-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ فروردین ۱۶, چهارشنبه

Latest News from Emrooz for 04/03/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: معاون وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که هنوز با قطعیت نمی‌توان از زمان و محل برگزاری مذاکرات اتمی سخن گفت. وی شرایط کنونی را پیچیده خواند و تاخیر در برگزاری گفت‌وگوها را سبب وخیم‌تر شدن اوضاع دانست.
به گزارش دویچه وله به گفته‌ی مقام‌های روسی، هنوز زمان و مکان مذاکرات اتمی با ایران تعیین نشده است. سرگئی ریابکوف، معاون وزارت خارجه روسیه، در روز دوشنبه (۱۴ فروردین / ۲ آوریل) در گفت‌وگو با خبرگزاری اینترفاکس تایید کرد که «محل و زمان قطعی مذاکرات میان ایران و گروه شش کشور هنوز مشخص نشده است.»
ریابکوف: برگزاری هرچه سریع‌تر مذاکرات ضروری است
به گفته‌ی ریابکوف، ملاقات میان نمایندگان ایران و گروه شش کشور می‌تواند در ۱۳ یا ۱۴ آوریل (۲۵ یا ۲۶ فروردین) و یا حتی روزهای بعدی صورت گیرد. وی افزود: «اما این مذاکرات باید هر چه زودتر آغاز شود.» معاون وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد: «شرایط بسیار پیچیده است و می‌تواند وخیم‌تر شود. بیش از این نمی‌توان انتظار کشید. این مذاکرات از اهمیت زیادی برخوردارند.»
به گفته‌ی ناظران سیاسی، سخنان ریابکوف واکنش به اظهارات هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، بوده است. کلینتون پیشتر گفته بود که مذاکرات میان ایران و گروه ۵+۱ در روزهای ۱۳ و ۱۴ آوریل در استانبول برگزار خواهد شد. به نظر می‌رسد که تردیدهای ایران در مورد محل برگزاری مذاکرات اتمی تاریخ مذاکرات را نیز زیر سوال برده است.
یک دیپلمات اروپایی در بروکسل که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه تصریح کرد: «به‌رغم اظهارات کلینتون نمی‌توان با قطعیت از استانبول به عنوان محل مذاکرات سخن گفت.» این دیپلمات افزود: «شاید شروع مذاکرات که برای ۱۳ آوریل در نظر گرفته شده بود، به روز ۱۴ آوریل تغییر یابد.»
از سوی دیگر ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در روز دوشنبه (۲ آوریل) گفت، کشورهای گروه ۵+۱ درباره زمان و مکان مذاکرات توافق دارند و این بر عهده جمهوری اسلامی است که به پیشنهاد آنان پاسخی روشن دهد.
انتقاد روسیه از مواضع اسرائیل
معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین از موضع اسرائیل در قبال برنامه اتمی ایران انتقاد کرد. مقام‌های اسرائیلی پیشتر گفته بودند که شکست تلاش‌های دیپلماتیک راهی جز حمله نظامی باقی نخواهد گذاشت. ریابکوف گفت: «متاسفانه بویژه در اسرائیل تندروهایی هستند که به توافق‌ها در چارچوب‌های دیپلماتیک باور ندارند و سخن از امکان توسل به خشونت را پیش می‌کشند.»
این مقام روسی افزود: «تهدیدهای اسرائیل باید پایان گیرد. در شرایط تهدید و تحریم نمی‌توان از ایران انتظار گذشت و مصالحه را داشت.»
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، نیز در روز دوشنبه (۱۴ فروردین / ۲ آوریل) در حاشیه سفرش به ارمنستان پیرامون حمله به ایران هشدار داد. لاوروف تصریح کرد که حمله‌ی پیشگیرانه به مراکز اتمی ایران مغایر حقوق بین‌المللی است. آمریکا و اسرائیل حمله نظامی به مراکز اتمی ایران را به عنوان آخرین گزینه‌ی ممکن منتفی نمی‌دانند.
آخرین نشست جمهوری اسلامی با گروه ۵+۱ در ژانویه ۲۰۱۰ در استانبول برگزار شد که بدون نتیجه‌ی مشخصی عملاَ به شکست انجامید.


 


امروز: سازمان بهزیستی استان تهران برنامه های رقص و آواز در مهدکودک ها را "غیر اخلاقی" خوانده و گفته است که این سازمان با مهدکودک هایی که از این گونه برنامه ها داشته باشند "برخورد شدیدی" می کند.
ولی الله نصر، مدیرکل بهزیستی استان تهران در گفتگو با خبرگزاری فارس گفت: "برنامه های آموزشی مهدکودک ها باید در راستای موازین اسلامی باشد."
به گزارش بی بی سی به گفته این مقام مسئول، برنامه های کاری مهدکودک ها تدوین شده و برایشان ارسال شده است و مهدکودک ها "حق آموزش برنامه های غیر اخلاقی" را ندارند.
آقای نصر گفت: "یکی از اصلی ترین برنامه های سازمان بهزیستی در سال جاری کنترل برنامه های آموزشی در مهد کودک هاست به طوری که باید این برنامه ها در راستای موازین اسلامی و شرعی باشد."
مدیرکل بهزیستی تهران گفت که با مهد کودک هایی که از این موازین تخلف کنند "برخورد شدیدی" صورت می گیرد اما به جزییات بیشتری در این باره اشاره نکرد.
این نخستین بار نیست که مقامات مسئول درباره ممنوعیت آنچه برنامه های غیر دینی و غیر اخلاقی می خوانند سخن می گویند.
احمد اسفندیاری، سرپرست سازمان بهزیستی هم تابستان سال گذشته اعلام کرده بود این سازمان به دنبال اجرای آموزش‌های دینی در مهد کودک هاست و در همین راستا تلاش می‌شود مهدکودک های مساجد و قرآنی به زودی فعال شود.
شهریور ماه سال گذشته نیز رسانه های ایران از اعمال سیاست‌های "تفکیک جنسیتی" در مهد‌کودک ها و دوره‌های پیش‌دبستانی خبر دادند.
به گزارش روزنامه شرق، وزارت آموزش و پرورش با ارسال بخشنامه‌ای اعلام کرده بود "اختلاط نوآموزان دختر و پسر در کلاس‌های پیش‌دبستانی و مهد‌های کودک ممنوع است."
بر اساس گزارش های رسانه های ایران، طرح‌هایی از جمله "مهدکودک‌های قرآنی"و "عمو روحانی در مهدکودک‌ها" نیز تا کنون از سوی مسئولان آموزش و پرورش مطرح شده است.
در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۹ نیز مصطفی محمد نجار، وزیر کشور ایران ضمن اشاره به اینکه در مهدکودک‌ها "ناهنجاری هایی" وجود دارد گفته بود که طرح حجاب و عفاف با جدیت از مهدکودک ها تا ادارات اجرا می شود.


 


امروز: طرح نظارت مجلس بر امور نمایندگان که با ایراد شورای نگهبان به مجلس برگردانده شده بود، در نشست علنی روز، سه شنبه ۱۵ فروردین به تصویب نمایندگان رسید و برای تائید نهایی به شورای نگهبان فرستاده شد.
به گزارش بی بی سی بر اساس طرح نظارت بر نمایندگان مجلس، نظارت بر رفتار و عملکرد نمایندگان مجلس افزایش یافته که این معیار تعیین صلاحیت آنها در آینده خواهد بود.
طرح "نظارت برعملکرد نمایندگان مجلس" در سال ۱۳۸۹ از سوی ۵۵ نماینده مجلس ارائه و کلیات آن در اردیبهشت سال پیش به رغم مخالفت گروهی از نمایندگان به تصویب رسید.
تهیه کنندگان این طرح، ارائه آن را در راستای "اقدام عملی" در پاسخ به سخنان آیت الله علی خامنه ای خوانده بودند.
آیت الله خامنه ای، رهبر ایران نزدیک به دو سال پیش خواهان اعمال نظارت بیشتر بر کار نمایندگان مجلس شده و گفته بود: "باید یک ساز و کار نظارتی در مجلس تعریف کنید که اگر کسی در مقام نمایندگی کوتاهی یا سوء استفاده کرد، بتوانید او را مواخذه کنید."
حسین سبحانی نیا، عضو هیات رئیسه مجلس ایران به خبرگزاری فارس گفته است این طرح در مجلس نهم به اجرا گذاشته خواهد شد.
مجلس در مهرماه سال پیش این طرح را به تصویب رساند و برای تائید نهایی به شورای نگهبان ارسال کرد اما شورای نگهبان، طرح نظارت مجلس بر امور نمایندگان را "خلاف موازین شرع و اصول قانون اساسی" تشخیص داد و آن را برای رفع ایراد به مجلس بازگرداند.
مخالفان می‌گویند این طرح به معنای محدود کردن اختیارات نمایندگان به خصوص نمایندگان منتقد است و برای آزادی عمل نمایندگان برای اجرای وظایف خود مانع ایجاد می کند و استقلال آنها را زیر سئوال می‌برد.
موافقان طرح در مقابل می‌گویند که طرح نظارت بر عملکرد نمایندگان مجلس، منجر به افزایش کارایی آنها شده و جلوی تخلفات احتمالی را می‌گیرد که در نهایت منجر به افزایش اقتدار مجلس می‌شود.
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به منتقدان گفته است که نظارت مجلس بر نمایندگان به معنی مخدوش کردن وظایف نمایندگی نیست بلکه نمایندگان "در مواردی مانند تحقیق و تفحص، سئوال کردن و استیضاح آزاد هستند و این نظارت به هیچوجه نباید اخلالی در این آزادی نمایندگان به وجود بیاورد."
طبق این طرح، قرار است هیاتی با حضور نمایندگان مجلس تشکیل شود که این هیات مامور رسیدگی به گزارش‌های تخلفات احتمالی، از جمله "رفتار خلاف شئون نمایندگان"، اعمال "خلاف امنیت ملی" می‌شود.
در صورتی که تخلف نمایندگان "احراز" شود، این هیات می تواند برای نماینده مجازات تعیین کند و او را از نطق میان دستور و عضویت در کمیسیون ها و هیات رئیسه بازدارد.


 


امروز: علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران خواستار پیگیری کمیسیون اقتصادی مجلس درباره "برداشت شبانه و بدون اطلاع بانک مرکزی از حساب بانک ها" شده است.
در همین حال تعدادی از مدیران بانکها هم از نمایندگان مجلس خواسته اند که به این موضوع رسیدگی کنند.
به گزارش بی بی سی در همین رابطه مصطفی رضا حسینی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ایران روز سه شنبه پانزدهم فروردین ماه ضمن انتقاد شدید از اقدام دولت و بانک مرکزی در برداشت غیرقانونی از حساب بانکها، به خبرگزاری مهر گفته است: "این اقدام به منزله فرار از قانون و استفاده از راههای غیرقانونی است."
آقای حسینی با اشاره به این که بیشتر بانک هایی که از حساب آنها برداشت شده، خصوصی هستند افزوده: "برداشت شبانه و بدون اجازه از حساب بانک ها، سرمایه گذاری در کشور را به خطر می اندازد و سرمایه گذاران خارجی را که در صدد همکاری و ایجاد بانک در کشور هستند وادار به عقب نشینی می کند."
این نماینده مجلس همچنین گفته است که پیش از این دولت یک بار از حساب بانک ها برداشت کرده بود که با پیگیری های مجلس، ۹۰ درصد پول بازگشت داده شد.
در اواخر سال ۱۳۹۰، رسانه های ایران گزارش کردندکه بانک مرکزی ایران حدود ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار از منابع بانکهای ایران را که در حساب این بانک بود، به حساب دیگری واریز کرده است.
در پی انتشار این اخبار، بانک مرکزی تائید کرد که از حساب بانک ها بابت "بخشی از ما به التفاوت قیمت ارز خریداری شده از بانک مرکزی" مبالغی را برداشت کرده است.
روابط عمومی بانک مرکزی همچنین توضیح داد که "برداشت از حساب بانکها در راستای اجرای مصوبه کمیته ساماندهی بازار ارز بوده که در اواسط بهمن ماه سال گذشته به بانک ها ابلاغ شده است."
با آن که بانک مرکزی ایران اعلام کردکه پس از درخواست از بانک‌ها برای ارائه اطلاعات مربوط به ارزهای دریافتی خود و کوتاهی آنها، مبالغ مربوط به "مابه‌التفاوت ارزی" را از حساب این بانک‌ها کم کرده، کانون بانک‌های خصوصی در ایران در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی ایران اعلام کرد که "اعضای این کانون، از دلیل برداشت مبالغ مذکور، مستندات قانونی یا بخشنامه ابلاغی که مبالغ برداشتی بابت چه موردی است، بی‌اطلاع هستند."
کانون بانک‌های خصوصی ایران همچنین در این نامه هشدار داد: " آثار منفی این عملکرد بر بازار سرمایه و وضعیت بانک‌ها، خصوصا بانک‌های خصوصی غیرقابل‌پیش‌بینی و تصور خواهد بود."
گفته شده برخی از بانک هایی که از حساب آنها پول برداشت شده، در حوزه صنعت و معدن پروژه های عظیمی را اجرا می کنند.


 


امروز: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در عرصه مین‌زدایی کارهایی که در گستره نظام بین‌الملل شده است کافی نیست و باید تقویت شود.

به گزارش ایلنا، سردار احمد وحیدی در کنفرانس بین‌المللی مین‌زدایی با تبریک عید نوروز، درباره پدیده مین‌گذاری در مناطق عملیاتی اظهار کرد: از نظر اسلام زمین بر ما حق دارد و ما نباید آن را آلوده کنیم، اما متاسفانه طبیعت در جنگ‌ها توسط بداندیشان به عنصری آلوده تبدیل می‌شود که برای کشتار انسان‌هاست، کاش مینی کاشته نشود که ما به دنبال پاکسازی آن باشیم.

وی با انتقاد از اظهارات و مواضع جنگ‌طلبانه برخی قدرت‌ها، گفت: مگر قرار نبود در هزاره سوم خبری از جنگ نباشد، اما چرا این ‌قدر سخن از جنگ به میان می‌آورند و قدرت‌های بزرگ کشورهای دیگر را تهدید می‌کنند و حتی گروه‌های تروریستی را برای جنگ‌های داخلی تشویق می‌کنند؟ در کردستان همین گروهک‌های تروریست بودند که مناطق را به مین آلوده کردند و جان بسیاری از مردم مظلوم این منطقه را گرفتند، این گروهک‌ها همواره از سوی قدرت‌های بزرگ حمایت می‌شوند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: در همسایگی ما جلسه‌ای تشکیل داده‌اند و برای ایجاد جنگ داخلی و حمایت از گروهک‌های تروریستی در آن کشور سخن می‌گویند. اما ما با این ادبیات جنگ‌طلبانه و تشویق به جنگ‌های داخلی مخالفیم و معتقدیم باید با این ادبیات مقابله شود. آقای دبیرکل سازمان ملل باید بگوید که چه فکری برای جلوگیری از این ادبیات دارد. کسانی که اینگونه سخن از جنگ به میان می‌آورند از درد و رنج آسیب‌دیدگان جنگ و مناطق مین‌گذاری شده آشنا نیستند. یکی از پیام‌های این کنفرانس می‌تواند مقابله با این ادبیات باشد. ما در میادین مین در همین سال گذشته از نیروهای فعال در مین‌زدایی شهید دادیم حتی پنج دانشمند ما ترور شدند در حالی که تنها جرمشان تدریس بود.

سردار وحیدی در ادامه سخنان خود گفت: در عرصه مین‌زدایی کارهایی که در گستره نظام بین‌الملل شده است کافی نیست و باید تقویت شود. پروژه‌های تحقیقاتی در این زمینه تا جایی که ما اطلاع داریم خیلی کم است. نهادهای بین‌المللی هم به ما در مین‌زدایی کمک چندانی نکرده‌اند، آن‌ها حتی نرم‌افزار مدیریت مین‌زدایی را به ما ندادند. به نظر من این نهاد‌ها نگاه جانبدارانه دارند، اما ما در ایران به رغم کمک‌ نکردن‌های بین‌المللی توانستیم به موفقیت‌های بزرگی برسیم و از ۴۲ هزار کیلومتر مربع زمین‌های آلوده، ۴۱ هزار کیلومتر مربع پاکسازی شده است و این موفقیت با همکاری گروه‌هایی از نهادهای نظامی و غیرنظامی بدست آمده است.

وی افزود: ما در ایران از پروژه‌های تحقیقاتی حمایت می‌کنیم و دوستان ما استانداردهای ملی در زمینه مین‌زدایی را تهیه کرده‌اند. برنامه ما این است که در آینده نزدیک پاکسازی میادین مین را به اتمام برسانیم و اگر همکاری‌های خوب بین‌المللی در عرصه وسیع‌تر شکل بگیرد شاهد جهانی عاری از مین خواهیم بود.


 


امروز: به گفته رییس هیئت مدیره انجمن دفاترمسافرتی و گردشگری، به دلیل مشکلات ارزی و اقتصادی، آمارسفرهای خارجی در سال جاری کاهش چشمگیری داشته است.

«اکبرغمخوار» رییس هیئت مدیره انجمن دفاترمسافرتی و گردشگری در گفتگو با خبرنگار ایلنا گفت: بر اساس آمار اعلام شده در سال جدید تعداد سفرهای نوروزی داخلی بیش از سفرهای خارجی بوده است، این در حالیست که سفرهای نوروزی داخلی نسبت به سال‌های اخیرنیز افزایش داشته است.

غمخواردر مورد کاهش سفرهای خارجی گفت: امسال به دلیل مشکلات ارزی و همچنین اقتصادی، آمارسفرهای خارجی هم نسبت به سفرهای داخلی وهم نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

به گفته وي با آغاز شدن تعطیلات نوروزی طبق روال هرسال، قیمت بلیت‌های بخش حمل و نقل برون شهری با افزایش ۲۰ درصدی نرخ بلیت همراه بود، اما از امروز قیمت بلیت‌های اتوبوس به نرخ قبل از نوروز بازگشت.

وی درپایان تاکید کرد: بیشترین تعداد سفرهای نوروزی داخلی امسال به چهاراستان مازندران، خراسان رضوی، فارس واصفهان بوده است.


 


امروز: در نخستين روزهاي اداري سال جديد، جمع كثيري از وزرا و نمايندگان سابق مجلس شوراي اسلامي، استادان دانشگاه‌ها، شخصيت‌هاي حقيقي و حقوقي در نهادها و سازمان‌هاي مختلف، نمايندگان احزاب و جمعي از مديران و مسئولان فرهنگي، اقتصادي و سياسي كشور در چند نوبت با حضور در دفتر مجمع تشخيص مصلحت نظام، حلول سال جديد را به آيت‌الله هاشمي رفسنجاني تبريك و تهنيت گفتند.

به گزارش ایلنا در اين ديدارها آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با تبريك متقابل سال جديد، ابراز اميدواري كرد سال جديد مقارن با موفقيت و بهروزي بيشتر نظام اسلامي و سعادت روزافزون مردم كشورمان باشد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با توجه به نامگذاري امسال توسط رهبري انقلاب به عنوان سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني اظهار داشت، انتخاب اين عنوان نشان از اهميت و جايگاه بالاي كار، توليد و سرمايه‌گذاري براي رونق اقتصادي و رفع مشكلات كنوني مردم دارد و اميدواريم اين تأكيد، توسط مسئولان در حدّ شعار باقي نمانده و عملاً تحقق يافته و برنامه‌ريزي‌ها در اين جهت باشد.

ايشان با اشاره به سياست دولت در دهه هفتاد مبني بر تأكيد بر كار و سازندگي و پرهيز از سياست‌زدگي گفت: اگر در آن مقطع زماني و پس از دوران دفاع مقدس كه كشور وارث خرابي‌ها و ويراني‌هاي ناشي از جنگ بود اين سياست دنبال نمي‌شد قطعاً آن حجم بزرگ از بازسازي و سازندگي در كشور تحقق پيدا نمي‌كرد.

ايشان با اشاره به تأكيد رهبري انقلاب بر حمايت از توليد و كار و سرمايه ايراني گفت: متأسفانه در سالهاي اخير حجم واردات بي‌رويه كالاهاي خارجي، عرصه را بر رشد و رونق توليدات داخلي تنگ كرده است كه اميدواريم امسال، كار، توليد و سرمايه‌گذاري مورد توجه بيشتر قرار گيرد.

ايشان به تدوين سند چشم‌انداز 20 ساله كشور در مجمع تشخيص مصلحت نظام اشاره و آن را سندي راهبردي براي تحقق اهداف جمهوري اسلامي ايران توصيف كرد و گفت: همراه با تدوين اين سند، اصل 44 قانون اساسي نيز براي حمايت از سرمايه‌گذاري‌هاي خصوصي اصلاح شد كه انحراف از برنامه‌ها، مانع از پياده شدن اهداف متعالي اين برنامه‌ها شده است.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با طرح اين سؤال كه موانع تحقق توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني چيست؟ از كليه صاحب‌نظران و كارشناسان و انديشمندان خواست تا نظرات خود را به دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام منعكس كنند و مجمع آمادگي دارد تا در تدوين سياست‌هاي كلي نظام، پيشنهادات رسيده را مورد بررسي قرار داده و به كار گيرد.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني به كارگيري و استفاده از افراد مجرب بازنشسته كشور را براي رونق بخش‌هاي خصوصي كشور و توليد مورد تأكيد قرار داد.


 


امروز: نماینده هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به سخنان امروز رهبری دردیدار نوروزی با مسئولان و تاکید پر رنگی که ایشان بر تعامل مجلس و دولت داشتند بعید به نظر می‌رسد که بحث استیضاح وزیر کار ادامه پیدا کند.
ولی اسماعیلی با اشاره به موضوع استیضاح وزیر کار خاطر نشان کرد: نامه این استیضاح امروزدر مجلس تحویل هیئت رئیسه شد که هنوز اعلام وصول نشده است.

اسماعیلی اضافه کرد: با توجه به سخنان امروز رهبری دردیدار نوروزی با مسئولان و تاکید پر رنگی که ایشان بر تعامل مجلس و دولت داشتند بعید به نظر می‌رسد که بحث استیضاح وزیر کار ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه استیضاح باید از عوامل مستند و محکمه پسند برخوردار باشد تاکید کرد: مجلس باید کارنامه عملکرد افراد را بررسی کند و اینکه مجلس در این مسائل ورود کند از نظر من خوشایند نیست.


 


امروز: يك كارشناس مسائل كارگري گفت: سازمان تامين اجتماعي يك سازمان بين النسلي متعلق به جامعه كارگري كشور است. از اين رو مدير عامل اين سازمان بايد توانايي مديريت منابع وسيع اين سازمان را داشته باشد كه متاسفانه مديرعامل جديد از اين تخصص بي‌بهره است.

محمدرضا عمادي در گفتگو با خبرنگار ايلنا مخالفت خود را با انتصاب مرتضوي به عنوان مدير عامل سازمان تامين اجتماعي اعلام كرد و خاطرنشان ساخت: با وجود آنكه در رابطه با انتصاب مرتضوي وزير نيز تابع سياست هاي دولت بود اما نمايندگان در صورتي كه ادعاي وزير در خصوص انتصاب مرتضوي را قانع كننده ندانند ناچارند او را استيضاح كنند.

اين فعال كارگري با اشاره به عدم تخصص و توانايي سعيد مرتضوي به عنوان مدير عامل سازمان تامين اجتماعي تصريح كرد: سازمان تامين اجتماعي يك سازمان بين النسلي متعلق به جامعه كارگري كشور است. از اين رو مدير عامل اين سازمان بايد توانايي مديريت منابع وسيع اين سازمان را داشته باشد.

او سوء مديريت در نحوه اداره سازمان تامين اجتماعي را عامل بروز مشكلات براي كارگران اعلام كرد و خاطرنشان ساخت: مدير عامل سازمان تامين اجتماعي بايد با رعايت اصل سه جانبه گرايي و نظر مستقل نمايندگان كارگري و كارفرمايي انتخاب شود.


 


امروز: رئيس كانون بازنشستگان و مستمري‌بگيران سازمان تامين اجتماعي با بيان اينكه انتصاب سعيد مرتضوي توسط احمدی نژاد صورت گرفته است، گفت: نمايندگان مجلس نسبت به انتخاب احمدی نژاد احترام بگذارند.

به گزارش ایلنا علي اكبر خبازها با بيان اين كه مرتضوي گزينه احمدی نژاد است تصريح كرد: از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي درخواست مي كنيم با ناديده گرفتن مسئله فرصت كار را به وزير تعاون كار و رفاه اجتماعي بدهند و از طرح استيضاح وزير صرف نظر كنند.

خبازها در پاسخ به اين سئوال كه عامل تخصص در مديريت بزرگترين سازمان بيمه‌گر كشور چه پيامدهايي دارد، اظهار كرد: در گذشته نيز هيچ يك از مديران عامل سازمان تامين اجتماعي سابقه فعاليت در اين سازمان را نداشتند. از اين رو بايد كليه زير مجموعه ها و تشكل هاي مرتبط با مرتضوي همراهي كنند.

گفتني است مسئوليت انتخاب مديرعامل سازمان تامين اجتماعي طبق قانون به عهده هيئت امناي اين سازمان است.


 


امروز: استیضاح وزیر کار در ۸ بند با امضای ۱۹ نماینده مجلس پس از جلسه صبح امروز نمایندگان استیضاح کننده با یکدیگر تقدیم هئیت رئیسه مجلس شد.

به گزارش الف، متن کامل طرح استیضاح عبدالرضا شیخ‌الاسلامی وزیر تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی، به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر علی لاریجانی
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و احترام؛
به استناد مواد ۲۱۹ و ۲۲۰ قانون آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی تقاضای استیضاح آقای دکتر شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را تقدیم می‌کنیم.

علت استیضاح، نصب آقای سعید مرتضوی به عنوان مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی است که به دلائل زیر بر خلاف مصالح کشور و معارض قانون و آسیب زننده به منافع ۳۳ میلیون کارگر زحمت‌کش و خانواده‌های آنان است:

۱. وی در سمت قبلی خویش یعنی دادستان تهران متهم است و از حالت قضایی معلق شده و پرونده‌اش هنوز مفتوح است.
۲. در گزارش تحقیق و تفحص مجلس از فاجعه کهریزک، مقصر شناخته شده است.
۳. در پرونده دانشگاه آزاد اسناد زیادی علیه اقدامات غیرقانونی و سوء‌استفاده‌های وی موجود است.
۴. در تحقیق و تفحص از قوه قضاییه به دلیل تخلفاتش مقصر شناخته شده و پس از قرائت گزارش ذیربط در مجلس، واکنش غیرقانونی و خلاف شئون شغلی در رسانه‌ها نشان داده است.
۵. اسناد مطمئنی در سوء‌استفاده از موقعیت شغلی علیه وی موجود است.
۶. در تصدی صندوق تامین اجتماعی و مادر شرکت عظیم وابسته، یعنی شستا تخصص و تجربه مناسب را ندارد و به همین دلیل بر خلاف قانون مدیریت خدمات کشوری عمل شده است‌.
۷. تذکرات برخی نمایندگان مجلس و گروه‌های اجتماعی- سیاسی در این باره نادیده گرفته شده است.
۸. گفته شده که آقای وزیر تصمیم را به جناب آقای رئیس جمهور نسبت داده است. وزیری که بر خلاف مصالح مردم و کشور قدرت مقاومت در برابر فشار ناحق را ندارد، نمی‌تواند مورد اعتماد و اتکا مجلس باشد.

۱. علی زاکانی تهران
۲. احمد توکلی تهران
۳. حسین نجابت تهران
۴. الیاس نادران تهران
۵. پرویز سروری تهران
۶. غلامرضا مصباحی مقدم تهران
۷. زهره االهیان تهران
۸. علی مطهری تهران
۹. سید رضا اکرمی تهران
۱۰. حسینعلی شهریاری زاهدان
۱۱. محمد امین رحیمی ملایر
۱۲. محمد دهقان طرقبه و چناران
۱۳. سلیمان جعفرزاده ماکو
۱۴. مسعود پزشکیان تبریز
۱۵. شکور اکبرنژاد تبریز
۱۶. مسعودی ریحان هریس و اهر
۱۷. حسن نوروزی رباط کریم
۱۸. موسی الرضا ثروتی بجنورد
۱۹. سیدحسین دهدشتی آبادان

بر این اساس از فردا چهارشنبه، به مدت حداکثر ۱۰ روز وزیر کار باید در مجلس برای پاسخگویی به نمایندگان در زمینه این انتصاب حاضر شود.

به گزارش الف، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از انتشار خبر انتصاب مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی به دلیل آنکه معتقد بودند پرونده قضایی وی درباره بحث کهریزک همچنان در قوه قضائیه مفتوح است و مرتضوی تخصص و تجربه لازم برای تصدی پست ریاست سازمان تامین اجتماعی را ندارد در تذکری به رئیس جمهور نسبت به این انتصاب تذکر دادند و طی جلساتی توصیه کردند مرتضوی از این پست کناره گیری کند و یا وزیر کار تصمیم خود را تغییر دهد.
این نمایندگان همچنین تاکید کرده بودند در صورت اصرار وزیر کار بر تصمیم خود وی را استیضاح خواهند کرد.


 


امروز: آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ظهر سه شنبه در دیدار جمعی از مسئولان کشور در سه قوه، همه مسئولان را به همدلی، همفکری، همکاری صمیمانه و تلاش جدی برای حمایت از تولید ملی و فرهنگ سازی عمومی در جهت آن فراخواندند و تأکید کردند: عید و آغاز سال جدید، باید زمینه ساز همت، فکر، نشاط، امید و انگیزه ای جدید برای ادامه پرشتاب تر حرکت رو به جلو کشور و برداشتن یک گام جدی و بزرگ در موضوع تولید ملی و داخلی، باشد.

به گزارش ایلنا،رهبر انقلاب اسلامی، مبارک بودن سال برای مسئولین را منوط به انجام وظیفه و حرکت در مسیر اسلام دانستند و افزودند: اگر مسئولین با کار و تلاش جدی و مخلصانه خود، زمینه ساز جلب رحمت و لطف الهی شوند، قطعاً سال، بر مردم هم مبارک خواهد شد.
آیت الله خامنه ای در تبیین نامگذاری امسال بعنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی خاطرنشان کردند: جمع بندی از حرکت خوب کشور به سمت اهداف والا و امکانات و شرایط موجود و همچنین تمرکز بدخواهان نظام اسلامی بر مسائل اقتصادی، نشان می دهد که حمایت از تولید ملی یک نیاز ضروری در شرایط کنونی است.

ایشان با اشاره به تلاش همه جانبه جبهه استکبار برای تشدید فشارهای اقتصادی بر جمهوری اسلامی ایران افزودند: با وجود تدارک گسترده معاندان و مخالفان نظام اسلامی ، مسئولان و جوانان کشور، با عزم و ایمان خود و هوشیاری و شناخت از امکانات و تلاشهای دشمنان و همچنین سرعت عمل، همه امکانات و تواناییهای داخل را به میدان خواهند آورد و جبهه استکبار را یکبار دیگر ناکام خواهند گذاشت.
رهبر انقلاب تأکید کردند: آشکارترین دلیل بر بی نتیجه بودن تلاشهای جبهه استکبار، ناکارآمدی بیش از سی سال تحریم و فشار اقتصادی بر نظام اسلامی و پیشرفت و قدرت روزافزون ایران است.

ایشان یکی از لوازم حرکت همه جانبه در جهت حمایت از تولید ملی و مقابله با تلاشهای جبهه استکبار را همکاری و همدلی مجلس و دولت برشمردند و به قوای مقننه و مجریه توصیه کردند: امروز کشور در عرصه های مختلف نیازمند تلاش، تحرک، نوآوری و ابتکار است که لازمه رسیدن به این هدف، همفکری، تدبیر و همراهی مسئولان بویژه در دولت و مجلس است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به شکل گیری جبهه ای متشکل از استکبار، ارتجاع، سرمایه داران بزرگ، مفسدین، روسیاهان عالَم و سست عنصرهای دنباله رو، در مقابل نظام اسلامی خاطرنشان کردند: در طول بیش از سه دهه گذشته، تا بحال چندبار چنین جبهه ای برای به زانو درآوردن نظام اسلامی شکل گرفته است اما در هر یک از برهه ها، جبهه شیاطین شکست خورده و به نتیجه مورد نظر خود نرسید.

آیت الله خامنه ای افزودند: یکی از دلایل عمده شکست جبهه مخالفان و معاندان نظام اسلامی، وحدت و همدلی درونی کشور بوده است.

ایشان با تأکید مجدد بر لزوم حمایت عملی از تولید ملی و با اشاره به نقش عمده دولت در این موضوع و همچنین نقش تسهیل کننده مجلس در این خصوص ، افزودند: مجلس و دولت باید با همکاری صمیمانه برای حمایت از تولید ملی، گام های عملی بردارند.

آیت الله خامنه ای همچنین با اشاره به وجود فرهنگ ناصحیح استفاده از کالای خارجی در جامعه، نقش صدا و سیما را در فرهنگ سازی استفاده از تولید داخل بسیار مهم ارزیابی و تأکید کردند: فرهنگ سازی برای مصرف کالاهای ساخت داخل، نیازمند تفکر، مطالعه، نگاه عمیق، برنامه ریزی و در نظر گرفتن ابعاد روانشناختی اجتماعی این موضوع است که صدا و سیما و دیگر دستگاههای تبلیغاتی، باید در این خصوص اهتمام جدی داشته باشند.

ایشان در پایان بار دیگر همه مسئولان قوای سه گانه را به تواصی به حق و صبر و استقامت، تلاش و خدمت همراه با نشاط و امید، کمک و یاری به یکدیگر و استمداد از خداوند متعال سفارش کردند.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.
Email Marketing Powered by MailChimp

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته