-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۲۷, چهارشنبه

Latest News from 30Mail for 10/19/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/7/26

محمدرضا عطارزاده، معاون وزیر نیرو از برنامه افزایش ۲۰ درصدی قیمت آب تا پایان سال جاری خبر داد.

آقای عطارزاده در گفتگو با خبرگزاری مهر، تاکید کرد که قانون اجازه داده است که در مرحله دوم حذف یارانه ها، وزارت نیرو بتواند تعرفه های آب را بیست درصد افزایش دهد.

او گفت که وزارت نیرو درخواست خود را به ستاد هدفمندی یارانه ها داده و «اگر ستاد اجازه بدهد، تعرفه های جدید آب اعمال خواهد شد.»

منبع: مهر


 
 

1390/7/26

نسرین ستوده وکیل دادگستری محبوس در بند زنان زندان اوین به دلیل اعتراض به اجبار در پوشش چادر برای زنان زندان اوین، به مدت سه هفته ممنوع الملاقات شد.

به گزارش کلمه نسرین ستوده در تمام ۱۴ ماه گذشته با حجاب کامل ولی بدون چادر در محل ملاقات و همچنین دادگاه‌ها حاضر شده بود.

این گزارش می‌افزاید نسرین ستوده که وکیل پایه یک دادگستری ست، معتقد است که مسئولین زندان در مورد بانوان زندانی به طور غیر قانونی علاوه بر پوشش و حجاب متعارف، چادر را هم اجباری کرده اند و این اجبار غیر قانونی است و در هیچ کجای قوانین چنین چیزی پیش بینی نشده است و حتی زندانیان سیاسی مطابق قانون از داشتن فرم زندان نیز معاف هستند.

به گفته ی خانواده های زندانیان سیاسی و زندانیان آزاد شده این قانون تا حد زیادی در باره ی زندانیان سیاسی مرد اعمال می شود و آن ها هم اکنون در بند‌های عمومی هیچ لباس و فرم خاصی ندارند.

چندی پیش رئیس قوه‌ی قضائیه در رسانه‌های رسمی موضوع استفاده‌ی اجباری بانوان زندانی از چادر را منتفی دانسته‌ بود و در واقع این نظر رئیس قوه‌ی قضاییه تایید نظر نسرین ستوده است که در مدت ۱۴ ماه زندان بر آن پافشاری کرده و نتیجه‌ی آن هم ممنوع‌الملاقات کردن او بوده است.

رضا خندان، همسر نسرین ستوده به کلمه گفته است: «نوع محرومیت تعیین شده دامن خانواده و کودکان خردسال را هم در بر می‌گیرد و به این ترتیب کودکان و خانواده ای که بیش از ۱۰۰ روز است ملاقات حضوری نداشته‌اند تا سه هفته‌ی دیگر از ملاقات کابینی هم محروم خواهند بود.»

نسرین ستوده فعال حقوق بشر و وکیل بسیاری از زندانیان سیاسی در چند سال اخیر، بیش از یک سال پیش بازداشت و از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به قضاوت پیرعباسی به ۱۱ سال حبس تعزیری، ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شد.

منبع: کلمه

 


 
 

1390/7/26

نادر قاضی پور، رئیس هیات تحقیق و تفحص از گروه خودرو سازی سایپا در مجلس در نامه ای به دادستان تهران خواستار ممنوع الخروج شدن رئیس و هیات مدیره این شرکت شد.

آقای قاضی‌پور، روز سه‌شنبه ۲۶ مهرماه و در گفتگو با خبرنگاران گفت که هیچ نظارت دقیقی بر گردش مالی ۱۰ هزار میلیارد تومانی سایپا وجود نداشته است و بر این اساس «پرونده سایپا اگر مهم‌تر از کلاهبرداری سه هزار میلیارد تومانی نباشد کمتر هم نیست».

وی افزود: مستندات نشان می‌دهد که چند مدیر ارشد و مسئول سایپا نیز دارای تابعیت دوگانه هستند و من به عنوان نماینده مردم نگرانم که در روند رسیدگی به این پرونده موضوع آقای خاوری تکرار شود.

آقای قاضی‌پور که در راس هیئت تحقیق و تفحص از سایپا قرار دارد با گلایه از عدم همکاری شرکت سایپا با این هیئت، به مواردی چون، «عدم در اختیار گذاشتن مکان مورد قبول هیئت در هفته اول کاری، عدم نصب اطلاعیه درخواستی هیئت در محوطه سایپا برای اعلام شکایت و دادن اطلاعات توسط افراد مطلع، عدم پاسخ‌گویی به مکاتبات هیئت، عدم همکاری و اعلام اطلاعات مالی برای ارائه به حسابرسان قانونی» به عنوان موارد عدم همکاری شرکت سایپا اشاره کرد.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سایپا در ادامه گفت که اطلاعاتی که کسب شده، نشان می‌دهد، بیشتر هیئت مدیره و حسابرسان قانونی سایپا متاثر از مدیر عامل این شرکت هستند.

او همچنین از استخدام شمار زیادی از اقوام مسئولان و «جریان انحرافی» در مدیریت‌ها و پست‌های حساس با حقوق‌های کلان در سایپا خبر داد.

نماینده مردم ارومیه در بخش دیگری از سخنان خود به شباهت این پرونده با اختلاس سه هزارمیلیارد تومانی اشاره کرد و گفت که مدیر عامل سایپا، ترکیباتی انجام داده که ظاهری قانونی دارد اما همانند دریافت وام‌های سه هزار میلیارد تومانی اقدامات خود را پیش برده است.

او از مدیر عامل سایپا خواست که مردم را در جریان این مساله که پولی در خارج از کشور دارد یا خیر قرار دهد و اگر دارد، بگوید که میزان آن چقدر است و در کدام کشورها و کدام بانک‌ها به نام چه کسانی است.

سایپا اعلام کرده است که گفته های این نماینده مجلس "خلاف واقع و تهمت" است و از او به دادگاه شکایت می کند.

مجلس ایران از اواخر بهار سال جاری در حال تحقیق و تفحص از شرکت خودرو سازی سایپا است.

موضوع این تحقیق و تفحص نحوه واگذاری و بررسی چگونگی فروش سهام این شرکت خودروسازی است.

منبع: فارس، مردمک و بی‌بی‌سی


 
 

1390/7/26

دارایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پنج ایرانی، از جمله منصور ارباب‌سیر، شهروند ایرانی‌‌ـ‌آمریکایی و غلام شکوری که آمریکا آن‌ها را به طراحی توطئه‌ای برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن متهم کرده، در بریتانیا توقیف شد.

وزارت خزانه‌داری بریتانیا همچنین دارایی‌های حامد عبدالهی از افسران ارشد نیروی قدس، عبدالرضا شهلایی یکی از معاونان نیروی قدس و قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس را توقیف کرده است.

آمریکا، منصور ارباب‌سیر ۵۶ ساله و آقای شکوری را که احتمالا در ایران به ‌سر می‌برد دو عامل اصلی طراحی این ترور معرفی کرده است اما سه متهم دیگر به طراحی و نظارت بر اجرای توطئه ترور سفیر عربستان در واشنگتن متهم شده‌اند.

وزارت خزانه‌‌داری آمریکا نیز پیش از این دارایی‌های این پنج ایرانی را مصادره کرده بود.

مصادره دارایی‌ این پنج ایرانی براساس قانون «مسدود کردن دارایی‌ تروریست‌ها» انجام گرفته است.

منبع: مردمک


 
 

دفتر پناهندگان سازمان ملل:
1390/7/26

دفتر پناهندگان سازمان ملل از درخواست پناهندگی بیش از ۷۶۰۰ ایرانی در شش ماه اول سال جاری خبر داده است.

بر اساس این گزارش از ۷۶۰۰ پناهجوی ایرانی بیش از ۳۰۰۰ نفر از کشوری های اروپایی درخواست پناهندگی کرده اند.

در گزارش سازمان ملل از ایران به عنوان یکی از پنج کشور جهان با بیشترین  تعداد پناهجویان یاد شده است.

بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ صدها نفر از مخالفان کشته و یا دستگیر شدند. هزاران نفر نیز مجبور به خروج از کشور شدند. گفته می‌شود در حال حاضر بیش از ۶ میلیون ایرانی در خارج از ایران زندگی می‌کنند.

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/7/26

همزمان با «روز جهانی توالت»، همایش انتخاب برترین توالت با همکاری شهرداری تهران و قزوین در تاریخ ۲۸ آبانماه (۱۹ نوامبر) برگزار می‌شود.

محمد مجابی، معاون علم و فناوری مرکز مطالعات وبرنامه ریزی شهر تهران با اعلام این خبر گفت که در حال حاضر نه تنها در مکان‌های عمومی بلکه در اماکن خصوصی مانند رستوران ها نیز مشکل سرویس بهداشتی وجود دارد.

او گفت بر اساس مطالعات، هر انسان بطور متوسط ۳ سال از زمان عمر خود را در توالت به سر می‌برد توجه به جایگاه بهداشت در سرویس‌های بهداشتی از نکات بسیار حائز اهمیت است.

به گفته آقای مجابی بسیاری ازنکاتی که باید در سرویس‌های بهداشتی رعایت شود، مورد توجه قرار نگرفته و جنبه‌های بهداشتی آن رعایت نشده است.

معاون علم و فناوری مرکز مطالعات وبرنامه ریزی شهر تهران افزود: «بوی آزاردهنده نیز از نکات بسیار مهمی است که در سرویس‌های بهداشتی عمومی کشور ما به آن توجه نمی شود و این بو معمولا تمام محوطه اطراف سرویس‌های بهداشتی را نیز در بر می‌گیرد.»

وی ابراز امیدواری کرد که اهداف این همایش مورد توجه قرار گیرد و با ارائه استانداردهای لازم؛ همایش بتواند با جلب توجه عمومی، مشارکت را در جامعه در این حوزه گسترش دهد.

مجابی تاکید کرد: «نزدیک به ۱۱ سال است که مراسم روز جهانی توالت در کشورهای دنیا با نشست‌های مختلف برگزارمی شود و امسال نیز بنا شده است این گردهمایی در کشور چین باشد.»

منبع: مهر


 
 

1390/7/26

عباس پالیزدار که به اتهام «افشاگری» مفاسد اقتصادی شماری از مقام‌های بلندپایه سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی از سوی دستگاه قضایی ایران محکوم شده است دوشنبه شب بار دیگر بازداشت و روانه زندان شد.

جواد پالیزدار، برادر عباس پالیزدار، در گفت و گو با خبرگزاری فارس گفته است: «شب گذشته به اتفاق برادرم در مراسم عروسی بودیم که چهار نفر خود را از دادستانی معرفی کرده و وی را بازداشت کردند.»

وی در مورد برادر خود که «جانباز ۵۰ درصدی جنگ ایران و عراق» است افزود: «او چند بار سکته کرده و قلب اش مشکل دارد و به همین منظور باید جراحی باز عروق شود که این موضوع را دادستانی نیز می‌داند و مطلع است که وی نمی‌تواند در زندان بماند.»

وی همچنین خبر داد که همسر عباس پالیزدار سرطان دارد و در حال شیمی‌درمانی است و دخترش هم مشکل سرگیجه دارد ولی هم‌اکنون همسر و دختر وی در دادستانی حاضر شده‌اند و قرار است ساعت ۱۰ بامداد سه‌شنبه عباس پالیزدار را به دادستانی بیاورند.

برادر آقای پالیزدار در گفت‌ و گوی خود با فارس افزوده است که «تقریباً همه شاکیان شکایت خود را پس گرفته‌اند، و تنها یکی از شاکیان، شکایت خود را از عباس پالیزدار پس نگرفته‌است.»

عباس پالیزدار، دبیر پیشین هیات تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضاییه بود که در سال ۸۷ طی چند سخنرانی به افشای «فسادهای گسترده اقتصادی» شماری از روحانیان بلندپایه حکومتی پرداخت که منجر به بازداشت وی شد.

بازداشت او در خرداد ماه سال ۱۳۸۷ اتفاق افتاد و از سوی دادگاهی در تهران به تحمل ۱۰ سال زندان محکوم شد. ولی در تیرماه سال ۱۳۸۸ پس از تحمل بیش از یک سال زندان با وثیقه ۳۵۰ میلیون تومانی آزاد شد.

او پس از آزادی تأکید کرد که این سخنرانی‌ها را «با تشویق مقامات دولتی و شخص محمود احمدی‌نژاد» انجام داده اما پس از بازداشت اش، مقام‌های دولتی هیچ حمایتی از او نکرده‌اند.

منبع: جهان نیوز و رادیو فردا


 
 

1390/7/26

دختران میرحسین موسوی و زهرا رهنورد در گفتگو با وب‌سایت کلمه گفته‌اند که بیش از ۸ هفته است که کوچکترین ارتباطی با پدر و مادر خود نداشته اند.

آنها گفته‌اند که «بعد از گفتگوی قاطع پدر با یکی از مسئولان قضایی در ماه رمضان در خانه ی یکی از ما، به طور کلی ارتباطمان با پدر و مادر قطع شده است.»

دختران موسوی روحیه پدر و مادرشان را در آخرین ملاقات «خوب» توصیف کرده‌اند. آنها به نقل از زهرا رهنورد گفته‌اند: ما آزادیمان را در کنار باقی زندانیان سیاسی می خواهیم. «این را هم خیلی محکم و با استقامت می گفت. چیزی که ما دیدیم و درک کردیم این بود که خیلی شوق زندگی و ادامه راه داشتند.»

دختران موسوی در ادامه گفته‌اند که خواستار دیدن پرونده پزشکی موسوی شده‌اند اما ماموران اجازه نمی‌دهند: «ما هر چه اصرار می کنیم اجازه نمی دهند که ما پرونده ی پزشکی ایشان را ببینیم. رییس زندان بان ها می گفت ما یک تیم پزشکی قوی داریم. و وقتی ما گفتیم که به تیم شما اطمینانی نداریم همانطور که به خود شما اطمینان نداریم، گفت این درد شماست که اطمینان ندارید!»

فرزندان موسوی و رهنورد در ادامه در پاسخ به این پرسش که «آیا فشارها بر شما و خانواده کمتر شده یا هنوز هم در همان شرایط امنیتی اوایل زندان هستید؟» گفته‌اند: «نه ما هنوز در همان شرایطیم. آنها ما را حتی در دوره ای برای انکار خبرهای رسانه های سبز تحت فشار گذاشتند.»

آنها تاکید کرده‌اند که هر گونه ارتباطاشان با دیگران باعث آزار و اذیت خانواده‌شان می‌شود: «هر کاری که ما انجام می دهیم بلافاصله شروع می کنند بقیه اعضای فامیل و خانواده را اذیت می کنند. وقتی اعتراض می کنند که مگر ما چه کرده ایم می گویند که ما می دانیم کاری نکردید اما این برخوردها به خاطر این است که دختران خانم رهنورد خبری داده اند یا با کسی دیدار داشته اند. بقیه ی اعضای خانواده هم مرتب دچار مشکل می شوند تقریبا کسی نمانده که اذیتش نکرده باشند.»

فرزندان موسوی و رهنورد در بخش دیگری از گفتگوی خود درباره خبررسانی به آقای موسوی گفته‌اند که ماموران خبرها را به صورت دست‌چین شده به آنها می‌رساند اما آقای موسوی «از هوش خودشان و به قول خودش از چیدن اخبار کنار یکدیگر است که مثل پازلی آنها را کنارهم می گذارد» و خبر درست را می‌فهمد.

«اینکه با چه فیلتری خبرها را به ایشان می دهند را ما نمی دانیم اما همانطور که قبلا هم گفته شد پدرمان گفت که: با شنیدن یک جمله می شود فهمید که در کشور و دنیا چه می گذرد؟ من یک سیاستمدارم و پیر این راهم. وقتی شما خبری را نصفه نیمه به من می دهید من می فهمم که چه وقت هایی راست می گویید و چه زمان هایی عکس خبر را به من می دهید.»

آنها ادامه می‌دهند: «نباید فراموش کنیم که اینها بیشتر از اینکه نمی خواهند اخبار به ایشان برسد نگران هستند که تحلیل ها و صدای پدر و مادرمان به مردم برسد. و نکته ی دیگر هم اینکه این امید را دارند که وقتی ما و ایشان تحت فشار هستیم امکان دارد که کم بیاوریم و جایی پایمان بلغزد. این دفعه بابا به مامورها گفتند “می خواهند ذهن من را سفید کنند اما ذهن من و ذهن خانم رهنورد هرگز در برابر شما سفید نخواهد شد.”»

فرزندان موسوی در این مصاحبه تاکید کرده‌اند که نمی‌دانند پدر و مادرشان اکنون در کجا زندانی هستند.

منبع: کلمه


 
 

سخنگوی قوه قضاییه:
1390/7/26

دفتر سخنگوی قوه قضائیه از تایید حکم قصاص اسد تقی‌زاده، محیط‌بان اداره کل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد، از سوی دیوان عالی کشور خبر داد و اعلام کرد: «این حکم در حال طی کردن مراحل اداری است.»

به گزارش ایرنا غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه و دادستان کل کشور، گفت که «پرونده محیط‌بان تقی‌زاده بررسی شده و دیوان عالی کشور حکم قصاص (اعدام) وی را تایید کرده‌ است.»

خبرگزاری ایرنا از قول «یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود» نوشت که هم‌اینک «تنها راه عدم اجرای حکم اعدام، رضایت اولیای دم است.»

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، اسد تقی‌زاده در سال ۸۶ در منطقه حفاظت شده‌ی دنا در درگیری مسلحانه با ۵ شکارچی مسلح، در حالی که از تمامی مجوزهای لازم برای برخورد با متخلفان و حفاظت از محیط زیست برخوردار بود دست به اسلحه برد و یکی از شکارچیان در این درگیری کشته شد.

خانواده تقی‌زاده و سازمان حفاظت محیط زیست، این قتل را غیر عمدی خواندند ولی دادگاه کیفری استان برای متهم حکم اعدام صادر کرد.

«منبع آگاه» مذکور در ادامه گفته است: «پرونده این محیط‌بان در مرحله ابلاغ به وی یا وکیل اش قرار دارد و پس از ابلاغ حکم به متهم یا وکیل وی، آنها می‌توانند به حکم اعتراض کنند.»

وی افزوده‌ است: «در صورت اعتراض متهم و وکیل وی به حکم صادره، شعبه مربوطه از رییس قوه قضاییه درخواست استیذان می‌کند که هنوز نامه‌ای مبنی بر استیذان برای رییس قوه قضاییه ارسال نشده‌است.»

در ایران ۲۷۰۰ محیط‌بان فعالیت دارند و تا کنون بیش از صدتن از محیط‌بانان حین انجام وظیفه جان خود را از دست داده‌اند.

خبرگزاری فارس تعداد محیط‌بانان کشته شده توسط شکارچیان را «۱۰۵ نفر» اعلام کرده و تأکید کرده‌است که خانواده‌های آنان نه شاهد مجازات قاتلان بوده‌اند و نه از حقوق «خانواده شهدا» بهره‌مند شده‌اند.

منبع: رادیو فردا

پیشینه
یک محیط‌بان ایرانی در آستانه اعدام
 


 
 

1390/7/26

مصطفی تاج‌زاده در این نامه که دوشنبه، ۲۵ مهرماه در وب‌سایت نوروز، پایگاه خبری حزب مشارکت ایران، منتشر شده، با تاکید بر اینکه نگران محکومیت و حبس همسرش نیست، نسبت به سراشیبی «سقوط اخلاقی و معنوی» نظام و تاوان سنگینی که مردم ایران باید بپردازند، ابراز نگرانی کرده است.

این عضو ارشد حزب مشارکت خطاب به رهبر ایران نوشته است که امیدی به تغییر مواضع و دیدگاه او نسبت به هشدارها ندارد، اما از او می‌پرسد که بر مبنای کدام معیار اخلاقی و انسانی، مقامات قضایی مطیع اوامر رهبر ایران حق دارند به منظور اعمال فشار و وادار کردن‌اش به سکوت و عدم اظهار نظر درباره امور کشور، همسرش را دستگیر و محاکمه کنند؟

در این نامه آمده است که فخرالسادات محتشمی‌پور جز اعتراض به دستگیری همسرش و انتشار نامه‌هایی به او در وبلاگ خود فعالیتی نداشته که به بازداشتش منجر شود.

آقای تاج‌زاده با ابراز نگرانی از وضعیت کنونی کشور، آنچه را امروز به نام دین و نظام دینی در ایران اجرا می‌شود نسبتی با اسلام  ندانسته است.

این فعال سیاسی زندانی همچنین از رهبر ایران سوال کرده است که کدام دستاورد نظام جمهوری اسلامی را به معترضان کشورهای منطقه عرضه می‌کند.

آقای تاج‌زاده دستاوردهای کنونی ایران را نهادینه شدن فرهنگ دروغ و وقوع بررگترین فساد مالی در تاریخ ایران و عدم رعایت اخلاق و قانون در برخورد ماموران حکومت با شهروندان برشمرده است.

آقای تاج‌زاده در بخش دیگری از نامه‌اش آورده است که مطابق آموزه‌های دینی، وظیفه حاکم اسلامی تامین زندگی خانواده زندانیان است، اما چنین هدفی هیچ‌گاه در جمهوری اسلامی عملی نشده است و حتا متقابلا آنها را از بسیار حقوق محروم کرده‌اند.

بازداشت شهروندان به اتهام کمک مالی به خانواده‌های زندانیان سیاسی و حبس‌های طولانی‌مدت در سلول‌های انفرادی، حمله به مهمانی افطار خانواده‌های زندانیان، ایجاد ناامنی و محرومیت از تامین معیشت با توسل به اخراج از محل کار، ازجمله رفتارهایی است که آقای تاج‌زاده به آنها اشاره کرده است.

این فعال سیاسی نوشته است: «ما هرگز تصور نمی‌کردیم که وضعیت اخلاق و انسانیت در این کشور به چنین ابتذالی کشیده شود که فرزندان به جرم تلاش پدران برای اعتلا و سربلندی کشور نه تنها از تحصیلات عالی و تحصیل در خارج کشور محروم شوند، بلکه زندگی خصوصی آینده آنان نیز به اراده بازجویان و مأموران امنیتی رقم بخورد.»

مصطفی تاج‌زاده به شش سال حبس و ۱۰ سال ممنوعیت از فعالیت سیاسی محکوم شده است. او روز  ۲۳ خرداد یعنی یک روز پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم بازداشت شد و مدت ۱۲۰ روز در انفرادی به‌سر برد.

منبع: جرس و مردمک


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته