-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۱۲, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 10/04/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/7/11

رسانه‌های داخلی ایران گزارش دادند که روز دوشنبه هفت نفر در استان فارس به جرم قاچاق مواد مخدر اعدام شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این هفت نفر در پنج شهرستان آباده، نی‌ریز، کازرون، بوانات و شیراز دستگیر شده بودند و حکم اعدام آن‌ها پس از صدور در دادگاه انقلاب، توسط دادستان کل کشور نیز تایید شده بود.

به گفته این خبرگزاری، این افراد فعالیت‌هایی چون خرید، حمل، نگهداری و ترانزیت مواد مخدر سنتی و صنعتی را در این استان انجام می‌دادند و برخی از این متهمان نیز سابقه محکومیت قضایی در این زمینه را داشتند.

بر اساس قوانین جمهوری اسلامی، حمل، نگهداری یا خرید و فروش بیش از ۳۰ گرم از مواد مخدری چون هروئین، مرفین، شیشه یا کراک مجازات اعدام است.

اعدام افراد مرتبط با جرایم مواد مخدر در ایران بار‌ها با اعتراض گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر روبرو شده است. این گروه‌ها، اعدام در زمینه جرایم مواد مخدر را جریمه‌ای سنگین توصیف می‌کنند که مغایر قوانین بین‌المللی‌ست.

منبع: ایسنا

مرتبط:

چهار کار‌شناس حقوق بشر سازمان ملل: ایران فوراً به مجازات اعدام پایان دهد

دیده‌بان حقوق بشر: ایران رکورددار اعدام در سال ۲۰۱۱ می‌شود


 
 

1390/7/11

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در تازه‌ترین اظهار نظرش درباره اختلاس سه‌هزار میلیاردی، رسانه‌های داخل ایران را از «ادامه جنجال و هیاهو» درباره این اختلاس منع کرد.

آقای خامنه‌ای که روز دوشنبه در جمع دست اندرکاران اعزام ایرانیان به حج سخنرانی می‌کرد، گفت: «رسانه‌ها بیش از این نباید به جنجال و هیاهو درباره این ماجرا ادامه دهند، بلکه باید به مسئولان اجازه دهند تا عاقلانه، مدبرانه، قوی و با دقت قضایا را پیگیری و بررسی کنند.»

آقای خامنه‌ای، «ادامه جنجال و هیاهو» را به دلیل آنکه عده‌ای به دنبال استفاده‌های دیگر از این مسائل هستند، به «صلاح» ندانست و گفت که «همه باید مراقب باشند».

در اختلاس اخیر ایران که بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ ایران نام گرفته‌است، فردی با استفاده از رابطه خود با رییس شعبه بانک صادرات خوزستان، بدون پرداخت هیچ وجهی، اسنادی اعتیاری به ارزش ده‌ها میلیارد تومانی تهیه می‌کرد و سپس این اسناد بانکی را به بانک‌های دیگر با قیمتی پایین‌تر از قیمت رسمی می‌فروخت.

تاکنون هشت بانک ایرانی درگیر این پرونده شده‌اند و گزارشها حاکی از آن است که دو بانک صادرات و ملی ایران بیشتر از بانک‌های دیگر در این پرونده خسارت دیده‌اند.

رهبر ایران در سخنرانی امروزش همچنین تصریح کرد که مسئولان سه قوه مصمم به مقابله با این حادثه و پیشگیری از حوادث مشابه هستند و «این ماجرا را تا آخر پیگیری خواهند کرد و دست‌های خائن قطع خواهد شد».

آقای خامنه‌ای با انتقاد از عمل نشدن به توصیه‌های سال‌های پیش خود مبنی بر مبارزه با فساد اقتصادی گفت: «اگر به این توصیه‌ها عمل می‌شد هیچ‌گاه دچار چنین حوادثی همچون فساد بانکی اخیر نمی‌شدیم.»

آقای خامنه‌ای همچنین به قوه قضاییه ایران دستور داد که به افراد بدکاره، خرابکار و مفسد ترحم نکند.

منابع: رادیو فردا و بی‌بی‌سی

مرتبط:

مجلس از گزارش دولت درباره اختلاس قانع نشد

دستگیری متهم اختلاس سه هزار میلیارد تومانی

اختلاس سه هزارمیلیارد تومانی به تخلف یک هزار و ‌٧٣٠ ميليارد تومانی کاهش یافت


 
 

1390/7/11

مرتضی مردیها، استاد دانشگاه، نویسنده، روزنامه‌نگار، مترجم و اندیشمند لیبرال ایران به فرانسه مهاجرت کرد. 

به گزارش روزنامه شرق، مردیها که دکترای فلسفه روش‌شناسی از فرانسه دارد به پاریس مهاجرت کرده اما دوستان نزدیکش از احتمال حضور وی در آمریکا هم سخن می‌گویند. 
 
از سال ۸۴ حضور او در دانشگاه علامه طباطبایی تهران با مشکلات بسیاری همراه شد تا اینکه در سال ۸۹ از این دانشگاه اخراج شد و در دانشگاه تربیت مدرس هم اجازه تدریس هیچ واحد درسی را به او ندادند. 
 
از آنجا که مردیها عضو هیات علمی رسمی دانشگاه علامه طباطبایی است، ممانعت از تدریس وی فاقد مبنای قانونی بود اما پس از آنکه علی خامنه‌ای از لزوم حف علوم انسانی غربی از دانشگاه‌ها سخن گفت، دولت محمود احمدی‌نژاد بسیاری از استادان این رشته را اخراج کرد. 
 
اندکی پس از اخراج مردیها از دانشگاه بود که کامران دانشجو وزیر علوم دولت احمدی‌نژاد گفت که دانشگاه‌های ایران به اساتیدی نیاز دارند که به ولایت فقیه التزام داشته و ارزشمدار باشند و نیازی به اساتید «سکولار» ندارند. 
 
از آثار تالیفی مردیها می‌توان به لیبرال دموکراسی مقتدر و مبانی نقد فکر سیاسی و از میان ترجمه‌هایش به فایده‌گرایی جان استوارت میل و نقد مدرنیته الن تورن اشاره کرد. 
 
مردیها، در آغاز کار روزنامه‌های اصلاح‌طلب، دبیر سرویس اندیشه روزنامه «جامعه» بود و با روزنامه‌های «طوس» و «نشاط» هم همکاری داشت. 
 
منبع: شرق
 
پیشینه:
 
 

 
 

1390/7/11

در دروازه غار سخت است که پدر و مادری پیدا کنید که معتاد نباشند. والدین بچه‌هایشان را کرایه می‌دهند و حتی می‌فروشند. 

برخی از این کودکان مورد سوء استفاده جنسی قرار می‌گیرند و درآمد این کار هم صرف اعتیاد والدین می‌شود.

سایت قانون در گزارشی که با یک نسخه چندرسانه‌ای نیز همراه شده به زندگی این کودکان پرداخته و نوشته این روز‌ها تصور خیابان‌های بدون کودکان کار در تهران آرزو و خواستی است دور از دسترس.

بر اساس این گزارش در کوچه‌های تنگ نزدیک میدان شوش چند جوان دانشجو با حمایت یک جمعیت خیریه، بسیاری از این کودکان را گردِ هم آورده‌اند تا در دو اتاق کوچک اجاره‌ای مدرسه را تجربه کنند.

بچه‌ها هر کدام زخمی بر دست و پا دارند که آثارسوختگی با زغال و منقل و والدینشان است.

یکی از کودکان در پاسخ به خبرنگار قانون که می‌پرسد پدرت چه‌کاره است می‌گوید: «چیزی نمی‌کشد!»

این گزارش همچنین از دختر یازده‌ساله‌ای نوشته که پیرمرد ۷۰ ساله‌ای در ازای روزی ۵ هزار تومان از او سوءاستفاده می‌کند.

یکی از کودکان دیگر در پاسخ به این پرسش که کارش، گردوفروشی، را دوست دارد یا نه می‌گوید اصلاً این کار را دوست ندارد: «دست آدم پاره می‌شود.»

خیلی از کودکان کار در محله دروازه‌غار، شناسنامه هم ندارند. هویت برخی دیگر هم که پدر و مادرشان شناسنامه ندارند در شناسنامه برادر و یا خواهرشان ثبت شده‌اند.

واحدی که مسئولیت اداره این مرکز را بر عهده دارد می‌گوید: «اینجا بچه‌هایی هستند که بعد از تولد که واکسن زده‌اند دیگر هیچ واکسنی را نزده‌اند و هیچ‌وقت برای درمان هم به دکتر برده نمی‌شوند.»

موهای رنگ‌پریده کودکان نیز حکایت از سوءتغذیه آنان دارد و به گفته یکی از دانشجویان از علائم آخرین مراحل سوء تغذیه به شمار می‌آید. 

نسخه چندرسانه‌ای این گزارش را می توانید اینجا ببینید.

منبع: قانون


 
 

1390/7/11

به دنبال واگذاری مسئولیت رسیدگی پرونده اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی به کمیسیون اصل نود، یازده تن از نمایندگان مجلس از رئیس و هیئت رئیسه مجلس در خواست کردند که در این باره ماده 233 آئین نامه اعمال شود.

براساس ماده ۲۳۳ در صورتی که گزارش سه تخلف از رئیس جمهور یا وزیری از سوی مجلس و با رای نمایندگان به قوه قضاییه فرستاده شود، به منزله استیضاح وی خواهد بود.

در این صورت پس از قرائت گزارش کمیسیون در این باره، از مجلس رای گیری شده و در صورت تایید گزارش توسط مجلس، این گزارش به قوه قضاییه ارجاع و در عین حال به منزله کارت زردی به مسئولان دولتی خواهد بود.

در نامه ١١ نماینده مجلس به هیئت رئیسه آمده است: «بررسی های مقدماتی نشان می دهد که برخی از مقامات قوه مجریه بر خلاف قانون حمایت‌هایی اعمال کرده‌اند، برخی مسئولان بانکی بدون صلاحیت بکار گمارده شده‌اند و نظارت قانونی بر عملیات بانکی تعمداً یا از سر بی مسئولیتی یا ندانمکاری اعمال نشده است.»

این نامه می‌افزاید: « احتمال زد و بندهای کثیف نیز بین صاحبان قدرت و ثروت وجود دارد. چون در فرایند این امر احکام متعددی از قوانین ذیربط، از جمله قانون اداره امور بانکها مصوب 1358، قانون تسهیل اعطای تسهیلات بانکی مصوب 1386، قانون اساسنامه سازمان حسابرسی مصوب 1366، قانون برنامه و بودجه مصوب 1351 و قوانین برنامه چهارم و پنجم توسعه،  توسط رئیس جمهور و رئیس دفتر ایشان، رئیس کل بانک مرکزی و قائم مقام وی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و برخی دیگر از مسئولان زیر مجموعه دولت، نقض شده یا نادیده گرفته شده است؛ ما امضاء کنندگان ذیل خواهان اعمال ماده 233 در این باره هستیم.»

حسین نجابت٬ احمد توکلی٬ الیاس نادران٬ علی زاکانی٬ پرویز سروری٬ حمیدرضا فولادگر٬ جواد جهانگیرزاده٬ نادر قاضی‌پور٬ محمد دهقان٬ امین حسین رحیمی و حسین دهدشتی امضا کنندگان این نامه هستند.

منبع: مهر

 


 
 

1390/7/11

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران می‌گوید به زودی پنجاه طلبه زن در ایستگاه های مترو مستقر می شوند تا به «پرسش ها و مشکلات مذهبی» مسافران زن جواب بگویند.

علی محمد قلی در گفتگو با خبرگزاری مهر گفته است: «پس از استقبال از حضور روحانیون مرد در ایستگاههای مترو و پاسخ به پرسش های مذهبی و شرعی مسافران، 50 طلبه خانم نیز در ایستگاهها مستقر می شوند و به طور ویژه به پرسشهای شرعی خانم ها پاسخ می دهند.»

این مقام متروی تهران همچنین گفت که طرح افزودن یک واگن ویژه زنان به قطار مترو به صورت آزمایشی به اجرا گذاشته شده اما اگر این واگن در بیشتر ساعات فعالیت مترو خالی بماند، این طرح توجیهی ندارد و ادامه نخواهد یافت.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران در پاسخ به این سئوال که چرا با مسافران مردی که وارد واگن اضافی مخصوص زنان می شوند برخورد نمی شود، گفت که «ما در این زمینه فرهنگسازی می کنیم.»

وی افزود: «برای اینکه این موضوع میان مسافران مترو جا بیفتد نباید اقدامات سلبی کرد.»

منبع: مهر و بی‌بی‌سی

 


 
 

1390/7/11

در پی اعتراض وب‌سایت الف، نزدیک به احمد توکلی به سفر بستگان احمدی‌نژاد به آمریکا، یک وب‌سایت‌ حامی دولت با انتشار اسنادی نوشت احمد توکلی «بدون مدرک کار‌شناسی و گذراندن دوره کار‌شناسی ارشد» مدرک دکترا دریافت کرده است.

سایت «دولت ما» روز یکشنبه (۱۰ مهر) اسنادی از نحوه دریافت بورس دوره دکترا از سوی احمد توکلی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس منتشر کرده که پیش‌تر این اسناد در جایی منتشر نشده بود.

اسناد منتشر شده از سوی این سایت محافظه‌کار نشان می‌دهد که آقای توکلی «بدون طی مراحل قانونی» مدرک دکترای معادل خود را از دانشگاه ناتینگهام (بریتانیا) دریافت کرده است.

سایت «دولت ما» می نویسد: «(آقای توکلی) مجاز بودند تنها 3 فرزند را  همراه  با خود به انگلستان ببرند، اما وی در عملی خلاف قانون، 7 فرزند خود را برای سفر به انگلستان با خود همراه می سازد.»

این سایت ادامه می‌دهد: «در ایتدا درخواست احمد توکلی  برای دریافت ارز متاهلی برای بورسیه با توجه به حضور خانواده وی در" ایران " و همچنین طبق" قانون " با مشکل مواجه شده و  معاون وقت دانشجویی وزارت آموزش عالی با دریافت ارز متاهلی ایشان مخالفت می نماید.»

این اسناد از سوی یک سایت وابسته به دولت در شرایطی منتشر می‌شود که احمد توکلی در سال‌های گذشته همواره یکی از نمایندگانی بوده که بار‌ها اعلام کرده مدرک «دکترای» محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی‌نژاد جعلی است.

توکلی در ماه‌های اخیر از طریق سایت «الف» اسناد و مدارک فراوانی در خصوص فساد مالی تیم احمدی‌نژاد منتشر کرده است.

به نظر می‌رسد انتشار این اسناد٬ نخستین گام تیم احمدی‌نژاد در افشای ۱۴۰ هزار سندی باشد که پیش‌تر اعلام کرده بود از ۳۱۴ مقام در جمهوری اسلامی در اختیار دارد.

روزنامه ایران چندی پیش هشدار داده بود چنانچه حملات و انتقاد‌ها به احمدی‌نژاد و نزدیکان وی افزایش یاید٬ تیم احمدی‌نژاد اقدام به انتشار اسناد مذکور خواهد کرد.

منبع: دولت ما و دیگربان

 


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته