-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۱۲, سه‌شنبه

Latest News from Emrooz for 10/03/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



فارس:به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی در جلسه هفتگی که صبح امروز با کارکنان و مدیران سازمان برگزار شد ضمن ادامه مباحث اخلاقی و ارائه گزارش عملکرد ادارات مرکز و استان ها در شش ماهه نخست سال جاری، با اشاره به لزوم نقد سازمان بازرسی کل کشور و پذیرش این انتقادها گفت: این روزها شاهد طرح برخی انتقادها هستیم که سازمان بازرسی نه تنها از انتقادها نگران نیست بلکه معتقد است در جایگاهی است که باید نقد شود. به هر حال وظیفه سازمان بازرسی کل کشور بسیار سنگین است که اگر به وظیفه خود خوب عمل نکردیم انتظار داریم مورد نقد و استیضاح قرار گیریم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اگر ما خود را نسبت به وظیفه ای که به مردم داریم ارزیابی کنیم واقعاً بدهکار هستیم. به عبارت دیگر اگر رابطه خود و مردم را تعریف کنیم سازمان بازرسی کل کشور بدهکار است. بدهکاری‌های ما نیز زیاد است. اینکه مردم طلبکار ما هستند را قبول داشته و به آن معترفیم. حق مردم بیش از این‌ها است. امکانات و موقعیتی که مردم در اختیار ما قرار دادند بیش از این حدها است.

وی ادامه داد: نسبت به حقوق الهی نیز سخت گرفتار و عقب هستیم؛ هم تقصیراً و هم قصوراً. به این مسئله نیز معترف و شرمنده هستیم. بدهکاری ما به خدا بسیار بی حد و حصر است که باید به آن اعتراف و از خدا استعانت کنیم. اما سازمان یک رابطه دیگر نیز دارد که با مدعیان است. این رابطه جنس دیگر است. نمی‌دانم مشکل برخی چیست و چرا این همه به تب و تاب و نگرانی افتاده اند؟! این‌ها به هر کجا متوسل می‌شوند. اما برای چه؟!

وی با اشاره به وظایف سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان وظایفی دارد که در حال ادای این وظیفه است. هر جا نقصی دید آن را طبق قانون بیان می‌کند. تخلفی را مشاهده کرد شناسایی و ابرازش می‌کند. حال کسی که گرفتار نقص، تخلف و جرم است چه باید کند؟! آیا او باید به کسی که نقص، تخلف و جرمش را عیان کرد حمله کند؟! باید به او تعرض کند؟! این دیگر چه مناسبت و رابطه ای است؟!

برخی به جای عذرخواهی مدعی هستند

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: عده‌ای که خود متخلف هستند به جای جبران تخلفات و عذرخواهی به این و آن حمله می‌کنند و به کسی که سعی کرده در راستای انجام وظیفه خود ضعف را شناسایی و اعلام کند پرخاشگرانه و بی‌ادبانه و حتی با خلاف گویی تعرض می‌کنند. متأسفانه این رفتار هم اکنون مشاهده می‌شود.

پورمحمدی با اشاره به برنامه شب گذشته یکی از شبکه های تلویزیونی گفت: در این برنامه وزیر اقتصاد با روسای بانک‌ها جلسه داشت و راجع به تخلف بزرگ بانکی اخیر و ال سی‌های تقلبی بحث آسیب شناسی انجام داد که بسیار خوب بود که بخش‌هایی از آن پخش شد. آنچه وزیر اقتصاد در این برنامه تاکید می‌کرد همان‌هایی بود که سازمان در چند نوبت به خصوص در گزارش سال 88 به تفصیل برای احمدی نژاد، وزیر اقتصاد، رییس بانک مرکزی و روسای بانک‌ها ارسال کرده بود. همه این موارد اعلام شده بود که متاسفانه چندان مورد توجه قرار نگرفت و منجر به این تخلفات و مفاسد شد.

سازمان بازرسی با نسبت های ناروا زمین گیر نمی شود

وی با بیان اینکه جلوی ضرر را از هر کجا بگیرند منفعت است، تصریح کرد: الان آقایان تلاش می‌کنند با برگزاری جلسات آسیب شناسی ضرری که متحمل شده‌اند را جبران کنند که ما نیز استقبال می‌کنیم ولی اینکه درشت گویی و پرخاشگری شود و به این و آن نسبت‌های نابخردانه داده شود راه حل مشکل نیست. این حرف‌ها به درد کسی نمی‌خورد و تخلف را نیز جبران نمی‌کند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور که در جمع کارمندان این سازمان سخن می‌گفت، تصریح کرد: سازمان بازرسی با این نوع اظهارات و نسبت ناروا دادن‌ها زمین گیر نمی‌شود. توصیه ما این است که فرار به جلو نکرده و جلوی انحراف را بگیرند تا حداقل تخلف ادامه پیدا نکرده و مشکل جدیدی به وجود نیاید. اینکه به عملکرد و اقدامات سازمان بازرسی باز گردیم و بگوییم سازمان بازرسی کجا بوده و چه کار کرده و اقداماتی از این قبیل مشکلی را حل نمی‌کند.

اگر بنا باشد حرف بزنیم به پرونده های بسیار اشاره می کنیم

پورمحمدی با اشاره به آیه «یا ایهاالذین امنوا لاتسئلوا عن اشیاء ان تبدلکم تسوکم» ( ای کسانی که ایمان آوردید از چیزهایی پرسش نکنید که اگر حقیقت آنها برایتان آشکار گردید، شما را اندوه‌زده و ناراحت می سازد) گفت: به تعبیر قرآن مدام سؤال نکنید. چون اگر بنا باشد آشکار شود ناراحت می‌شوید. ما به این‌ها می‌گوییم بگذارید خویشتن داری و رعایت مصالح و تصمیم گیری بر اساس تعقل و تدبیر که تا کنون رویکرد سازمان بازرسی کل کشور بود ادامه پیدا کند. به صورت مداوم نیش زبان نزنید. چون اگر بنا باشد بگوییم خیلی چیزها را مطرح می‌کنیم. به پرونده های بسیار اشاره می‌کنیم و سوابق زیادی را مطرح می‌کنیم.

وی با طرح این سؤال که «چه اصرار دارید تا سازمان را به این مرز بکشانید؟» گفت: تخلف و جرمی است که آشکار شده و باید رسیدگی شود. بگذارید ذهن مردم از این بابت بهم نریزد. اگر خطایی رخ داده باید همه تلاش کنیم که جبران شود. چون این خطا در حوزه شما واقع شده شما باید تلاش تان مضاعف باشد تا این مسئله جبران شود. ما نیز کمک می‌کنیم. مردم نیز از همه چیز مطلع اند. مردم به خوبی فعالیت‌های سازمان بازرسی و اقداماتی که تا کنون انجام دادیم را مطلع هستند. به خوبی با جایگاه و رفتار شما نیز آشنا هستند. ما نیز در حد وظایف و تکالیف خود عمل کرده ایم. همان طور که ذکر کردم مجددا تکرار می کنم نسبت به مردم بدهکار و نسبت به خدا شرمنده‌ایم. اما مدعیان سر جای خود بنشینند.

رییس سازمان بازرسی خاطرنشان کرد: آن کسی که تخلف کرده یا حامی تخلف است و یا این تخلف در مجموعه تحت نظر او اتفاق افتاده باید سر جای خود بنشیند. بهترین هدایت و دلسوزی ما این است که سر جای خود نشسته و عذرخواهی کند تا حجم مجازاتش کاهش پیدا کند. این نوع برخورد کمکی به شما نمی‌کند. اینکه بیائید با فرافکنی دیگران را متهم کنید مشکلی حل نمی‌کند.

پورمحمدی با بیان اینکه «اگر مجرمی پرخاشگری کند به جرم خود می‌افزاید» گفت: همه باید به وظایف خود عمل کرده، مستند و دقیق اظهارنظر کنند و ادعای گزاف نداشته باشیم. سازمان بازرسی کل کشور قبلا اعلام کرده بود که با عوامل این پرونده برخورد داشته است و مهم‌ترین پرونده آن نیز تاسیس بانک آریا بود. گروه متخلف تلاش داشت که با تاسیس بانک آریا اقدامات خلاف خود را پوشش بدهند. خدا تفضل کرد با هوشمندی و سرعت عمل سازمان بازرسی جلوی تاسیس بانک گرفته شد. به عبارت دیگر با جلوگیری از تاسیس بانک آریا عملاً جلوی توسعه این اقدامات خلاف گرفته شد. وی ادامه داد: مهم‌تر آنکه متخلفان نتوانستند از طریق بانک آریا اقدامات خلاف خود را پنهان کنند تا منجر به کشف این تخلف مالی بزرگ شد.

سازمان در مهم ترین بخش شناسایی تخلف 3 هزار میلیاردی نقش آفرین بود

رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه سازمان راجع به پرونده تخلف مالی اخیر به وظیفه خود عمل کرد، گفت: سازمان در مهم‌ترین بخش این پرونده تأثیرگذار و نقش آفرین بود. از گذشته نیز رصد کرده و نقش نظارتی را تا حد امکان انجام دادیم. ولی نباید انتظار داشت که سازمان بازرسی کل کشور بر نزدیک به 20 هزار شعبه بانک‌های رسمی کشور نظارت داشته باشد. اگر شما این حرف را قبول ندارید از روی ناآگاهی شما است. چون نظامات مدیریتی جامعه را نمی‌شناسید که چه کسی کجا ناظر است و بر کجا نظارت می‌کند.

سازمان بازرسی کل کشور ناظر بر 20 هزار شعبه بانک نیست

وی با تاکید بر تقویت نظارت درون سیستمی گفت: سازمان بارها اعلام کرد راه جلوگیری از فساد در جامعه نظارت‌های درون سازمانی است که ما آن را تقویت می‌کنیم. سازمان فرایندها را تذکر می‌دهد که ضمن آن، گاهی سوژه‌هایی را شناسایی و نظارت می‌کند. آیا انتظار دارید سازمان بر 20 هزار شعبه بانکی یا هزاران اداره یا هزاران شرکت و بنگاه اقتصادی در کشور به صورت مستقیم نظارت داشته باشد؟!

پورمحمدی با این توصیه که افراد دست ازغبارپراکنی بردارند، گفت: بالاخره این گرد وخاک‌هامی‌نشیند و آنچه واقعیت دارد بر همه آشکار می‌شود. سازمان بازرسی کل کشور نیز روند منطقی خود را ادامه داده و به وظایف خود عمل می‌کند. البته اگر کسی بپرسد که از عملکرد خود راضی هستیم می‌گویم خیر. باید بیشتر تلاش کنیم. اما مجرمین، متخلفین و افرادی که وظیفه خود را عمل نکردند فکر نکنند با این اظهارات از جرم آن‌ها کاسته می‌شود. بلکه جرمشان افزایش پیدا کرده و از وزن و جایگاه آنان در جامعه کاسته می‌شود.


 


مهر: به دنبال واگذاری مسئولیت رسیدگی به رسوایی سوءاستفاده مالی بزرگ بانکی به کمیسیون اصل نود، یازده تن از نمایندگان مجلس از رئیس و هیئت رئیسه مجلس در خواست کردند که در این باره ماده 233 آئین نامه اعمال شود. به گزارش خبرنگار مهر، در پی واگذاری مسئولیت رسیدگی به رسوایی سوءاستفاده مالی بزرگ بانکی به کمیسیون اصل نود، یازده تن از نمایندگان مجلس طی نامه ای به تاریخ 10/7/1390 از رئیس و هیات رئیسه مجلس در خواست کردند که در این باره ماده 233 آئین نامه درباره احمدی نژاد، رئیس بانک مرکزی و مسئولان دولتی مرتبط با این پرونده اعمال شود.

در این صورت پس از قرائت گزارش کمیسیون در این باره، از مجلس رای گیری شده و در صورت تایید گزارش توسط مجلس، این گزارش به قوه قضاییه ارجاع و در عین حال به منزله کارت زردی به مسئولان دولتی خواهد بود.

متن نامه از این قرار است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر علی لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
اعضای محترم هیات رئیسه

سلام علیکم
رسوایی مالی اخیر که تعداد زیادی بانک دولتی و خصوصی درگیر آن بوده‌اند، ضربه سختی به اعتماد مردم به نظام بانکی و اداری کشور وارد کرده است. بی شک بررسی بیطرفانه و دقیق این فاجعه و کشف عوامل تعیین کننده در پیدایش آن و گزارش نتایج به مردم می تواند از ابعاد این بی اعتمادی بکاهد و رسیدگی قضایی را تسهیل نماید.

بررسی های مقدماتی نشان می دهد که برخی از مقامات قوه مجریه بر خلاف قانون حمایت‌هایی اعمال کرده‌اند، برخی مسئولان بانکی بدون صلاحیت بکار گمارده شده‌اند و نظارت قانونی بر عملیات بانکی تعمداً یا از سر بی مسئولیتی یا ندانمکاری اعمال نشده است. احتمال زد و بندهای کثیف نیز بین صاحبان قدرت و ثروت وجود دارد. چون در فرایند این امر احکام متعددی از قوانین ذیربط، از جمله قانون اداره امور بانکها مصوب 1358، قانون تسهیل اعطای تسهیلات بانکی مصوب 1386، قانون اساسنامه سازمان حسابرسی مصوب 1366، قانون برنامه و بودجه مصوب 1351 و قوانین برنامه چهارم و پنجم توسعه، توسط احمدی نژاد و رئیس دفتر ایشان، رئیس کل بانک مرکزی و قائم مقام وی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و برخی دیگر از مسئولان زیر مجموعه دولت، نقض شده یا نادیده گرفته شده است ؛ ما امضاء کنندگان ذیل خواهان اعمال ماده 233 در این باره هستیم.

امضاء کنندگان: 1-حسین نجابت(تهران) 2- احمد توکلی(تهران) 3- الیاس نادران(تهران) 4- علی زاکانی(تهران) 5- پرویز سروری(تهران) 6-حمیدرضا فولادگر(اصفهان) 7- جواد جهانگیرزاده(ارومیه) 8- نادر قاضی پور(ارومیه) 9- محمد دهقان(طرقبه و چناران) 10- امین حسین رحیمی(ملایر) 11- سیدحسین دهدشتی(آبادان)

به گزارش مهر، ماده 233 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی بدین قرار است:

"ماده 233- هرگاه حداقل ده‌نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیونها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجراء قانون یا اجراء ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسؤولین دستگاههای زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد.

کمیسیون حداکثر ظرف مدت ده‌روز موضوع را رسیدگی و درصورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت‌رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

تبصره 1- چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی نمایند.

تبصره 2- درصورتی که مجلس در مورد رئیس‌جمهور یا هریک از وزیران سه نوبت ‌رأی به وارد بودن گزارش بدهد طرح استیضاح درصورت رعایت مفاد اصل هشتاد و نهم(89) قانون اساسی در دستورکار مجلس قرار خواهد گرفت."


 


کلمه:روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود با عنوان«ضرورت تقویت نظارت» نوشت

*برخورد مطبوعات با بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ کشور که متأسفانه رکوردشکن فساد اقتصادی در جهان نیز هست، هوشیارانه و از روی احساس وظیفه بوده و البته تأثیر زیادی در انگیزه‌مند شدن دو قوه قضائیه و مقننه برای ورود به ماجرا و دادن وعده رسیدگی و برخورد با متخلفان داشته است. اینکه بر روی عبارت "دادن وعده رسیدگی و برخورد با متخلفان" تکیه کرده‌ایم به این دلیل است که در کشور ما سالهاست که "وعده دادن" به امری رایج تبدیل شده ولی از عمل کردن به وعده‌ها خبری نیست. این مشکل، در مورد مفاسد بیش از سایر موضوعات وجود دارد و در میان مفاسد نیز، پرونده‌های مفاسد اقتصادی علیرغم سرو صداهای زیادی که در عالم الفاظ و وعده و خط و نشان کشیدن دارند، بیش از سایر مفاسد بلاتکلیف مانده‌اند. سالهاست که می‌شنویم فهرست اسامی مفسدان بزرگ اقتصادی در جیب مسئولان است ولی هنوز هیچکدام از آنها محاکمه و مجازات نشده‌اند. سالهاست که حتی از زبان مسئولان قضائی می‌شنویم افراد مشخصی با نام و عنوان و مسئولیت و مقام‌های معین دارای پرونده مفاسد اقتصادی هستند و بارها گفته‌اند درحال رسیدگی به این پرونده‌ها هستیم و به زودی حکم آنها نیز صادر و اعلام و با آنها برخورد خواهد شد، ولی نه تنها چنین اتفاقی نیافتاده بلکه آن مقامات همچنان مقامات باقی مانده و ارتقاء هم یافته‌اند و شعار مبارزه با مفاسد هم می‌دهند! اخیراً هم که فهرست ۳۰۰ نفره مفسدان، تبلیغاتی از آب درآمد.

*مشاهده چنین وضعیتی برای مردم، به یک عادت تبدیل شده و لذا هر وقت هر اتفاقی می‌افتد، عادی تلقی می‌شود و هر وعده‌ای که برای برخورد داده می‌شود کسی آن را جدی نمی‌گیرد. این بی‌تفاوتی را نباید بی‌اهمیت دانست و از کنار آن نباید به سادگی عبور کرد. این، یک خطر بزرگ است که باید جدی گرفته شود و با بررسی باید ریشه‌های آن خشکانده شوند، زیرا این ریشه‌ها اگر بمانند همچون خوره و سرطان این پیکر بزرگ را در می‌نوردند و آن را در بر می‌گیرند و جامعه انقلابی و اسلامی و پویا و مسئولیت پذیر ما را دچار ایستائی و عقبگرد می‌کنند.


 


سحام نیوز: کمپین "حمایت از مواضع کروبی و موسوی" طی بیانیه اعلام حضور کرد. به گزارش سحام نیوز، این کمپین با هدف پاسداشت اهداف و آرمان های جنبش سبز و تلاش در جهت آگاهی رساندن به مردم در جهت تحقق جامعه ای بدور از استبداد و استوار بر دموکراسی تشکل شده است. در بخشی از این بیانیه آمده است: "داروی درد استبداد ، خودشناسی است وآگاهی دادن به دیگران و صبر و صبر و صبر و باز هم صبر. داروی زخم استبداد اتحاد است و تحمل و تعامل با یکدیگر تا همیشه و تا ابد و الا پیروزی بر حاکمیت استبداد حاصلی جز استبدادی دیگر با پوششی ظاهرفریب نخواهد داشت." متن این بیانیه که در اختیار سحام قرار گرفته بدین شرح است: بیش از ۲۷ ماه از ظهور جنبش سبز میگذرد. جنبش سبز یکی از بارقه های امید شفای جامعه ایرانی از مرض استبداد در کنار انقلاب مشروطه، جنبش ملی سالهای ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۲و انقلاب اسلامی است. آیا جامعه ایرانی تا به کی به این تلاش ادامه خواهد داد؟ تاریخ میگوید تا آن زمان که استبداد به زیر کشیده شود. تاریخ میگوید " استبداد به بند کشیده خواهد شد." تاریخ میگوید " هیچ تلاشی در جهت رهایی از زنجیر های استبداد بی نتیجه نخواهد ماند". تاریخ شاهد است که شفای از مرض استبداد دشوار است و نفسگیر لیک قطعی و مطمئن. این را جنبش ضد نژاد پرستی در آفریقای جنوبی ، جنبش سیاهان در ایالات متحده، جنبش ضد استعماری در هند، جنبش همبستگی در لهستان و ده ها و صد ها نمونه از جنبش های مردمی به اثبات رسانده اند. حرکت به سوی آزادی بی تردید به هدف میرسد، دیر یا زود. داروی زخم عمیق و مزمن استبداد زدگی نزد خود ملت است. استبداد زدگی در خانه های همه ما ملت پنهان شده است. آن زمان که برای سخنان اهل خانه خود ارزشی قائل نیستیم و آنها را در تصمیم گیری ها مشارکت نمیدهیم زیرا ممکن است که اشتباه کنند ، چه هستیم جز خرده مستبدینی در مقیاس خانه کوچک خود؟؟ آیا هیچگاه به همراهان خود امکان و فرصت اشتباه را هدیه کرده ایم؟ پاسخ منصفانه این است که ما کمتر چنین کرده ایم، زیرا از اشتباه می هراسیم در حالی که گریزی از آن نداریم. داروی درد استبداد ، خودشناسی است وآگاهی دادن به دیگران و صبر و صبر و صبر و باز هم صبر. داروی زخم استبداد اتحاد است و تحمل و تعامل با یکدیگر تا همیشه و تا ابد و الا پیروزی بر حاکمیت استبداد حاصلی جز استبدادی دیگر با پوششی ظاهرفریب نخواهد داشت. اکنون ملت بار دیگر در مقابل صحنه ای از مبارزه علیه استبداد قرار دارد. صحنه ای که نظایر آن را بار ها در طول این ماه ها و سال های خفقان و دروغ و جنایت و تجاوز دیده است و سربلند از آن به در آمده است. اگر حاکمیت مستبد هنوز بر مسند است این به دلیل عمق وخامت مرض استبداد در کشور ماست. اکنون نمایشی در پیش است تا حاکمیت استبداد زده دینی بتواند از نتایج آن بر عمر خود بیافزاید. وابستگان به استبداد که در کسوت اصول گرایی ظاهری یا در قالبی عوام فریبانه قصد تمدید عمر بی حاصل سیاسی و اقتصادی خویش دارند اکنون به انتخابات مجلس آینده چشم دوخته اند. منافع حقیر این جماعت آنان را به هر نوع خود فروشی در برابر حاکمان فرزانه! خویش اجازت میدهد. آیا اینان هیچ ارزش غیر قابل خرید و فروشی در خویش سراغ دارند؟ پاسخ بر عهده خود ایشان!! در مقابل ، جنبش سبز به یمن پایداری ملت و رهبران معنوی خود در مقابل استبداد دینی همچنان زنده و پوینده است. آیا مقاومت شیخ اصلاحات، کروبی بزرگ در شرایط سخت محاصره و شکنجه و پایداری و صبر میر حسین عزیز در مقابل همه توطئه ها و رنج ها نوید بخش آینده روشن جنبش نیست؟ راه مبارزه بر علیه استبداد از مسیر اتحاد حول اصول اساسی جنبش سبز میگذرد که این دو یار و همراه جنبش در کنار همه مبارزان و زندانیان و شهدای جاوید جنبش به آنها وفادار ماندند. اتحاد رسم مبارزه با استبداد است. اتحاد، دارو و معجون زخم مزمن استبداد و باطل السحر این شرایط است که بر همه منافع امروز و فردای یک ملت بزرگ به اسم دین چنبره زده است. کمپین حمایت از مواضع شیخ شجاع کروبی و میر حسین عزیز در تحریم فعال انتخابات آینده، با هدف اتحاد و آگاهی بخشی و استفاده از تمام ظرفیت های فکری یاران سبز در جهت رسیدن به آزادی، آگاهی و دموکراسی در راستای خواست مردم ایران با احترام و در نظر گرفتن دیدگاه تمامی اقوام، ادیان، اقلیت ها و ... موجودیت خود را اعلام و از همه همراهان سبز تقاضای یاری دارد. آدرس صفحه فیس بوک: http://www.facebook.com/karuobivamusavi

 


رهبر انقلاب با اشاره به فساد بانکی اخیر علت وقوع این سوء استفاده را عمل نکردن مسئولان به توصیه های مؤکد چند سال پیش رهبری در خصوص مقابله با فساد اقتصادی توصیف و تأکید کردند: مسئولان قضایی ضمن پیگیری قوی، دقیق و عاقلانه قضیه و اطلاع رسانی مناسب به مردم باید دستهای خائن را قطع کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار دست اندرکاران حج امسال، حج را فرصتی بسیار گرانبها و ارزشمند برای ارتباط با امت اسلامی و بهره مندی معنوی خواندند و با اشاره به تلاش دشمنان برای اختلاف افکنی و مقابله با موج بیداری اسلامی در مراسم حج ، تنها راه غلبه بر این توطئه را نزدیکتر شدن دلها و تقویت همدلی دانستند، ایشان همچنین در ادامه با اشاره به فساد بانکی اخیر در کشور، علت وقوع این سوء استفاده را عمل نکردن مسوولان به توصیه های مؤکد چند سال پیش رهبری در خصوص مقابله با فساد اقتصادی توصیف و تأکید کردند: مسوولان قضایی ضمن پیگیری قوی، دقیق و عاقلانه قضیه و اطلاع رسانی مناسب به مردم، باید دستهای خائن را قطع کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای حج را یکی از رموز اساسی اسلام و میهمانی بزرگ الهی در مرکز عظمت و قدرت و جمال و کرَم توصیف کردند و افزودند: باید در بُعد عمومی و بین المللی حج، همدلی و تقویت پیوندهای اسلامی بدون در نظر گرفتن ملیت ها، قومیت ها و مذهب ها مورد توجه جدی قرار گیرد و از این فرصت برای نزدیک تر شدن دلها استفاده شود.

ایشان یکی از ویژگیهای بارز حج امسال را، بیداری اسلامی در منطقه بویژه مصر، تونس، یمن و بحرین دانستند و تأکید کردند: با توجه به این رویداد مهم، امسال توطئه ایجاد اختلاف و بدبینی و تحریک احساسات میان امت اسلامی، برجسته تر خواهد بود و تنها راه غلبه بر این توطئه نزدیکتر شدن دلها و تقویت همدلی است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مسلمانان یک تن واحد هستند، افزودند: حجاج ایرانی باید با چنین نگاه عمومی و جهانی در حج حضور یابند و تجربیات سی ساله خود در مبارزه با استکبار و معاندین را در اختیار ملتهای تازه انقلاب کرده، قرار دهند.

آیت الله خامنه ای، رفتار خوب و همراه با ادب و احترام را از دیگر نکات ضروری برای حجاج ایرانی برشمردند و خاطر نشان کردند: حج فرصتی گرانبها برای پاکیزه شدن از آلودگی های دنیا و مجموعه ای از فرائض است که باید ضمن قدر دانستن این مراسم عظیم و کم نظیر، در حفظ ذخایر معنوی بدست آمده آن هم همت کرد.

ایشان زائران بیت الله الحرام را به آماده سازی درونی خود، قبل از سفر حج و آماده شدن برای این میهمانی الهی توصیه کردند و افزودند: حاجی ایرانی باید با رفتار خود در حج، ملت، کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران را در چشم دنیا سربلند کند.

رهبر انقلاب اسلامی حجاج را به پرهیز از رفتارهای سبک توصیه و خاطر نشان کردند: یکی از این رفتارهای سبک، عطش بازارگردی است که علاوه بر اینکه ارز کشور را برای خرید کالاهای بی کیفیت به هدر می دهد، فرصت ارزشمند عبادت و بهره مندی معنوی را نیز از بین می برد.

آیت الله خامنه ای با تأکید بر این که خرید سوغات باید در حد ضرورت باشد، خاطر نشان کردند: برخی افراد در اقدامی پسندیده سوغات خود را قبل از سفر حج، از بازار داخل و کالاهای خوب و با کیفیت ایرانی تهیه می کنند تا بتوانند در ایام حج بیشترین بهره مندی معنوی را از این فرصت کم نظیر داشته باشند.

ایشان در پایان این بحث افزودند: معارف دینی، قرآن، سنت و اهل بیت، سرمایه های معنوی ما هستند که اگر از آنها استفاده شود، زمینه پیشرفت و سعادت بوجود می آید و اگر انسان خود را از این سرمایه ها محروم کند، قطعاً ضرر خواهد کرد.

آیت الله خامنه ای در ادامه با اشاره به توصیه های مؤکد خود به مسوولان، در سالهای گذشته بویژه در فرمان ده سال قبل برای مبارزه با فساد اقتصادی خاطر نشان کردند:اگر چه مسوولان از مقابله با فساد اقتصادی استقبال کردند اما اگر به این توصیه ها عمل می شد، هیچگاه دچار چنین حوادثی همچون فساد بانکی اخیر نمی شدیم.

ایشان افزودند: وقوع چنین مسائلی، ذهن و دل مردم را مشغول، و دل بسیاری را نیز می شکند و آیا این سزاوار است که بخاطر عمل نکردن مسوولان، مردم به سبب این حوادث ناراحت شوند و حتی برخی امید خود را از دست بدهند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: از همان سالهای قبل بارها گفته شد که نباید بگذاریم فساد ریشه دار شود زیرا با گذشت زمان، ریشه کنی ان بسیار مشکل می شود و سرمایه گذار پاکدامن و صادق را نیز مأیوس می کند، اما متأسفانه عمل نشد.

آیت الله خامنه ای با اطمینان بخشی به مردم در خصوص عزم سه قوه برای مقابله با این حادثه و پیشگیری از حوادث مشابه، افزودند: البته عده ای می خواهند از این ماجرا برای زیر سؤال بردن مسوولان استفاده کنند، در حالیکه مسوولان در دولت، مجلس و قوه قضائیه مشغول انجام وظیفه خود هستند.

ایشان با اشاره به اطلاع رسانی که در روز های گذشته در خصوص این حادثه انجام گرفته است، خاطر نشان کردند: رسانه ها بیش از این نباید به جنجال و هیاهو درباره این ماجرا ادامه دهند، بلکه باید به مسئولان اجازه دهند تا عاقلانه، مدبرانه، قوی و با دقت قضایا را پیگیری و بررسی کنند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: ادامه هیاهو و جنجال، بخصوص اگر عده ای بدنبال استفاده های دیگر از این مسائل باشند، به صلاح نیست و همه باید مراقب باشند.

آیت الله خامنه ای افزودند: مردم بدانند که مسوولان، این ماجرا را تا آخر پیگیری خواهند کرد و دستهای خائن قطع خواهد شد.

ایشان با توصیه مؤکد به قوه قضائیه برای اطلاع رسانی مناسب به مردم در خصوص پیگیری این پرونده تأکید کردند: دستگاه قضایی نباید به افراد بدکاره، خرابکار و مفسد ترحم کند.

در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر نماینده ولی فقیه و سرپرست زائران ایرانی در گزارشی از فعالیتهای بعثه مقام معظّم رهبری برای برگزاری هر چه با شکوهتر حج، ارتقاء و تنوع بخشی برنامه های آموزشی حجاج، راه اندازی آموزش مجازی، انتشار فصل نامه های تخصصی حج، چاپ قرآن های نفیس همراه با ترجمه برای حجاج، استفاده از ظرفیت های صدا و سیما، برگزاری آزمون برای انتخاب روحانیون و معین های جدید کاروانها، تشکیل اتاق فکر، و استفاده بیش از پیش از دیپلماسی حج، از جمله اقدامات انجام گرفته است.

لیالی رئیس سازمان حج و زیارت نیز در گزارشی از قدامات اجرایی حج گفت: امسال 97 هزار زائر در قالب 588 کاروان و با استفاده از دو شرکت هواپیمایی ایرانی، به مکه و مدینه انتقال خواهند یافت و محل اسکان زائران ایرانی در مکه نسبت به سالهای قبل، به مسجد الحرام نزدیک تر شده است.


 


بی بی سی فارسی:مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران به خبرگزاری مهر گفته است که به زودی پنجاه طلبه زن در ایستگاه های مترو مستقر می شوند تا، به گفته او، به پرسش ها و مشکلات مذهبی مسافران زن جواب بگویند.
این مقام متروی تهران همچنین گفت که طرح افزودن یک واگن ویژه زنان به قطار مترو به صورت آزمایشی به اجرا گذاشته شده اما اگر این واگن در بیشتر ساعات فعالیت مترو خالی بماند، این طرح توجیهی ندارد و ادامه نخواهد یافت.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران در پاسخ به این سئوال که چرا با مسافران مردی که وارد واگن اضافی مخصوص زنان می شوند برخورد نمی شود، گفت که "ما در این زمینه فرهنگسازی می کنیم" و افزود که برای اینکه این موضوع میان مسافران مترو جا بیفتد، "نباید اقدامات سلبی کرد."


 


رهسا نیوز- زنان اصلاحطلب در بیانیه ای به فشار روزافزون بر خانواده زندانیان سیاسی اعتراض کردند. به گزارش تحول سبز در این بیانیه با اشاره به فرارسیدن ماه مهر آمده است:"مهرماه می توانست نه تنها برای خانواده های دو شهروند آمریکایی متهم به جاسوسی بلکه برای همه خانواده های زندانیان سیاسی ایران یادآور مهرورزی باشد." زنان اصلاحطلب در بیانیه خود تنها دلیل سخت گیری های شدید بر خانواده های زندانیان سیاسی را پی گیری وضعیت عزیزانشان و دفاع از حقوق حقه آنان عنوان کرده اند. در بخشی از این بیانیه آمده است: "آقایان در گیرودار فعالیت های زودرس انتخاباتی شان و در لابلای افشاگری ها علیه یکدیگر و رو کردن دست های ناپاک در دولت پاک، یادشان بیاید که در اوین و دیگر زندان ها بی گناهانی روزگار می گذرانند که غیبتشان از خانه و جامعه هر روز هزینه های بیشتری بر نظام تحمیل می کند." متن کامل این بیانیه در پی می آید: بسم الله الرحمن الرحیم این الشموس الطالعة؟ این الاقمارالمنیرة؟ این الانجم الزاهرة؟ این اعلام الدّین و قواعدالعلم؟ این بقیة الله الّتی لاتخلو من العترة الهادیة؟ این المعدّ لقطع دابرالظّلمة؟ این المنتظر لاقامة الامت والعوج؟ این المرتجی لازالة الجور والعدوان؟ فرارسیدن ماه مهر، ماه مهربانی، می توانست نویدبخش رفتاری متفاوت از گذشته و سرشار از عطوفت و انعطاف مهرورزانه نسبت به شهروندان ایران زمین باشد به ویژه معلمان و شاگردانی که هر پاییز گویی برایشان آغاز سال است و آغاز زندگی! و برای زنان و مادرانی که وقتی صدای پای مهر را می شنوند، الفبای محبت را بانشاط بیشتری به فرزندان شان، این نوباوگان گلستان ایران می آموزند. این پاییز اما هم چنان شاهد حبس معلمین و اساتید و شاگردان و دانشجویان متعهد و حق خواه است. این پاییز از نظاره بانویی فرهیخته و دانشمند که شهره هنروری است در فضای عمومی و به ویژه در میدان تعلیم و تربیت محروم مانده است و تنها با سرک کشیدن به خانه قدیمی کوچه اختر، می تواند شاهد همسری و هم دلی و هم قدمی زهرای رهنورد با یار همیشه زندگیش، نخست وزیر محبوب امام و سکاندار کشتی مدیریت کشور در دوران دفاع مقدس باشد. این پاییز از خانه های خالی ازجوانان، زنان و مادران بی گناه ملول است و راهش را می کشد به سوی زندان اوین تا شاهد مظلومیت کسانی باشد که جرمشان تنها حق جویی و عدالت طلبی بوده است و حکم های سنگین و فشارها و محرومیت خود و خانواده شان از حقوق شان، تاوان بیداری و آگاهی بخشی های آنان است. فرارسیدن مهر می توانست امیدبخش باشد با آزادی همه زندانیان سیاسی و با رهایی زنانی که تحکیم خانواده بی حضورشان، صرفاً شعاری توخالی و وعده ای تبلیغاتی است! و مردانی که بی حضورشان خانواده پریشان و بی سامان است. فرارسیدن مهر می توانست موسم گره خوردن دوباره دست های مهربان همسران در دست های یکدیگر باشد و موعد جشن و سروری مهرگانی برای فرزندان، برای پدران و مادران، برای همه اعضای خانواده های زندانیان سیاسی و همه مردم ایران که هرگز رنج زندانی و خانواده اش را از زندگی روزمره شان منفک نکرده اند و بی درد سر بر بالین نگذاشته اند. مهرماه می توانست نه تنها برای خانواده های دو شهروند آمریکایی متهم به جاسوسی بلکه برای همه خانواده های زندانیان سیاسی ایران یادآور مهرورزی باشد. هنوز هم آغازین ماه فصل پاییز می تواند با مهربانی پیوندی نیک برقرار کند چنان که آقایان در گیرودار فعالیت های زودرس انتخاباتی شان و در لابلای افشاگری ها علیه یکدیگر و رو کردن دست های ناپاک در دولت پاک، یادشان بیاید که در اوین و دیگر زندان ها بی گناهانی روزگار می گذرانند که غیبتشان از خانه و جامعه هر روز هزینه های بیشتری بر نظام تحمیل می کند. ما جمعی از زنان اصلاح طلب ضمن اعتراض جدی به سخت گیری های شدید بر خانواده های زندانیان سیاسی، اعم از فشارهای روانی و نیز احضارها، بازداشت ها، محاکمه ها و محکومیت های سنگین این مادران و همسران که تنها به دلیل پی گیری وضعیت عزیزانشان و دفاع از حقوق حقه خود وآنان صورت گرفته و می گیرد، امیدواریم در آستانه انتخاباتی که از شروط اولیه اصلاح طلبان برای شرکت در آن، آزادی همه زندانیان سیاسی است، شاهد تجدیدنظر در این روش های غیرعقلایی و کینه توزانه باشیم. چرا که ادامه این روند غیرعادلانه به سود هیچ کس نیست و جز بی اعتمادی هرچه بیشتر مردم و نگرانی های مجامع حقوق بشری نتیجه ای دربرنخواهد داشت. والله المستعان جمعی از زنان اصلاح طلب سراسر کشور مهرماه ۱۳۹۰

بیانیه بانوان اصلاح طلب علیه فشارها به خانواده زندانیان سیاسی


 


رهسا نیوز- سایت «دولت ما» وابسته به تیم احمدی‌نژاد با انتشار اسنادی نوشت احمدتوکلی نماینده مجلس «بدون مدرک کار‌شناسی و گذراندن دوره کار‌شناسی ارشد»، مدرک دکترا دریافت کرده است.

«دولت ما» روز یکشنبه (۱۰ مهر) اسنادی از نحوه دریافت بورس دوره دکترا از سوی احمد توکلی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس منتشر کرده که پیش‌تر این اسناد در جایی منتشر نشده بود.
اسناد منتشر شده از سوی این سایت محافظه‌کار نشان می‌دهد که آقای توکلی «بدون طی مراحل قانونی» مدرک دکترای معادل خود را از دانشگاه ناتینگهام (بریتانیا) دریافت کرده است.

اسناد سایت «دولت ما» همچنین نشان می‌دهد که رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، «برخلاف قانون هفت فرزندش را با خود به بریتانیا برده است.»
این اسناد از سوی یک سایت وابسته به دولت در شرایطی منتشر می‌شود که احمد توکلی در سال‌های گذشته همواره یکی از نمایندگانی بوده که بار‌ها اعلام کرده مدرک «دکترای» محمدرضا رحیمی‌معاون اول احمدی‌نژاد جعلی است.

توکلی از جمله نمایندگانی بود که برای نخستین‌بار اعلام کرد مدرک «دکترای» علی کردان یکی از نزدیکان احمدی‌نژاد جعلی بوده است.
توکلی در ماه‌های اخیر نیز از طریق سایت «الف» اسناد و مدارک فراوانی در خصوص فساد مالی تیم احمدی‌نژاد منتشر کرده است.

به نظر می‌رسد انتشار این اسناد٬ نخستین گام تیم احمدی‌نژاد در افشای ۱۴۰ هزار سندی باشد که پیش‌تر اعلام کرده بود از ۳۱۴ مقام در جمهوری اسلامی‌در اختیار دارد.
روزنامه ایران چندی پیش هشدار داده بود چنانچه حملات و انتقاد‌ها به احمدی‌نژاد و نزدیکان وی افزایش یاید٬ تیم احمدی‌نژاد اقدام به انتشار اسناد مذکور خواهد کرد.


 


ايلنا: عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي با اشاره به انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي،گفت: در انتخابات آينده مجلس برخی از اصلاح طلبان که اقدامات مجرمانه در کارنامه خود دارند قطعا رد صلاحیت می شوند، کما این که برخي از اصولگراها هم به دلیل رفتار و اقدامات مجرمانه اي كه داشتند، رد صلاحیت مي شوند.

حجت الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، در مورد ضرورت حضور سلایق مختلف در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی برای ایجاد مشارکت حداکثری، اظهار داشت: حضور سلایق مختلف در انتخابات قطعا مفید، بجا و لازم است.

وی با بیان این که به عقیده من حضور سلایق مختلف در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی وجود دارد، گفت: این طور نیست که سلایق مختلف در انتخابات نیایند و تنها یک سلیقه در انتخابات حاکم باشد.

این نماینده اصولگرای مجلس هشتم، در مورد حضور اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس، گفت: اصلاح طلبان یک طیف وسیعی هستند که خیلی از آن ها می توانند در انتخابات شرکت کنند و البته برخی از آن ها نیز نمی توانند شرکت کنند.

وی افزود: اقدام برای جلوگیری از حضور يك دسته از اصلاح طلبان، منع حضور یک سلیقه نیست، بلکه در حقیقت منع اقدامات مجرمانه است که اجازه حضور به آن افرادی که قصد اقدامات مجرمانه دارند را نمی دهد.

حميد رسايي در مورد عملکرد دولت دهم در سال جهاد اقتصادی گفت: دولت بالاخره در سیستم اجرایی است و دارد کار می کند، اگر چه دولت دهم نسبت به دولت نهم، کم کارتر شده و دچار حاشیه هایی شده که بخش زیادی از آن متوجه درون دولت است؛ یعني افراد حاشیه دار درون دولت وجود دارند که باعث می شوند بیرون از دولت هم از آن ها سوء استفاده کنند.

اين نماينده مجلس اظهار داشت: با وجود گذشت 6ماه از سال عملکرد هیچ کدام از نهادها را در مورد جهاد اقتصادي خوب نمی بینیم.

وي با اشاره به عملکرد مجلس در سال جهاد اقتصادی و انتقاد از آن گفت: الان 6ماه از سال می گذرد و این در حالی است که کمیسیون جهاد اقتصادی یک جلسه هم نداشته است. قطعا هیچکدام از قوای سه گانه، نمره خوبی در سال جهاد اقتصادی حداقل تا این لحظه نمی گیرند.


 


الف: یک مقام ارشد دولت کانادا با اشاره به اخبار مربوط به حضور مدیرعامل مستعفی بانک ملی ایران در این کشور گفت دولت کانادا از این موضوع مطلع و در حال بررسی آن است.


به گزارش فارس در پی انتشار اخبار سفر محمود رضا خاوری مدیر عامل مستعفی بانک ملی به کانادا خبرنگار بی بی سی به شهر تورنتوی کانادا رفت تا با او دیدار و گفتگو کند .
مقامات بانک ملی ایران گفته بودند مدیر عامل این بانک در یک سفر کاری در کانادا به سر می برد و روز پنجشبه هفتم مهر به ایران باز خواهد گشت اما خاوری در تاریخ مقرر به تهران بازنگشت.
براساس اطلاعات دفتر ثبت اسناد شهر تورنتو خاوری 4 سال قبل یک خانه خریده است.
خبرنگار بی بی سی در این باره می گوید برای دیدار با او به این منزل مراجعه کردم و پس از مدتی یکی از اعضای خانواده خاوری که حاضر نشد نسبت خود با او را توضیح دهد گفت به هیچ یک از پرسشهای ما پاسخ نخواهد داد و پس از آن درب منزل را به روی ما بست.
اخبار حضور خاوری و خانواده اش در کانادا و تابعیت آنها در این کشور در رسانه های کانادایی هم بازتاب داشته است. روزنامه سراسری گلوب اند میل در گزارشی یک صفحه ای به این خبر پرداخته است و عکسی را هم از منزل خاوری منتشر کرده است.
یک مقام ارشد دولت کانادا هم که نخواست نامش فاش شود گفت دولت این کشور از اخبار این اختلاس و حضور خاوری در این کشور مطلع و در حال بررسی موضوع است. وی حاضر نشد توضیح بیشتری بدهد .


 


تابناک: از دیگر پس‌لرزه‌های اختلاس بزرگ در سیستم بانکی کشور دستور بانک مرکزی برای برکناری مدیرعامل بانک گردشگری است.

به گزارش فارس از هفته گذشته موج تغییر و برکناری در مدیران عامل شبکه بانکی آغاز شد‌ و این موج ‌با استعفای مدیرعامل بانک ملی و برکناری مدیرعامل بانک صادرات کلید خورد.

این برکناری‌ها به دنبال بروز بزرگترین تخلف در سیستم بانکی کشور روی داد و همچنان هم ادامه دارد؛ پس از آنکه چند روز قبل بهمنی دستور تغییر مدیر عامل بانک سامان را صادر کرد امروز بار دیگر خبری بر پایگاه اطلاع‌رسانی بانک مرکزی قرار گرفت مبنی بر اینکه "بانک مرکزی دستور تغییر مدیرعامل و ریاست هیئت مدیره بانک گردشگری را صادر کرد " .

روابط عمومی بانک مرکزی در این اطلاعیه اعلام کرده است که بانک مرکزی به بانک یادشده اعلام کرده است تا هر چه سریعتر نسبت به معرفی مدیرعامل ورئیس هیئت مدیره به این بانک جهت احراز صلاحیت آنان اقدام کند.


 


تابناک: وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوال كه گفته مي‌شود قطعي وی پی ان به خاطر شبكه ملي اينترنت است، گفت: اين دو موضوع با هم ارتباطي ندارند و اساسا وی پی ان و استفاده از آن يك اقدام خلاف قانون است كه اين موضوع نيز ابلاغ شده است.

به گزارش ايسنا رضا تقي‌پور در حاشيه جلسه هيات دولت با بيان اينكه همه‌ي كشورها براي استفاده از اينترنت مقررات خاصي دارند و در كشور ما بحث پالايش و فيلترينگ نيز از طرف نهادهاي خاصي اعمال مي‌شود و در اين ارتباط كارگروهي وجود دارد، گفت: همانطور كه گفتم اساسا وی پی ان خلاف قانون بوده و اكنون برابر قانون اقدام شده است.


 


کنفدراسیون فوتبال آسیا با تاکید بر اینکه اعضای هیئت مدیره معرفی شده استقلال و پرسپولیس مورد تایید این کنفدراسیون نیست مهلت جدیدی را برای برطرف کردن مشکلات باشگاه ها جهت حرفه ای شدن تعیین کرد که در صورت عملی نشدن سهمیه‌های ایران کم خواهد شد.

به گزارش مهر، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر صبح امروز دوشنبه با حضور در نشست کمیته رسانه های فدراسیون فوتبال ضمن بیان این مطلب افزود: پس از آنکه در نامه ای اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کردیم، این کنفدراسیون با تاکید بر اینکه این دو هیئت مدیره از نظر AFC قانونی نیستند از فوتبال ایران خواست تا نسبت به رفع مشکلات باشگاه ها اقدام کند.

وی ادامه داد: کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکید دارد که اعضای جدید هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باید به ثبت شرکت ها برسند و پس از آن به این کنفدراسیون معرفی شوند. در صورتی که تا روز 14 اکتبر تمامی مدارک استقلال و پرسپولیس و سایر باشگاه ها به دست کنفدراسیون فوتبال آسیا نرسد احتمال کسر سهمیه های ایران و حذف این دو تیم پرطرفدار از فصل آینده رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا وجود دارد.

عزیز محمدی خاطرنشان کرد: علاوه بر استقلال و پرسپولیس برخی باشگاه ها هنوز نتوانسته اند مدارک شان برای گرفتن پروانه حرفه ای کامل کنند. باشگاه های داماش ، سرچشمه و فجرسپاسی مشکلات بیشتری نسبت به تیم های دیگر دارند و باید تمام مدارک شان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کنند.

وی افزود: باشگاه های راه آهن ، ملوان ، سایپا ، فولا و صبا نیز هرکدام نواقصی دارند که باید تا قبل از پایان مهلت جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا نواقص شان را برطرف کنند و مدارک لازم را در اختیار سازمان لیگ قرار دهند تا به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شود. در صورتیکه نتوانیم این مشکلات را برطرف کنیم قطعا برای گرفتن پروانه لیگ حرفه ای به مشکل خواهیم خورد.

رئیس سازمان لیگ برتر با تاکید بر اینکه وضعیت فوتبال بحرانی است و همه باید این مئسله را جدی بگیرند خاطرنشان کرد: فوتبال ایران تا سال 91 باید بتواند شرایط برگزاری لیگ حرفه ای را کسب کند اما با روندی که در حال حاضر وجود دارد این امکان بسیار ضعیف است و وظیفه ماست که از حالا هشدارهای لازم را به مسئولان بدهیم.

وی با تاکید بر اینکه برای گرفتن مجوز پروانه حرفه ای باشگاه ها باید طراز مالی مثبت داشته باشند به مشکلات تامین درآمد در باشگاه ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه قوانینی که الان وجود دارد و هزینه کردن در ورزش قهرمانی از سوی نهادها را ممنوع کرده است مشکلات زیادی را برای باشگاه ها بوجود آورده که این احتمال را باید داد که در نیم فصل برخی بازیکنان باشگاه ها به خاطر مشکلات مالی اعتصاب کنند.

رئیس سازمان لیگ برتر در پایان تاکید کرد: امیدوار نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان دست در دست هم دهند و کمک کنند تا مشکل درامدزایی باشگاه ها حل شود و فوتبال ایران بتواند در زمان مشخص شده کنفدراسیون فوتبال آسیا شرایط احراز لیگ حرفه ای را کسب کند.


 


فارس:رضویان رئیس دفتر سخنگوی قوه قضاییه در گفت‌وگو با خبرنگلار قضایی فارس، با اعلام این خبر گفت: حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ناظر ویژه قوه‌قضاییه در پرونده فساد مالی اخیر امشب در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سمیا حاضر می شود.

وی ادامه داد: قرار است محسنی اژه‌ای درباره آخرین وضعیت پرونده فساد مالی اطلاعاتی را در اختیار مردم کشور قرار دهد.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته