امروز: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار و پاسخ به سؤالات جمعي از فضلا و طلاب حوزه علميه قم با تبريك مجدد مبعث رسول گرامي اسلام(ص)، اين عيد بزرگ را روز اتصال و ارتباط مجدد آسمان و زمين پس از قرنها خالي بودن زمين از نبي و نيز اديان تحريف شده خواند و گفت: اگرچه قرآن اين معجزه الهي پس از رحلت پيامبر گرامي اسلام محجور شد، اما جاري شدن اسلام در ممالك اطراف حجاز طي چند قرن تمدني را بنيان نهاد كه به لحاظ پيشرفت علمي مبناي تمدن امروز قرار گرفت.
به گزارش ایلنا، آيتالله هاشمي رفسنجاني حلقه اتصال خلقت انسان و شروع اسلام را تأكيد خداوند تبارك و تعالي بر فضيلت قلم و دانش و استدلال خداوند براي سجده ملائكه در مقابل آدم به دانش ابولبشر خواند و تصريح كرد: تأكيد اسلام بر تحصيل دانش و علم باعث شد كه اسلام و علوم اسلامي به سرعت در جهان آن روز گسترش يابد و الگوي موفقي براي ساير ملل قرار گيرد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: انتظار ما از انقلاب اسلامي بازگشت به اسلام خالص و ناب و آن گوهري كه حضرت امام راحل(ره) از آن ميفهميدند، بود.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به سؤالي، به دوران سخت استقرار و تثبيت انقلاب اسلامي و ايجاد ساختار مناسب نظام جمهوري اسلامي اشاره كرد و گفت: ساختار نظام براساس اعتقادات ديني و مكتب اهل بيت و قابل دفاع است، اما آن چيزي كه قابل دفاع نيست عملكردهاي سليقهاي، باندي و گروهي است كه به نام اسلام و انقلاب اسلامي به مردم و جوانان ارائه ميگردد.
ايشان افزود: اگر كار مخلصانه و براي خدا نباشد، عدالت در حرف باقي مانده و در عمل بيعدالتي ترويج ميشود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به دوران سخت اما موفق جنگ و پس از آن اشاره كرد و گفت: پس از جنگ تلاش شد عليرغم كمبود منابع ريالي و ارزي، زيربناها و اقتصاد كشور ساخته و احيا گردد و توليد و اشتغال قابل قبولي براي جامعه فراهم گردد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، ماهيت انقلاب اسلامي را فرهنگي و ديني خواند و الگوي اخلاقي و فرهنگي قرار گرفتن نظام اسلامي را از رسالتهاي انقلاب خواند و گفت: روا نيست امروز پس از گذشت سه دهه از زحمات و خون دل خوردن مردم و خدمتگزاران كشور فضائلي چون، اخلاص، صداقت، عدالت جاي خود را به رياكاري و خودنمايي، دروغ، غيبت و تهمت و بي عدالتي بدهد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالي ديگر، به اوضاع اقتصادي كشور اشاره كرد و با يادآوري استعدادهاي بي نظير جمهوري اسلامي ايران به لحاظ منابع مادي و مالي، جغرافيايي و انساني، تصريح كرد: اگرچه گراني و تورم اكنون يكي از معضلات اساسي اقتصاد است، اما مهمتر و بنيادي تر از آن تضعيف و تخريب ساختار اقتصاد سالم و پويا و نيز توليد و سرمايهگذاري بخش خصوصي كشور است.
ايشان افزود: توزيع نقدينگي بيضابطه و زياد، نتيجهاش تورّم بيحد است.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، روحانيت و علما و نيز مديران كشور را دو سرمايه اساسي نظام جمهوري اسلامي ايران خواند و با تأكيد بر لزوم حفظ جايگاه و حرمت اين دو در ميان مردم و مسئولان گفت: بياعتبار كردن علما و روحانيون و همچنين مديران و دلسوزان كشور هيچگونه افتخاري ندارد و تنها تضعيف اعتماد مردم نسبت به آنان را در پي دارد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به سؤالي در مورد دليل سكوت و صبوري ايشان در برابر هجمهها و تخريبهاي رسانهاي گفت: رسانههايي كه اينگونه بداخلاقيها و تهمت و افتراها را هر روز اشاعه ميدهند و مراكزي كه آنها را هدايت ميكنند، به هيچ يك از اصول اخلاقي و اعتقادي پايبند نبوده و با احساس مصونيتي هم كه دارند به جايي پاسخگو نيستند.
ايشان افزود: در چنين فضاي رسانهاي ناسالمي، آيا پاسخگويي به جوّ اختلاف و دعواي بيشتر در جامعه دامن نميزند؟
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه به پروندههاي هستهاي كشور و چند دور مذاكرات جمهوري اسلامي ايران با گروه 1+5 اشاره كرد و گفت: اين مذاكرات نشان داد كه طرفهاي غربي اهل تعامل نيستند و صداقت ندارند و تنها زورگويي را مبناي كار خود قرار دادهاند تا فرصت لازم را براي اهدف آينده به دست آورند.
ايشان افزود: در واقع آنان ميخواهند پرونده زورگوييشان همچنان باز باشد و در سايه آن سياستهاي استكبار خود را دنبال كنند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني راه درست مقابله با اهداف مستكبران را افزايش اتحاد و همدلي ميان مردم و مسئولان و نيز ميان گروهها و جريانهاي داخل نظام خواند و تصريح كرد: بايد به گونهاي در داخل متحد شويم كه دشمنان بيروني نتوانند نسبت به منافع كشور و ملت ما طمع كنند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين به اوضاع جهان اسلام و تحولات منطقه به خصوص مصر اشاره كرد و همزيستي مسالمتآميز شيعه و سنّي را خنثيكننده توطئه دشمنان مغرض خواند و گفت: اگر ميخواهيم اهدافمان را به خوبي در دنيا پيگيري كنيم، بايد با جهان اسلام و ساير فرق و مذاهب اسلامي رابطهاي برادرانه و به دور از تعصب داشته باشيم.
آيتالله هاشمي رفسنجاني انقلاب مصر را از نتايج جهاد مردم اين كشور بزرگ اسلامي و اتحاد در دوران مبارزه خواند و با تأكيد بر لزوم هوشياري مسلمانان افزود: سنت انقلابها و حكومتهاي پس از آن همواره در صورت حفظ اتحاد پيروزي قاطع بوده است و اميدواريم اوضاع كنوني مصر و جريانهاي حاضر در اين كشور به نفع مسلمانان و انقلابيون جهان اسلام باشد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأكيد بر لزوم اصلاح اشتباهات در كشور گفت: خداوند با انقلاب اسلامي و ايجاد نظام اسلامي حجتش را بر همه ما تمام كرد، چرا كه 50 سال پيش هيچ كدام از ما حتي تصور ايجاد حكومت اسلامي براساس مكتب اهل بيت را نداشتيم، اما خداوند بر ما لطف و منت نهاد و حكومت اسلامي را در اختيار ما قرار داد و اميدواريم بتوانيم از اين امتحان الهي سربلند بيرون بياييم.
در ابتداي ديدار جمعي از حاضران ديدگاهها و سؤالات خود پيرامون مسائل داخلي، بينالمللي و وضعيت حوزههاي علميه را مطرح و خواستار ارائه ديدگاه از سوي آيتالله هاشمي رفسنجاني شدند.
امروز: منابع خبری برزیل روز سهشنبه خبر دادند که دیلما روسف، رییسجمهوری برزیل، درخواست همتای ایرانی خود، محمود احمدینژاد، برای دیداری دو جانبه در حاشیه کنفرانس «ریو +۲۰» را رد کرده است.
روزنامه برزیلی «اُگلوبو» روز سهشنبه با درج این خبر نوشت: هیات ایرانی که برای شرکت در این کنفرانس بزرگ جهانی به شهر ریو دوژانیروی برزیل وارد شده «به شدت از این امر ناراحت است».
بر اساس این گزارش، روز جمعه نیز، ادواردو پائس، شهردار ریو دوژانیرو، رونمایی از یک ستون بدل ستونهای تخت جمشید که از سوی دولت ایران به این شهر اهدا شدهاست را لغو کرد و این مراسم رونمایی را به تاخیر انداختهاست.
رسانههای برزیلی توضیح بیشتری در مورد علت رد درخواست دیدار احمدینژاد توسط خانم روسف ندادهاند اما به نوشته «اگلوبو» حضور رییسجمهوری ایران در کنفرانس «ریو +۲۰» اعتراض شمار زیادی از تشکلهای اجتماعی و مذهبی در برزیل را برانگیخته و این تشکلها از دولت برزیل خواستهاند تا محمود احمدینژاد در این کشور به عنوان «عنصر نامطلوب» شناخته شود.
بنا بر گزارشها، روز ۱۷ ژوئن تظاهراتی نیز علیه محمود احمدینژاد در ریو دوژانیرو برگزار شد.
به نوشته روزنامه برزیلی «اگلوبو»، محمود احمدینژاد شب سهشنبه پس از ورود به ریو دوژانیرو ساعاتی را در یک «مجموعه استراحتی ویژه» بهسر برد و سپس «با اسکورت پنج خودرو، شش موتورسیکلت و یک هلیکوپتر، راهی هتل مجلل رویال تولیپ» این شهر شد و قرار است طی مدت اقامتش در برزیل در این هتل بماند.
امروز: در حالی که مفاسد اقتصادی تیم احمدی نژاد هر روز ابعاد تازه تری می یابد، بر دامنه اختلاف سه قوه نیز افزوده شده و هر روز و هفته گروهی از محافل حامی یک طرف به افشاگری علیه طرف دیگر می پردازند. این افشاگری ها در حالی صورت می گیرد که رسانه های حامی دو طرف نیز میدان دار شده و به اعلام مواضع طرفین می پردازند.
در این میان شاید نقش سایت الف نزدیک به احمد توکلی، پسرخاله لاریجانی ها، بیش از بقیه خودنمایی می کند. این نماینده مجلس تهران که در حال حاضر برای حفظ کرسی مرکز پژوهش ها از هیچ کوششی دریغ ندارد، احمدی نژاد و دولتش را متهم کرده است که انتشار اسناد مربوط به زمین خواری برادران لاریجانی، از سوی دولت صورت گرفته است.
احمد توکلی بر این باور است که انتشار اسناد برادران لاریجانی "نشانه های آشکار تلاشی جدی برای به ظاهر انتقام از مسئولین قوه قضاییه و در باطن به انحراف کشاندن مسیر پاکسازی و مبارزه با فساد" است!
وی که در انتخابات دهم از حامیان احمدی نژاد بود و در تخریب نیروهای انقلابی و دلسوز نظام طی سه سال گذشته از هیچ کوششی دریغ نکرده است، اینک اما مدعی است که سابقه تیم احمدی نژاد نشان می دهد برای "تحصیل منافع شخصی" حاضر به هر اقدامی از" تهدید و تطمیع تا مظلوم نمایی و افشاگری نمایی" است. او تیم دولت حاکم را "جریان فاسد مظلوم نما" می خواند. همان جریانی که احمد توکلی در آخرین موضع گیری اش هم اعتراف کرد که باید طی یک سال آینده احمدی نژاد و مردانش را تحمل کرد!
هرچند بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی در سیستم قضایی هیچگاه جدی گرفته نشده و همواره به عنوان اهرمی برای حذف رقیب بوده است، اما این روزها مقامات قضایی کشور ادعا کرده اند که در بحث اختلاس بزرگ و بیمه ایران، بنا دارند بدون ملاحظه جایگاه سیاسی افراد به مجازات خاطیان بپردازند.
همین ادعا باعث شد که نام مدیران ارشد احمدی نژاد بارها در رسانه ها مطرح شود و آنان متهم به رشوه و اختلاس و دخل و تصرف در اموال بیت المال و ... شوند. این مساله انتقاد رییس هیات دولت را در پی داشت.
احمدی نژاد که طی هفت سال گذشته بارها همگان را تهدید به افشاگری کرده، و حتی بدون سند و مدرک مقامات بلندپایه کشور را به فساد مالی متهم ساخته است، متهم کردن مردانش را خلاف قانون اساسی و حقوق شهروندی دانسته و خواستار توقف روال دادگاه ها شده است. درخواستی که نه تنها نادیده گرفته شد، بلکه خط و نشان کشیدن های صادق لاریجانی، قاضی القضات را هم در برداشت.
در همین حال بود که یکی از سایت ها اسنادی از زمین خواری برادران لاریجانی منتشر کرد. اسنادی که بی شباهت به افشاگری های احمدی نژاد و تهدید های وی طی چند سال گذشته نیست.
او پیشترها ادعا کرده بود که ۱۴۰ هزار سند مکتوب علیه ۳۱۴ نفر از رقبا و مخالفان خود دارد. شاید به اعتقاد دولتی ها، اکنون زمان انتشار این اسناد فرا رسیده است.
اولین بار، دو سال پیش احمدی نژاد در سخنرانی خود در کرمان خطاب به یک زمین خوار گفت: «کسی که در اطراف تهران ۳۰۰ هکتار از بهترین زمینهای دولت را سالهاست تصرف کرده و وزیر جهاد کشاورزی قبلی زورش نرسیده و تاکنون وزیر فعلی نیز نتوانسته کاری کند فرض کنید با این وجود قانونی در مجلس تصویب شود که به دولت بگوید که تو موظف هستی به اینها سند بدهی و اگر دولت استنکاف کرد، اجازه داده شود تا به آنها سند داده شود؛ این تبعیض و بیعدالتی است."
جواد لاریجانی همانگونه که احمدی نژاد می گوید متهم است که سالها پیش اقدام به تصرف غیرقانونی زمین های عمومی کرده است. گفته شده که وی در روستای مبارکیه در بخش جواد آباد، شهرستان ورامین حدود ۲۵۰۰ هکتار از زمین های محلی را که "زمین های روستا و زمین های منابع طبیعی" بوده اند، به تصرف خود در آورده و در این زمین ها ۱۲ حلقه چاه غیر مجاز عمیق هم حفاری کرده است و با اعمال نفوذ اجازه نداده است که دولت های هشتم و نهم و دهم این زمین ها را به صاحبان واقعی آن که بیت المال است بازگردانند.
در همین حال، در یکی از اسنادی که اخیرا با مهر وزارت کشاورزی درباره "تصرفات اراضی ملی و تخریب منابع طبیعی توسط آقای محمدجواد لاریجانی" منتشر شده، آمده است: «نامبرده در چند نوبت و بدون اخذ مجوز قانونی به تصرفات عدوانی در بیش از ۳۴۲ هزار هکتار از اراضی ملی ورامین، نگهداری دامهای غیرمجاز (۹۰۰ راس گوسفند و ۲۰۰ نفر شتر) و ...» اقدام کرده است.
واقعیت این است که احمدی نژاد مدتهاست رسما با برادران لاریجانی وارد جنگ شده و به این ترتیب سعی دارد با دادن نشانه هایی آنان را وادار کند که از رسیدگی به پرونده معاون اول فاسد خود دست بردارند و علی لاریجانی در مجلس جلوی افشاگری بیشتر در این خصوص را گرفته و صادق لاریجانی جلوی قضایی شدن مسئله را بگیرد.
در پرونده فساد رحیمی که اولین بار توسط الیاس نادران در مجلس فاش شد، احمدی نژاد تا امروز در چند مرحله سعی کرده است که جلوی رسیدگی به آن را بگیرد. گفته شده که وی بعد از افشاگری نادران، در دیداری با رهبری به وی گفته است که تمامی این پولها در ستاد انتخاباتی وی هزینه شده است تا بدین ترتیب رهبری را متقاعد کند که پرونده رحیمی پیگیری نشود.
وی همچنین در یکی از جلسات هیات دولت نیز به این موضوع اشاره کرده و گفته است که: «اگر رئیس قوه قضاییه میخواهد با فساد مبارزه کند اول باید از برادر خود شروع کند» و سخنرانی کرمان و اینک انتشار اسناد، همگی در جهت تلاش های احمدی نژاد برای مسکوت گذاشتن پرونده فساد رحیمی و مدیرانش ارزیابی می شوند.
در حال حاضر که اختلافات احمدی نژاد با برادران لاریجانی ابعاد تازه تری پیدا کرده است، انتشار اسناد همزمان با برگزاری دادگاه ها معنایی فراتر از یک درز اسناد دارد.
هرچند روزنامه وابسته به دولت تلاش دارد توپ را در زمین هاشمی ها بیندازد و از آب گل آلوده قوه قضاییه و مهدی هاشمی استفاده کند، اما شواهد حاکی از آن است که تیم احمدی نژاد، که مدت ها قبل به اسناد زیادی از وزارت اطلاعات دسترسی یافته اند، در یک سال باقی مانده از ریاست احمدی نژاد بر دولت در تلاش اند تا بتوانند انتقام خود را از همه کسانی که مردان تیم او را هدف قرار داده بودند بگیرد.
امروز: سايت بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران از امروز صبح از دسترس خارج شده است. خبرها از داخل بانك مركزي حاكي از آن است كه شبكه و اينترنت داخلي اين بانك نيز قطع شده و اين مشكل همچنان پابرجاست.
به گزارش ايلنا، كارشناسان شبكه در گفتگو با ايلنا تاكيد كردند كه اين نوع خارج شدن سايت از دسترس به مدت طولاني و قطع شبكه اينترنت داخلي بانك ممکن است نشاندهنده حمله سايبري به سايت بانك مركزي است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سایت نهاد سياستگذار پولی و بانكي کشور در دسترس نيست و گفته می شود كاربران از داخل و خارج اين بانك امكان دسترسي به آن را ندارند.
اين در شرايطي است كه پيش از اين بهمني رئيس كل بانك مركزي اعلام كرده بود: در زمان اجرای هدفمند كردن یارانهها
350 هزار حمله سایبری به بانك مركزی صورت گرفت.
اين موضوع از يك سو حساسيت بالاي اطلاعات در بانك مركزي را نشان ميدهد و از سوي ديگر تلاش دشمنان براي ضربه زدن به اقتصاد كشور را اثبات ميكند.
پيش از اين نيز يك حمله سايبري قدرتمند به سايتهاي داخلي وزارت نفت انجام شده بود كه كارشناسان، هدف طراحان اين حمله را سوء استفاده از اطلاعات داخلي اين وزارتخانه عنوان كردند. باتوجه به حساسيت بالاي اطلاعات نفتي اين موضوع اهميت بالايي پيدا كرد. اكنون نيز اگر اين سرنوشت براي بانك مكزي تكرار شده باشد بايد نگران اطلاعات بانكي كشور بود كه در بزرگترين نهاد سياستگذار پولي و بانكي كشور ذخيره شده است.
گفته می شود بعد از حمله سایبری که به وزارت نفت صورت گرفت این وزارتخانه ضمن از دسترس خارج کردن سایت خود و قطع کردن شبکه داخلی اینترنتی خود با ایزوله کردن فضای مجازی سعی در برطرف کردن حملات سایبری به سایت خود کرده بود حالا امروز بانک مرکزی نیز ظاهرا با این عمل مواجه شده است هرچند که هنوز مقامات در این خصوص توضیحی ارائه ندادهاند.
امروز: دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب حزب اعتماد ملی را یک حزب تعطیل دانست و گفت: حزبی که کنگره برگزار نکرده شورای مرکزی در آن انتخاب نشده و دبیرکل ندارد عملاً یک حزب تعطیل بوده و ممکن است از تشکیلات این حزب سوء استفاده شود.
به گزارش فارس، محمود عباسزاده مشکینی دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب اظهار داشت: تخلفات احزاب در 10 بند و در ماده 16 قانون احزاب احصاء شده است و احزاب از اعمالی که در آن ذکر شده منع شدهاند؛ از این رو هر حزبی که مرتکب یکی از این بندها شود کمیسیون طبق قانون میتواند تذکر کتبی و اخطار داده و در نهایت پرونده را توقیف و تقاضای انحلال از دادگاه را داشته باشد.
دبیرکمیسیون ماده 10 احزاب با بیان اینکه متأسفانه طبق قانون فعلی احزاب، تخلفات تشکیلاتی احزاب، منجر به انحلال حزب نمیشود، تصریح کرد: این ضعف قانون ما است؛ یعنی بر اساس قانون فعلی احزاب، حزبی که در طول عمر خود کنگره ندارد را نمیتوان منحل کرد.
وی در ادامه به وضعیت حزب اعتماد ملی اشاره کرد و یادآور شد: اعتماد ملی حزبی است که مجمع یا کنگره دورهای خود را برگزار نکرده است؛ اعضای شورای مرکزی احزاب مسئولیت حزب، سیاستگذاری و اجرای سیاستهای آن را بر عهده دارند.
عباسزادهمشکینی با تأکید بر اینکه احزاب به صورت دورهای کنگره برگزار میکنند و از این طریق شورای مرکزی هر حزب مشخص میشوند سپس شورای مرکزی دبیرکل را انتخاب میکنند، گفت: حزبی که کنگره و مجمع برگزار نکرده و شورای مرکزی ندارد به طور طبیعی بدون دبیرکل، است و از نظر حقوقی کسی جوابگوی عملکرد این احزاب نیست.
دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب با تأکید بر اینکه قانون احزاب در خصوص تخلفات تشکیلاتی احزاب خلأ دارد، یادآور شد: نمیتوان به استناد تخلف تشکیلاتی یک حزب را منحل کرد.
وی با تأکید بر اینکه حزبی که کنگره و مجمع عمومی برگزار نکرده شورای مرکزی در آن انتخاب نشده و دبیرکل ندارد عملاً یک حزب تعطیل است، افزود: ممکن است از دفتر و تشکیلات این حزب سوء استفاده شود چرا که شورای مرکزی و دبیرکل ندارد.
عباسزاده مشکینی خاطرنشان کرد: کمیسیون در برخورد با این احزاب این خلأ را دارد که با چه کسی برخورد کند از این رو در پیشنویس اصلاح قانون احزاب این خلأها دیده شده است؛ سال گذشته این پیشنویس به مجلس فرستاده و در کمیسیونهای مربوطه به ویژه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس بررسی و تصویب شد و اکنون برای ورود به صحن آماده شده است.
دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب در پایان از هیئترئیسه مجلس درخواست کرد که اهتمام کرده و این قانون را تصویب کنند.
امروز: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که هماکنون بحث در خصوص استیضاح 3 وزیر در مجلس مطرح است.
جواد جهانگیرزاده عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه هماکنون بحث در خصوص استیضاح 3 وزیر در مجلس مطرح است، اظهار داشت: با توجه به شرایطی که کشاورزان دارند و مشکلات موجود در این عرصه و همچنین افزایش قیمت مواد لبنی و شیر که گرفتاریهایی را برای مردم بوجود آورده، یکی از استیضاحهایی مطرح در مجلس استیضاح وزیر کشاورزی است.
وی ادامه داد: همچنین شنیدم که برخی نمایندگان به دنبال استیضاح وزیر کشور هستند؛ البته از دلایل این استیضاح اطلاع کافی ندارم.
جهانگیرزاده همچنین گفت: استیضاح دیگری که هم از مجلس هشتم مطرح بود، استیضاح شیخالاسلام وزیر کار است. که تعدادی از نمایندگان به دلیل انتصاب سعید مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی این موضوع را دنبال میکنند.
امروز: عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي از تهيه متن و جمع آوري امضا توسط تعدادي از نمايندگان براي استيضاح وزير کشور خبر داد.
عزت الله يوسفيان ملا نماينده آمل در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بيان اينکه با تعدادي از نمايندگان در حال تهيه متني براي استيضاح وزير کشور هستيم گفت: نارسايي هايي از جمله رها بودن زير مجموعه هاي وزارت کشور، وضعيت نابسامان مديريتي اين وزارتخانه و جوابگو نبودن معاونان دلايلي است که نمايندگان را بر آن داشت تا از وزير کشور توضيح بخواهند.
وي با اشاره به اينکه روز يکشنبه براي اين استيضاح به جمع آوري امضاء خواهيم پرداخت افزود: هنوز هيچ امضايي براي استيضاح مصطفي محمد نجار جمع آوري نشده ولي در اين خصوص تعداد زيادي از نمايندگان اعلام آمادگي کرده اند.
امروز: قیمت انواع سکه و ارز در بازار تهران امروز (چهارشنبه) با افزایش مواجه شده به طوری که سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار تهران به 691 هزار تومان و طرح قدیم به 695 هزار تومان رسیده است.
به گزارش مهر در همین حال، قیمت نیم سکه 346 هزار تومان، ربع سکه 183 هزار تومان و سکه گرمی 107 هزار تومان اعلام شده است.
هر اونس طلا در بازارهای جهانی امروز به بیش از یکهزار و 618 دلار رسیده، ضمن اینکه هر گرمی طلای 18 عیار در بازار تهران 70 هزار و 594 تومان معامله شده است.
از بازار ارز هم قیمت دلار امروز به 1822 تومان و یورو به 2320 تومان افزایش یافته است.
امروز: مصطفی افضلیفرد، نماینده اردبیل در مجلس اسلامی ایران، اعلام کرد ۸۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی استان اردبیل تعطیل شده است.
افضلیفرد روز سهشنبه (۳۰ خرداد / ۱۹ ژوئن) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل گفت: «برای ما قابل قبول نیست که بهرغم تولیدات انبوه محصولات کشاورزی و باغی از داشتن صنایع تبدیلی بیبهره باشیم یا کارخانههای ما به گونهای در حالت رکود و تعطیلی قرار گیرند که نرخ بیکاری در این استان به بیش از ۸/ ۱۴ درصد برسد.»
وی با اعلام این نکته که یک سوم ظرفیت کشاورزی کشور و استان اردبیل تعطیل شده یا خالی است، گفت شمار بیکاران در استان اردبیل بیش از ۶۰ هزار نفر است.
امروز: محمدصدیق کبودوند رییس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان در بیست و پنجمین روز اعتصاب غذای خود در زندان طی نامه ای خطاب به صادق لاریجانی خواستار استعفای وی شد.
به گزارش کلمه در بخشی از این نامه آمده است: از آنجا که امکان نوشتن و ارسال بیش از این چند جمله در زندان امکان پذیر نیست، لذا به همین بسنده نموده و توجه جنابعالی را به رفتارهای خلاف قانون، افزایش خشونت ها و شکنجه ها و افزایش بی دادگری ها و صدور بی رویه احکام غیر عادلانه در دوره چند ساله مدیریت شما بر دستگاه قضایی جلب می نمایم.
محمدصدیق کبودوند، فعال حقوق بشر دربند از روز شنبه ششم خرداد ماه دست به اعتصاب غذا زده است و صبح روز یکشنبه ١۴خردادماه به علت کاهش شدید فشار خون و وخیم شدن وضعیت جسمانی اش به بهداری زندان منتقل و مورد معاینه و درمان قرار گرفت.
کبودوند از بیماری پروستات رنج می برد و پزشکی قانونی برای وی عدم تحمل کیفر صادر کرد اما مانند بسیاری از موارد دیگر دستور پزشک نادیده گرفته شده است.
سردبیر نشریه پیام مردم، از دهم تیر ماه سال ۱۳۸۶ بازداشت شده و در دادگاه انقلاب تهران به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق تشکیل و اداره سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان به ده سال حبس و از بابت تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق ارتباط و مراوده با سازمانهای بینالمللی حقوق بشر و ارتباط و مکاتبه با شخص کوفی عنان دبیرکل سازمان ملل متحد و گفتگو با رسانههای عمومی به یکسال حبس و جمعاً به یازده سال حبس محکوم شده که در شعبه ۵۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران ده سال حبس از بابت تاسیس سازمان، مورد تایید قرار گرفته و قطعی شده است.
به گفته خانواده کبودوند وی که تا پیش از بازداشت هیچگونه سابقه بیماری نداشته، در جریان نگهداری ۷ ماهه وی در شرایط سخت سلول انفرادی، به بیماریهای ریوی، کلیوی و پوستی دچار شده و حتی سکته خفیف مغزی نیز داشته است.
متن کامل نامه این فعال حقوق بشر که در اختیار کلمه قرار گرفته به شرح زیر است:
جناب آیت الله صادق لاریجانی
رییس دستگاه قضایی جمهوری اسلامی
از سخنرانی ها و گفتگوهای چندساله اخیر شما پیداست که جنابعالی نه به عنوان یک قاضی القضات دادگر، عدالت پرور، قانون مدار و مستقل، بلکه به عنوان سیاستمداری طرفدار خشونت و سرکوب شناخته شده اید که حتی در برخی سخنرانی های عمومی تان نیز بدون آن که پرونده متهم و یا متهمان را مطالعه کرده باشید و بدون رعایت کمترین اصول و قواعد و استانداردهای قضایی و دادگری و دادخواهی، پیشاپیش حکم به محکومیت حتی در حد اعدام متهمان صادر و اعلام می دارید. و البته قضات زیر نظر جنابعالی کمابیش چنین رویه و رویکردی دارند. و این درحالی است که بخش عمده ای از دستگاه تحت مدیریت زیر نام دادگاه های انقلاب اسلامی، دربست در اختیار دستگاه امنیتی کشور قرار دارند وشنیده و دیده شده که این دسته از قضات بارها اقرار کرده اند که بدون اذن و اجازه بازجویان وزارت خانه امنیتی متصل به قوه اجرایی نمی توانند قلم بر روی کاغذ بیاورند. احکامی که توسط چنین دادگاه هایی به ویژه موارد مربوط به متهمان سیاسی موسوم به متهمان امنیتی ارایه می گردد از پیش توسط بازجویان و پلیس امنیتی و اطلاعاتی صادر شده و فقط امضای آن به قاضی های انقلابی واگذار می شود.
از سویی دادستان ها نیز هیچ گونه اداره و استقلالی از خود ندارند. آنها هم مجری اوامر ماموران وزارت اطلاعات اند آنها تنها قادر اند برخی از سلایق خود رابه جای قوانین که باید در تمامی زندان ها و برای تمامی زندانیان جاری و اجرا شود، اعمال کنند و بر اساس سلایق و امیال خود برخی از زندانیان را بر خلاف قانون رسم، عرف، دین و مذهب و انسانیت از ابتدایی ترین حقوق فردی و خانوادگی محروم کنند و اسم این اقدام غیر قانونی و غیر انسانی را تنبیه افراد، "ماندگار بر سر مواضع خود" بگذارند اگر چه انتظاری بیش از این از شما و دستگاه تحت مدیریت شما نیست، با این حال جنابعالی در حالی از برخورد دولت های دیگر با زندانیان و اعتصاب غذای آنها داد سخن سر می دهید که انگار توجهی خاص به خواسته های انسانی و عاطفی زندانیان سیاسی بیمار و دارای فرزند بیمار دارید!!
شما در حالی دولتی را ضد بشری می دانید که آن دولت بر خلاف رویه و عمل برخی دولت های مدعی رعایت کرامت انسانی و اسلامی انسان ها، زندانیانی که دست به اعتصاب غذا می زنند آزاد می کند، حتی اگر آن زندانی دست به اسلحه برده و بر علیه آن دولت جنگیده باشید.
در هر حال از آنجا که امکان نوشتن و ارسال بیش از این چند جمله در زندان امکان پذیر نیست، لذا به همین بسنده نموده و توجه جنابعالی را به رفتارهای خلاف قانون، افزایش خشونت ها و شکنجه ها و افزایش بی دادگری ها و صدور بی رویه احکام غیر عادلانه در دوره چند ساله مدیریت شما بر دستگاه قضایی جلب می نمایم و به عنوان یک شهروند این کشور جنابعالی را به استعفا و کناره گیری از این مقام دعوت و شما را به قبول امام جماعت و ایراد سخنرانی های آتشین سیاسی فرا می خوانم.
بی تردید استعفای جنابعالی از والا مقامی دستگاه قضایی کمک بزرگی به کاهش بی دادگری ها و بی عدالتی ها در کشور خواهد بود.
تهران زندان اوین
محمد صدیق کبودوند
نامه ای به رئیس دستگاه قضایی پس از 25 روز اعتصاب غذا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر