سلام،
چهارشنبه 7 اردیبهشت 90، 27 آوریل 2011 میلادی
در مورد 12 موضوع امروز صحبت می کنیم.
موضوع اول اینکه 5 زندانی سیاسی بند 4 کانون 12 زندان رجایی شهر هم به 11 زندانی که اعلام اعتصاب غذا کردند پیوستند. زندانیان سیاسی بهروز جاوید تهرانی، علی اجرمی، جعفر اقدامی، رضا شریفی، و حامد حردانی هم اعلام کردند که به آکسیون مقاومت مدنی و جانانه زندانیان سیاسی که هفته آینده روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، 11، 12 و 13 اردیبهشت دست به اعتصاب غذا خواهند زد می پیوندند. زندانیان قهرمان سیاسی ما دعوت کردند که روز یکشنبه 11 اردیبهشت، روز کارگر، در همبستگی با کارگران، دوازدهم روز معلم در همبستگی با معلمان و سیزدهم در همبستگی با مطبوعات دست به اعتصاب غذا بزنند. بسیاری از بچه ها پیشنهاد کردند که همزمان با آنها هر کس می تواند روزه بگیرد یا مشارکت بکند در اعتصاب غذای آنها در دانشگاهها، در نقاط دیگر ولی شب ساعت 10 شب روی بامها الله اکبر گفته بشه و سه شنبه که مصادف با سه شنبه های اعتراضی ما هست به عنوان اولین قدم در سال جدید تظاهرات پراکنده در سطح تمام شهرهای کشور تدارک شود. به نظر من پیشنهادات خوبی است که من روزهای قبل هم خدمتتان عرض کردم که در صورت گرفتن اطلاعات بیشتر در مورد آن خدمت شما ارایه خواهم کرد اما الان که نگاه می کنم ایمیلهایی که برای من می آید، پیشنهاداتی که برای من میاد می بینم که این مطالب دارد مطرح می شود. بنظر من پشتیبانی از زندانیان سیاسی ما و نشان دادن همبستگی و مقاومت ملی در این سه روز بخوبی می تواند انجام شود.
نکته دوم اینکه محمد پور عبدا... فعال دانشجویی چپ به همراه 10 نفر دیگر از زندانیان سیاسی به زندان قزل حصار منتقل شدند که پر از مجرمان عادی و گاهی بسیار خطرناک است. این همین زندانی است که آخر سال گذشته، شب چهارشنبه سوری، در آن شورش شد و به روایتی بیش از 100 نفر در آن کشته شدند.
نکته سوم اینکه تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر به دعوت شورای صنفی این دانشگاه در اعتراض به عملکرد مدیریت دانشگاه صورت گرفت و علیرغم اینکه بسیاری از اعضای تشکل شورای صنفی را راه نداده بودند، سعی کرده بودند کنترل کنند اما دانشجویان تجمع اعتراضی را یکپارچه شکل دادند.
نکته چهارم اینکه عمادالدین باقی زندانی سیاسی، روزنامه نگار و فعال حقوق بشری پنجاه ساله شد و امسال هم او برای چندمین بار پیاپی تولد خود را از پشت میله های زندان جشن گرفت و تنها یک ملاقات کابینی با خانواده خود داشت.
نکته پنجم این است که شنیده ها حاکی از این است که ملاقات آقای احمدی نژاد با آقای خامنه ای دوشنبه شب به بن بست رسید. ظاهراً اینطور که در محافل سیاسی شایع است آقای احمدی نژاد سه خواسته دارد یکی برکناری آقای مصلحی وزیر اطلاعات، دیگری پذیرش معاون اولی آقای مشایی و سومی برکناری سعید جلیلی از دبیر کلی شورای امنیت ملی که طبیعتاً برای آقای خامنه ای به هیچ وجه قابل پذیرش نیست. سایت فرارو خبر داده که احمدی نژاد از مصطفی نجار وزیر کشور هم خواسته که استعفاء بدهد. حساسیت وزارت کشور بخصوص در ارتباط با برگزاری انتخابات بیشتر از اوقات گذشته است برای اینکه امسال کشمکش بر مجلس هم بین اقشار حکومتی هست. همینطور آقای احمدی نژاد در دیداری که با اعضای شورای شهر داشته مطرح کرده که بعد از ترور دانشمندان هسته ای او می خواسته سه وزیر را کنار بگذارد که نگذاشتند. این نگذاشتن قاعدتاً از طرف بیت رهبری و شخص آقای خامنه ای است: وزیر کشور، وزیر اطلاعات و وزیر امور خارجه که البته یکی از آنها را آقای احمدی نژاد کنار گذاشت. به هر صورت این اختلاف کماکان ادامه دارد. خبر بعدی من در همین رابطه هست.
نکته ششم اینکه دوازده نماینده مجلس طرح سوالی از رئیس جمهور را مطرح کردند که می تواند مقدمه استیضاح باشد. همینطور نماینده ها برای اولین بار در صحبتهای بودجه خود صحبت از شکست طرح یارانه ها کردند.
نکته هفتم اینکه موجی از طرف سپاه هم روز گذشته از بخشهای مختلف به شکل شاخ و شانه کشیدن برای آقای احمدی نژاد، مشایی و دولت وی شروع شده. نشریه صبح صادق سپاه نوشت که خیلی ها علایق باندی را بر مصالح نظام ترجیح می دهند. آقای سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه به ناسپاس ها حمله کرد. نقدی فرمانده بسیج هم جملاتی را نثار دولت و مشایی کرد و آقای عزیز جعفری فرمانده کل سپاه هم صحبت از این کرد که در مرحله غیر نظامی سپاه منتظر دستور فرماندهان خود نمی مانند و علی الراس عمل می کنند، در وقت انقلابی عمل انقلابی می کنند و خلاصه نشانی های دولت را داده که بیشتر می شود گفت که حرفهایش به شکل یک تهدید است.
نکته هشتم اینکه 10 سایت طرفدار آقای مشایی و دولت فیلتر شده، البته معلوم است که اینها هم آمادگی داشتند چون با همان فرمت این سایتها اما با اسامی دیگر همه آنها را دوباره بالا آوردند. آقای امیری فر پیشنماز نهاد ریاست جمهوری که خیلی هم طرفدار احمدی نژاد و مشایی هست مطرح کرده که آقای علم الهدی امام جمعه مشهد به دلیل حرفهایی که در مورد آقای رحیم مشایی زده باید حد در مورد وی جاری شود. البته این حرف با واکنشها و اعتراضات بخشهای مختلف دولت در بین اصولگراها مواجه شده.
نکته نهم اینکه مجلس به هر حال کلیات لایحه بودجه سال 90 را در ماه اردیبهشت تصویب کرده، بررسی تبصره ها مانده و همین کلیات تصویب شده حاکی از آن است که بیش از پنج هزار و پانصد و چهل میلیارد تومان دست معاون برنامه ریزی رئیس جمهور می ماند به شکل تنخواه که در واقع می شود گفت که دست آقای احمدی نژاد و آقای مشایی خواهد بود. همینطور بیست هزار میلیارد تومان پیش بینی شده اوراق مشارکت بفروشند برای طرح های وزات نفت، نیرو، مسکن و راه و ترابری که حاکی از کسری های دولت است و ایجاد تعهد با بهره های بالای 15-16 درصد برای دولت و در واقع بیش از پیش دولت را ورشکسته کردند.
نکته دهم اینکه تعرفه خدمات پستی ناگهانی به 40 تا 1000 درصد افزایش پیدا کرده و این امر بسیاری کسانی را با پست سرو کار دارند بخصوص مطبوعات را زیر فشار قرار خواهد داد.
نکته یازدهم اینکه ارتش سوریه همانطور که دیروز هم گفتیم با تانک وارد درعا شده و دیروز هم صدای گلوله، توپخانه و غیره شنیده می شد. صحبت از کشته شدن بیش از 27-28 نفر در درعاست همینطور در شهرهای دیگر. واکنشهای دنیا هم علیه سوریه تشدید شده. خانم سوزان رایس نماینده آمریکا در سازمان ملل مطرح کرده که ایران فعالانه در سرکوب مردم سوریه دست دارد. آمریکا در حال مطالعه تحریم دولت، حکومت سوریه و شخص بشار اسد است. وزیر امور خارجه هلند صحبت از تحریم مقامات و تسلیحاتی سوریه کرده، اتحادیه عرب سرکوب معترضین را محکوم کرده و ترکیه که دولت کنونی آن نزدیک به آقای اسد هست و روابط دوستانه ای دارد قرار است که آقای اردوغان نماینده ویژه ای بفرستد و این برخوردها را کم و بیش محکوم کرده.
اما نکته آخر اینکه همانطور که قول داده بودم در فیس بوک مرگ بر دیکتاتور چندین مقاله خوب و کوتاه دیدم که گذاشته، اولین آنرا انتخاب کردم در مورد مبارزات مردم شیلی که نشان می دهد چطور در واقع شیلی در یک دهه حرکت کرد زیر فشار سخت ترین سرکوبهای پینوشه و چگونه در واقع مبارزات مدنی و بی خشونت مردم شیلی سرانجام دیکتاتور را به زیر کشید. من این مقاله را به نقل از فیس بوک مرگ بر دیکتاتور ضمیمه برنامه امروز می کنم و اگر سوالاتی هم در این خصوص باشد روزهای آینده خدمت شما پاسخ خواهم داد.
اندکی صبر سحر نزدیک است.
تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید.
به امید پیروزی ایران و ایرانی.
--
__________ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید __________
لطفآ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید پوشه اسپم را نگاه کنید
واگر ایمیل های گروه آنجا بود ایمیل ها را از اسپم در بیاورید
Select the box to the left of the emails and
click "Not spam" button on the top.
کار دیگری هم که می توانید بکنید درست کردن فیلتر و استفاده از
Label
برای پیدا کردن ایمیل های گروه است
_______________________ اشتراک _______________________
برای مشترک شدن در این گروه آدرس زیر را درست همینطور که هست کپی کنید
واز ایمیل باکس خود به این آدرس ایمیل بفرستید
mohsen_sazegara+subscribe@googlegroups.com
پس از فرستادن ایمیل به آدرس بالا، برای تأیید اشتراک ایمیلی از طرف گروه
دریافت می کنید که باید لینکی را که در آن ایمیل هست کلیک کنید
____________________ لغو اشتراک _______________________
برای خارج کردن ایمیل خود از گروه از میل باکس خود به آدرس زیر ایمیل بزنید
mohsen_sazegara+unsubscribe@googlegroups.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر