-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۲۵, دوشنبه

Latest News from 30Mail for 10/17/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/7/24

پنج بازیگر زن ایران در یادداشتی به اظهارات اخیر فرج‌الله سلحشور که سینمای ایران را «فاحشه‌خانه» خوانده بود پاسخ گفتند.

به گزارش خبرآنلاین، در این متن که به امضای ترانه علیدوستی، پگاه آهنگرانی، نگار جواهریان، هانیه توسلی و باران کوثری رسیده، آمده است: «جناب آقای سلحشور، از اینکه می‌بینیم آن همه پرداختن به زوایای نورانی زندگی پیامبران و سرمشق قرار دادن منش ایشان تاثیری در کلامتان نداشته، و در نهایت شهرتتان را از نفرت‌پراکنی و بی‌ادبی در برابر هم‌نوعانتان به دست آورده‌اید، بسیار متاسفیم.»

در بخش پایانی این متن آمده: «ای کاش لطف کنید سینمایی را که خجالت می‌کشیم بگوییم شما را یاد کجا می‌اندازد به حال خود رها کنید، شاید که رستگار شوید و آرامش و صلح و محبت به وجدان نگرانتان بازگردد.»

روز گذشته فرج‌الله سلحشور، کارگردان سینما گفته بود: «هنرپیشه‌های زن ایران خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند و سینمای ایران باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین‌المللی بیاورد. سینمای ایران فاحشه‌خانه است، مگر صبح تا شب عکس های هنرمندان چاپ نمی‌شود؟ وقتی زن‌های ما افتخارشان این است که عکس‌های خود را به صورت نیمه‌عریان در اینترنت بگذارند، یعنی خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند.»

منبع: خبرآنلاین

پیشینه
فرج‌الله سلحشور: سینمای ایران فاحشه خانه است


 
 

1390/7/24

فرزند مهدی کروبی در یادداشتی وبلاگی، از مدیرعامل مستعفی بانک مرکزی خواسته‌ است تا برای «حفظ شان و آبروی خود و نیز ادای دین به جامعه»، به افشاگری در زمینه اختلاس بزرگ بپردازد.

محمدتقی کروبی، که این یادداشت را امروز و در وبلاگ شخصی‌اش منتشر کرده، نوشته است: «آقای خاوری شما می‌توانید با بازگشت خود اولا از حیثیت و آبرو خود دفاع کرده و ثانیا توطئه آن دسته از صاحبان قدرت و فساد که نمی‌خواهند ابعاد واقعی این پرونده و پرونده‌های مشابه معلوم گردد را به چالش بکشید.»

فرزند رهبر مخالفان دولت ایران، همچنین به آقای خاوری توصیه کرده که اگر نگران جان خودش است، دست‌کم با مصاحبه با رسانه‌های مستقل، «ابعاد مختلف این فساد» را روشن کند.

اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی که مورد اشاره آقای کروبی‌ست، بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ ایران به‌شمار می‌رود و این اختلاس به گفته احمد توکلی، نماینده مجلس ایران، یک‌ونیم برابر بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ آمریکا بوده است.

در این اختلاس، فردی با استفاده از رابطه خود با رییس شعبه بانک صادرات خوزستان، بدون پرداخت هیچ وجهی، اسنادی اعتیاری به ارزش ده‌ها میلیارد تومانی تهیه می‌کرد و سپس این اسناد بانکی را به بانک‌های دیگر با قیمتی پایین‌تر از قیمت رسمی می‌فروخت.

تاکنون هشت بانک ایرانی درگیر این پرونده شده‌اند و گزارش‌ها حاکی از آن است که دو بانک صادرات و ملی ایران بیشتر از بانک‌های دیگر در این پرونده خسارت دیده‌اند.

آقای کروبی در این یادداشت وبلاگی همچنین به سخنان احمد خاتمی و احمد جنتی، دو عضو شورای نگهبان، پرداخته که پیش‌تر گفته بودند این اختلاس در کشورهای دیگر عادی‌ست.

آقای خاتمی و جنتی همچنین از رسانه‌های داخلی درخواست کرده بودند که به این موضوع نپردازند و تلاش شود تا آبروی متهمان این پرونده نیزحفظ شود.

آقای کروبی در جواب این دو عضو شورای نگهبان، پس از یادآوری حوادث پس از انتخابات و "ترویج خشونت از سوی آن‌ها با استفاده از تریبون نماز جمعه" نوشته است: «اما لازم می‌دانم به دو عضو شورای نگهبان ... این واقعیت تلخ را یادآور شوم که به برکت امثال شما و دخالت مستقیم شورایتان، فاسد‌ترین دولت تاریخ ایران با تقلب به روی کار آمد.»

آقای کروبی همچنین با برشمردن مثال‌هایی از رسوایی‌های دولتی در نقاط مختلف دنیا تصریح کرد که «برخلاف ادعای آقایان چنین اختلاس‌هایی نه در کشورهای پیشرفته بلکه در نظام‌های دیکتاتوری نظیر لیبی و سوریه هم سابقه ندارد.»

محمدتقی کروبی ادامه داده که در ایران امروز، «متاسفانه اراده جدی در مبارزه با فساد دیده نمی‌شود» و «برخوردهای گزینشی» انجام‌شده تنها به "افزایش سرعت فرار سرمایه‌های پنهان" از ایران منجر خواهد شد. 

منبع: وبلاگ محمدتقی کروبی

مرتط:

فرزند کروبی از انجام فعالیت‌های پژوهشی منع شد

رهبر ایران: ادامه جنجال بر سر پرونده اختلاس به صلاح ‌‌نیست
 


 
 

1390/7/24

دو هفته پس از آنکه شورای نگهبان تغییر نظام سیاسی ایران از ریاستی به پارلمانی را خارج از عهده مجلس شورای اسلامی دانست، آیت الله خامنه ای طی سخنانی از احتمال انتخاب رئیس جمهور از سوی نمایندگان مجلس خبر داد.

رهبر جمهوری اسلامی در جمع گروهی از دانشگاهیان در کرمانشاه گفت: «اگر روزی در آینده احتمالا دور، احساس شود که نظام پارلمانی برای انتخاب مسئولان قوه مجریه بهتر است هیچ اشکالی در تغییر ساز و کار فعلی وجود ندارد.»

در صورت تصویب چنین طرحی که زمان بررسی آن مشخص نیست٬ رئیس جمهور از سوی نمایندگان مجلس انتخاب شده و نقش مردم در انتخاب این مقلم سیاسی مستقیم نخواهد بود.

طرح تغییر رئیس جمهور به نخست وزیر برای نخستین بار در سی امین روز شهریور ماه گذشته توسط حمیدرضا کاتوزیان، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی مطرح شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رسانه ها گفته بود: «اخیرا نظریه‌ای بین صاحب نظران سیاسی مطرح شده است، مبنی بر اینکه کشور ما با توجه به اینکه از نعمت ولایت فقیه و رهبر معظم انقلاب برخوردار است نیازی به وجود رییس جمهور در کشور نیست.»

حمیدرضا کاتوزیان در ادامه خواستار تغییر نظام سیاسی کشور از ریاستی به پارلمانی شده بود و اضافه کرده بود: «کشور می‌تواند به عنوان عالیترین مقام اجرایی نخست وزیر داشته باشد که توسط مجلس انتخاب شود.»

بنا بر اولین قانون اساسی جمهوری اسلامی که در سال ۱۳۵۸ به تصویب رسید، در حکومت ایران علاوه بر رئیس جمهور، وجود نخست وزیر نیز پیش بینی شده بود.

این در حالی بود که بروز اختلافات شدید میان میرحسین موسوی نخست وزیر وقت و علی خامنه ای رئیس جمهور وقت در زمان حیات آیت الله خمینی، عده ای از مسئولان ارشد جمهوری اسلامی را به این نتیجه رساند که وجود همزمان این دو پست در حکومت ایران، موجب ناهماهنگی در قوه مجریه است.

در پی درگذشت آیت الله خمینی و به قدرت رسیدن آیت الله خامنه ای، قانون اساسی ایران در سال ۱۳۶۸ مورد بازنگری قرار گرفت و پست نخست وزیری از ساختار حکومتی ایران حذف شد.

منبع:بی‌بی‌سی، مهر و ندای سبز آزادی

پیشینه
طرح نظریه جایگزینی نخست وزیر به جای رئیس‌جمهور در ایران


 
 

1348/10/11
احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ایران، در نخستین ارزیابی‌اش از وضع حقوق بشر در ایران به نحوه رفتار با فعالان جامعه مدنی، آزادی اجتماعات، حقوق زنان، اقلیت‌های قومی و مذهبی، مجازات اعدام و حبس به خاطر ارتباط با نهادهای خارجی پرداخته است. او در بخش فعالان سیاسی شرایط میر حسین موسوی، زهرا رهنورد، مهدی کروبی و فاطمه کروبی را بسیار نگاران کننده خوانده است. گزارش بی‌بی‌سی فارسی را در این زمینه ببینید.

 
 

1390/7/24

محمد ملکی، فعال سیاسی و نخستین رئیس دانشگاه تهران بعد از انقلاب، به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی» به یک سال حبس محکوم شده است.

وب‌سایت جرس امروز یکشنبه (۲۴ مهر) با اعلام این خبر نوشت که این حکم به دکتر شریف، وکیل آقای ملکی ابلاغ شده است.

دکتر محمد ملکی پس از حوادث انتخابات، در تاریخ 31 مرداد 1388 بازداشت شد و مدت زیادی را در سلول انفرادی گذراند و نهایتا پس از 191 روز بدلیل وضعیت نامساعد جسمی آزاد گردید.

در اسفند ماه سال 1388 طبق کیفرخواست صادره توسط دادگاه انقلاب، محمد ملکی به محاربه متهم شده بود. همچنین اتهامهای دیگر اوی توهین به آیت‌الله خمینى، آقای خامنه‌اى و نیز تبلیغ علیه نظام ذکر گردیده بود. با توجه به حکم صادره، وی از بسیاری از اتهامات بی اساس پیشین تبرئه شد.

منبع: جرس


 
 

علی مطهری:
1390/7/24

علی مطهری در نامه استعفای خود از نمایندگی مجلس، خبر داده که «برای دفع بهانه» یک ماه پیش در نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی از او خواسته که «دست مجلس را در موضوع سئوال از رئیس جمهور باز بگذارد»، اما آقای خامنه‌ای پاسخی به این نامه نداده است.

آقای مطهری در نامه استعفای خود درباره گمان‌زنی‌ها از مخالفت آیت‌الله علی خامنه‌ای با طرح سوال از رئیس‌جمهوری، تلویحا گفته است که اگر رهبر جمهوری اسلامی با این طرح مخالف است، باید در نطق عمومی خود اعلام کند و مسئولیت آن را به عهده بگیرد.

علی مطهری در این نامه خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی، نوشته است که بعید است رهبر جمهوری اسلامی «برای امضای صد نماینده ارزشی قائل نباشد». اما فرضا هم که مخالف باشد، دخالت‌دادن رهبر در این گونه مسائل به صلاح کشور نیست.

آقای مطهری نوشته است که پاسخ‌ندادن آقای خامنه‌ای به نامه‌اش درباره سوال از رئیس‌جمهور، «دلیل رضایت و لااقل بی‌نظری» است.

او در عین حال تاکید کرده است که دو گروه با طرح سؤال از رئیس جمهور مخالف‌اند: دوستان نادان رئیس جمهور و دشمنان دانای او.

آقای مطهری در بخشی از این نامه پرسیده است: آیا بیش از این می‌توان کوتاه آمد؟ در مقابل رئیس جمهوری که علنا می‌گوید فلان قانون را اجرا نمی‌کنم، آیا ما حق یک سؤال نداریم؟ آن هم سئوالی که رای گیری برای قانع شدن یا نشدن مجلس ندارد. آیا امضای صد نماینده ارزش توجه ندارد؟

به نوشته این چهره اصولگرا، تحقق سئوال از رئیس جمهور در هر شرایطی، نشانه استحکام جمهوری اسلامی و وجود دموکراسی واقعی در این نظام است.

علی مطهری در پایان نوشته است که چون مجلس قادر به استفاده از اختیارات قانونی خود در انجام کارهای اساسی نیست، «استعفای خود را از نمایندگی مردم تهران، شهرری، اسلام‌شهر و شمیرانات – که قادر به استیفای حقوق آن‌ها نیستم – اعلام می‌نمایم».

منبع: خبرآنلاین و مردمک


 
 

1390/7/24

عربستان سعوی از بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل خواست که شورای امنیت، تلاش ایران برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن را بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری دولتی عربستان، نمایندگی دائمی عربستان سعودی در سازمان ملل صریحاً از دبیرکل این سازمان خواسته است که «توطئه شنیع» سوءقصد به جان سفیر عربستان در آمریکا را به شورای امنیت اطلاع دهد.

نمایندگی عربستان سعودی در بیانیه‌ای که به همین منظور صادر کرده، خواستار محاکمه همه کسانی شده است که در این تلاش «نفرت‌انگیز» دست داشتند.

در این بیانیه، اقدام ایران در تلاش برای سفیر عربستان، «ناقض قوانین بین‌المللی، قطعنامه‌های سازمان ملل متحد و همه کنوانسیون‌ها و معیارهای انسانی» تعبیر شده است.

پیشتر، سعود الفیصل، وزیر امور خارجه عربستان تاکید کرده بود که کشورش در قبال این توطئه «پاسخی حساب‌شده» خواهد داد.

وزیر دادگستری آمریکا سه‌شنبه، ۱۹ مهرماه اعلام کرد که یک ایرانی-آمریکایی به نام منصور ارباب‌سیار به اتهام تلاش برای ترور سفیر عربستان سعودی و طرح بمبگذاری در سفارت‌خانه‌های سعودی و اسرائیل در واشینگتن دستگیر شده است. اما مقام‌های ایرانی این ادعا را قویا تکذیب کرده‌اند.

منبع: مردمک


 
 

1390/7/24

معاون اول قوه قضائیه به محمودرضا خاوری توصیه کرد که به کشور برگردد، چرا که به‌زعم او این کار، به صلاح آقای خاوری خواهد بود.

ابراهیم رئیسی یکشنبه، ۲۴ مهرماه در حاشیه مراسم تحلیف اعضای جدید هیئت منصفه مطبوعات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگاران تاکید کرد که ایران مشکلی برای کمک گرفتن از اینترپل برای بازگرداندن مدیر عامل سابق بانک ملی از کانادا ندارد.

با این‌حال او بهترین راهکار برای مدیرعامل مستعفی بانک ملی را بازگشت او به کشور دانست، چراکه در اینصورت می‌تواند در دادگاه پاسخگوی اتهاماتش باشد.

آقای رئیس همچنین گفت که برای بازگرداندن آقای خاوری، قوه قضائیه از نظر راهکارها در مضیقه نیست.

او البته به راهکاری دیگر برای بازگرداندن مدیرعامل مستعفی بانک ملی اشاره‌ای نکرد.

محمودرضا خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی کمی بعد از فاش شدن اختلاس سه هزار میلیارد تومانی از سمت خود استعفا کرد و به خارج از ایران رفت. به فاصله کمی از استعفای مدیر عامل بانک ملی، محمد جهرمی، مدیرعامل برکنارشده بانک صادرات که خود نیز از متهمان این پرونده شناخته می‌شود، ادعا کرد که آقای خاوری «به کمک بعضی از عوامل بانک مرکزی و دولت به کانادا فرار کرده است.»

منبع: فارس و مردمک


 
 

1390/7/24

فرج‌الله سلحشور، کارگردان سینما گفته است: «هنرپیشه‌های زن ایران خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند و سینمای ایران باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین المللی بیاورد.»

آقای سلحشور در گفتگو با خبرگزاری پانا (سازمان دانش‌آموزی) با اشاره به حضور احتمالی آنجلینا جولی، بازیگر شناخته شده سینمای هالیوود گفت: «باید دید چه شخصی اجازه می دهد آنجلینا جولی به ایران بیاید، آمدن آنجلینا جولی به ایران اتفاق خوبی است، برای سینمایی که فاحشه خانه است باید برای ادامه فعالیت خود نیز فاحشه بین المللی بیاورد.»

او تاکید کرد: «سینمای ایران فاحشه خانه است، مگر صبح تا شب عکس های هنرمندان چاپ نمی شود. وقتی زنهای ما افتخارشان این است که عکس های خود را به صورت نیمه عریان در اینترنت بگذارند، یعنی خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند.»

سلحشور در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه سینمای ایران جزوی از مملکت ایران و خانواده ایران نیست خاطرنشان کرد: «به دلیل اینکه همه در سینما از یک قماش هستند، باید از آنجلینا جولی نیز دعوت کنند. خانواده سینما صهیونیستی و هالیوودی است و باید اذعان کرد که سینمای ایران برای ایران نیست، سینمای ایران عضوی از سینمای دنیا است و اگر علاقه نشان دهد که یک بازیگر بین المللی به ایران بیاید طبیعی است چون خود سینمای ایران عضوی از جامعه بین المللی هالیوود است.»

به گفته وی «وقتی آثار مستهجن در سینمای ایران ملاک، معیار و فراگیر می‌شود تماشاگر خاص خود را نیز خواهد داشت، سینما مال ما نیست و ما دچار اشتباه هستیم.»

وی همچنین افزوده است: «سینما مال جمهوری اسلامی نیست و جزئی از جامعه جهانی صهیونیستی است و توسط کمپانی‌های صهیونیستی اداره می‌شود.»

منبع: کلمه


 
 

یک فعال کارگری:
1390/7/24

حمید حاج اسماعیلی، فعال کارگری، اعلام کرد میزان فاصله مزدی کارگران براساس خط فقر کنونی بیش از ۵۰۰ هزار تومان است. 

وی در گفتگو با ایلنا، با اعلام اینکه نرخ خط فقر بیش از ۷۰۰ هزار تومان است افزود: «در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد از جامعه کشور زیر خط فقر، گذران معیشت می‌کنند.»

حاج اسماعیلی با انتقاد ازسیاست‏های حمایتی دولت از جامعه کارگری تصریح کرد‌: «کارگران طی ۳۰ سال گذشته همواره شاهد بی‌توجهی دولت در خصوص پذیرش نمایندگان کارگری در جلسات کار‌شناسی بوده‌اند.»

به اعتقاد وی، با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، کارگران جزء گروه‌های هدفی محسوب می‌شوند که ممکن است بیش از گروه‌های دیگر آسیب ببینند.

این فعال کارگری، با تاکید بر اینکه کارگران دچار عقب ماندگی مزدی هستند، خواستار جبران فاصله مزدی کارگران در سال‌های آینده شد. 

منبع: ایلنا


 
 

سحرگاه امروز در ساری
1390/7/24

دادستان عمومی و انقلاب ساری از اجرای حکم اعدام دو نفر به اتهام قاچاق مواد مخدر در این شهر خبر داد. 

به گزارش ایسنا، ‌ اسدالله جعفری با اعلام این خبر این دو تن را از «عوامل اصلی تهیه و توزیع و در معرض فروش قرار دادن موادمخدر» دانست و تاکید کرد: «نظام مقدس جمهوری اسلامی دستگاه قضایی و مسوولان در مقابل سوداگران مرگ جدی و قاطع هستند و به وظیفه قانونی خود عمل خواهند کرد.»

بر اساس قوانین جمهوری اسلامی، حمل، نگهداری یا خرید و فروش بیش از ۳۰ گرم از مواد مخدری چون هروئین، مرفین، شیشه یا کراک مجازات اعدام است.
در ماه‌های اخیر صدور و اجرای احکم اعدام در ایران افزایش یافته است.

سازمان‌های حقوق بشری نسبت به افزایش اعدام‌ها در ایران ابراز نگرانی کرده‌اند و اتحادیه اروپا اعلام کرده که اعدام‌ها در ایران «به مرز هشدار» رسیده است.
گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر، اعدام در زمینه جرایم مواد مخدر را جریمه‌ای سنگین توصیف می‌کنند که مغایر قوانین بین‌المللی‌ست. 

منبع: ایسنا

پیشینه: 

اعدام دو «قاچاقچی مواد مخدر» در ساری

هفت مجرم در زمینه مواد مخدر در فارس اعدام شدند


 
 

1390/7/24

معاون امور اجتماعی و پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از گزارش هفت هزار مورد کودک آزاری به اورژانس اجتماعی طی یک سال گذشته خبر داد. 

علی محمد زنگانه شنبه شب پس از مراسم تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید بهزیستی هرمزگان در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در سال گذشته هشت هزار مورد همسر آزاری نیز به این اورژانس گزارش شده است.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری سازمان بهزیستی افزود: «در سال گذشته شش هزار کودک کارگر و خیابانی توسط سازمان بهزیستی ساماندهی شدند اما پس از تحویل این کودکان به خانواده‌ها به علت مشکلات فراوان خانواده‌هایشان بسیاری از آنان مجددا به خیابان‌ها باز می‌گردند.»

به گفته او، کودکان به دلایل متعددی به خیابان‌ها کشانده می‌شوند که مهم‌ترین آن‌ها نداشتن یکی از والدین و یا هر دو، بد سپرستی و فقر است. از میان کودکان خیابانی ساماندهی شده توسط سازمان بهزیستی دو سوم ایرانی و یک سوم از اتباع بیگانه افغانی و پاکستانی هستند. 

منبع: مهر

دو کودک دیگر تهرانی بر اثر کودک‌آزاری جان باختند

کودک‌آزاری در تهران باز هم قربانی گرفت

قطع دست یک کودک در تازه ترین پرونده کودک‌آزاری


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته