امروز: رئیس ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: اگر اسرائیل دست از پا خطا کند ما بسیاری از نقاط مهم سرزمینهای اشغالی را که محمل صهیونیستهای غارتگر و جنایتکار است شخم خواهیم زد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر ویژه رییس ستادکل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر بسیجی سیدحسن فیروز آبادی در دیدار مقامات، مسوولان و کارکنان ستاد کل نیروهای مسلح حلول سال 1391 هجری شمسی و عید نوروز را به همرزمان و سربازان ولی امر و خانوادههایشان تبریک گفت.
وی با بیان اینکه سخن از جنگ جز هذیان صهیونیستهای اشغالگر قدس که در صف مرگ بسر میبرند از کسی شنیده نمیشود گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به عنوان سربازان ولی امر و سیاستگذاران دفاع از این سرزمین و اسلام ناب محمدی(ص) ضمن اینکه باور دارند اهریمن جنگ از محیط امنیتی ایران بزرگ دور شده است، اعلام میکند که نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران همیشه بر اساس وظیفه ذاتی خود در حال آمادگی بسر میبرند.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح اضافه کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دائما حیلهها، توطئهها و اتاقهای فکر و هرزهگوییهای جنگ طلبان را رصد میکند.
سرلشکر فیروز آبادی با بیان این که مقامات رژیم صهیونیستی بهتر است، به حرف رئیس خود گوش دهند و دست از هذیانگویی بردارند تصریح کرد: اگر اسرائیل دست از پا خطا کند ما بسیاری از نقاط مهم سرزمینهای اشغالی را که محمل صهیونیستهای غارتگر و جنایتکار است شخم خواهیم زد.
وی با بیان این که وظیفه ذاتی ما سربازان ولی امر در نیروهای مسلح دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و حفظ و دفاع از سرزمین اسلامی و برقراری امنیت و آسایش عمومی است گفت: این وظیفه ذاتی برای ما تغییر ناپذیر است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: حرکت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همچنان پرشتاب در امتداد سالهای گذشته به حول و قوه الهی در جهت تولید ملی، اقتدار دفاعی و تقویت بنیه دفاعی و آمادگی رزمی نیروهای مسلح و بازدارندگی دشمنان کور دل و کج فهم جمهوری اسلامی به پیش خواهد رفت.
سرلشکر فیروزآبادی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام رهبری به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اظهارداشت: تولید ملی در زمینه اقتدار و قدرت دفاعی و بازدارندگی نیز حامی همه صحنههای تولیدی اعم از، دانش و فناوری، کشاورزی، علوم دینی، صنایع مدرن و فناوریهای روز است.
وی ادامه داد: پیشرفت و اقتدار اقتصادی کشور، ارتقاء تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی موجبات اقتدار بیشتر نیروهای مسلح را فراهم میکند، یعنی آثار مستقیمی در اقتدار دفاعی و امنیت کشور دارد بنابراین امروز ما یک گام بالاتر از سالهای قبل بر میداریم و آن گام بالاتر این است که مؤلفههای قدرت ملی را در پشتیبانی هم قرار میدهیم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این دیدار از تلاشهای خستگیناپذیر نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، اطلاعات و پرسنل راهنمایی و رانندگی و پلیس راه در کنار سایر دستگاههای مسوول که در ایجاد فضای امن و مطلوب برای ملت تلاش کرده اند، قدردانی کرد.
سرلشکر فیروزآبادی: اگر اسرائیل دست از پا خطا کند ما سرزمین های اشغالی را شخم خواهیم زد
امروز: فرمانده کل سپاه انتخابات 12 اسفند ماه را نشانه رشد چشمگیر سیاسی، افزایش بصیرت مردم و پیوند عمیق امام و امت دانست و بیان داشت: عقب ماندن جریانهای سیاسی از مردم و حذف جریانهای انحرافی در انتخابات مجلس شورای اسلامی از مهمترین تحولات سال گذشته کشور بود.
به گزارش خبرگزاری مهر سرلشگر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه در اولین جلسه مشترک با فرماندهان، مدیران و مسئولان رده های مختلف سپاه در سال 91 طی سخنانی ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه(س) و تبریک سال نو از زحمات و تلاش های پاسداران رده های مختلف سپاه که در یک سال گذشته در راستای تحقق اهداف جمهوری اسلامی انجام دادند تشکر کرد.
وی در سخنانی با اشاره به عقب نشینی دشمنان در اثر مقاومت جمهوری اسلامی در برابر تحریم ها، گفت: باید با تقویت این مقاومت و دمیدن روح امید در مردم، تکلیف پاسداری از انقلاب را که بر دوش ماست به انجام برسانیم.
فرمانده کل سپاه افزود: گفتمان غالب سپاه باید مسائل انقلاب اسلامی، رصد کردن و تحلیل شرایط آن و کمک به پیشرفت انقلاب اسلامی و محقق شدن اهداف آن برای سیر مراحل پنجگانه انقلاب اسلامی باشد.
سرلشکر جعفری انتخابات 12 اسفند ماه را نشانه رشد چشمگیر سیاسی، افزایش بصیرت مردم و پیوند عمیق امام و امت دانست و بیان داشت: عقب ماندن جریانهای سیاسی از مردم و حذف جریانهای انحرافی در انتخابات مجلس شورای اسلامی از مهمترین تحولات سال گذشته کشور می باشد.
فرمانده کل سپاه مهمترین دستاوردهای سال 90 سپاه را در دو بعد داخلی و بیرونی تشریح کرد و افزود: خنثی کردن توطئه مهم دشمنان که بنا داشتند در ایام عید در داخل کشور اقداماتی انجام دهند، به نتیجه رسیدن تحقیقات جدید موشکی و پهپاد نیروی هوافضای سپاه، توسعه اقتدار ملی و برقراری امنیت پایدار در شمالغرب و جنوب شرق کشور، کمک بسیجیان در تامین و برقراری امنیت انتخابات مجلس شورای اسلامی از اهم اقامات داخلی سپاه در سال 90 بوده است.
سرلشگر جعفری برخی از برنامه های سال 91 سپاه را این گونه برشمرد: تولید قدرت نرم، توسعه قدرت بازدارندگی فعال و هوشمند و رشد و تعالی سرمایه های انسانی سپاه از مهمترین برنامه های سال جاری سپاه خواهد بود.
امروز: وزير ارتباطات در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: «تاکنون به کاربران خانگی، اینترنت ملی ارائه نمیشد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد.»
جـــرس: درحالیکه ماجرای موسوم به "ملی شدن اینترنت"، مدت ها است که تایید و تکذیب می شود، وزير ارتباطات در خصوص شبکه اینترنت ملی با اعلام اینکه "طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است"، گفت: "تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمیشد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد."
به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات تأکید کرده است که از شهریور سال جاری، شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای اینترنت نیز، تنها میتوانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
وزیر ارتباطات در سال گذشته، درباره این که آیا با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، اینترنت از حوزه ارتباطات بدون مرزی حذف میشود، گفته بود: این کار امکانپذیر نیست؛ اما اگر در آینده توانستیم تمام محتوای مورد نیاز را به میزبانی داخلی و در شبکه ملی اطلاعات بگذاریم، ممکن است دسترسی به اینترنت خود به خود حذف شود.
اما این مقام ارشد دولتی، طی روزهای اخیر، خبر از راه اندازی اینترنت ملی داده و در حاشیه نشست هماندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایشهای بین المللی سازمان صدا و سیما، در خصوص شبکه اینترنت ملی گفته است: "طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است."
رضا تقي پور ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاههای دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده میکنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده میکنند.
وی افزود: تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمیشد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد.
این مقام ارشد دولتی در ادامه گفت: هماکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) میتوانند برای اخذ این سرویس به مخابرات استانی مراجعه نمایند.
وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای اینترنت تنها میتوانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
به گفت تقی پور، مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق مییابد و به ادعای وی "پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده" از دیگر مزیتهای آن است.
گفتنی است،همزمان سایت جوان آنلاین گزارش داده و اذعان کرده است که براساس آمارهای سایت NetIndex از میان ۱۷۰کشور جهان، کشور ایران در رتبه ۱۶۴ میانگین سرعت اینترنت قرار گرفته است که برخی از کشورهایی که از ما جلوتر هستند شامل: افغانستان هشت رتبه بالاتر از ما، عراق ۱۰ رتبه بالاتر از ما، مغولستان ۱۲۰ رتبه بالاتر از ما و قرقیزستان ۱۱۵ رتبه بالاتر از ایران هستند.
این در حالی است که قیمت اینترنت در ایران گرانترین قیمت ممکن در دنیا به نسبت سرعت و کیفیت و حجم دانلود است.
امروز: واشینگتن پست و یک سایت اسرائیلی جزئیات پیام اوباما به خامنهای را منتشر کردند. این پیام را اردوغان به ایران رساند. اوباما در پیامش شرط هایی مطرح کرده که براساس آنها آمریکا فعالیتهای صلحآمیز هستهای ایران را میپذیرد.
به گزارش دویچه وله، پیام باراک اوباما، ريیسجمهور آمریکا به آیتالله خامنهای حاوی این نکته بوده است که واشینگتن دستیابی ایران به انرژی هستهای صلحآمیز را در صورتی که این کشور بتواند ثابت کند به دنبال تسلیحات هستهای نیست، خواهد پذیرفت.
خبرگزاری فرانسه به نقل از واشینگتن پست گزارش میدهد که این پیغام هفته گذشته از طریق نخستوزیر ترکیه، رجب طیب اردوغان، برای رهبر ایران، آیتالله علی خامنهای فرستاده شده است.
گزارش واشینگتن پست به قلم دیوید ایگناتیوس، تحلیلگر امور بینالملل این نشریه نوشته شده است. او مینویسد: «رئیسجمهور اوباما این پیام ضمنی را به ایران داده که آمریکا انجام برنامهی صلحآمیز هستهای از سوی ایران را خواهد پذیرفت اگر رهبر ایران، علی خامنهای، بتواند از ادعای علنی خود مبنی بر اینکه "ایران هرگز به دنبال بمب هستهای نیست" دفاع کند.»
به گزارش واشینگتن پست، اردوغان چند روز پیش از سفر خود به ایران، جلسهای دو ساعته با اوباما در سئول داشته است. در این جلسه اوباما و اردوغان راجع به اینکه اردوغان چه چیزی درباره پرونده هستهای و سوریه به رهبر ایران بگوید بحث کردهاند.
بر اساس این گزارش اوباما از اردوغان درخواست کرده به رهبر ایران بگوید «ایران باید متوجه باشد که فرصت برای راهحل صلحآمیز رو به پایان است و ایران باید از پنجره باز فعلی برای مذاکره سود جوید.»
البته اوباما مشخص نکرده که آیا ایران در برنامه صلحآمیز هستهای خود به غنیسازی اورانیوم مجاز خواهد بود یا خیر. این چیزیست که احتمالاَ در نشست قریبالوقوع گروه ۵+۱ و ایران درباره آن بحث خواهد شد.
مقامات آمریکایی اظهار امیدواری کردهاند که این نشست به رغم اختلافات درباره محل برگزاری آن، در هفته جاری انجام شود. طرف غربی مذاکرات خواهان برگزاری نشست در استانبول است اما برخی منابع غیر رسمی ایرانی میگویند که این کشور خواهان برگزاری نشست در بغداد یا چین است.
آخرین دور مذاکرات ایران با شش قدرت جهانی (بریتانیا، چین، فرانسه، آلمان، روسیه و آمریکا) در ژانویه ۲۰۱۱ در ستانبول انجام گرفت که بیهیچ نتیجهای خاتمه یافت.
جزییاتی که دبکافایل فاش کرد
وبسایت "دبکا فایل"، نزدیک به محافل امنیتی اسرائیل، امروز (شنبه ۱۹ فروردین) جزییات بیشتری را درباره پیام ارسالی اوباما به رهبر ایران منتشر کرد و آن را حاوی شش نکته اصلی دانست.
بر اساس گزارش دبکا فایل که در سایتهای دولتی ایران نیز بازتاب یافت، اوباما از اردوغان خواسته بود تا به رهبر ایران از شش شرط برای پیشبرد مذاکرات مصالحهآمیز بگوید.
از شروط نام برده شده در ربکافایل میتوان به موارد زیر اشاره کرد: ایران آمادگی خود برای توافق بر سر برنامه هستهایاش را به نمایش گذارد. ایران تا انجام توافق نهایی انجام هرگونه فعالیتی در برنامهی هستهای خود را متوقف کند. ایران لحن خود را تغییر داده و از خطاب قرار دادن آمریکا با عنوان دشمن بزرگ بپرهیزد.
با اینهمه دبکا فایل نوشت که منابع ایرانیاش میگویند اقدام اوباما موفقیتآمیز نبوده و رهبر ایران تا کنون جوابی به پیام رئیسجمهور آمریکا نداده است.
امروز: سد خاکی سههزار مترمکعبی "چنار منشاد" در شهرستان مهریز استان یزد شکست و خساراتی به بار آورد.
به گزارش خبرگزاری نیمه دولتی مهر دلیل شکستن این سد مخزنی "فرسودگی و بالا آمدن آب و سرازیر شدن آب بر روی سد بند خاکی" عنوان شده است.
گفته میشود که شکستن این سد باعث "خسارت به باغها، قنوات، معابر عمومی و پلها" شده است.
شکستن سد چنار منشاد در مهریز یزد دومین حادثه شکستن سد طی یک هفته در ایران است. هفته گذشته هم منابع خبری گزارش دادند که سد خاتم الانبیاء در شهر راین استان کرمان به دلیل نقص فنی پیش از بهرهبرداری شکسته و بیش از ۱۷ میلیارد ریال خسارت بهبار آورده است.
امروز: عنایتالله بیابانی، قائم مقام خانه کشاورز، اعلام کرد در صورت عدم اعمال سیاستهای حمایتی دولت، اشتغال موجود در بخش کشاورزی نابود میشود.
بیابانی میزان تولید مرکبات را در سال گذشته چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن اعلام کرد و گفت در حال حاضر ۴۰ هزار شغل مستقیم در این بخش ایجاد شده که در صورت واردات مجدد مرکبات، اشتغال ایجاد شده در این بخش از بین میرود.
بیابانی تاکید کرد: «هماکنون در ۱۱ محصول کشاورزی همچون خرما، پسته، مرکبات و زعفران در دنیا دارای رتبه هستیم، اما این مزیتها روزبهروز در حال از بین رفتن است.»
امروز: به دنبال انتشار گزارشهایی از تداوم کنارهگیری خریداران نفت خام ایران از انعقاد قراردادهای جدید با این کشور، مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران، بروز مشکلاتی در روند عرضه نفت خام ایران در بازار جهانی را تایید کرده است.
به گزارش بی بی سی ژاپن، کره جنوبی، چین و هند که خریداران اصلی نفت خام ایران در بازار آسیا به شمار میروند، در هفتههای اخیر از کاهش واردات نفت خام از ایران خبر دادهاند.
محسن قمصری، مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران، در واکنش به این گزارشها، روز شنبه، ۱۹ فروردین (هفتم آوریل)، به روزنامه شرق گفته است: "به لحاظ عملی، باید اعلام کنیم که ژاپنیها واردات نفتشان را کم کردهاند."
انصراف خریداران نفت خام ایران از امضای قراردادهای جدید با این کشور، به دنبال تصویب تحریمهای اتحادیه اروپا و دولت آمریکا علیه ایران رخ داده است.
براساس مصوبه اتحادیه اروپا، خریداران اروپایی نفت خام ایران باید تا ابتدای ماه ژوئیه (یازده تیر) امسال، خرید نفت خام از ایران کشور را متوقف کنند.
در چارچوب تحریمهایی نیز که دولت آمریکا علیه ایران تصویب کرده است، خریداران نفت خام این کشور مشمول اقداماتی تنبیهی خواهند شد.
تحریمهای مصوب آمریکا علیه ایران از روز ۲۸ ژوئن (هشتم تیر) و تحریم های اتحادیه اروپا از ابتدای ماه ژوئیه (یازده تیر) امسال اجرایی میشوند و با نزدیک شدن این موعد، تعداد کشورهایی که اعلام کردهاند به تبعیت از این تحریمها واردات نفت ایران را متوقف میکنند، در حال افزایش است.
تاکنون گزارشهایی از توقف یا کاهش واردات نفت خام ایران توسط شرکتهای تایوانی، سریلانکایی و مالزیایی منتشر شده است.
آفریقای جنوبی نیز اوایل فروردین ماه امسال اعلام کرد که واردات نفت از ایران را "تقریبا به طور کامل" قطع کرده است.
مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به سوالی درباره توقف احتمالی صادرات نفت ایران به آفریقای جنوبی گفته است: "با آفریقای جنوبی برای صادرات نفت در حال مذاکره هستیم."
با این حال، او اضافه کرده است که ایران برای صادرات نفت به آفریقای جنوبی با "مسایل فنی" روبهرو است.
آقای قمصری در باره این مسایل فنی توضیح بیشتری نداد.
چالش با اروپا
اقدام اتحادیه اروپا در تصویب تحریمهایی علیه ایران در ماه ژانویه گذشته، واکنش تند مقامات ایران را به دنبال داشت.
این کشور اعلام کرده است که اروپا واردکننده تنها حدود ۱۸ درصد نفت خام صادراتی ایران است و حذف کشورهای اروپایی از جمع خریداران نفت خام ایران، تاثیری در فروش نفت این کشور نخواهد داشت.
با این حال، خبرهای ضدونقیضی درباره چگونگی توقف صادرات نفت خام ایران به بازار اروپا منتشر شده است.
بعد از آن که یونان اعلام کرد که با وجود درگیر بودن با بحران مالی، به دلیل امکانپذیر نبودن پرداخت پول نفت ایران، خرید نفت خام از این کشور را متوقف میکند، شبکه خبری پرس تیوی، تلویزیون انگلیسی زبان متعلق به حکومت ایران، گزارش داد که توقف فروش نفت به دو شرکت یونانی توسط ایران انجام شده است، "چون این شرکتها نتوانستهاند پول خود را بپردازند."
مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران در واکنش به انتشار این خبرهای متناقض گفته است: "در دنیای سیاست این گونه مسایل وجود دارد."
او اضافه کرده است: "وزارت نفت به غیر از کشورهایی که قبلا اعلام کرد، تاکنون کشور دیگری را به طور رسمی در فهرست کشورهایی که به آنها نفت نمیفروشد، قرار نداده است."
وزارت نفت ایران پیش از این، در بیانیهای اعلام کرده بود که دیگر به خریداران فرانسوی و بریتانیایی نفت نمیفروشد.
در عین حال، آقای قمصری اضافه کرده است: "ما به کشورها یا شرکتهایی نفت میفروشیم که مطمئن باشیم میتوانیم پول آن را دریافت کنیم."
آقای قمصری گفته است: "شرایط مرتب در حال تغییر است. مثل قبل نیست که شرایط دریافت پول عادی باشد. ما هم برای اینکه بتوانیم پول نفتمان را بگیریم، روشها را تغییر میدهیم."
تحریمهای اتحادیه اروپا و دولت آمریکا، مبادلات ارزی با بانک مرکزی ایران را نیز شامل میشود. اتحادیه جهانی انتقالات بین بانکی (سویفت) نیز از توقف ارائه خدماتش به بانکهای ایرانی تحت تحریم اتحادیه اروپا خبر داده است.
گفته میشود که تقریبا تمام بانکهای دنیا برای معاملات خود از خدمات این اتحادیه استفاده میکنند و با اعمال این محدودیت، ارتباط بانکهای ایران با شبکه نقل و انتقالات مالی جهان قطع میشود.
چنین محدودیتهایی، دریافت منابع مالی حاصل از فروش نفت خام را برای شرکت ملی نفت ایران دشوار کرده است.
از جمله خبرگزاری مهر روز جمعه، ۱۸ فروردین (ششم آوریل)، گزارش داد که "شرکت شل بیش از یک میلیارد دلار به ایران بدهکار است و به دلیل تحریمها، نمیتواند مبلغ این بدهی را به حسابهای ایران واریز کند."
با این حال، آقای قمصری گفته است که شرکت ملی نفت ایران با شرکت شل برای دریافت بدهی این شرکت در حال مذاکره است. او اضافه کرد: "خود آنها (مسئولان شرکت شل) دنبال این هستند که پول ما را پرداخت کنند."
بیمه نفتکشهای حامل نفت خام ایران نیز در ماههای اخیر به چالشی برای خریداران نفت خام این کشور تبدیل شده است.
شرکتهای بیمهگر اروپایی در چارچوب تحریمهای اتحادیه اروپا از بیمه نفتکشهایی که نفت خام صادراتی ایران را حمل میکنند، منع شدهاند.
مسئولان "کنسرسیوم خدمات بیمه دریایی چین"، از شرکتهای اصلی بیمه دریایی چین، نیز اعلام کردهاند که این شرکت از تابستان امسال (همزمان با اجرایی شدن تحریمها علیه ایران)، نفتکشهایی را که حامل نفت خام صادراتی ایران باشند، بیمه نخواهد کرد.
آقای قمصری گفته است که ایران همیشه برای صادرات نفت خام خود "مشکلات حمل و نقل بیمه" داشته است.
او اضافه کرده است: "سعی میکنیم از راههای مختلف بر این مشکلات غلبه کنیم."
امروز: رئیس دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی ارسال هرگونه نامه از سوی احمدی نژاد برای آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس هیئت عالی حل اختلاف قوا در خصوص بررسی استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی را رد کرد.
رئیس دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در پاسخ به این سئوال که آیا موضوع استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در شورای حل اختلاف قوا از سوی آیت الله هاشمی شاهرودی مورد بررسی قرار خواهد گرفت گفت: هیچ نامه ای از سوی احمدی نژاد برای آیت الله هاشمی شاهرودی در خصوص بررسی استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ارسال نشده است.
به گزارش مهر، پس از اعلام وصول طرح استیضاح شیخ الاسلامی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه مجلس اخباری مبنی بر درخواست احمدی نژاد از آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس هیئت عالی حل اختلاف قوا برای بررسی موضوع استیضاح وزیر کار در رسانه ها منتشر شد.
احمدی نژاد انتصاب مرتضوی را از مصادیق استیضاح وزیر کار ندانسته و از سویی دیگر علی لاریجانی احمدی نژاد نیز تاکید کرده است استیضاح یک وزیر از موارد اختلاف قوا محسوب نمی شود که هیئت حل اختلاف به آن ورود پیدا کند.
پیش از قرائت طرح استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه مجلس رایزنی هایی بین برخی نمایندگان مجلس از جمله محمد حسن ابوترابی فرد با نادران و سروری نمایندگان تهران و از طراحان طرح استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی وجود داشت.
امروز: عضو شورای شهر تهران، باغ موزه دفاع مقدس را فرصت مناسبی برای فعالیت فرهنگی دانست و گفت: این فضا در تثبیت هویت ملی ما بسیار تاثیرگذار است.
به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار در مورد باغ موزه دفاع مقدس با بیان اینکه جنگ تحمیلی ما با سایر جنگهای ملل متفاوت است، اظهار کرد: خوشبختانه شهرداری تهران در ساخت این باغ موزه تلاش بسیاری کرده است و موفق شده است تا فضای مناسبی برای به نمایش درآمدن هشت سال دفاع مقدس ایجاد کند.
وی ادامه داد:این باغ موزه نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح بین المللی نیز بینظیر است و خوشحال هستیم که چنین فضایی برای نسلی که از نزدیک دفاع مقدس را ندیدهاند،ایجاد شده است.
رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه از بعد نرم افزاری هنوز باغ موزه دچار ضعف است، گفت: هنوز فضا برای کار کردن در این باغ موزه وجود دارد و باید مدیریت شهری در ارائه کار بهتر از بعد فرهنگی در این باغ موزه تلاش کند.
ابتکار ادامه داد: این باغ موزه باید برای نسلهای آینده تصویر نسبتا جامعی را از دوران جنگ و اتقافاتی که در آن افتاده است ترسيم کند و با ارتباطی مناسب کاری کند تا جوانان حس مردم آن دوران را داشته باشند.
عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه ایجاد باغ موزه دفاع مقدس در تثبیت هویت ملی خیلی تاثیرگذار است، خاطر نشان کرد: هم اکنون بحث بحران هویت مطرح است و بایستی برای رفع آن کار کنیم قطعا بحران هویت با جبر و فشار و بگیر و بند حل شدنی نیست و تنها روش آن فرهنگی است و باید بصورت تدریجی باشد.
ابتکار باغ موزه دفاع مقدس را مکانی فرهنگی دانست که در این بحران هویت تاثیرگذار است و گفت: پیشنهاد من به مدیریت شهری این است که در باغ موزه امکان پرسشگری برای جوانان فراهم شود تا آنها با طرح سوالات خود بیشتر با فضاي دوران دفاع مقدس آشنا شوند.
وی تاکید کرد: جوانان ما حق دارند نسبت به خیلی مسائلی که شبهه دارند، پرسش کنند.
امروز: يك فعال صنفي كارگران نانوايي، از بيكاري گسترده اين كارگران در پي اجراي فاز اول قانون هدفمندي يارانهها خبر داد.
علی یزدانی، مسئول کانون انجمن های صنفی کارگران استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ایلنا دلیل بیکاری کارگران نانوایی ها را اجرای ناصحيح قانون هدفمندی یارانه ها دانست و گفت: اجرای فاز اول هدفمندي يارانهها موجب هرج و مرج در نانوایی های سطح کشور شده است که به نفع مردم، دولت و تولیدکنندگان نان نيست.
وی گفت: در پي افزايش نرخ بيكاري ميان نیروی کار نانواييها، کارگاه های زیرزمینی رونق یافتهاند كه اين موضوع سبب تولید نان بدون مجوز و به تبع افزایش آسیب هایی مصرف نان بيكيفيت براي مردم شده است.
اين فعال كارگري ادامه داد: در صورتی که روند اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها مانند فاز اول باشد کاملا روشن است كارگران در فاز دوم با اثرات منفی بیشتری روبرو خواهند شد و چنانچه دولت واردات مستقیم و غیرمستقیم را در سطح کشور قطع کند ممکن است تولید داخلی در فاز دوم هدفمندی یارانه ها آسیب کمتری براي نيروي كار و توليدكنندگان به همراه داشته باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر