رضا خندان، همسر نسرین ستوده خبر داد:
رضا خندان همسر نسرین ستوده میگوید که همسرش از روز یکشنبه در زندان اوین در اعتصاب غذای خشک بسر میبرد و وضع جسمانیاش خوب نیست.
آقای خندان در گفتگو با رادیو فردا گفته است که همسرش از نوشیدن آب هم خودداری می کند و به محرومیت از حقوق قانونی خود در زندان اعتراض دارد.
نسرین ستوده به تازگی اعتصاب غذای خود را شکسته بود. در هفتههای گذشته، بسیاری از فعالان سیاسی و نهادهای حقوق بشری در داخل و خارج از ایران، نسبت به ادامه اعتصاب غذای خانم ستوده در زندان و ادامه بازداشت او ابراز نگرانی کرده بودند.
به گفته رضا خندان، در دیدار روز چهارشنبه عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران از زندان اوین هم برای بهبود وضعیت خانم ستوده اقدامی نشده است.
نسرین ستوده، وکیل شماری از زندانیان سیاسی و فعالان حقوق بشر در ایران ، از روز سیزدهم شهریورماه، پس از احضار به دادسرای زندان اوین بازداشت شده است.
منبع: رادیو فردا
پیشینه:
نسرین ستوده بعد از ۲۷ روز، اعتصاب غذای خود را شکست
گروهی از وکلا خواستار آزادی نسرین ستوده شدند
رهنورد: نسرین ستوده و سایر زندانیان سیاسی را آزاد کنید
سازمان عفو بینالملل خواستار آزادی نسرین ستوده شد
وبسایت رسمی محمد خاتمی در اطلاعیهای خبر داد که به دستور کارگروه فیلترینگ، ارائه خدمات میزبانی به این سایت در داخل ایران ممنوع شده است.
در اطلاعیهای که امروز در وبسایت آقای خاتمی منتشر شده، آمده است: «براساس تصمیم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، مشمول ماده 23 قانون جرایم رایانه ای شده و به موجب ابلاغ رسمی این کارگروه از روز چهارشنبه 12 آبان ماه 89 از ارائه خدمات میزبانی به این سایت در داخل ایران جلوگیری خواهد شد.»
این وبسایت نوشته است که پیش از این، هیچ اعلام کتبی یا شفاهی به دستاندرکاران سایت مبنی بر تخطی از قانون ارائه نشده و درباره مستندات صدور این ابلاغیه نیز توضیحی داده نشده است.
بر اساس ماده 23 قانون جرایم رایانهای «ارائهدهندگان خدمات ميزبانی موظفند به محض دريافت دستور كارگروه تعيين مصاديق مذكور در ماده فوق يا مقام قضائی رسيدگيكننده به پرونده مبنی بر وجود محتوای مجرمانه در سامانههای رايانهاي خود از ادامه دسترسی به آن ممانعت به عمل آورند.»
وب سایت شخصی سید محمد خاتمی پس از پایان دوره ریاستجمهوری او، اخبار مربوط به آقای خاتمی و سخنان او را منتشر کرده است.
فیلترینگ و محدودیت فعالیت اینترنتی منتقدان دولت ایران به امری متداول در دولت احمدینژاد تبدیل شده و پیش از نیز وبسایت مراجع تقلیدی همچون آیتالله صانعی، آیتالله دستغیب و آیتالله بیات زنجانی در ایران فیلتر شده بود.
منبع: وبسایت محمد خاتمی و مردمک
صدها نفر از وبلاگ نویسان و فعالان مدنی:
در آستانه دومین ماه از بازداشت نوید محبی، دانش آموز و وبلاگ نویس، صدها نفر از وبلاگنویسان و فعالان مدنی با انتشار بیانیهای ضمن اعتراض به تداوم بازداشت نوید محبی، خواستار آزادی این جوان ۱۸ ساله و بازگشت وی به کلاس درس شدهاند.
نوید محبی که طی دو سال اخیر چندین بار موقتا بازداشت شده بود، برای سومین بار در ۲۷ شهریور امسال دستگیر و بدون اعلام اتهامی مشخص، کماکان در بازداشت به سر میبرد.
علت اصلی بازداشت وی مطالب وبلاگش و فعالیت او در زمینه حقوق بشر ذکر شده است.
بر اساس گزارشها در مراجعات مکرر خانواده محبی به دادسرا و اداره اطلاعات به آنها گفته شده که پسرشان حاضر به قبول اشتباهاتش و ابراز ندامت و پشیمانی در مورد مطالب و فعالیتهایش نیست. بنابراین پرونده وی به دادگاه انقلاب فرستاده شده و به زودی محاکمه خواهد شد.
در بیانیه وبلاگنویسان در حمایت از نوید محبی آمده است: «ما امضا کنندگان این بیانیه با توجه به سابقهی فعالیتهای مدنی و برابری خواهانهی نوید محبی، در وهله نخست از مراجع قضایی میخواهیم تا نسبت به مشخص شدن وضعیت حقوقی پرونده این فعال جوان که یقینا دغدغهایی جز بهبود شرایط جامعه نداشته، اقدام کنند.»
در این بیانیه همچنین تصریح شده است: «آزادی این جوان دانشجو و بازگشت وی به کلاس درس خواست اساسی ما امضا کنندگان این بیانیه است که انتظار تحقق سریع آن را از مراجع ذیربط در نهادهای قضایی و امنیتی داریم.»
منبع: جرس
سارا شورد، شهروند آمریکایی که چندی پیش از زندانهای ایران آزاد شد و به کشورش بازگشت در یک گفتوگوی تلویزیونی گفته است که فعلا نمیتواند برای حضور در دادگاه به ایران بیاید زیرا مادرش در بیمارستان بستری است.
چند روز قبل غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی، درمورد وضعیت سه شهروند آمریکایی متهم به جاسوسی در ایران گفت که دادگاه آنها به تاخیر افتاده است زیرا تبعه آزاد شده نیز باید احضار شود و هر سه محاکمه شوند.
خانم شورد روز گذشته در گفتگو با تلویزیون «کی.تی. یو.وی» گفت: «مدت زیادی به این مسئله فکر کردهام که برای حضور در دادگاه باید به ایران بازگردم یا خیر. تصمیمگیری در این مورد بسیار دشوار است و درحال حاضر به دلیل بستری شدن مادرم در بیمارستان، بازگشت به ایران ممکن نیست.»
خانم شورد در این مصاحبه بار دیگر خواستار آزادی دوستانش شد و گفت: از دولت و رهبران ایران میخواهم مهربانی پیشه کنند و جاش و شان را آزاد کنند.
منبع: مردمک
منیره برادران از فعالان حقوق بشری در اروپا خبر داده است که تعدادی ازگروههای حامیان مادران پارک لاله در شهرهای مختلف جهان در اعتراض به دستگیری، شکنجه و اعدام فعالان سیاسی دریک حرکت اعتراضی سراسری شرکت میکنند.
در این حرکت اعتراضی که با عنوان «یک چهره برای حقوق بشر» معرفی شده، ضمن اطلاع رسانی در مورد نقض حقوق بشر در ایران از همراهان و رهگذران دعوت میشود که با انداختن عکسی همراه با تابلوی «یک چهره برای حقوق بشر در ایران» و انتشار آن در رسانه ها همبستگی خود را با مردم ایران ابراز کنند.
در بیانیه این گروهها آمده است: «ما حامیان "مادران پارک لاله" (مادران عزادار) با شرکت در این حرکت اعتراضی دستگیری و آزار و شکنجه تمام فعالان سیاسی و عقیدتی بخصوص دستگیری مادران پارک لاله، خانم نقابی و خانم مهدویان را محکوم میکنیم و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط آنان می باشیم.»
شرکت کنندگان در این حرکت اعتراضی سراسری از شهرهای فرانکفورت، دورتموند، ایتالیا (در دو شهرفلورانس و سی ینا)، کلن، هامبورگ و اسلو معرفی شدهاند.
نماینده مجلس و سخنگوی حزب اعتماد ملی، معتقد است که بر مجموعه آنچه درانتخابات دهم ریاست جمهوری و پس از آن رخ داد، نامی جز کودتا نمیتوان نهاد.
اسماعیل گرامی مقدم، در گفتوگو با سایت حزب اعتماد ملی، قطع ارتباطات، خارج کردن نمایندگان دو نامزد اصلاح طلب از شعب اخذ رای، بازداشت عناصر موثر ستادهای انتخاباتی، بازداشت بیش از ۴۰۰۰نفر در سه ماه اول بعد از انتخابات و... را از مصادیق کودتا دانست.
وی همچنین با اذعان به اختلاف نظرهای حزب متبوع خود با دو حزب اصلاح طلب مشارکت و مجاهدین انقلاب، در عین حال انحلال این دو حزب را غیرقانونی میخواند و به آن اعتراض میکند.
به گفته وی: «انحلال این دو حزب از ریشه جنبه قانونی ندارد، این دو حزب دارای شناسنامه، اساسنامه و مرامنامه قانونی هستند و هیچ عمل غیر قانونی را در مدت فعالیت خود مرتکب نشدهاند و دادگاه هم تاکنون به جز اتکا کردن به برخی از کلیات، دلیل محکمه پسندی اعلام نکرده است.»
گرامی مقدم در ادامه در خصوص سابقه واژه فتنه چنین گفت: «به کار گیری واژه فتنه … اولین بار در آستانه ی انتخابات مجلس چهارم ازتریبون نماز جمعه تهران توسط مقام رهبری صورت گرفت که ایشان اظهار داشتند مردم مراقب باشند و به فتنهگرها رای ندهند، این در حالی بود که نیروهای خط امامی در مجلس سوم دارای اکثریت مجلس بودند.»
وی ادبیات مسئولان کشور را با مسئولان کشور افغانستان مقایسه کرد و افزود: «از دیدگاه حکومت، منتقدین فتنه گرند، در حالی که کرزای درمقابل گروه تروریستی طالبان به جای استفاده واژه فتنهگر و غیره از واژهی برادران ناراضی استفاده می کند.»
منبع: کلمه
گزارههای یادداشتهای زندان محسن امینزاده
محسن امینزاده قائم مقام پیشین وزارت خارجه در خاطرات خود از رنجها، شکنجهها و بیاحترامیهایی نوشته که در زندان سپاه پاسداران در مورد مقامهای پیشین جموری اسلامی اعمال میشود.
در این یادداشتها فاش میشود «چهرههای سرشناس جمهوری اسلامی با سی سال سابقه حضور در پستهای دولتی نه تنها از تعرض ماموران مصون نبودند، بلکه بیش تر مورد عتاب قرار می گرفتند.»
آقای امینزاده در مقدمه این یادداشتها نوشته است: «این نوشته بخشهایی از خاطرات من از دوره بازداشتم در سال 1388 است.»
امینزاده در جریان اعتراضها به نتیجه انتخابات دستگیر و در بهمن ماه سال گذشته به شش سال حبس تعزیری محکوم شد.
گزارههای منتخبی از یادداشتهای محسن امینزاده:
مأموران به شدت کنترل میکردند که هیچ کاغذ و قلمی نزد من باقی نماند. جز دو روز، تمام روزها و شبها و گاهی نیمهشبها بازجویی شدهام. 7 تا 14 و حتی گاهی 15 ساعت.
از روزهای اول بازداشت فهمیدم که در اختیار مأموران سپاه پاسداران هستم.
الفاظ رکیک با برخوردهای فیزیکی هم همراه بود، اما حتماً تحمل کتکها از تحمل اظهارات و رفتار زشت او آسانتر بود.
تلخترین و بدترین لحظات دوران زندان من مربوط به سلول انفرادی نیست. مربوط به ساعات بازجویی است. بازجوییهای توهینآمیز، تکراری، بیمحتوا و آزاردهنده. بازجوییهایی همراه با زشتترین و رکیکترین کلمات و تهمتها و توهینها.
من با پدیدههایی در زندان مواجه شدم که تحمل آن برای کسی که همیشه به اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران اندیشیده و برای آن تلاش کرده، بسیار دشوار است.
بعد از دادگاه من را مستقیم به اتاق بازجویی بردند که درباره برداشتم از دادگاه صحبت کنم و بنویسم. میخواستم بگویم که دادگاه در حد فاجعهآمیزی حتی برای برگزارکنندگان آن بد بود؛ اما گفتن این حرف دشوار بود.
امروز شصتمین روز بازداشت و بازجویی بیامان من است. چند روزی است که بازجویان ایمیل (پست الکترونیک) من را باز کردهاند و از این موفقیتشان خیلی خوشحالند. آنها {بازجویان} از روزهای اول دستگیری خواهان رمز ورود به ایمیلهای من بودند و من حاضر به همکاری نشده بودم. من رمز ایمیلها را هیچگاه به بازجویان ندادم.
گرفتاری جدید من و بازجویان، در مورد مطالب انگلیسی موجود در ایمیل من است. ترجمههای غلط بازجویان از جملات نسبتاً ساده انگلیسی، گاهی خیلی مضحک میشود. ظاهراً گروهی متنها را ترجمه میکنند و گروهی دیگر بر اساس مطالب ترجمه شده سؤالهایی تنظیم کرده، در اختیار بازجویان قرار میدهند. این روزها چند بار اشتباه بازجویان در ترجمه مطالب را اصلاح کردهام.
قبل از {رفتن به جلسه دادگاه دوم}، مرتضوی دادستان تهران به سراغم آمد. سلام کرد و خود را معرفی نمود. من چشمبند را برداشتم و جوابش را دادم. تعارفی کرد و گفت که اگر میخواهی راه نجاتی باشد و تخفیفی قائل بشویم باید امروز مصاحبه کنی. بعد از دادگاه به سراغ تو خواهند آمد.
زیدآبادی {در حاشیه دادگاه} پرسید که آیا کتک هم خوردهام. درباره کتکهای حین بازجویی توضیح کوتاهی دادم. ایشان گفت که علاوه براین نوع کتکها دوبار هم شلاق خورده است.
در راهرو دادگاه به سراغم آمدند و گفتند که قرار است مصاحبه کنی. گفتم چنین قراری با کسی نگذاشتهام. گفتند لیست را آقای مرتضوی دادهاند و اسم شما هم هست. گفتم من مصاحبه نمیکنم. وقتی مطمئن شدند حاضر به مصاحبه نیستم فوراً از دادگاه خارجم کردند که با بقیه زندانیها صحبتی نکنم.
در بیرون دادگاه خانواده زندانیان جمع شده بودند و با دیدن ما ابراز محبت و ابراز احساسات میکردند. به رغم کنترلهای شدید فهمیدم که آقایان تاجزاده، میردامادی و نبوی هم حاضر به مصاحبه نشدهاند.
چارچوب بازجوییها توهماتی تخیلی است و مأموریت بازجویان یافتن نکاتی برای حقیقی جلوه دادن این توهمات. اما در حقیقت هیچ چیز وجود ندارد که به این توهمات رنگ واقعیت ببخشد.
شبزندهداری در شبهای احیای ماه مبارک رمضان در سلول انفرادی واقعاً حال و هوای دیگری دارد. یک سلول انفرادی 4 متری فاقد دستشویی، شبیه یک قبر بزرگ است.
آنچه سلول انفرادی را به شکنجهگاه تبدیل میکند بیش از آنکه اندازه سلول باشد، تنهایی سلول است.
این نهمین سلول انفرادی من است که مطمئن شدهام مجهز به دوربین مخفی است. تمام حرکات من طی شبانهروز کنترل میشود.
تکمیل اسم مهناز (همسرم) در زیر کلمه عشق و در کنار نشانههای سمبلیک قلب، شوقانگیز بود. اینجا مناسبترین جا برای اسم مهناز است. رابطه من و مهناز همیشه همراه با محبت و صمیمیت بوده است اما در سلول انفرادی نوشتن نام او شور و حال دیگری دارد.
جالب است قلبهایی که در اتاق بازجویی در حالتی از آگاهی و ناخودآگاهی کشیدهام، بهتر از قلبهایی که بعداً در سلول انفرادی به آنها اضافه کردهام به نظر میرسد.
بازجوییها در دو ماه آخر تبدیل به نوعی شکنجه روحی شده بود و من نه تنها در بازجوییها دچار استرس و حالت شدیداً عصبی میشدم بلکه حتی وقتی برای رفتن به هواخوری از جلوی در اتاق بازجویی رد میشدم دچار استرس میشدم و ضربان قلبم شدید میشد.
برای اولین بار به خاطر آنچه در بازجوییها بر من گذشته بود، {مقابل مصطفی تاجزاده در زندان} گریستم. بغضم ترکید و هرچه کردم نتوانستم کنترلش کنم.
مادرم که شدیداً نسبت به دستگیری من معترض است و مواضع تندی دارد گفت که هرگز به دیدن من به زندان نخواهد آمد و منتظر خواهد ماند که آزاد شوم. او این موضع خود را تا هنگام آزادی من حفظ کرد. پدرم و برادرها هم از مادر پیروی کردند.
غالب زندانبانهایی که به پرسش من پاسخ دادند آرزو داشتند که شغلشان را عوض کنند. برخی دانشجو بودند و امید بیشتری برای تغییر شغلشان بعد از فارغ التحصیلی داشتند.
منبع: روز آنلاین
نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران را اقدامی عجولانه دانست و گفت: «این اقدام به ضرر جامعه دانشجویی و پزشکی ایران خواهد بود و ارائه خدمات پزشکی در تهران را با مشکل رو به رو می سازد.»
به اعتقاد انوشیروان محسنی بندپی، «دلایل این اقدام مبهم است و معلوم نیست که واقعا هدف اصلی از این انحلال و ادغام چه بوده است.»
وی همچنین انحلال یک واحد دانشگاهی را در نظام دانشگاهی ایران را بیسابقه معرفی کرد و گفت: «انحلال دانشگاه پزشکی ایران آن هم وسط سال تحصیلی ضربه بزرگی به دانشجویان این دانشگاه میزند، این اقدام عجولانه حداقل میبایست در یک پروسه 3 یا 4ساله صورت میگرفت آن هم در صورتی که وزیر بهداشت میتوانست دلایل قانع کنندهای برای این انحلال بیاورد.»
به گفته او، «این امر به تنها موجب ارتقاء کیفیت آموزش در این حوزه نمی شود بلکه با توجه به جمعیتتهران ارائه خدمات پزشکی در تهران را نیز با مشکل روبه رو خواهد ساخت.»
انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران تا به حال واکنشهای بسیاری از مخالفان را برانگیخت؛ یکی از آخرین این واکنشها مربوط است به كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس است.
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، روز گذشته با اشاره به جلسه كميسيون بهداشت و كميسيون آموزش و تحقيقات با وزير بهداشت در مورد انحلال دانشگاه و نتايج آن گفته بود: «در جلسه روز گذشته اعضا در ابتدا به ترتيب نظرات خود را در رابطه با انحلال اين دانشگاه اعلام كردند و پس از آن نيز وزير بهداشت دلايل اين اقدام را مطرح كرد كه در اكثر مواقع نتوانست نمايندگان را قانع كند.»
منبع: پارلماننیوز
پیشینه خبر: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انحلال دانشگاه ایران مخالفت کرد
پس از گذشت ۴۲ روز خبرگزاری مهر خبر داد:
خبرگزاری مهر اعلام کرد ۴۲ روز پیش یک لنج ایرانی با ۱۳ سرنشین توسط دزدان دریایی سومالی در اقیانوس هند ربوده شده است.
این خبرگزاری ۱۱ آبان ماه به نقل از مجید صالحی مالک لنج ربوده شده گزارش کرده که با گذشت ۴۲ روز، از سرنوشت ۱۳ ملوان این لنج هیچ اطلاعی در دست نیست.
صالحی گفته که ۴۲ روز پیش دزدان دریایی سومالی در اقیانوس هند به دو لنج ایرانی حمله میکنند که یکی از لنجها موفق به فرار میشود و پنج نفر از ملوانان لنج دزدیده شده با پرتاب خود به دریا خود را به لنج دوم رسانده و ۱۳ ملوان دیگر به دام میافتاند.
صالحی در ادامه اظهار داشت: «پس از بازگشت لنج دومی و تماس با لنج از طریق موبایل ثریا دزدان دریایی اعلام کردند که لنج و ملوانان را در قبال دریافت دو میلیون دلار آزاد خواهند کرد.»
صالحی در ادامه گفته که استاندار هرمزگان، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری، فرماندهان نیروی دریایی، معاونتهای وزارت کشور در جریان این موضوع هستند «اما تاکنون هیچگونه اقدامی تاکنون صورت ندادهاند.»
خبر ربایش این لنج ایرانی در شرایطی منتشر میشود که طی یک ماه گذشته رسانههای ایران و مقامهای جمهوری اسلامی اشارهای به ربوده شدن این لنج نکرده بودند.
منبع: خبرگزاری مهر
محمدرضا خاتمی گزارشها درباره دیدار وی با علیاکبر ناطق نوری را رد کرد و گفت که اقتدارگرایان به علت شکست سیاستهایشان به دروغگویی روی آوردهاند.
به گزارش امروز پنجشنبه وبسایت کلمه، آقای خاتمی گفته که هدف از این دروغ پراکنیها، اختلافافکنی در میان اصلاحطلبان، دمیدن روحیه در میان نیروهای خود و تلاش برای نجات دادن خود از طریق بازگرداندن اصلاحطلبان به صحنه است.
وی افزوده اقتدارگرایان «به خوبی متوجه شدهاند که بدنهشان از حوادث اخیر مایوس شده است و ناکارآمدی آنها نیز پیش از گذشته مشخص گشته و شیوههای آنان برای اداره کشور کارآمد نیست.»
به گفته خاتمی «بخشی از برنامهریزان و مخالفان اصلاحات به این راه حل رسیدهاند که برای نجات دادن خود از تنگناها و چالشهای موجود باید اصلاحطلبان را به صحنه برگردانند.»
وی افزوده است: «در حال حاضر هیچ کدام از نیروهای اصلاحطلب حاضر نیستند که در این شرایط و با توجه به معادله نابرابر وارد صحنه شوند و با نیروهایی که مردم را فریب دادهاند و در طی یک سال گذشته حوادثی را مرتکب شدهاند وارد گفتگو شوند.»
محمدرضا خاتمی اظهار داشت: «نخست باید تکلیف مسببین حوادث یک سال گذشته معلوم گردد و تا آن موقع امکان گفتگو و آشتی ملی وجود نخواهد داشت.»
منبع: وبسایت کلمه
وزارت اطلاعات از دستگیری چهار نفر «وابسته به بریتانیا» در شهر مریوان خبر داد که در «قتل پنج نفر» دست داشتهاند.
پرس تیوی امروز پنجشنبه به نقل از وزارت اطلاعات هویت این افراد را مجید بختیار، هژیر ابراهیمی، لقمان مرادی و زنیار مرادی اعلام کرده است.
براساس این گزارش، افراد دستگیر شده اعتراف کردهاند که در دو سال گذشته پنج ترور انجام دادهاند و قرار بود بابت هر عملیات 20 هزار دلار دستمزد بگیرند ولی تا زمان دستگیری، تنها 8000 دلار آن را دریافت کرده بودند.
وزارت اطلاعات ادعا کرده که بر پایه اعترافات این گروه، آنها دستورات خود را در سلیمانیه عراق از فردی به نام جلیل فتاحی دریافت کرده بودند که اکنون ساکن بریتانیا است.
برپایه اعلام وزارت اطلاعات، فتاحی پس از توجیه اعضای این هسته در سلیمانیه، پول و سلاح لازم را هنگام عزیمت آنان به ایران در مرز عراق تحویل این افراد داده است.
وزارت اطلاعات همچنین ادعا کرده که بریتانیا علاوه بر انجام عملیات جاسوسی در ایران، در حمایت و تامین مالی برخی از گروههای مخالف دولت جمهوری اسلامی دست دارد.
این در حالی است که وزارت خارجه بریتانیا این ادعای وزارت اطلاعات را رد کرده است.
منبع: پرس تیوی
علی شکوری راد در نامهای به ضرغامی:
علی شکوری راد، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت، طی نامهای خطاب به رئیس سازمان صدا و سیما، خواستار آن شد که میلیونها رای دهنده به نامزدهای انتخاباتی منتقد محمود احمدی نژاد، از امکان حضور در رسانه ملی بهرهمند شوند.
آقای شکوری راد در نامه خود خطاب به عزتالله ضرغامی گفته است «همان ۱۳ ملیون نفری که شما و جناح حاکم رسما پذیرفته اید که در انتخابات سال گذشته به رقبای آقای احمدی نژاد رأی داده اند هیچ سهمی از این همه شبکه های نوعاً ۲۴ ساعته صدا و سیما ندارند ولی در عوض تا دلتان بخواهد از این رسانه علیه آنها تبلیغ و یا اخبار مربوط به آنها وارونه به اطلاع مردم رسانده شده و می شود.»
به گفته علی شکوری راد نتیجه این رویکرد نه تنها به کام صدا و سیما و جناح حاکم نبوده بلکه موجب از دست رفتن اعتبار صدا و سیما و در نتیجه روی آوردن مردم به منابع خبری غیر دولتی و یا خارجی بوده است «به نحوی که سازمان صدا و سیما با این عرض و طول عملاً مقهور اطلاع رسانی برخی از این رسانه ها شده است.»
شکوری راد در ادامه با بیان این مطلب که از روی «اضطرار» با رسانههای خارج از کشور مصاحبه کرده است افزوده است: «این سهم و این حق را به منتقدین دولت و وضعیت موجود بدهید تا به نسبت جمعیت خود که ۱۳ میلیون نفر آن را رسما پذیرفته اید، ۳۵ درصد اوقات برنامه های خبری و تحلیلی مجموعه شبکه ها به آنان اختصاص یابد و چنانچه ادای این حق برایتان ثقیل است، فقط نیم ساعت از هر یک از شبکه ها را در روز، و اگر این هم سخت و سنگین است کلاً روزانه نیم ساعت فرصت اطلاع رسانی در یکی از شبکه های تلویزیونی را به مخالفین دولت و منتقدین وضع موجود اختصاص دهید.»
علی شکوری راد، نماینده مردم تهران در مجلس ششم و عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی است که اخیرا با قید وثیقه از زندان اوین آزاد شده است.
منبع: جرس
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر