-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ شهریور ۴, پنجشنبه

Latest Posts from Tehran Review for 08/26/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



LyondellBasell Industries NV, one of the world’s biggest plastic and chemical producers, will end its business operations in Iran to shield itself against penalties the US could soon impose on companies for violating trade sanctions.

The Dutch-based company’s board approved the decision early this month after months of deliberation, according to David Harpole, a LyondellBasell spokesman. In the past year, a number of companies—including many of Iran’s gasoline suppliers—have cut business ties with Iran because of worries about legal consequences in the US and elsewhere, and public-relations concerns. They include Royal Dutch Shell PLC, which halted gasoline sales, and Toyota Motor Corp., which suspended car exports.

LyondellBasell’s decision means it will stop all licensing of its proprietary technology and services to Iranian petrochemical companies, which have depended heavily on technology from European concerns to produce plastics and other high-value products derived from natural gas.

The decision is a blow to the Iranian government, which is trying to build the country’s petrochemicals industry to diversify the economy.

Iran exported some $6.5 billion of petrochemical products in 2009, according to Facts Global Energy, a Singapore-based consultancy that tracks the Iranian energy sector. That is a small amount compared with the value of Iran’s oil exports.

LyondellBasell’s Mr. Harpole said that the mounting pressure over sanctions played a decisive role in the board’s decision to halt its Iranian operations. The company—which has extensive US operations, particularly in Texas—is also ending its business ties in Syria and Sudan. Those countries are also covered by existing U.S. sanctions.

The Obama administration could soon announce plans to sanction or warn companies, primarily from Europe and Asia, that they are in violation of US sanctions against Iran.

“The administration is in the final stages of reviewing cases of potentially sanctionable activity [of companies] under US law and expects to be making decisions on those cases soon,” a senior official said.

The official declined to specify which companies are being targeted, but a person familiar with the matter said the State Department is considering action against about 10 companies. The companies could face civil or even criminal penalties depending on the nature of any confirmed violations, but such action could take months.

The US last month adopted new sanctions against Iran, primarily targeting the country’s energy sector. For the first time, the rules require firms to effectively choose between doing business in the US or Iran. Australia, Canada, the European Union and the United Nations have also passed their own versions of sanctions against Iran in recent months.

source: The Wall Street Journal


 


بعد از دیدار جمعی از دانشجویان حامی محمود احمدی نژاد با وی، یکی از خبرگزاری حامی رئیس دولت، ضمن انتقاد از “گزینشی” بودن این دیدار، اسفندیار رحیم مشایی را به عنوان عامل “مهندسی” و چیدمان دیدار فوق ذکر کرد و اقدام وی را جهت “جلوگیری از مطرح شدن انتقادات به حلقۀ نزدیکان رئیس دولت” دانست.

به گزارش ایسنا، شامگاه سه شنبه دوم شهریور (۲۴ اوت)، رئیس دولت، در دیدار با گروهی از دانشجویان حامی خود، دست به دفاع از عملکرد دولت زد و مخالفان خود، حتی مخالفان اصولگرا را مورد حمله قرار داد.

احمدی نژاد در این زمینه با بیان این‌که “فتنه‌گران کارشان تمام نشده است”، مدعی شد “عده‌ای فکر می‌کنند کار آن‌ها (فتنه‌گران) تمام شده است و باید دولت و احمدی‌نژاد را مورد هجمه قرار دهند.”

رئیس دولت سپس بدون اشاره به فرد یا گروه خاصی، ادعا کرد “عده‌ای اثبات خود را در نفی دیگران جست‌وجو می‌کنند؛..در کار برای خدا نیاز به دشمن وجود ندارد. البته اگر دشمنی بود، همه در مقابل آن صف‌آرایی می‌کنند؛ اما اگر نبود، هیچ‌گاه دشمن‌تراشی نمی‌کنند.

وی همچنین تکرار کرد “امروز دعوا بر سر مدیریت جهان است. ما هم طرفدار جهانی شدن و جهانی‌سازی هستیم و امروز ایران شدیدتر از غربی‌ها طرفدار جهانی شدن است.”

او با بیان این‌که “هنوز مبارزه با مفاسد تمام نشده، غارت‌گران و براندازان مجازات نشده‌اند و آن‌ها هنوز مشغول فعالیت هستند”، گفت: از این‌رو اگر در مرز زمان حرکت نکنیم، فتنه‌ها می‌آید و ما را در بر خواهد گرفت و لذا ضرورت دارد که جلوتر از زمان حرکت کنیم تا این طراحی‌ها و فتنه‌ها از جلویمان رد شوند و از تیررس این فتنه‌ها در امان باشیم.”

همزمان خبرگزاری فارس، با انتشار گزارشی، از “دعوت گزینشی از برخی دانشجویان و نادیده گرفتن اتحادیه های دانشجویی” انتقاد کرد و نوشت “فعالان دانشجویی معتقدند اطرافیان رئیس جمهوری و به خصوص مسئولان دفتر او عامل اصلی دعوت گزینشی برخی دانشجویان برای حضور در این جلسه هستند.”
خبرگزاری فارس از اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر احمدی نژاد، به عنوان عامل اصلی مهندسی این دیدار نام برده و متذکر گردید “دانشجویان معتقدند که احیانا این اقدام اطرافیان رئیس جمهوری برای عدم مطرح شدن انتقادات دانشجویی به رفتار و گفتار و نگرش هایشان صورت گرفته است.”


 


به گفته میرحسین موسوی از رهبران مخالفت دولت ایران، «جنبش سبز، زمینه آشتی ملی، دوستی و وحدت را به‌وجود آورده است.»

به گزارش تارنمای کلمه، موسوی در دیدار با فرزندان خانواده‌های فرماندهان دوران جنگ ایران و عراق افزود: «تشکل‌های سیاسی که با سیاست‌های غلط از هم جدا شده بودند، به تدریج به هم نزدیک‌تر می‌شوند، با هم مذاکره می‌کنند و بر سر یک سفره می‌نشینند.»

این رهبر مخالف دولت، «آزادی، عدالت و تفاهم بر سر پاسداری از حقوق ملت» را «نقطه وصل» تشکل‌های سیاسی خواند و گفت «مرزهای خودی و ناخودی به تدریج کم‌رنگ می‌شوند.»

میرحسین موسوی، زنجیره انسانی از میدان تجریش تا میدان راه‌آهن تهران را به‌عنوان «راهبردی» اعلام کرد که «در سطح ملی» دنبال می‌شود.

موسوی همچنین «پرونده‌سازی و اقدامات گسترده به نام مبارزه با جنگ نرم» را «نفرت پراکنی» عده‌ای خواند که «نفع خود را در تفرقه مردم می‌دانند.»

این رهبر مخالف دولت، حکومت ایران را «گرفتار فساد و ظلم» دانست و افزود: « زندان‌های ما از فرزندان مبارز و آزادی‌خواه این کشور پر شده است.» او کشور ایران را دچار «بحران» خواند و گفت:‌«آرای مردم است که می‌تواند کشور را از بحرانی که در آن گرفتار شده، نجات بدهد.»

موسوی افزود:‌ «کسانی که شاکی از اتهاماتی هستند که بر آن‌ها وارد شده، به زندان برده می‌شوند و تهمت زننده و دستگاه‌های حامی او دور از دسترس قوه قضاییه قرار می‌گیرند.»


 


وضعیت زهرا بهرامی که در جریان تظاهرات عاشورای سال گذشته در تهران زندانی شده همچنان مبهم است.

به گزارش زمانه، در برخی گزارش‌های خبری از او به عنوان شهروند “ایرانی-هلندی” نام برده شده ولی هنوز روشن نیست که وی دارای گذرنامه هلندی بوده است و یا تنها دارای اجازه اقامت دایم در هلند. وی چند سال اخیر را در لندن سکونت داشته است.

رسانه‌های هلندی از روز گذشته گزارش‌های متعددی درباره خانم بهرامی که برای دیدار فرزندانش به ایران سفر کرده بوده منتشر کرده‌اند. بخش جهانی رادیو هلند اعلام کرده است که سفارت این کشور در تهران نمی‌تواند کمکی انجام دهد چرا که خانم بهرامی با گذرنامه ایرانی به تهران سفر کرده است. وزارت خارجه هلند نیز ابراز نگرانی کرده که اتهامات وارد شده به خانم بهرامی از بابت همکاری با انجمن پادشاهی ایران و سازمان مجاهدین خلق می‌تواند به اعدام او منجر شود.

نمایندگان هلندی پارلمان اروپا امروز، سه‌شنبه از کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی پارلمان اروپا خواسته‌اند تا این موضوع را با مقام‌های تهران مطرح کند.

درباره زهرا بهرامی، نوشته‌های گوناگونی نیز در تارنماهای فارسی‌زبان در اروپا منتشر شده که از ممنوع الملاقات بودن او حکایت می‌کند. گزارش‌های تایید نشده، به وضعیت نامناسب جسمی و روحی خانم بهرامی در زندان اشاره دارد. «رهانا» (خبرگزاری حقوق بشر ایران) به نقل از منابعی که آنها را «فعالان حقوق بشر و دموکراسی» نامیده، نوشته است: «چهره‌ی او متورم و دچار جوش‌های عفونی و زخم‌های زیادی بر چهره‌اش شده است. او هم همچنین از ناراحتی ریه رنج می‌برد و دچار افسردگی شدید است.»

«رهانا» افزوده: «زهرا بهرامی در زندان اوین با عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران ملاقات داشته است که طی این دیدار، جعفری دولت آبادی به او گفته است که اول باید دادگاهی شود و بعد از محکومیت او را آزاد خواهند کرد. این در حالی است که زهرا بهرامی از داشتن وکیل نیز محروم است.»

دفتر آمستردام سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرده که هنوز در پی یافتن اطلاعات بیشتر درباره وضعیت زهرا بهرامی است. خانم بهرامی، 45 ساله، مدتی پیش مجبور به اعترافات تلویزیونی شد که از تلویزیون دولتی ایران پخش گردید.

این در حالیست که وزارت خارجه هلند، شهروندی دوگانه زهرا بهرامی را تایید کرده است. وی دارای گذرنامه هلندی است و شک در شهروندی دوگانه او به دلیل تغییر نام او در مدارک هلندی‌اش به «سارا بهرامی» بوده است.

منبع: رادیو زمانه


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به tehranreview-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به tehranreview@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته