-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ خرداد ۱۶, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 06/05/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/3/15
  •  

    لیموناسیون

    وقتی به مراسم شصتمین سالگرد سلطنت ملکه الیزابت نگاه میکنم چند چیز میبینم:

    ۱ـ یک خاندان سلطنتی. خانواده‌ای از میان خانواده‌های انگلستان که با بقیه متفاوت است. خانواده‌ای که همه آنها را می‌شناسند. خانواده‌ای که مراسم ازدواج یکی از نوه‌هایش به یکی از بزرگترین فستیوال‌های کشور و بلکه جهان تبدیل می‌شود. خانواده‌ای که مهمترین مشخصه‌شان زندگی با شکوه و پر زرق و برق است. و همه‌ی اینها را نه به خاطر استعداد، تلاش یا دانش‌شان، بلکه فقط از آن جهت دارند که بر حسب اتفاق در خانواده‌ی سلطنتی به دنیا آمده‌اند.

    ۲ـ ملکه‌ای را می‌بینم که ۶۰ سال در مقام سلطنت یکی از مهمترین کشورهای جهان توانسته آنقدر مردم کشورش را از لحاظ امنیتی، اقتصادی و احساس آزادی راضی نگاه دارد تا حالا برای ۶۰‌امین سالگرد سلطنتش چنین فستیوالی برگزار شود، و مخالفین سلطنتش آنقدر زیاد نیستند که برای برگزاری چنین فستیوالی با مشکل مواجه شود.

    ۳ـ افراد و شرکت‌های خصوصی را می‌بینم که برای برگزاری این مراسم از جیبشان خرج می‌کنند. میگویند هزینه‌های این مراسم پرخرج توسط دولت، خاندان سلطنتی و بخش خصوصی تأمین می‌شود و به عنوان مثال کشتی ملکه در این مراسم با خرج بخش خصوصی ساخته شده. چیزی که دوست دارم بدانم این است که با توجه به ماهیت بخش خصوصی که فقط به سود می‌اندیشد،‌ این شرکت‌ها و اشخاص چرا باید برای شصتمین سال سلطنت یک نفر پول خرج کنند؟! سود این کار برای آنها چیست؟

    ۴ـ مردمی را می‌بینم که در این مراسم شرکت می‌کنند. مردمی که از خود نمیپرسند که چرا باید ازدواج نوه‌ی ملکه اینقدر مهم باشد؟ یا خاندان سلطنتی چرا بر سایرین برتری دارند؟ آنها شاد و برخوردارند، و فقط فقط یک چیز می‌خواهند: شرکت در فستیوال. ظاهراً همین برای آنها کافی است تا از خود و دیگران نپرسند که چه چیز این خانواده و افرادش را، تولد و ازدواج و مرگشان را از سایر خانواده‌ها و تولد و مرگ و ازدواجشان متمایز کرده؟

    من یک خاندان را می‌بینم که فخر فروشی بی‌جهتشان، هزینه‌های سرسام آور زندگیشان را، و نابرابری میان خود و مردمشان را پشت فستیوال‌های پر زرق و برق و شادی‌آور پنهان کرده‌اند، و مردمی که از شرایطشان ظاهراً راضی هستند و نابرابری و بی‌عدالتی میان خود و خاندان سلطنتی را نمی‌بینند.


     
     

    1391/3/15
  •  

    آرش آبادپور
    کمانگیر

    کمپین حجاب در امارات از زنان و مردان توریست می‌خواهد که از «پوشش مناسب» استفاده کنند. دو دختر جوانی که این کمپین را از توییتر آغاز کردند می‌خواهند توجه توریست‌ها نسبت به «حساسیت»های جامعه‌ی مقصد را افزایش دهند.

    یک تصور ِ غالب، و به‌زعم من نادرست، درباره‌ی رسانه‌های جدید این است که امثال ِ توییتر و فیس‌بوک ذاتا ابزارهایی برای گسترش «آزادی» و «دموکراسی» هستند. در این تصور فرض بر این است که این ابزارها به گشایش فضای عمومی در جوامعی که قبل از این بسته بوده‌اند منجر می‌شوند و این روند لاجرم به فضایی منتهی می‌شود که در آن مفاهیمی چون آزادی بیان، حق انتخاب، و حقوق شهروندی محترم‌تر هستند.

    در این نگاه، فعالین ِ عمده‌ی فضای رسانه‌های جدید به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ «مبارزان راه آزادی» و «مزدبگیران». این تقسیم‌بندی ِ ساده با ورود ِ گروه ِ سومی شکسته می‌شود؛ این فعالین ِ نوع سوم برای اهدافی مبارزه می‌کنند که هم‌راستا با ساختار حاکم است. نکته‌ی مهم این است که این فعالین، حقوق‌بگیر کسی نیستند. و نکته‌ی مهم همین است.

    معتقدم باید به استقبال ِ این کمپین و نظایر ِ آن رفت. معضل ِ اساسی فضای مجازی، تصویرکردن ِ آن به مثابه‌ی سلاحی دربرابر ِ ساختارهای موجود است. این اقدام نه‌تنها منتقدین ِ نظم ِ موجود را گم‌راه می‌کند که حامیان ِ ساختار را به واکنش ِ ریشه‌ای برمی‌انگیزد. رسانه‌های جدید موقعیت‌های جدیدی برای گفتگو فراهم می‌کنند. برای استفاده از این ظرفیت ابتدا لازم است که طرفین گفتگو پشت ِ یک میز بنشینند.


     
     

    1391/3/15
  •  

    آذر
    Ab or tion in Public

    یه وقت‌هایی هست که یکهو خیلی بی‌دلیل دلم تنگ می‌شه. برای تمام آدم‌هایی که نیستن و از من دورند. دوستانم. دلم در اون لحظه‌ها می‌خواد از دهنم بیاد بیرون. اما نمیاد خوشبختانه. تمام آرزوی این لحظه‌هام اینه که همه از کشورهای مختلف جمع بشن یک جایی، یکهو کلی آدم که نقطه‌ی مشترکشون منم و شاید چند نفر دوست دیگه در یک دورهمی بزرگ با شرکت چند صد نفر. همه همو بغل کنیم، اشکامونو بریزیم رو لباسای هم، ماچ‌های سفت کنیم از هم، لیوانامونو بزنیم به‌هم به سلامتی و برقصیم و حرف بزنیم و ساعت‌ها بیدار بمونیم. شب هم جا بندازیم کنار هم بخوابیم. همه‌مون. صبح هم صبونه‌ی خفن بخوریم با نون سنگگ و بربری و پنیز تبریزی. چند روزی همین‌طور خوش باشیم، با این‌که می‌دونیم بعدش خیلی دردناکه. شایدم هممون یا بعضیامون تصمیم گرفتیم نریم کشورامون و بریم یه جای آزادی دور هم یه دهکده بسازیم، با هم ازدواج کنیم، بچه‌دار بشیم و بشیم یه شهر کوچیک و حتی رسم ارمنی‌ها رو هم بدزدیم و واسه‌ی تولد بچه‌هامون توی باغچه‌ی خونه‌هامون سه تا خمره شراب چال کنیم. یکی‌ش واسه عروسی، یکی‌ش بچه دار شدنش و یکی‌ش مرگش. آن‌قدر خوش بگذره که یادمون بره مزه‌ی خم آخرو ما نخواهیم چشید.

    * تیتر از سی‌میل


     
     

    1391/3/15

     

     
    بر اساس گزارش‌ها نیمی از جنگل‌هاي زاگرس جنوبي به عارضه خشكيدگي ناشي از آفت، عوامل قارچي و هجوم حشرات مبتلا شده است.
     
    منصور عبائي، عضو موسسه تحقيقات گياه‌پزشكي كشور که اخیرا از منطقه جنگل‌های دشت برم در استان فارس دیدن کرده گفته است: آنچه امروز در دشت برم فارس شاهد هستيم، اين است كه جنگل ديگر جنگل نيست! در واقع يك زراعت توام با درخت است.
     
    او در گفتگو با ایسنا تاکید کرده: زماني كه در مرحله اول درخت به لحاظ فيزيولوژيك ضعيف مي‌شود، عوامل ثانويه مذكور خود را نمايان كرده و عرصه را تهديد مي‌كنند.
     
    آقای عبائي «بيماري‌هاي قارچي و آفتي و همچنين هجوم حشرات» را از عوامل ثانوي در بروز عارضه خشكيدگي در اين جنگل‌ها عنوان کرده است.
     
    به گفته  عضو موسسه تحقيقات گياه‌پزشكي، «جلوگيري از كشت زيراشكوب»، «جلوگيري از ورود دام به جنگل»، «حفظ و حمايت اكوسيستم جنگل»، «مبارزه با آفات و حشرات از همان ابتداي نمود آنها با استفاده از روش‌هاي غير شيميايي» و «توجه به توصيه‌هاي متخصصان امر» از جمله راهكارهاي راهبردي براي جلوگيري از تخريب جنگل‌هاي زاگرس است.
     
    عبائي، فراهم كردن امكانات جايگزين براي معيشت مردم و هدايت آنها از جنگل به سمت معيشت‌هاي جايگزين را راهكار ديگر در حفظ اين جنگل‌ها اعلام و خاطرنشان كرد: با اين اقدام مي‌توان به خوبي و به موقع آفت‌ها و بيماري‌ها را تشخيص داد و شناسايي كرد، چرا كه تعلل در تشخيص مشكل به خشكيدگي كامل جنگل منجر خواهد شد.
     
    منبع: ایسنا

     
     

    1391/3/15

     

     
    زهرا سجادی، معاون مركز امور زنان و خانواده از تدريس كتاب «شكوه همسرداري» به جای «تنظیم خانواده» در برخي از دانشگاه‌های کشور خبر داد.
     
    خانم سجادی در گفتگو با خبرگزاری ایسنا با اشاره به رونمايي كتاب «شكوه همسرداري» در دانشكده حقوق دانشگاه تهران در ماه گذشته گفت: انتشارات سمت، ناشر اين كتاب است.
     
    او افزود: شوراي عالي انقلاب فرهنگي، تقريبا چهار سال پيش تصميم به تغيير درس تنظيم خانواده و تبديل آن به دانش خانواده گرفت كه با توجه به تغيير ديد دولت و مسئولان نسبت به سياست‌هاي كنترل جمعيت نسبت به قبل، سرفصل‌ها نيز بايد تغيير كنند.
     
    به نوشته ایسنا كتاب شکوه همسرداری با كتاب پيشين تنظيم خانواده از نظر محتوا تفاوت عمده‌اي دارد و چنانچه در مقدمه كتاب نيز آمده است: كتاب با رويكردي علمي - فرهنگي و اجتماعي ضمن تاكيد بر آموزش مهارت‌هاي ازدواج، سعي در انتقال مفاهيم اخلاقي در قالب دو واحد درسي نموده است.
     
    منبع: ایسنا
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

     
     

    1391/3/15

    یک عضو هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی می‌گوید که سازمان حمایت از مصرف کننده و سازمان بازرسی کل کشور، 'نداشتن توانایی خرید از سوی مردم' را دلیل مخالفت خود با افزایش قیمت فرآوده‌های لبنی اعلام می‌کنند.

    محمد فربد، که با خبرگزاری فارس گفت‌و‌گو می‌کرد، در این باره گفته که در جلسه چهارشنبه هفته پیش این انجمن با «رؤسای سازمان حمایت و سازمان بازرسی»، آنها زیاندهی تولیدکنندگان را تایید کردند اما در مخالفت با افزایش قیمت‌ها «می‌گفتند مردم توان خرید ندارند.»

    کارخانه‌های لبنی در سال جدید خواستار افزایش قیمت محصولات خود به صورت رسمی شده‌اند.

    آن‌ها دلیل این درخواست را گران‌تر خریدن شیر از قیمت مصوب دولتی عنوان می‌کنند.

    به گفته این کارخانه‌ها، آن‌ها هر کیلوگرم شیر خام را بیش از ۸۰۰ تومان از دامداران می‌خرند که دست کم ۱۷۰ تومان بالا‌تر از قیمت مصوب دولتی ست.

    دامداران هم البته افزایش قیمت علوفه و هزینه نگهداری دام‌ها را دلیل افزایش قیمت شیر عنوان می‌کنند.

    آقای فربد گفته مخالفت با درخواست افزایش قیمت محصولات لبنی، سبب شده که برخی کارخانه‌ها به راهی جدید برای دور زدن قیمت گذاری‌های دولت روی بیاورند.

    به گفته آقای فربد، این کارخانه‌ها «همان محصول را به عنوان یک کالای جدید معرفی کرده و مجوز قیمت جدید و بالا‌تر از محصول مشابه را دریافت می‌کند.»

    این مقام مسئول همچنین هشدار داده که «اگر به دامداران فشار زیادی برای ارزان‌فروشی شیر وارد شود دام‌های خود را به کشتارگاه‌ خواهند برد و به زودی دامداری‌ها تعطیل می‌شوند در حالی که صنایع لبنی با توجه به تعداد بالای نیروی شاغل نمی‌توانند به راحتی تعطیل شوند.»

    منبع: فارس


     
     

    1391/3/15

    وبسایت کلمه گزارش داد که محمدصدیق کبودوند، فعال حقوق بشر زندانی در زندان اوین، در پی وخامت وضعیت جسمانی به بهداری این زندان منتقل شد.

    بر اساس این گزارش، دلیل انتقال آقای کبودوند در صبح روز یکشنبه (۱۴ خردادماه) به بهداری زندان اوین، «کاهش شدید فشار خون» و بررسی بیماری پروستات این زندانی سیاسی عنوان شده است.

    خانواده این زندانی سیاسی گفته‌اند که وی تا پیش از زندانی شدن هیچ گونه سابقه بیماری نداشته اما در جریان نگهداری هفت ماهه وی در زندان انفرادی به بیماری‌های ریوی، کلیوی و پوستی دچار شده و حتی سکته خفبف مغزی نیز داشته است.

    در گزارش وبسایت کلمه آمده که پزشکی قانونی برای این زندانی سیاسی گواهی عدم تحمل مجازات کیفری صادر کرده اما مقامات قضایی ایران با آزادی وی مخالفت می‌کنند.

    آقای کبودوند در اعتراض به اجازه ندادن به وی برای استفاده از مرخصی از روز شنبه هفته گذشته (ششم خردادماه) در اعتصاب غذا به سر می‌برد.

    گزارش شده که پسر آقای کبودوند به بیماری سختی مبتلا شده و این زندانی سیاسی برای دیدار پسرش تاکنون ۱۰ بار تقاضای مرخصی کرده که این درخواست‌ها مورد موافقت مقامات قضایی ایران قرار نگرفته است.

    آقای کبودوند در تیرماه ۱۳۸۶ به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بازداشت شده و در دادگاه به ۱۰ سال زندان محکوم شده است.

    وی دبیرکل سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان و مدیر مسئول نشریه توقیف شده "پیام مردم" بود که به دو زبان کردی و فارسی منتشر می‌شد.

    منبع: کلمه

    مرتبط:

    آمریکا خواستار آزادی محمدصدیق کبودوند شد


     
     

    رییس بانک مرکزی:
    1391/3/15

     

     
    محمود بهمنی، رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی می‌گوید که در شرایط کنونی، نمی‌توان از افزایش قیمت دلار جلوگیری کرد.
     
    آقای بهمنی این مطلب را امروز دوشنبه (۱۵ خردادماه) و در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس بیان کرده است.
     
    او گفته است: «قیمت دلار نیز هم راستا با قیمت سایر کالاها افزایش پیدا کرده و نمی‌توان انتظار داشت در بازه زمانی‌ای که قیمت‌ها عمدتا در سطح داخلی و خارجی افزایش داشته، قیمت دلار نیز از سوی بانک مرکزی با همان نرخ پیشین تعیین شود».
     
    به گفته آقای بهمنی «میزان تقاضا برای ارز بالا رفته، محدودیت‌هایی در پی تحریم‌ها برایمان در نقل و انتقال ارز وجود دارد، قیمت‌ها در سطح جهانی بالا رفته و در داخل نیز همچنان شاهد تورم دو رقمی هستیم.»
     
    او افزوده که «در چنین شرایطی بدیهی و منطقی است که قیمت تعیین شده برای دلار باید بالاتر از رقم پیشین تعیین شود».
     
    در ماه‌های گذشته، به ویژه ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۰، بازار ارز در ايران به شدت دستخوش نوسان قيمت شد و نرخ برابری ارزهای عمده در مقابل ريال به طور ناگهانی و جهشی افزايش يافت به طوری که ظرف مدت کوتاهی هر دلار آمريکا از حدود ۱۲۰۰ تومان  به ۲۰۰۰ تومان رسيد.
     
    آقای بهمنی گفته است: «بانک مرکزی به این علت که سایر کالاها گران تر شده، قیمت دلار را ناگزیر بالاتر از ۱۰۵۰ تومان سابق تعیین کرده، نه این‌که خود بانک بنا به دلایلی علاقمند باشد قیمت را بالاببرد».
     
    در حال حاضر بر اساس اعلام وبسایت بانک مرکزی، نرخ هر دلار، ۱۲۲۶ تومان تعیین شده است. اما در بازار آزاد دلار نزدیک به ۱۷۰۰ تومان خرید و فروش می‌شود.
     

     


    شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    خبرهاي گذشته