-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ مرداد ۱۳, چهارشنبه

Posts from Khodnevis for 08/04/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



برای او که جان مریم را، جان داد

نازنین استاد چشم‌هایت را باز نکن تا دیگر نبینی رنج‌های مردمانت. آرام بخواب و بدان هزاران ایرانی که با آهنگ‌های تو عاشق شدند و با تو جوانی کردند تو را از یاد نخواهند برد. برایمان خواندی:«سرخی خون من سپیدی طلوع سحر» ولی آنقدر نماندی تا طلوع سحر را با هم جشن بگیریم و سال‌های خون دل خوردن از نابخردان و بی‌هنران مسلط بر کشورمان را با طمع شیرین رهایی، از خاطر ببریم.


برای من سالها جان مریم بودی ،برای من سال‌ها یادآور لحظه‌های شیرین جوانی و جوانی کردن بودی ولی چند ماهی بود که دیدن بزرگواری‌ات در نپذیرفتن جایزه دولت‌مردانی که تنها هنرشان قرمز کردن سنگ‌فرش خیابان‌ها به خون فرزندان این آب و خاک است برای من شدی ترجمان آزادگی و الگوی انسانیت.


روحش شاد و یادش گرامی. به امید آنکه در ایرانی آزاد که مجسمه‌هایش را ذوب شدگان ولایت جور ندزدند به یادش در کنار یکی از سالن‌های موسیقی شهرمان مجسمه‌ای بسازیم و در زیر آن بنویسم هنرمندی که شرف را معنا کرد.


 


ولایت بر چی؟ بر کی؟

ماجرای چگونگی راهیابی «ولایت فقیه» به قانون اساسی بسیار آموزنده است [۱]. از جمله دیده می‌شود که چگونه در پیش‌نویس اولیه‌ای که به تائید آیت‌الله خمینی رسیده بود هیچ اشاره‌ای به آن نشده بود. یا اینکه دیده می‌شود نظام مبتنی بر ولایت فقیه چه بر سر به وجود آورندگان آن یا وارثان آنها آورده است.

 

اما شاید موضوعی که اهمیت بیشتری دارد این است که «چرا این اصل و نظام مبتنی بر آن به سی سالگی رسید؟» بدون شک یکی از تعیین‌کننده‌ترین عوامل پول بادآورده‌ی نفت است. این پول هنگفت و بی‌زحمت از یک طرف جبران بی‌برنامه‌گیها، کم‌کاریها، و ریخت‌وپاش‌های حاکمیت، به ویژه بخشها و نهادهای غیرمنتخب و غیرپاسخگوی آن را می‌کند، و از طرف دیگر دست حاکمیت را، بدون نگرانی از پاتک جامعه، در سرکوب هر حرکت اعتراضی سیاسی، اجتماعی، و اقتصادی باز می‌گذارد.

 

اگر چه نفت نقش مهمی در بقای نظام فعلی بازی کرده است، ولی زمینه‌ی کافی برای پذیرش «ولایت فقیه» توسط جامعه‌ی ایرانی را نباید از نظر دور داشت. مقداری از این زمینه به یک باور خیلی ساده در میان عموم و حتا بسیاری از خواص برمی‌گردد که می‌گوید «مملکت که بی‌صاحب نمی‌شود». البته واضح است که منظورشان از «صاحب» یک «آدم» است، و نه «ساختار» و «قانون». این که در میان عموم و خواص، چه قبل و چه بعد از انقلاب، همواره عده‌ای از لزوم وجود یک «فصل‌الخطاب» (شاه یا رهبر) سخن گفته‌اند نشانه‌ا‌ی از شیوع و عمق زیاد این باور است. گرایش به این باور دیندار و بی‌دین نمی‌شناسد و در میان هر دو گروه طرفداران بسیار زیادی دارد. البته بعضی به این دلیل از وجود یک "فصل‌الخطاب" طرفداری می‌کنند که خودآگاه یا ناخودآگاه دریافته‌اند که در یک فضای بدون «عالیجناب» چیز زیادی برای عرضه ندارند، و در عوض با نزدیکی هر چه بیشتر به یک «بزرگتر» می‌توانند در عین بی‌هنری نصیب زیادی ببرند.

 

عامل بسیار مهم دیگر در پذیرش «ولایت فقیه» زمینه‌ی دینی موجود در جامعه‌ی ایران است. زمینه‌ی مبتنی بر گفتمان رایج دینی در دستکم نیمه‌ی اول عمر حیات «نظام ولائی» سهم عمده‌ای در همراهی کسر قابل‌ توجهی از مردم به عهده داشت. بنا بر یک برداشت از اسلام "همه‌ی آن چه برای زندگی لازم است یا در دین است و یا از آن قابل استخراج است". بر اساس متواضعانه‌ترین شکل از این نوع برداشت:

۱. علمای رسمی اسلام در تمامی شئونات زندگی و شاخه‌های علوم، معارف و شناخت صاحبنظر هستند؛ یعنی حرف برای گفتن دارند.

۲. علمای اسلام در بسیاری شئونات زندگی و شاخه‌های معرفتی نه تنها صاحبنظر هستند، بلکه در عالیترین جایگاه قرار دارند، و دیگر رقیبان باید یافته‌ها و دستاوردهای خود را به آنها عرضه کنند و داوری آنها را درباره درستی یا نادرستی نظریه‌ها و رهیافتهای خود بپذیرند.

 

یادآوری می‌شود که دو بند بالا بر اساس متواضعانه‌ترین شکل از این نوع برداشت است. البته هستند افرادی که تمام شاخه‌ها را مشمول بند ۲ می‌دانند، و اصولا چیزی را که مشمول بند ۲ نشود بی‌ارزش و «لهو و لعب» می‌دانند. از میان شاخه‌هائی که عمدتا مشمول بند ۱ می‌شوند می‌توان به بهداشت، طب، علوم‌تغذیه، نظافت، خانه‌سازی، خانه‌داری، علوم ارضی و بحری و سماوی، نجوم، مثلثات و هندسه، علم مواد، باغداری، زراعت، ... اشاره کرد. از میان شاخه‌هائی که مشمول بند ۲ می‌شوند می توان به رسم‌الخط و قواعد نگارش [۲]، مد و لباس، شعر، نثر، مجمسه‌سازی، نقاشی، موسیقی، تئاتر، سینما، مدیریت خانه، تربیت‌کودک، فلسفه، منطق، روانشناسی، جامعه‌شناسی، مردم‌شناسی، اقتصاد، روابط بین‌الملل، روابط هر دونفر، قضاوت، ... اشاره کرد. طبیعی است از نظر طرفداران برداشت ذکرشده، هر چه درجه‌ی علمی یک عالم دینی بالاتر باشد، خودبخود درجه‌ی علمی او در تمام شاخه‌های علوم و شناخت بالاتر، و به همان اندازه رای و نظر او در هر «زمینه‌ای» معتبرتر است. بر همین اساس نمی‌توان به یک عالم عالیرتبه‌ی دینی که در زمینه‌ای اظهارنظر کرده است گفت "نظر شما کاملاً پرت است". طبیعی است با چنین مبنائی بهترین افراد برای اداره‌ی جامعه عالمان دینی هستند، با این تبصره که به سلاح تقوا مجهز باشند، تا آنها را از سوء استفاده از علمشان حفظ کند. تا جائی که من می‌دانم این برداشت از اسلام سنگ بنای «نظریه ولایت فقیه» است.

 

من نه حوصله دارم این برداشت از اسلام را نقد کنم، نه نیاز چندانی به این نقد می‌بینم. نهاد روحانیت نه بلد است یک کشور را اداره کند، نه چنین انتظاری از او می‌رود. این موضوع را مردم، احمدی‌نژاد، سپاه، و حتا بسیاری از خود روحانیت فهمیده‌اند. حتا به نظر من روحانیت به اندازه‌ای که ادعا می‌کند زیرک نیست، وگرنه به همین راحتی اعتبار و اعتمادی را که در طی حدود ۱۰۰۰ سال از مردم جمع کرده‌ بود به همین راحتی به پای سپاه و احمدی‌نژاد نمی‌ریخت.

 

سرشناسی [۳] گفته بود «ملت ايران يک حکومت به روحانيون بدهکار است». چیزی که من از این جمله می‌فهمم این است که نهادی با وسعت، سابقه و عمق نفوذ روحانیت باید روزی قدرت را به دست می‌گرفت، که شد. تنها چیزی که به عنوان توصیه می‌توان گفت این است که بهتر است روحانیت این قدرت را، قبل از اینکه دیرتر و کاملاً به دست نظامیان بیافتد، به صاحب اصلی آن برگرداند.

 

یادداشتها و مرجع‌ها:

 

[۱] http://www.khodnevis.org/persian/permalink/7916.html

 

[۲] لزوم بازنگری و حتا باید گفت تدوین یک رسم‌الخط مناسب فارسی از قبل از انقلاب مطرح بوده است. در این میان عده‌ای هستند که فکر می‌کنند که الفبای عربی برای زبان فارسی مناسب نیست و یا باید الفبای جدیدی ساخت، و یا از میان الفبای موجود یکی را که برای زبان فارسی مناسبتر است انتخاب کرد. به هر صورت یک بحث کاملا فنی و غیردینی است. اگرچه لزوم این کار از قبل توسط عده‌ای عنوان شده، امروزه با وجود اینترنت و دیگر وسایل ارتباطی این ضرورت بیشتر احساس می‌شود. آیت‌الله خامنه‌ای تا به حال در چند نوبت به افرادی که بحث تغییر الفبا را مطرح می‌کنند حمله کرده است و آنها را عامل یا فریبخورده‌ی دشمن نامیده است. تا جائی که می‌دانم آخرین مرتبه‌ حدود یک سال پیش در سخنرانی ۱۴ خرداد ۱۳۸۸ بود.

 

[۳] تا جائی که من می‌دانم مرحوم کسروی است.

 

 


 


محاكمه جاسوسان سپاه پاسداران در كويت

به گزارش بي‌بي‌سي به نقل از خبرگزاري فرانسه، سه نفر از این متهمان ایرانی هستند که در میان آنها نام یک زن هم دیده می‌شود؛ بر اساس گزارش‌هاي واصله، این زن تنها متهمی است که بر خلاف شش متهم مرد پرونده بدون قرار وثیقه آزاد بوده و در جلسه دادگاه امروز هم حضور نیافته است.

اين گزارش مي‌افزايد دو متهم ديگر اين پرونده كه يكي كويتي و ديگري اهل سوريه‌ است، گذرنامه ندارند.

خبر کشف شبکه جاسوسی سپاه پاسداران در کویت برای نخستین بار در شماره روز اول ماه مه روزنامه کویتی القبس و به نقل از مقامات امنیتی عالی رتبه کویت انتشار یافت که گفته بودند دست کم هفت نفر به اتهام عضویت در یک شبکه جاسوسی متعلق به سپاه پاسداران دستگیر شده‌اند.

در این گزارش آمده بود که بعضی از افراد دستگیر شده از کارمندان وزارت دفاع و اطلاعات کویت بوده‌اند و ماموریت داشته‌اند در مورد پایگاه‌های نظامی آمریکا در کویت و بعضی از نهادهای حساس نظامی در این کشور برای سپاه پاسداران ایران اطلاعات جمع آوری کنند.

پس از انتشار این خبر، رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در گفتگویی با شبکه عرب زبان العالم، متعلق به دولت ایران، ضمن بی پایه و اساس خواندن این خبر، انتشار آن را بخشی از تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران دانست.

حسن المتروک، وکیل متهمان این پرونده در جلسه امروز دادگاه با توجه به ادعای جدید موکلانش مبنی بر اقرار تحت شکنجه، از قاضی پرونده خواست که دستور دهد یک تیم پزشکی در مورد این موضوع تحقیق کند.

چندی پیش عده‌ای از نمایندگان مجلس کویت که در راس آنها محمد هایف، یکی از نمایندگان سفلی به چشم می‌خورد، خواستار اخراج سفیر ایران از کویت شده بودند.

گفته می‌شود که مقامات کویتی تلاش کرده‌اند پس از انتشار اخبار مربوط به دستگیری متهمان به جاسوسی، حتی‌المقدور لطمه‌ای به روابط دو جانبه کویت و ایران وارد نشود، اما چندی پس از دستگیری این ۷ نفر، علی جنتی، سفیر پیشین ایران در کویت طی حکمی از سوی منوچهر متکی از این مقام کنار گذاشته شد.

در حکمی که منوچهر متکی، وزیر امورخارجه ایران، برای این جابجایی صادر کرد، علت فراخواندن علی جنتی به تهران را پایان یافتن دوره سفارت او عنوان کرد.


 


وزير دفاع در واكنش به درياسالار آمريكايي: ما آماده‌ايم

به گزارش ايرنا، سردار وحيدي قبل از سفر به عمان گفت: «اين نوع اظهارات در عين اينکه تداعي‌کننده ادبيات فاشيزم است و با ادعاهاي آنان مبني بر تغيير رويکرد، مذاکره و صلح‌طلبي مغايرت دارد، نشان از عجز و ناتواني شان در برابر اراده مستحکم ملت ايران است.»

وي اضافه کرد: «محکوم نکردن اين اظهارات و اقدامات توسط شوراي امنيت از يک ساختار ناکارآمد و غيرعادلانه حکايت مي‌کند که در خدمت منافع نامشروع قدرت‌هاي جهاني است.»

وحيدي گفت: «همين نگاه و ادبيات آمريکايي‌ها موجب شده است، رژيم صهيونيستي طي ۶۰ سال در قالب يک رژيم تمام عيار فاشيستي و تجاوزگر، امنيت و صلح منطقه‌اي و جهاني را به مخاطره بياندازد.»

دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، روز دوشنبه با ابراز این نظر که توسل به حمله نظامی برای جلوگیری از برنامه‌های اتمی ایران احتمالا نظر بدی است گفت در صورتیکه چنین حمله ای ضرورت داشته باشد ارتش آمریکا نقشه عملیاتی آن را تهیه کرده و در دست دارد.

وحيدي درباره دلايل سفر خود به عمان گفت: «سفر به عمان در ادامه ديدارهايم به کشورهاي منطقه صورت مي‌گيرد و هدف از اين سفر تحکيم و تعميق روابط و مناسبات دوجانبه و چندجانبه است.»

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در خاتمه گفت: «امروز منطقه در شرايطي حساس بسر مي برد و ضرورت دارد که کشورهاي منطقه با هوشياري و مراقبت جدي، تحکيم‌بخش صلح، ثبات و امنيت و آرامش در منطقه باشند.»


 


فسیل جنتی در فهرست گونه جانوران در حال انقراض قرار گرفت

 

 

 درادامه بیانیه ادادمه است مشغله کاری بیش از حد موجب خسران احمد جنتی می شود . 

 

احمد جنتی به تازگی به مدت پنج سال به دبیری شورای نگهبان انتخاب شده است و دانشمندان احتمال نمی‌دهند بتواند تا سن ۹۰ سالگی در این سمت بی خطیر بماند. همچنین این جانور کمیاب بیش از ده شغل دارد.

 

دانشمندان در تعجب‌اند که چگونه این فسیل بدون داشتن عصب و سلول مغزی قادر به درک پیرامون است .

 

کارشناسان موسسه فرهنگی یونسکو نیز از احتمال ثبت این فسیل در میراث جنایت علیه بشریت جهانی خبر داد.

 

----------------

 

همچنین نیک اهنگ قول داده است به مناسبت صفحه ویژه‌ای از فسیل جنتی در خودنویس راه اندازی کند .


 


گزارش شهروندی: آماده‌باش کامل در فرودگاه‌های نظامی و تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران

 

 

شایان ذکر است که سیستم رادار جمهوری اسلامی ایران قدیمی و متعلق به سی سال پیش است و خرید اس -۳۰۰ روسی هم بارها به تعویق افتاده است.

 

جنگنده های قوای نظامی جمهوری اسلامی هم توان رویاروی با نیروی هوایی اسراییل و امریکا را ندارند . عمده ناوگان جنگنده‌های سپاه و ارتش همان ناوگان ارتش شاهنشاهی هستند که از تکنولوژی روز بدور هستند و با کمبود قطعات یدکی زمینگیر شده اند . بر خلاف توسعه زرادخانه موشکی جمهوری اسلامی ناوگان هوایی جمهوری اسلامی بسیار عقب مانده است و عملا توان درگیری با جنگنده های ارتش اسراییل و امریکا را ندارند .

 

به احتمال زیاد حمله اسراییل به تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی از مسیر اردن - عراق صورت می گیرید و اخیرا از مسیر عربستان نیز در رسانه‌ها صحبت شده است. ولی با توجه به پراکندگی نیروهای امریکایی و تحرکات زیاد این نیروها در کشورهای خلیج فارس، افغانستان و عراق  مسیر حمله امریکا به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی مشخص نیست.

 

اسراییل در زمان جنگ ایران وعراق توانست رآکتور اتمی عراق از طریق بمباران  نابود کند و دوسال پیش هم با کمترین درگیری توانست تاسیسات هسته‌ای کشور سوریه را منهدم کند.


 


سرقت مصاحبه توسط «خبرآنلاین»


هفته‌نامه محلی «پاسارگاد» در سیرجان که دوشنبه‌ها منتشر می‌شود با خانم «مهرناز شهسواری‌پور» که اهل سیرجان است و رتبه دوم کنکور سراسری سال ۸۹ را در رشته علوم‌تجربی به دست آورده، مصاحبه‌ای انجام داده که روز دوشنبه ۱۱ مرداد۸۹ در این هفته‌نامه چاپ شده است.


پس از انتشار این مصاحبه در سایت هفته‌نامه پاسارگاد، سایت خبرآنلاین متن این مصاحبه را به طور کامل «کپی – پیست» کرده، بی‌آنکه توضیح دهد که منبع این مصاحبه کجاست.


مخاطب با خواندن متن مصاحبه‌ای که در خبرآنلاین منتشر شده، گمان می‌کند که این مصاحبه توسط این سایت انجام شده اما واقعیت این است که خبرآنلاین این مصاحبه را سرقت کرده است.


استفاده از زحمت و تلاش دیگران و «کپی – پیست» کردن آن، هم سرقت نام دارد و هم بر خلاف اخلاق روزنامه‌نگاری است.


در فضای رسانه‌های آنلاین فارسی زبان، از این گونه سرقت‌ها زیاد دیده می‌شود. مساله فقط این نیست. موضوع زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شود که این گونه رسانه‌ها بر ادامه دادن فرهنگ «کپی – پیست» اصرار می‌کنند و هیچ لزومی هم برای عذرخواهی نمی‌بینند. نه تنها برای سرقت بلکه برای دیگر خطاهای اخلاقی نیز ترجیح می دهند بر آن‌ها سرپوش بگذارند.


آیا سرقت مطلب دیگران و انتشار آن بدون نسبت دادن آن به منبع، نوعی پنهان کردن واقعیت و دروغ گفتن به مخاطب نیست؟


رسانه در برابر چنین رفتاری مسئول است و باید به مخاطب پاسخ گو باشد. آیا خبرانلاین بایت این خطای اخلاقی که انجام داده عذرخواهی می‌کند؟
 







 


بن بست جمهوری اسلامی

منبع: فیس‌بوک - م.ک.


 


وقتي اميراحمدي تهديد مي‌كند

تابناك گزارش داد كه حضور هوشنگ اميراحمدي كه برخي از رسانه‌هاي او را دلال رابطه ايران و آمريكا مي‌نامند تكذيب شد. بر اساس اين گزارش، اسفنديار رحيم‌مشايي، جانشین رییس جمهور در شورایعالی امور ایرانیان خارج از کشور و رییس دفتر رییس جمهوری دعوت شدن هوشنگ امیر احمدی به همایش ایرانیان مقیم خارج را تکذیب کرد.

وي گفت: «کسی که نسبت به آرمان های انقلاب موضع منفی دارد، در این همایش شرکت نمی‌کند.»

از سوي ديگر جوان‌آنلاين نوشت: «گفته می‌شود تمامی میهمانان همایش ایرانیان خارج از کشوربطور ویژه در هتل استقلال مستقر شده‌اند و تا روز یک شنبه نیز هوشنگ امیراحمدی به همراه همسر و دخترش دراین هتل استقرار داشته‌اند ولی با آشکارشدن این موضوع نسبت به جابجایی وی در هتلی دیگر اقدام شده و از سوی دیگر تصریح شده که وی به این همایش اصلا دعوت نشده و سر خود در تهران حضور یافته است! اما مشخص نیست وی چگونه در هتل ویژه میهمانان این همایش حضور پیدا کرده و چرا با مشخص شدن این موضوع در حال جابجایی وی هستند؟!»

امیراحمدی روز گذشته پس از اینکه متوجه این اتفاقات شده و مقامات دولتی و برگزار کنندگان همایش یاد شده حضورش را در ایران کتمان می کنند این امر را توهین به شخصیت خود عنوان کرد.

وی افزود «اگر تا فردا موضوع حضور من در ایران روشن نشود، متن و کارت دعوتنامه برای شرکت در همایش ایرانیان خارج از کشور را منتشر می‌کنم.


 


سايت الف: احمدي‌نژاد حق مذاكره با آمريكا را ندارد

محمود احمدي‌نژاد درخواست خود براي گفت‌وگو با باراك اوباما رييس جمهوري ايالات متحده آمريكا را در همايش ايرانيان خارج از كشور مطرح كرده و گفته است: «سال گذشته نيز آمادگی خود را اعلام کرديم هم ‌اکنون نيز می‌گوييم آماده‌ايم بنشينيم با اوباما مرد و مردانه البته با منطق مسائل جهانی را به روی ميز بگذاريم و گفت‌وگو کنيم.»


سايت الف، ضمن انتقاد شديد از اين اظهارات رييس كابينه نوشته است: «آقاي احمدي‌نژاد شما حق گفت‌وگوي رو در رو با آمريكا را نداريد. انتقاد و موضعگيري سايت الف نشان مي‌دهد كه دستاني پس پرده در جمهوري اسلامي وجود دارد كه از رابطه با آمريكا متضرر مي‌شوند و به هيچ قيمتي حاضر به برقراري رابطه با اين كشور نيستند.»


سايت الف نوشت،‌ با توجه به حاشیه های پرحرف و حدیث همایش روز گذشته، ضرورت دارد دولت محترم برای رفع شک و شبهات، اسامی تمامی دعوت شدگان و حضوریافتگان در این اجلاس و دلیل دعوت از این افراد را اعلام کند. مشخص است حضور ایرانیان فرهیخته از سراسر دنیا در کشور نه تنها مایه مباهات است، بلکه آنچه غیرعادی است، تلاش برای عادی کردن حضور ایرانیان در کشورشان است! آنچه باعث اعتراض شده است، حضور برخی سیاسیون ضدنظام، بدون اعلام دلیل مشخص و به بهانه این همایش است.


در اين تذكر كه نويسنده آن مشخض نشده، آمده است: «مواضع صهیونیسم ستیزانه و ضداستکباری رییس جمهور اسلامی قابل تقدیر است اما این مانع آن نیست که به پیشنهادهای مکرر ایشان به رییس جمهور آمریکا که گاه به صورت مناظره و اخیرا به صورت گفتگوی رو در رو مطرح شده است، اعتراض نشود.»


در اين يادداشت آمده است: «اگر برخی تحلیل‌های بدبینانه و غیرواقعی مبنی بر اینکه رییس جمهور محترم از یک طرف برای راضی کردن منتقدان داخلی، گاهی اوقات بر مناظره نشان دادن این گفتگو تاکید می‌کند، و از سوی دیگر برای ارسال سیگنال مثبت به طرف مقابل بر گفتگوی رو در رو پای می‌فشارد، را کنار بگذاریم، این نکته قطعی است که با باز شدن این باب مشخص نیست ادامه این به اصطلاح مناظره‌ها به کجاها و در چه سطوحی خواهد کشید.»


الف ادامه مي‌دهد: «علاقه عجیب آقای احمدی‌نژاد و بی‌محلی طرف آمریکایی به این مساله که تاکنون بارها از جانب ایشان مطرح شده، ضمن اینکه تعجب‌آور و قابل تحلیل است، چندان عزت‌مندانه نیست. اگر اين يك سياست واقعي نظام است، بايد از مجاري ديپلماتيك پيگيري شود و اگر صرفا جنبه تبليغاتي دارد، تكرار آن شايسته رئيس جمهور اسلامي نيست. سیاست‌های کلی سیاست خارجی نظام، به ویژه در این سطح، چه گفتگو و چه مناظره و چه تحت هر عنوان دیگر، از جانب رییس جمهور تعیین نمی‌شود و ایشان حق ورود در این حوزه را ندارد.»


در خاتمه اين يادداشت آمده است: «يادمان باشد جمهوري اسلامي كشوري است كه در اغلب سال‌هاي حيات خود با تمناي مذاكره از سوي دولت آمريكا روبرو بوده و به حق اين درخواست‌ها را با ارائه دلايل و شرط هاي جدي و منطقي رد كرده است. اكنون جاي اين سوال است كه با وجودي كه اعلام آمادگي آقاي احمدي‌نژاد براي مناظره با رئيس جمهور آمريكا همواره با بي‌اعتنايي طرف آمريكايي روبرو مي‌شود، چرا ايشان اين كار را تكرار مي‌كنند؟»


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته