-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ خرداد ۱۵, دوشنبه

Latest News from Emrooz for 06/03/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: بخش‌هایی از سخنرانی امسال محمود احمدی‌نژاد در حرم مطهر امام راحل، بی‌شباهت به سال گذشته نبود.
به گزارش خبرآنلاین، امسال نیز اظهارات احمدی نژاد با بیش از دو ساعت تأخیر از سوی شبکه اول سیما پخش شد و به صورت زنده و مستقیم مخابره نگردید. مطابق برنامه ریزی ستاد ارتحال امام(ره)، محمود احمدی‌نژاد پس از اقامه نماز مغرب و عشا نوبت سخنرانی داشت، اما اظهارات وی، نیمه شب و در بامداد روز چهاردهم خرداد در رسانه ملی منتشر شد.
تصاویر دو نفره ای از احمدی‌نژاد با رهبر انقلاب در دستان اغلب مردم نزدیک به تریبون دیده می‌شد. پلاکاردی با عنوان «خادم مردم، خدا قوت» در دستان یکی از حاضران در این مراسم بود که در تصویری که از صدا و سیما پخش شد، فرد دیگری مانع از به نمایش درآمدن آن می‌شد.
در نیمه پایانی سخنرانی احمدی‌نژاد، جمعی از حاضران نزدیک تریبون با فریاد شعار «احمدی دلاور پیرو خط رهبر» سر دادند که احمدی نژاد دقایقی سخنانش را قطع کرد و خطاب به ان‌ها گفت: خیلی ممنون، قبول است.
او که در طول سخنرانی‌اش بارها اشاراتی با دستانش داشت، همچون سال گذشته خطاب به کسی که مشخص نبود کیست، گفت: مخلص شما هم هستم، دو سه دقیقه دیگر می‌رسم و بعد نوبت شماست.
رئیس قوه مجریه پایان بخش سخنانش را به بیان عباراتی به نقل از مردم خطاب به امام راحل اختصاص داده و گفت: در بیست و سومین سالگرد ارتحالت، عشق تو سوزان تر در قلب ملت جاری است و پیام و راه تو فروزان‌تر از همیشه فراروی آزادی خواهان قرار دارد.


جملات احمدی نژاد تمام نشده بود که بار دیگر فریادهای حاضران بلند شد که شعار می‌دادند «این همه لشگر آمده، به عشق رهبر آمده». شعارها آنقدر تکرار شد که صداوسیما صدای محیط را قطع کرد. به گونه‌ای که فقط صدای احمدی‌نژاد از رسانه ملی پخش می‌شد. احمدی نژاد در پایان برای مردم آرزو کرد که پیروز و سربلند باشند.
یکی از خبرنگاران "انتخاب" که خود در محل سخنرانی حاضر بوده گزارش داد: در این مراسم، شعارهایی نیز علیه مشایی رییس دفتر محمود احمدی نژاد شنیده شد.


احمدی‌نژاد: اگر قرار بود ارزش‌های دینی تحمیلی باشد، پیامبران بهتر می‌توانستند این کار را بکنند
محمود احمدی‌نژاد با اشاره به همزمانی سالگرد رحلت امام (ره) با ولادت حضرت علی (ع) سخنان خود را با تبیین رویکردهای امیرالمؤمنین علی (ع) آغاز کرد و بنیان‌گذار انقلاب را شاگرد و میراث دار مکتب نخستین امام شیعیان خواند.
او که می‌گفت انسان دو مأموریت اصلی «بالا کشیدن خود تا خدا» و «تلاش و مجاهدت برای برپایی جامعه سعادتمند» را دارد، گفت که امام (ره) در ادامه راه انبیا و اولیا به دنبال برپایی چنین جامعه ای بوده اما هنوز این مأموریت انجام نشده است. چرا که انسان‌ها هنوز طعم واقعی انسان بودن را نچشیده‌اند و میلیاردها استعداد ناشکفته در خاک شده و کرامت انسانی بروز پیدا نکرده است.


احمدی نژاد از ویژگی «توحید و اخلاص» امام (ره) یاد کرد و افزود: امام به واسطه عبودیت و اخلاصش از هیچ قدرتی واهمه نداشت و با کسی هم رودربایستی نداشت و از کسی نمی‌ترسید. امام (ره) در حکومت برای کسی جز راه خدا و حقوق مردم، نقشی قائل نبود و حاکمیت مستکبران را بزرگ‌ترین ظلم به بشریت می‌دانست.
وی با تکیه بر اندیشه های امام(ره) ادامه داد: تا مبارزه هست، ما هستیم. برای همین امام(ره) تا آخر پای مبارزه با رژیم صهیونیستی ایستاد و از آرمان فلسطین صیانت کرد. امام تنها کسی بود که فرمود «اندیشه و حاکمیت صهیونیستی باید از جامعه بشری ریشه کن شود».
احمدی‌نژاد در بخشی از سخنانش با تاکید بر آزادی همراه با آگاهی، خاطرنشان کرد: انتخاب بهترین ارزش‌ها از روی اجبار و در مسیری غیر از آزادی فاقد ارزش است. حتی انتخاب عبودیت زمانی با ارزش و کمال آفرین است که همراه با آزادی و آگاهی باشد. اگر قرار بود ارزش‌های الهی تحمیلی باشد، پیامبران بهتر می‌توانستند این کار را بکنند. اما خداوند به پیامبر گفت که تو برای تذکر آمده ای و مردم خودشان باید انتخاب کنند.
وی افزود: بدون آگاهی، اراده و انتخاب مردم، ارزش‌ها مستقر نمی‌شوند و اگر هم شده، فاقد پشتوانه است و مستمر نمی‌شود. زمانی ارزش‌ها مستقر و مستمر می‌شوند که با انتخاب آزاد مردم همراه باشند.
او که می‌گفت امام خمینی (ره) بر همین اساس معتقد بود که «میزان رای ملت است»، گفت: امام (ره) تا آخر از آزادی انتخاب مردم صیانت کرد و اراده آزاد مردم را به عمق ارکان نظام تسری داد. امام تا آخر اجازه نداد که نظر وی در انتخابات مشخص شود تا رای مردم آزادانه باشد و نه تحت تأثیر نظر ایشان. امام (ره) به مسئولین امر کرد که در جلسات خصوصی خود به گونه‌ای تصمیم گیری کنید که افشای آن نزد مردم، شما را شرمنده نکند.


 


امروز: در مراسم بیست و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) که با حضور شخصیت‌های لشکری و کشوری و میهمانان خارجی برگزار شد، پس از قرائت قرآن و مرثیه‌سرایی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی به سخنرانی پرداخت.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی ضمن تسلیت سالروز ارتحال امام(ره) با اشاره به آیه‌ای از قران کریم گفت: طبق آیه‌ای از قرآن کریم، حضرت ابراهیم(ع) از خداوند می‌خواهد که او را جزو صالحین قرار دهد و لسان صدق به او عطا کند و نام نیک او را در میان آیندگان باقی بگذارد.

وی با تفسیر این آیه قرآن افزود: امام خمینی(ره) یکی از مصداق‌های این آیه است؛ چراکه امروز در 14 خرداد با وجود اینکه امام در میان ما نیست، اما بی‌شک دعای حضرت ابراهیم در مورد ایشان صدق می‌کند و خداوند او را جزو صالحین قرار داده و نام نیک او را در میان آیندگان باقی گذاشته است و حرف‌ها و اندیشه‌های امام در میان نسل‌های بعد از او باقی مانده و خواهد ماند.

نوه امام(ره) با بیان اینکه "امام خمینی(ره) خط بطلانی بر اندیشه‌های ماتریالیستی کشید"، تصریح کرد: دین قبل از انقلاب در جامعه ظهور و بروزی نداشت اما یکی از کارهای امام این بود که دین را در اجتماع و حکومت دخالت داد و این اندیشه متعالی امام(ره) در آن دوران درخشید.

سیدحسن خمینی با اشاره به آیه دیگری از قرآن کریم مبنی بر اینکه حکومت به دست صالحان خواهد رسید، خاطرنشان کرد: اگر خداوند بخواهد کسی را ذلیل کند، کسی نمی‌تواند به او عزت دهد و اگر به کسی عزت دهد، کسی نمی‌تواند او را خوار کند. امام همواره نزد بسیاری عزیز بوده، هست و خواهد بود و نام نیک او در میان آیندگان باقی خواهد ماند؛ کما اینکه فریادش باقی مانده است.

وی با طرح این پرسش که "چرا باید حکومت به دست صالحان برسد؟" گفت: "مستضعف" یکی از واژه‌‌های هویت‌دار در فرهنگ سیاسی ماست و مستضعف یعنی کسی که دچار ضعف شده و جامعه موظف است به او یاری برساند. استضعاف تنها یک واژه در حوزه اقتصادی نیست بلکه در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و تربیتی نیز معنا دارد. بنابراین در فرهنگ دینی این صالحانند که باید تلاش کنند تا استضعاف ریشه‌کن شود و جامعه باید مشکلات پیش آمده را برطرف کند و این با حضور صالحان در مسند حکومت امکان‌پذیر است.

سیدحسن خمینی در پایان، از حضور گسترده مردم که از سراسر کشور در سالروز ارتحال امام (ره) حضور داشتند و نیز از حضور مسئولان لشکری و کشوری و میهمانان خارجی تقدیر و تشکر کرد.

در حین سخنرانی سیدحسن خمینی، جمعی از حاضران بارها شعارهایی از قبیل "مرگ بر ضد ولایت فقیه"، "خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست"، "ما اهل کوفه نیستیم امام تنها بماند" و "این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده" سر دادند و سخنرانی نوه امام (ره) چندین بار به همین دلیل قطع شد.
hasan1.jpg
hasan2.jpg


 


امروز: آیت الله خامنه ای، با تاکید بر اینکه پیشرفت ملت ایران و الگو شدن این ملت برای ملتهای منطقه و جهان علت واقعی هراس و واهمه دشمنان انقلاب اسلامی است، تاکید کردند: بزرگنمایی محافل سیاسی دنیا درباره خطر ایران هسته ای، دروغ و فریبی بیش نیست زیرا ترس آنها از ایران"هسته ای" نیست بلکه ترس اصلی آنها از ایران "اسلامی" است.
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم دلدادگان وشیفتگان امام خمینی (ره) در حرم مطهر بنیان گذار جمهوری اسلامی، امام راحل را پدر ملت و مظهر مهربانی، اقتدار و صلابت خواندند و با اشاره به تلاش هوشیارانه امام در احیای روح عزت ملی و استحکام ساختار درونی ملت افزودند : ملت تاریخ ساز ایران با تکیه بر همین عوامل، الگویی موفق از ایران اسلامی و پیشرفت در خارج از حوزه نفوذ سلطه گران جهانی را به ملتها ارائه داده و زورگویان جهانی را به وحشت انداخته است که همین مسیر درخشان تارسیدن به قله های پیشرفت وناامید شدن قطعی دشمنان ادامه خواهد یافت و بدون تردید آینده برای ملتهای مسلمان و ملت ایران، بهتر از گذشته خواهد بود.

در این مراسم که صبح امروز در بیست و سومین سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی و با شکوه فراوان برگزار شد، آیت الله خامنه ای با اشاره به عید مبارک ولادت پدر امت، حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و نامگذاری سیزدهم رجب بعنوان روز پدر، تاکید کردند: امام بزرگوار ما در حق این ملت پدری کرد زیرا از یک طرف مظهر مهربانی و رحمت پدرانه و از طرف دیگر مظهر اقتدار و صلابت بود.

ایشان همچنین امام راحل را پدر جنبش اسلامی امروز در دنیای اسلام خواندند و افزودند: یکی از خطوط اصلی در سیره و منش امام خمینی(ره) دمیدن روح عزت ملی در کشور و زنده کردن ملت است.

رهبر انقلاب اسلامی بحث در مورد حرکت بزرگ امام راحل در دمیدن روح عزت ملی در کشور را یک بحث غیر ذهنی و مبتنی بر واقعیات جامعه دانستند و در تبیین منطق قرآن در خصوص عزت، خاطر نشان کردند: در منطق قرآن، عزت واقعی و کامل متعلق به خدا و هر کسی است که در جبهه خدایی قرار می گیرد.

آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه بر اساس منطق قرآن باید عزت را از خدا طلب کرد، افزودند: هنگامی که عزت واقعی شامل حال یک فرد یا جامعه شود، آن عزت همچون حصار مستحکمی، تلاش دشمن را برای نفوذ، محاصره و نابودی آن جامعه، ناکام می گذارد. ایشان تاکید کردند: هرچه این عزت در لایه های فردی و اجتماعی عمیق تر باشد، تاثیرات نفوذ ناپذیری آن بیشتر نمایان می شود و در نهایت انسان و جامعه به مرحله ای می رسد که در مقابل دشمن بزرگ یعنی شیطان هم محفوظ می ماند.

رهبر انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) را نمونه بارز این عزت خواندند و خاطر نشان کردند: امام راحل در طول حیات خود، چه در عرصه علم و تدریس، چه در دوران دشوار مبارزه و چه در دوران مدیریت و حاکمیت مصداق توکل بر خداوند عزیز و رحیم بود.

ایت الله خامنه ای افزودند: بهمین علت کارهای بزرگی که همه بر امکان ناپذیر بودن آنها تاکید داشتند با طلوع امام شدنی شد و همه سدهایی که غیرقابل نفوذ و ناشکستنی بنظر می رسیدند، با حضور امام شکستنی شدند.

ایشان با تاکید بر اینکه امام بزرگوار علاوه بر آنکه خود مظهر عزت نفس و معنویت بود، روح عزت را در ملت نیز زنده کرد، خاطر نشان کردند: ملت ایران با احساس عزتی که از درسهای انقلاب و امام آموخت توانست توانایی های خود را کشف کند و با چشم خود شاهدتحقق بسیاری از وعده های الهی از جمله غلبه مستضعفین بر مستکبرین باشد.

آیت الله خامنه ای با اشاره به تاریخ پر فراز و نشیب این سرزمین خاطرنشان کردند: ما ایرانی ها در تاریخ طولانی خود، دورانهای مختلف، عزت و ذلت را شاهد بوده ایم که دوران دویست ساله منتهی به انقلاب، دورانی سخت، تاریک وذلت بار بوده است.

ایشان، انزوا در منطقه و جهان، عقب ماندگی روزافزون در حوزه اقتصاد، عقب افتادگی عمیق در حوزه علم و فناوری و تأثیرپذیری منحط دولتها و حکام ایران از استعمارگران و بیگانگان را از جمله نشانه های ذلت دوران قاجار و پهلوی برشمردند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به قراردادهای ننگین ترکمانچای و گلستان و جدا شدن دهها شهر از ایران عزیز افزودند: در آن دوران ذلت بار، بیگانگان، رژیم پهلوی دست نشانده را بوجود آوردند و ایران را به میدان تاخت و تاز سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تبدیل کردند.

ایشان با تصریح برخی مصادیق رفتار ذلیلانه حکام دویست سال گذشته ایران در مقابل تحکم و زورگویی بیگانگان افزودند: البته در آن دوران استثناهایی مانند امیرکبیر، فتوای آیت الله شیرازی در قضیه تنباکو، دخالت علما در قضیه مشروطه و نهضت ملی شدن نفت وجود داشت اما این استثناها یا کوتاه بوده و یا به کلی ناکام ماند و ذلت و ضعف بر این ملت بزرگ تاریخ ساز تحمیل شد.

آیت الله خامنه ای، انقلاب کبیر اسلامی را پایان روال ذلت و آغاز روال عزت ملت ایران برشمردند و تأکید کردند: با پیروزی انقلاب ورق به کلی برگشت و امام خمینی با تمرکز بر احیای روح عزت ملی، فرهنگ "ما می توانیم" را در عمق جان این ملت مؤمن جایگزین کرد.

ایشان با استناد به آیات قرآنی، نفس ایمان را عزت آفرین دانستند و افزودند: امام بزرگوار و مدبر ملت، با پیدا کردن انگیزه ها و همت ها، ملت مؤمن را به صحنه آورد و حضور مردم در صحنه براساس سنت مبارک الهی، زمینه ساز جلب رحمت بیدریغ پروردگار شد.

آیت الله خامنه ای تأکید بر ساخت درونی ملت را نکته ای اصلی در ادبیات امام برشمردند و خاطر نشان کردند: امام در احیای روح عزت ملی بر تفاخر و غرور تکیه نمی کرد بلکه بنا را بر استحکام ساخت درونی ملت می گذاشت و همین امر باعث شد که روح عزت ملی و پیشرفت همچنان در این سرزمین بزرگ جاری باشد.

رهبرانقلاب اسلامی مقابله با عوامل رکود و ایستایی را شرط استمرار پیشرفت و عزت ملی برشمردند و افزودند: برخی از عوامل بازدارنده پیشرفت در درون خودمان است و برخی را دشمنان تحمیل می کنند و اگر بخواهیم دوباره دچار وضع دوزخی قبل از انقلاب نشویم باید با همه این عوامل هوشیارانه مقابله کنیم.

ایشان با اشاره به نامگذاری دهه چهارم انقلاب به نام دهه پیشرفت و عدالت افزودند: پیشرفت در معنای وسیع و حقیقی خود همه ابعاد مادی و معنوی انسان و جامعه از جمله آزادی، عدالت، آبادانی و اعتلای اخلاقی را شامل می شود بنابراین باید در همین مسیری که امام عزیزمان ملت را در آن قرار داد به پیش برویم.

آیت الله خامنه ای، ملت ایران و جمهوری اسلامی را مدل تجربه شده و موفق پیشرفت و عزت ملی خواندند و در تشریح نمونه ها و شاخص هایی از این پیشرفت حقیقی افزودند: ملت ایران در 33 سال اخیر بر همه چالشهای سیاسی، نظامی، امنیتی و اقتصادی که با هدف از بین بردن نظام اسلامی، طراحی و اجرا شد، غلبه کرده است و این واقعیت از مهمترین شاخص های پیشرفت ملت عظیم الشأن ایران است.

رهبر انقلاب اسلامی، تإثیرگذاری محسوس ایران بر تحولات منطقه ای و جهانی را از دیگر نمادهای پیشرفت انکار ناپذیر ملت ایران خواندند و با اشاره به اعترافات برخی مقامات و سیاستمداران رژیم صهیونیستی و آمریکا در این زمینه افزودند: استقامت، عزت و صلابت ملت و نظام در سه دهه اخیر منجر به تأثیرگذاری ژرف در حوادث مهم جهان و منطقه شده است.

خدمات عمرانی و آبادانی گسترده و مستمر در سراسر کشور، و طراحی و ساخت پیچیده ترین کارخانه ها و صنایع به دست متخصصان جوان ایرانی از دیگر نمونه های عینی پیشرفت بود که رهبر انقلاب در اجتماع بزرگ مردم در سالروز رحلت امام خمینی به آن اشاره کردند.

آیت الله خامنه ای در همین بحث، شتاب علمی کشور را شاخص مهم دیگری خواندند که به اذعان مراکز رسمی جهان، نشان دهنده پیشرفت چشمگیر ایران است.

ایشان افزودند: براساس گزارش های علمی مراکز بین المللی، رشد علمی ایران، سال گذشته 11 برابر متوسط جهان بوده است ضمن اینکه در زمینه هایی همچون هسته ای، نانو، سلولهای بنیادی، هوافضا و زیست فنآوری ،ایران از موقعیت درخشانی برخوردار است و در زمینه پیشرفته ترین کشورها قرار دارد.

آیت الله خامنه ای مردم سالاری مستمر و درخشان در ایران را از دیگر شاخص های پیشرفت حقیقی ملت در سه دهه اخیر برشمردند.

رهبر انقلاب با اشاره به حضور شورانگیز ملت در ده انتخابات ریاست جمهوری به ویژه انتخابات دهم و آغاز به کار 9 دوره مجلس بدون حتی یک روز تأخیر افزودند: در همه 33 سال اخیر هیچ حادثه سیاسی، امنیتی و هیچ تهدید نظامی نتوانسته است روند پر شکوه مردمسالاری را مورد خدشه قرار دهد.

ایشان، زنده بودن انگیزه ها وشعارهای انقلاب را نمونه و شاخص دیگری از روند پیشرفت ملت ایران خواندند و با اشاره به برگزاری شورانگیز و پر نشاط جشن پیروزی انقلاب اسلامی در همه سالها افزودند: روحیات معنوی نیز در جامعه درحال تعمیق است البته دراین زمینه ممکن است برخی با استناد به رفتار تعدادی معدود درباره فضای کلی جامعه دچار قضاوتی اشتباه شوند اما حضور پر معنای قشرهای مختلف مردم بویژه جوانان دانشگاهی در مراسمی نظیر اعتکاف نشان می دهد حرکت معنوی ملت نیز رو به جلو است.

آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: واقعیاتی که بیان شد نشان می دهد ایران و ایرانی در زیر پرچم اسلام، در سایه دعوت و حرکت الهی امام راحل عظیم الشأن، و با تکیه بر روح عزت ملی و استحکام ساختار درونی در همه ابعاد در حال پیشرفت هستند.

رهبر انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه پیشرفت ملت ایران و الگو شدن این ملت برای ملتهای منطقه و جهان علت واقعی هراس و واهمه دشمنان انقلاب اسلامی است، افزودند: بزرگنمایی محافل سیاسی دنیا درباره خطر ایران هسته ای، دروغ و فریبی بیش نیست زیرا ترس آنها از ایران"هسته ای" نیست بلکه ترس اصلی آنها از ایران "اسلامی" است.

آیت الله خامنه ای تاکید کردند: آنچه که در ارکان قدرت استکباری، زلزله ایجاد کرده، این واقعیت است که ملت ایران اثبات کرده می توان بدون تکیه بر آمریکا و قدرتهای مدعی و حتی با مقابله با آنها، به پیشرفت رسید.

ایشان خاطر نشان کردند: آمریکا و قدرتهای مدعی تلاش دارند تا به ملتها و زبدگان و نخبگان سیاسی بباورانند که پیشرفت، خارج از حوزه آمریکا امکان پذیر نیست درحالیکه ملت ایران، خلاف این را اثبات کرده و درس عملی بزرگی به ملتها داده است.

رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی بحث شاخص های پیشرفت خطاب به ملت ایران تاکید کردند: شما ملت بزرگ در طول بیش از سی سال، رکورد زده اید و پیشرفت کرده اید اما اگر به آنچه تاکنون بدست آورده اید دل خوش کنید، قطعا شکست خواهید خورد و به عقب بازخواهید گشت، بنابراین باید حرکت در مسیر پیشرفت، بی وقفه ادامه یابد.

آیت الله خامنه ای وظیفه مسئولین را نیز در مسیر حرکت به سمت قله های اصلی پیشرفت بسیار سنگین دانستند و افزودند: در این مسیر، هرگونه توقف، خودشگفتی و غرور، خود محوری، غفلت، اشرافی گری، لذت جویی، جمع کردن زخارف دنیوی، و تلاش برای کسب محبوبیت، برای مسئولین، ممنوع است و رسیدن به قله ها، تنها با این ممنوعیت ها امکان پذیر است.

ایشان تاکید کردند: ما مسئولین باید خود را از این آفات حفظ کنیم همچنانیکه امام بزرگوار ما خود را حفظ کرد.
آیت الله خامنه ای خطاب به جوانان، دانشجویان، مسئولان، علما، و افراد تاثیر گذار جامعه تاکید کردند: باید حرکت به سمت قله ها ی پیشرفت از جمله در عرصه سیاست، علم و فناوری و بخصوص اخلاق و معنویت را بی وقفه ادامه دهیم و در مسیر حرکت، عیوب خود را برطرف کنیم.

ایشان افزودند: حرکت بی وقفه به سمت قله پیشرفت موجب بی اثر شدن موانع دشمن، از جمله تحریم ها خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: تحریم ها نمی تواند ملت ایران را از حرکت رو به جلو بازدارد بلکه تنها تاثیر آن عمیق تر شدن نفرت ملت از غرب خواهد بود.

آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: ملت ایران اکنون در حال حرکت در دامنه است و آن روزی که به قله برسد، دشمنی ها و معارضه های خباثت آمیز نیز به پایان خواهد رسید.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، جنبش ها و انقلاب های منطقه را از یمن و بحرین تا مصر و لیبی و تونس و دیگر کشورهایی که آتش زیر خاکستر هستند، نمونه بارزی از تلاش ملتها برای رسیدن به عزت ملی، عدالت و آزادی در زیر سایه اسلام دانستند و تاکید کردند: سخن از بیداری اسلامی در این جنبش ها، سخنی ریشه دار و مبتنی بر استدلال است زیرا ملتها خواستار عدالت و آزادی و مردم سالاری بر اساس اصول و مبنای خود هستند که آن مبنا با توجه به ایمان ملتهای منطقه، اسلام است و بر همین اساس ماهیت جنبش های منطقه، بیداری اسلامی است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش غربی ها و حکومتهای وابسته به غرب برای تغییر صورت مسئله در انقلاب های منطقه و بی فایده جلوه دادن این حرکات ، افزودند: شخصیت های موثر و همچنین ملتهای منطقه باید مراقب باشند که دور نخورند.

ایت الله خامنه ای با تاکید بر تغییر موثر فضای سیاسی و اجتماعی منطقه بدلیل انقلاب های اخیر، خاطر نشان کردند: آنچه که اکنون اتفاق افتاده، از نتایج سحر است و در آینده شاهد تحولات بزرگ تری خواهیم بود.

ایشان در تبیین تغییرات سیاسی و اجتماعی منطقه افزودند: هنگامی که قیام مردم مصر به اوج خود رسید، بسیاری از غربی ها و حکومت های مستبد منطقه از رژیم مبارک و سرکوب مردم حمایت کردند اما بعد از پیروزی مردم مصر، همان قدرتها و دیکتاتورهای وابسته به آنها که حاضر نبودند نام مردم و حقوق مردم را بشنوند، دم از حقوق مردم و مردم سالاری زدند که این نشانگر تغییرات مهم در فضای منطقه است.

رهبر انقلاب اسلامی ، مصر را کشوری بزرگ و ملتی کهن و تاثیر گذار در منطقه خواندند و خاطر نشان کردند: حاکمان فاسد و مزدور، سالها ملت مصر را ذلیل و این کشور را به گنج استراتژیک رژیم صهیونیستی تبدیل کرده بودند اما اکنون این گنج ساقط و از دست غاصبان صهیونیست خارج شده است.

آیت الله خامنه ای با اشاره به ماموریت حکومت مبارک برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی حتی به قیمت زندانی کردن یک و نیم میلیون مردم غزه در جنگ 22 روزه، افزودند: رژیم صهیونیستی، اکنون با سقوط مبارک، احساس عریانی می کند و بشدت سراسیمه و حیرت زده است.

ایشان داد و بیداد ها و تهدیدهای نظامی مقامات رژیم غاصب صهیونیستی برضد ایران را ناشی از ترس و وحشت و دست خالی بودن آنها دانستند و تاکید کردند: سران رژیم صهیونیستی بخوبی می دانند که امروز بیش از هر زمان دیگری آسیب پذیر تر هستند و هر قدم کج و یا حرکت ناشایست آنها، همانند صاعقه بر سر خودشان فرود خواهد آمد.

رهبر انقلاب اسلامی وضعیت غرب و آمریکا بعنوان پشتیبانان بی قید و شرط رژیم صهیونیستی را بسیار نامساعد توصیف کردند و افزودند: امروز غرب بدلیل مشکلات اقتصادی، مالی و اجتماعی، در مواجهه با مردم خود درمانده شده و در واقع با سیلی صورت خود را سرخ نگاه داشته است.

آیت الله خامنه ای، سقوط چند حکومت پیروآمریکا در اروپا و تنفر روز افزون ملتها از آمریکا را نمونه های دیگری از بحران جدی در غرب دانستند و خاطر نشان کردند: آنها می خواهند با حادثه آفرینی، این بحران را به آسیا، آفریقا و منطقه منتقل کنند.

ایشان ایجاد اختلاف های قومی، طائفی و مذهبی در کشورهای تازه انقلاب کرده و تبدیل انقلاب ها به ضد خود را از جمله شیوه های غرب و آمریکا برای انتقال بحران ارزیابی کردند و افزودند: امروز آمریکاییها به استفاده از تجربه و تخصص انگلیسی ها در ایجاد اختلاف های مذهبی و قومی روی آورده اند و بر همین اساس، همه ملتها، علما و نخبگان دانشگاهی منطقه اعم از شیعه و سنی باید هوشیار باشند تا به نقشه دشمن کمک نکنند.

رهبر انقلاب اسلامی اینگونه اقدامات غربی ها و آمریکاییها را دیوانه وار خواند و تاکید کردند: آنها برای پوشاندن بحران و مشکلات خود و دور کردن ذهن ها، مسئله هسته ای ایران را بزرگ نمایی می کنند و آن را در صدر مسایل دنیا قرار می دهند و به دروغ ، نام سلاح هسته ای را به میان می اورند درحالیکه واقعیت اینگونه نیست و تلاش آنها نیز به نتیجه نخواهد رسید.

ایت الله خامنه ای نگاه جمهوری اسلامی ایران به منطقه را نگاهی امیدوارانه خواندند و خاطر نشان کردند: البته حوادث منطقه، فرصتی را برای برخی کشورهای منطقه بوجود آورد تا به نیابت از امریکا برخی اقدامات را انجام دهند اما به لطف خداوند کشورهای انقلاب کرده بویژه مصر به ارامش و ثبات بازخواهند گشت و رژیم های دیکتاتوری در منطقه برچیده خواهند شد.

ایشان همچنین با اشاره به حوادث بحرین، مردم بحرین را دارای مظلومیتی مضاعف دانستند و افزودند: این مردم بدون دلیل، بدست رژیمی مستبد و دیکتاتور سرکوب می شوند و اعتراض آنها با خشن ترین وضعیت پاسخ داده می شود درحالیکه مردم بحرین خواستار ابتدایی ترین نیاز یک کشور مردم سالار هستند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: در بحرین بجای آنکه به خواست مردم پاسخ داده شود ، تلاش می شود تا موضوع را به اختلافات مذهبی و بحث شیعه و سنی ارتباط دهند و حق مردم را کتمان کنند.

ایت الله خامنه ای افزودند: به فضل الهی، همه مجاهدتها در منطقه به نتیجه خواهد رسید اما باید مراقب بود تا به آتش های قومی، فرقه ای و مذهبی دامن زده نشود.

ایشان در پایان تاکید کردند: بدون تردید آینده برای ملتهای مسلمان و ملت ایران، بهتر از گذشته خواهد بود.


 


امروز: طرح مقوله « سرمایه اجتماعی » در دو دهه اخیر زمینه بحث های فراوانی را در این باره دامن زده است. کتاب " سرمایه اجتماعی ؛اعتماد، دموکراسی و توسعه " از انتشارات نشر شیرازه ( 1384 ) کوشش کرده است تا بازتابی از انجام این مباحث را به خوانندگان فارسی زبان عرضه دارد، و بنظرم این از آن کتابهایی است که خواندنش برای سیاست ورزان و دولتمردان ایرانی و فعالان اجتماعی می تواند ایده های قابل توجه و تاملی برای نحوه مواجهه آنها با مسائل جامعه و حکومتداری داشته باشد، و نگاه و بینش جدیدی را بدانها ارزانی دارد.

در این کتاب بطور مبسوط به تاثیرگذاری مثبت « سرمایه اجتماعی » در توسعه و پیشترفت جوامع با تکیه بر تحقیقات انجام شده پرداخته، اما در عین حال به این موضوع هم اشاره شده است که :" امکان اینکه سرمایه اجتماعی بتواند به رفتارهای نامطلوب منجر شود چیزی نیست که فقط جنبه نظری داشته باشد. رفتارهایی که به برخوردی متفاوت با خودی ها و غیرخودی ها در یک جامعه منجر می شوند، مسلما پیوندی تنگاتنگ با ماهیت سرمایه اجتماعی دارد." ( ص 406 ) در ادامه این بحث آمده است :

" احساس نزدیکی گروهی، بالقوه می تواند به دشمنی بین گروه ها منجر شود و ادبیات روانشناسی آکنده از شواهدی در این مورد است. مظفر شریف و همکارانش در طی مطالعه ای که موفق ترین بررسی میدانی در باب کشمکش های گروهی نامیده شده است، اثرات احساس نزدیکی را در تجربه معروف غار دزدان - نام پارکی که بررسی در ان انجام گرفت - مورد مطالعه قرار دادند. در این بررسی رفتار گروهی از نوجوانان در مکانی در مکانی خلوت و دور افتاده مطالعه شد. پسرها به دو دسته که در ابتدا هر دسته از وجود دسته دیگر خبر نداشت تقسیم شدند. پس از یک هفته، از گروها خواسته شد که نام هایی برای خود برگزینند. « مارهای زنگی » و « عقاب » به ترتیب انتخاب شدند. نخست مجموعه ای از فعالیت های رقابتی بین دو گروه شروع شد. شریف در مدارک خود با ذکر جزئیات مفصل ذکر کرده است که چگونه دو گروه نشان می دادند که هویت گروهی شان نیرومند ولی هنجارهای رفتار درون گروهی شان متفاوت است. به علاوه، هر گروه، دشمنی زیادی نسبت به گروه دیگر به نمایش گذاشت و این دشمنی از فعالیت های رقابتی فراتر رفت. بچه های هر گروه خیلی عادی صفات منفی کلیشه ای را به گروه دیگر نسبت می دادند و در ابراز خصومت تا سرحد خشونت چهره نشان می دادند. وقتی که قرار شد به یکدیگر کمک کنند از شدت دشمنی ها کاسته شد اما این تجربه به وضوح ثابت کرد که هویت گرفتن ازگروه می تواند به دشمنی در بین گروها منجر شود. ( ص408 )

بدون آنکه بخواهم به دیگر مطالب مرتبط با این موضوع در این کتاب بپردازم بنظرم این وجه از توضیح در باره تاثیر منفی سرمایه اجتماعی در جامعه ایران و به ویژه در عرصه سیاست بسیار روشن و برجسته است. اینکه در جامعه ما برخی افراد و گروهها با تقسیم بندی شهروندان به خودی و غیر خودی نحوه تعامل خود را با دیگران تعریف کرده و بنای نوعی دشمنی بجای رقابت را در میان شهروندان بنیان می گذارند و دامن می زنند، و متاسفانه اینرا در سطح کلان سیاست و در قالب جناح بندی های سیاسی نیز می توان دید. به ویژه از سوی جناحی که مبنای فکری اقتدارگرایی دارد و چون راهبران آن می دانند که از راه رقابت انتخاباتی نمی توانند به پیروزی دست یابند بنا را بر دشمنی با رقبا می گذارند و در این مسیر هم با توجه به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری که در اختیار دارند،هیچ حد و حصری هم نمی شناسند! نهایت اینکه در سایه چنین نگاه و وضعیتی، که متاسقانه در تاریخ و فرهنگ ما ریشه دارد، تشکیل گروها و احزاب و نهادهای مدنی و صنفی، که بعنوان پایه های سرمایه اجتماعی محسوب شده و می توانند اسباب پیشبرنده رشد و توسعه جامعه به شمار روند، به عاملی منفی و بازدارنده تبدیل می شوند و سرانجامی تلخ را برای جامعه رقم می زنند.

توصیه سیاستی که از این بحث می توان دریافت اینکه تا زمانی که در جامعه ما نگاه افراد و تشکل های سیاسی و مدنی و صنفی با هر عقیده و مرام از « دشمنی » به « رقابت » در چارچوب نظام سیاسی مستقر تحول نیابد، و سیاست ورزی رقابتی بجای سیاست ورزی دشمنانه و حذفی ننشیند، این دور باطل استبداد و مبارزه با آن ادامه خواهد یافت و سرمایه اجتماعی هر دوطرف منازعه بجای آنکه در هم ادغام و اسباب پیشبرنده جامعه باشد، صرف رویارویی و دشمنی با یکدیگر شده و عقب ماندگی را دامن می زند. علت اینکه کشورما در تاریخ معاصرش به رغم همه تلاشها و تکاپوهای پیشبرنده ای که داشته است، و چندین جنبش و انقلاب را پشت سرنهاده است اما همچنان اندر خم کوچه حاکمیت قانون ،عدالت ، آزادی ، مردمسالاری و رفاه مانده است به همین موضوع « رقابت یا دشمنی » برمی گردد، و تازمانی که هریک از ما ایرانیان تکلیفمان را با این دوگانه روشن نکنیم در ایران برهمین پاشنه ای خواهد چرخید که تا کنون چرخیده است!

از قضای روزگار جنبش سبز برپایه رهایی از همین دوگانه و گذار از دشمنی به رقابت شکل گرفت اما اقتدارگرایان حاکم که بنا را بر دشمنی بجای رقابت گذاشته اند نپذیرفتند که رقابت تعیین کننده نتیجه انتخابات باشد و دست به کودتا زدند و کشور را در سراشیبی دور باطل تاریخ استبدادی قرار داده اند که آثار و نتایج زیانبارش در گذر زمان سه سال گذشته بیش از پیش آشکار شده است. تنها راه نجات کشور و دامن زدن به سرمایه اجتماعی مثبت قبول رقابت و نه دشمنی از سوی همه گروهها و از جمله اقتدارگرایان حاکم است، در غیر اینصورت جز فرسایش تدریجی نظام سیاسی و ضعف و فتور آن انتظار نمی رود. آنچه در تاریخ معاصر جهان رشد و پیشرفت جوامع بشری را دامن زده است « رقابت » در همه ابعاد و جوانب و سطوح، و گذر از « دشمنی » افراد و گروه های درون واحدهای ملی است، و این قاعده ای کلی است که هر جامعه ای برای پیشرفت و توسعه از آن گزیر و گریزی ندارد.

جنبش سبز که برآمده از یک انتخابات رقابتی است و یکی از مطالبه هایش برگزاری « انتخابات آزاد و رقابتی و منصفانه » است در قالب یک چنین تحلیل و نگاهی در پی بازسازی « سرمایه اجتماعی » پیشبرنده جامعه است، و اقتدارگرایان حاکم بر کشور هم اگر براستی بدنبال توسعه و پیشرفت و رفاه مردم و برسازی الگوی مورد نظر خود هستند باید با مطالعه و دانش اندوزی و عبرت گیری از تجربه های بشری دریابند که راهی جز گردن نهادن به « رقابت » در عرصه سیاست و اداره کشور ندارند،و باید اندیشه خود را براین پایه استوار سازند، چرا که اگر اینان بواقع پشتوانه رای اکثریت مردم را دارند باید از برگزاری انجام یک « انتخابات آزاد و رقابتی و منصفانه » استقبال کنند. انتخاباتی که به دشمنی ها پایان و کشور را در مسیری تازه و سازنده قرار خواهد داد و بقای نظام سیاسی را رقم خواهد زد. راهی که همه کشورهای مردمسالار دنیا را به پیش برده و در سطحی بالا از رشد و توسعه و رفاه قرار داده است و جنبش سبز هدفی جز تحقق این خواسته را دنبال نمی کند.


 


امروز: سید محمد خاتمی با ابراز تأسف از وجود برخی اختلافات، درگیری‌ها، کینه ها و نفرتها که دشمنان از آن استفاده می کنند، تأکید کرد:"همه باید در کنار همدیگر به سربلندی و اعتلای این کشور و تقویت پایه های این انقلاب بیاندیشیم."

رئیس جمهوری سابق ایران که برای عیادت از مادر خود، در زادگاهش، اردکان به سر می برد به عیادت یکی از جانبازان هفتاد درصد این شهرستان رفت و در جمع جانبازان، ایثارگران و خانواده های شهدای اردکان سخن گفت.

به گزارش وبسایت رییس جمهور سابق، خاتمی در ابتدای سخنان خود با تبریک ولادت امام علی علیه السلام، اظهار داشت: خداوند با خلقت امیرالمؤمنین می‌خواست نشان دهد که انسان کامل چگونه انسانی است و واقعا علی الگو و نمونه ای برای همه آنهایی است که در همه اعصار و ادوار تاریخی زندگی می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: مهم این است که ما همین راه را ادامه دهیم و مقاومت کنیم. دشمنی‌ها و دشمنان زیاد هستند، در داخل هم متاسفانه اختلافات و درگیریها و کینه ها و نفرتها وجود دارد و دشمنانمان از آن سوء استفاده می‌کنند. همه باید در کنار هم به سربلندی و اعتلای این کشور و تقویت پایه‌های انقلاب بیاندیشیم.

خاتمی خاطر نشان کرد:همیشه باید این امر مدنظرمان باشد که برای جمهوری اسلامی هزینه های بسیار بزرگی شده است؛ نمونه‌اش اینجاست، این جانبازان، ایثارگران، پدران، مادران، همسران و فرزندان شهدا که نباید آنها را ارزان از دست بدهیم.

مشروح سخنان سید محمد خاتمی بدین شرح است :

در آستانه ولادت حضرت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام هستیم. انسان بزرگی که عظمت وی برای همه انسان‌ها و در همه عرصه‌ها معلوم است. انسانی که از زمان خودش بزرگتر بود و به هرحال می‌دانید که با حضرت علی علیه السلام چگونه برخورد شد و ایشان چگونه رفتار کردند.

خداوند می‌خواست نشان دهد که انسان کامل چگونه انسانی است و واقعا علی ابن ابی طالب علیه السلام، انسان بزرگی است که الگو و نمونه‌ای برای همه آنهایی است که در همه اعصار و ادوار تاریخی زندگی می‌کنند و افتخار ملت ایران هم این است که به او و به پیامبر و اهل بیت پیامبر ارادت ویژه دارند و همیشه در این مسیر حرکت کرده است.

شما تفاوت جنگی که ما داشتیم با جنگهای دیگران را ببینید. اولا این درخور توجه است که در ما در دویست، سیصد سال گذشته هر جنگی که شده یک بخشی از ایران را از دست داده‌ایم. تنها این جنگ بود که ۸ سال طول کشید و حتی یک وجب خاک ما از دست نرفت و می‌دانید که انگیزه بچه‌ها چه بود، یعنی همه شما عزیزان، شهدایی که رفتند و شما که جانباز شدید، اگر یاد امام حسین علیه السلام، یاد اهل بیت و یاد فاطمه زهرا سلام الله علیها نبود یقین بدانید ما آن طوری که باید و شاید، نمی‌توانستیم مقاومت کنیم. با دست تهی و با اینکه دشمن ما از هر طرف مورد حمایت نیروهای فراوان بود فقط این روحیه خدا خواهی و روحیه عشق به اهل بیت، یاد امام حسین علیه السلام، یاد کربلا و یاد حضرت زهرا سلام الله علیها و امام علی علیه السلام این قدرت و قوت رابه بچه های ما داد که بتوانند این طوری مقاومت کنند.

وقتی صحبت از ایران و اسلام می‌شود، باید دقت کنیم که آنهایی که پایبند به اسلام واقعی بودند، از ایران هم بهتر دفاع کردند.تمامیت ارضی ما، خاک ما به خاطر این فداکاری‌ها و ایثارها بود که محفوظ ماند و ماهم افتخار می کنیم که عشق به امیرالمومنین علیه السلام، اهل بیت، امام حسین علیه السلام ،حضرت زهرا سلام الله علیها و بالاتر از همه عشق به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم همیشه سرمایه بزرگ ما بوده است.

البته عشق کافی نیست مهم این است که ما آن بزرگواران را الگوی خود قرار دهیم. نحوه برخود آنها با دوستان و دشمنان خود ، نحوه سلوکی که با مردم داشتند.ما باید آنرا پیروی کنیم و انشالله در این مسیر راه را ادامه دهیم .

خوشحال هستیم که به نام خدا به نام پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به نام تشیع و امام صادق علیه السلام و به نام دین و آیین، این انقلاب پیروز شد و توانستیم نظامی را روی کار بیاوریم که مبنا و محورش مردم هستند و باید این حق و حرمت مردم را نگه داریم که این دستاورد بزرگ ماست.

فردا سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) است؛ مرد بزرگی که شاگرد مکتب اهل بیت بود و توانست با دست تهی و با ایمان قوی مقاومت کند و با همه مشکلاتی که برایش ایجاد شد در تبعیدهای طولانی و در مقابل سرکوب‌ها؛ مقاومت کرد و به لطف خداوند توانست این انقلاب را پیروز کند و مردم هم پشت سر ایشان به صحنه آمدند.

چیزی که در مورد حضرت امام خیلی مهم است این است که شما از استقبال تاریخی که از امام در سال ۵۷ شد باخبرید.سابقه نداشت در طول تاریخ بشر یک رهبر بعد از ۱۵ سال تبعید بیاید و در واقع همه مردم به صحنه بیایند. اوج این استقبال را در تهران دیدیم و در تمام شهرستان‌ها هم مردم به نحو دیگری علاقه و ارادت خود به امام خمینی را نشان دادند.

از یاد نبریم که بعد از انقلاب مشکلات فراوانی ایجاد شد.جنگ، گرانی، ترور بود که بالاخره بطور طبیعی مردم باید خسته می‌شدند. همیشه هم همین طور بود که خیلی از رهبران بزرگی که آمدند با گذشت زمان مردم نسبت به آنان دیدگاهشان عوض شده و آن عشق و علاقه شان کمتر شده است. ولی ببینید؛ بدرقه‌ای که از امام کردند از استقبالشان باشکوهتر بود یعنی بعد از یازده سال این همه مشکلاتی که داشتند چون امام را انسانی صادق می‌دانستند و او را پشتیبان خود و پشتیبان عزت و سربلندی کشورشان می‌دانستند تشییع از استقبال باشکوه‌تر شد.یعنی می‌توانیم بگوییم امام وقتی از دنیا رفتند محبوب‌تر از زمانی بودند که به ایران آمده بودند و هنوز امیدها و انتظارات بود.

مهم این است که ما همین راه را ادامه دهیم و مقاومت کنیم، دشمنی‌ها و دشمنان زیاد هستند، در داخل هم متاسفانه اختلافات و درگیریها و کینه ها و نفرتها وجود دارد و این آن چیزی است که دشمنانمان از آن استفاده می کنند. همه باید در کنار همدیگر به سربلندی و اعتلای این کشور و تقویت پایه‌های این انقلاب بیاندیشیم وهمیشه این امر مدنظرمان باشد که برای این جمهوری اسلامی، سرمایه‌های بسیار بزرگی داده شده است.نمونه‌اش اینجاست. این جانبازان، ایثارگران پدران و مادران و همسران شهدا که ما نباید آن را ارزان از دست دهیم.
خاستگاه و علاقه همه شهدا و جانبازان هم این است که ما در یک کشور آباد، آزاد و پیشرفته بتوانیم زندگی کنیم و قوی شویم و در برابر دشمنان و دشمنی‌ها بایستیم.

انشاالله به حرمت امیرالمومنین علیه السلام که پس فردا ولادت ایشان است و به صداقت و پاکی حضرت امام (ره) که فردا روز ارتحال ایشان است، خداوند به این انقلاب و این کشور عنایت فرماید و مشکلات را از پیش روی همه ما بردارد و روز به روز شاهد اعتلا و پیشرفت بیشتر کشورمان باشیم.

و خداوند همه شهدا را با امیرالمومنین محشور کند و نیز به همه جانبازان سلامت بدهد و قدرت مقاومت در برابر مشکلات به ایشان عطا نماید و قطعا جانبازان ما توقعی ندارند، آنچه دادند برای خدا بوده و درمقابل آن چیزی که به خداوند داده‌اند چیزی جز رضایت خداوند نمی‌خواهند.

البته وظیفه ما این است که قدر این عزیزان را بدانیم و ان شاالله که به دل داغدار خانواده‌های شهدا، خداوند مرهم تسلی و تشفی بنهد و همچنین که تاکنون مقاومت کردند از این به بعد هم مقاومت کنند و مطمئن باشند اجر بزرگی نزد خداوند دارند.

خداوند به همه شما عزت و سعادت و سلامت بدهد.همه شهدا و بزرگان ما حضرت آیات خاتمی و بهجتی و همه عزیزان ما و تمامی شهدا،انشا الله روحشان شاد شود و به شما هم سلامت بدهد و انشاالله جوانان ما محکم و مستحکم به سوی آینده‌ای بهتر حرکت کنند.

رئیس جمهوری سابق ایران همچنین شب گذشته با حضور در گلزار شهدا، ضمن ادای احترام به قبور شهدا بر سر مزار مرحوم آیت الله سید روح الله خاتمی و مرحوم آیت الله بهجتی حاضر شد و به قرائت فاتحه پرداخت.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته