-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ بهمن ۱, شنبه

Latest Posts from Tehran Review for 01/21/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



هفته‌نامه لبنانی «الشراع» در شماره اخیر خود با رابرت بائر از مسئولان بلندپایه سابق در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) گفتگو کرده است و نظر و پیش‌بینی بائر در مورد مسائل روز و مهم منطقه خاورمیانه را جویا شده است. الشراع از جمله جراید مهم دنیای عرب است و حسن صبرا سردبیر آن روابط نزدیکی با خاندان پادشاهی عربستان و مسئولان آمریکایی دارد. صبرا کسی بود که در زمان ریاست جمهوری رونالد ریگان با افشاگری‌های خود در مورد معامله پنهانی سلاح میان ایران و آمریکا، رسوایی «ایران گیت» را ایجاد کرد.

بائر در این گفتگو پیش‌بینی می‌کند که حکومت بشار اسد رییس جمهور سوریه تا ماه مارس آینده بیشتر دوام نخواهد داشت. وی همچنین می‌گوید که نیروهای ناتو به احتمال زیاد تا یک ماه دیگر منطقه پرواز ممنوع را در مورد سوریه به اجرا خواهند گذاشت و پس از سقوط اسد نیز سوریه شاهد جنگ داخلی و تجزیه خواهد بود.

الشراع در مورد این مصاحبه می‌نویسد: «گفتگو با رابرت بائر کار آسانی نیست، چرا که وی به خاطر جایگاه پیشینش در سازمان سیا گنجینه‌ای از اطلاعات و اسرار است و نگاه وی به خاورمیانه و آینده آن، علاوه بر اینکه نگاهی غیر عادی است؛ بسیار حائز اهمیت می‌نماید».

وضعیت سوریه را ده ماه پس از شروع انقلاب مردمی به چه شکلی می‌بینید؟

سوریه تقریبا آزاد شده است.

ولی نظام بشار اسد کماکان بر سر قدرت است و روزانه ده‌ها نفر را به قتل می‌رساند.

اسد به زودی خواهد رفت. متاسفانه بشار اسد تاکنون دست کم پنج هزار نفر از مردمش را به قتل رسانده اما با این حال حکومت بشار اسد تا ماه مارس آینده بیشتر به طول نخواهد کشید و بعد از آن سقوط می‌کند.

پیش‌بینی آمریکا در مورد مرحله پس از سقوط بشار اسد در سوریه چیست؟

تحلیل ما در آمریکا بدین شکل است که پس از سقوط بشار اسد، سوریه گرفتار وضعیتی همانند لبنان خواهد شد، بدین ترتیب که ابتدا جنگ داخلی در این کشور در می‌گیرد و سپس سوریه تجزیه می‌شود.

حزب‌الله لبنان در این میان چه می‌شود؟

اکنون کاملا مشخص است که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله، به شدت ناراحت و عصبی است. وی قادر به انجام هیچ کاری نیست و حتی نمی‌تواند نیروهایش را برای کمک به بشار اسد به سوریه بفرستد. نصرالله اکنون فقط در حال گذراندن وقت است و به عنوان یک قدم کوچک حتی قادر نیست قاچاق سلاح از شمال لبنان به سوریه را متوقف کند.

چرا آمریکا هیچ دخالتی در سوریه نمی‌کند؟

وضعیت در سوریه برای واشنگتن اهمیتی ندارد. منطقه خاورمیانه به شکل کلی دیگر از نظر آمریکا منطقه‌ای مهم به حساب نمی‌آید. از زمانی که جورج بوش به عراق حمله کرد، درهای جهنم در همه جا باز شده است. رهایی از دیکتاتوری صدام حسین در سال 2004، نمونه‌ای برای کشورهای عربی ایجاد کرد و به همین دلیل است که شاهد تغییر نقشه منطقه هستیم.

این نقشه چگونه تغییر می‌کند؟

بهترین مثال برای این تغییر را در مصر شاهد هستیم، بطوریکه پس از نخستین انتخابات آزاد در این کشور، اخوان‌المسلمین و گروه‌های اسلام‌گرا بودند که به قدرت رسیدند. رقابت در خاورمیانه اکنون بین ایران و ترکیه است که به زودی بر تمام منطقه مسلط خواهند شد، اما مهم‌ترین نکته این است که حتی با پیروزی اسلام‌گراها در مصر، تونس، لیبی و بلکه سوریه؛ تمام این کشورها از نمونه ترکیه پیروی خواهند کرد و هیچکدام حاضر به پیاده کردن نمونه ایران نیستند.

به صحبت در مورد سوریه بازگردیم. چرا ترکیه دخالت نظامی در سوریه را نمی‌پذیرد؟

مخالفت ترکیه با دخالت نظامی در سوریه به این دلیل است که کشورهای دیگری مثل قطر در منطقه هستند که خواستار این دخالتند و به همین دلیل ترک‌ها قصد ندارد به صورت مستقیم وارد یک چالش نظامی در سوریه شوند.

چرا ناتو وارد عمل نشده و مثلا منطقه پرواز ممنوع را بر فراز سوریه به اجرا نمی‌گذارد؟

ناتو قبل از اینکه سوری‌های بیشتری جان خود را از دست بدهند، دست به چنین کاری نخواهد زد.

بشار اسد تا ماه مارس سقوط خواهد کرد و سپس الگوی ترکیه در منطقه خاورمیانه حکمفرما خواهد شد و این تنها اخوان‌المسلمین هستند که می‌توانند منطقه را متحول کنند

آیا کشته شدن بیش از پنج هزار نفر بر اساس آمار سازمان ملل کافی نیست؟

این دنیاست و روش‌ها و سیاست‌های آن.

آمریکا و سیا کجای این ماجرا قرار دارند؟

من به شما گفتم و باز هم تاکید می‌کنم که دیگر برای ما اهمیت چندانی ندارد که در سوریه چه می‌گذرد. پاسخ‌ها همه در آنکارا و تهران هستند.

ولی ترک‌ها جز محکوم کردن کار دیگری انجام نمی‌دهند.

این درست نیست. داد و ستدی با ترک‌ها جریان دارد و آنها نسبت به آنچه در سوریه می‌گذرد چندان بی‌گناه و بی‌اطلاع نیستند. ترکیه به شکل غیر مستقیم به ارتش آزاد سوریه کمک می‌کند و این موضوع را همه می‌دانند.

آیا آمریکا و سیا حتی به شکل غیرمستقیم نیز دخالتی در سوریه ندارند؟

خیر. آمریکا و سیا از آنچه اکنون و در آینده برای علوی‌ها در سوریه رخ می‌دهد دچار ترس شده‌اند. سوریه مانند لیبی نیست. در لیبی چهار قبیله اساسی بر کشور حکومت می‌کردند، اما در سوریه علوی‌ها همه جا از حمص تا دمشق هستند. به همین دلیل سوریه شاهد روزهای بسیار خونباری خواهد بود. پاکسازی نژادی را پیش از این در کرکوک عراق نیز شاهد بودیم.

ولی از جمعیت 23 میلیون نفری سوریه، تنها ده درصد یعنی 2.5 میلیون نفر علوی هستند.

این علوی‌ها به هر حال کجا باید بروند؟ پاکسازی نژادی ممکن است خونریزی وحشتناکی در پی داشته باشد، ولی قبل از آن سوریه شاهد قتل‌عامی خواهد بود درست مشابه قتل‌عام سال 1982 در شهر حماه. پیش‌بینی من این است که این پاکسازی نژادی ابتدا در حمص رخ خواهد داد و سپس به دیگر شهرها نیز سرایت می‌کند.

پس به این ترتیب، بشار اسد تا زمانی که تعداد بیشتری از مردم را به قتل نرساند، سقوط نخواهد کرد.

دقیقا همینطور است. اضافه بر این، هیچ طرحی از طرف هیچ افسر ارتشی برای دست زدن به کودتا هم وجود ندارد.

نظر شما در مورد سپهبد علی حبیب وزیر دفاع علوی سوریه چیست که نظام سوریه ناگهان اعلام کرد که ظرف یک هفته به علت سرطان درگذشته است؟

من نمی‌گویم که دو دستگی در داخل نظام بشار اسد وجود ندارد، ولی مشکل وقتی ایجاد می‌شود که هیچ ژنرال قدرتمندی وجود ندارد که بتواند سوریه را از بشار اسد و حکومت فاسد وی رهایی بخشد. علی حبیب از قدرتمندترین افسران ارتش سوریه بود. همچنین غازی کنعان از چهره‌های قدرتمند سوریه و دوست نزدیک من بود که به شکل اسرارآمیزی پس از حوادث لبنان و خروج نیروهای سوریه از این کشور، اعلام شد که دست به خودکشی زده است. شما به ماجرای عماد مغنیه نگاه کنید. آمریکا تاکنون نمی‌داند که مغنیه را چه کسی ترور کرده است. اسنادی که در این زمینه در ویکی‌لیکس منتشر شد، مزخرف بودند و من به شما تاکید می‌کنم که آمریکا واقعا اطلاعی از این موضوع ندارد. نخستین کسانی که به محل ترور عماد مغنیه در دمشق رسیدند، ماموران سازمان اطلاعات سوریه بودند که محل را بلافاصله پاکسازی کردند. اگر واقعا اسراییل در این ترور دست داشت، سوری‌ها باید محل ترور را به دقت مورد بررسی قرار می‌دادند و اسناد و مدارکی را جمع‌آوری می‌کردند. تنها چند دقیقه پس از ترور مغنیه، ماموران سازمان اطلاعات نیروی هوایی سوریه به صحنه انفجار رسیده و مکان را به شکل کامل پاکسازی کردند. دوستان من در اطراف بشار اسد به من خبر دادند که سازمان اطلاعات سوریه، فرزند یکی از امرای عرب که اتفاقا در شبکه الجزیره نیز کار می‌کرد را بازداشت کرده‌اند.

این دوستان شما چه کسانی هستند؟

من هنوز هم با آنها در ارتباط هستم و مایل نیستم اسامی آنها فاش شود.

شورای ملی اپوزیسیون سوریه در جلسه خود با هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا، طرحی را در مورد سوریه پس از بشار اسد به وی تحویل داده و از آمریکا خواست تا کمک کند که اقلیت‌های بیشتری وارد روند شکل‌گیری حکومت جدید شوند. ارزیابی شما از آینده اقلیت‌هایی مثل علوی‌ها چیست؟

علوی‌ها در نهایت به کوه‌های سوریه خواهند گریخت؛ اما انتقال آنها به مناطق کوهستانی، انتقالی خونین و بدون برنامه خواهد بود. اصولا نقشه خاورمیانه چندان مشخص نیست و هر بار که اتفاقی رخ می‌دهد، مرزها دچار تغییر می‌شوند. من فکر می‌کنم سوریه تجزیه خواهد شد، ولی نه مانند زمان استعمار فرانسه که به پنج کشور تقسیم شد.

آیا پس از شروع انقلاب مردمی هیچگاه تلاش کردید که به سوریه بروید؟

بله ولی بشار اسد به من اجازه ورود به سوریه نمی‌دهد. حزب‌الله لبنان مشکلاتی را برای من ایجاد کرده و شبکه المنار نیز برنامه‌ کاملی را در مورد من پخش و مرا متهم کرد که تلاش داشتم سید محمدحسین فضل‌الله را ترور کنم، در حالیکه من رابطه خوبی با فضل‌الله داشتم.

آیا نظریه سابق شما در این مورد که ایران شیعه بر خاورمیانه مسلط خواهد شد، دچار تغییر شده است؟

کاملا. این نظریه از بین رفته و هیچ اثری از آن نمانده است. ما اکنون در زمانه انقلاب ملت‌های سنی مذهب عرب بسر می‌بریم. چشم‌انداز «خلافت اسلامی» بار دیگر خود را نشان می‌دهد. شما به اخوان المسلمین نگاه کنید. من فکر می‌کنم تنها اخوان است که می‌تواند خاورمیانه را پاکسازی کند. نمونه ترکیه را ببینید. یک حزب اخلاق‌گرا هست که می‌تواند به خوبی حکومت کند. در این بین، دولت‌هایی مثل ایران یا عراق نمونه‌هایی شکست خورده هستند. مصر، تونس، اردن، سوریه و لیبی کشورهایی سنی مذهب هستند که بدون شکل برای حکومت اسلامی، روش ترکیه را در پیش خواهند گرفت نه روش بن‌لادن یا ایران. موفقیت انقلاب سوریه باعث خواهد شد که دامنه آن به اردن نیز برسد. ملت‌های منطقه خواستار رهایی از فساد هستند و من حتی با اطمینان به شما می‌گویم که استعمار جدید نیز پس از حمله به عراق دیگر مرده است.

آیا قدم اول در کمک به سوریه، ایجاد یک منطقه امن در این کشور نیست؟

این مرحله به زودی فرا خواهد رسید، ولی در ابتدا باید نادان‌هایی که در اتحادیه عرب طرح ناظران را اجرا کردند و باعث خونریزی بیشتر شدند، به کار خود خاتمه دهند.

آیا ممکن است آمریکا بتواند روسیه را قانع کند تا دست از حمایت بشار اسد برداشته و از حق وتو در شورای امنیت استفاده نکند؟

سوریه باعث ترس ملت‌ها و کشورهای منطقه شده و همه می‌ترسند که دست به اقدامی بزنند که نتیجه آن فاجعه‌بار باشد. مسکو هم در سیاست‌های خود به هیچ وجه از واشنگتن حرف‌شنوی ندارد.

قتل این همه انسان در سوریه برای دخالت جهانی کافی نیست؟

ما در واشنگتن می‌دانیم که این یک فاجعه انسانی است ولی ما در حال صحبت کردن از یک انقلاب هستیم و طبیعی است که انقلاب نیاز به فداکاری و از خودگذشتگی بیشتری دارد. پیش‌بینی می‌کنم که نیروهای ناتو تا چند هفته دیگر در سوریه دخالت کنند.


 


نیکلا سارکوزی، رییس جمهور فرانسه هشدار داده است که هرگونه مداخله نظامی در ایران برای مقابله با برنامه هسته ای این کشور، “باعث بروز جنگ و هرج و مرج” در سرتاسر خاورمیانه و حتی فراتر از آن منطقه خواهد شد.

به گزارش بی‌بی‌سی، آقای سارکوزی در عین حال تاکید کرد که فرصت برای پرهیز از اقدام نظامی علیه ایران رو به پایان است و گفت که به همین دلیل “فرانسه نهایت تلاش خود را خواهد کرد تا از مداخله نظامی جلوگیری کند.”

رییس جمهور فرانسه که در جمعی از دیپلماتها در پاریس سخنرانی می کرد افزود که تنها راه جلوگیری از رویارویی نظامی اعمال تحریمهای قاطعانه تر و سختگیرانه تر علیه ایران است.

آقای سارکوزی از همه کشورها خواست که برای مسدود کردن دارایی های بانک مرکزی ایران اقدام کنند و به خرید نفت ایران پایان دهند.

او هشدار داد که کشورهایی که از اعمال تحریم علیه ایران حمایت نمی کنند مسئولیت بروز جنگ احتمالی را بر دوش می کشند.

آقای سارکوزی روسیه و چین را ترغیب کرد که با حمایت از تحریمها علیه ایران “به تضمین صلح در جهان کمک کنند.”

رییس جمهور فرانسه در عین حال گفت: “مداخله نظامی مشکل را حل نخواهد کرد و تنها “باعث بروز جنگ و هرج و مرج در خاورمیانه و متاسفانه شاید در بقیه جهان خواهد شد.”

اظهارات آقای سارکوزی در حالی مطرح می شود که کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعمال تحریمهایی جدید علیه ایران را مد نظر قرار داده اند.

آلن ژوپه، وزیر امور خارجه فرانسه دیروز (۱۹ ژانویه) گفت که توافق نهایی اتحادیه اروپا در مورد تحریم خرید نفت از ایران و انسداد دارایی‌های بانک مرکزی این کشور، احتمالا در اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای عضو این اتحادیه در روز دوشنبه حاصل می‌شود.

فرانسه از پیشنهاد دهندگان اصلی اعمال تحریم های جدید علیه ایران است که به منظور وادار کردن مقامات ایران به توقف برنامه اتمی شان مطرح شده است.

کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که زیر پوشش برنامه هسته ای برای ساخت بمب اتمی تلاش می کند. اما مقامات ایران پیوسته تاکید کرده اند که برنامه های اتمی جمهوری اسلامی صرفا برای اهداف صلح آمیز و تولید انرژی است.

دیپلمات های اروپایی می گویند که کشورهای عضو اتحادیه اروپا به طور اصولی در مورد مسدود کردن دارایی های بانک مرکزی ایران و توقف خرید نفت از این کشور توافق کرده اند، اما هنوز در مورد چگونگی ادامه تجارت غیر نفتی با ایران توافقی به دست نیامده است.

فرانسه، بریتانیا و آمریکا پس از انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد ایران در ماه نوامبر، فشارها علیه این کشور را افزایش دادند.


 


مقامات وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا می‌گویند که ایران برای دور زدن تحریم‌های سوریه، نفت این کشور را در بازار جهانی می‌فروشد. از سوی دیگر ایران «کشورهای قدرتمند» را متهم به دخالت در مسایل داخلی سوریه می‌کند.

به گزارش دویچه‌وله، مجله وال استریت جورنال، روز پنجشنبه ۱۹ ژانویه (۲۹ دی) در گزارشی از کمک حکومت ایران به سوریه برای فروش نفت این کشور خبر داد. سوریه تحت تحریم آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد.

بر اساس این گزارش، یک مقام وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت که کمک‌های ایران به سوریه برای فروش نفتش نشان از تلاش‌های مداوم ایران در تقویت رژیم بشار اسد دارد.

این مقام آمریکایی افزود: «ایران نفت سوریه را برای فروش در بازارهای جهانی با کشتی به این کشور منتقل کرده است. اما در ‌‌نهایت درآمد فروش نفت به دمشق بازگردانده خواهد شد.»

وی تصریح کرد که بر اساس مدارک موجود، ایران در ماه گذشته میلادی بیش از ۱۰۰هزار بشکه نفت سوریه را به کشورش منتقل کرده است.

در همین حال وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا می‌گوید در واکنش به این اقدام، فعالیت و بیمه شرکت‌هایی که به صادرات نفت از سوریه کمک می‌کنند، زیر نظر گرفته شده‌اند. بسیاری از این شرکت‌ها در ایالات متحده بیمه شده‌اند.

به گفته مقامات آمریکایی این نگرانی‌ها اما مختص ایران نیست. روسیه نیز با ارسال سلاح و تسلیحات نظامی به تجهیز و تقویت دولت بشار اسد کمک می‌کند.

پیش‌تر قبرس از توقیف یک کشتی حامل اسلحه با مقصد “احتمالی” سوریه خبر داد بود. پس از آن مشخص شد که این کشتی به روسیه تعلق داشته و راهی سوریه بوده است.

در همین حال یک سخنگوی نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل در واکنش به این اتهامات گفت هیچ تحریم بین‌المللی علیه سوریه وجود ندارد که ایران بخواهد به آن پایبند باشد.

وی افزود: «این کشورهای قدرتمند هستند که به داخل سوریه سلاح ارسال می‌کنند. سوریه یک کشور مستقل است و ایران به حق حاکمیت ملی آن احترام می‌گذارد و سوری‌ها حق دارند سرنوشت خود را بدون هرگونه مداخله خارجی تعیین کنند.»

در پی شروع اعتراضات مردمی در کشورهای عربی در سال گذشته میلادی، سوریه نیز دستخوش نا‌ آرامی شد. با گذشت ده ماه از اعتراضات عمومی بر شدت خشونت‌ها افزوده شده و دورنمایی برای بهبود اوضاع قابل تصور نیست.


 


باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، روز پنج‌شنبه در واکنشی کم‌سابقه به انتقادات شدیداللحن جمهوری‌خواهان کشورش از سیاست خارجی او، گفت که تحریم‌ها تحت رهبری ایالات متحده اقتصاد جمهوری اسلامی را به «افتضاح» کشیده است.

به گزارش رادیو فردا و به نقل از رئیس جمهور ایالات متحده، او دنیا را بسیج کرده و حکومت ایران را با مجموعه‌ای «بی‌سابقه» از تحریم‌ها هدف گرفته تا «بگوییم که برای ما سلاح اتمی در دستان این حکومت قابل تحمل نیست».

جمهوری اسلامی در پی سر باز زدن از توقف غنی‌سازی اورانیوم که غربی‌ها سوء‌ظن دارند که قرار است برای تولید تسلیحات هسته‌ای به کار رود مشمول چهار دور تحریم سیاسی و اقتصادی از سوی شورای امنیت سازمان ملل شده است.

اما این تنها تحریم‌هایی نیست که به گفته تحلیل‌گران و ناظران فشاری شدید را بر دوش مقامات جمهوری اسلامی گذاشته است.

غیر از این نیز آمریکا و متحدان غربی‌اش هر یک تحریم‌هایی یک‌جانبه را علیه تهران به اجرا گذاشته‌اند که فهرستی بلندبالا از اشخاص حقیقی و حقوقی در نظام جمهوری اسلامی را دربرمی‌گیرد.

در حال حاضر در ایران روزی نیست که منتقدان محمود احمدی‌نژاد و به‌ویژه منتقدان اصول‌گرای او به سیاست‌های اقتصادی او خرده نگیرند و او را به شلختگی و بی‌دقتی در سیاست‌گذاری‌هایش متهم نکنند.

در همین حال روزی نیست که در ایران قیمت دلار و سکه طلا بالا نرود و به افزایش حجم نقدینگی در کشور و به‌تبع آن افزایش تورم در کشور اشاره نشود، تا آنجا که به گفته رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین تورم واقعی در ایران هم‌اکنون ۴۰ درصد است.

باراک اوباما در ادامه دفاع از سیاست خارجی خود در قبال ایران گفت: «ما توانستیم کسانی چون روسیه و چین را در مورد تحریم‌ها با خود همراه کنیم که پیش از آن هرگز با چنین چیزی همراه نمی‌شدند.»

اشاره رئیس جمهور آمریکا به رای مثبت دو کشور روسیه و چین به تمام قطعنامه‌های تحریمی شورای امنیت علیه تهران است.

این در حالی است که این دو کشور از بزرگ‌ترین طرف‌های تجاری و اقتصادی جمهوری اسلامی هستند و هر یک میلیاردها دلار در صنایع ایران سرمایه‌گذاری دارند.

باراک اوباما در ادامه گفت:‌ «این [تحریم‌ها] آن قدر موثر بوده است که حتی خود ایرانی‌ها هم اذعان کرده‌اند که اقتصادشان اوضاع درهم برهمی دارد.»

با این حال آقای اوباما اضافه کرد که ایران هنوز تصمیم نگرفته است برنامه هسته‌ای خود را چنان در معرض دید بازرسان بین‌المللی بگذارد که این کشور را از انزوا خارج سازد.

خبرگزاری فرانسه می‌گوید سخنرانی آقای اوباما در شهر نیویورک تنها ساعاتی پس از آن انجام شده است که از اروپا خبر رسید کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سر تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی و مسدود کردن دارایی‌های آن در خارج از کشور به توافق رسیده‌اند.

خبرگزاری فرانسه اظهار نظرهای رئیس جمهور آمریکا درباره ایران را پاسخی صریح به رقبای جمهوری‌خواه او در عرصه ریاست جمهوری از جمله میت رامنی توصیف کرده است که در چند ماه اخیر بارها او را به ضعف و خیانت به رویای آمریکایی متهم کرده است.

آقای رامنی در یکی از سخنرانی‌هایش حتی تا آنجا پیش رفت که قضیه را برای شنوندگان آمریکایی‌اش بسیار ساده کرد:‌ «اگر باز باراک اوباما را انتخاب کنیم… ایران به سلاح اتمی دست پیدا می‌کند. اما اگر میت رامنی را انتخاب کنید، ایران سلاح اتمی نخواهد داشت.»


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به tehranreview-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به tehranreview@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته