محسن هاشمی رفسنجانی رئیس سابق متروی تهران، با انتقاد از فضای حاکم بر جامعه، از تندروی های گروه های فعال سیاسی انتقاد کرد و گفت که باید از این فضای رادیکال عبور کرد و به سمت عقلانیت رفت.
هاشمی رفسنجانی در گفتگو با دی پرس، در خصوص سکوت نیروهای معتدل و حضور رادیکال ها در عرصه سیاسی کشور می گوید: «اصولا فضای سیاسی وقتی در اختیار نیروهای افراطی قرار (راست یا چپ فرقی ندارد) میگیرد معمولا در این فضا نیروهای عاقل و معتدل و کسانی که براساس یک برنامه منسجم و با دوراندیشی فعالیت می کنند، خود به خود سکوت می کنند. درواقع فضای حضور افراطیون به دلیل آنکه بسیار پرتنش است و اجازه داده میشود به هر کسی توهین کنند و حد و مرزی هم برای آن قائل نیستند به همین دلیل معمولا معتدلین کمتر سخن می گویند.»
به گزارش ندای سبز آزادی از این گفت و گوی تفصیلی، وی در خصوص نحوه برخورد نیروهای معتدل با انتخابات پیش رو می گوید: «جریان سیاسی موسوم به راست به خاطر اینکه رادیکالها بیشتر فضای فعالیت ها را در اختیار دارند سعی می کنند با مثلا 8+7 تعدیل کنند فضای سیاسی را و فضای عاقلمندتری حاکم شود، از آنطرف هم فضای رادیکال نزدیک به اصلاح طلب ها هم موجب شده است که معتدلین اصلاح طلب هم نمی توانند سخن از حضور در انتخابات بگویند.»
محسن هاشمی رفسنجانی در پاسخ به پرسش دیگری، پیرامون اینکه آیا در قوای سه گانه کشور در حال حاضر عقلانیت حاکم هست یا خیر، می گوید: «وقتی با ابزارهای مختلف تمرکز قدرت در دست یک جریان یا گروه باشد معمولا افراطیون می آیند و حرفهای تند می زنند و اتفاقا حرفهایشان را در جامعه جا می اندازند. متاسفانه در این انتقال قدرت اتفاقی که افتاد این بود که اجازه حرف زدن به افراطیون داده شد تا تخریب کنند و از همه ابزارهای قدرت برای جابه جایی قدرت استفاده نمایند منتها این مسائل یه نقطه اوج دارد و ما باید بلافاصله بعد از این نقطه اوج برویم به سمت آرامش و اجازه بدهیم که چندصدایی اتفاق بیافتد و اگر این کار انجام نشود این تمرکز قدرت می تواند غیرمفید باشد و سیاست و اقتصاد قدرت را تخریب کند و خودبه خود به یک نقطه اوج دیگر می رسیم اما واقعا جامعه دیگر تحمل این همه رفتن و برگشتن به نقطه اوج را ندارد.»
محسن هاشمی در ادامه صحبت های خود به تشریح فضای فعلی انتخابات می پردازد و میگوید: «الان فضا صفر و یک شده است، از این طرف برخی می آیند و می گویند کسانی که به فتنه – اسم اش هم خودشون گذاشتن فتنه - سلام کردند یا لبخند زدند هم حق ندارند در انتخابات شرکت کنند از سوی دیگر افراطیونی هم آن سوی میدان نشسته اند و می گویند شرکت کردن در چنین انتخاباتی درست نیست و بحث تحریم را مطرح می کنند. به هرحال این فضای صفر و یک باید از یک جا شکسته بشود اما برای کسانی که قدرت را در اختیار ندارند سخت است که این کار را بکنند درصورتی که صاحبان قدرت راحت تر می توانند این فضای صفر و یکی را بشکنند و توقع الان این است که کسانی که قدرت سیاسی و اجتماعی را دارند بیایند این فضا را بشکنند و اجازه بدهند حداقل کم کم به نیم برسد که ایدهآل است و هر دو طرف بر روی یک موضوعاتی به توافق برسند ولی اینکه ما روی صفر و یک نگه داشتیم به نظرم معقول نیست و در یک دایره بسته ای قرار گرفتیم، الان که زمان زیادی تا انتخابات نداریم به همین خاطر توقع این است که باید از یک جای قدرتمندی این فضای صفر و یکی شکسته بشود مخصوصا که تهدیدات دشمنان خارجی روز به روز جدی تر می شود.»
محسن هاشمی در پاسخ به پرسشی دیگر به این مسئله می پردازد که اگر امروز فضای صفر و صد ی که وی ترسیم کرده است از بین برود، نیروهای معتدل سیاسی تا چه اندازه می توانند اعتماد از دست رفته مردم را برای حضور در انتخابات باز سازی کنند :«ببینید الان کلا بخش قدرت در ایران نیاز دارد که فضا را باز کند حالا اینکه در این باز کردن قدرت چه اتفاقی می افتد مشخص نیست، شاید یک گروه جدیدی شکل بگیرد. مثل دولت آقای احمدی نژاد که گروه جدیدی در درون اصولگرایان بودند و اتفاقا الان هم با هم مشکل دارند.
وی می افزاید: وقتی فضا باز می شود و همه با هم حرف بزنند و حرف معقول هم بزنند در اینصورت خود به خود افراطیون کنار گذاشته می شوند،اگر اجازه بدهند معقولین حرف بزنند خود به خود اعتمادملی بازسازی می شود. وقتی مردم ببینند گروهی از هر دو جریان سیاسی که مورد قبول جامعه هم هستند وارد کارزار شده اند و توصیه هایی می کنند این موضوع خودش فضا را درست می کند، بالاخره در جامعه ما نیروهای با تجربه خوبی داریم که بیش از پنجاه سال سابقه مبارزه دارند و تجربه های خوبی قبل و بعد از انقلاب کسب کرده اند همه این ها در شرایطی هستند که می توانند اعتماد ملی را بازسازی کنند اتفاقا در شرایطی که دشمن خارجی اینطور متحد شده تنها روش تکیه به مردم در داخل کشور است، مخصوصا در شرایطی که آنها از چند اهرم حقوق بشر و انرژی هسته ای و مسئله ترور و... استفاده می کنند.»
رامين مهمانپرست سخنگوي وزارت خارجه ایران در یک برنامه تلویزیونی شبکه اول سيما، نسبت به اظهارات تحریک آمیز و تهدید نظامی غرب از سوی ایران هشدار داد و آن را در راستای منافع غرب دانست.
به گزارش ندای سبز آزادی، مهمانپرست در اظهاراتی کم سابقه به مجری برنامه "نگاه" گفت: بعضي از دوستان ما پيشنهاد ميکنند عمليات نظامي انجام دهيم. مجموعه مسئولان در سازمان ها و جايگاههايي که مسئوليت بررسي اين اقدامات را دارند اگر به اين نتيجه رسيدند و همه اين اقدامات به تأييد بالاترين مقامات کشور رسيد مسئول اجراي آن ما نيستيم. ما دستگاه سياست خارجي هستيم اگر مي توانيد کمک کنيد، پيشنهاد دهيد.
سخنگوي وزارت خارجه با انتقاد از پیشنهادات غیر منطقی در برخورد با غرب گفت: مهمترين نقشي که دستگاه سياست خارجي ميتواند داشته باشد اين است که با رعايت عزت و مصلحت کشور حکيمانه برخورد کند. وقتي شاهديد طرف مقابل شما به خاطر تحولاتي که در دنيا اتفاق ميافتد احساس ميکند ضعيف و محدود مي شود و ميخواهد صحنه را تغيير دهد و شما را عصباني و وارد درگيري نظامي کند و بين شما و کشورهاي منطقه درگيري ايجاد کند، اگر کسي همان مسيري که آنها مي خواهند دنبال کند در دام آنها افتاده است.
این اظهارات در حالی بیان می شود که در یک ماه گذشته، بسیاری از فرماندهان سپاه پاسداران و برخی شخصیت های سیاسی، غرب را به اقدام نظامی تهدید کرده اند.
در همین راستا، سردار محمد باقری، معاون اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح ایران ماه گذشته، سخنان رهبر جمهوری اسلامی در کرمانشاه را به معنی تجدید نظر در استراتژی دفاعی ایران دانست و گفت: "تاریخ ملت ایران نشان می دهد که اقدام به تجاوز و اندیشه تجاوز در ذهن ما نبوده و در پاسخ قاطع به تهدیدات هم تردید نداریم. اما رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند که مقابل تهدید، تهدید می کنیم و این به معنای تجدید نظر در استراتژی دفاعی ملت ایران است و اگر تهدیدات متجاوزان علیه ایران ادمه یابد و هر روز سناریوی جدیدی برای تخطئه حرکت ملت ایران داشته باشند و ایران هراسی را پیش ببرند، در مشی ملت ایران تجدید نظر صورت می گیرد".
این سردار سپاهی هشدار داد که ادامه فشار بر ایران و دنبال کردن پروژه "ایران هراسی" توسط غرب می تواند باعث تجدیدنظر در روش های نظامی ایران شود.
آیت الله خامنه ای در جمع گروهی از نظامیان گفته بود: "ما هر گونه تجاوز را، بلکه هر گونه تهدید را با استواری و با قدرت کامل پاسخ خواهیم داد. ما ملتی نیستیم که بنشینیم و تماشا کنیم که قدرت های پوشالی مادی که از درون کرم خورده و موریانه خورده اند، ملت استوار و پولادین ایران را تهدید کنند. ما در مقابل تهدید، تهدید می کنیم".
روز گذشته نیز، کوثری، از فرماندهان سابق سپاه و نماینده کنونی مجلس گفته بود که اگر هواپیمای ساقط شده آمریکا در ایران، جنگنده نظامی بود، ایران تاکنون به پایگاه های نظامی آمریکا حمله کرده بود.
اما رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه می گوید: وقتي شاهديد طرف مقابل شما به خاطر تحولاتي که در دنيا اتفاق ميافتد احساس ميکند ضعيف و محدود مي شود و ميخواهد صحنه را تغيير دهد و شما را عصباني و وارد درگيري نظامي کند و بين شما و کشورهاي منطقه درگيري ايجاد کند، اگر کسي همان مسيري که آنها مي خواهند دنبال کند در دام آنها افتاده است.
وی اضافه کرد: در بحث هستهاي اعضاي نم بيشترين همراهي را با ما داشتند همواره بيانيه دادند و سعي کردند مواضع برخي کشورهاي قدرتمند عليه ما را محکوم کنند با اين حال تحت فشاري که قدرتهاي بزرگ به کشورهاي کوچک ميآورند سعي ميکنند دايره تحريم ها را افزايش دهند و در راي گيري مختلف کشورها را تحت فشار ميگذارند. اين گونه نيست که صحنه عادلانهاي داشته باشيد که کشورها نظراتشان را واقعي اعلام کنند. فشار بسيار سنگين شده است.
سخنگوي وزارت خارجه گفت: اگر ما در آن فضا دنبال اين باشيم که به لحاظ سياسي کشورهاي منطقه و دنيا را عليه آمريکا و انگليس و چند کشور ديگر بسيج کنيم، با واقعيات دنياي امروز سازگاري ندارد.
وی در بخش دیگری از این گفت و گوی تلویزیونی، حمله به سفارت انگلیس در تهران را "دادن بهانه" به این کشور دانست و گفت: زماني که عدهاي از بين دانشجويان به صورت غيرقابل پيش بيني و غيرمنتظره به سفارت انگلستان وارد شدند و خساراتي را وارد کردند، دولت انگليس بهترين بهانه را پيدا کرد تا خودش را از زير بار فشار تحقيري که مردم ما عليه آن داشت رها کند. آنها در يک اقدام انفعالي و شتاب زده همه کارکنان سفارتشان را از ايران خارج و بلافاصله حکم ترک انگليس را براي کاردار و ديپلماتهاي ما و خانوادههايشان صادر کردند.
وي ادامه داد: ما بايد ضمن محترم شمردن احساسات مردم خود مراقبت کنيم که بهانه به دست آنها ندهيم که آنها بخواهند افکار عمومي را به سمت ديگري منحرف کند.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس گفت: وقتی که یک حزب میخواهد تشکیل شود، باید ظرف مدت 6 ماه اولین مجمع عمومی خود را با حداقل 200 نفر برگزار کند تا بتواند پروانه موقت بگیرد.
سیدمحمدجواد ابطحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی به جلسه روز گذشته اعضای این کمیسیون در مجلس اشاره کرد و اظهار داشت: اعضای کمیسیون مجلس بعد از بررسی اخبار و اطلاعات واصله ادامه رسیدگی به طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی را در دستور کار خود قرار دادند.
به گزارش فارس، وی افزود: در جلسه امروز مواد 32 تا 40 این قانون مورد بررسی قرار گرفت.
ابطحی ادامه داد: مواد بررسی شده در جلسه امروز به این موضوع اشاره داشت که وقتی که یک حزب میخواهد تشکیل شود، باید ظرف مدت 6 ماه اولین مجمع عمومی خود را با حداقل 200 نفر برگزار کند تا بتواند پروانه موقت بگیرد.
عضو کمیسیون شورای مجلس در پایان گفت که احتمالا با روند بررسی این قانون در کمیسیون بررسی آن تا هفته دیگر به اتمام برسد.
این در حالی است که طی دو سال گذشته احزاب و گروههای سیاسی برای فعالیت خود با محدودیتهای زیادی رو به رو بوده اند و برخی از احزاب مانند حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بطور غیرقانونی منحل شده اند.
محمدرضا باهنر از ارسال دو نامه رسمی رئیس مجلس به احمدینژاد خبر داد.
به گزارش خبر آنلاین، در حالی که تا امروز ۵روز از مهلت قانونی دولت برای ارائه بودجه سالانه کشور گذشته است، مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون اقلیت مجلس در تذکری شفاهی در صحن علنی مجلس با اشاره به تاخیر دولت در ارائه بودجه، گفت: با توجه به اینکه اصل ۵۲قانون اساسی تاکید دارد و درماده ۲۱۶آییننامه داخلی نیز گفته شده، دولت باید تا ۱۵آذر لایحه بودجه را تقدیم مجلس کند، اما اکنون پنج روز از این مدت گذشته اما این اتفاق نیافتاده است.
وی تصریح کرد: اگر تا آخر آذر یا حداکثر اوایل دی ماه سال جاری لایحه بودجه به مجلس ارائه نشود، عملاً بعد از ۱۵بهمن با توجه به اینکه نمایندگان گرفتار انتخابات هستند، قطعا زمان زیادی برای بررسی وجود ندارد، لذا از دولت میخواهم که به موقع لایحه بودجه را به مجلس تقدیم کند.
این عضو فراکسیون اقلیت در ادامه با تاکید بر ضرورت نظارت دقیق بر بودجه مدعی شد: دولتهای نهم و دهم بیش از ۷۲۰میلیارد دلار درآمد داشتهاند، اما مجددا از بانک مرکزی اقدام به استقراض میکنند و همین موضوع باعث شده تا بسیاری از پروژههای عمرانی اجرایی نشود و زمانی که سوال میشود مشکل تامین منابع مالی را مطرح میکنند و این در حالی است که بودجه پیشین هنوز اختصاص پیدا نکرده است.
محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس شورای اسلامی هم در پاسخ به این تذکر، گفت: درخصوص بودجه، مجلس تلاش خود را انجام داده، البته رییس مجلس شورای اسلامی طی دو نامه رسمی از دولت خواسته که بودجه را به موقع به مجلس ارائه کند.
وی با اشاره به تصویب سه دوازدهم درخصوص بودجه سال ۹۰، آن را تجربهای نامطلوب دانست و گفت: سال گذشته تجربه خوبی نبود که دو ماه اول سال ۹۰را بودجه نداشتیم و مجبور شدیم از ۲دوازدهم استفاده کنیم لذا دولت مکلف است که طبق وظیفه قانونیاش به موقع بودجه را به مجلس تقدیم کند.
وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی می گوید: راه اندازی سفارت مجازی (اینترنتی) آمریکا در ایران، "یک تور و طعمه دیگری است که امریکا دنبال می کند و مردم و جوانان ما باید دراین باره هوشیاری ویژه داشته باشند."
سفارت مجازی آمریکا یک سایت اینترنتی است که وزارت خارجه این کشور برای ایجاد ارتباط مستقیم با مردم و نیز تسهیل امور کنسولی راه اندازی کرده است. با این حال، ساعتی پس از آغاز به کار این پایگاه، مقامات امنیتی جمهوری اسلامی دستور فیلتر کردن آن را صادر کردند. مقامات رسمی ایران نیز نسبت به این اقدام آمریکا واکنش نشان داده اند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، حیدر مصلحی وزیر اطلاعات پس از جلسه امروز هیات دولت درجمع خبرنگاران گفته است: این گونه مباحث نشان می دهد که مسئولان امریکایی همچنان در وهم و خیالات سیر می کنند وچون انها نتوانسته درجمهوری اسلامی ایران جواب بگیرند به این گونه مباحث روی اورده اند که مردم ما دراین باره نیز با آنها همراهی نخواهند کرد.
مصلحی افزود: خانم کلینتون در مصاحبه ای که با بی بی سی داشت آهی کشید وازهمراهی نکردن مردم ایران با آنها ابراز تاسف کرد.
وزیر اطلاعات افزود: در فضای سایبری و مجازی تسلط واشراف بسیار خوبی داریم و تسلط ما به گونه ای است که به خیلی از کشورهایی که اخیرا انتخابات برگزار کردند گوشزد کردیم که امریکا برایشان طرح هایی دارد و انها نیز تعجب کردند که ما چگونه به این اطلاعات دست پیدا کرده ایم.
وی خطاب به برخی افراد که شاید فریب بحث سفارت مجازی را بخورند گفت : این بحث نیز یک تور و طعمه دیگری است که امریکا دنبال می کند و مردم و جوانان ما باید دراین باره هوشیاری ویژه داشته باشند.
وی در عین حال گفت: باید زمان داد تا ببینیم مردم انقلابی ما با این مقوله چه برخوردی خواهند کرد.
آمریکا نتیجه ای نخواهد گرفت
در ادامه واکنش های مقامات جمهوری اسلامی به تاسیس سفارت مجازی آمریکا، مجتبی ثمره هاشمی مشاور و دستیار محمود احمدی نژاد گفت: این اقدام در راستای جنگ نرم و همچنین شیطنت های دیرینه دولت آمریكا علیه جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش ایرنا، وی گفت: اینگونه اقدامات در راستای تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران و انحراف افكار عمومی انجام می شود ولی دولتمردان آمریكا با این اقدامات به نتیجهای نمیرسند و پاسخی دریافت نمیكنند زیرا مردم و جوانان بصیرت دارند.
وزرات خارجه خواستار هوشیاری مسافران ایرانی نسبت به پیشنهادات اغوا کننده از سوی افراد ناشناس شد.
وزارت امورخارجه در بیانیه ای که در سایت رسمی این وزارتخارخه منتشر شد آورده است: در راستاي سياست حمايت همه جانبه از حقوق هموطنان در خارج از کشور و باتوجه به سابقه اقدامات ضد ايراني نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي غربي طي سالهاي اخير که موجب گرفتار شدن شماري از شهروندان ايراني در دام هاي امنيتي آنها شده است به کليه شهروندان عزيزي که قصد سفر به خارج را دارند توصيه مي نمايد چنانچه با پيشنهادات مالي، کاري، تجاري، اعطاي اقامت و تابعيت و ساير پيشنهادات اغوا کننده از سوي افراد ناشناس مواجه شدند، از پذيرش آن خودداري و در اين زمينه با وکيل خود يا سفارتخانه ها و سرکنسولگري هاي جمهوري اسلامي ايران مشورت نمايند.
وزارت امورخارجه آمادگي خود ر براي ارائه مشورت به شهروندان ايراني و راهنمايي آنها در همه زمينه ها بويژه درخصوص اينگونه مشکلات را اعلام کرده است.
بدنبال سخنان روز گذشته رییس بانک مرکزی،رييس هيات مديره بورس كالا به شدت از اظهارات بهمنی كه آن را نيز نسنجيده خواند، ابراز تاسف كرد.
به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهيمي ـ عضو شوراي عالي بورس ـ گفت: «اظهارات نسنجيده آقاي بهمني رييس كل بانك مركزي ايران در مورد معاملات آتي سكه در بورس كالا و قمار خواندن آن، تاسفبرانگيز است.»
به اعتقاد او اظهار نظر درباره بازار سرمايه بايد با ابراز شاخصها و قوانين آن بطور كامل همراه باشد، اما كساني كه به صورت تخصصي در جريان قراردادها و معاملات آتي طلا و سكه هستند، ميدانند كه اين قرارداد براساس مجوزهاي قانوني و پس از تاييد كميتهي فقهي و تصويب شوراي عالي بورس در چارچوب ضوابط مشخص انجام ميشود.
وي در ادامه اظهار كرد: اطلاق واژه "قمار" از سوي رييس كل بانك مركزي به قراردادهاي آتي نوعي اجحاف به فعاليتهاي بازار سرمايه است.
عضو شوراي عالي بورس همچنين اظهار تعجب كرد كه رييس كل بانك مركزي به عنوان عضو شوراي عالي بورس چنين اظهار نظري كرده است و گفت: آقاي بهمني به عنوان عضو شوراي عالي بورس تمام قوانين و مقررات تصويب و ابلاغ شده را تاييد ميكند؛ اگر ايشان ابهامي دراين باره ديده يا داشته است، بايد در جلسات شوراي عالي بورس مطرح ميكرد و يا جلوي تصويب را نيز ميگرفت نه اينكه پس از سه سال شروع معاملههاي آتي با چنين اظهار نظري به بازار سرمايه جفا كند.
وي درباره بخشي ديگر از سخنان آقاي بهمني مبني بر اينكه معامله براي ماههاي آينده بدون پرداخت پول "قمار" است، نيز اظهار كرد: ۱۰درصد از ارزش سكه از فعالان قراردادهاي آتي اخذ و به اين ترتيب ضمانت لازم دريافت ميشود.
نماینده مردم تهران در مجلس، تبارگرایی و قوم و خویش بازی، تجارت نفوذ و حمایت ویژه از عوامل خلل در عملکرد جامعه از عوامل مهم در اختلاس اخیر می باشند و افرادی که در اختلاس اخیر حضور داشتند نیز به طور موثری از این راه ها استفاده کردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، توکلی شب گذشته در مراسمی که با حضور دانشجویان دانشگاه یزد و با همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه در سالن منتظر قائم اين دانشگاه برگزار شد، گفت: ما می توانیم منشا فساد را تغیير ملاک در حاکمیت بدانیم.
توكلي با اشاره به میزان فساد اقتصادی اخیر تصريح كرد: این رسوایی اخیر دو برابر بزرگتر از بزرگترین رسوایی سال 2009 آمریکاست و نمی توان گفت که 3000 میلیارد است بلکه بسیار بیشتر است زیرا که صدمه بزرگی به اعتماد عمومی و ملی در کشور زده است.
وی ادامه داد: ما در پی این فاجعه هزینه های مالی و اقتصادی زیادی را پرداخت کردیم؛ چرا كه از یک طرف باعث کاهش عمومی و از طرف دیگر کاهش اعتماد به سیستم قانونی و در نهایت باعث کاهش اعتبار دولت می شود.
وی اظهار داشت: اگر نمایندگانی با صلاحیت را انتخاب کنیم جامعه ای سالم داشته و وضعی مناسبتر از وضع کنونی پیدا خواهیم کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: آینه مالی حاکمیت در بودجه مالی است و اگر این بودجه درست مشخص شود جامعه به سمت تعالی خواهد رفت.
وی در پایان در پاسخ به سوال دانشجویان در خصوص مسئله وقف دانشگاه آزاد گفت: اين طرح با کشمکش های زیاد تصویب شد و بعد از مدتی مجددا اصلاح شد، به اين دليل است که می گویم مجلس ما بیمار است.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطر نشان كرد: ملاک های رفتاری مانند سابقه افراد، طرز برخورد افراد، گزافه گویی، طرز تبلیغات، تغییر وضعیت در قبل و بعد از نماینده بودن را برای انتخاب نماینده خوب در نظر بگیریم تا فریب نخورده و افرادی بدون صلاحیت را به نمایندگی خود برگزینیم.
بدنبال واکنش شدید بین المللی علیه حمله به سفارت انگلستان، رئیس دانشگاه تهران با برگزاری تجمع اعتراضی بسیج دانشجویی علیه انگلیس در این دانشگاه مخالفت کرد.
به گزارش مهر، همایش روز دانشجو به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران بعد از ظهر امروز یکشنبه در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
قرار بود پس از پایان همایش روز دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تا سردر اصلی این دانشگاه تجمع کنند اما فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران با برگزاری این تجمع مخالفت کرد.
بنابراین گزارش سیدمحسن میرحاجی معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در این همایش طی سخنانی خطاب به رئیس دانشگاه تهران گفت: ما لیاقت حضور در دانشگاه تهران را نداریم. لیاقت ما بسیج و مسجد است نه دانشگاه تهران.
وی در ادامه با بیان اینکه حزب الله مظلوم است، افزود: ای کاش جناب آقای رهبر به فلسفه تجمع بسیج دانشجویی دانشگاه تهران پی می بردند و آنگاه با برگزاری این تجمع مخالف می کردند.
معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: ما هنوز فراموش نکرده ایم که در گذشته در همین دانشگاه تهران چه تجمعاتی برگزار شد و مخالفتی با آن صورت نگرفت.
بدنبال حمله دانشجویان بسیجی حامی ولایت به سفارت انگلستان، هیچ گروه سیاسی و دانشجویی از آنان حمایت نکرده و اقدام آنان با واکنش های تند داخلی و خارجی روبه رو شد.
محمدرضا نقدی بدون اشاره به اشغال سفارت انگلیس توسط دانشجویان حامی ولایت، بسیجیان را به نظم و آرامش دعوت کرد.
به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدی در جمع بسیجیان استان همدان، با هشدار نسبت به توطئههای دشمنان برای مخدوش جلوه دادن حرکت های انقلابی در نزد ملتها، گفت: دشمنان در مقابل پیشروی سریع آزادیخواهان در جهان کم آوردهاند و خود را در آستانه فروپاشی کامل میبینند و از آنجایی که حربهای جز تزویر ندارند؛ تلاش میکنند با نفوذ در صفوف حرکتهای انقلابی که روز به روز محبوبیت بیشتری نیز میان مردم مییابند، چهره حرکتهای انقلابی را مخدوش کنند.
وی با اشاره به نفاق دشمنان جنبش آزادیخواهی در جهان ادامه داد: عوامل دشمن گاهی نقش انقلابی دو آتشه را بازی میکنند و چه بسا افراد احساساتی جبهه خودی را با خود همراه میکنند تا با تندروی و اقدامات افراطی چهره جریان انقلاب را نزد مردم خراب کنند.
وی با اشاره به آتش زدن سینمای رکس آبادان اظهار داشت: با اوج گیری انقلاب و نزدیک شدن مردم به پیروزی نهایی، عوامل رژیم و به تبع آنها افراد ناآگاه و جاهل، در صفوف تظاهرات مردم، اقدام به شکستن شیشه مغازهها و بانکها می کردند ولی مردم هوشیار با شعار "ما بت شکنیم، شیشه شکن نیستیم" این توطئه را خنثی کردند.
وی با اشاره به تاکیدات رهبری که وی او را "امام خامنهای (حفظه الله)" خواند، بر لزوم حفظ نظم و انضباط، ابراز داشت: امام خامنهای فرمودند که "بسیجی مجاهد است اما بی انضباط و افراطی نیست" که این حرف برای ما حجت است. اگر در فرمایشات امام خامنهای در یک سال گذشته تا به حال دقت کنیم میبینیم که تاکید زیادی بر انضباط و نظم نیروهای انقلاب و بسیجیان دارند و در جمع بسیجیان کرمانشاه نیز به طور مفصل در مورد اینکه اصطلاح رایج "بسیجی بیترمز" در زمان جنگ چه معنی میدهد و به معنی بی نظمی و افراطی گری نیست؛ صحبت فرمودند.حال جا دارد از خود بپرسیم علت این فرمایشات چیست و چرا اماممان اینقدر روی نظم تاکید دارند؟
اشاره رییس سازمان بسیج مستضعفان به حمله دانشجویان بسیجی به سفارت انگلستان است که خساراتی در حدود یک میلیون پوند و کاهش روابط ایران با کشورهای اروپایی و گسترش تحریمها را برای کشور به همراه داشت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر