-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ اردیبهشت ۴, یکشنبه

Latest News from 30Mail for 04/24/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

برای انجام معاینات پزشکی
1390/2/3

سحام‌نیوز گزارش کرده فاطمه کروبی بعد از تحمل 71 روز بازداشت و حبس خانگی، برای پیگیری امور درمانی از حبس خارج شده است.

میرحسین موسوی و زهرا رهنورد نیز در بازداشت خانگی به سرمی‌برند. پدر میرحسین موسوی در فرودین ماه امسال درگذشت و نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم ختم وی جلوگیری کرده و در مراسم تشییع نیز اخلال کردند.

به دنبال درخواست رهبران سبز برای انجام راهپیمائی در حمایت از قیام‌های مردمی آزادیخواهان مصر و تونس، نیروهای امنیتی از صبح 21 بهمن 1389 زهرا رهنورد و فاطمه کروبی را در کنار همسرانشان در حصر خانگی قرار دادند.

با فراخوان ميرحسين موسوی و مهدی کروبی در روز 25 بهمن، هزاران نفر در حمایت از مردم مصر و تونس به خیابان‌ها آمدند که در نهایت با دخالت نیروهای امنیتی و انتظامی، کشته شدن دوتن و سرکوب وسیع تظاهرات مردم را در پی داشت. این اتفاقات منجر به خشم حاکمیت شد و حصری که از روزها قبل از آن آغاز شده بود به بازداشت و زندان خانگی تبدیل شد.

علی مطهری، نماینده‌ی تهران، در نامه‌ای خطاب به احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان از پیشنهاد او برای محبوس کردن رهبران جنبش سبز انتقاد کرد و انجام چنین کاری پیش از محاکمه را غیرقانونی خواند.

از سویی روح‌الله حسينيان، نماينده تهران در مجلس اعلام کرد که «بر اساس گزارش نهايی کميته رسيدگی به حادثه 25 بهمن، موسوی و کروبی مفسد فی الارض شناخته شده‌اند و بايد محاکمه شده و به سزای اعمال خود برسند.»

صادق لاریجانی، رئیس دستگاه قضایی جمهوری اسلامی نیز گفت که هرگونه تصمیم‌‌گیری در مورد میرحسین موسوی و مهدی کروبی به عهده شخص آیت‌الله خامنه‌ای است.

دو ماه پیش، فرزندان آقای کروبی در نامه‌ای خطاب به «مقامات ارشد نظام» در مورد وضعیت سلامتی آنها ابراز نگرانی کرده بودند.

درخواست‌های افراد و نهادهای حقوق بشری مبنی بر آزادی رهبران سبز و همسرانشان تا کنون بی‌پاسخ مانده بود. فعالان حقوق بشر، بارها به این اقدام اعتراض کرده و دولت ايران را مسئول حفظ سلامت و امنيت جسمی و جانی رهبران سبز دانسته و خواستار واکنش جامعه بين‌المللی به سلب امنيت آن‌ها شدند.

منبع: سحام‌نیوز


 
 

1390/2/3

میزان فاضلابی که شرکت آب و فاضلاب شهری به دریای خزر وارد می کند، بیشتر از فاضلاب صنایع است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان در نوزدهمین همایش ارگان های دریایی با اعلام این خبر تصریح کرد: «بسیاری از نهادها و ارگان‌ها در دریای خزر ایجاد آلودگی می‌کنند اما خودشان را در این زمینه مقصر نمی‌دانند.»

عبدوس با بیان اینکه مهمترین مشکل زیست محیطی دریای خزر، ورود فاضلاب به این دریاست گفت: «شرکت آب و فاضلاب شهری و بعد صنایع حاضر در استان های شمالی مسئول آن هستند.»

وی برای مثال از آبزیان دریایی خزر یاد کرد و افزود: «طبق مطالعات انجام شده بر روی آبزیان دریای خزر فاضلاب‌های موجود در این دریا سبب سرطان در این آبزیان می‌شود و از طرفی استان گیلان بیشترین تعداد سرطانی‌ها را در کشور دارد که با تطبیق این آمارها می توان دریافت که آلودگی‌های موجود در دریای خزر می‌تواند بسیار آسیب رسان باشد.»

منبع: مهر


 


 
 

1390/2/3

دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن کلیه فشارهای وارده بر دانشگاه‌ها، اعتراض شدید خود را نسبت به تداوم بازداشت و اعمال فشارهای گوناگون به شمار زیادی از دانشجویان در بند اعلام کرد و خواستار آزادی هر چه سریعتر همه دانشجویان و فعالین دانشجویی زندانی شد.

این تشکل دانشجویی با انتقاد از شرایط حاکم بر محیط دانشگاهی کشور، از وقوع شرایطی همچون انقلاب فرهنگی سال ۵٩ ابراز نگرانی کرد.

در این بیانیه با اعلام این که «روزی نیست که دانشجویی به زندان نیفتند، استادی اخراج نشود، حکم انضباطی دانشجویی را از تحصیل محروم نکند و ستاره جدیدی از محرومیت و محدودیت بر سینه دانشگاه ننشیند» آمده: «دولت در حال پیشبرد پروژه انقلاب فرهنگی دیگری در دانشگاه‌هاست. تمامیت‌خواهان از علم و دانش هم تایید اعمال و افکار خود و مدح و ثنای قدرت را می خواهند. این گونه است که بر دانشگاه و استاد و دانشجو مغول‌وار هجوم می برند که اگر دانشگاه ثنای‌گوی ما نیست پس بهتر آن که با خاک یکسان باشد.»

دفتر تحکیم وحدت همچنین از دانشجویان و استادان اخراج شده و یا زندانی نام برده و به مشکلات صنفی دانشگاه‌ها نیز اشاره کرده است.

منبع: ادوارنیوز
 


 
 

1390/2/3

گزارش‌ها از ایران حاکی‌ست که محمد سيف زاده، وکيل مدافع حقوق بشر و عضو موسس کانون مدافعان حقوق بشر از دو هفته پيش ناپديد شده و هيچ اطلاعی از وضعيت او در دست نيست.

وی پیش از این به اتهام «تشکیل کانون مدافعان حقوق بشر» و «تبلیغ علیه نظام از طریق مصاحبه با رادیوهای خارجی» به ۹ سال زندان و ۱۰ سال محرومیت از شغل وکالت محکوم شده بود.

در همین رابطه مرضیه نیک آرا، وکیل مدافع محمد سیف زاده، با بیان اینکه «تقریبا دو هفته است که از آقای سیف زاده خبری نداریم»، گفته که «خانواده ایشان احتمال میدادند که حکم قطعی شده باشد، اما تحقیق کردیم و متوجه شدیم این طور نیست و حکم هنوز قطعی نشده است.»

به گفته خانم نیک آرا، آقای سیف زاده ۶۳ ساله است و از نظر جسمی وضعیت مناسبی ندارد و بی خبری از وضعیت ایشان موجب نگرانی جدی خانواده وی شده است.

در این میان عده‌ای می‌گویند که این وکیل دادگستری ایران را ترک کرده و برخی نیز معتقدند که وی بازداشت شده است اما همچنان خبر دقیقی از وضعیت محمد سیف زاده منتشر نشده است.

منبع: رهانا و رادیو فردا

پیشینه:

۹ سال زندان و ۱۰ سال محرومیت از وکالت برای محمد سیف‌زاده وکیل مدافع حقوق بشر


 
 

1390/2/3

صادق رحیمی
I Want My Counrty Back

هر روزی که میگذرد قضیه جدی تر به نظر میرسد، و من شخصا گمان نمیکنم این به خیر بگذرد. البته منظورم برای جمهوری اسلامی است. سارقان بر سر تقسیم مالی که از مردم دزدیده اند به توافق نرسیده اند --دو درویش بر گلیمی بخسبند و دو راهزن در اقلیمی نگنجند. دو دسته شده اند و دارند آرام آرام وارد یک جنگ بسیار جدی میشوند.

یک نکته جالب:‌ هردو طرف دارد آن گروه دیگر را به «کودتا» متهم میکند. کیهان و چند رسانه دیگر متعلق به خامنه ای چند روزی است که از کودتای مشائی میگویند (مثلا اینجا)، و حالا رسانه های احمدی نژاد/مشائی هم دارند از کودتا بر علیه احمدی نژاد صحبت میکنند. سئوال اینجاست: چرا اینها از کلمه «کودتا» استفاده میکنند، در حالی که هنوز در ظاهر هیچ اتفاقی نیافتاده است؟ پاسخش را میتوان در کتابهای روانشناسی شناختی (cognitive psychology) پیدا کرد، اما اینجا جایش نیست. جواب کوتاهش اینست که چون مفهوم «کودتا» در ذهنشان تازه است...

سایت خبری «دولت یار» که متعلق به دسته احمدی نژاد است امروز نشانه های روشنی از جدی تر شدن قضیه را به نمایش گذاشته است. این سایت در مقاله ای با تیتر «در مسیر انتحار» تهدید کرده است که ، «با توجه به روحیه خاص احمدی نژاد احتمال دارد به زودی کشور صحنه یک رویارویی حیرت آور شود، معرکه ای که فتنه 88 در برابر آن همچون بازی بچه گانه خواهد بود.» فراموش نکنیم که آن طرف دیگر هم همین دیروز اخطار کرده بود که «فتنه» احمدی نژاد/مشائی «پيچيده تر است و بايد بدانيم آخرين فتنه آخرالزمان شبيه ترين آن ها به حقيقت است و پيچيدگي آن حتي با فتنه عميق ۸۸ هم قابل قياس نيست.»

آنچه مسلم است دو طرف دارند خودشان را برای جنگی آماده میکنند که در ذهن هردوشان «فتنه آخر الزمان» است:‌ هردوشان آن دیگری را «شیطانی» میخوانند و شیطانی هم که میدانیم، باید نابود بشود. این دو گروه به یکدیگر شبیه تر از آن هستند که بتوانند به شکست دادن دیگری راضی باشند، این جنگ جنگ آخر، و نبرد مرگ و زندگی بین دو نیمهٔ جمهوری اسلامی خواهد بود. نبردی که در هرصورتش خوش یمن است و در نهایت به نابودی جمهوری اسلامی خواهد انجامید.

* این متن پیش از تقابل امروز دفتر خامنه ای با ایرنا نوشته شده است.

در همین زمینه از رسانه های دیگر:
سایت دولت یار می گوید لات ها و شعبان بی مخ ها به مست پاستور به حرکت در خواهند آمد

جوانفکر در سرمقاله روزنامه ایران: به دنبال براندازی دولت اند!


 
 

1390/2/3

نبی الله فرجی نژاد، معاون حفاظت زندان گوهردشت كرج دوشنبه هفته گذشته به همراه چند مامور اطلاعات بدون هیچ دلیلی به بند زندانیان سیاسی یورش برده و پس از بازرسی سلول برخی از زندانیان، آن‌ها را تهدید به قتل کرده‌اند.

مامورین زندان برخی از زندانیان از جمله خالد حردانی را تهدید کرده‌اند كه در صورت ادامه فعالیت سیاسی، آنان را بی سر و صدا به قتل رسانده و یا اعدام خواهند كرد.

بر اساس این گزارش، ماموران اطلاعاتی در جریان بازرسی خود از اتاق‌های زندانیان سیاسی فیلمبرداری کرده‌اند.

این اقدام در شرایطی صورت گرفته که در هفته های گذشته تعدادی از زندانیان سیاسی محبوس در این زندان اعلام کرده‌ بودند که در اعتراض به احضارها، بازداشتها، تهدیدات و فشارهای وارد بر خانواده های زندانیان، فشارها و محدودیتهای غیر قانونی و غیر انسانی تحمیل شده بر صدها زندانی سیاسی و غیرسیاسی اعتصاب غذا خواهند کرد.

منصور اسالو، مهدی محمودیان، رسول بداقی، عیسی سحرخیز، حشمت‌الله طبرزدی، کیوان صمیمی، رضا رفیعی، علی عجمی، مجید توکلی، جعفر اقدمی و بهروز جاوید تهرانی از جمله زندانیانی هستند که در نامه‌‌ای به بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل ضمن تاکید بر ادامه اعتراض خود، از وی خواستند تا نماینده ویژه خود را برای بازدید از شرایط زندان‌ها، زندانیان سیاسی و همچنین تهیه گزارش از وضعیت آزادی و حقوق بشر در ایران اعزام نماید.

منبع: كانون حمایت از خانواده جان باختگان و بازداشتی‌ها


 
 

1390/2/3

نایب رئیس اتحادیه صنایع بازیافت ایران از تعطیلی ۷۰ درصد صنایع بازیافت کشور به دلیل نظارت نکردن و بی‌توجهی سازمان محیط زیست خبرداد.

کامیار فیلسوفی در آستانه روز جهانی زمین پاک با انتقاد از عملکرد سازمان محیط زیست کشور در حمایت و نظارت بر واحدهای بازیافت کشور گفت: «زمانی که در سال ۸۵ طرح مدیریت پسماند به تصویب رسید سازمان محیط زیست مسئول نظارت بر اجرای دقیق این طرح شد تا به درستی اجرا شود ولی ده‌ها بار با روسای قبلی و فعلی سازمان محیط زیست و قائم‌مقام این سازمان مکاتبه کرده‌ایم ولی حتی وقتی برای دیدار هم به اعضا نداده‌اند.»

این کارشناس حوزه بازیافت و پسماند کشور با اعلام این که «در قانون مدیریت پسماند آمده است که ریختن زباله روی زمین ۱۳ هزار تومان جریمه دارد» پرسید: «آیا پلیس می‌تواند یک برگ جریمه را با موضوع ریختن زباله نشان دهد؟»

به گفته وی بیش از ۲۰۰ واحد بازیافت در کشور با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به ارزش هر واحد ۳ تا ۱۵ میلیارد تومان ایجاد شده که ۷۰ درصد این واحدها تعطیل شده است.

نایب رئیس اتحادیه صنایع بازیافت ایران اعلام کرد: «پس از گذشت ۴ سال از تصویب این طرح امروز صنایع بازیافت کشور مجبورند مواد اولیه خود را از دست زباله‌جمع‌کن‌ها و مافیای طلای کثیف خریداری کنند و نبض بازار در دست دوره‌گردها است.»

فیلسوفی با اعلام این که ایرانی‌ها روزانه ۵۰ میلیون کیلو زباله تولید می‌کنند که تنها ۵ درصد آن بازیافت می‌شود این آمار را فاجعه خواند و گفت: «چرا باید روغن سوخته به فاضلای شهری وارد شده یا به چین برای بازیافت صادر شود در حالی که هر گالن روغن سوخته توانایی آلوده کردن یک میلیون لیتر آب زیرزمینی تهران را دارد و می توان با بازیافت روغن خالص را مجدد تولید و یا به گریس تبدیل کرد.»

به گفته وی صنعت بازیافت می‌تواند حداقل به طور میانگین سالیانه تا ۱۰ هزار میلیارد تومان از این طلای کثیف بهره‌برداری کند.

منبع: آفتاب
 


 
 

1390/2/3

گزارش‌ها حاکی‌ست در آستانه هفتۀ بزرگداشت معلم و در حالی که تعدادی از معلمان کشور در زندان به سر می‌برند، تعدادی از فعالان صنفی معلمان در ادامه دادرسی‌ها به دادگاه احضار شده‌اند.

جرس به نقل از منابع نزدیک به تشکل‌های صنفی معلمان نوشته که علی نجفی، محمد خانی و سعید جهان آرا از فعالان صنفی حوزه معلمان در همدان هستند که به شعبه اول دادسرای انقلاب دادگستری این شهرستان احضار شده‌اند.

این اشخاص سال گذشته همزمان با انتشار بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران به اتهام تبلیغ علیه نظام بازداشت شده بودند.

در همین رابطه منابع خبریِ وابسته به دانشجویان دانشگاه بوعلی همچنین اعلام کرده‌اند که با گذشت یک سال از بازداشت نامبردگان هنوز برای ایشان حکمی صادر نشده و این سه فعال صنفی معلمان در همدان با قید وثیقه آزاد بودند.

این اقدام در شرایطی صورت گرفته که در دو سال گذشته به ویژه پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم، گروه زیادی از معلمان و فعالان فرهنگی به عناوین مختلفی بازداشت شده‌اند.

هاشم خواستار، رسول بداقی، محمد داوری، نبی اله باستان و عبداله مومنی از جمله فعالین صنفی حوزه معلمان هستند که دومین نوروز خود را در زندان به سر می‌برند.

منبع: جرس


 
 

1390/2/3

وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد، در آستانه روز جهانی کارگر، با افزایش دستمزد کارگران مخالفت کرد. 

شمس‌الدین حسینی در گفتگو با ایسنا تاکید کرد: «دولت مطيع قانون است و آنچه به صورت قانوني تصويب شده لازم الاجراست. اما اگر نظر كارشناسي من را در اين باره بخواهيد، معتقدم افزايش دستمزد و تورم در پي هم يك دور باطل است و بايد متوقف شود.»

این عضو دولت دهم به دخالت‌های مکرر دولت و نهادهای نظامی در اقتصاد اشاره‌ای نکرد و بی‌آنکه از علت پرداخت نشدن بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی که دشواری‌های بسیاری برای مستمری‌بگیران ایجاد کرده، سخن بگوید، مدعی شد: «به جای افزایش دستمزد، باید به دنبال حمایت‌هایی از جنس دیگر برای کارگران بود.»

این گفته های وزیر اقتصاد در واکنش به انتقادهای گسترده فعالان کارگری از افزایش محدود حداقل حقوق ماهانه کارگران برای امسال مطرح شده است.

کارگران و تشکل‌های کارگری معتقدند با توجه به خط فقر یک میلیون تومانی در ایران، تعیین حقوق ۳۳۰ هزار تومانی برای کارگران پاسخگوی هزینه‌های زندگی نیست.

منبع: ایسنا
 


 
 

1390/2/3

پس از ریزش بخشهایی از پل تاریخی گرگر در اثر بارندگی های اخیر و به خطر افتادن حیات سازه‌های آبی شوشتر، یونسکو در نامه‌ای در مورد وضعیت این سازه‌ها توضیح خواست. 

ریزش پل گرگر که منجر به توقف عبور و مرور از روی پل و سبب بروز مشکلات ترافیکی در شهر شد مسئولان را بر آن داشت با ایجاد پل موقت بین بین بند گرگر و بند میزان در فاصله 50 متری بند میزان این مشکل را به صورت مقطعی حل کنند. اما با ان که اعلام شده بود این پل تا قبل از نوروز 90 باقی می ماند مقامات در آستانه نوروز دوباره اعلام کردند این پل تا مرداد سال 90 پابرجاست.

با اعتراض انجمن‌های دوستدار میراث فرهنگی نسبت به ماندگاری این پل، سازمان میراث فرهنگی خوزستان و پایگاه شوشتر به صورت علنی اعتراض خود را نسبت به این موضوع اعلام نکرد. از سوی دیگر روند کند مرمت پل گرگر و ریزش‌های جزئی باعث شده تا عملیات مرمت پیشرفت خوبی نداشته باشد.

به گفته دبیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی تاریانا «اکنون در قسمت شرقی رودخانه، تیرکهای برقی کار گذاشته‌اند که پایگاه شوشتر متعهد شده بود، این تیرکها جمع می‌شود، اما اگر قرار است این پل جدید، موقت باشد چرا به تعداد تیرکهای برق افزوده شده است؟»

مجتبی گهستونی وجود فاضلاب در محوطه تاریخی سازه‌ها را به همراه بوی مشمئز کننده عاملی برای فرار گردشگر از این منطقه تاریخی دانست و گفت: «قرار بود که این فاضلاب نیز جمع آوری شود اما اکنون این اتفاق هم نیفتاد.»

بند میزان، نهر دست کند گرگر، مجموعه آسیابها و آبشارهای گرگر، بند برج عیار، پل بند شادروان، قلعه سلاسل، نهر داریون، بند خاک، پل لشکر، بند ماهی بازان، پل حاج خدایی، چشمه سوزنگر، تونل بلیتی، تونل دهانه شهر، تونل سه کوره و ... بخشهایی از سازه های آبی تاریخی شوشتر هستند که به عنوان مهمترین عناصر تشکیل دهنده این صنعت مهندسی آب در کشور معرفی می‌شود.

رودخانه گَرگَر، بزرگ‌ترین رودخانه دست‌کند جهان و شاخه‌ای مصنوعی از رودخانه کارون است. در زیر شهر کهن شوشتر با ساخت شبکه‌های زیرزمینی یکی از هوشمندانه‌ترین اشکال معماری شهری آبی ایجاد شده بود و مجموعه آسیاب‌های شوشتر در استان خوزستان شامل ده‌ها آسیاب، پل و شبکه‌ای زیرزمینی است که بزرگ‌ترین مجموعه صنعتی تا پیش از انقلاب صنعتی به شمار می‌رود.

سازه‌های آبی شوشتر در سی و سومین اجلاس کمیته میراث جهانی در شهر سویل اسپانیا بدون هیچ مخالفتی از سوی اعضا به عنوان دهمین اثر جهانی ایران در اجلاس میراث جهانی به ثبت رسید.

منبع: مهر


 
 

معاون وزیر کار:
1390/2/3

مجتبی زارعی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کار در اظهار نظری گفته است که «اعتصاب یک کلمه وارداتی‌ست و مطالبه صنفی جزوی از حقوق کارگران است که قانون مجوز این کار را داده است.»

وی  مدعی شده که «در اتفاقات بیش از یک سال گذشته حتی یک واحد تولیدی هم کاری نکرده که در واقع ترک کار جلوه کند و در هماهنگی با یک فرهنگ غیربومی این اتفاق نیفتاده است.»

زارعی در حالی این ادعا را مطرح کرده که تعداد قابل توجهی از کارگاه‌های کشور در سال گذشته دچار بحران بوده و شاهد اعتراضات کارگری بوده‌اند؛ به عنوان مثال کارگران کیان تایر در اعتراض به واگذاری این کارخانه و عدم پرداخت معوقه خود تاکنون چند مرتبه دست به اعتصاب و تجمع زده‌اند و در جریان اعتراض خود حتی خیابان را نیز بستند.

معاون وزیر کار دولت احمدی نژاد همچنین مدعی شده که «واگذاری کارخانه ها یک بحث تخصصی‌ست و خود کارگر کارهای تخصصی را در سطح خیابان پیگیری نمی‌کند و ممکن است رسانه‌ها بخواهند به چنین اخباری دامن بزنند.»

وی حداقل دستمزد تعیین شده از سوی دولت را توام با «انصاف و عدل» دانسته و می‌گوید کارگران باید از طریق «معاونت تخصصی روابط کار» مطالبات خود را پیگیری کنند.

پیش از این سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و اتحادیه آزاد کارگران ایران از تصمیم شورای عالی کار در افزایش ۲۷ هزار تومانی حداقل دستمزد ماهانه هفت میلیون و ۵۰۰ هزار کارگر برای سال آینده انتقاد کرده و تصمیم شورای عالی کار در این زمینه را توجیه کننده تورم و فقر موجوددر جامعه ندانسته بودند.

منبع: خبرآنلاین


 
 

1390/2/3

رهبر جمهوری اسلامی، در ارتباط با موضوع ابقای وزیر اطلاعات، مقامات و مسئولان کشور را به اتحاد و انسجام فراخواند و از آنان خواست بهانه به دست دشمن ندهند.

آیت الله علی خامنه‌ای امروز (شنبه) در دیدار با مردم استان فارس، گفت بنا ندارد در کارهای دولت دخالت کند اما «هرجا که رهبری احساس کند از مصلحت بزرگی غفلت می‌شود، وارد خواهد شد و رهبری تا زنده است هیچگاه نخواهد گذاشت، در حرکت عظیم ملت ایران بسوی آرمان‌ها، ذره‌ای انحراف ایجاد شود.»

وی با تأکید بر اینکه «نگذارید اختلاف و شکاف بوجود آید» با اشاره به قضایای چند روز اخیر درباره وزارت اطلاعات افزود: «در قضیه اخیر هم که چندان مهم نیست، احساس شد از مصلحت بزرگی غفلت شده است.»

او در عین حال دولت و شخص احمدی‌نژاد را «خدمتگزار» دانست و گفت: «تبلیغات رسانه‌های بیگانه را در مورد این قضایا که آنچنان اهمیتی هم ندارد ببینید، می‌گویند در جمهوری اسلامی ایران شکاف و حاکمیت دوگانه بوجود آمده و رئیس جمهور، حرف رهبری را گوش نکرده است.»

وی با ادعای این که «نظام جمهوری اسلامی، دستگاه مقتدری است و رهبری محکم در مواضع صحیح خود ایستاده» به عناصر داخلی و «دلسوزان کشور» توصیه کرد از «بگومگوها و تحلیل‌های پوچ بر ضد یکدیگر» و «زمینه ایجاد نکردن برای فضای تبلیغاتی بیگانگان» بپرهیزند.

منبع: خبرآنلاین


 


 
 

1390/2/3

محمود احمدی نژاد همچنان بر موضع قبلی خود مبنی بر کنار گذاشتن وزیر اطلاعات پافشاری می‌کند و حاضر نیست با حیدر مصلحی همکاری کند.

به گزارش الف محمود احمدی‌نژاد هنوز از حیدر مصلحی، که چند روز پیش بطور تلویحی با نامه آیت‌الله خامنه‌ای در سمت خود در وزارت اطلاعات ابقا شد، برای حضور در هیات دولت دعوت نکرده است.

وزیر اطلاعات به سفر استانی رئیس دولت به کردستان نیز دعوت نشده است.

الف نوشته است که استدلال رییس دولت دهم این است که وزیر اطلاعات عملکرد ضعیفی در این وزارت خانه داشته است و اجازه نداده که تیم مدیریتی این مجموعه با دولت همراه شود.

پس از آنکه محمود احمدی‌نژاد با پذیرش استعفای حیدر مصلحی از تصدی وزارت اطلاعات، موافقت کرد و وی را به عنوان «مشاور امور اطلاعاتی» خود برگزید، غلی خامنه‌ای  با این مساله مخالفت کرد و طی نامه‌ای از مصلحی خواست تا در وزارت اطلاعات باقی بماند.

جنجال‌ها میان حامیان و مخالفان دولت احمدی‌نژاد بر سر کنار گذاشته شدن غیرمنتظره حیدر مصلحی از وزارت اطلاعات که با مخالفت علی خامنه‌ای مواجه شد٬ در روز‌های اخیر افزایش یافته است.

در همین راستا امروز نیز آیت‌آلله علی خامنه‌ای در ارتباط با این موضوع گفت قصد دخالت در کارها را ندارد، «مگر آن‌جایی که احساس کند مصلحتی مورد غفلت قرار گرفته است.»

آقای خامنه‌ای امروز در جمع گروهی از مردم فارس گفت «که در‌ قضیه اخیر [استعفای مصلحی از وزارت اطلاعات] هم که چندان مهم نیست، احساس شد از مصلحت بزرگی غفلت شده است.»

منبع: الف

پیشینه:

مخالفت خامنه‌ای با کناره‌گیری حیدر مصلحی از وزارت اطلاعات

از نظر مجلس، مصلحی همچنان وزیر اطلاعات است


 
 

1390/2/3

دفتر رهبر جمهوری اسلامی ظهر شنبه سوم اردیبهشت ماه، با صدور اطلاعیه‌ای، از نحوه انتشار سخنان رهبری در دیدار با مردم فارس توسط خبرگزاری رسمی دولت احمدی نژاد (ایرنا) انتقاد کرده، و از رسانه‌ها درخواست کرد تا این خبرگزاری را برای پوشش خبری فوق مورد استناد قرار ندهند.

این بیانیه با اشاره به خبری که ایرنا پیرامون اظهارات رهبری در دیدار با مردم فارس منتشر ساخته بود، اعلام کرد: «در پی انتشار خبر ناقص سخنان مقام معظم رهبری در جمع مردم شیراز با شماره ۳۰۳۵۱۶۱۸ ساعت ۱۲٫۱۴، از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) روابط عمومی این دفتر ضمن ابراز تأسف و غیرمسئولانه دانستن اقدام خبرگزاری ایرنا، از تمام خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری درخواست کرد به هیچ عنوان از این خبر استفاده نکنند.»

همزمان با این بیانیۀ دفتر رهبری، سایت خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) به طور موقت از دسترس کاربران خارج شد و رسانه‌های همسو نیز که خبر دیدار رهبری را از همین خبرگزاری مورد استفاده قرار داده بودند، بلافاصله خبر را از روی خروجی های خود حذف کردند.

در خبری تازه، ایرنا به دلیل انتشار این خبر عذرخواهی کرد. این خبرگزاری نوشت: «انتشار خبر اولیه از دیدار مردم استان فارس با رهبر معظم انقلاب بر روی خروجی ایرنا قبل از دریافت از روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری، بر اساس رویه‌ای بود که در 6 ماهه اخیر انجام می‌شد.»

ایرنا افزوده: « خبرگزاری جمهوری اسلامی ضمن عذرخواهی از دفتر مقام معظم رهبری اعلام می‌دارد که از این پس اخبار مربوط به مقام معظم رهبری را پس از انتشار از سوی دفتر معظم‌له روی خروجی خود قرار خواهد داد.»

آیت الله علی خامنه‌ای در سخنان صبح شنبه در دیدار با گروهی از مردم استان فارس نسبت به بروز اختلاف و شکاف در نظام هشدار داده و دولت را متهم کرده بود که در ماجرای برکناری حیدر مصلحی از وزارت اطلاعات، از «مصلحت بزرگی» غفلت کرده است.

رهبر جمهوری اسلامی گفته بود: «رهبری هیچ‌گاه بنای دخالت در تصمیم‌ها و کارهای دولت را ندارد، مگر آنجایی که احساس کند مصلحتی مورد غفلت قرار گرفته و در قضیه اخیر هم که چندان مهم نیست، احساس شد از مصلحت بزرگی غفلت شده است.»

پس از انتشار خبر ابقای مصلحی در وزارت اطلاعات توسط رهبر جمهوری اسلامی، ایرنا در مطلبی با عنوان «شایعه، سانسور و ادعاهای خلاف واقع، ارکان سناریوی تازه علیه دولت» نوشت که بر خلاف آنچه شایع شده، «تا ساعات پایانی یکشنبه شب، رئیس جمهوری هیچ پیامی که منعکس کننده نظر مقام معظم رهبری در این خصوص باشد، دریافت نکرده است.»

این خبرگزاری در نهایت و بعد از حدود ۱۴ ساعت خودداری از تایید خبر مخالفت آقای خامنه‌ای با استعفای وزیر اطلاعات، سرانجام پذیرفت که رهبر جمهوری اسلامی با این کناره گیری مخالفت کرده است.

منبع: خبرآنلاین (+ و +)
 


 
 

1390/2/3

آیت الله دستغیب گفت دعای مردم ستمدیده‌ای که از همه جا ناامید و «منقطع» شده‌اند، بساط ظلم و ظالمی را برمی‌چیند.

به گزارش تارنمای «حدیث سرو»، آیت‌الله علی محمد دستغیب، مرجع تقلید منتقد، طی جلسه اخیر تفسیر قرآن خود، با بیان اینکه «ستمگران عالم و فرعون‌های هر زمان حاضرند همه مردم را بکشند تا خودشان باقی باشند»، گفت: «اگر در هر زمان و هر مکانی بساط ظلم ظالمی برچیده شد، به جهت خواست مردم ستمدیده‌ای بود که از همه جا منقطع شدند و روی تضرّع به درگاه پروردگار آوردند.»

آیت‌الله دستغیب همچنین در خصوص حکومت و ریاست بر مردم اضافه کرد که مردم در پذیرش حکومت مختار هستند.

وی تصریح کرد: «اگر مردم نخواهند به سوی خدا هدایت شوند و خواهان ولایت غیر خدا باشند، مختارند و اجباری به پذیرش سعادت و رستگاری ندارند.»

این مرجع تقلید منتقد در پایان سخنانش با اشاره به بیش از دو ماه حبس خانگیِ رهبران جنبش سبز هم اظهار داشت: «از خدای تعالی می‌خواهیم که این وضع بحرانی به پایان برسد و همه مردم ایران شاهد آزادی آقایان موسوی و کروبی و همسرانشان و همه زندانیان سیاسی باشند.»

منبع: کلمه

پیشینه:

آيت الله دستغيب: هيچ مجتهد عادلی حصر موسوی و کروبی را امضاء‌ نمی‌کند


 
 

1390/2/3

وب‌سایت «فردا‌نیوز» احتمال داد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به زودی طرح سئوال از رئیس دولت دهم را در دستور کار خود قرار دهند.

این سایت نوشته که جمعی از نمایندگان اصولگرای مجلس، در صورت همکاری نکردن احمدی‌نژاد در خصوص نامه ادامه کار حیدر مصلحی در وزارت اطلاعات، «طرح سئوال رییس جمهور» را در دستور کار قرار خواهند داد.

علی خامنه‌ای هفته گذشته مانع از برکناری حیدر مصلحی از وزارت اطلاعات شد٬ اما محمود احمدی‌نژاد تاکنون حاضر نشده است به صراحت نظر رهبر جمهوری اسلامی را بپذیرد.

محافظه‌کاران منتقد دولت می‌گویند که رئیس دولت دهم باید به صراحت اعلام کند که نظر رهبر جمهوری اسلامی را پذیرفته است.

در طول هشت دوره مجلس شورای اسلامی پس از پیروزی انقلاب، تاکنون هیچ رئیس جمهوری مورد سئوال از سوی نمایندگان قرار نگرفته بود.

طبق اصل ۸۸ قانون اساسی، «در هر مورد که حداقل یک چهارم کل نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رییس جمهور سوال کنند، رییس جمهور موظف است در مجلس حاضر شود و به سوال جواب دهد و این جواب نباید در مورد رییس جمهور بیش از یک ماه به تاخیر افتد.»

منبع: فردا نیوز


 
 

1390/2/3

براساس آخرین آمار رسمی اداره آمار بانک مرکزی ایران، متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی از مواد خوراکی در فروردین امسال، ۴۶. ۲۴ درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، گروه تخم‌مرغ با بیش از ۹۷. ۶ درصد، بیشترین افزایش و گروه لبنیات با پنج درصد، کمترین افزایش را در بین گروه‌های ۱۱ گانه سبد کالای بانک مرکزی داشته‌اند.

در بین اقلام موجود نیز سیب سرخ با بیش از ۱۱۱ درصد، کالایی است که بیشترین رشد قیمت را داشته است.

با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها نرخ کالا و خدمات در ایران افزایش یافته و کار‌شناسان اقتصادی پیش‌بینی کرده‌اند با گشترش این طرح در سال‌ جاری موج جدیدی از گرانی‌ها در راه است.

دولت احمدی‌نژاد اعلام کرده که مصمم است طرح هدفمند کردن یارانه‌ها را به طور کامل به اجرا بگذارد٬ طرحی که بیش از دو سال است نسبت به عواقب اجرای غیرکار‌شناسی آن بار‌ها هشدار داده شده است.

منبع: ایلنا


 
 

امام جمعه یزد:
1390/2/3

امام جمعه یزد گفته که آمارهای ارائه شده توسط برخی مسئولان در زمینه اشتغال دور از ذهن بوده و لازم است برای جلوگیری از سلب اعتماد عمومی، مسئولان در ارائه این آمار صادق باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی صدوقی در خطبه‌های نماز جمعه با انتقاد از آمار‌های نادرست دولتی در زمینه ایجاد شغل گفته که «ارائه چنین آمارهایی در مردم ایجاد بی‌اعتمادی نسبت به مسئولان و آن‌ها را دلسرد می‌کند.»

آقای صدوقی همچنین با تاکید بر اینکه دروازه‌های کشور نباید به سوی کالاهای وارداتی باز شود، افزوده که «بزرگ‌ترین ضربه‌های اقتصادی به تولیدکنندگان و کارآفرینان توسط کالاهای وارداتی به ویژه کالاهای قاچاق وارد می‌‌شود.»

پیش‌تر قدرت‌الله علیخانی نماینده مجلس گفته بود که آمارهای دولت مبنی بر کاهش نرخ بیکاری در کشور صحیح نیست و نرخ بیکاری براساس گزارش نمایندگان مجلس ۶. ۱۵ درصد است.

محمود احمدى‌نژاد چند روز پیش گفته بود که امسال سال جهش‌هاى بزرگ اقتصادى در ایران است و در سال ۱۳۹۰، دو و نیم میلیون شغل ایجاد خواهد شد و تا دو سال دیگر معضل بیکارى در این کشور برطرف خواهد شد.

گروهی از کار‌شناسان روش محاسبه نرخ بیکارى را در ایران نادرست مى‌دانند و معتقدند که اگر از روش دقیق‌ترى براى بررسى وضعیت نیروى کار استفاده شود، نرخ بیکارى بیش از چیزی است که دولت می‌گوید.

آخرین آمار رسمى که از سوى مرکز آمار ایران منتشر شده، نشان مى‌دهد که میزان بیکارى جمعیت ۱۵ سال به بالا در بهار سال گذشته با رشدى ۳. ۵ درصدى نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۸۸به ۱۴. ۶ درصد رسیده است.

منبع: خبرگزاری مهر

پیشینه
«ایجاد ۱۲ هزار شغل طی سه روز در مازندران»
آمارهای دولت مبنی بر کاهش نرخ بیکاری صحیح نیست


 
 

1390/2/3

سایت جهان‌نیوز گزارش کرد عوامل یک بیمارستان دو بیمار را به دلیل نداشتن پول درمان در کنار اتوبان رها کردند.

آن‌طور که این سایت گزارش کرده است این دو بیمار در کنار اتوبان خلیج فارس (تهران) بعد از پل شهید کاظمی و در زمین‌های کشاورزی آن حوالی‌‌ رها شده‌اند.

این دو بیمار که یکی از آن‌ها دارای شکستگی پا و عفونت و دیگری دارای سوختگی بوده‌اند، در بیمارستان بستری بودند که به علت نداشتن پول کافی برای ادامه درمان به این مکان منتقل شدند.

در حال حاضر این بیماران با هماهنگی کلانتری محل به بیمارستان فیروز آبادی شهر ری منتقل شده‌اند.

مسئولان وزازت بهداشت تاکنون در این خصوص واکنشی نشان نداده‌اند.

شهریور سال گذشته نیز سایت جهان نیوز گزارش کرده بود دختری كه كسی حاضر نشده بود مسئوليتش را بپذيرد، مجبور شد عليرغم بيماری و خونريزی از بيمارستان فرار كند.

منبع: جهان‌نیوز


 
 

1390/2/3

چهار پناه‌جوی ایرانی در اعتراض به نپذیرفته شدن درخواست پناهندگی آنها در بریتانیا و تصمیم دولت این کشور برای بازگرداندن آنها به ایران، دست به اعتصاب غذا زده و لب‌های خود را دوخته‌اند.

روزنامه بریتانیایی گاردین روز جمعه در سایت اینترنتی خود گزارش داده است، این چهار مرد ایرانی، که یکی از آنها  ۱۷ سال سن دارد، به همراه شش معترض دیگر از ۱۶ روز پیش دست به اعتصاب غذا زده و لب‌های خود را با استفاده از نخ ماهیگیری دوخته‌اند.

این پناه‌جویان ایرانی که در پیاده‌روی مقابل اداره مهاجرت در مرکز شهر کریدون بریتانیا چادر زده‌اند، می‌گویند، در اعتراض‌ها به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران در سال ۱۳۸۸ خورشیدی شرکت داشته و از سوی نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی مورد ضرب و شتم واقع شده و شکنجه شده‌اند.

همچنین یکی از این پناهجویان که ۱۷ سال سن دارد، گفته است که در جریان اعتراض‌های سال ۱۳۸۸ در ایران از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و در دوره بازداشت مورد تجاوز نیز قرار گرفته است.

با این حال دستگاه‌های ذیربط در بریتانیا قصد دارند، این پناهجویان ایرانی را که سال گذشته به این کشور پناه آورده‌اند، به ایران بازگردانند.

چندی پیش نیز یک پناهجوی ایرانی در اعتراض به رد شدن درخواست پناهندگی‌اش در مرکز شهر آمستردام هلند خود را آتش زده و جان باخته بود.

منبع: رادیو فردا

پیشینه
یک ایرانی در هلند که درخواست پناهندگی‌اش رد شده بود خودش را سوزاند و جان سپرد


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته