-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۲۴, یکشنبه

Latest New from Green Correspondents for 10/16/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

فرج‌لله سلحشور کارگردان سینما گفته که «هنرپیشه‌های زن ایران خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند و سینمای ایران باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین‌المللی بیاورد.
خبرنگاران سبز/فرهنگ-هنر-ادبیات:
فرج‌الله سلحشور نويسنده و کارگردان حامی حکومت که در پی اثبات سرقت فيلمنامه « يوسف نبی » در دادگاه دوم که بر اساس شکايت شهاب‌الدين طاهری شکل گرفته بود، به سه سال زندان و مبلغ يک ميليارد و پانصد ميليون تومان جريمه نقدی محکوم شده است، در تازه ترين اظهار نظر جنجالی و وقیحانه خود، در واکنش به انتشار گزارش‌هايی مبنی بر احتمال حضور آنجلينا جولی در يک فيلم ايرانی گفته است: «سينمايی که فاحشه خانه است بايد برای ادامه فعاليت خود نيز فاحشه بين‌المللی بياورد.»

وی ادعا کرده است: «سينمای ايران فاحشه خانه است، مگر صبح تا شب عکس‌های هنرمندان چاپ نمی‌شود. وقتی زن‌های ما افتخارشان اين است که عکس‌های خود را به صورت نيمه عريان در اينترنت بگذارند، يعنی خودشان يک پا آنجلينا جولی هستند.»

سلحشور در ادامه اضافه کرده که «خانواده سينما صهيونيستی و هاليوودی است و بايد اذعان کرد که سينمای ايران برای ايران نيست، سينمای ايران عضوی از سينمای دنيا است.»

به گفته وی «وقتی آثار مستهجن در سينمای ايران ملاک، معيار و فراگير می‌شود تماشاگر خاص خود را نيز خواهد داشت، سينما مال ما نيست و ما دچار اشتباه هستيم.»

وی همچنين افزوده که «سينما مال جمهوری اسلامی نيست و جزئی از جامعه جهانی صهيونيستی است و توسط کمپانی‌های صهيونيستی اداره می‌شود.» فرج‌الله سلحشور از جمله سينما‌گران محافظه‌کاری است که دارای ديدگاه‌های راديکال اسلامی در حوزه هنر است.
وی در سال‌های اخير حملات گسترده‌ای به سينماگران ايران داشته و انتقاد‌های تندی در خصوص برخی فيلم‌ها٬ برنامه‌های هنری و بازيگران در حوزه سينما مطرح کرده است.

سينمای ايران عضوی از مملکت و خانواده ايران نيست.

کارگردان فيلم سينمايی حضرت يوسف(ع) در ادامه سخنان خود با اشاره به اينکه سينمای ايران جزوی از مملکت ايران و خانواده ايران نيست اظهار کرد : به دليل اينکه همه در سينما از يک قماش هستند، بايد از آنجلينا جولی نيز دعوت کنند. خانواده سينما صهيونيستی و هاليوودی است و بايد اذعان کرد که سينمای ايران برای ايران نيست، سينمای ايران عضوی از سينمای دنيا است و اگر علاقه نشان دهد که يک بازيگر بين المللی به ايران بيايد طبيعی است چون خود سينمای ايران عضوی از جامعه بين المللی هاليوود است .

وی تاکيد کرد : سينمای ايران هاليوودی است و بازيگران آن نيز هاليوودی هستند البته ذائقه انسان‌ها و سليقه آنها قابل تغيير است به نظر من اگر يک جامعه را به سمت رستگاری بردی آن جامعه به سمت ارزشها تمايل پيدا خواهد کرد. اگر به سمت زشتی ها متمايلش کردی آن جامعه به سمت زشتی ها خواهد رفت .

سلحشور ياد آور شد :وقتی آثار مستهجن در سينمای ايران ملاک، معيار و فراگير می شود تماشاگر خاص خود را نيز خواهد داشت، سينما مال ما نيست و ما دچار اشتباه هستيم و فيلم هايی مثل توبه نصوح، يوسف(ع) و حضرت محمد(ص) اندکی از فيلم های سينمای دنيا و ايران را شامل می شودکه به مقوله اسلام و جامعه دينی می پردازد.

وی تاکيد کرد : سينما مال جمهوری اسلامی نيست و جزئی از جامعه جهانی صهيونيستی است و توسط کمپانی های صهيونيستی اداره می شود.

اگر در سينمای ايران آثار مستهجن ساخته شود تعجب ندارد !

کارگردان سريال اصحاب کهف در ادامه به اوضاع سينمای ايران اشاره کرد و گفت : اگر در اين سينما آثار مستهجن ساخته شود جای تعجب ندارد، از سينمايی که هدايت آن را بنگاه های صهيونيسيت در اختيار دارد و خط و ربط آن توسط آنها داده می شود بيش از اين نيز انتظار نمی‌رود .

وی اضافه کرد: در حال حاضر سينمای هاليوود برای ما تصميم گيری می کند و ما بازيگران آن هستيم که در زمين صهيونيستی بازی می کنيم و نبايد نسبت به شرايط موجود اعتراضی داشته باشيم.

مسئولان حکومت شرايط سينمای فعلی را پذيرفته اند

اين کارگردان در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعيت سينمای ايران و نگاه مسئولان به آن گفت : جمهوری اسلامی و مسوولان آن اين سينمای مبتذل را پذيرفته‌اند، علما نيز اين سينما را پذيرفته اند و حرفی و اعتراضی ندارند و اين امر نشان‌دهنده آن است که به اين ابتذال رأی داده اند ،يعنی اين فيلم ها مورد قبول مسوولان است و اعتراض ما بی فايده است و داد زدن ما مانند ضد انقلاب‌ها و اپوزيون ها است .

وی با اشاره به مديريت سينمای کشور در دولت دهم گفت : شمقدری و سجادپورها تنها تصميم گرفتند چشم و ابروی اين سينما را درست کنند و سعی کردند اشکالات سينمايی موجود را درست کنند، در حالی که اين سينما درست نمی شود بايد مبانی آن درست شود و مبانی جديدی را برای آن به نگارش در آورد .

با ريش و جای مهر کسی مسلمان نمی‌شود


سلحشور ادامه داد : آدمی که دين و خدا و پيغمبر را قبول ندارد. اگر ريش حزب اللهی برای او بگذاريم و جای مهر را بر پيشانی او قرار دهيم آيا او مسلمان می‌شود سينمای فعلی ما نيز اينگونه است که تنها يک روسری سر هنرپيشه ها کردند و برادر برادر گفتند و چند صحنه نماز و گلدسته مساجد را گذاشتند آيا ،اينگونه سينمای ايران اسلامی می شود؟ حال معاون سينمايی آن شمقدری ،ضرغامی يا من سلحشور باشد فرقی نمی کند ماهيت سينما بايد درست  شود و آن کافر بايد شهادتينش را بگويد.

وی خاطر نشان کرد : سينمای ما ماهيتی غربی، صهيونيستی و اومانيستی دارد. اين ماهيت با اينکه بگوييم اسلام اسلام درست نمی شود، بايد ماهيت تغيير کند حال شمقدری باشد يا حتی ضرغامی و سيف الله داد باشد.هر کسی را در اين پست گذاشتند نتوانست سينمای ايران را درست کند.

وی در پايان با اشاره به اين مطلب که بايد علما و دانشمندان اسلامی به مقوله سينما ورود پيدا کنند تاکيد کرد : بايد علما و بزرگان دين ،اسلام شناسان بنشينند و اوضاع سينمای ايران را ببينند و تعريفی از سينمای درست اسلامی بدهند، اين سينما با اين ويژگی‌ها، دارای اصولی است که با اسلام در تضاد است.

سلحشور خاطر نشان کرد: سينمای ايران اگر بخواهد اسلامی شود بايد تغييراتی داشته باشد. بايد با آن مبانی فيلم نامه بنويسند و آزمايشگاهی درست کنند و قدم به قدم نيرو تربيت کنند تا سينمای ايران اسلامی شود.



 
 


جعفر پناهي كارگردان سينما به شش سال حبس تعزيري و 20 سال محروميت از ساختن فيلم، نوشتن هر نوع فيلمنامه و مسافرت به خارج از كشور و "محمد رسول‌اف" ديگر كارگردان سينماي ايران نيز به شش سال حبس تعزيري محكوم شد.
خبرنگاران سبز/جامعه:
 دادگاه تجديد نظر استان تهران حکم شش سال حبس تعزيری و ۲۰ سال ممنوعيت کاری آقای جعفر پناهی را تأييد کرده و حکم محمد رسول‌اف را از شش سال به يک‌ سال حبس کاهش داده است. وکيل جعفر پناهی تأکيد دارد که اين حکم هنوز به او ابلاغ نشده است.

به گزارش‌ وب‌سايت‌های خبری ايران، دادگاه تجديد نظر، جعفر پناهی و محمد رسول‌اف را يار ديگر به «اقدام عليه امنيت کشور از طريق اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنيت عمومی و فعاليت تبليغی عليه نظام» متهم کرده‌اند.

بر اساس کيفرخواست دادگاه بدوی، جعفر پناهی و محمد رسول‌اف هر يک به شش سال حبس تعزيری محکوم شده بودند و در اين بين جعفر پناهی همچنين به «شش سال ۲۰ سال محروميت از ساخت و کارگردانی هر نوع فيلم و نوشتن فيلمنامه و هر نوع مصاحبه با رسانه‌های نوشتاری و شنيداری و ديداری داخلی و خارجی و خروج از کشور جز برای سفر حج يا درمان ضروری، با توديع وثيقه» محکوم شده بود.


محمد رسول‌اف در جشنواره فيلم سن‌سباستين، شهريورماه ۱۳۸۸

خانواده جعفر پناهی روز شنبه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فرانسه اعلام کردند که حکم حدود دو هفته پيش صادر شده، اما تأکيد کردند که جعفر پناهی همچنان آزاد است و حکم هنوز به مرحله اجرا گذاشته نشده است.

فريده غيرت، وکيل جعفر پناهی، نيز تأکيد کرده است که تأييديه اين حکم هنوز به او ابلاغ نشده است.

در متن کيفرخواست دادگاه جعفر پناهی و محمد رسول‌اف آمده است: «اين دو قصد داشتند با ساخت فيلمی به نام «فردا» با سياه‌نمايی و منفی‌بافی درباره اوضاع اجتماعی، فرهنگی جامعه اسلامی و همراهی با فتنه‌گران اغتشاشات بعد از انتخابات دهمين دوره رياست جمهور، به نظام اسلامی ضربه بزنند.»

جعفر پناهی، ۵۱ ساله، به همراه محمد رسول‌اف، ۳۸ ساله، دهم اسفندماه سال ۱۳۸۸ توسط نيروهای امنيتی دستگير و از سوی مقام‌های جمهوری اسلامی به ساخت فيلمی در مورد انتخابات رياست جمهوری متهم شدند، اتهامی که آن زمان از سوی اين دو نفر رد شد.

در اين مدت شخصيت‌های متفاوتی به صدور حکم حبس برای اين دو هنرمند اعتراض کرده و جشنواره‌های مختلفی نظير جشنواره کن، ونيز، برلين و سارايوو نيز ناخشنودی خود را از صدور اين حکم ابراز کرده‌اند.

در چند وقت گذشته محمد رسول‌اف موفق به دريافت جايزه بهترين کارگردانی بخش نوعی نگاه جشنواره کن ۲۰۱۱ شده و جعفر پناهی نيز کالسکه طلايی جشنواره کن و جايزه افتخاری جشنواره فيلم سارايوو را دريافت کرده است.

 
 

 در اولین گزارش نماینده ویژه حقوق بشر با اشاره به موارد متعدد نقض حقوق بشر در ایران،  نسبت به وضع میرحسین موسوی و مهدی کروبی ابراز نگرانی شدید کرده است.
خبرنگاران سبز/حقوق بشر:
 عصر جمعه نسخه ای از گزارش احمد شهيد، گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ايران، در اختيار بی بی سی فارسی قرار گرفت. اين سند که قرار است تا ساعاتی ديگر به طور رسمی منتشر شود، نخستين ارزيابی آقای شهيد از وضع حقوق بشر در ايران است.

او نوشته است که به سبب کمبود وقت، اين گزارش کوتاه تر از گزارش های بعدی اش خواهد بود. اين سند به غير از مقدمه، شيوه تحقيق و نتيجه، دارای بخش "وضعيت حقوق بشر" است که به شش فصل تقسيم می شود:
نحوه رفتار با فعالان جامعه مدنی ( به وضعيت فعالان سياسی روزنامه نگاران فعالان دانشجويی، هنرمندان، وکلا و فعالان محيط زيست می پردازد)
آزادی اجتماعات
حقوق زنان
اقليت های قومی و مذهبی
مجازات اعدام
حبس به خاطر ارتباط با نهادهای خارجی

آقای شهيد در بخش فعالان سياسی از گفتگوهايش با دو شاهد مطلع می نويسد که با او در مورد وضع مير حسين موسوی، زهرا رهنورد، مهدی کروبی و فاطمه کروبی، از رهبران مخالفان دولت در ايران، صحبت کرده اند.

احمد شهيد درباره وضع ميرحسين موسوی و مهدی کروبی ابراز نگرانی کرده است.
او شرايط اين چهار نفر را بسيار نگران کننده خوانده است و از زبان يکی از شاهدان می گويد: "آقای موسوی و خانم رهنورد بدون تفهيم هر گونه اتهامی از بهمن ماه سال گذشته در خانه هايشان حبس شده اند. شرايطی که هر دو آن را زندانيان حکومت می خوانند."
وضع مهدی کروبی هم در اين گزارش به طور مفصل از زبان شاهد ديگر شرح داده شده است. او می نويسد که ارتباط آقای کروبی کاملا با دنيای خارج قطع شده است و در طول ماه های بازداشت خانگی فقط شش بار موفق به ديدار با اعضای خانواده اش شده است و در نهايت روز ۲۵ تير ماه از منزل خود به محل ديگری منتقل شده است.
بر اساس اين گزارش، همه آنها در دوران بازداشت از ديدار و ارتباط آزادانه با اعضای خانواده های خود، دسترسی به روزنانه ها و اخبار و نيز رسيدگی به نيازهای درمانی و معاينه توسط پزشک مورد اعتمادشان محروم بوده اند.

احمد شهيد در بخش بعدی به وضعيت روزنامه نگاران زندانی پرداخته و از ميان ۳۴ روزنامه نگاری که به استناد نامه کميته دفاع از روزنامه نگاران در ايران زندانی هستند از احمد زيدآبادی، محمود داوری، عيسی سحرخيز، حسين رونقی مالکی، مسعود باستانی، بهمن احمدی امويی، محمد صديق کبودوند، تقی رحمانی و کيوان صميمی نام برده و موارد محروميت آنها از حقوق اوليه شهروندی را شرح داده است.
وی احکام "اختياری و مستبدانه" زندان برای آنها و رفتار "تبعيض آميز" با آنان را موجب نگرانی شديد دانسته است.

آقای شهيد همچنين مرگ هدی صابر در زندان در پی اعتصاب غذا و عدم رسيدگی پزشکی را يکی از نمونه های بسيار نگران کننده از رفتاری های به گفته وی اختياری با زندانيان خوانده است.

در بخش فعالان دانشجويی که در زندان به سر می برند آقای شهيد از عبدالله مومنی، رامين پرچمی، علی مليحی و آرش صادقی به عنوان نمونه نام می برد و از شکنجه آنها خبر می دهد.
از جمله، اين گزارش به "فشردن گردن" عبدالله مومنی به وسيله طناب توسط بازجوی او تا مرز مرگ به عنوان نمونه ای از شکنجه زندانيان اشاره می کند.
وی همچنين محروم کردن اين دانشجوی زندانی از دريافت خدمات درمانی را نمونه نقض حقوق ابتدايی آنان خوانده است.

گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در بخش هنرمندان گزارش خود از حکم شش سال حبس برای کارگردانان سرشناس سينمای ايران، جعفر پناهی و محمود رسول اف و حکم پنج سال زندان که در غياب محسن نامجو برای اين خواننده صادر شده، به عنوان نمونه های نقض حقوق بشر انتقاد کرده است.
آقای شهيد در بخش وکلا، با استناد به گزارش شيرين عبادی؛ وکيل و برنده جايزه صلح نوبل، می گويد ۴۲ وکيل دادگستری در ايران عمدتا به خاطر دفاع از موکلين شان با آزار و اذيت، بازداشت، زندان و محدوديت در انجام وظايف وکالت مواجه شده اند.
در صدر اين فهرست، نام نسرين ستوده و حکم ۱۱ سال زندان و ۲۰ سال محروميت از وکالت در دادگاه بدوی قرار دارد.


اين گزارش در بخش حاميان محيط زيست، به بازداشت دست کم ۶۰ نفر در پی اعتراضات مردم به خشک شدن درياچه اروميه اشاره می کند و از سرکوب حق اعتراض و آزادی بيان ابراز نگرانی می کند.
آقای شهيد برای نمونه از خانم فرانک فريد که از زمان اين اعتراضات در زندان تبريز به سر می برد نام برده است.
اين گزارش در آغاز فصل آزادی اجتماعات با يادآوری به رسميت شناخته شدن حق مردم برای تجمع مسالمت آميز در کنوانسيون جهانی حقوق بشر که دولت ايران به آن پيوسته و بايد آن را رعايت کند از "نقض گسترده" اين حق در ايران انتقاد کرده است.


آقای شهيد برای نمونه می گويد دولت ايران از صدور مجوز برای راهپيمايی در سالروز انتخابات رياست جمهوری سال ۸۸ خودداری کرد. او همچنين می گويد ماموران امنيتی از تجمع های کوچک تر از جمله گردهم آمدن دوستان و اقوام برای تشييع جنازه عزت الله سحابی ممانعت به عمل آوردند.

او در بخش حقوق زنان با اشاره به "قوانين تبعيض آميز" عليه زنان در ايران به تلاش های فعالان حقوق آنان پرداخته است.

او می نويسد: "برای مثال زنانی که برای برابری حقوق زنان در کمپين يک ميليون امضا فعاليت می کرده اند به صورت مکرر مورد آزار و اذيت قرار می گيرند، تهديد، بازجويی و بازداشت می شوند."
اين گزارش همچنين از برخوردهای خشن پليس با زنانی که پوشش آنها مورد تاييد حکومت نيست به شدت انتقاد کرده است و از احکام زندان فعالان سياسی و اجتماعی از جمله بهاره هدايت، عضو دفتر تحکيم وحدت‌ که به نه سال و نيم زندان محکوم شده و محبوبه کرمی، که محکوميت سه سال زندان را می گذراند به عنوان مثال های نقض آزادی های ابتدايی نام برده است.
آقای شهيد در بخش اقليت های قومی و مذهبی، از "نقض گسترده" حقوق اساسی اين بخش بزرگ از جامعه، توسط دولت ايران انتقاد کرده است.
او با اشاره به "آزار و اذيت تاريخی" بهائيان از شدت گرفتن تبعيض ها از جمله محروم شدن حق تحصيلات عاليه و فرصت های شغلی دولتی،‌ تخريت اموال و بازداشت بيش از ۱۰۰ نفر آنان در سال های اخير از جمله زندانی شدن هفت رهبر اين اقليت شديدا ابراز نگرانی کرده است.
اين گزارش می گويد نقض حقوق اساسی اقليت های مذهبی به بهاييان محدود نمی شود.
بنا بر اين سند، مسيحيان به ويژه کسانی که از ساير اديان به ويژه اسلام به مسيحيت گرويده اند به زندان می افتند و احکام سنگين از جمله اعدام برايشان صادر می شود.
از پرونده يوسف ندرخانی که بنا بر گزارش ها، در ۱۹ سالگی به مسيحيت گرويده است به عنوان نمونه ياد شده است.


آقای شهيد می نويسد: "صوفيان نيز در جمهوری اسلامی ايران با نقض آزادی انجام آيين های مذهبی و محدوديت های گسترده و تبعيض های گسترده رو به رو هستند."
او از برخورد های اخير با دراويش و حکم چهار سال زندان برای غلامعباس زارع حقيقی يکی از دروايش گنابادی، ابراز نگرانی کرده است.
او همچنين از محدوديت های جاری برای رهبران مذهبی شيعيان که با سياست های حکومت مخالفت کرده اند از جمله آيت الله يوسف صانعی و احمد قابل انتقاد کرده است.
در اين گزارش به عدم صدور مجوز ساخت مسجد برای اهل تسنن در تهران و "حمله به محل عبادت آنها و بازداشت روحانی حاضر در محل" به عنوان نمونه های اين محدوديت ها استناد شده است.
آقای شهيد از افزايش چشمگير اعدام ها در زندان های ايران به شدت انتقاد کرده است.


او با اشاره به آمار رسمی ۲۰۰ اعدام در ۱۰ ماه اخير و گزارش ها مبنی بر ۳۰۰ اعدام مخفيانه در زندان وکيل آباد مشهد و ۱۰۰ زندانی جوان و نوجوان که در انتظار اعدام به سر می برند، استفاده گسترده از اين مجازات را بسيار نگران کننده خوانده است.
احمد شهيد در پايان اين گزارش ابراز اميدواری کرده است که حکومت ايران راه را برای گفتگوی سازنده باز کند.
او بار ديگر با ابراز نگرانی از وضعيت زندانيان سياسی، از مقام های جمهوری اسلامی خواسته است اجازه دهند او به ايران سفر کند.

 
 


بر اين اساس، ضمن تاکيد بر ضرورت ادامه تلاش برای تعامل و متقاعد کردن مسئولان امر به پذيرش حق حاکميت مردم بر پايه اصول مصرح قانون اساسی و تن دادن آنان به تامين حداقل شرايط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه، به‌صراحت اعلام می‌کنيم، در صورت ادامه وضع موجود، کمترين چشم‌انداز روشنی برای صيانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت....
خبرنگاران سبز/سیاست:
۱۴۳ فعال سياسی با نگارش نامه ای به سيد محمد خاتمی، رييس جمهور پيشين کشورمان با اشاره به اين که با گذشت بيش از سه ماه از تاريخ اعلام شرايط انتخابات، کوچکترين نشانه ای دال بر اراده حاکمان برای تامين آن شروط قانونی و انسانی ملاحظه نمی‌شود، تصريح کرده اند: در ماه‌های اخير، محدوديت بيشتری برای فعالان سياسی، زندانيان و خانواده‌های ايشان ايجاد شده تا جايی که نهادهای امنيتی حتی در ماه مبارک رمضان از برگزاری مراسم احيای شبهای قدر و ميهمانی‌های افطار آنان جلوگيری کردند.

اين فعالان و کنشگران سياسی که تعدادی از آن ها نيز از داخل زندان ها اين نامه را امضا کرده اند خطاب به سيد محمد خاتمی خاطر نشان کرده اند: مقامات حتی اعتراض مدنی و آرام عليه تخريب محيط زيست را نيز برنتافتند. از اين‌رو، بی‌شک شما نيز تاييد می‌کنيد که با توجه به ادامه حصر غيرقانونی آقايان مهندس ميرحسين موسوی، حضرت حجت الاسلام مهدی کروبی و خانم زهرا رهنورد، ادامه بازداشت غيرقانونی بسياری از فعالان سياسی و اجتماعی و فقدان نهاد مستقل مجری و ناظر انتخابات، حداقل شرايط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه وجود ندارد.

در بخشی از اين نامه همچنين آمده است: ضمن تاکيد بر ضرورت ادامه تلاش برای تعامل و متقاعد کردن مسئولان امر به پذيرش حق حاکميت مردم بر پايه اصول مصرح قانون اساسی و تن دادن آنان به تامين حداقل شرايط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه، به‌صراحت اعلام می‌کنيم، در صورت ادامه وضع موجود، کمترين چشم‌انداز روشنی برای صيانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت.

متن کامل اين نامه که در اختيار کلمه قرار گرفته به شرح زير است:

به نام خدا

حضرت حجت الاسلام سيدمحمد خاتمی

با سلام و آرزوی تندرستی و توفيق شما

همچنان‌که به‌خوبی می‌دانيد، مردم ميهن عزيز ما ايران در برابر شرايط پيچيده و سختی قرار داده شده‌اند. در حوزه اجتماعی انحطاط اخلاقی و بر باد رفتن سرمايه‌های اجتماعی، گسترش روزافزون فساد، فزون طلبی و سوء استفاده‌های کلان، بنيان جامعه را به‌شدت تهديد می‌کند. از اين گذشته اعمال سياست‌های اجتماعی غير قابل دفاع جامعه را به‌سوی فروپاشی سوق داده و به سقوط ارزشهای اجتماعی و گسترش روزافزون انواع جرايم و مشکلات اجتماعی منجر شده است. در حوزه اقتصادی، اعمال سياستهای نادرست موجب شده هر روز نسبت به روز پيش از آن وضعيت معيشتی مردم سخت‌تر، رشد اقتصادی پايين‌تر، زيرساخت‌ها در معرض تلاشی بيشتر و فساد در ساختارهای موجود گسترده‌تر شود. در عرصه سياسی نيز تسلط نظاميان و مقامات امنيتی موجب شده که علاوه بر انسداد سياسی، جمع کثيری از حاميان عدالت و آزادی راهی زندانها شوند و حداقل حقوق شهروندی آنان نقض شود. در عرصه بين‌الملل نيز به علت ندانم‌کاريهای مسئولان و تعارض و تناقض در موضع گيری ها و عدم توجه آنان به شرايط جهانی پس از جنگ سرد، روند انزوای ايران تشديد و منافع ملی کشور در معرض مخاطره قرار گرفته است.

در چنين شرايطی و زير نفوذ و سلطه روزافزون مقامات نظامی و امنيتی در همه ارکان اجرايی، قضايی و تقنينی، حاکمان وعده برگزاری انتخابات آزاد می‌دهند و انتظار دارند مردمی که اميد هرنوع تغيير و بهبود در زندگی خود را از دست داده اند، پای صندوق‌های رای بروند تا آراء‌شان در قربانگاه طالبان انحصاری قدرت ذبح شرعی شود.

جناب آقای خاتمی

شما چندی پيش با تاکيد بر حق مردم برای برگزاری انتخابات آزاد وبا ابراز نگرانی از شرايط کنونی، که هر گونه انتظار نسبت به سلامت انتخابات آينده را منتفی می‌کند، شرط هايی را برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه مطرح کرديد که مهمترين آنها عبارت بودند از:

- رفع حصر خانگی آقايان ميرحسين موسوی ، مهدی کروبی و همسرانشان

- آزادی همه زندانيان سياسی

- آزادی فعاليت احزاب و مطبوعات مستقل و اصلاح طلب

- از بين رفتن فضای امنيتی

- ايجاد نهادهای ناظر و مجری مستقل انتخابات و رفع هرگونه شائبه جانبداری آنان از رقبای انتخاباتی

اکنون و با گذشت بيش از سه ماه از تاريخ اعلام شرايط جنابعالی، کوچکترين نشانه ای دال بر اراده حاکمان برای تامين آن شروط قانونی و انسانی ملاحظه نمی‌شود. برعکس، در ماه‌های اخير، محدوديت بيشتری برای فعالان سياسی، زندانيان و خانواده‌های ايشان ايجاد شده تا جايی که نهادهای امنيتی حتی در ماه مبارک رمضان از برگزاری مراسم احيای شبهای قدر و ميهمانی‌های افطار آنان جلوگيری کردند. مقامات حتی اعتراض مدنی و آرام عليه تخريب محيط زيست را نيز برنتافتند. از اين‌رو، بی‌شک شما نيز تاييد می‌کنيد که با توجه به ادامه حصر غيرقانونی آقايان مهندس ميرحسين موسوی، حضرت حجت الاسلام مهدی کروبی و خانم زهرا رهنورد، ادامه بازداشت غيرقانونی بسياری از فعالان سياسی و اجتماعی و فقدان نهاد مستقل مجری و ناظر انتخابات، حداقل شرايط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه وجود ندارد.

بر اين اساس، ضمن تاکيد بر ضرورت ادامه تلاش برای تعامل و متقاعد کردن مسئولان امر به پذيرش حق حاکميت مردم بر پايه اصول مصرح قانون اساسی و تن دادن آنان به تامين حداقل شرايط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه، به‌صراحت اعلام می‌کنيم، در صورت ادامه وضع موجود، کمترين چشم‌انداز روشنی برای صيانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت.

در پايان لازم می‌دانيم سپاس‌مان را به‌خاطر استواری، صراحت و شجاعت شما در دفاع از آزادی و حق حاکميت مردم ايران اعلام کنيم، و ضمن تاکيد بر پشتيبانی از مواضع و ديدگاه‌های جنابعالی، مصرانه خواستار تداوم تلاش‌ها و اقدامات اصلاح طلبانه‌تان برای جلوگيری از سقوط بيشتر کشور در سراشيب بحران‌های داخلی و بين‌المللی باشيم.

جمعی از فعالان سياسی و اجتماعی

۲۳مهرماه ۱۳۹۰

۱-زهره آغاجری

۲-حميد امين اسماعيلی

۳-مهدی امينی زاده

۴-مرتضی اميری جرقويه

۵-مرتضی اشفاق

۶-محمد ابراهيم زاده

۷-حميد احراری

۸-اکبر بديع زادگان

۹-ابوالفضل بازرگان

۱۰-ملکه بازرگان

۱۱-مجتبی بديعی

۱۲-محمد بهزادی

۱۳- محمد حسين بنی اسدی

۱۴- عماد بهاور

۱۵- صفا بيطرف

۱۶- حبيب اله پيمان

۱۷- وفا تابش

۱۸- مصطفی تاج­زاده

۱۹- علی­رضا تاجيک

۲۰-غلامحسين تکفلی

۲۱- مصطفی تنها

۲۲– رضا تهرانی

۲۳- غلامعباس توسلی

۲۴- محمد توسلی

۲۵- مرتضی توکل

۲۶- مجيد جابری

۲۷- مهرنوش جعفری

۲۸- جلال جلالی زاده

۲۹- حميدرضا جلايی پور

۳۰- نجف قلی حبيبی

۳۱- محمود حجتی

۳۲- سيد صفدر حسينی

۳۳- سيد محمود حسينی

۳۴- جمشيد حقگو

۳۵- بهزاد حق پناه

۳۶-ابوالفضل حکيمی

۳۷- عبدالکريم حکيمی

۳۸- مجيد حکيمی

۳۹- محمد رضا حمسی

۴۰- جعفر خائف

۴۱- هادی خانيکی

۴۲- حسين خليلی اردکانی

۴۳- محمدعلی خليلی اردکانی

۴۴- ابراهيم خدادادی

۴۵- سيد امير خرم

۴۶- محمدحسين خوربک

۴۷- محمد علی دادخواه

۴۸- مصطفی درايتی

۴۹-عليرضا دليرثانی

۵۰- مصيب دوانی

۵۱- محمد صادق رسولی

۵۲- احد رضايی

۵۳- فاطمه راکعی

۵۴- بهمن رضاخانی

۵۵- فيروزه رضازاده صابر

۵۶- علی­رضا رجايی

۵۷- محمد جواد رجاييان

۵۸- تقی رحمانی

۵۹- حسين رفيعی

۶۰- اعظم طالقانی

۶۱- رضا رييس طوسی

۶۲- عبدالله رمضان زاده

۶۳- جمال زره ساز

۶۴- فياض زاهد

۶۵- حسين زمان

۶۶- محمد ابراهيم زمانی

۶۷- پرويز زندی نيا

۶۸- حيدر زنديه

۶۹- عليرضا ساريخانی

۷۰- مصطفی سبطی

۷۱- محمد ستاری فر

۷۲- بيوک سعيدی

۷۳- عبدالفتاح سلطانی

۷۴- داوود سليمانی

۷۵- سميعی زاده

۷۶-سياسی راد

۷۷- علی اصغر شاپوريان

۷۸- حسين شاه­حسينی

۷۹- علی شکوری راد

۸۰- سعيد شيرکوند

۸۱- احمد شيرزاد

۸۲- ابراهيم شاکری

۸۳- الله وردی شمبوری

۸۴- هاشم صباغيان

۸۵- احمد صدر حاج سيد جوادی

۸۶- اسماعيل صحابه

۸۷- بهروز صحابه تبريزی

۸۸- فضل الله صلواتی

۸۹- کيوان صميمی

۹۰- کريم عابدی

۹۱- فيض ­الله عرب ­سرخی

۹۲- محمود عمرانی

۹۳- علی عليزاده نايينی

۹۴- عليرضا علوی تبار

۹۵- علی اصغر غروی

۹۶- عليرضا غروی

۹۷- سعيد غفارزاده

۹۸- علی غفرانی

۹۹- فريده غيرت

۱۰۰- اکبر طاهری قزوينی

۱۰۱- محمد فريد طاهری قزوينی

۱۰۲- هادی قابل

۱۰۳- نظام­الدين قهاری

۱۰۴- مقصود فراستخواه

۱۰۵- غفار فرزدی

۱۰۶- حسن فريد اعلم

۱۰۷- حسين کاشفی

۱۰۸- داوود کريمی

۱۰۹- محمد کيانوش راد

۱۱۰- رحمان کارگشا

۱۱۱- فاطمه گوارايی

۱۱۲- فريده ماشينی

۱۱۳- مرتضی مبلغ

۱۱۴- زهرا مجردی

۱۱۵- فخرالسادات محتشمی پور

۱۱۶- اروج علی محمدی

۱۱۷- محسن محققی

۱۱۸- سيد علی محمودی

۱۱۹- سعيد مدنی

۱۲۰- مرضيه مرتاضی لنگرودی

۱۲۱- علی مومنی

۱۲۲- محمود مومنی

۱۲۳- وحيد ميرزاده

۱۲۴- مصطفی مسکين

۱۲۵- محمد جواد مظفر

۱۲۶- مهدی معتمدی مهر

۱۲۷- عباس مصلحی

۱۲۸- شهاب محمودی

۱۲۹- خسرو منصوريان

۱۳۰- محسن ميردامادی

۱۳۱- احمد ميدری

۱۳۲- حسين نورانی نژاد

۱۳۳- محمد نعيمی ­پور

۱۳۴- محمود نکوروح

۱۳۵- صديقه وسمقی

۱۳۶- شمس ­الدين وهابی

۱۳۷- هادی هاديزاده

۱۳۸– عليرضا هندی

۱۳۹- احسان هوشمند

۱۴۰- ناصر هاشمی

۱۴۱- فريد يحيايی

۱۴۲- ابراهيم يزدی

۱۴۳- محمود يگانلی

بدون ديدگاه


 
 



 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به greencorrespondents-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به greencorrespondents@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته