-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۱۷, دوشنبه

Latest News from Norooz for 08/08/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



وزیر راه دولت خاتمی به صراحت از اصولگرایان خواست تا در عمل نشان دهند که اوضاع تغییر کرده است وگرنه اصلاح طلبان فریب دعوت های انتخاباتی آنها را نمی خورند.

احمد خرم در گفت و گویی با سایت خبری «دی پرس» تاکید کرد: «در ذهن اصولگرایان این است که اصلاح طلبان هیزم تنوری شوند که نان آن برای خودشان پخته می شود در حالی که نان باید برای همه ملت پخته شود.» وی به مانند خاتمی شرط گفتگو درباره انتخابات را تبدیل جو امنیتی به جو سیاسی، آزاد بودن رسانه ها و اینکه کسی به خاطر فعالیت انتخاباتی در زندان نباشد عنوان کرد.

از سوی دیگر یکی از بخش های دیگر این گفت وگو به تشکیل جبهه ای فراگیر برای حل اختلاف های سیاسی موجود در کشور توسط یکی از مقامات عالی نظام اختصاص داشت که «خرم» در ابتدا تاکید کرد تا جایی که اطلاع دارد جبهه فراگیری در کار نبود و تنها هیاتی مشخص شد که سه نفر از اعضای آن شامل «علی اکبرولایتی» ، «علی لاریجانی» و «کمال خرازی» بودند.

وی دلیل تشکیل این هیات را در مرحله نخست حل اختلاف بین اصولگرایان عنوان کرد و افزود: این هیات در ماموریت نخست خود شکست خورد و کاری از اعضای آن برای اصولگرایان برنیامد. یعنی درون جبهه اصولگرایان چنان اختلافی وجود داد که با این تجویزها درمان نمی شود.

وی خاطر نشان کرد: «در صورتی که ماموریت اول با موفقیت به پایان می رسید، برنامه دوم این بود که این هیات سراغ اصلاح طلبان برود و با آنها مذاکراتی داشته باشد تا یک جبهه فراگیر تشکیل شود که به نظرم امکان آن اصلا وجود نداشت.»

«خرم» تشکیل جبهه ملی را زمانی موفقیت آمیز می داند که شرایط امنیتی موجود به شرایط سیاسی تبدیل شود .یعنی انتخابات را به صورت سالم برگزار کنند به گونه ای که حساب کتاب داشته باشد.

وی لازمه این موضوع را داشتن حسن نیت نسبت به برگزاری انتخابات آزاد عنوان کرد و گفت :باید به این سوال پاسخ داد که آیا می خواهند انتخاباتی در راستای اهداف دموکراسی برگزار کنند یا خیر.

وزیر اسبق راه و ترابری، دلیل شرکت «کمال خرازی» در این هیات را شخصیت فراجناحی وی دانست و گفت: گرچه خرازی عضو کابینه اصلاحات بوده اما جزو جبهه اصلاحات به معنای فعال سیاسی، هرگز اصلاح‌طلب نبوده است.

وی در پاسخ به این سوال که «منظور شما از تغییر رفتار حاکمیت شامل چه مواردی است؟» گفت: رسانه ها آزاد باشند، کسی به خاطر فعالیت انتخاباتی در زندان نباشد، آنگاه می توان بحث جبهه فراگیر متشکل از اصلاح طلبان و اصولگرایان را از سر گرفت و از آقایان خرازی، ولایتی و لاریجانی خواست تا آن را پیگیری کنند اما اکنون طرح این مسئله محلی از اعراب ندارد. »

اما سوال انتهایی این گفت و گو به انتشار یک لیست ۲۰ نفره انتخاباتی به نام اصلاح طلبان از سوی رسانه‌های حامی دولت، اختصاص داشت . سایتهای مدعی اصولگرایی ادعا کرده بودند که جمعی از مدیران و نزدیکان دولتهای سازندگی و اصلاحات بنا دارند با ارائه لیستی مشترک در انتخابات مجلس نهم شرکت کنند، و نام افرادی همچون محمدرضا عارف، بیژن زنگنه، اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی، حبیب الله بی طرف، علی اکبر محتشمی پور و مرتضی الویری را در لیست ادعایی اصلاح طلبان قرار داده بودند.

«خرم» در پاسخ به این سوال و وجود چنین لیست انتخاباتی به صراحت گفت: انتشار این لیست که صحت ندارد تاکتیکی از سوی اصولگرایان است و جبهه اصلاحات هیچ تصمیمی برای حضور در انتخابات نگرفته است.


 


همزمان با نوزدهمین روز اعتصاب غذای “دکتر مهدی خزعلی” جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد به همراه “دکتر محمد نوری زاد” به دیدار خانواده دکتر مهدی خزعلی رفتند.

به گزارش جرس، در این دیدار که در دفتر انتشارات حیان و در فضایی صمیمانه انجام شد همسر و فرزند کوچک مهدی خزعلی حضور داشتند و همسر مهدی خزعلی در مورد آخرین وضعیت ایشان و پیگیری های صورت گرفته توضیحاتی داد.

وی با ابراز نگرانی از وضعیت دکتر خزعلی اظهار داشت: از زمان دستگیری تا کنون همسرم (۱۹ روز) در اعتصاب غذا بسر می برند، در طی این مدت هیچ بازجویی و تفهیم اتهامی صورت نگرفته است. در یک سلول ۴ متری همراه یک قاچاقچی مواد مخدر محکوم به اعدام نگهداری می شدند. هم اکنون نیز مدتی است با یکی از شهروندان بهائی هم سلول هستند. سلول به قدری کوچک است که شب ها موقع خواب فضای کافی وجود ندارد.

در ادامه همسر مهدی خزعلی ضمن ابراز نگرانی از عوارض اعتصاب غذا و عزم این فعال مدنی برای ادامه اعتصاب گفت: وی دچار کاهش وزن محسوس و ضعف شدید شده و در ملاقات با خانواده اعلام کرده که تا برآورده شدن خواست ها دست از اعتصاب غذا نخواهند کشید. وی در ملاقات گفت:«مگر خون من از خون سید الشهدا رنگین تراست. ….تا پای جان می ایستم.»

همسر خزعلی با اشاره به دیدار مهدی خزعلی در زمان آزادی با برخی از مراجع افزود: “ایشان برای اعتصاب از برخی مراجع فتوا گرفته بود مبنی بر اینکه اگر اعتصاب تنها راهی است که می شود به وسیله آن اعتراض کرد عیبی ندارد.”

وی در ادامه با اظهار نگرانی از سلامت همسرش گفت: چون در دستگیری ۲ سال قبل هم خزعلی اعتصاب غذا کرده بود و دچار زخم معده شدند ممکن است این بیماری دوباره برگردد و معده اش دوباره خونریزی کند.

او گفت: مهدی خزعلی معتقد است که به ناحق بازداشت شده است و تنها عقایدش رو می نوشت و حرفها و نوشته هایش بیهوده و تحت تاثیر جو نبود بلکه به حرفهاش اعتقاد کامل داشت. وی اظهار داشت بیشتر فشار ها به خاطر نوشته ها و وبلاگ ایشان هست و اینکه عنوان شده است که تنها راه برای اینکه جلوی نوشتن وی را بگیرند زندان و بازداشت است.

بر اساس این گزارش، محمد نوری زاد با توجه به اخلاق مداری و پایبندی بر عقیده دکتر خزعلی نسبت به ادامه اعتصاب غذا اظهار نگرانی کرد،

دکتر محمد نوریزاد از فعالیتهای علمی مهدی خزعلی و کتابهای وی گفت و به سوابق علمی وی اشاره کرد و گفت: وی علی رغم اختلاف عقیده با پدرشان رفتار بسیار مودبانه ای دارند و هر گز از دایره ادب خارج نشده استد.

در این دیدار دکتر نوریزاد با اشاره به تالیفات و تحقیقات خزعلی در رشته خود، وی را فردی متخصص خواند و شجاعت و تعهد وی را در افشای حقایق طی اتفاقات بعد از انتخابات در وب نوشته هایش ستود.

دکتر نوریزاد ادامه داد: وی هیچ بازجویی ندارد و فقط برای اذیت و تحت فشار قرار داد زندانی است. در چنین حالتی اعتصاب غذا تنها راه اعتراض برای کسی هست که نمی تواند حرفش را بزند.

وی در ادامه گفت: رفتار حاکمیت قانونی نیست و خلاف قانون عمل می کند و قابل پیش بینی نیست.

در پایان نیز دانشجویان در آستانه اذان مغرب از خداوند بزرگ برای خانواده مهدی خزعلی و سایر زندانیان سیاسی و بی گناه توفیق و صبر و برای حاکمان و زمامداران عقلانیت مسئلت کردند و آزادی مهدی کروبی و میر حسین موسوی و آزادی ایران را خواستار شدند.


 


روز 17 مرداد روز خبرنگاراست . روز 17 مرداد سال 77 محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افغانستان به دست طالبان شهید شد و جان بر سر پیمان حرفه ای خویش نهاد. این واقعه تلخ ودردناک که در دومین سال استقرار دولت اصلاح طلب خاتمی و بهار مطبوعات ایران رخداد ، به پشنهاد انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران واستقبال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب شورای فرهنگ عمومی رسید و از آن پس اینروز بنام « روز خبرنگار » در تقویم کشور ثبت و گرامی داشته شد به امید آنکه زان پس جان خبرنگاری در ایران بواسطه شغلش گرفته نشود و به مهلکه نیافتد.
انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران ، که خود بانی این روز بود ، تاپایان دولت خاتمی که مجری مسابقه جشنواره مطبوعات بود ، اینروز را فرصت در انجام مراسمی می دانست برای قدردانی از روزنامه نگاران برتر کشور ، اما با روی کارآمدن دولت احمدی نژاد وکنار زدن انجمن از جشنواره مطبوعات و سنگ اندازی ریز و درشت در مسیر فعالیت های این نهاد صنفی ، انجمن اینروز را هر سال درسالن کوچک خود با حضور روزنامه نگاران گرامی می داشت تا اینکه در سال 88 و پس از انجام کودتای انتخاباتی درست درآستانه « روز خبرنگار » و درحالی که قرار بود مجمع عمومی سالانه انجمن برگزار شود ، بدستور قاضی مرتضوی دادستان وقت تهران و قاتل مطبوعات و دشمن روزنامه نگاران ماموران شبانه به پلمپ درب ساختمان انجمن صنفی اقدام کردند و روز بعد که روزنامه نگاران برای برگزاری روز خبرنگار و مجمع عمومی به خانه خود مراجعه کردند ، در را بروی خود بسته دیدند و حاکمیت کودتایی و اقتدارگرا اینگونه به پاسداشت روز خبرنگار پرداخت !
در روز خبرنگار قرار بود از مقام و منزلت و جایگاه خبرنگاران تقدیر و تجلیل شود اما از زمان روی کارآمدن دولت احمدی نژاد ، حاکمیت یکدست اقتدارگرایان تلاش فراوان کرده است تا با مصادره اینروز و برگزاری مراسم های تشریفاتی ، وضعیت اسف باری را که دامنگیر فعالیت های رسانه ای و روزنامه نگاران ایران کرده است پرده پوشی کند . خوشمزه اینکه نهادهایی که بیشترین نقش و سهم را درسرکوب آزادی مطبوعات و روزنامه نگاران ایران دراین سالها داشته اند بمناسبت اینروز با صدور بیانیه و برگزاری مراسم در پی ارج نهادن به خبرنگاران و اهالی رسانه برمی آیند !
توقیف پی در پی مطبوعات آزاد و مستقل و به بند و زنجیر کشیدن دهها روزنامه نگار دراین مدت کمترین تردیدی دراین باره که ایران بزرگترین زندان روزنامه نگاران شده است و مقامات حاکم زندانبان آنان ، برجای نمی گذارد . تنها در دو سال گذشته و در پی کودتای انتخاباتی بیش از 130تن از روزنامه نگاران بازداشت و زندانی و به مجازات های حیرت انگیز سال ها جس و محرومیت از فعالیت های مطبوعاتی محکوم شده اند و غالب اینان ماهها سلول انفرادی را تحمل وهنوز در بدترین شرایط در زندان به سر می برند . روزنامه نگارانی همچون احمد زیدآبادی ، عیسی سحرخیز ، مسعود باستانی ، کیوان صمیمی ، بهمن احمدی عمویی ، مهدی محمودیان و محمد نوری زاد ، که تنها و تنها بدلیل روزنامه نگاری و اطلاع رسانی درست و صادقانه گرفتار اینهمه بلیه و زندان شده اند . علاوه کنید براین وضعیت توقیف و تعطیلی بیش از ده روزنامه مستقل و آزاد اصلاح طلب را که موجبات بیکاری بسیاری از روزنامه نگاران را فراهم آورده و برناامنی شغلی و عدم استقلال حرفه ای اهل رسانه دامن زده است ، و دراین مسیر پلمپ و تعطیلی دفتر انجمن صنفی روزنامه نگاران جای کوچکترین فریاد و حمایتی رااز اینهمه روزنامه نگار آسیب دیده و بیکار باقی نگذاشته است . و مجموعه این شرایط مهاجرت بسیاری از روزنامه نگاران را برای حفظ جان و شغلشان از کشور دامن زده و آنها را آواره دیار غربت کرده است ، و البته اینگونه نبوده است که حاکمیت اقتدارگرا به این بند و بست اهالی مطبوعات و روزنامه نگاران بسنده کند بلکه با اعمال فیلترینک در اینترنت وارسال پارازیت بر روی ماهواره ها در صدد برآمده است که چشم و گوش ایرانیان داخل را بروی هر پیام و خبری که افشاگر استبداد ومظالم ومفاسد قدرت حاکم است ببندد و تمام مجاری و منافذ اطلاع رسانی واقعی را بروی ملت مسدود نماید ، و قطعا اگر می توانستند همچون کشورهای کمونیستی سابق بدور کشور دیوارآهنین می کشیدند و به مردم اجازه نمی دادند که جز رادیوی یک موج داشته باشند ، اما روزگار ، روزگاری دیگر است ، روزگاری است که فن آوریهای ارتباطات همه دیوارهای آهنین و مرزهای ملی را فروریخته و اخباررا بردوش ماهواره ها سوارکرده وبر پستوی هرخانه ای در هرگوشه ای از عالم فرو می نشاند ، و از طریق یک رایانه دستی می توان با همه جهان پیوند خورد ودر این جهان "هرشهروند یک رسانه " شده است ، و اینگونه است که همه بگیر و ببندهای حاکمیت اقتدارگرا در ایران پس از کودتای انتخاباتی نقش برآب شده و واقعیات جامعه ایران و جنبش سبز همچون آفتاب برآفاق سایه افکن شده است و می رود تا عصری جدیدی را در حیات ایرانیان رقم زند . اینروز را به همه روزنامه نگارانی که در پی اطلاع رسانی درست و صادقانه به دیگران هستند و دراینراه همه سختی ها و بلایا را به جان خریده و می خرند و حاضرند جان بر سر حرفه خویش نهند تبریک گفته و سلامتی همه خبرنگاران متعهد و آزادی روزنامه نگاران در بند را آرزو دارم .
 


 


جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی حوادث پس از انتخابات در نامه ای به احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران با بیان اینکه آنچه امروز ما را بر آن داشت تا این نامه را بنویسیم، وضعیت اسف باری می باشد که در اثر دستگیری افرادی پیش آمده است که مخالف یک جناح خاص و اقدامات خلاف قانون آنها بوده اند و در این ماجرا نه تنها زندانیان بی گناه ما، بلکه خانواده ها را نیزدرگیر کرده و آزار می دهد.

متن کامل این نامه به شرح زیر می باشد.

به نام خدا

جناب آقای احمد شهید

گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد

سلام علیکم

همانطور که مستحضرید در جریان انتخاباتی که قراربود برای تعیین ریاست جمهوری دهم ایران برگزار شود، اتفاقات ناگواری رخ داد که متأسفانه علاوه بر مخدوش کردن چهرۀ جهانی کشورمان، فجایع و صدمات جبران ناپذیری را در پی داشته است. آنچه امروز ما را که جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی پس ازانتخابات هستیم بر آن داشت تا این نامه را بنویسیم، وضعیت اسف باری می باشد که در اثر دستگیری افرادی پیش آمده است که مخالف یک جناح خاص و اقدامات خلاف قانون آنها بوده اند و در این ماجرا نه تنها زندانیان بی گناه ما، بلکه خانواده ها را نیزدرگیر کرده و آزار می دهد.

دولت حاضر و دستگاه قضائی تابع آن، همه افراد آزاداندیش و حقیقت بین را که اشتباهات آنان را متذکر شده اند، به مخالفت با نظام و اقدام علیه امنیت کشور، متهم کرده و آنها را طی دادگاه های فرمایشی و عجولانه به زندانهای طولانی محکوم کرده اند.

ما معتقدیم اگر مسئولین و مقامات قضائی ایران به سلامت رفتارها و برخوردهای خود اطمینان داشته باشند نباید از حضور نمایندگان حقوق بشر و ناظرین بین المللی واهمه داشته و مانع سفر آنان به ایران شوند.

اینک از آنجا که پیگیری های قانونی داخلی درخصوص رفتارهای غیر قانونی، غیر اسلامی و مخالف حقوق بشر که در مورد زندانیان روامیدارند، به نتیجه نرسیده و فشارها نیز بیشتر گشته است، لذا از شما می خواهیم هرطور شده به ایران سفر کرده و از نزدیک به مواردی که در ذیل به آنها اشاره می شود رسیدگی فرمائید.

۱-بیش از یک سال است که زندانیان سیاسی از حق طبیعی تماس تلفنی با خانواده هایشان محروم بوده و فقط هفته ای یک بار در ملاقاتهای کابینی می توانند از احوال یکدیگر با خبر شوند.

۲- محرومیت از حق مرخصی که طبق قانون در فواصل زمانی خاصی، هر زندانی حق استفاده از آن را دارد و متأسفانه در زندانهای ایران افرادی هستند که چند سال پیاپی را بدون حتی یک روز مرخصی در زندان به سر می برند.

۳- محرومیت از حق ملاقات حضوری

۴- وضعیت جسمی و روحی نامناسب و نگران کنندۀ تعدادی از زندانیان سیاسی که از بیماری های حاد رنج می برند در حالیکه اکثر آنان در زندان به بیماری مبتلا شده اند و متأسفانه نه تنها اقدامی جدی برای درمان آنهانمی شود بلکه با مرخصی آنان نیز برای معالجه ، مخالفت می شود.

۵- افزایش فشار بر خانواده ها که حتی موقعیتهای شغلی آنها را تحت تأثیر قرار داده و برخی را نیز اخراج کرده اند.

۶- توهین و تحقیر خانواده ها در دادسراها و سالنهای ملاقات به گونه ای که حتی در زندان رجائی شهر بر دستان خانواده ها مهر میکوبند و ملاقاتها از پشت شیشه ها و میله های قطور صورت می پذیرد.

۷- ابتلاء به انواع بیماری ها در زندان، در حالیکه قبلأ هیچ مشکلی نداشته و از سلامت کامل برخوردار بوده اند و اینک جای تأمل است که دچار انواع بیماری های قلبی، کلیوی، استخوانی، پوستی و … شده اند.

۸- وضعیت اسفبار تر زندانیان سیاسی زن و محرومیت آنان علاوه بر موارد ذکر شده از هوا خوری مناسب و عدم دسترسی به فروشگاه مناسب برای تهیه میوه و مایحتاج اولیه.

۹- لزوم بررسی اتفاقات دو ساله اخیر و نحوۀ بازجوئی ها و اعتراف گیری ها، انفرادی های طولانی مدت، حکم های بازداشت فله ای،بازداشتگاه های غیر قانونی و …

۱۰- صدور احکام سنگین سیاسی – قضائی که بعضأ ازسوی مقامات امنیتی به قضات ابلاغ شده و بیانگر عدم استقلال قوه قضائیه می باشد.

لازم به ذکر است که علاوه بر موارد فوق، نکات بسیاری نیز وجود دارد که در یک نامه نمی گنجد؛ اما آنچه مهم است و مطالبۀ اصلی ما می باشد، آزادی بی قید و شرط تمام زندانیان سیاسی است که هیچ جرمی مرتکب نشده وتنها به دنبال برگزاری انتخاباتی سالم و پر شور بوده اند.

جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی


 


جمعی از روزنامه نگاران و فعالان سیاسی محبوس در زندانهای اوین و رجایی شهر کرج به مناسبت روز خبرنگار بیانیه ای را صادر کردند.

امضا کنندگان ضمن محکوم نمودن رفتار امنیتی و استبدادی حاکمیت علیه روزنامه نگاران و مطبوعات، برقراری کامل آزادی‌های مدنی و در صدر آن آزادی‌ بیان، آزادی روزنامه نگاران زندانی و برقراری شرایط مناسب برای فعالیت آزادانه مطبوعات مستقل را خواستار شدند.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
حاکمیت جمهوری اسلامی ایران با اصرار تمام تلاش می‌کند تا ایران همچنان بزرگ‌ترین زندان روزنامه نگاران و بزرگ‌ترین ناقض آزادی‌های مدنی و از آن جمله آزادی بیان و آزادی مطبوعات در جهان باشد. حکومت ایران که پس از کودتای خرداد ۸۸ به حکومتی پلیسی و امنیتی تبدیل شده از هیچ کوششی برای مهار و محدود کردن جریان آزاد اطلاعات و فعالیت روزنامه نگاران مستقل فروگذار نکرده است شاهد این مدعا احضار، بازداشت و حبس ده‌ها تن از روزنامه نگاران مستقل ایرانیست. چنانکه بیش از ۳۰ نفر از روزنامه نگاران هم اینک در زندان‌ها و بازداشتگاه‌های امنیتی ایران نگهداری می‌شوند و بسیاری از روزنامه نگاران احضار و بازداشت شده که با قرارهای قضایی آزاد هستند و در انتظار صدور حکم و انتقال به زندان به سر می‌برند. تمامی این‌ها، به جز روزنامه نگارانی است که بر اثر امنیتی شدن فضای کشور و شرایط غیر قابل تحمل ناچار به ترک حرفهٔ روزنامه نگاری برای تمام عمر شده و یا به طور کلی از کشور مهاجرت کرده‌اند. وضع اسفناک آزادی بیان و آزادی مطبوعات که بوی‍‍ژه در سالهای بعد از کودتای ۸۸ به خود سانسوری شدید رسانه‌ها و روزنامه نگاران انجامید و مطبوعات کشور را بیش از پیش خنثی و بی‌خاصیت کرده، واضح‌تر از آن است که به توضیح نیاز داشته باشد. طی سالهای اخیر، ‌دادگاه‌های امنیتی و تشریفاتی در قالب دادگاه‌های انقلاب در احکام خود مجموعا بیش از یکصدو پنجاه سال زندان برای روزنامه نگاران تعیین کرده‌اند امری که در هیچ جای جهان نمونه دیگری از آن یافت نمی‌شود.

اکنون صدور احکام ۵ تا ۷ سال حبس برای روزنامه نگاران تنها به دلیل انجام وظایف حرفه‌ای، به امری رایج در ایران تبدیل شده و کم نیستند روزنامه نگارانی که برای انجام همین فعالیت‌های حرفه‌ای با احکام بیش از ده سال حبس دریافت کرده‌اند.

حبس خانگی میر حسین موسوی و مهدی کروبی مدیران مسول روزنامه‌های کلمه و اعتماد ملی به عنوان شاخص‌ترین اقدام ضد آزادی‌های مدنی از سوی تمامی فعالان مطبوعاتی، حامیان حقوق بشر و روزنامه نگاران مستقل جهان محکوم شده و رفع حصر خانگی از این دو چهره شاخص مبنا و نمادی برای اعاده آزادی‌های مدنی و از آن جمله آزادی بیان و آزادی مطبوعات تبدیل شده است.

ما امضا کنندگان این بیانیه ضمن محکوم نمودن رفتار امنیتی و استبدادی حاکمیت علیه روزنامه نگاران و مطبوعات، برقراری کامل آزادی‌های مدنی و در صدر آن آزادی‌ بیان، آزادی روزنامه نگاران زندانی و برقراری شرایط مناسب برای فعالیت آزادانه مطبوعات مستقل را خواستاریم و در این رابطه دست یاری کلیه مدافعان حقوق بشر و آزادی‌ خواهان مدنی در سراسر جهان را به یاری می‌طلبیم.

امضا کنندگان:
حشمت الله طبر زدی
عیسی سحرخیز
رامین پرچمی
ابوالفضل عابدینی
مسعود باستانی
نادر کریمی
شاهین زینعلی
حمزه کرمی
عارف درویشی
علی اصغر سید آبادی
محبوبه کرمی


 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به norooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به norooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته