-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آذر ۱۱, جمعه

Latest News from 30Mail for 12/02/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/9/10

روز پنجشنبه، نزدیک به ۴۰ نفر از سفیران و دیپلما‌ت‌های خارجی از  دو مقر دیپلماتیک  بریتانیا در  خیابان شریعتی و  فردوسی بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری  فرانسه، این دیپلمات‌های که بیشتر آنها از کشورهای اروپایی و غربی بودند، پس از حمله روز سه شنبه به سفارت بریتانیا در  میدان فردوسی و  اقامتگاه باغ قلهک، از این دو محل دیدار کردند.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که این دیپلمات‌ها از شدت خسارات وارد شده به این  مکان دیپلماتیک «شوکه» شده‌اند.

یکی از این دیپلمات‌های‌ غربی به این خبرگزاری گفت: «همه شوکه شدند؛ رنگ از رخسار بازدیدکنندگان پریده بود و از آنچه مشاهده می‌کرند، شوکه بودند.»

یک دیپلمات دیگر  گفته است که در سفارت بریتانیا در خیابان فردوسی  همه چیز به هم ریخته است، نقاشی‌ها تخریب شده و  پنجر‌ه‌ها  در هم شکسته شده است؛ وی  همچنین گفته است که همه چیز در باغ قلهک خورد شده است.

پیش از این خبرگزاری فارس در گزارشی اعلام کرده بود سفرای ۱۱ کشور در تهران در اعتراض به حمله روز سه‌شنبه به سفارت بریتانیا٬ مقابل باغ قلهک تجمع کرده و خواستار ورود به این باغ شدند اما با ممانعت نیروهای پلیس مواجه شدند. اما گویا ساعاتی بعد وزارت خارجه مجوز بازدید را برای دیپلمات‌ها صادر کرده است.

در حمله روز سه شنبه به سفارت بریتانیا در تهران و باغ قلهک که در اختیار این کشور است، اموال این دو محل به شدت تخریب شد و «دانشجویان بسیجی» در حالی که نیروی انتظامی نظاره گر اقدام آنها بود برای ساعت ها این دو مکان را به اشغال خود در آوردند.

این اقدام با واکنش گسترده سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای غربی و همچنین تعطیلی سفارت جمهوری اسلامی در بریتانیا مواجه شد.

منبع: فارس و رادیو فردا

مرتبط:

حمله به ساختمان سفارت بریتانیا در تهران؛ مدارک به آتش کشیده شد
بریتانیا اشغال موقت سفارتش را «مطلقا غیرقابل قبول» خواند
ابراز تاسف وزارت خارجه ایران از حمله معترضان به سفارت بریتانیا
شورای امنیت حمله به سفارت بریتانیا در تهران را محکوم کرد


 
 

1390/9/10

وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا روز پنجشنبه در نشست بروکسل گسترش تحریم های این اتحادیه به ۱۴۱ شرکت و ۳۹ شخص ایرانی را تصویب کردند.

این اتحادیه با محکوم کردن حمله به سفارت بریتانیا در تهران اعلام کرد که اقدام مقتضی برای پاسخ به این وضعیت اتخاذ خواهد کرد.

وزرای حاضر در نشست بروکسل همچنین توافق کرده اند که گفتگو در مورد اعمال تحریم علیه بخش های مالی، حمل و نقل و انرژی ایران را ادامه دهند.

پیش تر دولت های فرانسه و بریتانیا اعلام کرده بودند که پیشنهاد تحریم خرید نفت از ایران را در این نشست مطرح خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه کشورهای عضو اين اتحاديه در خصوص تحريم نفت ايران و همچنين درخواست بريتانيا برای توقيف دارايی های بانک مرکزی جمهوری اسلامی دچار شکاف شده اند.

آلن ژوپه، وزير امور خارجه فرانسه گفته است، يونان که وابسته به واردات نفت از ايران است با اين اقدام مخالفت کرد.

آقای ژوپه با تاکيد بر اينکه ما بر روی «تحريم بخش انرژی ايران کار می کنيم» اظهار داشت: «يونان در اين زمينه ابراز نگرانی کرده است و ما در حال کار با اين کشور و شرکای مختلف هستيم، برای اينکه آنها را قانع کنيم که هرگونه اختلال در نفت ارسالی ايران با افزايش ميزان توليد نفت از سوی ساير کشورها جبران خواهد شد.»

گزارش های ديگر حاکی است کشورهای پرتغال و اسپانيا نيز که از ايران نفت وارد می کنند با وضع تحريم بر بخش انرژی تهران مخالفت کرده اند.

اتحاديه اروپا در حال حاضر دارايی های صدها شرکت و شخصيت ايرانی را توقيف کرده است و در ماه ژوئيه گذشته يکسری اقدام های تنبيهی برای جلوگيری از سرمايه گذاری، همکاری فنی و انتقال تکنولوژی بويژه در بخش های پالايشگاهی را وضع کرده بود.

پس از انتشار گزارش آژانس بين المللی انرژی اتمی در روز هشتم نوامبر درباره برنامه هسته ای تهران فشار بر ايران تشديد شده است. آژانس در گزارش خود اعلام کرده است که ايران احتمالا در حال کار بر روی يک برنامه نظامی- هسته ای با هدف توليد بمب اتمی است.

منبع: بی بی سی و رادیو فردا


 
 

1390/9/10

دفتر تحکیم وحدت، تشکل دانشجویی مخالف دولت، حمله معترضان به سفارت بریتانیا در تهران را محکوم و اعلام کرد که مهاجمان «دانشجو» نبوده و «نمایندگان واقعی دانشجویان» نیستند.

این تشکل دانشجویی در بیانیه خود گفته است که «وابستگان به گروه فشار و نیروهای سپاه پاسداران» به سفارت بریتانیا حمله کردند و «نسبتی با عنوان دانشجو نداشتند».

روز سه‌شنبه گروهی از از معترضان که خبرگزاری‌های ایران آنان را «دانشجو» نام بردند، به ساختمان سفارت بریتانیا در مرکز تهران و اقامتگاه کارکنان سفارت در باغ قلهک حمله و اموال را تخریب کردند.

دفتر تحکیم وحدت در بخشی از این اطلاعیه سیاست جمهوری اسلامی از ۳۲ سال پیس تاکنون را «بحران‌ساز» توصیف کرده و حمله مهاجمان به سفارت بریتانیا را ادامه این سیاست دانسته است.

این تشکل دانشجویی منتقد دولت دانشجو بودن این مهاجمان را رد کرده و گفته است: رهبران جنبش دانشجویی به همراه ده‌ها دانشجوی دیگر به علت فعالیت‌های منتقدانه خود هم اکنون در زندان به‌سر می‌برند و حاکمیت جمهوری اسلامی ذیل این عنوان به سیاست‌های تنش‌زای خود ادامه می‌دهد.

دفتر تحکیم وحدت از حمله به سفارت آمریکا پس از انقلاب اسلامی نیز انتقاد کرده و نتیجه گرفته است که «منافع ملی ایران در نتیجه تسخیر سفارت آمریکا به مخاطره افتاد و فصل نوین تحولات کشور را با چالش‌های دو چندان روبه‌رو ساخت.»

منبع: ادوار نیوز و مردمک


 
 

1390/9/10

آلمان  و فرانسه می گویند، به دنبال حمله تظاهر کنندگان به سفارت بريتانيا در تهران، سفرای خود در ايران را برای «رایزنی» فراخوانده اند. همزمان ایتالیا اعلام کرد که تعطیلی سفارت اش در ایران را بررسی می کند.

يک سخنگوی وزارت امورخارجه آلمان در بيانيه ای کوتاه گفت: «در راستای اتفاقات روز گذشته در تهران، گيدو وستروله، وزير امورخارجه، تصميم گرفت تا سفير آلمان در ايران را برای رایزنی به برلين فرا بخواند.»

اين در حالی است که پيشتر روز چهارشنبه، سفير ايران در آلمان به وزارت امور خارجه اين کشور فراخوانده شد و مراتب اعتراض آلمان نسبت به حمله روز سه شنبه به سفارت بريتانيا در تهران به وی ابلاغ شد.

وزارت امور خارجه فرانسه نيز اعلام کرده است که سفير خود در تهران را فراخوانده است.

برنار والرو، سخنگوی وزارت  امورخارجه فرانسه، در بيانيه اعلام کرده است : به دليل نقض «آشکار و غيرقابل » کنوانسيون وين توسط ايران درجريان حمله به سفارت بريتانيا در تهران، فرانسه تصميم گرفته تا سفير خود در تهران را برای «رايزنی» فرا بخواند.

 وزارت امور خارجه هلند نيز اعلام کرده است که سفير خود از تهران را برای مشورت فرا خوانده است.

روز سه شنبه  هشتم آذرماه تظاهر کنندگان به ساختمان سفارت بريتانيا در تهران و باغ قلهک که در اختيار اين کشور است، حمله  کردند و پس از ورود به محوطه های اين مجموعه ها دست به تخريب اموال آن زدند.

در همین حال، وزیر امور خارجه ایتالیا گفته است که کشورش تعطیلی سفارت خود در تهران را بررسی می کند.

جولیو ترزی گفته که ما در باره حضور سفیر و کادر دیپلماتیک خود در تهران سریعا تصمیم گیری خواهیم کرد.

وی همچنین خبر داد که ایتالیا در همکاری با شرکای اروپایی اش و آمریکا تحریم نفتی جمهوری اسلامی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

حمله به سفارت بريتانيا در تهران واکنش های شديد بين المللی در پی داشته است. شورای امنيت سازمان ملل  به اتفاق آرا اين حمله را محکوم کرد. آمريکا، اتحاديه اروپا،  فرانسه، آلمان، سوئد، دانمارک و  کانادا نيز اين حمله را تقبيح کرده اند.

منبع: رادیو فردا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته