-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آذر ۱۰, پنجشنبه

Latest News from 30Mail for 12/01/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/9/9

ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا درپارلمان این کشور گفت که دستور تعطیلی فوری سفارت ایران در بریتانیا صادر شده و به کارمندان این سفارت‌خانه ۴۸ ساعت فرصت داده شده که خاک بریتانیا را ترک کنند.

آقای هیگ که برای توضیح درباره واکنش بریتانیا به حمله به سفارت این کشور در تهران در پارلمان بریتانیا حاضر شده بود گفت که تمام دیپلمات‌های بریتانیا از ایران خارج شده‌اند. او دلیل این تصمیم را اطمینان یافتن از تامین امنیت این کارکنان خواند.

آقای هیگ تصریح کرد که سفارت بریتانیا در ایران تعطیل شده است و گفت اگر بریتانیا قادر به کار کردن در ایران نباشد سفارت ایران در لندن نیز باید کاملا تعطیل شود.

با وجود این وزیر خارجه بریتانیا گفت که تعطیلی سفارتخانه به معنای قطع کامل روابط نیست بلکه "کاهش سطح رابطه" میان دو کشور است.

آقای هیگ از واکنش "با تاخیر" مقام‌های ایرانی برای توقف حمله به ساختمان سفارت‌خانه و مجتمع مسکونی قلهک نیز انتقاد کرد.

وزیر خارجه بریتانیا گفت: "ایران کشوری است که در آن رهبران مخالفان در بازداشت خانگی هستند، بیش از ۵۰۰ نفر در سال جاری اعدام شده اند و اعتراض های واقعی در آن بی‌رحمانه سرکوب می‌شود... این که مقام‌های ایرانی نتوانند از سفارت‌خانه ما محافظت کنند یا این که این حملات بدون درجاتی از رضایت در داخل رژیم ایران انجام شده باشد، ساده‌انگارانه است."

ویلیام هیگ گفت با وجود تعطیلی سفارت خانه بریتانیا در تهران دولت این کشور در آینده، هر گاه که مناسب و معنادار باشد، چه در قالب گروه ۱+۵ و چه در سازمان های بین‌المللی، با دولت ایران گفت‌وگو خواهد کرد. او گفت که دولت آمریکا هم مایل است با ایران گفت‌وگو کند در حالی که در ایران سفارت‌خانه ندارد.

وی گفت که دولت‌های فرانسه و آلمان هم به زودی در واکنش به حمله دیروز به سفارت بریتانیا، اقدامات دیپلماتیک جدی انجام خواهند داد.

وزیر خارجه بریتانیا از سر داده شدن شعار "مرگ بر انگلیس" در صحن علنی مجلس ایران به شدت انتقاد کرد.

در حمله روز سه شنبه به سفارت بریتانیا در تهران و باغ قلهک که در اختیار این کشور است، اموال این دو محل به شدت تخریب شد و «دانشجویان بسیجی» در حالی که نیروی انتظامی نظاره گر اقدام آنها بود برای ساعت ها این دو مکان را به اشغال خود در آوردند.

این اقدام با واکنش سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای غربی مواجه شد.

منبع: بی‌بی‌سی و رادیو فردا

مرتبط:

حمله به ساختمان سفارت بریتانیا در تهران؛ مدارک به آتش کشیده شد
بریتانیا اشغال موقت سفارتش را «مطلقا غیرقابل قبول» خواند
ابراز تاسف وزارت خارجه ایران از حمله معترضان به سفارت بریتانیا
شورای امنیت حمله به سفارت بریتانیا در تهران را محکوم کرد


 
 

1390/9/9

مؤسسه علوم و امنیت بین‌المللی (ISIS) مستقر در واشینگتن که به تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای مربوط به انفجار پادگان سپاه پاسداران در ملارد پرداخته می‌گوید که این انفجار ظاهراً مرتبط با موتور موشک است و بر اثر این انفجار تأسیسات سپاه در این محل «به شدت آسیب دیده‌است.»

در گزارش تحلیلی تصاویر ماهواره‌ای که روز دوشنبه بر روی وب‌سایت «مؤسسه علوم و امنیت بین‌المللی» منتشر شد در مورد این پایگاه  آمده‌است: «برخی از ساختمان‌ها کاملاً تخریب شده‌اند. البته بخشی از ویرانی‌هایی که در تصاویر دیده می‌شود ممکن است بر اثر تخریب کنترل‌شده ساختمان‌ها و تخلیه آوار به‌وجود آمده باشد.»

این گزارش ادامه می‌دهد: «در این محل قطعات زیادی مربوط به تجهیزات سنگین نظیر جرثقیل یا کامیون‌های تخلیه دیده نمی‌شود و مقادیر قابل توجهی از آوار هنوز در محل وجود دارد.»

پادگان نظامی سپاه پاسداران واقع در بیدگنه در شهرستان ملارد روز بیست و یکم آبان، دوازدهم نوامبر، محل وقوع انفجار عظیمی بود که صدای آن در مناطق مختلف تهران و البرز شنیده شد.

به دنبال وقوع این انفجار روابط عمومی سپاه ضمن اشاره به این که این انفجار هنگام «جابه‌جایی مهمات» رخ داده‌است، آمار تلفات در آن را ۲۷ نفر اعلام کرد؛ اما فهرست‌هایی که از نام کشته‌شدگان در این انفجار منتشر شده، حاکی است که این حادثه «دست‌کم ۳۶ کشته» بر جای گذاشته‌است.

گزارش‌ها و تصاویر مربوط به تخریب گسترده ساختمان‌های این پادگان در حالی منتشر شده‌است که حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، پیش از این گفت که این انفجار «فقط تولید یک محصول تحقیقاتی در این پادگان را دو هفته عقب انداخته‌است.»

پیشتر یک منبع امنیتی غربی در گفت‌وگو با هفته‌نامه «تایم» گفته بود که موساد، سازمان اطلاعات و امنیت اسرائیل، مسئول این انفجار بوده‌است.

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/9/9

حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش و پرورش از حذف پایه اول راهنمایی از سال آینده تحصیلی در ایران خبر داد.

آقای حاجی‌بابابیی در گفتگو با ایسنا تاکید کرد: «از اول مهرماه سال تحصيلي آينده ششم ابتدايي در ساختار نظام تعيلم و تربيت مستقر مي‌شود. بنابراين دانش‌آموزان پنجم ابتدايي وارد ششم ابتدايي شده و مقطع اول راهنمايي تنها براي همان‌سال حذف مي‌شود.»

بر اساس طرح جدید دانش آموزان شش سال در پایه ابتدایی تحصیل می کنند، سه سال در دوره راهنمایی و سه سال در پایه متوسطه.

به گفته وزیر آموزش و پرورش این تغییرات به تدریج انجام می شود یعنی پیش دانشگاهی بلافاصله از سال آینده حذف نمی شود.

در سال اول آغاز تغییرات، پایه اول راهنمایی حذف می شود، سال دوم پایه دوم و بعد پایه های بعدی تا اینکه پیش دانشگاهی هم حذف شود.

منبع: ایسنا و بی‌بی‌سی


 
 

1390/9/9

بامداد روز چهارشنبه، نهم آذرماه منابع رسمی دولت بریتانیا اعلام کردند که در پی ورود گروهی از تظاهرکنندگان معترض به محل های سفارتخانه این کشور در تهران، کارمندان سفارت بریتانیا را به منظور حفظ امنیت آنان از ایران خارج می کند.

هنوز مشخص نیست که آیا این دستور شامل تمامی کارمندان سفارت می شود و یا تنها برخی از آنان ایران را ترک می کنند.

زمان اجرای این دستور مشخص نیست اما برخی گزارش ها حاکی از آن است که تعدادی از کارمندان سفارتخانه برای عزیمت به دوبی، امارات عربی متحده، عازم فرودگاه تهران شده اند اما این گزارش ها هنوز مورد تایید قرار نگرفته است.

روز گذشته، گروهی از تظاهرکنندگان طرفدار حکومت ایران در اعتراض به آنچه که اقدامات خصمانه دولت بریتانیا علیه جمهوری اسلامی می خواندند در برابر مراکز سفارتخانه بریتانیا در تهران تجمع کردند.

این اقدام با محکومیت شدید مجامع بین‌المللی، همچون شورای امنیت و اتحادیه اروپا قرار گرفت.

این در حالی است که وزارت خارجه ایران با انتشار بیانیه‌ای از «رفتارهای غیر قابل قبول معدودی از معترضان» ابراز تأسف کرده و اعلام کرده است که ایران قوانین و مقررات بین‌المللی و مصونیت اماکن دیپلماتیک را محترم می‌داند.

منبع: بی‌بی‌سی

پیشینه
حمله به ساختمان سفارت بریتانیا در تهران؛ مدارک به آتش کشیده شد
بریتانیا اشغال موقت سفارتش را «مطلقا غیرقابل قبول» خواند
ابراز تاسف وزارت خارجه ایران از حمله معترضان به سفارت بریتانیا
شورای امنیت حمله به سفارت بریتانیا در تهران را محکوم کرد


 
 

نامه آیت‌الله دستغیب به فقهای شورای نگهبان:
1390/9/9

آیت‌الله دستغیب در نامه‌ای خطاب به فقهای شورای نگهبان اعلام کرد: «تمام گرفتاری جمهوری اسلامی ایران از ناحیه تخلف شورای نگهبان از وظیفه اصلی خود می باشد.»

این مرجع تقلید شیعیان در نامه خود با تاکید بر اینکه فقهای شورای نگهبان مأمور به اجرای دقیق قانون هستند نه اینکه ناقض آن باشند، تمام اعتراض مردم پس از انتخابات ریاست جمهوری گذشته را ناشی از این پرسش دانست که چرا حق انتخاب آزاد نداشته باشند.

در این نامه که روز گذشته منتشر شده، آمده است: «اگر شورای نگهبان به وظیفه اصلی خود عمل می کرد و افراد صالح را تأیید می نمود و تشخیص انتخاب را به مردم واگذار می کرد، مردم نگرانی نداشتند.»

به گفته آیت‌الله دستغیب «برای نجات جمهوری اسلامی ایران هیچ راهی نمانده جز تن دادن به قانون اساسی و آزاد کردن دو بزرگوار جناب حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی و جناب آقای مهندس میرحسین موسوی و آزادی باقی زندانیانی که بدون محاکمه و اثبات جرم در زندان هستند.»

آيت‌الله دستغیب نمونه‌هایی از سؤالات بی‌جواب‌مانده از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ را اینگونه بازگو کرد: «چرا باید جواب مردم را با خشونت و سرکوب داد؟ چرا جواب مردم با زندان کردن و تبعید و خارج کردن دانشجویان و روحانیون و اتهامات بی مدرک و خلاف شرع داده می شود؟ این کارها با کدامیک از اصول قانون اساسی و یا کدام حکم از احکام شرع مبین اسلام سازگار است؟ آیا گفتار خلاف نظر شخص، خلاف شرع و خلاف قانون است؟»

آیت‌الله دستغیب در ادامه افزوده است: «از چه می ترسیم؟ کمی فکر شود؛ همیشه این گونه نیست مردم مسلمان و مومن و دارای اعتقادات صحیح می باشند؛ نمی شود با مردم به خلاف شرع و عرف و قانون رفتار کرد. از همه مهمتر این اعمال باعث شده مردم از تمام زحمات سی ساله جمهوری اسلامی ناامید شوند؛ از اقتصاد مملکت که ابدا مطلع نیستند که چگونه و بر چه معیاری می چرخد؛ از پول نفت و منابع دیگر هیچ اطلاعی ندارند؛ از رأی خود و نتیجه آن هیچ اطمینانی ندارند که چه خواهد شد.»

وی در ادامه با اشاره به زندان‌های جمهوری اسلامی تاکید کرده است: «دیگر، مسئله زندان هاست که هیچ کس جوابگو نیست که چرا این بزرگواران که هر کدام در پیش از این مشغول به کار بودند که اگر گذاشته بودند این همه خفت و این همه تخلف و این همه بی آبرویی در جامعه نبود؛ چون مردم آنها را دوست می دارند. در کجای دنیا چنین است که فرد یا افرادی به جرم گفتن حق زندان بروند و حصر شوند و از تمام امکانات محروم شوند.»

آیت‌الله دستغیب از مراجع تقلید منتقد حکومت ایران است که تاکنون دفتر و محل سخنرانی او بارها مورد حمله و خشم نیروهای لباس‌شخصی قرار گرفته است.

منبع: کلمه


 
 

1390/9/9

چند ساعت پس از حمله شماری از معترضان به سفارت بریتانیا در تهران و اشغال موقت آن، وزارت امور خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای از این اقدام ابراز تأسف کرد.

وزارت خارجه ایران در بیانیه‌ای که متن آن در خبرگزاری‌ها منتشر شد، تاکید کرد که جمهوری اسلامی متعهد به حفظ و صیانت از اماکن و ماموران دیپلماتیک است.

در بیانیه وزارت امور خارجه  ایران رفتارهای برخی از معترضان در سفارت بریتانیا در تهران «غیرقابل قبول» خوانده شده و از مسئولان خواسته شده «اقدام‌های لازم و بررسی‌های فوری» به عمل آورند.

بعدازظهر سه‌شنبه، هشتم آذر «معترضان» که رسانه‌های ایران از آنها با عنوان «دانشجو» یاد کردند، پس از بالارفتن از درب اصلی و دیوارهای سفارت بریتانیا، پرچم این کشور را آتش زده و پرچم جمهوری اسلامی ایران را بالا بردند.

هم‌زمان مرکز فرهنگی بریتانیا و محل اقامت کارکنان سفارت در باغ قلهک مورد حمله معترضان به سیاست‌های بریتانیا قرار گرفت.

در پی این حمله، آمریکا، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل در بیانیه‌های جداگانه‌ای حمله به سفارت بریتانیا در تهران را محکوم کردند.

منبع: مردمک


 
 

1390/9/9

همزمان با ۲۵ نوامبر، روز جهانی خشونت علیه زنان، تلویزیون اینترنتی "زنان تی وی" توسط جمعی از فعالان ایرانی حقوق زنان آغاز به کار کرد.

دست‌اندرکاران این تلویزیون اینترنتی می‌گویند «زنان تی وی یک تلویزیون آلترناتیو شهروندی» است و برنامه‌های آن نیز با مشارکت شهروندانی «از فعالان بدنه اجتماعی جنبش زنان و سایر جنبش‌های فعال ایران» تهیه می‌شود.

این نخستین تلویزیون فعالان ایرانی حقوق زنان به شمار می‌رود و به گفته دست اندرکارن این تلویزیون «تقریباً یک سال طول کشید تا پایگاه اینترنتی و استودیوی آن لاین زنان تی وی» آماده شده و این تلویزیون شروع به کار نماید.

خط مشی "زنان تی وی" به گفته تهیه‌کنندگان این تلویزیون، دنباله‌رو وبسایت‌های جنبش زنان ایران است و آیتم‌هایی چون گفت‌وگو، سخنرانی و پخش فیلم مستند درباره حقوق زنان، برنامه‌های این تلویزیون اینترنتی را تشکیل می‌دهند.

تهیه‌کنندگان "زنان تی وی" افزوده‌اند که این تلویزیون اینترنتی «می‌خواهد از زاویه نگاه شهروندان به حاشیه رانده شده که در عین حال در جنبش‌های اجتماعی زنده ایران درگیر هستند به مسایل بپردازد»

برنامه‌های "زنان تی وی" از طریق وبسایت این تلویزیون اینترنتی قابل مشاهده است. 


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته