-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آذر ۱۲, شنبه

Latest News from 30Mail for 12/03/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/9/11

سفیر بریتانیا در تهران که این هفته با تصمیم مجلس ایران اخراج شد، می‌گوید حمله معترضان به سفارتخانه کشورش در تهران، تحت حمایت حکومت جمهوری اسلامی بوده است.

دامینیک چیلکات، که با بی‌بی‌سی گفت‌وگو می‌کرد، افزود: «ایران از آن دست کشورهایی نیست که گروهی بصورت خودجوش تظاهرات و بعد به سفارتی خارجی حمله کنند. این نوع حرکت تنها با رضایت و حمایت حکومت صورت می‌گیرد. چندین دلیل هست و حالا که به گذشته نگاه می‌کنیم، می‌بینیم کاملا روشن است که این (حمله) تحت حمایت حکومت بوده است.»

به گفته آقای چیلکات، در راس هرم رهبری ایران، جدال قدرت وجود دارد و برخی از شخصیت‌ها در تلاش هستند تا اعتبار و آوازه انقلابی خود را تقویت کنند.

آقای چیلکات تصریح کرد که در عرصه سیاست ایران، «می‌توانید با کوبیدن بریتانیایی‌ها خیلی پیشرفت کنید.»

آقای چیلکات درباره حمله روز سه‌شنبه معترضان ایران به مجموعه‌های سفارت بریتانیا در تهران گفت: «ما هیچ نمی‌دانستیم که حمله چگونه پایان می‌یابد. به نظر می‌رسید خرابکاری بسیار کینه توزانه و نابخردانه است، ولی چندان هم نابخردانه نبود. همه دستگاه الکترونیکی را برداشتند، از تلفن موبایل گرفته تا رایانه‌های شخصی، هر چیزی که ممکن است حاوی اطلاعاتی باشد درباره اینکه با چه کسانی حرف می‌زنید یا چکار می‌کنید.»

دولت ایران البته دخالت و سازماندهی معترضان در حمله به مجوعه‌های بریتانیا در تهران را رد و بابت آن ابراز تاسف کرد.

سفیر اخراجی بریتانیا همچنین افزود که هفت نفر از کارکنانش در باغ قلهک را مهاجمان گرفته و با آن‌ها «بسیار خشن» رفتار کرده بودند.

مقامهای پلیس ایران، که این کارکنان را از دست معترضان نجات دادند، می‌گویند که البته این افراد به گروگان گرفته نشده بودند.

آقای چیلکات، که حمله به سفارت بریتانیا را «هولناک» توصیف می‌کرد، همچنین احتمال داد که مقام‌های ایران انتظار تعطیلی سفارت این کشور در بریتانیا را نداشتند و به همین دلیل برخی از آن‌ها از این موضوع ابراز تاسف کردند.

آقای چیلکات، ماه گذشته ماموریتش را در ایران آغاز کرده بود اما بعد از تصمیم مجلس ایران به کاهش سطح رابطه دیپلماتیک با بریتانیا از سفیر به کاردار، از ایران اخراج شد. 

منبع: بی‌بی‌سی 

مرتبط:

حمله به ساختمان سفارت بریتانیا در تهران؛ مدارک به آتش کشیده شد

بریتانیا کارمندان سفارت خود را از ایران خارج می‌کند
 


 
 

1390/9/11

دیپلمات‌های ایرانی حاضر در بریتانیا با پایان یافتن ضرب‌الاجل دولت بریتانیا، خاک این کشور را به مقصد ایران ترک کردند.

به گزارش بی‌بی‌سی، این دیپلمات‌ها توسط یک فروند هواپیمای ایرباس "ایران ایر" از فرودگاه هیترو لندن به سوی تهران پرواز کردند.

این هواپیما با تغییر مسیر از فرودگاه کلن آلمان به سوی فرودگاه لندن رفته بود،

این هواپیما قرار است پس از ترک فرودگاه هیترو، در فرودگاه شهر کنت سوخت‌گیری کند.

روز گذشته اعلام شده بود که این فرودگاه دیگر به هواپپماهای ایرانی سوخت‌رسانی نمی‌کند اما امروز این فرودگاه برای هواپیمای دیپلمات‌های ایرانی، استثنا قائل شد.

هواپیمای حامل دیپلمات‌های اخراجی، نیمه شب شنبه به وقت محلی وارد تهران می‌شود و منابع خبری داخلی ایران از برگزاری مراسم استقبال از دیپلمات‌های یادشده خبر داده‌اند.

روابط دیپلماتیک میان دو کشور ایران و بریتانیا پس از حمله روز سه‌شنبه معترضان ایرانی به مجموعه‌های سفارت بریتانیا در تهران و تخریب این مجموعه‌ها به شدت تیره شد.

ابراز تاسف وزارت خارجه ایران از اقدام معترضان نیز نتوانست خشم بریتانیا را فرو نشاند و روز چهارشنبه بریتانیا اعلام کرد که تمامی دیپلمات‌هایش را از ایران خارج کرده و به دیپلمات‌های ایرانی نیز ۴۸ ساعت فرصت داده است تا خاک این کشور را ترک کنند. 

منبع: بی‌بی‌سی

مرتبط:

حمله به ساختمان سفارت بریتانیا در تهران؛ مدارک به آتش کشیده شد

ابراز تاسف وزارت خارجه ایران از حمله معترضان به سفارت بریتانیا

بریتانیا کارمندان سفارت خود را از ایران خارج می‌کند

 


 
 

1390/9/11

جو بایدن، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، روز جمعه در دیدار با مقامات بلندپایه ترکیه از آن‌ها خواست که در مواجهه با برنامه اتمی ایران، تحریم‌های جدیدی را علیه این کشور به اجرا بگذارند.

به گزارش رادیو فردا و به نقل از آسوشیتدپرس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا که برای تحکیم روابط میان دو کشور به ترکیه سفر کرده است، در مصاحبه باروزنامه حریت افزود دولت آمریکا تلاش می‌کند راه حلی دیپلماتیک برای برنامه هسته‌ای ایران بیابد اما در کنار این راه حل دیپلماتیک، «تحت فشار قرار دادن حاکمیت ایران» نیز امری ضروری است.

یک روز پیش از صحبت‌های آقای بایدن در ترکیه، وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز در نشست بروکسل با گسترش تحریم‌ها علیه ایران موافقت کرده بودند و نام ۱۸۰ مقام و شرکت ایرانی به لیست سیاه این اتحادیه افزودند.

کشورهای غربی به خصوص آمریکا و اسرائیل، برنامه اتمی ایران را در راستای تلاش این کشور برای دستیابی به سلاح هسته‌ای توصیف می‌کنند اما ایران همواره این اتهام را رد کرده است.

ایران حتی گزارش سازمان بین‌المللی انرژی اتمی در رابطه با تلاش این کشور برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را نیز نپذیرفته و آنرا «بی پایه و اساس» خوانده است

منبع: رادیو فردا

مرتبط:

بایدن: حکومت ایران به دیکتاتوری نظامی تبدیل می‌شود

قطعنامه شورای حکام در مورد ایران صادر شد


 
 

1390/9/11

مجلس سنای آمریکا با وجود مخالفت دولت این کشور، به اتفاق آرا طرحی را با هدف تحریم بانک مرکزی ایران و خریداران نفت این کشور به تصویب رساند.

این طرح، که پنجشنبه‌شب به وقت واشنگتن و بدون رای مخالف به تصویب رسید، در واقع متممی برای لایحه بودجه نظامی سال ۲۰۱۲ ایالات متحده است.

در این طرح از رئیس‌جمهوری آمریکا خواسته شده است که برای تشویق سایر کشور‌ها به تحریم نفت ایران، تلاش دیپلماتیک تازه‌ای را آغاز کند.

بر اساس طرح تصویب‌شده، شرکای تجاری ایران نیز حق استفاده از حساب‌هایشان در بانک‌های آمریکایی برای مبادله نفتی با بانک مرکزی ایران را ندارند و همچنین هرگونه دارایی بانک مرکزی ایران که وارد بانک‌های آمریکایی شود نیز مسدود خواهد شد.

در جریان بررسی و تصویب این طرح، مشاوران دولت باراک اوباما با تصویب آن مخالفت کرده بودند.

وندی شرمن، معاون سیاسی وزیر خارجه آمریکا، با حضور در کمیته روابط خارجی سنا گفته بود که با کلیات این طرح موافق است اما تصویب این طرح منجر به افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی خواهد شد.

به گفته خانم شرمن، با تصویب این طرح و افزایش قیمت نفت، ایران در واقع نسبت به زمان کنونی، پول بیشتری برای تغذیه برنامه اتمی‌ خود بدست خواهد آورد.

طرح تصویب شده البته دست دولت آقای اوباما را در اتخاذ تصمیم برای تحریم خریداران نفت ایران باز گذاشته است.

در قسمتی از این طرح آمده است که دولت آمریکا می‌تواند در صورت کمبود نفت در بازارهای جهانی، از تحریم برخی از خریداران نفت ایران خودداری کند.

تصویب کنندگان این طرح در قسمتی دیگر نیز به دولت آقای اوباما اجازه داده‌اند که علیه کشورهایی که خرید نفتی خود از ایران را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهند، تدابیر تنبیهی در نظر نگیرد.

این متمم البته در صورتی به یک قانون لازم‌الجرا در می‌آید که مجلس نمایندگان هم طرحی مشابه را تصویب کرده و باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، آنرا امضا نماید. 

منابع: بی‌بی‌سی و رادیو فردا

مرتبط:

فرانسه به دنبال تحریم بانک مرکزی و نفت ایران است


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته