-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ دی ۲۸, چهارشنبه

Latest News from 30Mail for 01/18/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/10/27

شورای اطلاع رسانی دولت آمريکا (بی بی جی) در بيانيه ای که روز سيزدهم ژانويه منتشر شد، ايجاد اختلال عمدی در پخش برنامه های راديويی و تلويزيونی بين المللی برای ايران را نقض و تهديدی برای حقوق بشر دانسته است.

این شورا در بیانیه خود به شواهد جديدی اشاره کرده است که نشان می دهد اکنون برخی از اين پارازيت ها و اختلال امواج از خاک سوريه ارسال می شوند.

« آندره مندز » مدير بخش فنی، خذمات و نوآوری در شورای اطلاع رسانی دولت آمريکا گفت:« محل ارسال پارازيت و اختلال های اخير در امواج ماهواره يوتل ست نقطه ای در اطراف شهر دمشق است. پخش برنامه های فارسی صدای آمريکا و شبکه بی بی سی تحت تاثير اين اختلال ها قرار گرفته اند.»

«والتر ايزاکسون»، مدير شورای اطلاع رسانی دولت آمريکا نيز اعلام کرد:« اين نکته را همه بايد بدانند که محل ارسال پارازيت و امواج مسدود کننده پخش برنامه های ما برای ايران نقطه ای در خاک سوريه است.»

علاوه براين به گفته « آندره مندز» پخش اين پارازيت ها و امواج مزاحم روی پخش برنامه تلويزيون «الحره»، راديو « سوا» ، «راديو فردا» و چند برنامه ديگر از شبکه « صدای آمريکا» تاثير گذاشته است.

شورای اطلاع رسانی دولت آمريکا درقطعنامه ای که در جلسه روز سيزدهم ژانويه به تصويب رساند از شرکت کنندگان در کنفرانس جهانی ارتباطات که در شهر ژنو برگزار خواهد شد و همينطور از مديران صنايع ماهواره های ارتباطاتی خواست «اين اقدامات غيرقانونی را محکوم کرده و با آن مقابله کنند».

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/10/27

روسیه روز سه شنبه اعلام کرد در صورتی که هرگونه طرح یا پیش نویسی در مورد تحریم نفت ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شود، مسکو آن را وتو خواهد کرد. یک مقام دولتی مسکو گفت روسیه با دیگر تحریم های غیرنفتی بیشتر ایران در شورای امنیت همراه نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری آلمان، «گنادی گاتیلوف» معاون وزیر خارجه روسیه در مسکو گفت: «ما با هرگونه قطعنامه  جدید (علیه ایران درشورای امنیت) مخالفت می کنیم.»

وی اضافه کرده است:« ما هرگونه اقدام نظامی علیه ایران را غیرقابل قبول می دانیم . چنین اقدامی  شرایط  را بحرانی تر می کند.»

وی افزود: «هنوز بر سر این مسئله که ایران آیا به دنبال ساخت بمب اتمی است یا نه، اختلاف نظر هست و هنوز قطعیت آن مشخص و معلوم نشده در نتیجه صحبت کردن و موضع گرفتن از حمله نظامی به تاسیسات اتمی ایران، فقط جنجال درست می کند و تحریک آمیز است.»

روز سه شنبه همچنین «دمیتری روگوزین»، معاون نخست وزیر روسیه در کنفرانس خبری دیگری در مسکو اعلام کرد هدف روسیه، پایین آوردن تنش ها با ایران و آماده کردن فضا برای رسیدن به راه حلی سازنده و مبتنی بر گفت وگو است.

به گزارش خبرگزاری اینترفکس، وی گفت: «هرگونه افزایش تنش و فشار بر ایران، هیچ گونه سودی ندارد و فقط به بروز فاجعه در منطقه منتهی می شود. روسیه از منظر خود تمام تلاشش را به کار می گیرد تا راه دیپلماسی و حل مناقشه در دستور کار بماند.»

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/10/27

علی مطهری، نماینده مجلس، شرایط موجود در ایران را به شرایط بعد از دوران مشروطه تشبیه کرده و گفته است که فضا به همان سمت در حال حرکت است.

به گزارش خبرگزاری مهر آقای مطهری، از منتقدان سیاست‌های دولت محمود احمدی‌نژاد گفت: "پس از مشروطه عده‌ای فرصت‌طلب روی کار آمدند و باعث شدند مشروطه به سمت نوعی استبداد کشیده شود. الان هم احساس می‌کنم که فضا به همان سمت در حال حرکت و تجربه مشروطیت در حال تکرار است."

علی مطهری که صلاحیتش برای نامزدی در انتخابات آتی مجلس ایران از سوی وزرات کشور رد شده، گفت: "اگر عقل سیاسی ما به این حد رسیده بود که از شرایط انتخابات به عنوان بهترین فرصت استفاده کنیم و مشارکت بالای ۷۰ درصدی در انتخابات ایجاد می‌کردیم غربی‌ها از نقشه‌های خود دست برمی‌داشتند."

آقای مطهری در نامه‌ای به وزارت کشور دلایل اعلام‌شده برای رد صلاحیت خود از جمله عدم اعتقاد و التزام عملی به اسلام و عدم وفاداری به ولایت فقیه را رد کرد.

او روز دوشنبه (۲۶ دی) در سخنان خود هشدار داد که اگر مشارکت در انتخابات پایین باشد، "همین گروه‌های تندرو و افراطی یعنی همین کسانی که معتقدیم با عملکرد خود کشور را به اینجا رسانده‌اند پیروز انتخابات خواهند بود."

منبع: بی بی سی

 


 
 

1390/10/27

گزارش‌های رسیده از تهران حاکی است، پرستو دوکوهکی، روزنامه‌نگار و وبلاگ‌نویس ایرانی، روز یکشنبه از سوی نهادهای امنیتی در خانه‌اش بازداشت شده است.

براساس گزارش‌ها، ماموران امنیتی عصر روز یکشنبه، ۲۵ دی‌ماه با ورود به خانه این روزنامه‌نگار، او را بازداشت کرده و برخی از وسایل شخصی او را هم با خود برده‌اند.

به خانم دوکوهکی که هم اکنون در بند دو الف سپاه در بازداشتگاه اوین به سر می‌برد، اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» تفهیم شده است.

در سال‌های اخیر، پرستو دوکوهکی از فعالیت‌ روزنامه‌نگاری دست کشیده بود و در «بنیاد شریعتی» کار می‌کرد.

او پیش از این در ۱۳ اسفند ماه ۸۵ نیز در جریان تجمع در مقابل دادگاه انقلاب اسلامی بازداشت شده  و مدتی در بند ۲۰۹ زندان اوین به سر برده بود. همراه با این روزنامه‌نگار، ۳۲ فعال حقوق زن دیگر نیز در آن زمان بازداشت شدند.

اتهامات او، «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنيت كشور، اخلال در نظم عمومی و تمرد در مقابل پليس» اعلام شد اما شعبه ۱۳ دادگاه انقلاب، دی ماه ۸۶ پرستو دوکوهکی را از تمام اتهامات خود تبرئه کرد.

خانم دوکوهکی در روزنامه‌های یاس نو، وقایع اتفاقیه، اقبال، ایرانشهر (ضمیمه روزانه همشهری)، سرمایه، اعتماد ملی، شرق و نشریاتی از جمله ماهنامه زنان قلم زده است.

منبع: مردمک
 


 
 

1390/10/27

محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعلام کرد که فرهاد دانشجو به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

آقای دزفولی روز سه‌شنبه ۱۷ دی گفت که شورای عالی انقلاب فرهنگی با «اکثریت قاطع» به ریاست فرهاد دانشجو رأی داده و از زحمات عبدالله جاسبی، رئیس قبلی دانشگاه، قدردانی کرده است.

در جلسه هفته گذشته هیئت امنای دانشگاه آزاد پنج عضو از ۱۰ عضو حاضر در جلسه به فرهاد دانشجو به عنوان رئیس جدید این دانشگاه رأی دادند اما براساس اطلاعیه‌ای که دبیر هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی، پس از پایان جلسه صادر کرد، نحوه انتخاب فرهاد دانشجو «غیرقانونی» و «فاقد اعتبار» اعلام شد.

براساس این اطلاعیه برخی از اعضای هیئت امنا بدون اعلام رای‌گیری ازسوی اکبر هاشمی رفسنجانی، ریاست هیئت، رأی خود را نوشتند و فرهاد دانشجو را به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد انتخاب کردند.

اکبر هاشمی رفسنجانی، حسن خمینی و حمید میرزاده (نمایندگان هیئت موسس)، محمد محمدیان (رئیس نهاد رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه‌ها)، کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت، فرهاد دانشجو، بهمن یزدی صمدی و فریدون عزیزی و عبدالله جاسبی جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد را برگزار کردند.

منبع‌: ایسنا و مردمک


 
 

1390/10/27

علی النعیمی، وزیر نفت عربستان سعودی می‌گوید که کشورش آماده است در صورت تحریم نفتی ایران، «به آسانی» جای خالی آن را در بازار پر کند.

آقای نعیمی که با شبکه تلویزیونی سی‌ ان ان مصاحبه می‌کرد، گفت: « ما در حال حاضر بین ۹/۴ تا ۹/۸ میلیون بشکه در روز تولید می کنیم، برای همین ظرفیت مازاد قابل ملاحظه ای برای تولید ۱۲ و نیم میلیون بشکه داریم. فکر می کنم ما به آسانی می توانیم تقریبا بلافاصله، ظرف چند روز، به ۱۱/۴ تا ۱۱/۸ میلیون بشکه برسیم. زیرا تنها کافی است شیرفلکه ها را باز کنیم.»

صحبت های آقای نعیمی در حالی مطرح شده است که ایران یش از این به کشورهای حوزه خلیج فارس هشدار داده بود که در صورت تحریم نفت ایران، کمبود نفت را جبران نکنند.

محمد علی خطیبی، نماینده ایران در اوپک، روز یکشنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه شرق گفته بود: «اگر کشورهای نفتی حاشیه خلیج‌فارس، برای جایگزینی نفت ایران چراغ سبز نشان دهند، هر اتفاقی که بیفتد این کشورها عاملان اصلی اقداماتی هستند که برای تحریم نفتی ایران انجام می‌شود».

آقای نعیمی همچنین درباره تهدید جمهوری اسلامی به بستن تنگه هرمز در صورت صادر نشدن نفت ایران نیز گفت: «من شخصا باور ندارم که این تنگه، در صورت بسته شدن، برای مدتی طولانی بسته بماند.»

در پی پافشاری ایران بر ادامه برنامه هسته ای خود، ایالات متحده تصمیم به تحریم نفت و بانک مرکزی ایران گرفت.

مقام های ایرانی پیش از این گفته بودند که در صورت تحریم نفت ایران از سوی آمریکا، قیمت نفت در بازارهای جهانی افزایش پیدا خواهد کرد اما آمریکا و متحدانش به دنبال راهکارهایی هستند که از کمبود نفت و افزایش قیمت آن در بازرهای جهانی جلوگیری کنند.

کشورهای غربی تاکنون با برگزاری چند نشست درباره تحریم نفت ایران با کشورهایینفت‌خیز چون لیبی و عربستان بر سر جبران کمبود نفت ایران به مذاکره نشسته اند.

منبع: بی بی سی
 


 
 

1390/10/27

بیش از ۱۷۰فعال سیاسی و اجتماعی با ارسال نامه‌ای به احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر ایران، خواهان مداخله او در زمینه وضعیت زندانیان سیاسی و به خصوص محمد توسلی شدند.

در این نامه، که روز سه شنبه منتشر شده، آمده است که حکومت ایران پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۰۹، با زندانی کردن منتقدان و یا محروم‌کردن آنها از حقوق اجتماعی‌شان، «نقض حقوق بشر را افزایش داده است.»

فعالان یاد‌شده با نام بردن از برخی زندانیان سیاسی و یادآوری حبس خانگی طولانی‌مدت رهبران جنبش سبز به ترسیم فضای کنونی سیاسی ایران پرداخته و نوشته‌اند که: «در چنین فضای بسته ای، حکومت ایران چنین وانمود می نماید که انتخابات آتی مجلس در ماه مارس ، آزاد و عادلانه برگزار خواهد شد.»

آنها اشاره کرده‌اند که البته بیشتر مخالفان دولت ایران، انتخابات آینده را تحریم کرده‌اند اما «حکومت جمهوری اسلامی ایران، با اقدامی جدید به سرکوب این افراد که بصورت علنی خواهان عدم شرکت در یک انتخابات ناعادلانه شده اند، پرداخته است.»

«یکی از قربانیان شناخته شدهء این سرکوب جدید حاکمیت، محمد توسلی، ۷۶ ساله، شهردار سابق تهران و رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران میباشد.»

آقای توسلی، که اولین شهردار تهران پس از انقلاب بود، مهرماه سال جاری توسط نیروهای امنیتی برای ششمین بار پس از انقلاب بازداشت شد.

آخرین اتهام آقای توسلی در رابطه با نامه ۱۴۳فعال سیاسی و اجتماعی به سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهوری پیشین، ایران عنوان شده است.

امضا‌کنندگان آن نامه درباره انتخابات آینده مجلس به آقای خاتمی گفته بودند که «کمترین چشم‌انداز روشنی برای صیانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت.»

به گفته امضاکنندگان نامه خطاب به آقای شهید، ابتدا نیروهای امنیتی با فشار بر آقای توسلی خواهان تکذیب امضای او در نامه خطاب به آقای خاتمی شدند و اکنون حکومت ایران تلاش می‌کند تا آقای توسلی را «بانی اصلی» آن نامه معرفی کند.

امضاکنندگان نامه خطاب به آقای شهید، همچنین به «وضعیت خطرناک» دکتر ابراهیم یزدی، وزیر سابق خارجه ایران و دبیر کل نهضت آزادی، اشاره کردند که به دلیل امضای چندین نامه انتقادی از جمله نامه‌ای در ارتباط با انتخابات، به ۸ سال زندان و ۵ سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شده است.

در قسمتی از این نامه آمده است: «باید گفت نقض حقوق بشر توسط حکومت ایران، همانند بسیاری از حکومت های استبدادی در منطقه است. مردم ایران، همچون خواهران و برادران خود در تونس، مصر، بحرین، یمن، لیبی و سوریه دیگر سکوت نخواهند کرد و فعالانه خواهان دسترسی به حقوق خود هستند.»

به گفته امضاکنندگان این نامه «از آنجایی که تضمینی جهت پایبندی حکومت ایران به اصول اخلاقی وجود ندارد، احتمال افزایش محدودیت ها در ایران (در زمان نزدیک به انتخابات) بسیار زیاد است.»

فعالان یادشده گفته‌اند که به این دلیل و اینکه «محمد توسلی و همهء کسانی که خواهان انتخاباتی عادلانه میباشند، تحت فشارهای شدیدی قرار دارند»، مداخله آقای شهید درباره وضعیت زندانیان سیاسی «بسیار ضروری» ست.

امضاکنندگان این نامه خطاب به آقای شهیدتاکید کرده‌اند که ـشما میتوانید نقش موثری در جهت جلوگیری از ادامه نقض حقوق بشر و فرایند خطرناک افزایش خشونت در ایران داشته باشید» و همچنین از او خواسته‌اند «نقض آشکار حقوق بشر توسط حاکمیت ایران» را محکوم نماید.

منبع: جرس

مرتبط:

خانواده محمد توسلی: پس از یک ماه بی خبری، بازجو مهندس توسلی را ممنوع الملاقات کرد


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته