-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ اردیبهشت ۴, شنبه

Latest News from Emrooz for 04/23/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



دوم اردیبهشت سالروز دستور تاسیس سپاه پاسداران از سوی حضرت امام خمینی (س) است . گرچه آغاز فعالیت و شکل گیری این نهاد انقلابی به همان روزهای پیروزی انقلاب باز می گردد که خلاء ناشی از نبود نیروهای امنیتی و نظامی وفادار به جمهوری اسلامی توسط نیروهای مردمی پر شد و این نیروهای همیشه در صحنه بعدها نام سپاه پاسداران را با خود یدک کشیدند و در عرصه دفاع مقدس هم خوش درخشیدند.

این نهاد انقلابی محبوب دل امام نیز بود و ایشان می گفتند:« من از سپاه راضى هستم، و به هیچ وجه نظرم از شما برنمى‏گردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامى مى‏دارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقه‏اى جز سابقه اسلامى ندارید»*. البته ایشان در جای دیگری نیز تاکید می کنند که « لازم به تذکر است که بیش از پیش باید به اخلاق اسلامى سپاه توجه شود تا سپاه از هر جهت مظهر کامل سرباز اسلام باشد.»**

از سردار حسین علایی که پس از تشکیل نیروی دریایی سپاه در سال ۶۴ اولین فرمانده این نیرو شد و سابقه ریاست ستاد مشترک سپاه و قائم‌مقامی وزارت دفاع و ریاست سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع را دارد خواستیم تا در گفت و گویی به مناسبت تصویب اساسنامه سپاه پاسداران ما را از نقطه نظرات خود درباره این نهاد انقلابی آگاه سازد. وی چالش های پیش روی سپاه را همانند هر سازمان دیگری امری بدیهی می داند و در عین حال با اشاره به تاکیدات و حمایت های خاص حضرت امام از سپاه به آنچه برای حفظ اندیشه و آرمان حضرت امام بر عهده سپاهیان است هم تاکید می کند و می گوید: سپاه نیاز دارد که دائم در معرض اندیشه های امام قرار گیرد و سپاه بیش از هر سازمان دیگری نیاز دارد که امام و اندیشه های امام را درست بشناسد و در عین حال اندیشه های امام را به صورت سیستمی ببیند .وی همچنین تاکید می کند: سپاه باید مراقبت کند که همیشه مقبول و مورد تایید مردم باشد و با رفتارهایی که از خودش بروز می دهد، همان اعتماد و اطمینانی که سپاه در گذشته و به خصوص در دوران جنگ در حد اعلاء داشت را حفظ کند .

سردار حسین علایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، با توضیح روند و ضرورت های تشکیل سپاه پاسداران در آن مقطع از انقلاب ، عنوان کرد: وقتی رژیم شاهنشاهی در ایران فروپاشید و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، ‌شرایط به گونه ای بود که کلیه نهاد های امنیتی، انتظامی و تا حدود زیادی نظامی با توجه به اینکه تا آن روز در خدمت رژیم شاهنشاهی بودند، دیگر امکان ادامه حیات در نظام جدید را نداشتند و خود نیز بر این مساله واقف بودند. به عنوان مثال ساواک به عنوان سازمان امنیت کشور منحل شده بود و شهربانی وژاندارمری هم به دلیل اینکه در جریان تظاهرات مقابل مردم قرار گرفته بودند مورد اعتماد مردم نبودند، نیروهای ارتش هم که بعضا در روزهای آخر عمر رژیم شاهنشاهی با بر قراری حکومت نظامی در شهرها مقابل مردم آرایش گرفته بودند.

وی افزود: در نتیجه در کل فضای عمومی کشور بعد از پیروزی انقلاب به گونه ای بود که مردم نیاز داشتند که نهادی ظهور و بروز کند که بتواند مردم و این انقلاب رابرابر حوادث مختلفی که ممکن است در کشور وجود داشته باشد از جمله کودتا، حفظ کند .بر همین اساس کمیته های انقلاب اسلامی به صورت خودجوش در شهرها تشکیل شد و برای مسائل انتظامی و امنیتی هم سپاه پاسداران انقلاب به عنوان یک تشکیلات سراسری بوجود آمد تا از انقلاب در تمام حوزه ها پاسداری کند.

تشکیل سپاه نیاز مردم در جریان نهضت اسلامی بود

وی با تاکید بر اینکه تشکیل سپاه پاسداران نیاز مردم در جریان نهضت اسلامی بود و این نهاد به صورت طبیعی و خودجوش به وجود آمد، ادامه داد: امام خمینی نیز به عنوان رهبر انقلاب بر این تشکیلات صحه گذاشتند و آن را تایید کرده و به آن رسمیت بخشیدند . وی با بیان اینکه در حقیقت نیازهای انقلاب بود که سپاه پاسداران را بوجود آورد، اظهار کرد: البته بعد از آن هم در جریان تدوین قانون اساسی و در اصل ۱۵۰ در باقی ماندن سپاه به عنوان یک نهاد انقلابی تاکید شد و بر اساس قانون اساسی سپاه به عنوان یک تشکیلات رسمی و قانونی در این کشور پا به عرصه وجود گذاشت.

وی درباره چرایی انتخاب عنوان سپاه برای این نهاد انقلابی، توضیح داد: انتخاب این نام هم به صورتی طبیعی اتفاق افتاد، سپاه به معنی جمعیت متشکل یافته ای است که وظیفه پاسداری از انقلاب را بر عهده دارد، لذا نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر اساس تصوری که در روزهای اول پیروزی انقلاب از وظایف و ماموریت های این نهاد تازه تشکیل وجود داشت، انتخاب شد.

سردار علایی با اشاره به ماموریت ها و وظایفی که سپاه پاسداران از سوی حضرت امام عهده دار آن شده بود نیز عنوان کرد: وظیفه کلی سپاه پاسداران ، پاسداری از انقلاب بود که این پاسداری از انقلاب، در ماموریت هایی که امام به سپاه واگذار کرد و همچنین بر اساس قوانینی که در مجلس به تصویب رسید و اساسنامه ای که تدوین شد، به صورت مشخص، تعیین شد. ولی در کل آنچه امام از سپاه انتظار داشتند این بود که در روزهای اولیه انقلاب خلاء ناشی از فروپاشی برخی نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی دوران رژیم شاهنشاهی را پر کند و هر کجا انقلاب یا مردم ایران از سوی عوامل رژیم شاهنشاهی یا قدرت های خارجی در معرض خطر قرار گرفتند، سپاه بتواند از آرمان های مردم و انقلاب حفاظت و پاسداری کند و هر کجا بحرانی ایجاد شد، سپاه در راستای پاسداری از انقلاب وارد آن عرصه شود.بر همین اساس بود که زمانیکه ترورهای گروههای مختلف از جمله مجاهدین خلق،فرقان و گروههایی دیگری مثل فدائیان خلق و ... در کشور راه افتاد، سپاه پاسداران بلافاصله تمام تشکیلات خود را بسیج کرد تا بتواند جلوی فعالیت گروهای مسلحانه و گروهای مخالف انقلاب را سد کند و زمانی هم که جنگ آغاز شد، سپاه ساختار خود را به شکلی نظامی در آورد تا بتواند در برابر جنگی که صدام حسین بر ما تحمیل کرد ،بایستد و از کشور و انقلاب در برابر این جنگ پاسداری کند.

وی افزود: لذا در هر شرایطی از دوران انقلاب و کشور سپاه ماموریت داشته تا انقلاب و آرمان های مردم را که در انقلاب متجلی می شده را از تهدیدها پاسداری کند.

سردار علایی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی هم سپاه پاسداران به عنوان یکی از نیروهای مسلح رسمی کشور تلقی می شود که ماموریت های خود را از فرماندهی کل قوا دریافت می کند لذا در شرایط فعلی سپاه دارای وظایف معینی است که مورد تصویب فرمانده کل قوا قرار می گیرد و در ستاد کل نیروهای مسلح مشخص شده است، سپاه در شرایط فعلی نهادی نظامی با ماموریت های مشخص است.

امام پایداری کشور در دوران بعد از انقلاب را مرهون فعالیت های سپاه می دانستند

وی با اشاره به ابعادی از روابط حضرت امام خمینی و سپاهیان، عنوان کرد: امام به سپاه و پاسداران بسیار علاقمند بودند و جملات بسیار مهمی درباره سپاه پاسداران انقلاب بیان کرده اند از جمله یکی از سخنان بسیار معروف ایشان با این مضمون است که "اگر سپاه نبود کشور هم نبود" . بنابراین باید گفت امام پایداری کشور در دوران بعد از انقلاب را مرهون فعالیت های سپاه می دانستند.وی افزود: از سوی دیگر درباره بسیج که در درون سپاه سازماندهی شد و بنابر تدبیر امام شکل گرفت هم باید گفت، بسیج یکی از چهره های شاخص سپاه بود که امام رفتار بسیجیان و فرهنگی را که آنها با اعمال خودشان بوجود آوده بودند را به عنوان سرمشقی برای همه تلقی می کرد و از جملات معروف ایشان این بود که" از خداوند می خواهم که مرا با بسیجیانم محشور گرداند".

به گفته وی، حضرت امام،در مورد پاسداران هم می گویند "ای کاش من هم یک پاسدار بودم " . که همه این تعابیر در سخنان امام در دوران مبارک حیاتشان بیانگر علاقه شدید شان به سپاه و پاسداران و بسیجیان به عنوان نیروهای داوطلب مردمی بود.

سپاه بیش از هر سازمان دیگری نیاز دارد که امام و اندیشه های امام را درست بشناسد

سردار علایی درباره وظایف سپاهیان برای گسترش و ماندگار کردن آرمانهای امام، گفت: من فکر می کنم سپاه نیاز دارد که دائم در معرض اندیشه های امام قرار گیرد، در واقع سپاه بیش از هر سازمان دیگری نیاز دارد که امام و اندیشه های امام را درست بشناسد و درک کند و در عین حال توجه کند که اندیشه های امام را همه را باید با هم دید و به صورت سیستمی به اندیشه ها وتفکر امام نگاه کرد، سپاه نیاز دارد که دائم خودش را و رفتارش را با اندیشه های امام محک بزند و معیار رفتارش را بر اساس اندیشه های بنیانگذار انقلاب قرار دهد.

وی تاکید کرد: بنابراین شاید یکی از مهمترین وظایف سپاه پاسداران تبیین دائمی فکر انقلاب اسلامی است که در اندیشه امام خمینی متبلور بود و لذا چنانچه خود سپاه دائم در معرض افکار امام باشد و رفتار خود را با اندیشه های امام محک بزند و این اندیشه ها را مورد مطالعه قرار دهد، طبیعتا می تواند از این اندیشه ها پاسداری کند و این اندیشه ها را در رفتار و اعمال خود به کار بگیرد.

نظر امام این بود که سپاه همیشه از متن مردم بجوشد

وی با بیان اینکه یکی از نکات مهم مد نظر حضرت امام این بود که سپاه همیشه از متن مردم بجوشد و مردم همیشه سپاه را از خودشان تلقی کنند ، گفت: لذا یکی از راههای پاسداری از اندیشه امام این است که سپاه همان روحیات و رفتاری بدو تشکیل، را داشته باشد و خود را برآمده از متن مردم بداند و همانند آن روزها متن مردم در داخل سپاه و در همه مراکز سپاه جا داشته باشند.

سپاه مراقبت کند که همیشه مقبول و مورد تایید مردم باشد

وی درباره چالش های پیشروی این نهاد انقلابی هم توضیح داد: قطعا هر سازمانی با یکسری چالش های درون و برون سازمانی مواجه است و طبیعتا هر سازمانی دچار چالش های درونی خو نیز هست و سپاه هم بهتر از همه وضعیت چالش های درونی خود را را درک می کند که شاید نیازی به پرداختن به آن نباشد ،اما در کل در حال حاضر مهمترین چالش جدی آن در عرصه عمومی این است که سپاه باید مراقبت کند که همیشه مقبول و مورد تایید مردم باشد و با رفتارهایی که از خودش بروز می دهد، همان اعتماد و اطمینانی که سپاه در گذشته و به خصوص در دوران جنگ در حد اعلاء داشت را حفظ کند .

مردم بزرگترین سرمایه انقلاب و نهادهای بر آمده از انقلابند

وی افزود: سپاه باید مراقبت کند و بداند که مردم بزرگترین سرمایه ای هستند که هم انقلاب و هم نهادهای بر آمده از انقلاب در اختیار دارند لذا شاید مهمترین چالش سپاه این است که چگونه بتواند اعتماد دائمی مردم نسبت به خود را حفظ کند. سردار علایی تصریح کرد: چالش دیگر پیش روی این نهاد نیز این است که چگونه بتواند آنچنان که امام می خواستند، سپاه را در مسیر اسلام ناب محمدی حفظ کند و سپاه بیش از آنکه به فکر حفظ خود باشد به فکر پایدار بودن در اندیشه مردم باشد.

سپاه نیاز دارد که در ذهن و فکر نسل های جدید هم حضور داشته باشد

وی افزود: قطعا کسانی که با سابقه سپاه آشنا هستند، همچنان علاقه و اعتماد خود را به سپاه حفظ کرده اند ولی باید توجه شود که نسل های جدیدی که دائما پا به عرصه حیات می گذارند،طبیعتا ممکن است در جریان حافظه تاریخی ملت ایران در دوران گذشته و نقش سپاه در آن دوران نباشند.لذا سپاه نیاز به این دارد که در ذهن و فکر نسل های جدید که پا به عرصه زندگی می گذارند حضور داشته باشد به گونه ای که نسل امروز هم بتواند همچون گذشتگان، سپاه را نیاز امروز خود ارزیابی و تلقی کند.

* صحیفه امام، ج‏۹، ص: ۳۱۴

**صحیفه امام، ج‏۹، ص: ۵۴۸


 


هاشم خواستار، معلم بازنشسته مشهد و عضو کانون صنفی فرهنگیان استان خراسان در زندان وکیل آباد مشهد بشدت به بیماریهای داخلی و قلبی مبتلا شده است.

به گزارش جرس، هاشم خواستار که 25 خرداد 88 بازداشت شد و پس از یک ماه و نیم از زندان آزاد شد، روز 25 شهریور 88 دوباره بازداشت شد و از آن موقع تاکنون همچنان در اسارت به سر می برد.

گفتنی است علی رغم عدم وجود سابقه قبلی بیماری قبلی، ایشان در طول مدت زندان به شدت بیمار شده و به مشکلات بینایی و فشار خون نیز مبتلا شده است.

شایان ذکر است از هشت ماه پیش تاکنون هیچ گونه مرخصی به وی داده نشده و علی رغم اعتراض خانواده و وکیل پرونده و نیز وخامت حال جسمی همچنان در زندان به سر می برد.

پیش از این همسر این فرهنگیِ بازنشسته که خود نیز از معلمان پیشکسوت و بازنشستۀ کشور می باشد، با گلایه از اینکه آقای خواستار با ۶۷سال سن، بیماری های آرتروز و ناراحتی های گوارشی متعددی دارد و طی این مدت نیز، حتی از داشتن دندانی که قبل از بازداشت سفارش داده بود، محروم بوده و بدون آن در سلول به سر می برد"، خاطرنشان کرد ه بود"مسئولین امر حتی با دادن یک مرخصی کوتاه چند ساعته برای این موارد استعلاجی به این معلم سالخورده خودداری می کنند."

صدیقه مالکی فرد همچنین یادآور این نکته شده بود که آقای خواستار بیش از سه دهه معلم و فرهنگیِ این کشور بوده و آنچه بر او می گذرد، شایسته و سزاوار نبوده و خارج از انصاف می باشد.


 


بر اساس گزارش فعالان حقوق بشر، هم اکنون ۱۸ فعال سیاسی کرد، بنامهای علی حیدریان، فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی، شیرین علم هویی، زینب جلالیان،حبیب لطیفی، شیرکو معارفی، جمال محمدی، سامی حسینی، رستم ارکیا، رشید آخکندی، حسین خضری، مصطفی سلیمی، انور رستمی، محمد امین آگوشی، ایرج محمدی، احمد پولاد خانی و حسن طالعی در زندان های غرب کشور منتظر اجرای حکم اعدام هستند.

هفته گذشته نیز دادگاه انقلاب یک فعال کرد به نام حبیب‌الله گلپری‌پور را به اعدام محکوم کرد.

از سوی دیگر، کیارش کامرانی، امید یاوری، آرش قاسمی، ابولفضل قاسمی و عذرا سادات قاضی میرسعید، پنج تن از بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات به حبس تعزیری محکوم شدند.

همزمان دادگاه تجدید نظر استان تهران، عذرا سادات قاضی میرسعید را به سه سال حبس تعزیری محکوم کرد.

فعالان حقوق بشر در این زمینه خاطر نشان کردند عذراسادات قاضی میرسعید که روز سی خرداد در جریان اعتراضات مسالمت آمیز مردمی، در میدان انقلاب بازداشت شده بود، از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، به سه سال حبس تعزیری محکوم گردیده که این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر، تایید شد.

به گفته خانواده قاضی میرسعید، عذرا اکنون در حالی در بند عمومی نسوان زندان اوین زندانی است و چند ماه قبل، در بند دو- الف سپاه زیر شکنجه های جسمی و روحی شدیدی قرار داشته است.

از سوی دیگر، میلاد فدایی، فعال دانشجویی دانشگاه آزاد واحد تهران، از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به یک سال حبس تعزیری محکوم شد و نیما نحوی دانشجوی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و حسین جلیل نتاج دانشجویِ دانشگاه علوم پزشکی بابل، برای گذراندن دوران محکومیت شان خود را به زندان متی کلای بابل معرفی کردند.

به گزارش سامانه خبری دانشجو نیوز، حکم یک سال حبس تعزیری درحالی به فدایی ابلاغ شده که بیش از چهارماه از بازداشت موقت او می‌گذرد و دادستان کماکان با تبدیل قرار بازداشت وی به وثيقه یا کفالت موافقت نکرده است.اتهام این دانشجوی دانشگاه آزاد، «تبلیغ علیه نظام» اعلام شده بود.

این گزارش خاطرنشان می سازد میلاد فدایی بیش از ۳۵ روز از بازداشتش را در بند ۲۰۹ زندان اوین مبحوس بود و پس از آن تا امروز در بند ۳۵۰ زندانی است.

این دانشجوی مهندسی معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، ۱۱ آذر ماه سال گذشته در منزلش توسط پنج تن از ماموران لباس شخصی با حکم دادگاه انقلاب پس از تفتیش منزل و توقیف کتاب‌ها و هارد کامپوترش بازداشت شد.

به گزارش سامانه خبری فعالان حقوق بشر، نیما نحوی دانشجوی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و حسین جلیل نتاج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، روز سه شنبه ۳۱ فروردین ماه، برای گذراندن دوران محکومیت شان خود را به زندان متی کلای بابل معرفی کردند. این دو فعال دانشجوئی به ده ماه حبس تعزیری و یک سال محرومیت از تحصیل محکوم شده اند.

نیما نحوی (عضو انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی نوشیروانی)، در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری، به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی" و حسین جلیل نتاج به اتهام واهی "بمب گذاری در دانشگاه علوم پزشکی بابل" در زندان اداره اطلاعت ساری و بابل بازداشت بودند.

گفتنی است تعداد دانشجویان دربند زندان متی کلای بابل به پنج تن رسید.

از اسفندماه گذشته، محسن برزگر (دبیر فرهنگی سابق دانشگاه صنعتی نوشیروانی) و ایمان صدیقی (دبیر سیاسی سابق دانشگاه نوشیروانی) به همراه محمد اسماعیل زاده دانشجوی دانشگاه پیام نور بابل، دوران محکومیت شان را در زندان متی کلای بابل می گذرانند.

چندی پیش محسن برزگر در همان زندان، توسط مجرمین خطرناک مورد ضرب و شتم قرار گرفته و راهی بهداری زندان شد و همچنین ایمان صدیقی در اثر فشارهای ناشی ازبازجوئی دچار خونریزی معده شد که تا کنون خانواده های این دو دانشجو موفق به تماس با فرزندانشان نشدند.

حال این دو دانشجو وخیم گزارش شده و کماکان مسئولین دادگستری بابل از اعطای مرخصی استعلاجی ممانعت می کنند.


 


تلویزیون قصد دارد دادگاه اخیر مدیرمسئول روزنامه کیهان را پخش کند.

به گزارش خبرآنلاین بر اساس تبلیغی که از شبکه سوم سیما پخش شد، بخش اول جلسه دادگاه حسین شریعتمداری ساعت ۲۱:۱۵ شب پنجشنبه از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.

در این جلسه از دادگاه به شکایت شیرین عبادی از حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان رسیدگی شد.


 


دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب گفت: متولیان احزاب توقیف شده می‌توانند به مصوبه این کمیسیون اعتراض و در مراحل رسیدگی به پرونده در محاکم قضایی از حزب و عملکرد خود دفاع کنند.

محمد عباس‌زاده مشکینی دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در گفتگو با فارس، با اشاره به عکس‌العمل‌های منعکس شده در برخی از رسانه‌ها از سوی متولیان و دست‌‌اندرکاران دو حزب توقیف شده مشارکت و سازمان مجاهدین و اقدام برخی از رسانه‌ها در پوشش دادن این موضع گیری‌ها گفت: همه فعالیت‌های احزابی که توسط کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب توقیف می‌شوند و رای کمیسیون قانونا به متولیان حزب توقیف شده ابلاغ و در روزنامه‌های کثیرالانتشار آگهی می‌شود مشمول این حکم است.

وی ادامه داد: بدیهی است برگزاری مجمع، تشکیل جلسه، میتینگ، صدور بیانیه و هرگونه موضع‌گیری با عناوین منتسب به حزب توقیف شده محمل قانونی ندارد. و رسانه‌ها نیز باید به این اصل بدیهی، حقوقی عنایت داشته باشند و اصولا مراجع قضایی از مصادیق عدم تمکین در مقابل قانون و قانون‌گریزی جلوگیری می‌کند.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با بیان اینکه اگر فعالیت حزبی بعد از صدور رای توقیف کمافی‌السابق ادامه پیدا کند بدیهی است که حکم توقیف فعالیت دیگر مفهومی نخواهد داشت و پیشنهاد ما این است کسانی که در این اصل تردید دارند یکبار دیگر قانون را مرور کنند، اظهار داشت: طبق قانون فعالیت احزاب متولیان حزب توقیف شده می‌توانند در اعتراض به مصوبه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به مراجع قضایی شکایت کنند و متولیان حزب توقیف شده که پرونده آن برای انحلال به دادگاه احضار می‌شود در مراحل رسیدگی به پرونده در محاکم قضایی حق و فرصت دفاع از حزب و عملکرد خود را به طور کامل دارند.

مشکینی ابراز امیدواری کرد که دو حزب توقیف شده اخیر با ارائه مستندات و دفاعیات خود از فرصت‌های قانونی پیش‌رو استفاده کنند.

وی تاکید کرد: بدیهی است که کمیسیون ماده ۱۰ احزاب سرانجام توقیف و انحلال را برای هیچ حزبی آرزو نمی‌کند اما بالاترین مصلحت اجرای قانون و تن دادن به قانون است.

ترکیب اعضای کمیسیون ماده ۱۰ احزاب را دو نماینده از قوه قضائیه، دو نماینده از قوه مقننه و یک نماینده از وزارت کشور تشکیل می‌دهد.

به گزارش کلمه پیش از این ،علی شکوری راد، عضو شورای مرکزی حزب مشارکت در گفتگو با خبرنگارمهر و در بیان نظرش درباره درخواست کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به دادستانی برای متوقف ساختن فعالیت احزاب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب، گفت: کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به صورت قانونی حق دستور توقف فعالیت های سیاسی یک حزب را ندارد، این کمیسیون تنها می تواند پروانه حزب را توقیف کند و موضوع را به دادگاه ارجاع کند.

وی با تاکید بر اینکه کمیسیون ماده ۱۰ قانونا باید نظر خود را به صورت کتبی به جبهه مشارکت ابلاغ کند، ادامه داد: تازمانی که دادگاه برگزار نشود و رای دادگاه صادر نشود، هیچ کسی نمی تواند فعالیت های سیاسی یک حزب را متوقف کند.


 


حکم حجت الاسلام میراحمدی از روحانیون استاد دانشگاه شهر قم صادر شد.

به گزارش خبرنگار کلمه، حکم وی در روز پنج شنبه دوم اردیبهشت ابلاغ شد که طبق آن به خلع لباس از روحانیت و تبعید بیرون از قم به مدت ده سال محکوم شده است .

حجت الاسلام میراحمدی که از اساتید دانشگاه در استان قم است چند روز بعد از مراسم چهلم آیت الله منتظری توسط مامورین اطلاعات دستگیر شد و بعد از مدتی آزاد شد . وی در سرکلاس درس با یکی از دانشجویان دانشگاه مفید قم که به آیت الله منتظری رضوان الله تعالی علیه اهانت کرده بود مباحثه کرده بود و انتقادهایی را به شرایط حاکم وارد کرده بود . وی فردای آن روز توسط مامورین اطلاعات قم دستگیر و پس از چندی آزاد شد اما این حکم روز گذشته به او ابلاغ شد.

بعد از آقای احمد پور این دومین نفر از روحانیون وابسته به آیت الله منتظری است که خلع لباس می شود .


 


کیارش کامرانی، امید یاوری، آرش قاسمی، ابولفضل قاسمی و عذرا سادات قاضی میرسعید، پنج تن از بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات به حبس تعزیری محکوم شدند و یک شهروند کُرد اهل سنندج به نام حبیب‌الله گلپری‌پور به اعدام محکوم شد.

بازداشت شدگان عاشورا

به گزارش پایگاه اینترنتیِ کمیته گزارشگران حقوق بشر، آرش قاسمی، از بازداشت شدگان حوادث عاشورا، در دادگاه تجدید نظر به دو سال حبس تعزیری محکوم شد و ابولفضل قاسمی نیز از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به سه سال حبس تعزیری محکوم گردید.

این گزارش خاطرنشان می کند امید یاوری که به همراه آرش قاسمی و ابولفضل قاسمی از بازداشت شدگانِ قیامِ خونینِ عاشورای تهران می باشد، از سوی قاضی مقیسه، رئیس شعبه ۲۸، به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.

گفتنی است،ابوالفضل قاسمی، فارغ التحصیل كارشناسي ارشد حقوق عمومی دانشگاه علامه می باشد.

همزمان کیارش کامرانی از بازداشت شدگان روز عاشورا به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش فعالان حقوق بشر در ایران، کامرانی که روز عاشورا بازداشت شده بود، از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب ، به اتهام شرکت در تجمعاتِ اعتراضی، به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده است.

وی که دانشجو می باشد، هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد و شرایط جسمی و روحی وی، سبب نگرانیِ خانواده ایشان شده است.

بازداشت در سی خرداد

همزمان دادگاه تجدید نظر استان تهران، عذرا سادات قاضی میرسعید را به سه سال حبس تعزیری محکوم کرد.

فعالان حقوق بشر در این زمینه خاطر نشان کردند عذراسادات قاضی میرسعید که روز سی خرداد در جریان اعتراضات مسالمت آمیز مردمی، در میدان انقلاب بازداشت شده بود، از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، به سه سال حبس تعزیری محکوم گردیده که این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر، تایید شد.

به گفته خانواده قاضی میرسعید، عذرا اکنون در حالی در بند عمومی نسوان زندان اوین زندانی است و چند ماه قبل، در بند دو- الف سپاه زیر شکنجه های جسمی و روحی شدیدی قرار داشته است.

حکم اعدامِ یک زندانیِ سیاسی کُرد

آژانس خبری موکریان نیز، از صدور حکم اعدام برای یک شهروند کُرد اهل سنندج به نام حبیب‌الله گلپری‌پور از طرف دادگاه انقلاب مهاباد خبر داد.

بر اساس این گزارش، این شهروند کرد که بیش از شش ماه است در بازداشت به‌سر می‌برد، به اتهام "محاربه از طریق فعالیت تبلیغی و عضویت در یک حزب مخالف نظام"، به استناد ماده ۱۸۶ و ۱۹۰ قانون مجازات اسلامی از سوی دادگاه انقلاب مهاباد به اعدام محکوم شده است.

هم اکنون ۱۸ فعال سیاسی کرد، بنامهای علی حیدریان، فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی، شیرین علم هویی، زینب جلالیان،حبیب لطیفی، شیرکو معارفی، جمال محمدی، سامی حسینی، رستم ارکیا، رشید آخکندی، حسین خضری، مصطفی سلیمی، انور رستمی، محمد امین آگوشی، ایرج محمدی، احمد پولاد خانی و حسن طالعی در زندان های غرب کشور منتظر اجرای حکم اعدام هستند.


 


بنا به گزارش منابع خبریِ حقوقِ بشری، کیوان گودرزی،‌ دانشجوی رشته ریاضیِ دانشگاه ایرانشهر و از فعالینِ دانشجوئیِ ستاد انتخاباتیِ میرحسین موسوی، اواسط هفته جاری به طرز فجیعی جان باخته است که اظهاراتِ شاهدان و مستنداتِ منابع آگاه، از قتل آن دانشجوی جوان دلالت دارد.

گودرزی دانشجوی ورودی ۸۵ رشتۀ ریاضیِ دانشگاه ایرانشهر، اهل گیلانغرب (از توابع استان کرمانشاه) و از اعضا و فعالان ستاد انتخاباتیِ موسوی در آن شهر و همچنین محل تحصیلِ خود بود.

بنا به گزارش ارگان خبریِ فعالان حقوق بشر در ایران (هرانا)، جسد این دانشجوی جوان روز سه شنبه ۳۱ فروردین ماه در کنار دکل مخابراتیِ پشت آشپزخانۀ دانشگاه پیدا شده و با صورتی به شدت آسیب دیده همراه بوده است.

تناقض گوئی مسئولین

با توجه به اینکه مسئولین دانشگاه بلافاصله ابتدائا اعلام کردند "این جسد متعلق به کارگری است که بعلت برق گرفتگی فوت شده"؛ ولی به محض احراز هویت وی توسط دانشجویان، اعلام کردند علت مرگِ این دانشجو خودکشی بوده و اجازۀ برگزاری مراسم نیز توسط نمایندۀ رهبری در آن دانشگاه داده نشد، لذا قرائنی دال بر قتلِ وی قوت می گیرد.

واکنش دانشجویان

در اعتراض به این مسئله، و همچنین اظهارنظرهای غیرمنطقیِ مسئولین دانشگاه،دانشجویانِ آن دانشگاه، یک روز را در اعتصاب به سر برده و به کلاس های درس نرفتند و شامگاه همان روز نیز، دختران دانشجو، علی رغم هشدارهای مسئولان دانشگاه مبنی بر عدم برپایی مراسم سوگواری، اقدام به نصب پارچه های سیاه در خوابگاه نموده و همچنین در محل قتل او تجمع کرده و شمع روشن کردند. عده ای نیز اقدام به پخش قران نموده و به سوگواری پرداختند.

زیاده روی کرده بود!!

این گزارش خاطرنشان می سازد "برادر آن مرحوم دیشب اجازه یافت تا با پسران دانشجو دیدار کند. اما وی که مشخص بود تحت فشارهای شدید قرار دارد تا اوضاع را آرام نماید به دانشجویان گفت علت مرگ طبیعی بوده است. وی از دانشجویان درخواست کرده که به تحصن خود پایان دهند و اعلام کرده که برادرش مقصر بوده و نباید زیاده روی می کرده است! اکنون سوال این است که وی در چه چیزی زیاده روی کرده بود و آیا با وجود چنین واکنش هایی احتمال مشکوک بودن این پرونده پر رنگ تر نمی شود؟"

لازم به ذکر است، یکی از منابع خبریِ جرس نیز، در تایید قتلِ کیوان گودرزی، ضمن شرح واقعه ؛ نوشته بود:
"...کیوان گودرزی دانشجوی کارشناسی ریاضیات ورودی سال 85 دانشگاه ایرانشهر فرزند مرحوم عباس گودرزی و نام مادرش تهمینه است. وی متولد گیلانغرب یکی از طرفداران جنبش سبز و عضو انجمن اسلامی دانشگاه ایرانشهر بود که ساعت ۲۱ روز یک شنبه به قتل رسید.

وی شب قبل از قتل، به منزل پسر عمویِ خود تلفن زده و با نگرانی اعلام می کند مرا تهدید به مرگ کرده اند و احتمالا مرا خواهند کشت و شاید هرگز مرا نبینید و فرصت حرف زدن هم ندارم...

چند دقیقه بعد به دامادِ خانواده شان (به اسم شاپور) تلفن کرده و ضمن اینکه اظهار می دارد کار مهمی دارم، در پاسخ اصرارِ دامادشان، چیزی نمی گوید و در حالی که با استرس فراوان که ناشی ازترس و دلهره و تهدید بوده، می گوید تا بیست دقیقه دیگر خودم تماس خواهم گرفت... و از آن لحظه به بعد هرگز تلفنش پاسخ نداد..."

این گزارش افزوده بود "برادرش، بهمن گودرزی که مسئول حسابداری آموزش پرورش گیلانغرب است، وقتی متوجه اهمیت قضیه می شود، فورا به سمت ایرانشهر می رود که غروب روز دوشنبه وقتی به آنجا می رسد، با جسد برادرش که به شدت از ناحیه صورت آسیب دیده و احتمالا از بلندی پرت شده بود، مواجه می شود..."

منبع فوق اضافه کرد "نامبرده از خانواده های شدیدا ضعیف و تحت پوشش کمیته امداد است وعضو انجمن اسلامی دانشگاه ایرانشهر هم بوده است."

هنوز ابعاد دقیق تر این فاجعه مشخص نشده است.


 


نخستین مرحله از مانور دریایی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس خاتمه یافته است.

منابع خبری ایران روز پنجشنبه ۲ اردیبهشت (۲۲ آوریل) گزارش کردند که مرحله اول مانور نیروی دریایی سپاه پاسداران با نام "رزمایش پیامبر اعظم ۵" با شرکت ده ها فروند از شناورهای این نیرو در بندر عباس در جنوب ایران آغاز شده بود، با موفقیت انجام شده است.

این مانور سه روز به طول می انجامد و براساس گزارش های رسمی، در مرحله اول آن بیش از سیصد فروند قایق موشک انداز، راکت انداز و قایق تندور نفربر، حامل واحدهای کماندویی نیروی دریایی سپاه شرکت دارند.

هدف از این مانور، به نمایش گذاشتن امکانات نیروی دریایی سپاه پاسداران و عملیات شناسایی، محاصره، تصرف و انهدام ناو دشمن فرضی اعلام شده است.

خبرگزاری دولتی ایرنا به نقل از سخنگوی سپاه پاسداران گفته است که در این مرحله، شناوری به نام "یا مهدی" با موفقیت آزمایش شد.

وی گفته است که "یا مهدی" یک قایق تندرو کنترل از راه دور است که برای پرتاب راکت از آن استفاده می شود و در داخل ایران ساخته شده است.

در مورد برنامه روزهای بعدی این مانور اطلاعات دیگری انتشار نیافته اما سرتیپ پاسدار احمد وحیدی، وزیر دفاع ایران، گفته است که سلاح های جدیدی در طول این رزمایش آزمایش می شود.

با ادامه بحران ناشی از برنامه های هسته ای ایران، مقامات جمهوری اسلامی اظهار داشته اند که توانایی مقابله با حملات نظامی به تاسیسات حساس ایران را دارند و مانورهای نظامی را به طور مرتب به منظور نمایش و همچنین سنجش توانایی خود اجرا می کنند.

برخی از مقامات جمهوری اسلامی هشدار داده اند که در صورت حمله به ایران، احتمال مسدود کردن تنگه هرمز توسط نیروهای نظامی این کشور وجود دارد.

تنگه هرمز یک آبراه بین المللی و مسیر عبور بخش قابل توجهی از نفت صادراتی منطقه خلیج فارس است و به گفته کارشناسان نظامی، مسدود کردن آن با توسل به امکانات نظامی دشوار نخواهد بود هرچند چنین اقدامی بی تردید واکنش کشورهای دیگر، از جمله قدرت های بزرگ برای بازگشایی آن را در پی خواهد آورد.

آبهای خلیج فارس و دریای عمان همچنین محل رفت و آمد و استقرار واحدهای دریایی تعدادی از کشورهای جهان از جمله ایالات متحده است که ایران خواستار خروج این "نیروهای فرا منطقه ای" است.

در جریان جنگ هشت ساله ایران و عراق، نیروی دریایی برخی کشورهای غربی برای مدتی حفاظت از نفتکش های حامل نفت صادراتی کشورهای ساحل جنوبی خلیج فارس را بر عهده داشتند.

مسدود شدن تنگه هرمز و درگیری نظامی در منطقه همچنین مانع صدور بخش اعظم نفت صادراتی ایران خواهد شد در حالیکه اقتصاد این کشور به شدت به دریافت عواید نفتی وابسته است.

علاوه بر مانورهای دریایی، ارتش و سپاه پاسداران ایران در گذشته به آزمایش های موشکی هم مبادرت کرده اند که باعث نگرانی قدرت های غربی شده است.

کشورهای غربی، که ایران را به تلاش برای تولید تسلیحات اتمی در پوشش برنامه های صلح آمیز هسته ای متهم می کنند، نگران آن هستند که در آینده، این موشک ها برای حمل کلاهک هسته ای به کار رود.

رهبران جمهوری اسلامی بر غیرنظامی بودن برنامه هسته ای خود تاکید داشته اند.

سپاه پاسداران، که پس از انقلاب و در زمان ضعف ارتش منظم ایران، به عنوان نیرویی برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایجاد شد در حال حاضر دارای هر سه شاخه نیروی زمینی، هوایی و دریایی با پرسنل کادر و وظیفه است و از آن به عنوان نیروی اصلی حامی حکومت یاد می شود.

علاوه بر سپاه پاسداران، ارتش منظم ایران، که در سال های قبل از انقلاب از جمله ارتش های قدرتمند منطقه بود، در جریان جنگ هشت ساله با عراق بازسازی شده و دارای هر سه شاخه زمینی، هوایی و دریایی است.

در مورد مقایسه امکانات و توانمندی های سپاه و ارتش، گرایش ها و نفوذ احتمالی آنها در تشکیلات و نهادهای سیاسی جمهوری اسلامی اطلاعات موثقی در دست نیست.

خبرگزاری ایرنا به نقل از سخنگوی سپاه پاسداران گفته است که استفاده از شناورهای تندرو می تواند امنیت سواحل ایران در خلیج فارس را محافظت کند.

منبع: بی بی سی فارسی


 


خانه موسیقی ایران روز چهارشنبه، اول اردیبهشت پس از پایان نوسازی ساختمانی در خیابان فاطمی تهران که اخیرا به طور کامل خریداری شد، گشایش یافت.

روبان قرمز بازگشایی خانه موسیقی ایران به دست جلیل شهناز، نوازنده برجسته تار که با وجود ضعف ناشی از کهولت با ویلچر در مراسم حاضر شده بود، بریده شد.

این ساختمان که در خیابان فاطمی تهران است، چند سالی است در اختیار خانه موسیقی بوده است، اما تا دی ماه سال گذشته پول آن کامل پرداخت نشده بود.

به گزارش وب سایت خانه موسیقی ایران، محمد سریر، مدیر عامل این نهاد در سخرانی خود گفت: "با همت و نگاه مثبت وزیر ارشاد دولت آقای خاتمی به این مکان آمدیم و توانستیم این خانه را به صورت پیش پرداخت خریداری کنیم و پس از آن روند پرداخت پول باقی مانده به تاخیر افتاد تا اینکه با کمک محمدحسین صفارهرندی وزیر ارشاد دولت گذشته، بخش دیگری از پول پرداخت شد."

به گفته او بخش دیگری از پول ساختمان با کنسرت هایی که محمدرضا شجریان، ارکستر ملی به رهبری فرهاد فخرالدینی و گروه کامکار در جشن خانه موسیقی برگزار کردند تامین شد.

آقای سریر گفت که بقیه پول مانده را محمدباقر قالیباف، شهردار تهران پرداخت کرد و نهایتا این ساختمان به ملکیت خانه موسیقی در آمد.

در بخشی از این مراسم محمدرضا شجریان، رئیس شورای عالی خانه موسیقی و محمد سریر لوح سپاس و هدیه هایی از طرف خانه موسیقی و مرکز موسیقی صدا و سیما به جلیل شهناز اعطا کردند.

این مراسم با سه تار نوازی بهداد بابایی و آواز حمیدرضا نوربخش پایان یافت.

فرهاد فخرالدینی، لوریس چکناواریان، حسین دهلوی، هوشنگ کامکار، داود گنجه ای، هوشنگ ظریف و محمد علی نجفی (عضو شورای شهر تهران) از دیگر شرکت کنندگان در این مراسم بودند.

خانه موسیقی ایران که نهادی مستقل و غیر دولتی است، در سال ۱۳۷۸ آغاز به کار کرد که واقع تنها واحد صنفی برای نوازندگان، آهنگسازان و دیگر اهالی موسیقی است.

حفظ میراث هنری در بخش موسیقی و حمایت از حقوق قانونی و معنوی موسیقی دانان از جمله مهمترین اهداف این نهاد است.

علی تجویدی، فریدون ناصری، حسین علیزاده، محمد رضا درویشی، داریوش پیرنیاکان، داود گنجه ای ، کامبیز روشن روان و نورالدین رضوی سروستانی از جمله اعضای موسس خانه موسیقی بوده اند که عده ای از آنها در گذشته اند.

طبق اساسنامه خانه موسیقی، شورای عالی بالاترین مرجع تخصصی و فنی خانه موسیقی است که ریاست آن بر عهده محمدرضا شجریان است.

در جریان نا آرامی های پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران، محمدرضا شجریان از جنبش اعتراضی حمایت کرد که با واکنش بعضی از رسانه های نزدیک به دولت از جمله کیهان رو به رو شد.

در پی این واکنشها هیئت مدیره خانه موسیقی نسبت به "هتک حرمت" محمدرضا شجریان بیانیه ای صادر کرد و در آن بستن افترا به آقای شجریان را "اهانت و گستاخی به همه ایرانیان اهل علم و فرهنگ" دانست.

منبع: بی بی سی فارسی


 


در سال ۸۸ از مبادی رسمی کشور بیش از ۴۵ میلیون دلار سیگار وارد کشور شد که این میزان در سال ۸۷، بیش از هشت میلیون دلار بود.

به گزارش ایسنا در سال گذشته به میزان دو هزار و ۷۰۰ تن سیگار حاوی توتون به ارزش ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار با قیمت متوسط هر کیلوی آن ۱۷ دلار وارد کشور شده است.

این میزان واردات ۰٫۰۶ درصد وزنی و ۰٫۷۷ درصد ارزشی از کل واردات کشورمان در سال گذشته سهم داشته است.

بر این اساس در سال ۸۷ میزان واردات سیگار حاوی توتون ۶۰۰ تن به ارزش هشت میلیون و ۱۰۰ هزار دلار با قیمت متوسط حدود ۱۴ دلار بود که ۰٫۰۱ درصد وزنی و ۰٫۱۸ درصد ارزشی از کل واردات به ایران در سال ۸۷ سهم داشت.

بدین ترتیب طبق این اعلام گمرک کشور میزان واردات سیگار حاوی توتون در سال گذشته نسبت به سال ۸۷ از نظر وزن و ازرش به ترتیب ۳۶۵٫۱۹ و ۴۶۶٫۹۷ درصد افزایش داشته است.


 


ایمان میرزاده وکیل این زندانی با اعلام این خبر گفت امیدوار است که حکم این فعال انتخاباتی در دادگاه تجدید نظر به صورت عادلانه بررسی شود و حکم دادگاه بدوی نقض گردد.

به گزارش سایت «زندانیان سبز» او با اشاره به سوابق این رزمنده و عضو خانواده شهید گفت: «به نظر اینجانب این عادلانه نیست پاسداری که حدود 80 ماه از جوانی خود را درجبهه صرف حفظ استقلال و آزادی کشور و نظام نموده و پدر و برادر خود را نیز در راه حق و عدالت در همان دوره در جبهه های جنگ از دست داده و نیز در دوران سازندگی خود جزء مدیران بوده و همواره از او تقدیر گردیده است ، به جهت فعالیت در زمان انتخابات ، به زندان محکوم گردد.»

به گفته میرزا زاده ،اتهامات خندان اخلال در نظم عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام است . دادگاه اورا به جهت اخلال در نظم عمومی به تحمل یکسال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و به جهت تبلیغ علیه نظام به یکسال حبس محکوم کرده است.

اصغر خندان پاسدار بازنشسته و یکی از فعالین ستاد مهندس موسوی در تهران در ۲۲ بهمن بازداشت شده بود.

منبع: تا آزادی زندانیان سبز


 


دکتر اکبر کرمی، پزشک و پژوهش‌گر مسائل دینی، در تاریخ سوم آذرماه 1388 در قم بازداشت شده و کماکان در بازداشت بسر میبرد.

شیرین فیروزی، همسر این پزشک دربند، قطعه شعری را به همسر آزاده اش تقدیم کرده است که متن آن در اختیار «تا آزادی زندانیان سبز» قرار داده شده است:

برای دکتر اکبر کرمی به پاس آزادی خواهی و پنج ماه مقاومت شجاعانه اش در برابر استبداد و تقدیم به تمام زندانیان سیاسی و عقیدتی،چه آنها که شهره اند و می شناسمشان ،چه آنها که گرچه نامشان را نمی دانم با این حال رویایشان را باور دارم.

«جرم سبز»

شب که می رسد

به دنبال نور می روم

شب که می رسد

به دنبال چراغ می گردم

شب که می رسد

ناگاه به یاد تو می افتم

به یاد تو ومشعل های کوچکت

که سخاوتمندانه بر جاده نهادی تا راه از بیراهه نمایان باشد

شب که می رسد

به یاد تو می افتم

به یاد تو و سیاهی که اسیرت کرده

تا شاید شعله وجودت خاموش گردد

شب که می رسد

به یاد تو می افتم

به یاد تو و تکیه کلامت

«نور را در پستوی خانه نهان باید کرد

روزگار غریبی است نازنین»

اما نه

تو نتوانستی

هرگزنخواستی ونتوانستی چراغت را پنهان داری

واین تمام جرم تو بود

جرم تو وگناه من


کوچک- کوچک


 


شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، حکم پنج سال حبس تعزیری برای منیره ربیعی را عینا تایید کرد.

ربیعی به اتهام «محاربه» به تحمل پنج سال زندان در تبعید به برازجان محکوم شد.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر دایی و خاله این زندانی سیاسی در اردوگاه اشرف ساکن هستند. به گفته نزدیکان وی: «منیره هیچ‌گونه ارتباط خارج از چهارچوب خانوادگی با اعضای خانواده ساکن در اشرف نداشته و حتی همان ارتباط خانوادگی را هم مدتها پیش از احضار قطع کرده بود. به همین دلیل کارشناس پرونده، وی را مستحق تخفیف دانست اما قاضی پیرعباسی بدون توجه به نظر کارشناس پرونده و دفاعیات وکلای وی او را به اتهام محاربه به پنج سال حبس در تبعید به برازجان محکوم کرد.»

پس از صدور حکم دادگاه بدوی با توجه به اینکه از مدتها قبل قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی برای این زندانی سیاسی صادر شده بود و کارشناس پرونده هم با تیدیل قرار او موافقت کرده بود خانواده برای تامین وثیقه اقدام کرد.

اما ستاری، ریس دفتر قاضی پیرعباسی از تبدیل قرار ممانعت به عمل آورد. منیره ربیعی دو ماه دیگر نیز در زندان ماند و در نهایت روز ۲۶ اسفند با «فشار معاون دادستان» نامه آزادی وی به زندان ارسال شد.

منیره ربیعی، ۳۲ ساله و دارای مدرک مهندسی شیمی است. وی در مهر ماه سال ۸۸ در پی احضار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات بازداشت و در اسفندماه به قید وثیقه آزاد شد.

منبع: تا آزادی زندانیان سبز


 


حدود ۳۰۰ نفر از پزشکان شرکت کننده در آزمون دستیاری با حضور در ساختمان وزارت بهداشت واقع در شهرک قدس اعتراض خود را نسبت به نتایج اعلام شده ابراز کرده اند.

در واکنش به این تجمع ، مسوولان معترضین را به سالن اجتماعان وزارت بهداشت هدایت کردند تا معاون وزیر پاسخگویشان باشد.این افراد معتقدند اگر در آزمون قبلی سوالات به فروش رفته است در آزمون اخیر رتبه ها فروخته شده است.

اکثر افراد حاضر در این تجمع جز رتبه های برتر پزشکی هستند که نسبت به آنچه وقوع تقلب در اعلام نتایج آزمون دستیاری می دانند معترضند.

در این باره ، محمد علی محققی معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص اعتراضات عده ای از داوطلبان آزمون دستیاری که امروز چهارشنبه در محل وزارت بهداشت حضور یافته اند، گفت: سطح نمرات و کیفیت شرکت کنندگان در هر آزمون و هر دوره متفاوت است و در آزمونهای رقابتی همواره این نوع اعتراضات وجود داشته و طبیعی است.

وی اظهار داشت: یکی از دلایلی که سطح نمرات نسبت به دوره قبل بالاتر رفته این است که طیف وسیعی از کارورزان متاهل و دانشجویان استعداد درخشان در آن شرکت داشته و به رقابت پرداخته اند.

معاون وزیر بهداشت نگرانی داوطلبان را امری طبیعی دانست و در عین حال افزود: داوطلبان مطمئن باشند که نتیجه نهایی با نهایت دقت اعلام می شود.


 


پیامی که نشان از ایستادگی و مقاومت این مبارز دیرین دارد که به گفته فرزندش که تا از پدر به یاد دارد از زمان رژیم گذشته تاکنون علیه ظلم و استبداد مبارزه کرده و تاوان این مبارزه را در انفرادی‌ها و حبس ها پس داده است.

کیوان صمیمی روز گذشته مثل همیشه با لبخندی بر لب با عزمی استوار برای ساختن ایرانی آزاد رحیل زندان بست و به اوین رفت تا در کنار سایر دوستان و همفکرانش دوران حبس خود را به جرم یک عمر کار فرهنگی، فعالیت سیاسی و پیگیری حقوق بشر سپری کند.

او که یک ماهی مهمان نوروزی خانواده بود، و آمده بود تا در جشن عروسی تنها دخترش " عادله" شرکت کند، در آخرین روزهای زمستان 88 پس از نه ماه بازداشت با قید وثیقه صد میلیون تومانی به مرخصی ده روزه آمد وطی مدت مرخصی سه بار به مقامات مسئول مراجعه کرد و سرانجام روز گذشته او را به اوین باز گرداندند.

این را " عادله صمیمی" می گوید. دختر کیوان صمیمی بهبهانی، آنقدر آرام و متین است که حتی رگه ای از نگرانی و دلتنگی نمی توانی در صدای گرمش بیابی.

پدر؛ مصمم بر سر آرمان

می گوید: پدر برای آرمانش به زندان می رود و در حبس است. راهی است که انتخاب کرده و با آن خشنود است. آرمانش آزادی و عدالت است و مصمم است. لحظه ای از آن آرمان دست بر نداشته است و نمی دارد.

وقتی از خاطرات پدرش می پرسم که چه می گفت از دوران حبس و زندان. می گوید: فقط می گفت:" همه چیز عالی است!" هزینه ای است که می پردازیم که آزادی را بدست آوریم. هزینه ای که با طیب خاطر می دهیم که اصلاحات را صورت بگیرد.

عادله می گوید: این یک ماه فرصت خوبی بود که باز با پدر بنشینیم و از تجربیات وی توشه برداریم.

می گوید از پدر پرسیدم با این همه رنجی که می بری. با این همه فشاری که بر شما وارد می شود. با این همه .... آیا اگر فرصتی بود که برگردی به گذشته چه می کردی؟!

پدر نیازی ندارد که به پاسخ بیندیشد. جواب این پرسش را گویی هر روز با خودش مرور کرده، می گوید: آن می کردم که اکنون در حال انجام آن هستم. لحظه ای از آنچه کرده ام پشیمان نیستم و باز هم ادامه می دهم. اگر صدها بار هم به زنجیرم کشند، همان گویم که گفته ام. آزادی و مراعات حقوق مردم.

وشاید روزی که پدر او را نام می نهاد . نام " آرمانش" را بر فرزند نهاد. " عدالت" و او را " عادله" نامید. آنچه که سالهاست برایش مبارزه می کند و تاوان می دهد.

جرم؛ دید و بازدیدهای نوروزی

می پرسم در این مدت یک ماه برنامه پدر چه بود؟ می گوید: تمام زمانش به دید و بازدید و گفت و گو می گذشت. به همان جرمی که مرخصی اش تمدید نشد.

می گوید: دیشب که پدر تماس گرفت، گفت که گفته اند : بخاطر " فعالیت سیاسی در دوران مرخصی" به زندان بر گردانده می شوی و مرخصی ات تمدید نمی شود.

گویی دید و بازدیدهای نوروزی و گپهای دوستانه و مهمانی های خانوادگی، همه و همه جز فعالیت سیاسی محسوب می شوند.

بقول ظریفی، باید همه واژگان دوباره تعریف شود تا همگان بدانند که چه نکنند که فعالیت و جرم سیاسی نباشد!

کیوان صمیمی در طول مدت مرخصی مثل سایر زندانیان سیاسی مورد استقبال دوستان ملی- مذهبی، اصلاح طلبان، فعالان حقوق بشر، دانشجویان و سایر اقشار مردم قرار گرفته بود و دوستان او را چون نگینی در بر گرفته بودند.

وی طی این مدت کوتاه هم به گفته دخترش، همان کرد که چند دهه زندگیش کرده است. بحث و گفت و گو با همه. چپ و راست. ملی و مذهبی. پیرو جوان. زن و مرد.

عادله می گوید: پدر در نظر داشت در اولین فرصت به دیدار حسین شریعتمداری برود تا صحبتی با او داشته باشد. چون پدر بر این باور بود که مشکل از عدم ارتباط است. باید همه با هم حرف بزنیم تا ضمن شناخت دیدگاههای یکدیگر سعی کنیم نقاط مشترک را پیدا کنیم و بهم نزدیک شویم. باید در جامعه در میان همه اقشار فرهنگی وسیاسی وفعال حقوق بشر، همه تعامل وجود داشته باشد.

می خواسته به دیدار همان حسین شریعتمداری برود که در زندان، بازجویش شاگرد او بود!

همو که با ادبیات خشنی صمیمی را متهم به ارتباط با مجاهدین خلق! کرده بود و زمانی که مهندس گفته بود من هم ترا می شناسم تو شاگرد حسین شریعتمداری هستی! و بازجو دیگر هیچ نگفته بود.

جرم؛ رندی: یکه تاز و دل‌گداز و بی‌حیا

می گویم با توجه به اینکه آقای صمیمی تنها یک روز پس از انتخابات با یورش شبانه به خانه مسکونی دستگیر و بازداشت شده، اتهام پدرتان چه بود؟ می گوید: "شرکت در تظاهرات و صدور بیانیه علیه سلامت انتخابات"!

اینکه چگونه می توان در حبس بود و اقدام به برگزاری تجمعات اعتراضی کرد خود حدیث دیگری است ولی به گفته عادله، ظاهرا برای " پیشگیری" از هر اقدامی ! وی را بازداشت کرده اند. البته آنطورکه بازجوها گفته اند.

اما حکایت جرایمش و دفاعیاتش که در جلسات بازجویی‌ بیان کرده از زبان خودش شیوایی دیگری دارد که با ذوق ادبی و هنری این روزنامه نگار برجسته در آمیخته است:

می‌گویند: مصاحبه‌ای کن و فعالیت‌هایت را کنار بگذار، می‌گویمشان فعالیت‌هایم 40 سال است برای حفظ منافع کشورمان بوده و 30 سال است که احیای ارزش‌های انقلابمان نیز به آن اضافه شده است. معامله بر سر آنان نمی‌کنم.

می‌گویند: مصلحتت این است که بروی زندگی‌ات را ترمیم کنی. می‌گویمشان:

رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار
کار ملک است آن که تدبیر و تأمل بایدش

می‌گویندم بالاخره چه کار می‌خواهی بکنی، می‌گویمشان همان رندی را ادامه می‌دهم. مولانا مشخصاتش را گفته است که ؛

یکه تاز و دل‌گداز و بی‌حیا
دربه‌در چون سنگ زیر آسیا

نه خدا را امتحانی می‌کند
نه در او سود و زیانی می‌کند

دانشجو؛ ستاره و محرومیت

کیوان صمیمی از فعالان ملی و مذهبی و مدیرمسوول نشریه توقیف شده نامه، عضو شورای مرکزی "انجمن دفاع از آزادی مطبوعات" و عضو شورای اجرایی "همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران"؛ که در کنار همه اینها به حمایت از زندانیان و دانشجویان ستاره دار می پرداخت.

او سه سال پیش در یک نشست دانشجویی از محرومیت از تحصیل دانشجویان ستاره دار ، احکام تعلیق در کمیته های انضباطی، محکومیت دانشجویان به جزای نقدی و تهدید و ارعاب دانشجویان دانشگاه ها اظهار نگرانی کرده بود و خواستار واکنشهای فعالانه تری از سوی فعالان سیاسی و اجتماعی در قبال این رفتارهای حاکمیت شده بود.

صمیمی از خاطره فعالیت های سیاسی خود در زمان دانشجویی گفته بود و دانشجویانی که در جریان سفر نیکسون به تهران به اتومبیل حامل شخص اول مملک سنگ و آجر پرتاب کرده بودند. او پس از تحمل حبس سه ماهه به سر کلاس برگشته بود. در حالی که امروز دانشجویان تنها به دلیل فعالیت سیاسی در دانشگاه از ادامه تحصیل محروم می شوند.

او همان سالهاهشدار داده بود که عده ای می خواهند علاوه بر يکدست شدن حاکمیت، مردم را نیز یکدست سازی کنند!

و امروز ....

صمیمی پس از اتهام تشویش اذهان عمومی و اقدام علیه امنیت ملی که در دوم آذر ماه سال پیش به شش سال حبس و محرومیت مادام العمر از فعالیت سیاسی محکومش کرده بودند، این بار به جرم " دید و بازدیدهای نوروزی" از ادامه مرخصی محروم ماند و رفت تا دیدارهای نوروزی قضا شده در بند 350 اوین را در کنار سایر همفکران خود بجا آورد و خود را آماده مجاهده ای کند که صدایش از این بند می آید: " اعتراض به شرایط غیر قانونی حبس و بازداشت زندانیان."

همان چیزی که بقول خودش چهار دهه است برایش مبارزه می کند و زمانی که او را منع می کنند از ادامه آن، جسورانه و بی پروا می گوید:

ما گر ز سر بریده می ترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم

منبع: جرس


 


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه "تعطیل شدن دو حزب مشارکت و سازمان مجاهدین به معنای تعطیلی فعالیت اصلاح‌طلبان نخواهد بود"، خاطرنشان کرد "اگر کسی تصور کند جریان اصلاح‌طلبی با زندان رفتن یک نفر از بین می‌رود، این گونه نیست."

به گزارش خبر آنلاین، محمدرضا باهنر در نشست خبری صبح پنجشنبه (دوم اردیبهشت) جامعه اسلامی مهندسین، در پاسخ به پرسشی پیرامون انشقاق بین اصولگرایان و اینکه منشا اجبار حمایت اصولگرایان از احمدی نژاد چیست؟، گفت: "ما هیچ اجباری و فشاری را احساس نمی‌کنیم و احمدی نژاد را در اردوگاه اصولگرایان می‌دانیم. انجام وظیفه شرعی ما نباید تحت تاثیر دوستی‌ها و خصومت‌ها باشد. اگر مساله قابل نقدی را از وی می‌بینیم، نقد خواهیم کرد. ایشان نیز اگر نقدی به عملکردمان دارند مطرح می‌کنند و این به معنای جدا کردن ایشان از جناح اصولگرا نیست."

فتنه تمام شده است

باهنر با بیان این نکته که "معتقدیم از نظر سیاسی و تصمیم‌گیری، فتنه تمام شده است"، از اینکه عده‌ای بخواهند مجلس، دولت و قوه قضاییه، "فضای فتنه‌انگیزی را در فضای عمومی کشور ادامه دهد"، ابراز ناخرسندی کرد.

عده ای ساده لوح بودند

نایب رئیس مجلس، همچنین مدعی شد "فتنه سال گذشته را عده‌ای یا به دلیل ساده‌لوحی یا عدم شناخت از مردم راه انداختند. شاید هم فکر می‌کردند باید از نظام انتقام بگیرند. این کار خسارات و منافعی هم داشت و در واقع یک جنگ تمام عیار در بعد سیاسی، اجتماعی و حمله به کیان نظام اتفاق افتاد."

وی بدون رویکرد به راهکارهای پیموده شده در سال گذشته و سرکوبِ منتقدین، متذکر شد "اتهام زنی جزو ناهنجاری‌های اجتماعی است و براساس قوانین موضوعه هر کس از کسی شکایت دارد، باید از طریق قوه قضاییه پیگیری کند. مسیر قانونی این‌کار مشخص است. البته کسی که متهم است مجرم نیست و جرم متهمین باید در دادگاه اثبات شود و افشای نام متهمین بدون اثبات در دادگاه از نظر ما محکوم است."

هاشمی خواستار رسیدگی است

باهنر در مورد هجمه های مطروحه علیه فرزندان آیت الله هاشمی رفسنجانی، خاطرنشان کرد "... تا آنجایی که بنده اطلاع دارم آقای هاشمی بارها به صورت رسمی و غیر رسمی در نامه‌هایی به قوه قضاییه خواستار رسیدگی به اتهامات مطروحه شده است که در رسانه‌ها بر علیه خانواده ایشان عنوان می‌شود. یعنی درخواست رسیدگی را ارائه دادند. ما هم طرفدار این مساله هستیم تا برای همیشه حل شود."

جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین در قوه قضاییه از خود دفاع کنند

باهنر ضمن انتقاد از اینکه "هنوز فضای عمومی کشور فضای رقابت احزاب نیست و رقابت جناح‌هاست. یعنی در کشور ما جناح‌ها هستندکه یا می‌برند یا می‌بازند و باید در کشور چند حزب قدرتمند باشد که هم مردم تکلیف خود را بدانند و نظام بداند که با چه کسی طرف است"، به توقیف غیر قانونی دو سازمان بزرگ اصلاح طلب اشاره کرد و گفت: "تعطیل شدن دو حزب مشارکت و سازمان مجاهدین به معنای تعطیلی فعالیت اصلاح‌طلبان نیست. اگر کسی تصور کند جریان اصلاح‌طلبی با زندان رفتن یک نفر از بین می‌رود، این گونه نیست...باید اجازه دهیم سخنان گفته شود و سعه صدر خود را افزایش دهیم حتی اگر نقدی غیر منصفانه می‌شنویم...چون هر سال یک انتخابات داریم، پیش لرزه‌ها و پس لرزه‌های آن در طول یک سال ادامه دارد. این مساله در امور اجرایی تاثیر می‌گذارد که هزینه سنگینی برای کشور دارد."

دیوانگی محض، جاه طلبی محض

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، با اشاره به اظهارات ماهِ گذشتۀ رئیس جمهور آمریکا در تهدید جمهوری اسلامی، گفت: "حرف‌های اخیر اوباما، بی‌نظیر بود و تعبیری که در این زمینه می‌توان کرد دیوانگی محض، جاه طلبی محض و یا عدم تشخیص افکار عمومی دنیاست. فکر می‌کنیم مجامع بین‌المللی و نهادهای حقوقی دنیا نباید از این خبط رئیس‌جمهور آمریکا دست بردارند، تا زمانی که تکلیف صاحبان سلاح‌های هسته‌ای روشن شود."


 


در چهلمین روز بازداشت مهدی بوترابی ،حجت الاسلام مهدی کروبی با حضور در منزل او با خانواده اش دیدار و اعلام همدردی کرد.

به گزارش خبرنگار کلمه بوترابی ،مدیرعامل سابق پرشین بلاگ و عضو ستاد اصلاح‌طلبان حامی موسوی در انتخابات ریاست جمهوری دهم بود که در آستانه عید نوروز در ۲۳ اسفند ماه بازداشت شد.

به گفته همسر آقای بوترابی در ۴۰ روز گذشته که از بازداشت او می گذرد علی رغم پیگیری های صورت گرفته هیچ اطلاعی از مکان نگهداری او و سلامتش در اختیار خانواده قرار نگرفته است.

کروبی در این دیدار ضمن ابراز تاسف از بازداشت های سیاسی ابراز امیدواری کرده هرچه سریعتر مهدی بوترابی به کانون خانواده برگردد.

karoubi-abotorabi-family.jpg


 


عضو کمیسیون ویژه اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: در طی یک سال گذشته آنچه مد نظر اجرای این قانون بوده با آنچه که اجرایی شده کاملا محقق نشده و در واقع عملکرد دولت در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی مطلوب نبوده که امیدواریم امسال جبران شود.

علی اصغر یوسف نژاد، نماینده ساری در گفتگو با خانه ملت، با اشاره به علت و روند تشکیل کمیسیون ویژه اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی اظهار داشت: شرایطی که در این یکی دوسال اتفاق افتاده نشان می دهد که زحمات زیادی برای قانون و نوشتن آیین نامه های آن کشیده شده است اما اجرایی نشده است.

عضو فراکسیون خط امام مجلس با بیان اینکه برخی دستگاههای اجرایی در مقابل خصوصی سازی و واگذاری ها تلاش می کردند بسیاری از وظایف تصدی گری را حاکمیتی جلوه دهند، گفت: به همین دلیل عملکرد برخی از دستگاههای اجرایی و وزارت خانه قابل قبول نیست.

عضو کمیسیون ویژه اصل ۴۴ افزود: همچنین اشکالاتی در عمل به این قانون وارد شده است از جمله آنکه این قانون در حال تبدیل کردن اقتصاد دولتی به اقتصاد شبه دولتی است که البته خود اعضای کمیسیون ویژه نیز این را قبول دارند و باید اصلاح شود.

یوسف نژاد با بیان اینکه باید در واگذاری های شرکت های دولتی به بخش خصوصی، مدیریت نیز به صورت همزمان واگذار شود، گفت: این درحالی است که در برخی موارد فقط سهام واگذار شده و مالکیت و مدیریت واگذار نشده است و این نیز از جمله اشکالات مربوطه به اجرا است.

وی یادآور شد که در قانون بودجه آورده شده که از محل واگذاری درآمدها برای طرحهای توسعه ای و نیمه تمام مصرف شود در حالی که این عمل کمتر اتفاق افتاده است.


 


یک مقام مسئول در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خطاب به تهرانی ها می گوید: « نگران زلزله نباشید. پیش بینی زلزله تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نیست». این مقام مسئول البته خبر خوشی را در همین باره و برای رفع نگرانی ساکنین پایتخت می دهد.

سعید منتظرالقائم معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گفتگو با فردا، با بیان اینکه زلزله ممکن است همین حالا و یا 400 سال دیگر رخ دهد، اظهار داشت: به هر حال مردم نگران نباشند و این را بدانند که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران بیکار ننشسته و به صورت مداوم در پی کاهش خطرپذیری بحران است.

منتظرالقائم بسیاری از خانه های شهر تهران را دارای مقاومت کافی در برابر زلزله نداست و به شهروندان تهرانی خبر داد: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران برای ساختمان های آسیب پذیر طرحی را به نام «مقاوم سازی نسبی ساختمان‌ها» توسط متخصصین دانشگاهی تدوین کرده که بر اساس این طرح، می‌توان ساختمان‌ها را به گونه‌ای مقاوم سازی کرد که در زمان زلزله، ساختمان بر سر افراد فرو نریزد.

وی در توضیح جزییات این طرح گفت: در طول یک یا دو ماه می‌توان ساختمان 4 طبقه ای را مقاوم سازی کرد که البته کار شهروندان را از نظر هزینه و نیاز فنی نسبت به مقاوم سازی های کلی بسیار راحت‌تر می‌کند. این طرح هیچ نمونه‌ای در کشورهای خارجی ندارد و اساتید دانشکده فنی و شریف، آزمایشات موفقیت آمیز خود را هم بر روی آن انجام داده‌اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری در خصوص هزینه های اجرای این طرح گفت: با مخارج کم عیوب اساسی ساختمان ها برطرف می‌شود. به طور مثال برای ساختمان‌های 200 تا 300 متری حدود 2 میلیون تومان هزینه این طرح است که البته نازک کاری ساختمان را هم شامل می‌شود.

وی ادامه داد: برای هزینه‌های این طرح، از طرق گوناگون خصوصا وام به مردم کمک مالی خواهیم کرد، حتی در نمونه های اول از لحاظ فنی، تهیه نقشه و پیمانکار نیز کمک های بسیاری خواهیم کرد.

منتظرالقائم زمان اجرای این طرح را همین سال جاری اعلام و افزود: درصدد هستیم که با مصوبه شورای شهر، مقداری از بودجه شهرداری را صرف کمک به مردم برای اجرای این طرح کنیم.

وی همچنین توضیح داد: با توجه به اینکه هرگونه تغییر در ساختمان نیاز به اخذ مجوز از شهرداری دارد، پروانه و مجوز اجرای این طرح را هم خود سازمان از شهرداری خواهد گرفت.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری در پایان به شهروندان تهرانی توصیه کرد: می‌توانید در زمان سنگ کردن منازل و یا رنگ کردن آن، این کار را انجام دهید تا مخارج اضافی هم برایتان نداشته باشد. ممکن است این ساختمان پس از زلزله قابل تعمیر نباشد ولی نکته مهم اینجاست که حداقل جان خود را از دست نمی دهید.

مشروح گفتگوی « فردا» با معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، درباره تمهیدات این سازمان در برابر وقوع احتمالی زلزله به زودی منتشر می شود.


 


به گزارش الف: سرويس اطلاعاتي آمريكا مستقر در عراق در ادامه فعاليت‌هاي سوء خود عليه كشورمان در صدد است تعدادي از عوامل وابسته را در راستاي اهداف مورد نظر تحت پوشش راننده خودروهاي ترانزيت و تانكرهاي حمل سوخت به داخل كشور اعزام نمايد.
به گزارش جهان به گفته يك مقام آگاه در یک نهاد مسوول ، نيروهاي سرويس اطلاعاتي آمريكا مستقر در عراق با جذب 8 نفر از اعضاي دستگاه اطلاعاتي رژيم سابق بعث و برگزاري يك دوره فشرده توجيهي‌ ـ اطلاعاتي براي اين افراد برگزار كرده‌اند.
اشغالگران آمريكايي قصد دارند، اين گروه را پس از اتمام دوره‌هاي آموزشي تحت پوشش راننده خودروهاي تانكر حمل سوخت به داخل كشور اعزام نمايد.
پیش از این اخبار دیگری مبنی بر اعزام جاسوس از سوی سرویس های اطلاعاتی آمریکا در قالب خبرنگار و توریست و سرمایه گذار به ایران منتشر شده بود.


 


امروز: جنبش تغییر دموکراتیک زیمبابوه، به رهبری مورگان چانگیرای، نخست وزیر این کشور از سفر محمود احمدی نژاد به هراره به شدت انتقاد کرده است.

به گزارش بی بی سی، این جنبش که با رابرت موگابه، رئیس جمهوری زیمبابوه در قدرت سهیم است، سفر رئیس جمهوری ایران را یک "افتضاح سیاسی بزرگ" دانست.

احمدی نژاد روز پنجشنبه برای گفتگوهای تجاری و شرکت در یک نمایشگاه بین المللی سرمایه گذاری وارد زیمبابوه شد.
او علاوه بر زیمبابوه از اوگاندا هم دیدار خواهد کرد.

این جنبش در بیانیه خود افزود: "سفر احمدی نژاد نه تنها توهین به مردم زیمبابوه که توهینی آشکار به دموکراسی و مردم ستمدیده ایران است."

این حزب در بیانیه خود، آقای احمدی نژاد را به جنگ افروزی، نقض آشکار حقوق بشر و نابودی صداهای معترض متهم کرده و گفته است که حضور وی در زیمبابوه تصویری نادرست در مورد این کشور به جهانیان ارائه می دهد.

اعضای دولت به رهبری مورگان چانگیرای، نخست وزیر و رهبر حزب جنبش تغییر دموکراتیک گفته اند که در مراسم رسمی که آقای احمدی نژاد در آنها حضور دارد شرکت نمی کنند.

به رغم انتقاد مخالفان، رابرت موگابه ضمن استقبال از آقای احمدی نژاد، حمایت قاطع کشورش را از برنامه هسته ای ایران اعلام کرد.

آقای موگابه علت فشار غرب بر ایران و زیمبابوه را "موضع گیری اصولی" دو کشور در عرصه های داخلی و بین المللی عنوان کرد.

ایران و زیمبابوه همزمان با سفر آقای احمدی نژاد یازده سند همکاری امضا کردند.

آقای احمدی نژاد علاوه بر این از یک کارخانه نساجی در شهر هراره، پایتخت زیمبابوه بازدید کرد.

هشتاد و سه درصد سهام این کارخانه به صندوق بازنشستگی وزارت جهاد کشاورزی ایران تعلق دارد.

او همچنین از یک کارخانه مونتاژ و ساخت تراکتور که به وسیله سه شرکت ایرانی در هراره تاسیس شده است، بازدید کرد و کلید اولین تراکتور مونتاژ شده را به آقای موگابه هدیه کرد.

اوگاندا دیگر مقصد محمود احمدی نژاد در سفر او به آفریقاست.

این کشور از اعضای غیردائمی شورای امنیت است و آقای احمدی نژاد سعی دارد در این سفر حمایت این کشور را از ایران جلب کند تا به قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تشدید تحریم های کشورش رای ندهد.

آمریکا در ماه های گذشته به خاطر عدم موافقت ایران با خواسته شورای امنیت برای توقف غنی سازی اورانیوم، تلاش خود را برای تشدید تحریم های این کشور افزایش داده است.

در حالی که باراک اوباما خواستار تصویب قطعنامه چهارم تحریم های ایران در هفته های آینده است، ایران در تلاش است با تماس با تک تک اعضای شورای امنیت از آنان بخواهد با ایالات متحده و اعضای غربی گروه 1+5 در این رابطه همراهی نکنند.

برزیل و ترکیه که از اعضای غیردائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد هستد با افزایش تحریم های ایران مخالف هستند.


 


امروز: میرحسین موسوی به مناسبت شهادت حاج سید مصطفی الموسوی از بنیانگذاران هسته اولیه لشکر عاشورا پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش "کلمه" متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

مجاهد بزرگ و فداکار برادر جانبازحاج سید مصطفی الموسوی بعد از زمان طولانی زجر ناشی از مصدومیت های زمان طولانی حضور در دفاع مقدس به افتخار شهادت نائل شدند .

شهادت ایشان را به همه رزمندگان دفاع پر افتخارمقدس و خانواده گرامی ایشان تسلیت می گویم .

ایشان از تشکیل دهندگان هسته اولیه لشکر عاشورا و از یاران نزدیک بسیاری از فرماندهان فداکار سپاه بود خداوند ایشان و همه همرزمان شهیدش را با شهدای کربلا محشور گرداند.

میرحسین موسوی

شهید سید مصطفی الموسوی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود که در نیمه شب ۳۰ فروردین بر اثر عوارض شیمیایی دوران جنگ تحمیلی، پس از تحمل رنج های بسیار به افتخار شهادت نائل آمد .‬شهید الموسوی در طی حضور هشت ساله ‌اش در جبهه ‌ها ، مشارکت فعال داشت.وی با حضور درعملیات های مختلفی از جمله سوسنگر، بدر و خیبر دارای جراحت های شدید شد. طی ده سال اخیر، دردهای ناشی از جراحت‌ شیمیایی عملیات ها، او را بارها روانه بیمارستان و بستری شدن کرده بود،او از هم رزمان شهدایی چون باکری، تجلایی، یاغچیان، توانا و مهدوی بود.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته