محمد بخش عباسی، سفير پاكستان در تهران با حمله يك تبعه افغاني مجروح و به بيمارستان منتقل شد.
رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران، ضمن محکوم کردن این حمله گفته است که عامل حمله به سفیر پاکستان دستگیر شده است.
به گفته آقای مهمان پرست «آقای بخش بر اثر این حمله زخمی شده است اما حال عمومی او خوب است.»
سردار حسين ساجدی نيا، فرمانده نیروی انتظامی تهران نیز با اشاره به اين كه سفير پاكستان در طول هفته چندين بار بدون محافظ مسيری را در خيابان پاسداران برای رفتن به يك سالن ورزشی طی میكرده گفته است: «بعداز ظهر امروز سفير پاكستان در حالی كه در حال طی مسير بود، با يك افغانی 21 ساله درگير میشود كه در پی آن از ناحيه سر مجروح شده و از ناحيه دست به زمين میخورد.»
وی افزود: «در پی اين حادثه با تماس مردم، ماموران پليس بهسرعت در محل حاضر و فرد مذكور را دستگير كرده و سفير پاكستان نيز به بيمارستان ايران مهر منتقل میشود.»
منبع: ایسنا
محمد خاتمی با طرح تعلیق انتخابات شوراها که اخیرا از سوی نمایندگان مجلس مطرح شده، مخالفت کرد و آن را جفا و ظلم بزرگی به مردم دانست.
وی که در دیدار با شماری از نمایندگان شوراهای اسلامی شهرهای مختلف سخن میگفت، تجمیع انتخابات را «امری كاملا منطقی» دانست که از زمان ریاستجمهوری خود او نیز موردبحث بوده اما تاکید کرد که «تعلیق شوراها به بهانه طرح تجمیع انتخابات، به معنای بازگشت اختیارات مردم به دولت است.»
آقای خاتمی افزود: «این زمزمه كه فعلا انتخابات شوراها تا انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیل، یعنی دو سال تعلیق و تعطیل شوراها در سراسر کشور، زمزمه نگرانكنندهای است كه امیدوارم درست نباشد والا به معنی بازگشت به عقب است.»
وی با اشاره به اینکه «قدرت متعلق به مردم است» افزود: «شوراها امری است که قدرت را در سراسر کشور بسط میدهد، یعنی مردم در هر روستا، بخش، شهرو استان نماینده خودشان را انتخاب و مدیریت را تجربه میکنند.»
در صورت تصویب طرح «تجمیع انتخابات» در مجلس، دور چهارم انتخابات شوراها که طبق زمانبندی چهار ساله این شورا باید در پاییز امسال برگزار شود، دو سال دیگر همزمان با انتخابات ریاستجمهوری برگزار میشود.
منبع: ایلنا و مردمک
رجبعلی برزویی، مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی ممتاز در کنکور کارشناسی ارشد خبر داد.
وی گفت: «موضوع افزایش ظرفیت بدون کنکور کارشناسی ارشد در جلسهای با معاونین آموزشی برخی دانشگاهها پیشنهاد شد و در شورای هدایت استعدادهای درخشان مورد تصویب قرار گرفت.»
به گفتهی آقای بروزویی «علاوه بر وزارت علوم، سازمان سنجش نیز در کنکور کارشناسی ارشد از میان دانشجویان ممتازی که ۸۰ درصد نمره آخرین فرد قبول شده در رشته محل را داشته باشند، دانشجو میپذیرد.»
بر اساس آئین نامه قبلی، پذیرش بدون کنکور ۱۰ درصد اول دانشجویان ممتاز هر رشته محل به دوره کارشناسی ارشد امکانپذیر بود و دانشگاهها معمولا این ۱۰ درصد را از میان دانشجویان خود جذب میکردند.
اما براساس آئین نامه جدید مقرر شد، این ۱۰ درصد به ۲۰ درصد افزایش یابد ضمن اینکه دانشگاهها موظف شدند ۱۰ درصد مازاد را از دانشجویان ممتاز سایر دانشگاهها بپذیرند.
منبع: مهر نیوز
اطلاعیه هیأت دولت ایران درباره تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی پایتخت در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده، به اعتراض و مجادله لفظی اعضای شورای شهر تهران انجامید.
برخی نمایندگان با انتقاد شدید از این تصمیم دولت مبنی بر تعطیلی مدارس در فصل امتحانات آخر سال، خواستار توضیح و هماهنگی در اطلاع رسانی هیأت دولت با شورای شهر تهران پیش از انتشار خبر آن در رسانههای گروهی شدند.
محمدعلی نجفی، عضو شورای شهر تهران (وزیر اسبق آموزش و پرورش) و حسن بیادی نایب رئیس این شورا از معترضین به تصمیم دولت بودند.
حسن بیادی در این جلسه گفت: «در حال حاضر سایتهای فارس، ایسنا، ایلنا، مهر هر كدام دو خبر زدهاند و در مورد تعطیلات پایان هفته اخباری منتشر كردهاند؛ اگر قرار است یك خبر شهر را به هم بریزد بهتر است بحث آن در شورا شده و تعیین تكلیف شود.»
مهدی چمران، رئیس شورای شهر و پروین احمدی نژاد، عضو شورای شهر تهران، با «نامرتبط» خواندن اعتراض دیگر اعضاء خواستار آن شدند که اعضای شورای شهر از ورود به مسایل سیاسی پرهیز کنند و به دستور جلسات این شورا بپردازند.
پس از اعلام دولت، شایعاتی مبنی بر تعطیل بودن و نبودن روزهای شنبه و یکشنبه هفتهی آینده بر سر زبانها افتاد و برخی از دانشگاههای دولتی و غیردولتی تهران اعلام کردند که با توجه به «اظهارنظرهای متفاوت» درباره مصوبه هیأت دولت، در روزهای آغازین هفته آینده به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
منبع: فرارو و بیبیسی
خبرگزاری رسمی دولت از تهیه و توزیع بازی رایانهای موسوم به «مبارزه با سران فتنه» خبر داد که درجریان آن مبارزه با میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی مدنظر قرار گرفته است.
در این بازی رایانهای که هم اکنون در استان اصفهان توزیع و در اختیار مردم قرار داده شده، یک هواپیمای جنگنده اهدافی را مورد اصابت قرار میدهد که به شکل صورت موسوی، خاتمی و کروبی طراحی شده است.
دراین بازی شخصیتهای ذکر شده نیز اقدام به شلیک و پاسخگویی به حملۀ هواپیمای مهاجم میکند.
به گزارش ایرنا «سی دی این بازی که منبع تهیه و انتشار آن مشخص نیست، طی چند روز گذشته در استان اصفهان مشاهده شده است.»
این درحالیست که تهیه، فروش و توزیع قریب به اتفاق آثار سمعی- بصری، بویژه در شهرستانها تحت کنترل محسوس ماموران امنیتی انتظامی قرار دارد.
منبع: جرس
زهرا رهنورد با نگارش یادداشتی، سئوالاتی دربارهی اعدامهای اخیر مطرح کرده و با انتقاد از برخوردهای خشونتآمیز حاکمیت پرسیده است که «آیا این اقدامات در جهت وحدت ملی است و یا تجزیه ملی؟»
خانم رهنورد با طرح سئوالاتی همچون «اصلاً چرا اعدام؟»، «آیا روند دادرسی انجام شده؟»، «آیا این اعدامها، اقدامی مستقلانه از سوی قوه قضائیه بوده؟» و «آیا این اعدامها برای زهر چشم گرفتن در آستانه سالگرد انتخابات بوده؟» گفته است که این اعدامها موجب «بدبینی» نسبت به اسلام شده است.
وی افزوده است: «آیا اعدام زنان و خشونت در حق لطیفترین بندگان خدا، موجب سرافرازی حاکمیت است یا نشان ضعف و ذلت آن؟»
به گفتهی خانم رهنورد «اینگونه زن کشیها، به این معناست که بالاخره حاکمیت به مطالبه رفع تبعیض تن داده (!) اما این بار از طریق ظلم بالسویّه!»
در این یادداشت رهنورد با ابراز همدردی با «زنان عزادار» نوشته است: «ای زنان دلیر و شجاع، در این غم و اندوه عظیم، در کنار شما هستم و بدانید که این خونها به بار مینشیند و پاداش هزینه سنگین داغ جوانان صبح آزادی و دموکراسی خواهد بود.»
منبع: جرس
مجتبی ذوالنور با انتقاد شدید از اکبر هاشمی رفسنجانی گفت «آقای هاشمی که میخواهد ستون خیمه ضدانقلاب شود، باید فکری به حال خود بکند.»
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران که در جمع گروهی از دانشجویان دانشگاه «شهید بهشتی» سخنرانی میکرد، همچنین محمد موسوی خوئینیها، آیتالله یوسف صانعی، محمد خاتمی و مجید انصاری را به «مخالفت» با اندیشههای آیتالله خمینی متهم کرده است.
ذوالنور همچنین اظهار داشت که آقای هاشمی در حوادث پس از انتخابات، اظهارات فائزه هاشمی را محکوم نکرده است و به مهدی هاشمی گفته که به ایران بازنگردد.
محافظهکاران نزدیک به احمدینژاد، از اکبر هاشمی رفسنجانی به همراه دو فرزندش (فائزه و مهدی) به عنوان «عوامل» حوادث پس از انتخابات یاد میکنند.
قوه قضائیه ایران چندی پیش، پس از گسترش اعتراض محافظهکاران، دستور بازداشت مهدی هاشمی را صادر کرد.
منبع: رادیو زمانه
سردبیر حقیقت نیوز گفته است فضای رسانه ای در کشور برای فعالیت او مناسب نیست! بنابرین استعفای خود را کلا از سیاست اعلام کرده است. از عکسی که آقای سردبیر با رئیس جمهوری دست نشانده انداخته است معلوم است که از نظر فیزیکی دست کم به احمدی نژاد نزدیک بوده است اما در عرصه سیاسی، نزدیکی حلقه های دیگری دارد. هر کس که با صاحب منصبان عکس گرفت وارد حلقه نمی شود. به عبارت دیگر، به آقای سردبیر گفته اند ای مگس عرصه امثال شریعتمداری جایگاه تو نیست و هر کسی به مقام ضدخبرنویس ولایی نمی رسد. او هم کاسه کوزه را جمع کرده است که اصلا حالا که افسر نرم نمی خواهید از سیاست می روم بیرون بروید خودتان بجنگید. اما از قرار می رود یک دوره کارآموزی کند و امتحان دهد و گزینش شود بعد بررسی کنند که آیا به حلقه خودی ها راه اش بدهند یا ندهند. این هم عاقبت ضدخبرنویسی!
امیرطاهر حسین خان در گفت و گو با پارسینه تاکید کرد:وقتی که مولایم حضرت آیت الله العظمی خامنه ای فرمودند که دانشجویان افسران مبارزه با جنگ نرم هستند با پس اندازهای خود سایت خبری و تحلیلی حقیقت نیوز را راه اندازی کردم.
وی ادامه داد: تا بتوانم به فرموده مولای خود عمل کرده و در فضای جنگ نرم از رهبری و ولایت و دولت خدمتگذار دکتر احمدی نژاد دفاع نمایم.
حسین خان افزود: هدف ما حرکت در مسیر رهبری و ولایت و مبارزه با معاندان و دشمنان این مرز و بوم بود و سعی کردیم در مدت فعالیت خود در فضای سایبری همچون سرباز ولایت از ایران اسلامی و مسئولان خدمتگذار دفاع نماییم.
وی گفت: اما متاسفانه عملکرد ما از سوی برخی نهادها به خوبی تفسیر نشد و در این راه ناملایمتهایی دیدیدم در حالیکه با نگاهی عمیق به عملکرد سایت حقیقت نیوز می توان دریافت که برآیند این عملکرد حول محور ولایت و رهبری بوده است.
سردبیر سایت حقیقت نیوز تصریح کرد:هیچ وقت قصد تضعیف قوا و یا فرد خاصی را نداشتیم و تنها در قامت دفاع از دولت برای اصلاح امور انتقاداتی کردیم که شاید همین انتقادات برای ما مشکلاتی ایجاد کرد.
وی گفت: به همین جهت تصمیم گرفتم که برای همیشه از فضای رسانه ای و سیاسی کشور خداحافظی کرده و به کارهای علمی و پژوهشی مشغول شوم.
در پایان از همه دوستان و علاقمندان به حقیقت نیوز و آنهاییکه شاید از ما دلخوری داشته باشند حلالیت می طلبم. یا علی
نقل شد بعینه از حقیقت نیوز
شروین امیدوار
روزآنلاین
رییس دیوان محاسبات روز یک شنبه طی کنفرانسی مطبوعاتی، ابعاد تازه ای از تخلفات و فساد دولتی را فاش کرد و از جمله گفت که دولت در حوزه نفت در سال 88 معادل 5 میلیارد و 400 میلیون دلار معادل 5 هزار و 400 میلیارد تومان واردات از پول فروش نفت را به صورت غیرقانونی برای واردات بنزین صرف کرده است.
عبدالرضا رحمانی فضلی همچنین از وقوع تخلف مشابهی در سال 87 خرداد و گفت که دولت در سال 87 نیز "3 میلیارد و 500 میلیون دلار معوض به صورت غيرقانوني" و درحالي كه مجلس مجوز وارد كردن بنزين را نداده بود، به واردات بنزین اختصاص داده است.
رییس دیوان محاسبات به جزئیات بیشتری از این تخلف دولت محمود احمدی نژاد اشاره ای نکرد اما در زمستان گذشته، مجلس شورای اسلامی در جریان سئوال از مسعود میر کاظمی وزیر نفت از توضیحات وی برای واردات غیر قانونی بنزین از محل در آمد اختصاص یافته به سرمایه گذاری های زیربنایی در صنعت نفت قانع نشد و این اقدام را نقض صریح قانون بودجه دانست.
دو سال پیش نیز هنگامی که غلامحسین نوذری، وزیر وقت نفت از سوی مجلس مورد سئوال مشابهی قرار گرفت،به نوشته خبرگزاری مجلس شورای اسلامی مطرح کرده بود که "طی چهار نامه" از محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس دولت خواسته "تا واردات بنزین با مجوز مجلس صورت پذیرد" اما محمود احمدی نژاد شخصا مسئولیت دستور برداشت غیر قانونی پول فروش نفت خام را برای واردات بنزین صادر کرده بود.
آقای رحمانی فضلی البته توضیح نداد که دولت پس از واردات بنزین از فروش نفت خام چه میزان در آمد کسب کرده و سرنوشت بیش از 8 میلیارد و 900 میلیون دلاری از محل فروش نفت خام که به صورت غیر قانونی به واردات بنزین و فروش آن در کشور اختصاص یافته، چه شده است؟.
مفقود شدن 1 ميليارد و 58 ميليون دلار از پول فروش نفت خام و عدم واریز آن از سوی دولت به خزانه کل کشور برای اولین بار از سوی دیوان محاسبات و درجریان ارائه تفریغ بودجه سال سال 85 فاش شد.
مقامات دولتی تاکنون اسناد مربوط به سرنوشت 1 میلیارد و 58 میلیون دلار مفقود شده در سال 85 را به دیوان محاسبات ارائه نکرده اند.مقامات دولتی به دنبال افشای مفقود شدن این مبلغ از پول فروش نفت، دیوان محاسبات راکه یکی از بازوهای نظارتی مجلس است مورد حملات شدید قرار دادند.
اما عبدالرضا رحمانی فضلی همان هنگام به خبرگزاری مهر گفت که ابعاد تخلف و فساد دولتی بسیار بیشتر از مورد یک میلیارد و 56 میلیون دلار است و دولت تنها در اجرای قانون بودجه سال 85 بیش از 2 هزار مورد تخلفات مالی داشته است.
وزارتخانه های متخلف و متقلب
اما روز یک شنبه رییس دیوان محاسبات از وزارت کشور و وزارت اقتصاد و دارایی به عنوان دو وزارتخانه پر تخلف در سال 88 نام برد و گفت: "دستگاههايي كه بيشترين انحراف را درسال گذشته از منظر دستگاه اجرايي داشتهاند وزارتخانههاي اقتصاد و دارايي و كشور هستند و در شركتها نيز بيشترين انحرافها را در حوزه نفت و بانك ها داشتهايم."
وي با بيان اينكه بيشترين انحرافات درحوزه نفت بود گفت که "علاوه 5 میلیارد و 400 میلیون دلار واردات غیر قانونی بنزین از سوی دولت در سال 88انحراف در سيف نیز وجود داشته، و پرداختهايي كه بايد بابت سيف وزارت نفت به شركتها ميداد، از بودجه عمومي استفاده کرده است." وی میزان این تخلف را اعلام نکرد اما گفت: "كسري تراز گاز انحراف ديگري است كه وجود داشت كه براين اساس تراز توليد و مصرف صفر نشد و اختلاف حسابي بين وزارت نفت و خزانه براي تصفيه سالانه وجود دارد."
رحمانی فضلی همچنین گفت که تخلفات گسترده ای در واریز در آمد میعانات گازی به خزانه کل کشور وجود دارد و افزود:"عمده اختلاف حسابها ناشي از عدم واريزي درآمدهاي ناشي از ميعانات گازي به خزانه بود كه اين موضوع در سال 89 حل شد."
رئيس ديوان محاسبات در ادامه از تخلفها در حوزه نفت و پرداخت های وزارت نفت به بهانه کمک های فرهنگی و ورزشی خبر داد اما بدون ذکر مبلغ این تخلفات گفت: "پرداختهاي مجوز دار غيرقانوني به اشخاص حقيقي و حقوقي در اين وزارتخانه صورت گرفته و به طور مثال طبق قانون پنجم تنظيم مجوز در بودجه نفت پرداختهايي به خارج نبايد صورت مي گرفت، اما چون اين وزارتخانه از سال 87 مجوز چنين كاري داشت كمكهايي در امور ورزشي و فرهنگي...انجام ميداد، و اين درحالي است كه در بودجه 88 مجلس بندي را در اين رابطه در نظر نگرفته بود و آن ها بدون مجوز قانوني انجام دادند."
رحمانی فضلی افزود: "در اين رابطه وزارت نفت با ارائه توضيحي بايد خسارت را جبران كند." وی سازمان ها،موسسات و محل هایی که از وزارت نفت به صورت غیرر قانونی مبالغی به آنها پرداخت شده را نام نبرد اما گفت که مجلس برای سال 88 برای حل این تخلف دولت "تصميم گرفت اجازه دادن چنين كمكهايي در سال جاري را به وزارت نفت بدهد.»
فساد دولتی در واگذاری ها و تعرفه ها
به گفته رییس دیوان محاسبات تخلفات گسترده ای در جریان واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی نیز از سوی دولت صورت گرفته است.
از جمله روز یک شنبه رحمانی فضلی از تخلفات در واگذاری معادن با خبرنگاران سخن گفت: "معدني با قيمت پايه 155 ميليارد تومان براي واگذاري در مزايده اعلام شد كه برنده مزايده اين معدن را با 186 ميليارد تومان خريداري كرد. بررسيهايي صورت گرفت و در بررسي اوليه مشخص شد كه قيمت معدن 600 ميليارد تومان بوده و مطالعه كارشناسان اين نكته را مشخص كرد كه برخي لايههاي زيرين معدن مورد محاسبه قرار نگرفته است و نهايتا بررسي نهايي اينگونه شد كه ارزش اين معدن هزار ميليارد تومان بوده است."
رییس دیوان محاسبات با اشاره به تخلف 836 میلیارد تومانی دولت در جریان واگذاری یک معدن،افزود: "بر اين اساس ابلاغيه به وزارت صنايع صورت گرفت تا از واگذاري اين معدن جلوگيري شود و در نهايت اين بررسيها منجر به لغو اين واگذاري شد."
وی با اشاره به موارد ديگري در بحث واگذاری شركتهای دولتی اضافه کرد که "50 درصد از واگذاريها مربوط به سهام عدالت بوده" و "18 درصد واگذاريها براي رد ديون بوده كه عمدتا اين رد ديون براي صندوقها و موسسات عمومي بوده است". اوهمچنین اگذاری نزدیک به 30 درصد شرکت ها به شبه دولتی ها راتائید کرد: "30 درصد واگذاری ها ازطريق مزايده و بورس بوده كه اغلب خريداران صندوقهاي بازنشستگي و شركتهاي سرمايهگذاري بودهاند كه عمدتا هم نقش دولتيشان قالب بوده است."
وی با اشاره به اینکه در سال 88 از تعداد 389 شركتي كه در قانون بودجه براي واگذاري مصوب شد، تنها 107 شركت واگذار شد يعني 28 درصد از اين قانون محقق شد، گفت: "درآمد حاصل از واگذاري كه در بودجه پيشبيني شده پنج هزار ميليارد تومان است كه از اين ميزان 1850 ميليارد تومان يعني 37 درصد از آن به خزانه واريز شده است."
رییس دیوان محاسبات درباره سرنوشت 3 هزار و 250 میلیارد تومان واریز نشده به خزانه از محل واگذاری شرکت های دولتی هم سخنی نگفت اما تاکید کرد که:" درجمعبندي كلي ميتوان گفت كه اهداف قانونگذار از اهداف اين قانون مبني بر جمعآوري نقدينگي، ايجاد رقابت، بالا بردن كيفيت به صورت كامل محقق نشده است."
این درحالی است که گزارش های رسمی در سال 88 نشان می دهد که "بنیاد تعاون سپاه پاسداران"،"شرکت مهر اقتصاد ایرانیان" وابسته به بسیج،قرارگاه خاتم الانبیای سپاه پاسداران و چند صندوق و بنیاد وابسته به نیروی انتظامی و ستاد کل نیروهای مسلح، اغلب شرکت های دولتی واگذار شده در سال 88 را با نقض تشریفات قانونی به تملک خود در آورده اند که مشهور ترین آن خریداری سهام مدیریتی شرکت مخابرات ایران از سوی بنیاد تعاون سپاه پاسداران است.
گستردگی فساد مالی دولت تا آنجا مورد توجه مراکز نظارتی قرار گرفته است که رییس دیوان محاسبات روز یک شنبه به "فساد مالی" ناشی از "تغییر تعرفه ها" و نابودی اقتصاد و کشاورزی داخلی بر اثر این اقدامات دولت نیز اشاره ای کرد و از جمله گفت: "كاهش تعرفههاي وارداتي شكر در سال 84 و 85 از 150 به 130 درصد و بعد به 10 و چهار درصد رسيد. اين امر موجب شد واردات شكر در اين سالها چهار برابر شود. اين امر باعث شد در سال 87 و 88 سطح زير كشت چغندرقند به يك سوم سالهاي 84 و 85 برسد.بر اين اساس بسياري از كارخانههاي قند متضرر شدند و عدهاي خاص سود بردند."
وی همچنین تخلفهای دولت را "به دو دسته غيرعمد و عمد تقسيم كرد" و گفت: "تخلفهاي غيرعمد ناشي از جهل و ناآگاهي و سهلانگاري انجام ميشود و تخلفهاي عمد نيز يا به دليل مصلحتي و يا به دليل فساد و رانتخواري صورت ميگيرد."
وی علاوه بر رانت خواری و تخلفات عمدی دولت،این را نی زناگفته نگذاشت که: "رقم تخلفات ناشي از جهل و عدم آگاهي بسيار زياد است."
سازمان گزارشگران بدون مرز در بیانیهای از وضعیت جسمی روزنامهنگاران زندانی در ایران ابراز نگرانی کرد.
این سازمان امروز سهشنبه اعلام کرده که با اعدام پنج زندانیان سیاسی در ایران، نگران سرنوشت روزنامهنگاران زندانی است.
گزارشگران از بیماری گروهی از روزنامهنگاران زندانی ابراز نگرانی کرده و از کمیسر عالی سازمان ملل خواسته که هرچه سریعتر به ایران سفر کند.
این سازمان اعلام کرده که «سرکوبها» در ایران پایان نیافته است و گزارشگران ویژه سازمان ملل باید به سرعت به این کشور سفر کنند.
آنطور که در بیانیه گزارشگران آمده است: «وضعیت سلامت بسیاری از روزنامهنگاران زندانی در خطر جدی است.»
عمادالدین باقی، بدرالسادات مفیدی، محبوبه کرمی، سعید متین پور و هنگامه شهیدی از جمله روزنامهنگارانی هستند که سازمان گزارشگران از وضعیت جسمی آنها در زندان اظهار نگرانی کرده است.
منبع: وبسایت سازمان گزارشگران بدون مرز
گروهی از مدرسین و طلاب شهرهای قم و نجف در نامهای، رهبری آیتالله علی خامنهای را به خاطر «آدم کشیها و اعدام» «نامشروع» اعلام کردند.
در این نامه که خطاب به مردم ایران نوشته شده، آمده که مدرسین و طلاب قم و نجف «مقام رهبری، مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی، دولت، سپاه، قوه قضائیه و تمامی ارگانهای وابسته به حکومت را غاصب» میدانند.
آنها نوشتهاند که شخص آقای خامنهای را مسئول «آدمکشیهای ننگین و تمامی اعدامها» میدانند.
در بخشی از این نامه آمده است: «مدعیانی که فریاد حمایت از حقوق بشرشان گوش عالم را کار کرده است، کهریزک و اوینی را در کارنامه کاری خود دارند که گوانتانامو و یا ابوغریب را رو سفید کرده است.»
آنها نوشتهاند که بیش از 80 درصد مردم از وضعیت موجود ناراضی هستند و از شرایط سختی که حکومت برای آنها به وجود آورده خسته شدهاند.
در این نامه همچنین از ممنوعیت انتشار آثار آیات منتظری، بهشتی و صانعی در ایران به شدت انتقاد شده است.
نامه مدرسین و طلاب قم و نجف پس از اعدام ناگهانی پنج شهروند ایرانی به اتهام «بمبگذاری و ارتباط با پژاک» منتشر شده است.
آنها در واکنش به این اعدامها نوشتهاند: «رژیم برای ایجاد رعب و وحشت در مردم به پا خاسته که دگر بار خود را برای مبارزات نوین آماده میسازند، دست به اینگونه اعدامها زده است.»
مدرسین و طلاب قم با انتقاد از ادامه کشتارها و ارعابها در ایران، اعلام کردهاند: «زهی خیال باطل که آنچه ادعا میشد و وعده آن داده شده بود، امروز کاملا جهت عکس آن مشاهده میشود.»
منبع: وبسایت متقن
وبسایت پارلماننیوز از آزادی مریم عباسینژاد دبیر سابق سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران خبر داد.
این وبسایت گزارش کرده که پس آنکه مشخص شد خانم عباسینژاد نقشی در اعتراضهای دانشجویی به هنگام حضور احمدینژاد در دانشگاه تهران نداشته، وی با قرار کفالت آزاد شده است.
محمود احمدینژاد چندی پیش به طور ناگهانی برای شرکت در مراسمی به دانشگاه تهران رفته بود که حدود دو هزار دانشجو با تجمع مقابل محل سخنرانی وی علیه دولت دهم شعار دادند.
مریم عباسینژاد در رابطه با همین تجمع اعتراضی دانشجویان بازداشت و زندانی شد که بنابر گزارش پارلماننیوز روز گذشته (دوشنبه) آزاد شده است.
منبع: پارلماننیوز
اکبر هاشمی رفسنجانی میگوید زندانی شدن افراد «دلسوز و منتقد» منجر به بیداری مردم میشود و سکوت جامعه و مردم در خصوص مسائل سیاسی غیر قابل قبول است.
آقای هاشمی در دیدار با گروهی از جوانان اصلاحطلب گفته که زندانی شدن چهرههای منتقد موجب «آگاهی» مردم میشود که این مسئله در مجموع سازنده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزوده که بازداشتها عده قابل توجهی را در هدف ثابت قدمتر کرده و «شک نباید کرد که این زندان رفتنها در مجموع سازنده است.»
هاشمی رفسنجانی خطاب به این جوانان گفته که «جای دلسردی نیست، وقتی کسی وارد فعالیت سیاسی میشود نباید فکر کند معادلات آنقدر ساده است که با چند راهپیمایی همه چیز حل میشود.»
وی در این دیدار همچنین خواستار این شد که جوانان اصلاح طلب در جهت آگاه کردن اقشار مختلف جامعه تلاش کرده و آگاهیهای خود را مبنای تعقل و تحلیل خود قرار دهند.
آقای هاشمی اظهار داشت: «کار برای مردم، زحمت و مرارت دارد و سختیهای مسیر را باید تحمل کرد. مطمئن باشید کسانی که در زندان یک سیلی میزنند به اندازه ۱۰ سیلی باید جوابگو باشند.»
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیتفاوتی جامعه نسبت به مسائل سیاسی را عیب بسیار بزرگی دانست و گفت: «سکوت و بیتفاوتی مردم قابل قبول نیست.»
منبع: وبسایت کلمه
مادر هنگامه شهیدی یکی از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات با اکبر هاشمی رفسنجانی دیدار کرد.
ناهید کرمانشاهی در این دیدار در خصوص وضعیت دخترش که در ستاد انتخاباتی مهدی کروبی به عنوان مشاور به فعالیت مشغول بود، گزارشی ارائه کرده است.
خانم کرمانشاهی از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خواسته که از ریاست قوه قضائیه بخواهد پرونده فرزندش را مجددا مورد بررسی قرار بدهد.
هاشمی رفسنجانی نیز ضمن اظهار تاسف از شرایط هنگامه شهیدی در زندان، مادر وی را به صبر فراخوانده و آرزوی آزادی همه زندانیان سیاسی از جمله روزنامه نگاران دربند را کرده است.
هنگامه شهیدی در دادگاه تجدیدنظر به شش سال حبس تعزیری محکوم شده است.
منبع: وبسایت کلمه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر