-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ اردیبهشت ۵, دوشنبه

Latest News from 30Mail for 04/25/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/2/4

محمد نوری زاد در سی و پنج روز گذشته حتی یک تماس تلفنی با خانواده خود نداشته و شنیده‌ها حاکی از آن است که وی در روزهای گذشته از خوردن غذا هم امتناع ورزیده است.

اواخر هفته گذشته معاون دادستان تهران طی تماس تلفنی خانواده محمد نوری زاد را به ملاقات حضوری فراخوانده بود که خانواده وی متوجه شدند آقای نوری زاد در اعتراض به عدم رسیدگی مسئولین به مطالبات وی، از ملاقات امتناع ورزیده است.

به گفته همسر محمد نوری زاد، خانواده این زندانی سیاسی نیز هیچ خواسته‌ای جز آزادی بی قید و شرط ایشان مطالبه نمی‌کنند.

گفتنی‌ست محمد نوری زاد سال گذشته نیز در اعتراض به اهانت بازجویان اطلاعات به همسر و فرزندانش دست به چنین اعتصابی زده بود.

محمد نوری زاد در یکسال گذشته و دوران پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران با نگارش نامه‌هائی به رهبری مورد خشم اقتدارگرایان قرار گرفت و به سه سال و نیم حبس و تحمل ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد.

منبع: کلمه


 
 

1390/2/4

جلسه هیئت دولت در حالی بعد از ظهر یکشنبه با غیبت محمود احمدی‌نژاد برگزار شد که حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات، که مسئله ابقای وی به کشمکش میان دولت و مجلس بدل شده است در این جلسه حضور یافت.

برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح یکشنبه، ۴ اردیبهشت، ضمن تأیید دعوت رسمی دولت از آقای مصلحی به جلسه امروز هیئت دولت، از حضور قطعی محمود احمدی‌نژاد در جلسه بعد از ظهر خبر داده بودند، با این‌حال این جلسه با غیبت محمود احمدی‌نژاد برگزار شد.

سایت الف، نزدیک به احمد توکلی نماینده تهران و رئیس مرکز پژوهش های مجلس هشتم، دیروز نوشته بود که با وجود حمایت رهبر جمهوری اسلامی از حیدر مصلحی، محمود احمدی‌نژاد همچنان بر موضع قبلی خود مبنی بر برکناری وزیر اطلاعات پافشاری می کند و حاضر نیست با آقای مصلحی همکاری کند.

هفته پیش و در پی انتشار خبر کناره گیری و سپس ابقای حیدر مصلحی، رسانه‌های ایران دلیل کناره گیری آقای مصلحی را اختلاف میان او و محمود احمدی‌نژاد دانستند.

منبع: الف، بی‌بی‌سی و رادیو فردا

پیشینه:
حیدر مصلحي، وزیر اطلاعات استعفا داد
مخالفت خامنه‌ای با کناره‌گیری حیدر مصلحی از وزارت اطلاعات
 


 
 

1390/2/4

زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعلام همبستگی خود با درخواست زندانیان رجایی شهر از دبیر کل سازمان ملل، تاکید کرده‌اند که تا رسیدن به خواسته‌های به حق و قانونی‌شان هر هفته و در مناسبت‌های مختلف دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

پیش از این گروهی از زندانیان سیاسی زندان رجایی‌ شهر کرج در نامه‌‌ای به بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل ضمن تاکید بر ادامه اعتراض خود، از وی خواسته بودند تا نماینده ویژه خود را برای بازدید از شرایط زندان‌ها، زندانیان سیاسی و همچنین تهیه گزارش از وضعیت آزادی و حقوق بشر در ایران اعزام نماید.

زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین در بیانیه خود آورده‌اند: «با پایان یافتن انتخابات ۸۸ فصل نوینی در تاریخ معاصر ایران رقم خورده و تمامیت خواهان ناگزیر برای بقای حکومت خود اقدام به سرکوب شدید مردم و زندانی کردن غیر قانونی صدها نفر از نمایندگان جنبش سبز کرده‌اند.»

این بیانیه با اشاره به بیش از یکصد سال مبارزه مردم ایران برای دستیابی به آزادی و عدالت، تصریح کرده که «دموکراسی و حاکمیت قانون همواره دغدغه و مسئله اصلی روشنفکران و فرهیختگان ایران امروز بوده است.»

زندانیان بند ۳۵۰ اوین اقدام هوشمندانه زندانیان سیاسی رجایی شهر را تحسین کرده و به حاکمیت گوشزد کرده‌اند که «هرچه سریعتر به خواسته‌های بر حق این زندانیان پاسخ دهد و سعی نکند تمامی روزنه‌ها را به روی خود ببندد.»

در این بیانیه تصریح شده که خواسته‌های زندانیان رجایی شهر در زمره حقوق اولیه هر زندانی سیاسی است و مسئولیت آسیب به این زندانیان متوجه حاکمیت می‌باشد.

منبع: جرس


 
 

1390/2/4

اسدالله بادامچیان رویکرد اقتصادی دولت احمدی‌نژاد را «سیاست‌های داغ چپ احساسی اسلامی» خواند.

قائم مقام حزب موتلفه در گفت وگو با خانه ملت گفت: «هر یک از دولت‌هایی که در سه دهه گذشته مدیریت کشور را به دست گرفته‌اند، یک شیوه مدیریتی منحصر به‌فرد را در حوزه اقتصاد، دنبال کرده‌اند، به‌طوری که حتی شاید با احتساب تمام نقاط اشتراک‌، نتوان رویکرد اقتصادی هیچ دو دولتی را در این 30 سال به‌طور کامل قابل مقایسه با هم دانست.»

نماینده مردم تهران توضیح داد: «مثلا از همان ابتدا مهندس بازرگان یک بنیاد اقتصادی به‌طور کامل غربی را در پیش گرفتند. بعد از او هم بنی صدر بود که اقتصاد کشور را در جریان خاصی هدایت کرد. سپس موسوی نیز یک اقتصاد چپ را در چارچوب اسلامی تعریف و سیاست‌های اقتصادی کشور را در آن شرایط مدیریت کرد.»

بادمچیان سیاست‌های دولت هاشمی رفسنجانی را «در اولویت قرار دادن سیاست تعدیل» دانست و گفت: «در این راه هاشمی حزب کارگزاران را راه انداخت و موجب شد در نظام اقتصادی ایران، تکنوکرات‌ها حضور فعالی بیایند. سپس خاتمی، نظام اقتصادی لیبرالیستی را تا حدود زیادی در کشور اجرایی و مدیریت آن را وارد مرحله جدیدی کرد. حالا هم که آقای احمدی‌نژاد با سیاست‌های داغ چپ احساسی اسلامی سکان اقتصاد جمهوری اسلامی را به دست گرفته است.»

وی تاکید کرد: «به‌طور کلی در 30 سال گذشته هر کسی، هر طوری که خواسته، چرخه اقتصاد را گردانده و مدیریت کرده است.»

بادامچیان با بیان این که «باید موضوع ثروت و نگاه بدبینانه‌ای که به آن وجود دارد از بین برود» افزود: «نباید کسی را تکفیر کرد؛ مثلا این که مذهبی‌ها بگویند باید پدر فلان سرمایه‌دار را صلواتی کرد، و یا بالعکس فلان کمونیست را کشت و یا غیره، این‌گونه قضاوت‌های نابه‌جا نباید وجود داشته باشد. همان طور که می‌دانید در این 30 سال چنین قضاوت‌های نابجایی وجود داشته و دردسرهای زیادی را برای حکومت و مردم ایجاد کرده است.»

به اعتقاد وی «طبیعی است که وقتی نقدینگی در کشور زیاد می‌شود، برای مثال سهم درآمد مهندس یک پروژه‌ از کارگر آن بیشتر است و کسی که بیشتر درآمد دارد، ثروت بیشتری هم دارد و قدرت خرید کالا و خدمات بیشتری هم دارد، قرار نیست صرفا به همین علت ثروت را تقبیح کرد و اصولا اسلام هم چنین قضاوتی را در باره ثروت ندارد.»

منبع: خانه ملت


 


 
 

1390/2/4

به گفته جمعي از كاركنان خدماتي شركت ايرانسل، حدود 50 نفر از كاركنان خدماتي این شركت تمديد قرار داد نشده و از كار اخراج شده‌اند.

بر اساس این گزارش، قرارداد كاري این کارگران كه سه ماه به سه ماه تمديد ميشد، در پايان فروردين ماه سال جاري تمديد نشده و در میان اخراج شدگان خانم‌های سرپرست خانوار نيز وجود دارد.

این کارگران افزوده‌اند: «تا كنون برای هر طبقه شركت ايرانسل دو پرسنل خدماتی وجود داشته که گويا آقايان بنا دارند برای هر دو طبقه يک پرسنل خدماتي به كار بگيرند.»

کارکنان اخراجی ایرانسل تصریح کرده‌اند که «سوابق بيمه‌ای برخی از آنها به شش سال ميرسد، بنابراين شايسته نيست که این شركت به بهانه طرف قرار داد بودن این کارکنان با يك شركت پيمانكاری حقوق آنها را تضييع كند و باعث از دست دادن اشتغالشان شود.»

منبع: ایلنا


 
 

1390/2/4

آیت الله امینی از سخنان اخیر امام جمعه موقت قم درباره یاعلی گفتن آیت‌الله خامنه‌ای در لحظه تولد انتقاد کرد.

وی در پاسخ به سؤالی در این باره گفت: «این گونه نقل ها عقاید مردم را نسبت به اصول و مبانی مذهبی سست می‌کند و آنچه را که با ادلّه قطعی در باره بعضی از ائمه معصومین صلوات الله علیهم اجمعین به اثبات رسیده، مورد سؤال و تردید قرار می‌گیرد.»

امینی با بیان این که «کاش این مطلب نقل نشده بود» تاکید کرد: «بنده نقل این مطالب را به نفع رهبری و در جهت تقویت آن نمی‌دانم، بلکه این قبیل مطالب، به زیان رهبری است گرچه به عنوان ارادت به ایشان مطرح شود.»

اخیراً فایل تصویری سخنان سعیدی‌، امام جمعه موقت قم درباره یاعلی گفتن رهبر ایران در لحظه تولد در سطح وسیعی منتشر شده بود.

منبع: عصر ایران
 


 
 

1390/2/4

گزارش‌ها حاکی‌ست علیرضا رجایی، فعال ملی و مذهبی و مدیر انتشارات گام نو امروز یکشنبه (چهارم اردیبهشت‌ماه) توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، اتهام آقای رجایی «جرایم امنیتی» اعلام شده است.

«منابع آگاه» نیز در گفتگو با العربیه اعلام کردند ماموران امنیتی هنگام مراجعه برای بازداشت وی اعلام کردند که وی به اتهام «ارتکاب جرایم امنیتی» بازداشت شده است.

علیرضا رجایی از فعالان سیاسی ملی-مذهبی ایران و مدیر انتشارات گام نو است. او مدیر گروه سیاسی هیئت تحریریه روزنامه‌های جامعه، توس و نشاط بود كه پیش از این توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی تعطیل شده بودند.

وی در انتخابات مجلس شورای اسلامی سال 1378 شمسی نامزد ائتلاف نیروهای ملی-مذهبی در تهران بود و بر اساس نتایج انتخابات در رده بیست‌وهشتم قرار گرفته و به مجلس راه یافت، اما پس از بازشماری آراء توسط شورای نگهبان وی از فهرست نامزدهای منتخب خارج و جای خود را به غلامعلی حداد عادل داد.

منبع: فارس و العربیه

 


 
 

1390/2/4

احمد خاتمی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم می‌گوید با رویکرد آرام و آهسته و به اصطلاح «کار فرهنگی» نمی‌توان جلوی بدحجابی را گرفت و باید برای ریشه‌کن شدن این مسئله، خون ریخته شود.

خاتمی در گفتگو با وب‌سایت جهان نیوز، مسئله حجاب در جامعه امروز را «یک مشکل و فاجعه فرهنگی» توصیف کرده و مدعی شده که در حوزه مسائل فرهنگی و علی‌الخصوص حجاب در کشور اصلا کاری در جامعه صورت نمی‌گیرد.

وی با بیان این که «گسترش حجاب در کشور همچون عملیات است و باید کارهای فرهنگی و اجرائی با هم صورت گیرد» تاکید کرده است: «فکر می‌کنم برای حل این مسئله باید خون‌های پاکی ریخته شود تا این معضل از جامعه ما ریشه کن شود.

امام جمعه موقت تهران مدعی شده «تفکر لیبرالی و تسامح و تساهل دوم خردادی همچنان باقی است» و گفته دولت برای جذب آرایی که در انتخابات ۸۸ به کاندیداهای دیگر رای دادند در مسئله حجاب روی به سیاست تساهل و تسامح آورده است.

منبع: جهان‌نیوز
 


 
 

شورای هماهنگی سبز امید:
1390/2/4

شورای هماهنگی راه سبز امید در آستانه روز جهانی کارگر، در بیانیه‌ای اعلام کرد که «نظامی‌سازی» اقتصاد و سیاست در سال‌های گذشته، اقتصاد ایران را زمین‌گیر کرده است.

 در هفتمین بیانیه این شورا که امروز چهارم اردیبهشت منتشر شده، آمده است که دولت به جای خصوصی‌سازی، دست به اختصاصی‌سازی زده و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی دولتی در اختیار نهادهای شبه دولتی و نظامی قرار داده می‌شود.

این بیانیه، نتیجه چنین سیاست‌هایی را «بیکاری هزاران کارگر» دانسته است. کارگرانی که ماه‌هاست حقوق خود را دریافت نکرده‌اند.

اين شورا در بيانيه خود از همه رسانه ها و شبکه های اجتماعی خواست در شرايطی که حاکميت اجازه طرح هيچ گونه انتقادی به اين شرايط را بر نمی تابد، به مشکلات اقتصادی و خواسته ها و مطالبات کارگران و زحمتکشان توجه کنند.

اين شورا با اشاره به آنچه «دروغگويی دولتمردان در مورد حل مشکلات اقتصادی مردم» ناميد، نوشت: زحمتکشان ديدند که مشکل مسکن و بيکاری نه تنها از ميان نرفت، که افزايش يافت و پرداخت سهام عدالت و يارانه ها، اگر دوام هم داشته باشد، دردی دوا نکرده است.

شورای هماهنگی راه سبز اميد همچنين به وعده محمود احمدی نژاد در سال ۸۴ برای بردن پول نفت به سر سفره های مردم اشاره کرد و افزود که سفره های مردم، روز به روز کوچک تر شد و کارگرانی که با تلاش بسيار سعی می کردند آينده بهتری برای فرزندانشان فراهم کنند، امروز در برآوردن نيازهای اوليه آنان درمانده اند.

شورای هماهنگی راه سبز اميد در بخش ديگری از بيانيه خود با انتقاد از پيامدهای «اقتصاد صدقه ای و واردات بی رويه»، نوشت: کارگران با پوست و گوشت خود شرايط وخيم اقتصادی کشور را احساس می کنند.

در اين بيانيه با اشاره به اينکه ايجاد يک ميليون و ۶۰۰ هزار شغل در سال گذشته و نيز وعده دولت برای ايجاد دو ميليون و ۵۰۰ هزار شغل در سال جاری، دروغ های بزرگی هستند، آمده است که با رشد اقتصادی و نرخ رشد سرمايه گذاری اندک در ايران، آمار بيکاران افزايش يافته است.

اين شورا اضافه کرد: به دنبال سياست های غلط دولت، هزاران کارگر از کار بيکار شده اند، طرح های بزرگ زيربنايی همانند منطقه عسلويه به رکود کشيده شده است،  دهها هزار کارگر در سراسر ايران، ماههاست که از دريافت حقوق شان محروم بوده اند.

در بيانيه اين شورا، اعتراض ها و اعتصاب های کارگری نيز مورد توجه قرار گرفته و آمده است: حقوق اوليه کارگران، مانند حق فعاليت سنديکاها، حق اعتراض به شرايط کار، درخواست افزايش دستمزدها بر اساس رشد تورم، تأمين معاش با کار در يک شيفت کاری، ناديده گرفته می شود.

منبع: جرس، رادیو فردا و مردمک


 
 

1390/2/4

کمپین نامه نویسی به میرحسین موسوی و زهرا رهنورد با رونمایی وب سایت این کمپین آغاز به کار کرد.

در فراخوانی که به همین مناسبت از سوی این کمپین منتتشر شده، آمده است: «همین حالا قلم و کاغذ بردارید و برای رهبران جنبش اعتراضی خود نامه بنویسید، آن را در پاکت قرار دهید و روی آن آدرس خانه موسوی را بنویسید: خیایان پاستور، کوچه اختر، پلاک ۲۶، برسد به دست موسوی و رهنورد.»

در این فراخوان آمده است که با فرستادن تعداد زیادی نامه به این آدرس «پیام روشنی به حکومت خواهیم داد که رهبران ما را آزاد کنید.»

این کمپین ابراز امیدواری کرده که این نامه‌ها نه فقط در فضای مجازی که به آدرس خانه میرحسین موسوی و زهرا رهنورد فرستاده شود.

 در این فراخوان همچنین حدس زده شده که نامه‌ها به دست رهبران جنبش سبز نرسند و دولت ایران، آن‌ها را بلوکه کند. اما نویسندگان این فراخوان، چنین موضوعی را مهم ندانسته و نوشته‌اند که نامه‌ها روی میز ماموران امنیتی، «لرزه بر اندام اقتدارگرایان» خواهد انداخت.

پایه‌گذاران این کمپین در گفت‌و‌گو با وب‌سایت کلمه همچنین خبر داده‌اند که به زودی کمپین نامه‌نویسی به مهدی و فاطمه کروبی نیز راه‌اندازی خواهد شد.

منبع: کلمه و مردمک


 
 

دبیرکل اتحادیه عرب:
1390/2/4

عمرو موسی، دبیرکل اتحادیه عرب گفته است که بادهای فعلی تغییرات به کشورهای عربی محدود نخواهد شد و بزودی به ایران خواهد رسید.

عمرو موسی به روزنامه لوفیگارو گفته که «من بر این اعتقادم که بادهای سهمگین تغییر به جهان عرب محدود نخواهد شد و به زودی به سوی ایران وزیدن خواهد گرفت.»

وی در این گفتگو به جزئیات بیشتری اشاره نکرده و توضیحی درباره چگونگی این تغییرات نداده است.

با گسترش ناآرامی‌ها در برخی کشور‌های عربی برخی کار‌شناسان سیاسی پیش‌بینی می‌کنند موج این اعتراض‌ها به ایران نیز خواهد رسید.

مقام‌های جمهوری اسلامی نیز در واکنش به تحلیل‌ها ادعا کرده‌اند تحولات جهان عرب ناشی از تاثیرات انقلاب اسلامی ایران است.

جمهوری اسلامی در چند هفته گذشته بار‌ها از سوی کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس متهم به دخالت در امور داخلی کشور‌هایی همچون بحرین٬ یمن و سوریه شده است.

رابطه تهران در ماه‌های اخیر با بسیاری از کشور‌های عربی به تیرگی گرائیده است.

منبع: رادیو فردا


 
 

علیرضا محجوب٬ دبیرکل خانه کارگر:
1390/2/4

علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر اعلام کرد سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به جمعیت بیکاران ایران افزوده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایلنا٬ آقای محجوب همچنین تعداد بیکاران فعلی در ایران را سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرده است.

در سال‌های اخیر بسیاری از فعالان کارگری و اقتصادی نسبت به گسترش نرخ بیکاری در کشور هشدار داده‌اند٬ امام مقام‌های دولتی حاضر نیستند این هشدار‌ها را جدی بگیرند.

مقام‌های دولت احمدی‌نژاد مدعی هستند در سال‌های اخیر میلیون‌ها شغل ایجاد کرده‌اند؛ ادعایی که با تردید‌های فراوانی روبرو است.

چندی پیش نیز امام جمعه یزد گفته بود آمارهای ارائه شده توسط برخی مسئولان در زمینه اشتغال دور از ذهن بوده و لازم است برای جلوگیری از سلب اعتماد عمومی، مسئولان در ارائه این آمار صادق باشند.

محمود احمدى‌نژاد چند روز پیش گفته بود که امسال سال جهش‌هاى بزرگ اقتصادى در ایران است و در سال ۱۳۹۰، دو و نیم میلیون شغل ایجاد خواهد شد و تا دو سال دیگر معضل بیکارى در این کشور برطرف خواهد شد.

منبع: ایلنا

پیشینه
امام جمعه یزد: آمارهای اشتغال نمی‌تواند واقعی باشد


 
 

به شورای شهر تهران ارائه شد:
1390/2/4

اکبر ایرانی٬ رئیس مؤسسه‌ پژوهشی میراث مکتوب گفته که پیشنهاد نام‌گذاری خیابانی به نام ایرج افشار به شورای شهر تهران ارائه شده است.

آقای ایرانی به ایسنا گفته که این پیشنهاد چهار هفته پیش به شورای شهر تهران داده شده است.

ایرج افشار تاریخ‌پژوه، نسخه‌شناس، ایران‌شناس و جهانگرد ۱۸ اسفندماه سال ۱۳۸۹ در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

چندی پیش نیز شورای شهر تهران «خیابان هفدهم» کارگر شمالی، خیابانی که از ۲۰ سال پیش منزل نادر ابراهیمی در آن واقع بوده است را به نام این نویسنده‌ سر‌شناس تغییر داد.

منبع: ایسنا

پیشینه
ایرج افشار ایرانشناس و کتابشناس نامدار درگذشت
ایرج افشار پژوهشگری دلسپرده تجدد و پایبند به روشنگری


 
 

1390/2/4

نجات بهرامی
یادداشتها

در روزهای اخیر خبر تظاهرات عربهای خوزستان و سرکوب شدید آنها ( و حتی اعلام کشته شدن 15 نفر ) به تیتر اول بسیاری از رسانه ها و خبر گزاری ها تبدیل شد. بعد از آن بود که مصاحبه شبکه العربیه با دختری اهوازی که همانند تروریست های القاعده چهره خود را پوشانده و پرچم بعثی را به دیوار آویخته بود، پخش شد که از سرکوب بسیار گسترده مردم عرب در روز خشم خبر می داد.

 این تصویر آزار دهنده در کنار انفجار ها و عملیات کور و نفرت انگیزی که در این روزها در کردستان می بینیم، خبر از حادثه جدیدی می دهد. به گمان من علاوه بر حاکمان جمهوری اسلامی، گروهی دیگر نیز معتقدند جنبش سبز شکست خورده و باید برای برون رفت از وضعیت فعلی راه حلی اندیشید. گروه اخیر تجزیه طلبان و دشمنان تمامیت ایران هستند که همواره حوادث و دگرگونی های سیاسی را از دریچه تمایلات جدایی طلبانه خویش نگاه می کنند. خیزش های منطقه و سرنگونی دولت های مرتجع عربی، باعث شده است که حکومتهایی چون عربستان برای انتقام از آنچه دخالتهای ایران در این اوضاع می خواند، این گروهها را بازیچه و ابزار خود قرار دهد. پیش از این هم دخالت عربستان سعودی در تجهیز جندالله و کشتار مردم بی گناه سیستان و بلوچستان آشکار بود. گروههای مورد اشاره در ماجرای اخیر اهواز توانستند به یک پیروزی رسانه ای خیره کننده دست پیدا کنند. آنها در حالی از تظاهرات هزاران نفری خود در اهواز سخن گفتند که حتی یک ویدئو قابل اعتنا و اعتماد را نتوانستند منتشر کنند و در حالی این معما را با حربه سرکوب شدید و نبود امکان فیلمبرداری توجیه می کردند که به راحتی با تلویزیون العربیه و از داخل ایران مصاحبه می کردند.

 تصور اینکه چنین مبارزه ای با پرچم بعثی ها و تحت پوشش عربستان و برای تکه پاره کردن ایران چقدر برای مردم نفرت انگیز است، تصور چندان دشواری نیست. این گروهها قدم در راهی نهادند که سازمان مجاهدین خلق قبلا از آن گذر کرده بود و به خاطر آن به منفورترین گروه سیاسی در تاریخ ایران تبدیل شد.

 اگر چه آنگونه که طرفداران حقوق بشر می گویند، دفاع از انسانها در هر گوشه جهان و با هر مرام و آیینی وظیفه آنان است، اما چنانچه در این ماجرا کسی کشته شده باشد، در قدم اول عربستان سعودی و در قدم بعدی سازمانها و افرادی باید محکوم شوند که پیاده نظام خود را به امید ایجاد تفرقه و برادر کشی به خیابان فرستاده اند. مبارزه برای آزادی و عدالت و برابری و هر گزینه و خواسته دیگر، سالهاست که در ایران جریان دارد و فرزندان ایران هزینه های سنگینی در این راه داده اند. این گروهها اما به جای همراه شدن با مردم به دامن دشمنان ایران پناه برده و تلاش برای جدا کردن قسمتی از ایران و تحویل آن به کشورهای همسایه را مبارزه نامیده اند. مسلم است که اگر کسی و یا گروهی خود را صراحتا ایرانی نمی داند، آزاد است که این کشور را ترک کند و به جایی برود که آن را وطن خود می داند. اما پذیرفته نیست که بگوید شهر محل سکونتم را هم با خودم به آن کشور تحویل می دهم.

متاسفانه برخی فعالان حقوق بشری در این ماجرا بدون توجه کافی به ریشه ها و اهداف این جریانها، در دام طرح ها و برنامه هایی افتادند که آنها از قبل طراحی کرده بودند وبا موضع گیری های عجولانه و نسنجیده خود بار دیگر ماجراهایی چون سکینه آشتیانی و… را در ذهن تداعی کردند. در راس این افراد باید از خانم شیرین عبادی نام برد که به شکلی عجولانه و بدون در نظر گرفتن جوانب این مسئله، با انتشار نامه خود باعث مطرح شدن این گروه در سطحی بسیار وسیعتر از موجودیت آنها شد. اگر چه تبعیض های فراوانی در حق مردم مناطق مرزی اعمال می شود و اقلیتهای دینی از حقوق کافی برخوردار نیستند، اما تلاش فعالان حقوق بشر برای از بین بردن این نابرابری ها نباید به دفاع از کسانی منجر شود که اصولا از وجود این تبعیض ها برای تحریک مردم به جدایی طلبی و برادر کشی استفاده می کنند. همانگونه که ملی گرایی افراطی و نفی زبان و فرهنگ و رسومات متفاوتی که در گوشه و کنار ایران وجود دارد، کاری ناشایست و توهین آمیز و عامل مهمی در جدایی طلبی به حساب می آید، به همان نسبت میدان دادن به تجزیه طلبانی که هیچ ابایی از جنگ داخلی و مسلحانه ندارند، عملی خلاف مصالح ملی و خیانت آمیز محسوب می شود و بر فعالان حقوق بشر لازم است که نگرش انتزاعی و آرمانگرایانه و بدون مصداق خود را اصلاح کرده و اندکی سیاست ورزانه و عمیق به مسائل نگاه کنند.


 
 

1390/2/4

دادسرای عمومی و انقلاب عاملان‌‌ رها کردن دو بیمار در کشتزار‌های اطراف تهران را با تشکیل پرونده قضایی تحت پیگرد قانونی قرار داد.

روز گذشته (شنبه سوم اردیبهشت) سایت جهان نیوز گزارش کرده بود که دو بیمار به علت ناتوانی در تامین هزینه‌های درمانی در اطراف اتوبان خلیج فارس (جنوب تهران)‌‌ رها شده‌اند.

انتشار این خبر بازتاب‌های فراوانی به همراه داشت به طوری که دادستان انقلاب اعلام کرده که عاملان این اقدام تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

سایت جهان نیوز هم گزارش کرده این دو بیمار توسط یک وانت باری از بیمارستان به کشتزار‌های اطراف شهر ری منتقل شده بودند.

سایت عصر ایران نیز نوشته این دو بیمار ابتدا در بیمارستان «امام خمینی» بستری بوده و توسط عوامل این بیمارستان رها شداند٬ اما مسئولان بیمارستان «امام خمینی» این موضوع را تکذیب می‌کنند.

براساس گزارش سایت عصر ایران٬ یکی از این دو بیمار که از کشتزار‌های اطراف شهر ری به بیمارستان فیروز‌آبادی منتقل شده بودند٬ پس از درمان مرخص شده و بیمار دوم نیز به بهزیستی منتقل شده است.

منبع:عصر ایران و جهان نیوز

پیشینه
دو بیمار به خاطر بی‌پولی در اتوبان‌‌ رها شدند


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته