-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۲۴, یکشنبه

Latest News from 30Mail for 10/16/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/7/23

به گزارش رسانه‌های خبری ایران، دادگاه تجدید نظر استان تهران، حکم دادگاه بدوی پرونده جعفر پناهی را تایید کرد تا این فیلمساز به صورت قطعی به شش سال حبس تعزیری و بیست سال ممنوعیت از حضور در عرصه سینما محکوم شود.

دادگاه بدوی پرونده جعفر پناهی و محمد رسول‌اف، این دو فیلمساز را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام، مجرم شناخته بود.

برخلاف ثابت ماندن حکم اولیه آقای پناهی، حکم آقای رسول‌اف در دادگاه تجدیدنظر تغییر یافت و محکومیت شش سال زندان او به یکسال زندان کاهش پیدا کرد.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یکی از اعضای خانواده آقای پناهی گزارش داده است که این احکام از دو هفته پیش صادر شده اما به مرحله اجرا در نیامده و در حال حاضر آقای پناهی همچنان آزاد است.

آقای پناهی پس از انتخابات جنجال‌برانگیز ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ به همراه همکارش آقای رسول‌اف در اسفندماه سال ۱۳۸۸ بازداشت شده بود و پس از تحمل نزدیک به چهار ماه بازداشت با وثیقه‌ای ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

آقای پناهی البته پس از آزادی از زندان، فیلمی مستند با عنوان «این فیلم نیست» برای جشنواره کن فرانسه ساخت و به صورت پنهانی به فرانسه فرستاد.

این فیلم، که بر روی یک حافظه فلش ضبط و در دورن یک کیک جاسازی شده بود تا از ایران خارج شود، مستندی از یک روز زندگی آقای پناهی در تهران بود. 

منبع: جرس

مرتبط:

مجله تایمز: جعفر پناهی یکی از ۱۰ هنرمندی‌ست که در طول تاریخ مورد آزار قرار گرفته‌اند

درخواستی ۱۷ هزار نفری: حکم جعفر پناهی و محمد رسول‌اف لغو شود

اعتراض جشنواره فيلم «برلين» و «کارلووی واری» به حکم پناهی

همسر جعفر پناهی: جوایز همسرم را برگردانید
 


 
 

1390/7/23

معاون اولیاء، مربیان و خانواده آموزش و پرورش می‌گوید که اولیاء دانش‌آموزان موظف هستند دست‌کم ۱۰ ساعت دوره‌های آموزشی خانواده را بگذرانند.

حسین جعفری، که با خبرگزاری ایلنا گفت‌وگو می‌کرد، افزود که این آموزش‌ها از سوی مدارس برگزار می‌شود و شامل برگزاری کلاس، سخنرانی و انتشار نشریه است.

به گفته آقای جعفری، سرفصل‌های آموزش‌های خانواده مورد بازنگری قرار گرفته و مباحث «آمایش منطقه، تهاجم فرهنگی و جنگ نرم» نیز به سرفصل‌های گذشته افزوده شده است.

آقای جعفری نحوه برگزاری این دوره‌ها را به صورت حضوری، نیمه‌حضوری یا غیرحضوری ذکر کرد.

پیش از این وزیر آموزش و پرورش ایران نیز از تغییر کتاب‌های دانش‌آموزان در جهت مبارزه با جنگ نرم صحبت کرده بود

آقای حاجی‌بابایی دلیل این امر را "تغییر دشمن طی ۳۰ سال گذشته" توصیف کرده و افزوده بود که «به همین دلیل تفکر و بصیرت دانش‌آموزان باید درجهت شناسایی و مبارزه با جنگ نرم باشد.»

وزارت آموزش‌وپرورش ایران در همین راستا از تالیف کتاب جدید با عنوان "تربیت سیاسی" برای دانش‌آموزان مقطع راهنمایی و دبیرستان خبر داده بود که شامل مفاهیمی چون «جریان سیاسی، احزاب و گروه‌ها، تحلیل سیاسی، فرقه‌شناسی، ولایت فقیه و مهدویت» بود. 

منبع: ایلنا


 
 

1390/7/23

احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ایران، در نخستین ارزیابی‌اش از وضع حقوق بشر در ایران به نحوه رفتار با فعالان جامعه مدنی، آزادی اجتماعات، حقوق زنان، اقلیت‌های قومی و مذهبی، مجازات اعدام و حبس به خاطر ارتباط با نهادهای خارجی پرداخته است. 

او در بخش فعالان سیاسی شرایط میر حسین موسوی، زهرا رهنورد، مهدی کروبی و فاطمه کروبی را بسیار نگاران کننده خوانده است.

گزارشگر ویژه حقوق بشر در بخش بعدی به وضعیت روزنامه نگاران زندانی پرداخته و از احمد زیدآبادی، محمد داوری، عیسی سحرخیز، حسین رونقی مالکی، مسعود باستانی، بهمن احمدی امویی، محمد صدیق کبودوند، و کیوان صمیمی نام برده است.

وی همچنین مرگ هدی صابر در زندان در پی اعتصاب غذا و عدم رسیدگی پزشکی را یکی از نمونه‌های بسیار نگران کننده از رفتاری‌های به گفته وی اختیاری با زندانیان خوانده است.

در بخش فعالان دانشجویی که در زندان به سر می‌برند آقای شهید از جمله به عبدالله مومنی و موضوع «فشردن گردن» وی به وسیله طناب توسط بازجو تا مرز مرگ به عنوان نمونه‌ای از شکنجه زندانیان اشاره می‌کند.

او در بخش حقوق زنان با اشاره به «قوانین تبعیض آمیز» علیه زنان در ایران به آزار و بازداشت فعالین کمپین یک میلیون امضا اشاره کرده است.

احمد شهید در بخش اقلیت‌های قومی و مذهبی، با اشاره به «آزار و اذیت تاریخی» بهائیان از شدت گرفتن تبعیض‌ها از جمله محروم شدن حق تحصیلات عالیه و فرصت‌های شغلی دولتی، ‌ تخریت اموال و بازداشت بیش از ۱۰۰ نفر آنان در سال‌های اخیر از جمله زندانی شدن هفت رهبر این اقلیت شدیدا ابراز نگرانی کرده است.

او در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به آمار رسمی ۲۰۰ اعدام در ۱۰ ماه اخیر و گزارش‌ها مبنی بر ۳۰۰ اعدام مخفیانه در زندان وکیل آباد مشهد و ۱۰۰ زندانی جوان و نوجوان که در انتظار اعدام به سر می‌برند، استفاده گسترده از این مجازات را بسیار نگران کننده خوانده است.

احمد شهید نوشته است که به سبب کمبود وقت، این گزارش کوتاه‌تر از گزارش‌های بعدی‌اش خواهد بود.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ماه فروردین گذشته به تعیین یک گزارشگر ویژه برای ایران رای داد و در ماه خرداد، احمد شهید، وزیر امور خارجه سابق مالدیو را به عنوان گزارشگر ویژه انتخاب کرد.

ایران که اتهام نقض گسترده حقوق بشر را رد می‌کند با سفر احمد شهید به این کشور مخالفت کرده است.

منبع: بی‌بی‌سی


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته