-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آذر ۲۲, سه‌شنبه

Latest News from Emrooz for 12/12/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



مردمک:یک هفته بعد از آغاز به کار سفارتخانه مجازی آمریکا در ایران وزیر اطلاعات آن را «تور، طعمه و دامی برای جاسوسی» در ایران معرفی کرد.

حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات ایران در پایان جلسه یکشنبه شب، ۲۰ آذر هیئت دولت به مردم و به‌ویژه جوانان ایران هشدار داد که فریب سفارتخانه مجازی را نخورند چراکه به زعم او، همان مشی سفارتخانه سابق آمریکا در تهران را دنبال می‌کند.

وزیر اطلاعات ایران، سفارت سابق آمریکا در تهران را «جاسوس‌خانه» خواند و گفت که ایالات متحده آمریکا بعد از ناکامی در دستیابی به اهداف موردنظرش با هدف جذب افراد به منظور «جاسوسی و مباحثی از این قبیل» مبادرت به ایجاد این سایت کرده است.

او در عین حال سیستم اطلاعاتی آمریکا را «ورشکسته» ارزیابی کرد و مقامات کاخ سفید را افرادی دانست که در «وهم و خیال» سیر می‌کنند.

روابط تهران و واشینگتن از ۱۳ آبان ۱۳۵۸ و حمله شماری از دانشجویان موسوم به «پیرو خط امام» به سفارت آمریکا در تهران و گروگان گرفتن کارمندان به طور کامل قطع شد.

وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد که خانم کلینتون در گفت‌و‌گو با شبکه‌های تلویزیونی فارسی زبان خارج از کشور با «حسرت» از عدم همراهی مردم ایران با اهداف آن کشور سخن گفته است.

او تصریح کرد که گذشت زمان نشان می‌دهد مردم ایران چه روشی را در برخورد با سفارتخانه مجازی آمریکا پی می‌گیرند.

به گفته حیدر مصلحی، اصطلاح سفارت برای راه‌اندازی یک وب سایت مصداق ندارد. چون در عرف دیپلماتیک سفارت وقتی معنا پیدا می‌کند که همراه با ارائه اعتبار نامه و قبول آن از طرف کشور مقصد باشد.

وزیر اطلاعات ایران همچنین مدعی شد که تسلط ایران در فضای سایبر به حدی است که درباره طرح و برنامه‌های آمریکا به کشورهایی که اخیرا انتخابات برگزار کرده‌اند هم هشدار داده است.

او گفت که مقامات این کشورها از در اختیار داشتن این اطلاعات متعجب شده بودند.

به دنبال اظهارات ماه گذشته هیلاری کلینتون مبنی بر برنامه آمریکا برای راه‌اندازی یک وب‌سایت به منظور ارائه اطلاعات سیاست خارجی آمریکا، این سایت ۱۵ آذر آغاز به کار کرد اما تنها ساعاتی بعد از راه‌اندازی فیلتر شد.

خانم کلینتون سه‌شنبه گذشته در یک پیام ویدیویی به مناسبت راه‌اندازی این سفارت مجازی به فعالیت نمایندگی‌های دیپلماتیک این کشور در جهان اشاره کرد و گفت از آن‌جایی که ایران و ایالات متحده آمریکا روابط دیپلماتیک ندارند برخی از فرصت‌های مهم برای گفت‌وگو با شهروندان ایرانی از دست می‌رود اما به کمک فن‌آوری‌های نوین می‌توان با برقراری ارتباط و ارتقای تفاهم بهتر میان دو کشور و مردم دو کشور استفاده کرد.

هیلاری کلینتون این وبسایت را عرصه‌ای برای «گفت‌وگوی علنی و بدون ترس» مردم دو کشور و در زمینه‌های سیاسی و فرهنگی معرفی کرد.

به گفته او ایرانیان می‌توانند از طریق این وبسایت اطلاعات مربوط به فرصت‌های تحصیل در آمریکا یا گرفتن روادید آمریکا را به‌دست آورند.

راه اندازی این وبسایت که به دو زبان فارسی و انگلیسی در اختیار بازدیدکنندگان است واکنش‌های مختلفی را به دنبال داشته است.

علی لاریجانی رئیس مجلس ایران، راه‌اندازی سفارت خانه مجازی آمریکا برای ایران را نشانه «ضیق سیاسی» آنها دانست.

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم بعد از شنیدن این خبر، خانم کلینتون را به «بی‌اطلاعی سابقه‌دار» نسبت به مسائل ایران متهم کرد و گفت: «اولین چیزی که به ذهن ما خطور می‌کند این است که ظاهرا سیاست خارجی دولت آمریکا خیلی دچار مشکلات شده است».

چند نماینده مجلس از جمله اسماعیل کوثری٬ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس و حسین ابراهیمی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم از راه اندازی این سفارت خانه مجازی انتقاد کردند.

همچنین برخی از خبرگزاری‌های حامی حکومت،این وبسایت را «جاسوس‌خانه مجازی آمریکا علیه ایران» توصیف کردند که به قصد جمع‌آوری اطلاعات راه‌اندازی شده است.

در سال‌های گذشته و به دنبال بن‌بست مذاکرات هسته‌ای ایران، رویدادهای پس از انتخابات و انتشار اخباری درباره پیشرفت‌ها نظامی ایران روابط تهران و واشنگتن با تنش‌های گسترده همراه بوده است.


 


مردمک:با گذشت یک هفته از پایان مهلت قانونی دولت برای ارائه لایحه بودجه سال ۹۱ به مجلس، روز گذشته کلیات لایحه بودجه در هیئت دولت به تصویب رسید و گمانه‌زنی‌ها از احتمال تدوین بودجه سایه حکایت دارد.

محمد‌رضا میرتاج‌‌الدینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری ایران دوشنبه، ۲۱ آذرماه به ایسنا گفت که كلیات بودجه در جلسه روز یکشنبه هیئت دولت به تصویب رسیده و در ارتباط با منابع درآمدی بودجه مانند درآمدهای نفتی و غیرنفتی هم تصمیم‌های لازم اخذ شده است.

به گفته او، در این جلسه نرخ‌های پیشنهادی برای نفت، ارز و اجرایی شدن آخرین مرحله از طرح هدفمندی یارانه‌ها بررسی شد که به دلیل شرایط حاکم بر بازار ارز تصمیم گرفته شد که از اعلام قیمت ارز اجتناب شود.

در همین رابطه، محسن کوهکن، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت که منابع غیر رسمی به نمایندگان مجلس اطلاع داده‌اند که بررسی بودجه در دولت طی دو، سه روز آینده به اتمام می‌رسد و این لایحه به زودی به مجلس ارسال می‌شود.

نمایندگان مجلس در پيش بودن نهمین دوره انتخابات مجلس را که ۱۲ اسفند برگزار می‌شود، یکی از دلایل اصرار خود برای ارائه به موقع بودجه معرفی می‌کنند.

بر اساس قانون برنامه پنجم و آیین‌نامه داخلی مجلس، دولت باید تا ۱۵ آذرماه هر سال لوایح بودجه سنواتی را به مجلس ارائه دهد.

تاخیر دولت محمود احمدی‌نژاد در ارائه بودجه در شش سال اخیر به مجلس که بین ۳۰ تا ۷۵ روز بوده، نگرانی شماری از نمایندگان را به دنبال داشته است.

همین نگرانی‌ها موجب شد که مجلس ایران اواخر آبان ماه در نامه‌ای به دولت احمدی‌نژاد از او بخواهد که بودجه سال ۹۱ را در مهلت قانونی ارائه کند. با این‌حال محمود احمدی‌نژاد علی‌رغم وعده خود مبنی بر ارائه بودجه در زمان قانونی بازهم لایحه بودجه را تا ۱۵ آذرماه به مجلس تحویل نداد.

همین موضوع اعتراض نمایندگان را برانگیخت، تا آنجا که روز گذشته محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی مجلس را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر نمایندگان از درخواست رسمی رئیس مجلس ایران از محمود احمدی‌نژاد برای ارائه به موقع لایحه بودجه در موعد مقرر طی دو نامه خبر داد.

محمدرضا باهنر با یادآوری روند ارائه بودجه سال ۹۰، تصویب سه دوازدهم (بودجه سه ماه از سال) را نامطلوب ارزیابی کرد.

محمود احمدی‌نژاد بودجه سال ۹۰ را با ۷۵ روز تاخیر به مجلس برد؛ به دنبال این تاخیر که با ارائه برنامه پنجم توسعه به مجلس همزمان شد، مجلس بررسی برنامه توسعه را در اولویت نخست قرار داد و پس از آن به بررسی لایحه بودجه پرداخت.

در نتیجه برای اولین بار در تاریخ بودجه‌نویسی کشور، مجلس بودجه سنواتی را به شکل چند دوازدهم تصویب شد.

«دولت ایران به احتمال زیاد در حال تدوین بودجه‌ سایه است»

اما در حالی که کلیات بودجه سال آینده در هیئت دولت به تصویب رسیده، خبرگزاری‌ مهر امروز، ۲۱ آذرماه از احتمال تدوین بودجه سایه در کنار لایحه بودجه سالانه کل کشور خبر داد.

دستور تدوین بودجه سایه، در سال ۸۳ و به دنبال افزایش تحریم کشورهای غربی بر ایران در شورای عالی امنیت ملی صادر شد.

بودجه سایه، در مواردی تدوین می‌شود كه بنا به علل خاص و پیش‌بینی وقوع بحران‌های اقتصادی، سیاسی این احتمال وجود دارد كه پیش فرض‌های بودجه مصوب محقق نشده و در نتیجه عملی شدن الزامات بودجه‌ای با مانع مواجه شود.

پیش فرض‌های این بودجه با پیش فرض‌های بودجه متعارف مصوب فرق دارد و براساس احتمال عدم تحقق پیش فرض‌های بودجه اصلی شكل می‌گیرد.

احتمال تدوین بودجه در شرایطی مطرح شده که اعمال تحریم‌ها علیه ایران شدت گرفته است. در چند ماه گذشته آمریکا، اروپا و متحدانش تحریم‌های بیشتری را علیه ایران اعمال کرده‌اند و حتا بحث تحریم بانک مرکزی ایران و تحریم نفت ایران نیز مطرح شده است.

در همین رابطه، ۱۱ آذرماه مجلس سنای ایالات متحده با وجود مخالفت دولت این کشور، تحریم‌های سخت‌تری را علیه ایران وضع کرد و طرح تحریم و مجازات موسسات مالی جهانی را که با بانک مرکزی ایران معامله می‌کنند، تصویب کرد.

اتحادیه اروپا نیز اعلام کرده که به خاطر «نگرانی عمیق و جدی» نسبت به برنامه‌های هسته‌ای ایران، تحریم‌های بیشتری را علیه این کشور بررسی خواهد کرد.

علاوه بر اینها، ژاپن تحریم‌های جدیدی را علیه ایران تصویب کرده و کره جنوبی نیز اعلام کرده که احتمالا محصولات پتروشیمی صادراتی ایران را تحریم خواهد کرد.


 


بی بی سی فارسی:براساس گزارشی که به تازگی سازمان بهزیستی در خصوص کارگران جنسی (روسپی) در ایران منتشر کرده است، بیش از "۵۰ درصد کارگران جنسی در این تحقیق زنان متاهل و اغلب این افراد از طبقه متوسط هستند."
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، حبیب‌الله فرید، مدیر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، زنان کارگر جنسی در ایران را به دو گروه تقسیم کرده و گفته که گروه نخست"صرفا به خاطر مسائل اقتصادی به این چرخه وارد می‌شوند و گروه دوم نیز افرادی هستند که میزان درآمد متوسطی دارند و انگیزه آنها صرفا اقتصادی نیست."
به گفته آقای فرید، در برخی از این افراد "اعتیاد جنسی" نیز مشاهده شده که نیازمند درمان‌های روانشناختی هستند.
این سخنان در حالی مطرح می‌شود که به گفته برخی از کارشناسان مسایل اجتماعی، مقامات دولتی ایران، به دلیل برخی ملاحظات اجتماعی و سیاسی حاضر به ارائه آمار دقیقی از کارگران جنسی در این کشور نیستند.
اما کاهش سن روسپی‌گری در ایران و افزایش تعداد افرادی که در این بازار فعالیت می‌کنند، نگرانی کارشناسان و فعالان مدنی را برانگیخته است.
سعید مدنی، تحلیلگر مسائل اجتماعی پیشتردر گفت و گویی با روزنامه شرق ضمن اعلام کاهش سن کارگران جنسی به" کمتر ار ۱۴ و ۱۵ سال" گفت :"براساس مطالعات، وضعیت تحصیل در این قشر به طور کامل دگرگون شده و ادعای زن بی سوادی که درگذشته دست به این کار می‌زد، دیگر منتفی است."
او همچنین گفت که در گذشته زنانی که وارد بازار کارگری جنسی می شدند برای تامین حداقل نیازهای خود دست به این کار می زدند اما امروز بخش قابل توجهی از این دختران برای کاهش نابرابری اجتماعی یعنی تامین حداقل نیازهای اساسی و اولیه این شغل را به عنوان "شغل دوم" انتخاب می کنند.
به عقیده آقای مدنی، دخترانی که وارد بازار کارگری جنسی می‌شوند به این آگاهی رسیده‌اند که باید اقدامات پیشگیری انجام دهند.
یکی کارگر جنسی که در تهران کار می‌کند به بی بی سی فارسی گفت که "مشکلات اقتصادی، فشارهای خانوادگی، روابط جنسی سرد زن و شوهر باعث شده که این زنان به روسپی گری روی بیاورند البته در میان آنها کسانی هم هستند که به آنها تجاوز شده یا به روابط جنسی بیش از اندازه علاقه دارند "
این کارگر جنسی با اشاره به اینکه این زنان از حضور در مراکز درمانی هراس دارند، گفت:"اگر پرستار و دکتر به مامور و پلیس زنگ بزنند، بیچاره می شویم برای همین ترجیح می دهیم حتی المقدور به بیمارستان و دکتر مراجعه نکنیم."
مسئله دیگری که کارشناسان بر روی آن تاکید دارند این است که "نگاه مجرمانه"به این افراد است که باعث می‌شود آنها به درمان یا فعالیت‌های تحقیقی تمایلی نداشته باشند.
برای همین هم مدیر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی می گوید که "روسپی‌گری" در ایران جرم است و برای همین کارگران جنسی برای "دریافت خدمات مراجعه نمی‌کنند و باید به سمت ارائه خدمات جامع حرکت کرد، همچنین برای توانمندسازی کارگران جنسی باید پروتکل توانمندسازی این زنان ایجاد شود."
آقای مدنی نیز مجرم اصلی در این پدیده را مشتریان آن معرفی کرده و گفته است که آمار نشان می‌دهد " مردان در رده سنی ۳۰ تا ۵۰ سال مشتری زنان کارگر جنسی هستند و بعد جوانان قرار دارند."
آقای مدنی همچنین گفته که شاخص مشکلات اجتماعی در ایران نشان می‌دهد که" روند مشکلات اجتماعی در ایران روند مطلوبی نیست و جامعه ایران نشانه‌‎هایی از یک کشور بیمار را دارد چرا که نظام برنامه ریزی در ایران یا غلط بوده یا نسبت به روند مشکلات اجتماعی که روز به روز در حال رشد است، بی توجه شده است."
به اعتقاد برخی از فعالان این حوزه، مسئولان چندان علاقه‌ای به باز کردن این پدیده و معضل اجتماعی ندارند و " نوع نگاه به این مسئله شرایط را هر روز نامناسب‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد."


 


بی بی سی فارسی:در شرایطی که ورود گروهی از حامیان حکومت ایران به سفارت بریتانیا و نیز مرکز فرهنگی این کشور در باغ قلهک در تهران، آشفتگی روابط دیپلماتیک دو کشور را به دنبال داشته است، نمایندگان تجمع‌کنندگان در مقابل سفارت بریتانیا گفته‌اند که برای "تسخیر باغ قلهک" برنامه‌ریزی کرده بودند.
همچنین گزارش شده است که تجمع‌کنندگان در مقابل سفارت بریتانیا، تعهد کتبی داده بودند که اقدامی خارج از قاعده انجام ندهند.
کاظم جلالی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران گفته است که مسئولان تجمع در مقابل سفارت بریتانیا در تهران، مجوز داشتند، ولی در عین حال از آنها تعهدنامه‌ای کتبی برای عدم انجام اقدامی خارج از قاعده اخذ شده بود.
او در تشریح نتایج نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران برای بررسی این واقعه، گفته است که ورود تجمع‌کنندگان به داخل سفارت بریتانیا در تهران، خارج از عرف و پروتکل‌های بین‌المللی بود و باعث شد "برخی افراد سودجو هم از آن بهره‌برداری خلاف کنند."
در عین حال، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روز دوشنبه، ۲۱ آذر ماه، به نقل از نماینده‌های تجمع‌کنندگان در مقابل سفارت بریتانیا در تهران، گزارش داد که ورود به این سفارتخانه برنامه‌ریزی نشده بود و آنها فقط به دنبال حرکتی نمادین بوده‌اند.
مصطفی مستاجران، سخنگوی "شورای متحصنین سفارت انگلیس"، گفته است آنها تصمیم گرفته بودند که در مقابل سفارت تجمع کنند و "کارهای نمادینی چون قفل زدن به در سفارت انگلیس و دستگیری نمادین سفیر این کشور" را انجام دهند، ولی با وجود ممانعت نیروی انتظامی "مردم وارد سفارت شدند."
پیش از این، دامینیک چیلکات، سفیر سابق بریتانیا در ایران، به بی‌بی‌سی گفته بود که بسیار روشن است که یورش و غارت سفارتخانه کشورش در تهران، تحت حمایت حکومت جمهوری اسلامی بوده است.
او اضافه کرده بود: "ایران از آن دست کشورهایی نیست که گروهی به صورت خودجوش تظاهرات و بعد به سفارتی خارجی حمله کنند. این نوع حرکت، تنها با رضایت و حمایت حکومت صورت می‌گیرد."
روز هشتم آذر (۲۹ نوامبر)، چند صد نفر از نیروهای تندرو حامی حکومت ایران مقابل سفارت بریتانیا در خیابان فردوسی تجمع کردند و در حالی که تصاویر این اعتراض، به صورت زنده از شبکه‌های تلویزیونی ایران در حال پخش بود، تعدادی از آنها از دیوار و دروازه سفارتخانه بالا رفتند و اقدام به تخریب اموال و مدارک در داخل ساختمان این سفارت کردند.
"قلهک تسخیر شد تا به دولت تحویل داده شود"
ساعاتی پس از ورود معترضان به سفارت بریتانیا در تهران، مرکز فرهنگی بریتانیا و مجتمع مسکونی دیپلمات‌های بریتانیایی در باغ قلهک هم مورد حمله قرار گرفت.
محمدسعید سرافراز، یکی از اعضای "شورای متحصنین سفارت انگلیس"، گفته است: "تسخیر باغ قلهک، متفاوت از ورود به سفارت انگلیس بود و کاملا توسط دانشجویان برنامه‌ریزی شده بود."
او اضافه کرده است: "قصد ما از تسخیر قلهک این بود که این باغ را که شاید نمی‌شد از طریق شکل ساختاری و شاید به دلیل برخی محافظه‌کاری‌ها به دست آورد، گرفته و به دولت تحویل دهیم."
پس از این حوادث، سفیر سابق بریتانیا در ایران گفت که مهاجمان، هفت نفر از کارکنانش در باغ قلهک را گرفته و با آنها "بسیار خشن" رفتار کرده‌اند.
"بریتانیا در تخریب سفارتش دست داشته است"
کاظم جلالی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران گفته است که بر اساس برخی گزارش‌ها، "طرف انگلیسی سیستم حفاظتی سفارت را کاملا رعایت نکرده است و حتی درب‌ها به گونه‌ای بود که افراد به راحتی توانستند وارد سفارت شوند."
او گفته است که اصل قضیه، مشکوک و قابل بررسی است.
محمدجواد نیک‌روش، یکی دیگر از اعضای "شورای متحصنین سفارت انگلیس"، در نشستی خبری گفته است که تخریب‌های داخل سفارت بریتانیا و "حرکت‌های شورش‌گرایانه‌ای که در تجمع رخ داد، توسط ایادی خود این کشور و برای تخریب چهره دانشجویان" انجام شده است.
روابط تیره، ولی "برقرار است"
به دنبال حمله به سفارت و مرکز فرهنگی بریتانیا در تهران، دولت این کشور کارکنان سفارتش را از تهران خارج کرد و وزارت امور خارجه بریتانیا ۴۸ ساعت به دیپلمات‌های ایرانی مهلت داد تا خاک این کشور را ترک کنند.
به تازگی، علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران، خروج دیپلمات‌های ایران و بریتانیا از دو کشور را نتیجه اقدامی "عجولانه" از طرف مقامات بریتانیا توصیف کرد و گفت: "روابط بریتانیا و ایران قطع نشده است."
او ورود به داخل سفارت بریتانیا را "امری پیش‌بینی‌نشده" توصیف کرده و گفته است که کسی در مجلس و یا در میان ماموران انتظامی انتظار نداشت که تجمعی که با دریافت مجوز انجام می‌گرفت منجر به اقدامی غیرقابل پیش‌بینی شود.


 


مهر:دادستان کل کشور از ارسال نامه درخواست تعقیب دو نماینده سابق کنگره آمریکا به پلیس اینترپل به اتهام تحریک به ترور سردار سلیمانی خبر داد.
حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در گفتگو با خبرنگار مهر از ارسال نامه ای به اینترپل (پلیس بین‌الملل) خبر داد و افزود: در این نامه از این مرجع بین‌المللی خواستم که دو تن از نمایندگان سابق کنگره آمریکا را که از مقامات ارشد سازمان اطلاعات مرکزی و ارتش این کشور بوده و قانونگذاران آمریکا را برای انجام ترورهایی در داخل ایران تحریک کرده‌اند، تحت پیگرد قرار دهد.

وی افزود: البته پلیس بین‌الملل هم متعهد شده تا نامه اینجانب به عنوان دادستان کل کشور جمهوری اسلامی ایران را به دفتر مرکزی اینترپل در واشنگتن ارجاع دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ماه اکتبر تعدادی از مقامات افراطی آمریکا از دولت این کشور درخواست کردند در یک عملیات مخفیانه اقدام به ترور تعدادی از مقامات ایرانی از جمله سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران کنند.


 


مهر:رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: وزارت خارجه براساس مصوبه مجلس، درخواست جمهوری اسلامی مبنی بر کاهش رابطه در سطح کاردار با انگلیس را به این دولت ابلاغ کرده است.
پرویز سروری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، در خصوص جلسه روز گذشته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با مسئولانی از وزارت خارجه، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی درباره بررسی حادثه سفارت انگلیس اظهارداشت: در این جلسه مسئولان مربوطه گزارشی از اقدامات انجام شده پس از ورود دانشجویان به سفارت انگلیس ارائه کردند.

حضور سفیر انگلیس در سفارت در زمان ورود دانشجویان

وی ادامه داد: نیروی انتظامی در گزارش خود اشاره کرد که سفیر انگلیس و معاونان وی به همراه چند کارمند سفارت در زمان تجمع دانشجویان مقابل سفارت انگلیس و ورود به سفارت در محل حضور داشتند و نیروی انتظامی تلاش کرده تا آنان را در محلی دور از دانشجویان، در محلی که دور از تعرض باشند قرار دهد.

رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس تصریح کرد: در این جلسه پس از گزارش مسئولان مربوطه، اعضای کمیسیون سئوالاتی داشتند که مطرح کردند، اما این موضوع همچنان در دستور کار است و همه ابعاد آن باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

بررسی موضوع حادثه سفارت انگلیس در کمیسیون امنیت ملی ادامه دارد

وی از برگزاری جلسات دیگر در روزهای آینده برای بررسی موضوع خبر داد.

سروری در پاسخ به این سئوال که آیا در جلسه روز گذشته کمیسیون، ادعای انگلیس برای دریافت خسارت هم مورد بررسی قرار گرفت، گفت: فرصت نشد تا این موضوع بررسی شود اما مطمئنا هم این موضوع هم دیگر ادعاهای انگلیس، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

ابلاغ کاهش رابطه با انگلیس در سطح کاردار به این دولت

نماینده تهران در پاسخ به این سئوال که آیا وزارت خارجه قانون مجلس درخصوص کاهش رابطه با انگلیس را اجرایی کرده است، گفت: مسئولان وزارت خارجه از ابلاغ این درخواست جمهوری اسلامی به دولت انگلیس خبر دادند تا سفارت انگلیس رابطه را در سطح کاردار کاهش دهد.

وی ادامه داد: با توجه به انفعال انگلیسی ها، آنها از موضوع تجمع دانشجویان مقابل سفارت، سوء استفاده کردند و دیپلمات های ایران از انگلیس را خارج کردند و دیپلمات های خود را هم فراخواندند. این بازی انگلیس است تا مانع کاهش رابطه شود اما باید بدانند ایران قاطعانه موضوع را پیگیری می کند و اگر اقدامات خلاف عرف انجام دهند جمهوری اسلامی ایران مجبور به انجام اقدامات تندتر خواهد شد.

سروری گفت: انگلیسی ها باید بدانند دوران استیلای آنان سپری شده و بهتر است از گذشته درس بگیرند و در گذشته زندگی نکنند و تلخی های امروز خود را ببینند.

رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس شورای اسلامی افزود: انقلاب اسلامی بال و پر انگلیس را چیده و اجازه نداده که رفتار تکبر آمیز گذشته را ادامه دهند. بهتراست واقعیت امروز را درک کنند و بتوانند در جهت اصلاح روابط با جمهوری اسلامی گام بردارند. در غیر اینصورت فضا را رادیکال می کنند و جمهوری اسلامی مجبور است دست به اقدامات جدی تر بزند.


 


ایلنا:دبيركل خانه كارگر در بيانيه‌اي ضمن تسليت به خانواده كشته شدگان حادثه انفجار كوره در كارخانه ذوب فلز غدير يزد، عنوان كرد: خبر را در حالی شنیدیم که سخت مشغول تحقیق پیرامون مرگ 770 کارگر در اثر حوادث ناشی از کار در سال جاری بودیم.


به گزارش ايلنا متن كامل بيانيه عليرضا محجوب به شرح زير است:

انالله و انا الیه راجعون

خبر ناگوار ضایعه تاسف بار انفجار کوره ذوب فلز کارخانجات غدیر یزد که منتج به کشته و مجروح شدن حداقل 16 نفر از کارگران مظلوم آن واحد صنفی گردید را در حالی شنیدیم که سخت مشغول تحقیق پیرامون مرگ 770 کارگر در اثر حوادث ناشی از کار در سال جاری بودیم.

این خبر هولناک به شدت بر تاثر و اندوه مان افزود زیرا مرگ این عزیزان که در راه تلاش برای امرار معاش برای خانواده خود و اعتلای صنعت و تولید کشور بودند مصداق روایت معصومین (ع) می باشند که مرگ در راه تامین معاش خانواده به منزله شهید واقعی در جبهه نبر می باشد اما اینگونه حوادث زنگ خطری است برای مسئولین روابط کار تا نظارت بیشتری را در بخش بازرسی داشته باشند تا هر از چند گاهی شاهد اینگونه حوادث تاسف آور نباشیم.

خانه کارگر ضمن عرض تسلیت به خانواده این عزیزان و آرزوی صبر و شکیبایی برای آنها از خداوند منان طلب آمرزش و همسفره نمودن ارواح پاک و طیبه آنان با شهدای کربلا را خواستار است روحشان شاد و راهشان ماندگار باد.


 


یزد - خبرگزاری مهر: فرماندار یزد از انفجار در فولاد غدیر یزد خبر داد و گفت: انفجار در این مجتمع فولادسازی 19 کشته و مجروح بر جای گذاشت.
عزیزالله سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: انفجار در کارخانه فولاد غدیر یزد باعث کشته شدن هفت نفر و مجروح شدن 12 نفر شد که به مراکز درمانی اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این انفجار در ساعت 19 و 15 دقیقه شب گذشته رخ داد، افزود: بلافاصله پس از حادثه تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسانی از جمله اورژانس، آتش‌نشانی و نیروی انتظامی در محل مستقر شده و به کمک‌رسانی به صدمه دیدگان اقدام کردند.

سیفی با اشاره به اینکه کارخانه فولاد غدیر در انتهای شهرک صنعتی یزد واقع شده است، اظهار داشت: تعدادی از کشته‌ شدگان از اتباع خارجی مقیم استان یزد، تعدادی از استان‌های همجوار و یک نفر مجروح هم مربوط به یزد است.

فرماندار یزد درباره اقدامات صورت گرفته از سوی مسئولان استان نیز گفت: بلافاصله بعد از وقوع این حادثه استاندار یزد طی تماس‌هایی با بخش‌های مختلف ضمن دستور رسیدگی سریع به موضوع و بررسی علت انفجار کوره ذوب کارخانه، دستور اسکان خانواده‌های آسیب دیده و کشته شده را داد.

سیفی ادامه داد: در ساعت اولیه صبح امروز نیز استاندار یزد به همراه معاون سیاسی و جمعی از مدیران ضمن حضور در بیمارستان سوانح سوختگی یزد و دیدار با مجروحان ایی حادثه از آنها دلجویی کردند.

وی تأکید کرد: به دستور استاندار با شهرداری برای پرداخت تمامی هزینه دفن و انتقال کشته شدگان و مصدومان و با اداره کل اتباع خارجی برای انتقال بدون هزینه و سریع اتباع کشته شده به کشورهایشان هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است.

فرماندار یزد درباره علت حادثه نیز گفت: کارخانه متعلق به بخش خصوصی است و مدیر کارخانه و مسئولان از بعد از حادثه در بازداشت به سر می‌برند با این حال دلیل انفجار در این کارخانه در دست بررسی است و جمعی از کارشناسان با جدیت در حال بررسی دلیل این حادثه هستند.


 


ایلنا: در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهر‌ها و پایتخت‌های جهان)، پایتخت ایران به عنوان یکی از ۱۰ شهر بر‌تر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد قدردانی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، جایزه یکی از ۱۰ شهر بر‌تر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در دهمین اجلاس متروپلیس در کشور برزیل به شهرداری تهران اعطا شد.

این جایزه به دلیل تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به ویژه در زمینه توسعه حمل و نقل عمومی و بهره گیری از روش‌های مناسب نظیر سامانه BRT، دوچرخه‌های عمومی به تهران تعلق گرفته است.

بر اساس این گزارش امروز و در چهارمین جشنواره نوآوری و پژوهش در حوزه مدیریت شهری و با حضور محمد باقر قالیباف و جمع زیادی از استادان دانشگاه از اینجایزه جهانی و تقدیر بین المللی رونمایی شد.

برای دریافت اینجایزه جهانی بین ۱۶۲ کلان شهر دنیا رقابت بوده و داوران اینجایزه هم شهرداران کلان شهرهای جهان هستند.

اینجایزه که معتبر‌ترین جایزه بین المللی در زمینه مدیریت شهری در دنیاست هر سه سال یکبار به کلان شهر‌ها اعطا می‌شود و در این دوره از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ بوده و ملاک ارزیابی سال ۲۰۱۰ بوده است.

به غیر از شهر تهران شهرهایی نظیر ملبورن، مونترال، سئول، تایپه، مکزیکوسیتی و ریودوژآنیرو نیز از سوی متروپلیس مورد قدردانی قرار گرفته‌اند.

این گزارش می‌افزاید با اعطای اینجایزه پایتخت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین کلان شهر‌ها از حیث مدیریت شهری شناخته می‌شود.

پیش از این و در سال ۲۰۰۸ نیز شهردار تهران که ریاست مجمع شهرداران آسیایی را بر عهده دارد؛ موفق شد در بین ۸۲۰ شهردار جهان در جمع ۸ شهردار بر‌تر قرار گیرد.

همچنین سال گذشته هم جایزه اجلاس حمل و نقل پایدار در واشنگتن که با مشارکت سازمان ملل متحد و تشکل‌های تخصصی حوزه حمل و نقل برگزار شده بود به شهردار تهران تعلق گرفت و شهرداری تهران در زمره ۵ شهر بر‌تر جهان در این حوزه معرفی شد.


 


ایلنا: احمدی نژاد گفت: مرحوم كردان انساني بود كه با شرافت زندگي كرد و با شرافت از دنيا رفت و خوشا به حال كساني كه دين، توحيد و ارزش‌هاي انساني و اسلامي را با دنيا و ظواهر فريبنده آن عوض نمي‌كنند.

به گزارش ایلنا، محمود احمدي‌نژاد پيش از ظهر امروز (دوشنبه) در مراسم دومين سالگرد درگذشت مرحوم علي كردان وزير اسبق كشور در بيان خصائص اخلاقي مرحوم كردان و در پاسخ به سؤالاتي كه فرزند وي در سخنان خود در اين مراسم مبني بر اينكه چرا صحنه استيضاح آن‌گونه طراحي شد؟ و چرا بعضي‌ها هياهو به پا كردند؟ و اينكه چرا پدرش در آن صحنه تنها ماند؟ گفت: مرحوم كردان انساني مؤمن بود و در طول زندگي خود همواره در خدمت انقلاب و مردم قرار داشت و پاي ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب ايستادگي كرد و خداوند به او عنايت كرد تا در صحنه استيضاح تنها بايستد تا خط‌ها را مشخص كند.

احمدی نژاد با بيان اينكه مشخص بود كه استيضاح كردان يك موضوع از پيش طراحي شده براي انجام كارهايي ديگر در سال 88 و مورد هجمه قرار دادن جبهه ناب انقلاب بود، اظهار داشت: استيضاح از يك وزير كه دچار اشتباه شده موضوعي عادي است كه با سؤال نمايندگان و پاسخ وزير مربوط انجام مي‌گيرد، اما در آن جلسه شاهد جوسازي‌ها و هجوم سنگين عليه وي بوديم و بي‌ترديد تهمت و لجن‌پراكني ارتباطي با استيضاح نداشت.

احمدي‌نژاد تصريح كرد: در آن دوران از رسانه‌هاي بيگانه تا برخي رسانه‌هاي داخلي و انسان‌هاي سستي كه حتي در طول زندگي خود يك حرف درست نزده‌اند، همگي در يك خط ايستادند تا قامت اين مرد را بشكنند و اين در حالي بود كه مرحوم كردان مي‌توانست كارهاي ديگري انجام دهد. امروز نيز كساني به وزير ما مي‌گويند به ما امكانات خاص ارائه بده تا با تو كاري نداشته باشيم، اما مرحوم كردان هرگز نخواست اين‌گونه باشد و به تنهايي در برابر هجوه‌ها ايستاد.

احمدي‌نژاد با اشاره به اينكه طول زندگي اهميت ندارد و كيفيت زندگي مهم است، گفت: اينكه مرحوم كردان چند سال در اين دنيا زندگي كرده مهم نيست، بلكه آنچه اهميت دارد اين است كه وي انساني پاك و خدمتگزار بود و بنده به عنوان خادم مردم، شهادت مي‌دهم كه كردان انساني پاك و دلسوخته‌ي مردم و ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب بود و در حد توان تلاش مي‌كرد تا به مردم كمك كند.

محمود احمدی نژاد در بخش ديگري از سخنان خود كربلا و حادثه عاشورا را يك دوره كامل مكتب دانست كه در آن امام حسين (ع) با فداكاري ماموريت عظيمي را انجام داد و توانست چهره نفاق را براي هميشه‌ي تاريخ افشا كند، گفت: داستان كربلا موضوعي جاري در تاريخ بوده و لحظه به لحظه‌ي آن انتخاب است و كساني كه يك عمر با خودخواهي و هواي نفس زندگي كرده‌اند، در صحنه‌هاي حساس نمي‌توانند كنار هم بايستند، باعث مي‌شود تا آثار رفتار آن‌ها به جامعه منتقل شود.

احمدی نژاد تصريح كرد: ملت ايران ملتي علوي، حسيني و مهدوي بوده و در خط نوراني ولايت و امامت قرار دارند.

وي با بيان اينكه امام حسين (ع) چراغ هدايت و كشتي نجات است، گفت: اوج كمال انساني و تجلي همه زيبايي‌ها و ارزش‌هاي انساني را مي‌توان در قيام و حركت امام حسين (ع) مشاهده كرد، چرا كه عشق، اخلاص و فرياد و سكوت امام الگو، اسوه و در نقطه كمال است و به حقيقت، حادثه عاشورا صحنه هنرنمايي خداوند است كه در آن عظمت، قدرت، خلاقيت و همه صفات و اسماء الهي در يك صحنه متجلي شده است.

احمدی نژاد با اشاره به اينكه عاشورا و حركت امام حسين (ع) و برنامه‌ريزي و عمل او يك دوره كامل توحيد، امامت، ‌نبوت، عدل و معاد است، خاطرنشان كرد: تمامي حقيقتي كه خداوند براي كمال انسان‌ها فرو فرستاده در صحنه كربلا و عاشورا در معرض ديدِ همه تاريخ قرار گرفت و كربلا در واقع اوج توحيد، عشق، محبت و اخلاص است.

احمدي‌نژاد با اشاره به اينكه كربلا راه انساني زيستن و تحقق همه آرمان‌ها و اهداف پيامبران در طول تاريخ بوده و امام حسين (ع) در عاشورا راه درست و صراط مستقيم الهي را ترسيم كرده و اوج ايثار و فداكاري را به نمايش گذاشتند، گفت: حادثه عاشورا اتفاقي بزرگ و برنامه‌ريزي دقيق و ظريف از ناحيه امام حسين (ع) براي تفكيك اسلام ناب محمدي از خط نفاق، خودخواهي، قدرت‌پرستي‌ها و كساني بود كه دنيا و قدرت‌طلبي را تحت پوشش دينداري و جانشيني پيامبر (ص) توجيه كرده و به دنبال ظلم و فساد و خيانت‌هاي خودشان به نام پيامبر بودند.

محمود احمدی نژاد با بيان اينكه بدترين ظلم به جامعه بشري، ظلمي است كه از ناحيه مدعيان اعمال مي‌شود، گفت: اين ظلم خطرناك‌ترين و ناجوانمردانه‌ترين ظلمي است كه عليه دين و ارزش‌هاي الهي مي‌تواند به انجام برسد.

احمدي‌نژاد خاطرنشان كرد: در زمان امام حسين (ع) كساني كه به توحيد و ارزش‌هاي الهي باور و اعتقادي نداشتند و به دنبال سلطه بر جامعه و غارت مردم و ادامه حكومت خود بودند، مدعي حق شدند، در چنين شرايطي كه دنياطلبي‌ها و خودخواهي‌ها عموميت يافته و در جامعه سيطره پيدا كند و مشروعيت خود را به نام حق بر جامعه تحميل مي‌كند، تفكيك حق از باطل دشوار است، اما امام حسين (ع) با فداكاري ماموريت عظيم خود را انجام داد و چهره نفاق را براي هميشه تاريخ افشا كرد.


 


ایلنا: تهران و سایر کلان‌شهرهای کشور هيچ برنامه‌ای جامع برای کاهش آلودگی هوا ندارند.

معاون اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران امروز دوشنبه (۲۱ آذر ۹۰) در حاشیه برنامه نمادین زنگ هشدار آلودگی هوای شهر تهران با اعلام این مطلب به خبرنگار ایلنا گفت: «امروز عده‌ای از متخصصان و کار‌شناسان حوزه محیط زیست به اتفاق نماینده اصحاب رسانه دور هم جمع شده‌اند تا یک زنگ هشدار جدی در مورد آلودگی هوا را به صدا درآورند.»

"وحید نوروزی" ادامه داد: «سال ۷۲ یک زنگ هشدار زده و بیانیه معروفی در این زمینه آلودگی هوای تهران بوسیله جمعی از پزشکان صادر شد.»

وی افزود: «همچنین در سال ۷۹ بیانیه دیگری را صادر کردند و برنامه امروز سومین هشدار از نوع جدی آن بود که معتقد است روند مدیریت کاهش آلودگی هوا و سایر کلان‌شهر‌ها روند مطلوبی نیست.»

به گفته معاون اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران هم‌اكنون، هم تهران و هم سایر کلان‌شهرهای کشور فاقد برنامه جامع کاهش آلودگی هوا هستند و اگر برنامه جامعی هم تصویب شده است ما اطلاعی از آن نداریم، همچنین از اجرایی بودن و بودجه‌های آن هیچ اطلاعی در دست نیست.

نوروزي با بیان اینکه به مسئولان متصدی آلودگی هوا هشدار می‌دهیم که اگر این وضعیت ادامه یابد، وضعیت سلامتی شهروندان با خطرات جدی مواجه می‌شود تصریح کرد: «ما نگران افزایش روند مرگ ومیر‌ها، سرطان‌ها وبیماری‌ها ناشی از آلودگی هوا درآینده هستیم.»

وی ابراز امیدواری کرد زنگ هشدارامروز تلنگری باشد برمسئولان اجرایی که اقدام موثری برای کاهش آلودگی هوای تهران انجام نمی‌دهند.

معاون اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اظهارداشت: «عمده راهکارهایی که برای کاهش آلودگی هوای تهران وجود دارد در درجه اول گسترش شبکه حمل و نقلی کارآمد به معنی یک شبکه حمل و نقلی مطلوب و در کنارآن استاندارد سازی سوخت و تولید خودرواست.»

نوروزي اضافه کرد: «در کنار این راهکار‌ها، اسقاط خودروهای فرسوده و به تبع آن بحث ترافیک هوشمند می‌تواند به ما در تحقق هوایی پاک کمک کند.»

به اعتقاد وی، این راهکارهای کاهش آلودگی هوای تهران آنقدر ساده است که حتی یک دانش آموز راهنمایی هم می‌تواند آن را در قالب یک انشا بنویسد اما آنچه مهم است به وجود آمدن یک عزم ملی برای غلبه برآلودگی هواست که متاسفانه این عزم در مسئولان وجود ندارد.

معاون اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: «متاسفانه برخی تصمیمات مدیریتی در مورد کاهش آلودگی هوا به گونه‌ای است که کارایی لازم را برای این امر ندارد و فقط جنبه نمایشی دارد.»

نوروزي در این زمینه توضیح داد: «برای نمونه شنیده می‌شود که سازمان محیط زیست الزام استانداردهای یورو۴ و۵ را برای سوخت اعلام کرده است این در حالیست که سوخت ما هنوز وارد استانداریورو ۳ نشده است.»

وی ادامه داد: «ضمن اینکه تولید سوخت با استاندارد یورو ۴ و ۵ در حالیکه هنوزاستاندارد تولید خوردو هنوز در حد یورو۲ است خیلی با هم هم‌خوانی ندارد و هنوز خودروسازهای ما برای تولید خودرهایی با استانداردهای با استاندارهای روز مجاب نشده‌اند و بنابراین ما مطمئن نیستیم که این الزام‌ها به مرحله عمل برسد.»


 


ایلنا: رئیس انجمن بهینه سازی مصرف انرژی گفت: بهتر است میزان یارانه‌ای که هر ساله دولت به مردم پرداخت می‌کند هر ۶ ماه یکبار اوراق مشارکت عرضه کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، آرش نجفی که در نشست خبری اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی صنایع و انرژی ایران سخن می‌گفت با اشاره به اینکه بهینه سازی در دنیا به عنوان مهم‌ترین استراتژی تولید است گفت: بهینه سازی مصرف انرژی علاوه بر ایجاد اشتغالزای می‌تواند تاثیر زیادی در بخش تولید داشته باشد

به گفته وی اگر اقدام مناسبی برای بهینه سازی صورت گیرد می‌توان پروژه‌هایی را به ارزش ۲۵۰ میلیارد دلار برای بخش بهینه سازی، ۴۵ میلیارد دلار برای بخش اداری و تجاری و ۱۵۰ میلیارد دلار در بخش صنعت هزینه کرد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ۲۵۰ هزار نفر به صورت مستقیم در بخش بهینه سازی مشغول به کار هستند که می‌توان بیش از ۸۵ هزار شغل را از این حوزه ایجاد کرد.

نجفی با اشاره به اینکه در حال حاضر ماهیانه رقمی بین ۲. ۵ تا ۳ میلیارد دلار به صورت یارانه در جامعه تزریق می‌شود، گفت: در حقیقت دولت با این کار پول پر قدرت را تبدیل به پول بی‌قدرت می‌کند که نتیجه آن تنها افزایش تورم در جامعه است.

رئیس انجمن بهینه سازی مصرف انرژی تصریح کرد: در مطالعاتی که انجام داده‌ایم به این نتیجه رسیدیم که دولت به عنوان مثال ۶ ماه هزینه یارانه‌هایی را که به مردم می‌دهد تبدیل به اوراق سهام کند تا بتواند هم این پول با قدرت حفظ شود و هم اینکه این اوراق سهام در بخش صنایع خرج شود تا بتواند اقتصاد ایران را دچار تحول اساسی کند.

وی تاکید کرد: حتی می‌توان از میزان یارانه‌ای که با اجرای طرح تحول صرفه جویی می‌شود برای بهینه سازی مصرف انرژی اقدام کرد.


 


ایلنا: یک کار‌شناس اقتصادی اعلام کرد: در حال حاضر قدرت خرید کلیه دهک‌های درآمدی کاهش یافته است.

ابراهیم رزاقی، استاد دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا از تغییر الگوی مصرف خانوارهای کارگری در پی اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها خبر داد و خاطرنشان ساخت: ‌ پرداخت نقدی یارانه‌ها کفاف زندگی هزینه‌های شهری را نمی‌دهد.

او با اشاره به شايعاتي مبني بر توقف در پرداخت نقدی یارانه‌ها در سال آينده تصریح کرد: در صورتی که دولت به دلیل کمبود بودجه از پرداخت نقدی یارانه‌ها خودداری کند به دلیل تغییر در الگوی مصرف نارضایتی عمومی به خصوص خانوارهای کارگری گسترش می‌یابد و قدرت خرید جامعه کارگری کشور بحرانی خواهد شد.

این کار‌شناس اقتصادی با رد اظهارات وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی حفظ قدرت خرید هشت دهک درآمدی جامعه یاد آور شد: در حال حاضر قدرت خرید کلیه دهک‌های درآمدی کاهش یافته است.

ابراهيم رزاقی با اشاره به افزایش نرخ تورم در کشور تصریح کرد: به دلیل نوع سبد مصرفی خانوارهای شهری نرخ تورم در بین اقشار ضعیف جامعه بیش از ۱۹ درصد است.


 


ایلنا: رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: بانک‌ها در ارائه تسهیلات برای نوسازی تجهیزات انرژی و یا وام‌هایی که برخی صنایع انرژی نیاز دارند قفل هستند وهمكاري لازم را با توليد كنندگان ندارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد پارسا در نشست خبری اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی صنایع و انرژی ایران در پاسخ به خبرنگار ایلنا مبنی بر علت اصلی عدم ارائه تسهیلات ازسوی دولت به تجهیزات نفت افزود: یکی از مشکلات اصلی این است که بنگاه‌ها درآمد خود را تنظیم نکرده و در ‌‌نهایت مجبور ‌می‌شوند از منابع دیگر وام بگیرند.

وی با بیان اینکه بانک‌ها باید ازحداکثر ظرفیت خود استفاده کنند گفت: وقتی بخش خصوصی برای رفع مشکلاتی که به تلفات انرژی در مجموعه خود منجر ‌می‌شود اقدام به گرفتن وام از بانک‌ها ‌می‌کنند با عدم ارائه تسهیلات به تجهیزات رو برو می‌شوند.

به گفته وی علت اصلی این مساله این است که تعادل بنگاهی ایجاد نشده و این مساله در سال ۸۲ که قیمت بنزین بالا رفت و دولت تنها قصد کنترل تورم را داشت به خوبی احساس شد که ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد شد.

پارسا گفت: در همه جای دنیا به گونه‌ای است که وقتی درآمد دولت بالا ‌می‌رود آزاد سازی قیمت صورت ‌می‌گیرد اما در اقتصاد ایران این طور نشد.


 


امروز:آیت الله خامنه ای در آستانه حضور نمایشی هوادارنش در 9 دی 88 با ستاد پاسداشت این روز دیدار و سخنانی را ایراد فرمودند. این در شرایطی است که پس از کودتای انتخاباتی 88 مردم ایران شاهد شدید ترین برخورد ها و سرکوب ها در تاریخ معاصر خود بودند، ملت شریف ایران در شرایطی به خاک و خون کشیده شدند که در تظاهرات میلیونی سکوت خود تنها یک پرسش رای من کجاست را داشتند. تعداد بسیار زیاد دستگیری ها و زندانی کردن اقشار مختلف جامعه از دانشجو و استاد داتشگاه گرفته تا بازاری و وزیر و پیر و جوان و بیمار در تاریخ استبداد زده ایران بی مانند است. اعتراض و پایداری رهبران جنبش سبز ایران آقایان موسوی و کروبی در برابر تعداد زیاد شهیدان جنبش و تجاوزها و شکنجه هایی که حاکمیت تحت مدیریت آیت الله خامنه ای بر مردم خود وارد کردند باعث شد که حاکمیت در عرض اندامی خیابانی و صرف هزینه های گزاف در 9 دی 88 عده ای را به خیابان ها بکشاند تا در نمایشی تلویزیونی مشروعیت از دست رفته خود را احیا کند. از 88 تا به حال آیت الله خامنه ای با تشکیل ستاد ساختگی پاسداشت روز 9 دی اصرار بر محبوبیت و مقبولیت و مشروعیت از دست رفته خود بعد از کودتای انتخاباتی 88 دارد. در ذیل شرح دیدار ایشان با اعضای ستاد 9 دی آمده است:
به گزارش تارنمای آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز(دوشنبه) در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت حماسه نهم دی، اراده خداوند متعال و ایمان به توفیق الهی را عامل اصلی هدایت قلب‌ها و دل‌های ملت ایران برای حضور در عرصه‌های مختلف برشمردند و خاطرنشان كردند: حضور عظیم و خروشان مردمی در 9 دی 88 ، تجلّی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب یعنی روح دیانت حاكم بر دل‌های مردم بود.
ایشان در تبیین حقیقت حماسه نهم دی به دو عنصر حضور گسترده مردمی و ایمان دینی مردم اشاره كردند و خاطرنشان كردند: نهم دی 88، حادثه كوچكی نیست بلكه آن حركت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حركت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حركت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود.
آیت‌الله خامنه‌ای در تشریح اولین عنصر یعنی اهمیت حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف افزودند: هنر اصلی امام خمینی(ره)، وارد كردن مردم به صحنه بود و در هرجایی كه مردم با شجاعت، بصیرت و عمل متناسب با ایمان خود، وارد میدان شدند تمام مشكلات، و بزرگترین موانع در مقابل اراده مردم از بین می‌رود.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: در هر نقطه‌ی از جهان چنانچه مردم با هدف و شعار مشخص و ایمان و عمل متناسب، به عرصه بیایند هیچ عاملی قادر به مقاومت نیست و این یك نسخه كلی برای تمام ملت‌هاست، كه امام خمینی(ره) به آن عمل كرد و ملت ایران هم با اعتماد به امام راحل عظیم‌الشان، آن را بصورت عملی اثبات كرد.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین در تبیین ایمان دینی مردم، به عنوان دومین عنصر اهمیت حادثه ماندگار نهم دی افزودند: آن معجزه‌گری كه همه مردم را بسیج كرده، به صحنه می‌آورد و با وجود همه سختی‌ها آنان را در صحنه نگه می‌دارد، ایمان قلبی و دینی است چرا كه بر اساس ایمان دینی، شما در هر شرایطی پیروز خواهید بود و شكست معنایی ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی، حماسه نهم دی را از این منظر كاملاً شبیه صدر اسلام و همچنین روزهای پیروزی انقلاب دانستند و خاطرنشان كردند: در این روز، مردم براساس وظیفه دینی خود به میدان آمدند تا نشان دهند بر خلاف تبلیغات فتنه‌گران، مردم ایران ضمن پایبندی به نظام جمهوری اسلامی از عزم و اراده دینی استوار برخوردارند.
آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری وقایع تلخ فتنه 88 افزودند: این فتنه، صرفا منحصر به حضور عده‌ای افراد در خیابان‌ها نبود، بلكه ناشی از یك بیماری بود كه با اقدامات سیاسی و امنیتی قابل دفع شدن نبود، و به یك حضور عظیم مردمی نیاز داشت، كه چنین هم شد.
رهبر انقلاب اسلامی به نقش عاشورای حسینی و محرم، در تحقق حماسه نهم دی هم اشاره كردند و افزودند: همانگونه كه در ابتدای انقلاب، محرم به كمك این مردم آمد و امام خمینی(ره) فرمود خون بر شمشیر پیروز است، در قضایای 9 دی هم، عاشورا به كمك ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق كرد.
ایشان بر ضرورت پاسداشت این حماسه بزرگ تأكید كردند و دو توصیه نیز به دست اندركاران ستاد بزرگداشت نهم دی داشتند: اولاً در بزرگداشت نهم دی جنبه‌های شعاری غلبه پیدا نكند و ثانیاً به عمق شعارها كه حرف اصلی ملت ایران بود، توجه شود.
در ابتدای این دیدار آیت‌الله جنتی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به عملكرد 32 ساله این شورا در هماهنگی مراسم‌های بزرگ و گسترده مردمی گفت: حماسه مردم در 9 دی 88 بسیار فراتر از پیش‌بینی ها بود و ضدانقلاب را به كلی مأیوس كرد.

خط نشان رهبر در آستانه حضور نمایشی هواداران حاکمیت در 9 دی 88


 


خبرگزاری فارس: جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز این آمریکای شاخ شکسته که اراده خود را بر دنیا تحمیل کرده از رؤیارویی با ارتش ایران عاجز مانده چراکه ما با قدرت فریاد می‌زنیم ایران قادر است با یک فرمان رهبر معظم گردن منحرف آمریکا را بشکند.

سردار علی فضلی در حاشیه نخستین یادواره شهدای ترور و مبارزه با نفاق در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار داشت: بیداری‌های صورت گرفته در جهان همه منشأ بسیجی دارد.
فضلی افزود: امروز جوانان نیویورک و کالیفرنیا شعارهای مردم مصر را تکرار می‌کنند و این شعارها همه ملحم از بیداری اسلامی، جهان اسلام و اندیشه‌های بسیجی است.
وی بیان داشت: بسیجیان، جانبازان و شهدای ایران اسطوره‌های قدرت ما در جهان هستند که هیچ شکستی بر آنان متصور نیست.
سردار فضلی تصریح کرد: امروز این آمریکای شاخ شکسته که اراده خود را بر دنیا تحمیل کرده از رؤیارویی با ارتش ایران عاجز مانده چرا که ما با قدرت فریاد می‌زنیم اراده‌ای که توانست هیمنه 2500 ساله شاهنشاهی ایران را بشکند قادر است با یک فرمان رهبر معظم گردن منحرف آمریکا را بشکند.
جانشین بسیج مستضعفان به عصبانیت آمریکا، استکبار و منافقان از دست بسیجیان ایرانی اشاره کرد و ابراز داشت: شهید سردار حسن تهرانی‌مقدم و یاران صدیق این شهید ثمره این عصبانیت آمریکا است اما ارزشی که این خون‌های مقدس در ایران خلق کرده از تمام سلاح و تجهیزات متعارف در دنیا ایران را بی‌نیاز کرده است.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود بسیج را از مردم و برای مردم اعلام کرد و گفت: حرکت عظیم یک ملت مجاهد حضور در دفاع، سازندگی، فرهنگ کمک به مستضعفان در راه‌ماندگان، دستیابی به فناوری‌های پیشرفته و از همه مهم‌تر به سکوت واداشتن استکبار همه و همه از برکات بسیج است.
جانشین بسیج مستضعفان ابراز داشت: بسیج سیاسی است اما سیا‌سی‌کار نیست، بسیج مجاهد است اما بی‌انضباط و افراطی نیست، بسیج عمیق، معنوی و متعهد است اما متحجر و خرافی نیست، با بصیرت است اما از خود راضی نیست، اهل جدیت است و اهل تسامح در اصول نیست، بسیج پاسدار علم است اما علم زده نیست، بسیج منتشر کننده اخلاق اسلامی است اما ریاکار نیست، در کار آبادی دنیاست اما خود اهل دنیا نیست که این همان فرهنگ ماست و فرهنگ بسیجی و تفکر بسیجی یعنی حرکت به سوی سرنوشت الهی ایران که نه تنها داخل کشور بلکه این تفکر عمیق فراتر از ایران را نیز تغییر داده است.
سردار فضلی به تأثیر فراوان حضور بسیجیان به فرمان امام در کشور اشاره کرد و بیان داشت: بسیجیان امام در میادین گوناگون انقلاب چنان حرکتی از خود نشان دادند که ماندگار و الگو شدند.


 


خبرگزاری فارس: دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اهمیت وحدت در جبهه اصولگرایی، گفت: وحدت در جبهه اصولگرایی تنها با تمکین به جامعتین محقق می‌شود.

محمد‌نبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه وحدت در شرایط کنونی برای اصولگرایان ضرورت دارد، اظهار داشت: برای رسیدن به وحدت حداکثری لازم است اصولگرایان شرایط را درک کنند و از هرگونه اظهارنظری که موجب اختلاف می‌شود، پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه تمکین به جامعتین تنها راه وحدت در جبهه اصولگرایی است، تصریح کرد: هر اقدامی که موجب انشقاق در جبهه اصولگرایی شود برای اصولگرایان مطلوب نیست.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: همه اصولگرایان و دلسوزان انقلاب اسلامی باید به نظرات و رهنمودهای آیت‌الله مهدوِ‌ی‌کنی تمکین کنند چرا که برای رسیدن به وحدت راهی جز تمکین وجود ندارد؛ اگر قرار باشد برخی دوستان راهی را جز تمکین به جامعتین انتخاب کنند به وحدت کمک نخواهند کرد.

حبیبی با اشاره به جبهه پایداری که هنوز به جبهه متحد نپیوسته‌ است، خاطرنشان کرد: دوستان باید با حضور در جبهه متحد درباره نظرات خود گفت‌وگو کنند و نپیوستن به جبهه متحد منجر به وحدت نمی‌شود.


 


خبرگزاری فارس: با وجود گذشت چند ماه از دستگیری قائم مقام بانک مرکزی و البته وعده بهمنی برای تعیین فرد جایگزین، با مراجعه به سایت بانک مرکزی هنوز حمید پورمحمدی به عنوان قائم مقام بانک مرکزی معرفی می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، در حالی که به دنبال رسیدگی پرونده فساد بزرگ بانکی اخیر که از آن به اخلال در نظام اقتصادی کشور تعبیر می شود، قوه قضائیه برخی از مدیران سیستم بانکی را مورد بازجویی قرار داده و تعدادی نیز در بازداشت به سر می‌برند که هنوز جایگزینی برای این افراد انتخاب نشده است.
حمید پورمحمدی قائم مقام وقت بانک مرکزی به عنوان یکی از متهمان پرونده اختلاس بزرگ در بازداشت به سر می برد و قرار بود که طبق اعلام محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی جایگزین وی در آینده نزدیک انتخاب و معرفی شود.
با این وجود اما هنوز جایگزینی برای پورمحمدی انتخاب نشده و ظاهراً قائم مقام بانک مرکزی از زندان به مدیریت این بانک می پردازد.
به گزارش فارس، بانک مرکزی همچنان نام پورمحمدی را در لیست هیات عامل بانک مرکزی کنار محمود بهمنی-رئیس کل، سید محمود احمدی-دبیر کل، مینو کیانی راد-معاون ارزی و بهمن مسگرها-معاون اداری و مالی محفوظ نگه داشته است.
این درحالی‌است که رئیس کل بانک مرکزی در روزهای پایانی آبان ماه به خبرنگاران وعده داده بود که قائم مقام جدید این بانک را تا پایان هفته (26 آبان ماه) معرفی خواهد کرد.
از زمان اعلام این وعده تا کنون چند هفته می گذرد اما هنوز محمود بهمنی به وعده خود عمل نکرده است هر چند که طبق قانون قائم مقام بانک مرکزی همانند رئیس کل این بانک با حکم رئیس جمهور انتخاب می‌شود.

* چند پست بلاتکلیف دیگر

همچنین هم اکنون مهره دیگره مدیریتی بانک مرکزی که دیگر نام وی در لیست هیات عامل این بانک وجود ندارد نیز انتخاب نشده است.
با انتصاب حسین قضاوی به مدیریت بانک اکو رئیس کل بانک مرکزی باید معاون اقتصادی جدیدی را برای این حوزه حساس اقتصادی در بانک مرکزی انتخاب کند اما تا کنون این اتفاق نیفتاده است.
ناگفته نماند که عدم انتخاب جایگزین برای این حوزه‌های مدیریتی تنها مختص بانک مرکزی نیست چراکه در وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز هنوز سید شمس‌الدین حسینی جانشینی برای معاون بانک و بیمه این وزارت‌خانه منصوب نکرده است.
وزیر اقتصاد در جلسه استیضاحش در مجلس و در جمع نمایندگان خانه ملت اعلام کرد که با استعفای اصغر ابوالحسنی موافقت کرده است.
با وجود این موافقت و استعفاء هنوز ابوالحسنی در وزارت امور اقتصادی و دارایی و البته در سمت معاون بانک و بیمه مشغول فعالیت است.
ابوالحسنی نشان داد که مدیران مستعفی با وجود موافقت وزیر با استعفای‌شان می‌توانند در سمت خود باقی بمانند تا شاید بعد از گذشت ماه‌ها و صلاحدید مدیران ارشد فرد دیگری جایگزین آنها شود.
برخی از مسئولان وزارت اقتصاد در توجیه این اقدام می‌گویند هنوز آقای وزیر کسی را بعنوان جایگزین ابوالحسنی انتخاب نکرده است.
با این حساب هنوز بهمنی و حسینی نتوانستند افرادی را برای این حوزه‌های حساس مدیریتی بانکی و اقتصادی انتخاب کنند.


 


خبرگزاری فارس: سخنگوی شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان از شکل‌گیری کمیته‌های داوری و اجرایی در استان‌های کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبر ولایتی در پایان پانزدهمین جلسه شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان که با حضور اکثریت اعضا تشکیل شد، به خبرنگاران گفت: این شورا ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام محرم و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین و یاران باوفایش حضور مردم شریف ایران در صحنه را در این ایام بخصوص تاسوعا و عاشورا نشانه تعهد و وفاداری به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) می‌داند.

وی در ابتدا گفت: شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در اختیار گرفتن هواپیمای بدون سرنشین جاسوسی آمریکا را توسط نیروهای مسلح به ملت شریف ایران و نیروهای مسلح و به ویژه مقام معظم رهبری تبریک گفته و این موفقیت را مرهون عنایت خاصه حضرت ولی عصر (عج) و نشان اقتدار جمهوری اسلامی ایران می‌داند.

سخنگوی شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان سپس موضوعات مطرح شده در جلسه شورا را به شرح ذیل تبیین کرد و با اشاره به شکل‌گیری هیئت‌های داوری و اجرایی این جبهه در استان‌های کشور گفت: هیئت داوری جبهه متحد اصولگرایان هر استان متشکل از معتمدین آن استان خواهد بود.

ولایتی افزود: آقای محمد نبی حبیبی به نمایندگی از جبهه پیروان خط امام و رهبری آقای احمد نجابت به نمایندگی از جمعیت ایثارگران و جمعیت رهپویان و آقای مرتضی طلایی به نمایندگی از شخصیت‌های حاضر در شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان، کمیته استان‌های ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان را تشکیل داده‌اند.

وی در مورد کمیته شهر تهران و کمیته بانوان ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان نیز اظهار داشت: این کمیته‌ها تشکیل شده و نمایندگانی از جبهه پیروان خط امام و رهبری، جمعیت ایثارگران و رهپویان و نمایندگانی از شخصیت‌های حاضر در کمیته اجرایی در آن حضور دارند.

سخنگوی شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در پایان در خصوص همایش‌های استانی نیز اعلام کرد که از هفته آینده این همایش‌ها با برنامه‌ریزی انجام شده صورت خواهد پذیرفت.


 


خبرگزاری فارس: "اراده مسئولان برای کمک به تولید بالاست ولی محدودیت منابع مالی داریم"، این پاسخی است که وزیر صنعت در واکنش به گلایه صنعتگران می‌دهد، از اظهارات غضنفری همچنین می‌توان این برداشت را کرد که برخلاف یارانه‌ آشکار خانوارها، یارانه تولید در قالب‌های پنهان بر پیکر صنعت نشسته و با ارتقای تکنولوژی صنایع بزرگ و کوچک ادامه دارد.
با اجرایی شدن قانون هدفمندی یارانه‌ها، دولت تصمیم گرفت در راستای بهینه سازی مصرف انرژی بخش صنعت، یارانه‌ای به تولیدکنندگان اختصاص دهد تا از این طریق امکان بهینه سازی خطوط تولید فراهم شود.
در این راستا قرار بود در سال اول اجرای قانون هدفمندی ۷۷۰۰ میلیارد تومان یارانه به گروه تولید شامل بخشهای صنعت، کشاورزی، خدمات و حمل و نقل پرداخت شود که باید از این محل ۴۵۰۰ میلیارد تومان نصیب بخش صنعت می‌شد،این در حالی است که گلایه صنعتگران در ماه‌های اخیر از عدم تخصیص مناسب منابع یارانه‌ای نوعی ابهام در تحقق سهم بخش صنعت را به همراه داشت.
همزمان با ۲۸ آذر سال روز اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها به منظور شفاف سازی در این مورد و جهت بررسی روند اجرای طرح هدفمندی در بخش صنعت با مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت به گفت‌وگو نشستیم.
غضنفری در واکنش به منتقدان اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در بخش صنعت می‌گوید: "نرخ ترجیحی انرژی را باید به عنوان یارانه نقدی بخش صنعت به حساب آورد". وی در مورد تحقق سهم بخش صنعت از یارانه‌ها می‌گوید: مهم این است که منابع مالی در اختیار صنعت قرار گیرد، چه از محل یارانه‌ها و چه از محلی دیگر ...
هرچند بعد از پیگیریهای مداوم، نهایتاً برای این مصاحبه فقط یک ساعت فرصت در اختیارمان قرار گرفت ولی در همین مجال کوتاه سعی کردیم چند سوال مهم را از وزیر بپرسیم که مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

* گام اول دولت در افزایش قیمت‌ها مانع از ایجاد تورم انتظاری در جامعه شد

فارس: یک سال از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها می گذرد و البته دولت موفق شد با کنترلهای خوبی که در ماههای ابتدایی بر بازار و قیمت‌ها داشت، تورم انتظاری را کنترل کند، ولی شاهدیم که بلندبرداشتن قدم اول هدفمندی یارانه ها که مورد انتقاد مجلس هم بود طی ماههای اخیر برخی اثرات نامطلوب خود را به ویژه بر قیمت‌ها برجا گذاشته است. دولت طی ماههای اخیر با کندی پرداخت یارانه تولید سیاستی را در پیش گرفته که از یک طرف برای بخش تولید محدودیتهایی با افزایش هزینه های تولید ایجاد کرده و از طرف دیگر با افزایش سرعت صدور مجوز افزایش قیمتها، موجب افزایش هزینه‌های مصرف کننده هم شده است. آیا فکر نمی کنید سرعت اجرای قانون بالاتر از حد مطلوب بوده است؟

غضنفری: دولت در انتخاب اندازه قدم اول خود باید چند موضوع را مدنظر قرار می‌داد. با توجه به تجربه‌ای که از دولت خاتمی داشتیم، یعنی در ایام نوروز براساس مصوبه مجلس حدود ۲۰ درصد افزایش قیمت بنزین صورت می‌گرفت و یک جریان تورمی را به همراه داشت،دولت می‌دانست که افزایش قیمت حامل‌های انرژی آثاری بر قیمت کالا و خدمات دارد که بخشی از این اثر واقعی و بخشی دیگر روانی است.
پس اگر به جای یک‌بار هدفمند شدن، ۱۰ مرتبه این خرده افزایشها اتفاق بیفتد جامعه باید ۱۰ بار آثار روانی تورم را تحمل کند.
پس اگرچه شیب کمتر می‌توانست برای آماده شدن حوزه‌های مختلف کالا و خدمات بهتر باشد اما آثار روانی هر بار افزایش می‌توانست درد آور باشد. لذا ما با یک موضوع آلاکلنگی طرف هستیم و دو هدف در تضاد با یکدیگرند. یعنی پذیرش شیب آرام بهتر است اما تعداد دفعاتش بیشتر می‌شود که آثار تورمی روانی خاص خود را دارد و ممکن است مردم با اندک افزایش قیمت حامل انرژی تورمهای زیادی را مشاهد کنند. به همین دلیل ما دنبال یک نقطه بهینه بودیم که قدم اول را چقدر برداریم تا هم از نظر ترقی قیمت‌ها یک پله قابل قبولی را داشته باشیم و هم مجبور نشویم بعد از دو یا سه ماه دیگر افزایش قیمت را داشته باشیم.
من معتقدم پله اول خوب انتخاب شد. ممکن است برخی بگویند دولت در پله اول همه راه را رفته در حالیکه این طور نیست و دولت در پله اول قیمت هر لیتر گازوئیل را به ۳۵۰ تومان رساند اما قیمت جهانی این حامل انرژی حدود هزار تومان است پس در مراحل بعدی باید این رقم را آنقدر افزایش دهیم تا به هزار تومان برسد.
دولت برای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها ۵ سال فرصت دارد، مجلس به جز در مرحله اول که یک محدودیت برای گام برداری دولت گذاشته بود، در سایر مراحل محدودیتی نگذاشته است. یعنی دولت پایه اول را باید با توجه به محدودیت قانون بر می‌داشت ولی مراحل بعدی را در ۳ ، ۴ یا چند مرحله دیگر بر می‌داشت. دولت هم در سقف محدودیت خود عمل کرد زیرا اگر رشد قیمت‌ها کمتر اتفاق می‌افتاد، باید شش ماه بعد دوباره یک افزایش قیمت و تورم را شاهد بودیم.
پس ما همه راه را نرفته‌ایم، بهای هیچ کدام از حامل‌های انرژی امروز به قیمت‌های جهانی نرسیده ‌است. حتی در مرحله دوم نیز فکر نمی‌کنم قیمت حامل‌های انرژی به قیمت‌های جهانی برسد. اجرای کامل قانون هدفمندی یارانه‌ها و آزاد‌سازی قیمت‌ها حداقل ۳ مرحله خواهد شد.
پله اول حتی نصف مسیر هم نیست و نمی‌توان گفت که این موضوع در یک یا دو پله دیگر جمع خواهد شد. پس باید طوری عمل می‌کردیم که تورم انتظاری شکل نگیرد یعنی این احساس در مردم ایجاد نشود که با اجرای قانون هدفمندی، قیمت‌ها افزایش می‌یابد و به همین دلیل نسبت به خرید و انبار کردن کالا اقدام کنند. تورم انتظاری برای دولت نگران کننده‌تر از تورم واقعی بود که خوشبختانه مدیریت شد و نگذاشتیم تورمهای ۴۰، ۵۰ یا ۶۰ درصدی که مطرح بود اتفاق بیفتد.
اگر افزایش قیمت‌های که در حاملهای انرژی داده شده با افزایش قیمت بنزین در دولت خاتمی مقایسه کنید می‌بینیم که هیچ رابطه خطی وجود ندارد. یعنی اگر مثلا رشد قیمت بنزین تورم ۱۰ درصدی ایجاد می‌کرد حالا چون چندین برابر آن افزایش قیمت سایر کالاها را نیز داریم پس باید چندین برابر تورم را نیز داشته باشیم. تورم انتظاری بسیار خطرناکتر از تورم واقعی است و دولت مهمترین کاری که انجام داد این بود که قدم اول را طوری برداشت تا مردم یک بار با تورم انتظاری مواجه شوند.


* نرخ ترجیهی انرژی همان یارانه نقدی است

فارس: طی یک سال اول اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها انتقادات زیادی از سوی صنعتگران نسبت به نحوه اجرای هدفمندی در بخش صنعت مطرح شد، داستان حمایت از تولیدکنندگان در اجرای این قانون به کجا رسید؟

غضنفری: تحلیل دولت در مورد یارانه‌ بخش تولید در 3 بخش خلاصه می‌شود، یکی اینکه دولت باید وجوه نقدی را به اسم یارانه تولید به صنعتگران پرداخت می‌کرد، دوم اینکه اگر دولت تسهیلات ارزان قیمت در اختیار تولید کنندگان قرار دهد توانسته به وظیفه خود عمل کند و تحلیل سوم اینکه حتی آنجا که انرژی با قیمت ترجیحی یا تبعیضی به حوزه تولید اختصاص می‌یابد نیز به معنی عمل کردن به وظیفه قانونی دولت است.
در مرحله اول هدفمندی یارانه‌ها و اصلاح قیمت‌ها، قیمت هر لیتر گازوئیل 350 تومان تعیین شد که دولت باید بخشی از پول فروش گازوئیل را که از صنعتگر دریافت می‌کرد و مجدداً مبلغی را به عنوان یارانه به تولید پرداخت می‌کرد،ما معتقدیم به جای اینکه گازوئیل 350 تومانی به تولید بدهیم و در عوض به ازای هر لیتر 200 تومان پول نقد به تولیدکننده برگردانیم، بهتر است از همان ابتدا گازوئیل را به قیمت 150 تومان در اختیار صنعتگران قرار دهیم.
طبق آمار فرزین سخنگوی دبیر کارگروه طرح تحول اقتصادی، دولت روزانه 72 میلیون لیتر گازوئیل سهمیه‌ای با قیمت 150 تومان عرضه کرده که در هر لیتر 200 تومان یارانه وجود دارد، حاصل ضرب یارانه در سهمیه گازوئیل بخش صنعت به تعداد روزهای یک سال نشان دهنده بخشی از یارانه پرداختی به صنعت در سال اول اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها است.
در همین حال با اجرایی شدن طرح هدفمندی، قیمت گاز نیز به ازای هر مترمکعب 260 تومان تعیین شد که باید پول کامل از صنعتگران دریافت و مجدداً بخشی از این پول به عنوان یارانه‌ به آنها بازگردانده می‌شد. برای تسریع در این کار در ستاد هدفمندی یارانه‌ها مقرر شد هر مترمکعب گاز به قیمت 70 تومان در اختیار صنعتگران قرار گیرد و به این ترتیب یارانه نقدی حاصل از این طرح نصیب تولیدکنندگان شود.
در همین حال قیمت هر کیلووات برق نیز 77 تومان تعیین شد که برای بخش صنعت سقف قیمتی 43 تومانی تعیین شد. ما معتقدیم این قیمت‌های متفاوت در واقع یارانه پرداختی به بخش تولید است که به نام قیمت ترجیحی و تبعیضی اعمال شده است.
برای مرحله دوم اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها نیز از دولت در خواست می‌کنیم تا این روش ادامه داشته باشد.
از طرفی صنعتگر نسبت به قبل از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها بابت هر کیلووات برق 20 تومان اضافه پرداخت می‌کند که برای حل مشکل تولیدکننده و اینکه بتواند به تولید خود ادامه بدهد خط اعتباری انرژی پیش‌بینی شد و بر این اساس تسهیلات با نرخ سود 3 درصد جهت پرداخت هزینه انرژی به تولیدکنندگان اختصاص یافت. این درحالی است که امروزه کسی وام 3 درصد پرداخت نمی‌کند و در واقع ما بخشی از سود وام را از محل یارانه هدفمندی پرداخت کرده‌ایم تا تولیدکنندگان بتوانند سرمایه در گردش و هزینه لازم برای خرید مواد اولیه خود را به راحتی تأمین کنند.

* رشد 2 تا 19 درصدی قیمت برخی محصولات صنعتی

فارس: همزمان با آزادسازی قیمت‌ انرژی باید در خصوص قیمت فروش محصولات نیز به تدریج آزادسازی صورت گیرد، در این مورد چقدر با تولیدکنندگان همراهی داشته‌اید؟

غضنفری: همزمان با اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانه‌ها به منظور حمایت از بخش صنعت، تولیدکنندگان می‌توانند پیشنهاد افزایش قیمت فروش خود را با سازمان حمایت مطرح کنند. در واقع دولت تثبیت قیمت‌ها را برداشته و به این ترتیب تولیدکنندگان می‌توانند با ارائه مدرک مبنی بر افزایش قیمت تمام شده تولیداتشان، مجوز افزایش قیمت را دریافت کنند.
در این راستا تاکنون افزایش قیمت 2 تا 19 درصدی را در برخی محصولات صنعتی داشتیم.
ما تولید را رها نکردیم که قیمت حامل‌های انرژی افزایش یابد و هیچ مسئولیتی نداشته باشیم. عده‌ای از تولیدکنندگان گفتند گاز نداریم که در وزارت صنایع سابق برای اعطای 40 میلیارد تومان کمک بلاعوض به این صنایع تصمیم‌گیری شد تا از گاز مایع برخوردار شوند.
برای 25 هزار متقاضی نیز 30 میلیارد تومان کمک بلاعوض جهت خرید نفت کوره صورت گرفت و حدود 10 میلیارد تومان نیز به 50 واحد تولیدی برای خرید گاز مایع کمک هزینه پرداخت شده است.
ما نمی‌توانیم همیشه انرژی را با قیمت ترجیحی در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم بلکه باید به آنها وام بدهیم تا از طریق بازسازی تجهیزات انرژی‌بر نسبت به کاهش مصرف انرژی خود اقدام کنند. در حال حاضر مذاکره با یک بانک برای پرداخت وام ارزان قیمت جهت بازسازی‌های کوچک در حال انجام است و علاوه بر این، اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای بازسازی‌های بزرگ صنعتی مصوب شده است.
در عین حال بانک مرکزی نیز با پرداخت 80 میلیون یورو معادل 120 میلیون دلار به بخش صنعت موافقت کرده که این مبالغ نزد بانک صنعت و معدن سپرده‌گذاری می‌شود تا برای بازسازی‌های بزرگ هزینه شوند.
معرفی 400 بنگاه بزرگ به بانک برای برخورداری از تسهیلات از هفته آینده آغاز خواهد شد.

* معرفی ۲.۵ میلیارد دلار طرح صنعتی به صندوق توسعه ملی

فارس: تاکنون چه تعداد طرح صنعتی برای برخورداری از تسهیلات صندوق توسعه ملی معرفی شده‌اند؟

غضنفری: تا به حال تعدادی طرح صنعتی به ارزش 2.5 میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی معرفی شده‌اند و جدیداً نیز مجوز پرداخت تسهیلات 2.5 میلیارد دلاری نیز صادر شده تا واحدهای متقاضی را به صندوق توسعه ملی معرفی کنیم. از این رقم حدود 1.5 میلیارد دلار برای سرمایه‌گذاری‌های صنعتی و معدنی اختصاص می‌یابد.

فارس: به این ترتیب شما قصد دارید یارانه بخش صنعت را از محل صندوق توسعه ملی تأمین کنید؟

غضنفری: این مبالغ به عنوان یارانه و از محل منابع هدفمندی پرداخت نمی‌شود بلکه ما در بخش صنعت نیازمند دریافت وام ارزان قیمت هستیم و هر کسی بتواند این وام را تأمین کند ما استقبال می‌کنیم. در واقع مابه‌التفاوت سود وام را از سازمان هدفمندی یارانه‌ها دریافت می‌کنیم.
بسته حمایتی بخش صنعت دو مشخصه دارد؛ یکی وام و دیگری سود و مابه‌التفاوت سود وام است که این مابه‌التفاوت را سازمان هدفمندی و از محل یارانه بخش صنعت پرداخت می‌کند.
یارانه سود تسهیلات را سازمان هدفمندی تأمین می‌کند که ممکن است در پروسه پرداخت این یارانه زمان از دست برود. در حال حاضر برای اختصاص 400 میلیارد تومان تسهیلات بابت نوسازی‌های کوچک در بخش صنعت با یک بانک در حال مذاکره‌ایم هر چند کل بازسازی‌های کوچک که تاکنون واحدهای صنعتی متقاضی برای اجرای آنها ثبت‌نام کرده‌‌اند ارزش 300 میلیارد تومانی دارد.

* ۳ هزار میلیارد تومان یارانه به صنعت پرداخت شد

فارس: با این حساب تاکنون چه رقمی به عنوان یارانه به بخش صنعت پرداخت شده است؟

غضنفری: این رقم را باید محاسبه کنیم، به عنوان مثال در بخش گازوئیل روزانه 5 میلیون لیتر از این سوخت با نرخ ترجیحی به بخش صنعت اختصاص می‌یابد که بابت هر لیتر ۲۰۰ تومان یارانه پرداخت می‌شود. در نتیجه سالانه ۳۶۵ میلیارد تومان یارانه بابت مصرف گازوئیل بخش صنعت پرداخت می‌شود.
تاکنون 5 هزار میلیارد تومان به بخش تولید شامل حمل و نقل، خدمات، صنعت و کشاورزی یارانه ترجیحی انرژی پرداخت شده که سهم بخش صنعت 1600 میلیارد تومان است. از سویی 1400 میلیارد تومان نیز به عنوان یارانه خط اعتباری انرژی به تولیدکنندگان پرداخت شده که در کل این دو رقم به حدود 3 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

* تحلیل دولت از کمک به بخش تولید

فارس: شما از سهم محقق شده بخش صنعت و روش اجرای کار راضی هستید؟

غضنفری: اگر مقداری سرعت عمل ما بالاتر بود، کارها بهتر پیش می‌رفت و اگر منابع مالی که در حال حاضر در اختیار داریم را 6 ماه قبل داشتیم خیلی جلوتر بودیم ولی آن موقع سازوکار صنعت آماده نبود.
در ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها قرار شد 50 درصد یارانه‌ها به مردم اختصاص یابد، 30 درصد به بخش تولید و 20 درصد نیز در اختیار دولت قرار گیرد اما بعداً این ساختار اصلاح و قرار شد 80 درصد یارانه‌ها به مردم پرداخت شود و 20 درصد در اختیار بخش تولید قرار گیرد لذا در واقع در مرحله اول اجرای قانون توجه قالب به مردم بود. طبق تحلیل دولت از جمعیت 75 میلیونی کشور حدود 14 میلیون نفر کارمند دولت هستید و بسیاری از مردم کارگر، کشاورز و یا در یک کار خدماتی و تولیدی مشغول به کارند. وقتی در مورد کارخانه صحبت می‌کنیم در واقع کارگران آن کارخانه نیز یارانه می‌گیرند که دولت آن را کمک غیر مستقیم به بخش تولید می‌داند.

فارس: این مسئله منطقی نیست که یارانه بخش خانوار را به عنوان کمک هرچند غیر مستقیم برای بخش تولید محاسبه کرد. این موضوع زمانی قابل قبول خواهد بود که کارفرما نیز حقوق پرداختی خود را کاهش دهد.

غضنفری: تحلیل دیگری نیز در دولت وجود دارد و در واقع دولت معتقد است وقتی 100 درصد قانون اجرایی می‌شود باید
حساب و کتاب‌ها در چارچوب 80، 20 و یا 50، 20 و 30 معنی پیدا کند. پس باید به دولت فرصت دهیم که تنظیماتش را سرجمع انجام دهد.

فارس: یکی از روش‌های حمایت‌ از بخش تولید پرداخت خط اعتباری انرژی است، اما تعدادی از واحدهای صنعتی یک دوره از خط اعتباری انرژی استفاده کرده‌اند و برای پرداخت قبوض بعدی انرژی خود نگرانی دارند. آیا قرار است خط اعتباری انرژی مجدداً تمدید شود؟

غضنفری: ما به تولیدکنندگان اعلام کردیم پرداخت اقساط خط اعتباری انرژی خود را بعد از یک دوره تنفس 6 ماهه آغاز کنند. به این ترتیب برای تمدید خط اعتباری انرژی دوباره کاری نمی‌شود و مثلاً اگر هزار میلیارد تومان وام داده‌ایم این مبلغ می‌‌تواند دو برابر شود.

فارس: با توجه به تأخیر ایجاد شده در گشایش خط اعتباری انرژی، در حال حاضر هیچکدام از واحدهای صنعتی اقساطی پرداخت نمی‌کنند؟

غضنفری: در حال حاضر واحدها قسطی نمی‌دهند و هیچکدام بازپرداختی ندارند.

* اراده مسئولان برای کمک به تولید بالاست ولی محدودیت منابع داریم

فارس: چند درصد انتظار شما از دولت در حمایت از بخش صنعت محقق شده است؟

غضنفری: سوال سختی است. هر وزیر علاقمند است بودجه بیشتری برای حمایت از زیر مجموعه خود داشته باشد ولی مدیر کسی نیست که با رویاهایش کار کند. احساس من این است که دولت تلاش می‌کند بعد از پرداخت یارانه به مردم هر چه باقی ماند در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی خرج کند این طور نیست که دولت مبلغی را یک گوشه‌ای گذاشته باشد و به ما کمک نکند.
اراده و عزم مسئولان برای کمک به بخش تولید بسیار بالاست ولی محدودیت منابع وجود دارد. آنچه تاکنون عملیاتی شده ناشی از کمبود منابع مالی است. دولت هر چه دستش آمده سهم مردم را داده و بقیه را بین بخش‌های صنعت، بازرگانی، کشاورزی، خدمات و حمل و نقل توزیع کرده است.

* رشد مصرف انرژی نشان‌دهنده رشد تولید است

فارس: با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها مصرف انرژی در بخش صنعت چه تغییری داشته است؟

غضنفری: درست است که مصرف حامل‌های انرژی در کل کشور با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها کاهش یافته اما مصرف گاز طبیعی در بخش صنعت 2 درصد و برق نیز 2 درصد افزایش یافته که نشانه رشد تولید در این بخش است.
مصرف گاز طبیعی بخش صنعت در ۹ ماهه قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها 15.4 میلیارد متر مکعب بود که طی ۹ ماه اول اجرای طرح با افزایش 2.5 درصدی به 17.9 میلیارد متر مکعب میلیارد متر مکعب رسید.
مصرف برق بخش صنعت نیز در ۹ ماهه قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها 43.9 میلیارد کیلو وات ساعت بود که پس از اجرای قانون طی ۹ ماه با رشد 2.1 درصدی به ۴۶ میلیارد کیلو وات ساعت رسید.
رشد مصرف انرژی افزایش تولید برخی محصولات صنعتی را به همراه داشت که در این مورد می‌توان به رشد ۳۴.۳ درصدی تولید شمش روی، افزایش ۲۴.۱ درصدی تولید شیشه جام و رشد ۲۷.۵ درصدی تولید کاشی اشاره کرد.


 


سه روز دیگر، (۱۴ دسامبر) روزی است که «منتظر‌الزیدی» خبرنگار شیعه‌مذهب عراقی، در جریان کنفرانس مشترک «نوری‌المالکی» و «جرج بوش» در بغداد، کفش‌های خود را به سمت ریس‌جمهور ایالات متحده پرتاپ کرد تا رسانه ملی، و همسو و هماهنگ با آن، سایر رسانه‌های رسمی ایران(+)، برای چندین روز خوراک تصویری و خبری از پوشش دادن چندین و چندباره تصاویر آن در بخش‌های مختلف خبری، و پوشش حاشیه‌ها و اتفاقات بعد از آن(+) به دست آورده باشند.

رسانه ملی ایران که در حوزه رسانه، استراتژی رسمی ملی ایران را نمایندگی می‌کند و لاجرم باید به قواعد رسمی دیپلماتیک احترام بگذارد و از سوی دیگر باید پاینبدی خود به اصول حرفه‌ای اخلاق رسانه را مدنظر قرار داده، و علاوه بر اینها، تابلوی علنی اخلاق اسلامی باشد، و بر اساس همه موارد یاد شده باید رفتار خلاف اخلاق و نزاکت خبرنگار عراقی در حمله و اهانت به یک دولتمرد میهمان در کشور دیگر را تقبح و با رویکردی انتقادی پوشش دهد، نه تنها اینگونه نکرد که کاملا برعکس و بر خلاف تمام عرف و رویه‌های اخلاقی و در حالی که دولت عراق رسما به خاطر این اتفاق، از دولت ایالات متحده و «جرج بوش» عذرخواهی نموده بود، در نقش وکیل‌مدافع خبرنگار هتاک و بی‌ادب ظاهر شده و تا روز‌ها پس از آن اتفاق زشت، تصاویر آن را با جهت‌گیری تاییدی به طور مرتب نمایش می‌داد.

ناگفته نماند که دخالت‌های بیجا و ناحق کشور آمریکا در سرنوشت کشور مستقل عراق و دیگر کشورها و اشغال نظامی آن کشور در زمان ریاست جمهور «جرج بوش» به بهانه‌های واهی نگهداری سلاح‌های کشتار جمعی، از طرف هر ناظر آگاه و آشنا به مسائل بین‌المللی محکوم است. علاوه بر آن محکومیت شخص «جرج بوش» به دلیل داشتن مسؤلیت مستقیم صدور دستور حمله در این باره و تصمیمات و دستورات خلاف انسانی در رابطه با محکومین زندانی،  دو چندان است که در مورد دوم اخیرا سازمان عفوبین‌الملل اقدام به محکومیت او نموده است.(+) اما هیچ محکومیت و اشتباهی به هیچ شهروندی مجوز مجازات مستقیم و اهانت و هتاکی و حمله به هیچ انسان و خصوصا دولتمردان و بویژه دولتمرد میهمان را نمی‌دهد.

اکنون و نزدیک به ۳ سال بعد از آن حادثه، رسانه‌هایی که با رویکرد تشویق و تایید، اخبار آنرا پوشش می‌دادند، خبر از حمله، اهانت و پرتاب کفش از سوی یکی از شهروندان معترض به سیاست‌های موجود، به طرف ریس‌جمهور ایران در جریان سفر ایشان به استان مازندران و شهر ساری می‌دهند.(+)

بر اساس گزارش‌ها «احمدی‌نژاد» که صبح امروز دوشنبه برای افتتاح چند طرح مسکن مهر و سخنرانی در مراسم سالگرد درگذشت «علی کردان» - وزیر متقلب و جاعل کشور در دولت نهم ـ به ساری سفر کرده بود، در هنگام سخنرانی مورد حمله از سوی فردی ناشناس قرار گرفت.یکی از افراد حاضر در این همایش که توانسته بود خود را به صندلی‌های جلو برساند، ناگهان برخاست و کفش‌های خود را به طرف رییس‌جمهور پرتاب کرد.
محصول ماجراجوی در عرصه بین‌المللی و سیاست‌های اشتباه و غیرکار‌شناسی اقتصادی دولت نهم و دهم، و اصرار بر این سیاست‌ها برغم توصیه و هشدار کار‌شناسان، اکنون در حال جوانه زدن است و چشم‌انداز خطیر آن نیز از هم‌اکنون قابل پیش بینی و رصد می‌باشد.
بدون تردید، شخص ریس‌جمهور، در ایجاد این شرایط، بیشترین تقصر و مسؤلیت را داشته و دارد، اما اینهمه به هیچ عنوان مجوز هتاکی، اهانت، و بی‌احترامی نسبت به ریس‌جمهور نمی‌شود، و هیچ شهروندی، به صرف آنکه حقوق او توسط دولت و یا در اثر سیاست‌های اشتباه دولت زایل شده و از بین رفته است، حق حمله، بی‌احترامی و اهانت به ریس‌جمهور را ندارد و باید مطالبات قانونی خود را از مجرای قانونی به رغم تمام تنگاهای موجود پیگیری نماید.
 در همین حال ماموران انتظامی محافظ ریس جمهور، و سایر شهروندان کشور هم به هیچ عنوان حق ایذا، آزار و ضرب و شتم شهروندی که در اثر تنگاهای سخت زندگی و مشکلات کنترل عصبانیت و رفتار خود را از دست داده و به ریس‌جمهور یا مقامات رسمی حمله و اهانت نموده است، را ندارند و نیروهای انتظامی مستقر در چنین شزایطی، موظفند ضمن حفاظت از ایشان از تعرض دیگر شهروندان، وی را بازداشت نموده و سپس در اختیار مقامات قضایی قرار دهند.
 اگرچه «احمدی‌نژاد» دیگر اینروزها ریس‌جمهور رسانه ملی - که در برکشیدن او به جایگاه ریاست جمهوری از هیچ کوشش قانونی و غیر قانونی دریغ نکرد-  نیست  و «ضرغامی» همسو و همراه با اصولگرایان ارودی رهبری تلاش می نمایند کجدار و مریز با ریس جمهور برکشیده تا پایان دوره مدارا نمایند، اما شنیدن این خبر هم خوشایند آنها و دیگر رسانه‌های همسو نبوده و نیست. اما آیا زمانی که آنها بر خلاف تمام معیارهای اخلاقی پرتاب کفش را تبلیغ می‌کردند، گمان نمی‌کردند این شتر راه خانه آنها را هم بلد باشد؟ 

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته