار زادگان – کریم مطلب زاده –ثریا یوسفی –فاطمه عشقعلی –حسین بهادری – عطیه وحید منش – کاظم فخاران – کمال برقعی - ژیلا کریمی – جعفر نشاط – لیلا فرشچی – افسانه گودرزی –منوچهر شجاعی – مونا جواهری زاد – سیاوش فرجی – جاستین میخائیل – رضا فراهانی – رضا آبادیان –علیرضا جهان میهن – سارا بهادری – الناز امینی – ساناز امینی –حشمت صاحبی – فریدون رهنما – هدایت سپاهی –سیروس زاهدی – تارا نجد احمدی –ناصر لشگری – صبا ناظمی – مهتاب ماهرو – شهلا علوی – عفت اسدی –احمد نوروزی – ناصر رستگار نژاد – نفیسه آزاد – امیر جواهری لنگرودی – نازنین جواهری – رفعت لنگرودی – فریدون معزی مقدم – سیما رحیمیان – سارا راهی –آبراهام قاسمی – فریده نظریان – شیرین دوستی – مریم حسین خواه – فیروز اردبیلی – بهروز اردبیلی – شیرین دخت نورمنش –ملودی محمودی – علی مالک –دارا نیرویی – ناصر پل – علی اکبر مجیدی – صدیقه فخر آبادی – محمد سیفی – ترانه پناهی – مهسا رادمنش –فروغ عقابی سجادی –نازلی پیرایه گر – فرنود پیرایه گر – منوچهر عقابی – حب الله پیرایه گر – احمد صامتی – فرح طاهری – فاطمه غلام رضایی – محمد نصیری – آزیتا رحیم پور – نادر داوری – آزاده ساوانی – رضا شجاعی – هومن خرمشاه – پروین قاسمی – ساسان حقوقی –احمد نجاتی – ایراندخت پارسی نژاد – یعقوب کلات زاده –ملوک فرقانی – پروین اخباری – فواد پاشایی – محمود صداقتی – پروین شجاعی – رویا تواضعی – کورش کیانی – ساناز قدرت – لعبت والا - فرزان دانش –سیاوش رضوی –مهناز کاشانی –آزاده بهکیش – صغری زارع – محسن مخملباف – دلارام علی –فهیمه جندقی –سارا تقوی – سایه عرفان – فرزین اقبال –ابوالفضل عرفان –سهیل عرفان – سیاوش عرفان – سیامک عرفان – شیدا فردینی – زهره راغبی –شادی جهانی – کتایون نجفیان – فرهاد شریف –مهناز عطارها –خلیل پاک نیا – مریم آزادی –شمس مالکی - پری نقی پور – میترا واعظی –افسانه فاطمی – ر. عابدی – رامین آریا نژاد – سیما زندگانی – سامان گودرزی- شادی صدر- اکرم خیرخواه- لیلاصحت - گیتی خیرخواه- مریمبهشتی –سعید جلالی فر - رویاصحرائی - مرتضی ارشادی
گروه همبستگی با مادران عزادار ایران در کلن
ائتلاف بین المللی علیه خشونت در ایران (ایکاوی )
بنیاد خوئی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر