-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آذر ۲۲, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 12/13/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/9/21

ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل، خواستار تحریم‌های «فوری، هماهنگ و فلج‌کننده» علیه مبادلات نفتی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی شد.

آقای باراک، که روز یکشنبه در کنفرانس سیاست جهانی در وین سخنرانی می‌کرد، افزود: «هر اقدامی کمتر از این‌دست تحریم‌ها، اثربخش نخواهد بود.»

دولت‌های غربی و به خصوص آمریکا و اسرائیل از ماهیت برنامه هسته‌ای ایران نگران هستند و تلاش می‌کنند با اعمال تحریم‌های بیشتر بر ایران، مانع از گسترش احتمالی بخش نظامی فعالیت هسته‌ای این کشور شوند اما ایران بار‌ها ادعای دستیابی به سلاح هسته‌ای را رد کرده است.

آقای باراک همچنین دباره فعالیت هسته‌ای ایران گفت: «اگر آن‌ها هسته‌ای شوند ممکن است به لایه دیگری از مصونیت دست پیدا کنند، یک مصونیت سیاسی مشابه آنچه کیم جونگ-ایل (رهبر کره شمالی) به آن دست پیدا کرده‌است.»

آقای باراک در این سخنرانی درباره آینده حکومت ایران نیز گفت: «به باور من رژیم ایران، آیت‌الله‌ها، ۱۰ یا ۱۵ سال دیگر بیشتر دوام نمی‌آورد، سرشت مردم ایران و رویدادهای که در سراسر جهان دارد رخ می‌دهد چنین حکومتی را برنمی‌تابد.» 

منبع: رادیو فردا

مرتبط:

تحریم‌ها سرعت پیشرفت برنامه اتمی ایران را کند کرده است

«توافق اروپا و آمریکا بر سر تحریم‌های جدید علیه ایران»

دمیتری مدودف: سیاست هسته‌ای ایران بی‌جهت سرسختانه است


 
 

1390/9/21

کاظم جلالی، سخنگوی امنیت ملی مجلس ایران، می‌گوید که افراد تجمع کننده در مقابل سفارت بریتانیا در تهران، مجوز داشتند اما تعهد کتبی داده بودند که «اقدامی خارج از قاعده» انجام ندهند.

آقای جلالی، که درباره اشغال سفارت بریتانیا در کمیسیون امنیت ملی مجلس صحبت می‌کرد، افزود: «ورود آن‌ها (افراد منتسب به دانشجویان) به داخل سفارت خارج عرف و پروتکل‌های بین المللی است که موجب شد برخی افراد سودجو نیز از آن بهره‌برداری‌های ناصواب وخلاف نمایند.»

پیش از این، مقامات مسئول ایرانی، تظاهرات در برابر سفارت بریتانیا و اشغال آن در ۱۳روز پیش را «خودجوش» توصیف کرده بودند.

در این حال، مصطفی تاجران، سخنگوی «شورای متحصنین سفارت انگلیس» نیز روز دوشنبه گفته است که آن‌ها تصمیم گرفته بودند که در مقابل سفارت تجمع کنند و «کارهای نمادینی چون قفل زدن به در سفارت انگلیس و دستگیری نمادین سفیر این کشور» را انجام دهند، ولی با وجود ممانعت نیروی انتظامی «مردم وارد سفارت شدند.»

محمدسعید سرافراز، یکی از اعضای "شورای متحصنین سفارت انگلیس"، نیز گفت که «تسخیر باغ قلهک، متفاوت از ورود به سفارت انگلیس بود و کاملا توسط دانشجویان برنامه‌ریزی شده بود.»

به گفته آقای سرفراز، قصد آن‌ها از تسخیر باق قلهک این بود که «این باغ را که شاید نمی‌شد از طریق شکل ساختاری و شاید به دلیل برخی محافظه‌کاری‌ها به دست آورد، گرفته و به دولت تحویل دهیم.»

در جریان حمله معترضان به مجموعه‌های سفارت بریتانیا در تهران، بسیاری از اموال این سفارتخانه نابود شد و چند نفر از کارکنان این سفارت در باغ قلهک برای چند ساعتی به گروگان گرفته شدند.

این حمله سبب شد که بریتانیا، کارکنان سفارت خود در ایران را از این کشور خارج کرده و دستور تعطیلی سفارت ایران در بریتانیا را صادر کند.

دامینیک چیلکات، آخرین سفیر بریتانیا در ایران، در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی درباره حمله به سفارت بریتانیا در تهران گفته بود: «ایران از آن دست کشورهایی نیست که گروهی به صورت خودجوش تظاهرات و بعد به سفارتی خارجی حمله کنند. این نوع حرکت، تنها با رضایت و حمایت حکومت صورت می‌گیرد.»

منابع: خبرآنلاین، بی‌بی‌سی  و ایسنا

مرتبط:

پیشنهاد ارائه طرح سه فوریتی در مجلس برای برخورد با سفرای بازدیدکننده از سفارت بریتانیا

شورای امنیت حمله به سفارت بریتانیا در تهران را محکوم کرد

کاردار بریتانیا در تهران دانشجویان بسیجی را به گفتگو درباره حقوق بشر دعوت کرد


 
 

1390/9/21

آیت‌الله علی خامنه‌ای دوشنبه، ۲۱ آذرماه گفت که «فتنه ۸۸» یک بیماری بود که به زعم او با «حضور عظیم مردمی» دفع شد.

رهبر جمهوری اسلامی در جمع اعضای ستاد آن‌چه هواداران حکومت آن را «حماسه نهم دی ماه» می‌نامند گفت که «فتنه ۸۸» صرفاً منحصر به حضور عده‌ای در خیابان‌ها نبود، بلکه ناشی از یک بیماری بود که با اقدامات سیاسی و امنیتی قابل دفع شدن نبود، و به یک حضور عظیم مردمی نیاز داشت، که چنین هم شد.

آیت‌الله خامنه‌ای اعتراضات مردم به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ را که به شدت از سوی حکومت سرکوب شد، «فتنه» خوانده است.

آیت‌الله خامنه‌ای پیش از این در مهرماه سال گذشته در سفری به در شهر قم نیز مخالفان حکومت را «میکروب‌های سیاسی» نامید و گفت که «فتنه ۸۸ کشور را در برابر میکروب‌های سیاسی واکسینه کرد.»

او همچنین حضور «پرشور» مردم در انتخابات ۸۸ را «‌یک رفراندوم به نفع نظام» خواند.

رهبر جمهوری اسلامی خطاب به اعضای «ستاد بزرگداشت حماسه نهم دی» گفته که مراقب باشند «در بزرگداشت نهم دی جنبه‌های شعاری غلبه پیدا نکند» و «به عمق شعار‌ها» توجه کنند.

۹ دی سال ۱۳۸۸ گروهی از حامیان علی خامنه‌ای در میدان انقلاب تهران دست به تجمع زدند که مقام‌های جمهوری اسلامی از آن با عنوان «حماسه» یاد می‌کنند.

منبع: مردمک و دیگربان


 
 

1390/9/21

دستور بازداشت علاءالدین برجرودی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس به عنوان یکی از متهمین اختلاس بزرگ بانکی صادر شده است.

وب‌سایت بولتن نیوز به نقل از جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد با اعلام این خبر صدور کیفرخواست برای بروجردی به عنوان یکی از متهمان پرونده فساد مالی ۲۸۰۰ میلیارد تومانی، نوشت: برای برخی از متهمین دیگر نیز کیفرخواست صادر شده که در میان آنها نام چند نماینده دیگر نیز وجود دارد.

چندی پیش وب سایت کلمه هم از احضار و بازداشت علاء الدین بروجردی و پسرش در رابطه با شرکت زاگرس خودرو متعلق به متهم اصلی پرونده سه هزار میلیارد تومانی خبر داده بود.

موضوعی که با وساطت و دخالت علی لاریجانی رئیس مجلس معلق ماند و به آزادی علاالدین بروجردی منجر شد. این در حالی بود که اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای حفظ حیثیت کمیسیون خواهان استفعای بروجردی از ریاست کمیسیون شده بودند اما بروجردی با تاکید بر بی گناهی خود گفته بود: او و پسرانش نقشی در فساد مالی ندارند.

پیش از این چند تن از نمایندگان مجلس با اشاره به دست داشتن برخی از نمایندگان فعلی در اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، از قوه قضائیه خواسته بودند نام آنها را اعلام کند.

این در حالی است که از سرنوشت پرونده اختلاس هیچ اطلاعاتی در دست نیست.

منبع: کلمه و بولتن نیوز


 
 

1390/9/21

برخی از منابع خبری داخل ایران گزارش دادند که یک کارگر اخراجی در جریان سخنرانی روز دوشنبه محمود احمدی‌نژاد در ساری، به سوی او لنگه کفش‌ پرتاب کرده است.

به گزارش این خبرگزاری‌ها، این مرد میانسال، که نامی از او منتشر نشده است، در جریان سخنرانی محمود احمدی‌نژاد، ابتدا کفش خود را به سوی آقای احمدی‌نژاد گرفته و پس از گلایه کردن از وضعیت بیکاری و مشکلات مالی خود، اقدام به پرتاب کردن کفش‌اش نمود.

بر اساس این گزارش‌ها، کفش این کارگر اخراجی با عکس‌العمل سریع محمود احمدی‌نژاد، به او برخورد نکرد و از کنار وی عبور کرد.

این منابع می‌افزایند پس از این اتفاق، حاضرین در مراسم، مرد مهاجم را مورد ضرب و شتم قرار دادند که نیروی انتظامی مانع از ضرب و شتم بیشتر مرد مهاجم شد.

بر پایه گزارش‌های منتشر شده، بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که مرد پرتاب کننده کفش، یکی از کارگران اخراجی نساجی بوده که بیش از یک سال است که حقوقی دریافت نکرده است.

این خبرگزاری‌ها همچنین افزوده‌اند که در جریان این سخنرانی، تعدادی دیگر از کارگران اخراجی یکی از نساجی‌های مازندارن، در میان سخنرانی آقای احمدی‌نژاد در دومین سالگرد درگذشت عوضعلی کردان، وزیر کشور دولت نهم، شعارهایی را سر دادند.

دولت ایران با استفاده از برخی تعاریف خاص در زمینه اشتغال، میزان بیکاری در این کشور را حدود ۱۱ درصد اعلام کرده است اما کار‌شناسان این آمار را رد کرده و می‌گویند که نرخ بیکاری در ایران فرا‌تر از این آمار است. 

منابع: آفتاب و رادیو فردا

مرتبط:

تجمع اعتراضی کارگران در شیراز، همزمان با سفر احمدی‌نژاد

تجمع اعتراضی کارگران در ماهشهر و آبادان با دخالت نیروی انتظامی به خشونت کشیده شد
 


 
 

1390/9/21

وزیر امورخارجه آمریکا یکشنبه،۲۰ آذرماه از ایران خواست تا کشیش یوسف ندرخانی را که به خاطر تغییر دین محکوم به مرگ شده، بی‌قید و شرط آزاد کند.

پس از آن‌که ۲۰۰ هزار آمریکایی با امضای درخواست‌نامه‌ای از دولت ایالات متحده خواستند که برای نجات جان کشیش ایرانی محکوم به مرگ دخالت کند، هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا سرانجام خواستار آزادی فوری یوسف ندرخانی شد.

خانم کلینتون گفت: امروز، ما از همه دولت‌ها می‌خواهیم که زندانیان عقیدتی و از جمله کشیش یوسف ندرخانی را سریعاً و بی‌قید و شرط آزاد کنند.

آقای ندرخانی، شهروند ۳۳ ساله ایرانی در سال ۸۸ به اتهام خروج از دین اسلام که ارتداد خوانده می‌شود، به اعدام محکوم شد، اگرچه خود او همواره تاکید کرده که هرگز مسلمان نبوده است.

یوسف ندرخانی، در سن ۱۹ سالگی از اسلام به مسیحیت گروید و کشیش یک گروه کوچک از مسیحیان تبشیری به نام «کلیسای ایران» شد.

او دو سال پیش بازداشت و به جرم «ارتداد» به اعدام محکوم شد. طبق قانون مجازات اسلامی که در ایران اجرا می‌شود درصورت ابراز پشیمانی محکوم از تغییر دین اسلام، حکم اعدام لغو می‌شود.

براساس گزارش‌ها «در تاریخ سوم تا ششم مهرماه سال جاری دادگاه رشت سه بار از آقای ندرخانی خواست توبه کند تا حکم ارتداد او لغو شود. اما این کشیش مسیحی توبه نکرده و در زندان رشت در انتظار دریافت حکم است.»

یوسف ندرخانی در شرایطی زندانی شده است که براساس اصل۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ‌کس را نمی‌توان به صرف داشتن عقیده‌ای مورد تعرض و مؤاخذه قرار داد.»

منبع: مردمک


 
 

1390/9/21

عبدالرضا رحمانی فضلی، رئیس دیوان محاسبات کشور یکشنبه‌، ۲۰ آذر به خبرگزاری مهر گفت که علی‌رغم کاهش تخلفات در سطح پایین‌تر از وزرا، تخلفات رئیس‌جمهوری و هیئت دولت همچنان ادامه دارد.

آقای رحمانی فضلی، عدم کسب درآمدها، جابه جایی در درآمدها و عدم واگذاری مناسب در اصل ۴۴ ، موضوع اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و برداشت‌ها و پرداخت‌ها به حساب ذخیره ارزی را از مهم‌ترین تخلفات دولت برشمرد که به بدنه دستگاه‌های اجرایی مربوط نمی‌شود و متوجه رئیس دولت و هیئت دولت است.

براساس گزارش دیوان محاسبات تخلفات دولت در وزارت‌خانه‌های نفت و نیرو در سه ماه نخست سال جاری نیز تداوم داشته است.

رئیس دیوان محاسبات کشور در حالی از تخلفات گسترده مالی دولت در سال‌های اخیر سخن می‌گوید که محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری ایران، بارها تاکید کرده که دولتش، پاک‌ترین دولت تاریخ است.

آقای رحمانی فضلی با اشاره به این نکته که اسفندماه سال گذشته به مجلس گزارش داده است که ۱۲ هزار میلیارد به حساب ذخیره واریز نشده و مجلس هم این گزارش را تایید کرده گفت که این تخلفات حتی در سطح وزرا نیست و مستقیماً به خود رئیس‌جمهوری برمی‌گردد.

او در بخش دیگری از سخنان خود گفته است که در سال ۸۹ حدود ۲۰ هزار ميليارد‌ تومان درآمد‌ها وصول نشده و به همين ميزان، درآمدها در شش ماهه اول سال ۹۰ حاصل نشده است.

آقای فضلی چنین مساله‌ای را موجب کاهش تخصيص‌ بودجه و به تبع آن کندی و سستی كارهای عمرانی و پروژه‌ها ارزیابی کرد.

رئیس دیوان محاسبات کشور، افت تولید را در حوزه نفت ازجمله انحراف‌های بودجه خواند و گفت که در بودجه ۸۹، بخشي از درآمدها در حوزه نفت به دليل كاهش توليد و هم‌چنين در بخش واگذاری‌ها به بخش خصوصی در اصل ۴۴ محقق نشده است.

دیوان محاسبات، زیرنظر مجلس و به عنوان بازوی نظارتی آن، موسسه‌ای دولتی و از نظر مالی و اداری مستقل است که به تمام حساب‌های وزارتخانه‌ها، موسسات و شرکت‌های دولتی که از بودجه کل کشور استفاده می‌کنند، رسیدگی یا حسابرسی می‌کند.

منبع: مردمک و مهر


 
 

1390/9/21

در پی یک حادثه آتش سوزی و انفجار در کوره کارخانه نورد فولاد غدیر یزد که شامگاه یکشنبه ۲۰ آذر ماه روی داد، هفت نفر کشته و شماری نیز زخمی شدند.

محمد میرجلیلی، مدیر آتش‌نشانی و  خدمات ایمنی یزد در همین رابطه به واحد مرکزی خبر گفته است که پنج نفر از کشته شده‌ها در محل حادثه و دو نفر دیگر در بیمارستان جان باخته‌اند.

او همچنین شمار مصدومان این حادثه را ۱۶ نفر اعلام کرده که دچار ۴۵ تا ۸۵ درصد سوختگی شده‌اند. به گفته آقای میرجلیلی این افراد همگی به بیمارستان سوانح و سوختگی منتقل شده‌اند.

در همین حال عزیز الله سیفی، فرماندار یزد گفت که این کارخانه متعلق به بخش خصوصی است و مدیر کارخانه و مسئولان آن از پس از حادثه در بازداشت به سر می‌برند.

او درباره دلیل بروز چنین حادثه‌ گفته که دلیل انفجار در این کارخانه در دست بررسی است و جمعی از کارشناسان با جدیت در حال بررسی دلیل این حادثه هستند.

این در حالی ست مدیر آتش‌نشانی و  خدمات ایمنی یزد دلیل وقوع این حادثه را وجود آب در آهن قراضه‌های پرس شده در کوره ذوب آهن اعلام کرده است.

ایران از جمله کشورهایی است که محیط‌‌های کاری در این کشور از کمترین استانداردهای ایمنی برخوردار است و همواره خطر مرگ و مصدومیت و ابتلاء به انواع بیماری‌ها و از کارافتادگی کارگران را تهدید می‌کند.

منبع: مردمک و واحد مرکزی خبر


 
 

1390/9/21

وزیر نفت ایران از کشف یک مخزن گازی در عمق ۷۰۰ متری جنوب دریای خزر با تخمین بیش از ۵۰ تریلیون فوت مکعب ذخیره گاز خبر داد.

رستم قاسمی یکشنبه، ۲۰ آذرماه در نشست خبری خود همچنین پیش‌بینی کرد که این مخزن، ذخایر نفت نیز داشته باشد.

او تاکید کرد که این مخزن با «حجم قابل توجه» در آب دریاهای ایران در دریای خزر کشف شده و مشترک نیست.

آقای قاسمی، نزدیک ساحل به این مخزن را شهر رودسر اعلام کرد و گفت که مخزن جدید در ۱۸۸ کیلومتری ساحل رودسر قرار دارد.

وزیر کشور ایران، کشف این مخزن را موجب تاثیر زیادی بر زندگی ساکنان شمال کشور ارزیابی کرد.

این مقام ارشد دولت دهم همچنین گفت که در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۴۶ بلوک در دریای خزر شناسایی شد كه عمده آنها در آب‌های عمیق است.

ایران دارنده دومین ذخیره گاز در جهان است و در زمینه نفت نیز دومین تولیدکننده بزرگ نفت در میان کشورهای اوپک به شمار می‌رود. بیشتر گاز ایران در داخل کشور مصرف می‌شود.

منبع: مردمک و ایرنا


 
 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:
1390/9/21

رئیس سازمان بازرسی کل کشور، گفته در مورد پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی ۷۵ درصد مردم، دولت و ۱۶ درصد مردم، دستگاه قضایی را مسئول می‌دانند. 

مصطفی پورمحمدی، روز یک‌شنبه، در حاشیه همایش مبارزه با فساد گفت: «۹۸ درصد مردم پی‌گیر پرونده فساد مالی اخیر هستند و بیش از ۷۰ درصد مردم از جزئیات پرونده اطلاع دارند.»

وی این منبع این «آمار‌ها» را «نظرسنجی» ذکر کرد اما در مورد این نظرسنجی‌ها اطلاع بیشتری نداد.

رئیس سازمان بازرسی با تایید اینکه پرونده از سوی افراد متخلف تحت فشار زیادی قرار دارد گفت: «قطعاً پرونده مته‌مان صاحب نفوذ و حامیان و مدافعانی دارند که امروز نمی‌توان از آن‌ها اسمی آورد و آرام آرام باید با توجه به دستاوردهای جدید پرونده صحبت کرد.»

مصطفی پورمحمدی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در رابطه با این موضوع که «شما تمامی اطلاع‌رسانی درباره پرونده فساد مالی را به سخنگوی قوه قضائیه منوط کردید در حالی که ایشان سخنانشان تکراری است و ظرف یک ماه و نیم گذشته اطلاعات جدیدی را در اختیار خبرنگاران قرار نداده‌اند»، افزود: «چنین پرونده‌ای با چنین حجم و پیچیدگی رسیدگی به آن کار چند روز و چند هفته نیست و نیازمند آن است که کار دقیق انجام شود.»

پرونده «اختلاس سه هزار میلیارد تومانی» پرونده اتهامی فردی به نام «مه‌آفرید امیر خسروی» صاحب مجموعه «گروه امیر منصور آریا» است که توانسته‌است از طریق روابط خاص خود با بانک صادرات و بانک ملی ایران به گشایش اسناد اعتباری به مبلغ صد‌ها میلیارد تومان اقدام کند، بدون آنکه تمام یا دست کم بخش عمده‌ای از وجه این اعتبارنامه‌ها را پرداخته باشد.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، پس از رسانه‌ای شدن جریان اختلاس بزرگ گفت که «ادامه هیاهو و جنجال» بر سر این پرونده «به صلاح نیست و همه باید مراقب باشند» و از رسانه‌ها خواست تا «این موضوع را کش ندهند.» 

منبع: ایسنا، رادیو فردا


 
 

1390/9/21

مصطفی تاج‌زاده، مسئولیت عواقب برگزاری انتخابات «فرمایشی» را به عهده شخص آیت الله خامنه‌ای دانسته است. 

معاون سیاسی وزارت کشور دولت خاتمی با هشدار نسبت به فراهم نشدن شرایط انتخابات آزاد گفته وی باید در برابر ملت، تاریخ و آیندگان پاسخگو باشد.

تاج‌زاده با تاکید براینکه در همه دنیا مهم‌ترین شعار، «هر فرد یک رای» است گفته در ایران «شعار یک نفر به جای همه، و همه برای یک نفر مطرح می‌شود و یک نفر به جای همه و برای همه تصمیم می‌گیرد.»

به گفته وی امروزه هر کشوری که در آن بهار عربی اتفاق می‌افتد، «اولین حرفشان این است که الگوی حکومتی ما ایران نیست. یعنی که امتیاز ویژه و انحصاری به روحانیت نمی‌دهیم، حجاب را اجباری نمی‌کنیم و حقوق منتقدین و مخالفین، حتی سکولار‌ها و مارکسیست‌ها را به رسمیت می‌شناسیم و در رقابتی صددرصد آزاد، اعتماد مردم را به خود جلب می‌کنیم.»

عضو جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب تصریح کرده که اقتدارگرا‌ها از انتخابات آزاد می‌ترسند و حتی ترجیح می‌دهند میهن و اسلام و مردم لطمه ببینند اما تن به خواسته مردم و رای مردم ندهند.

به اعتقاد تاج‌زاده «تنها راه نجات کشور» برگزاری انتخابات آزاد است و در عین حال مسئولیت اصلی در اتخاذ چنین تصمیمی متوجه آیت الله خامنه‌ای است.

وی تاکید کرده که اگر رهبر برای کشور مسیر دیگری انتخاب کند، باید در مقابل ملت، تاریخ و آیندگان باید پاسخگو باشد.

آیت الله مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان، گفته است که آیت الله خامنه‌ای شرکت اصلاح‌طلبان در انتخابات را منوط به اقرار به اشتباه‌شان کرده است اما محمد موسوی خوئینی، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز به صراحت گفته که شرایط برای شرکت انتخابات فراهم نشده است و اگر احمد جنتی «نامه فدایت شوم» هم برای اصلاح طلبان بفرستد، اصلاح طلبان در انتخابات شرکت نخواهند کرد و مردم هم می‌دانند با چنین انتخاباتی چه کنند. 

منبع: کلمه، رادیو فردا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته