-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۲۵, سه‌شنبه

Lates News from Iran Christian for 08/16/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



شرق نوشت: بر اساس جديدترين گزارش ارايه شده از سوي سازمان جهاني گردشگري وابسته به سازمان ملل، ايران جايگاهي در ميان 10 كشور فعال در حوزه گردشگري منطقه خاورميانه ندارد. سازمان جهاني گردشگري در جديدترين گزارش خود فهرست كشورهاي فعال در حوزه گردشگري را بر اساس تعداد مسافر خارجي وارد شده در چهار ماهه اول سال 2001 منتشر كرده است.
بر اساس اين گزارش شاخص‌هاي مربوط به صنعت گردشگري در همه نقاط جهان به غير از خاورميانه در سال 2011 با رشد همراه بوده است. بر اين اساس، آمريكاي جنوبي با رشدي 17 درصدي، جنوب آسيا 14 درصدي و جنوب شرق آسيا 10 درصدي در جذب گردشگر مواجه بوده‌اند. همچنين در گزارش سازمان جهاني گردشگري آمده است در اين مدت 940 ميليون گردشگر در ميان كشورهاي جهان ردوبدل شده‌اند كه در اين ميان سهم كشورهاي فرانسه، آمريكا و چين بيش از كشورهاي ديگر بوده است. اما سهم ايران از اين 940 ميليون نفر آنقدر اندك بود كه جايي در اين گزارش به آن اختصاص داده نشد.
با وجود ارايه آمارهاي اميدوار‌كننده و البته غريب از سوي مسوولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مبني بر رشد 300 درصدي در جذب گردشگر در زمان دولت‌هاي محمود احمدي‌نژاد، گزارش‌هايي از اين دست كه توسط سازمان معتبري چون سازمان جهاني گردشگري منتشر شده حاكي از آن است كه براساس استانداردهاي جهاني ايران از اين لحاظ، موقعيت چنداني ندارد.
اگر چه بديهي است كه ايران با وجود همه توانايي‌ها و جذابيت‌هاي خود حرف چنداني در عرصه گردشگري جهاني نداشته باشد، اما اينكه در ميان كشورهاي هم‌رده‌اي چون كشورهاي منطقه خاورميانه نيز جزو كشورهاي آخر باشد حاوي نكته‌هاي تامل‌برانگيز و البته نگران‌كننده‌اي است. صنعت گردشگري از چنان قدرتي برخوردار است كه كشوري مانند تركيه را به يكي از 20 قدرت اقتصادي اول جهان بدل كرده است. در فهرست منتشر شده از سوي سازمان جهاني گردشگري نيز اين همسايه غربي و مسلمان ايران رتبه هفت كشورهاي اصلي جذاب براي گردشگران جهان را به خود اختصاص داده است. بر اساس اين گزارش كشورهاي يونان، عربستان، سوريه و امارات متحده عربي چهار كشور اول منطقه در جذب گردشگر هستند.
اگر چه مسوولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مدعي ورود بيش از دوميليون گردشگر به كشور در طول يك سال مي‌شوند، اما براساس گزارش سازمان جهاني گردشگري، كشور كوچك عمان در سواحل جنوبي خليج‌فارس با جذب يك‌ميليون و 20 هزار گردشگر در رتبه دهم كشورهاي خاورميانه‌اي در اين زمينه نشسته است و اين به معناي آن است كه از نظر اين سازمان تعداد گردشگران خارجي وارد شده به ايران از اين تعداد هم كمتر است. بر اساس گزارش سازمان جهاني گردشگري رشد تعداد گردشگران در منطقه آسيا و اقيانوسيه به نسبت ميانگين جهاني در مجموع پنج درصد بوده است؛ اين ميزان البته كمي پايين‌تر از چشم‌انداز‌هاي قبلي است.
اما با توجه به بروز سونامي و زمين لرزه در كشور مهمي چون ژاپن در اين منطقه باز هم اين آمار براي منطقه آسيا اميدوار‌كننده است. در آمريكا نيز ميزان جذب گردشگر پنج درصد رشد داشته است. بر اساس اين گزارش شاخص‌هاي ميزان جذب گردشگر در اين مدت براي خاورميانه هفت‌درصد و شمال آفريقا 11 درصد كاهش داشته است.
اما با وجود كاهش كلي اين شاخص در خاورميانه ميزان جذب گردشگر در برخي از كشورهاي خاورميانه‌اي مقصد گردشگران با رشد مثبتي روبه‌رو بوده كه از آن جمله مي‌توان به كشورهاي عربستان سعودي و دوبي (امارات متحده عربي) اشاره كرد، به تعبير نويسنده گزارش سازمان جهاني گردشگري اين مساله همچنان نشانه پويايي اين بخش در منطقه است.
طالب ريفايي، دبيركل اين سازمان در اظهار نظري در اين‌باره گفته است: «با وجود تحولات اخير در خاورميانه و شمال آفريقا و همچنين رويدادهاي غم‌انگيز در ژاپن كه به طور موقت موثر بر جريان سفر به اين مناطق است وضعيت گردشگري جهاني به نسبت سال 2010 همچنان رو به بهبود است، البته بايد هوشيار باشيم چرا كه مشكلاتي مانند ميزان بالاي بيكاري و افزايش اقدامات رياضت عمومي در برخي كشورها ممكن است صنعت گردشگري جهان را تحت‌تاثير قرار دهد. شاخص‌هاي كنوني ارايه شده از وضعيت اين صنعت تا حدودي اطمينان‌بخش است، به ويژه اينكه چشم‌انداز اقتصادي جهاني نشان مي‌دهد نيمه دوم سال 2011 بهتر از نيمه اول آن است.»
اما با وجود اين همچنان چشم‌انداز بهبود يا اندك رونقي در صنعت گردشگري كشور ايران وجود ندارد حتي اگر مسوولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري باز هم بر آمارهاي خود تاكيد و اصرار كنند، آمارهايي كه نه سازمان جهاني گردشگري آن را تاييد مي‌كند و نه وضعيت داخلي.

 


نگرانی ها در رابطه با سلامت واهیک آبراهامیان از زندانیان مسیحی رو به افزایش است. ایشان سه ماه پس از آزادی از زندان اوین مجددن بازداشت و زندانی شد و اکنون نزدیک به یک سال است که همچنان بلاتكلیف در زندان به سر می برد.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران "محبت نیوز" ، واهیک آبراهامیان از زمان دستگیری اش در شهر همدان همچنان در بازداشت به سر می برد. همسر وی ، سونیا کشیش آوانسیان به همراه یک زوج نوكیش مسیحی دیگر به نام های آرش کرمانجانی و آرزو تیموری پس از تحمل نزدیك به هشت ماه بازداشت و بلاتكلیفی سرانجام روز شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ از زندان همدان آزاد شدند.
سازمان مسیحی "بارناباس فاند" در این خصوص گزارش داد، این دو زوج در تاریخ 8 اردیبهشت سالجاری دادگاهی شدند و از تمامی اتهاماتشان تبرئه و قاضی حکم آزادی شان را صادر کرد. اما هنوز مشخص نیست که چرا دستگاه قضایی جمهوری اسلامی "واهیک" را همچنان در بازداشت نگه داشته است.
هنگامی که سونیا ، همسر واهیک ابراهامیان بهمراه دو تن دیگر از همفكرانش بدستور مقامات قضایی از زندان  آزاد شد ، مسئولین به او وعده دادند که شوهرش نیز ظرف مدت كوتاهی آزاد خواهد شد. اما اکنون با گذشت بیش از سه ماه از آن زمان نه تنها هیچ خبری از آزادی وی نیست حتی تاریخی نیز برای آزاد ایشان مقرر نشده است.
سازمان "بارناباس فاند" كه پیگیر وضعیت زندانیان مسیحی در جهان می باشد اعلام كرد كه "واهیك " به دلیل شرایط بد محیط زندان از لحاظ سلامت جسمی در شرایط نامساعدی قرار دارد .  این گزارش می افزاید، ماموران زندان حتی از دادن وسایل اولیه بهداشتی به وی خودداری می كنند تا اینگونه شرایط زندان هر روز بر او سخت تر شود .
همچنین گفته شده، نگرانی هایی هم در رابطه با وضعیت همسر وی ، سونیا وجود دارد که به شدت نگران شوهرش می باشد. سونیا زمانی كه به مدت هشت ماه در زندان بود این اتفاق تأثیرات منفی بسیاری بر سلامت جسمی  وی گذاشته است. او همچنین همواره باید مسیر طولانی را برای ملاقات با واهیک به  زندان طی کند.
«واهیک آبراهامیان» بهمراه همسر و دوتن از نوكیشان مسیحی، در ۱۳ شهریور ماه ۱۳۸۹ پس از یورش ماموران امنیتی به منزلشان دستگیر شدند. مقامات قضایی اتهام این بازداشت شدگان عقیدتی را تبلیغ مسیحیت،ارتباط با عوامل بیگانه و ... عنوان كرده اند. گفتنی است واهیک روزهای اول بازداشت خود به مدت ۴۰ روز را در سلول انفرادی تحت فشارهای روحی‌ و جسمی‌ قرار داشت.
واهیک آبراهامیان پیش از این نیز در اسفند ماه سال ۲۰۰۸ در تهران بازداشت شده بود و در چهارم اردیبهشت ۱۳۸۹ پس از تحمل ۵۳ روز زندان انفرادی و ۵ روز در بند عمومی اوین با قرار وثیقه بطور موقت تا زمان تشکیل دادگاه آزاد شده بود .   وی تابعیت دوگانه كشور ایران و هلند را دارد اما ترجیح می داد بنا بر دلایلی خانوادگی همچنان در وطن خود ایران زندگی كند .

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به iranchristian-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به iranchristian@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته