-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۲۵, جمعه

Latest News from 30Mail for 09/16/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/6/24

مدير كل اجتماعي استانداري تهران خبر از ممنوعیت  سرو خرچنگ، هشت‌پا و صدف در رستوران‌های تهران داد. او گفت آمار دقيقي از رستوران‌‌هايي كه غذاي حرام توزيع مي‌كنند، نداريم.

محمدعلی عرفان‌منش، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس تاکید کرد: «مطمئنا تعداد این رستوران ها در تهران کمتر از انگشتان دست است و با آنها برخورد شده است.»

مدیرکل اجتماعی استانداری تهران درباره ارائه این غذاها در 160 رستوران در تهران گفت: «افرادی که اعلام می کنند در 160 رستوران در استان تهران غذای حرام توزیع می شود آدرس رستوران ها را مشخص کنند.»

به گفته آقای عرفان منش تمامی رستوران هایی که در استان تهران این غذاها را توزیع می کردند جمع آوری شده و به متخلفان تذکر داده شده است.

منبع: فارس


 
 

1390/6/24

دفتر محمود احمدی‌نژاد در اطلاعیه‌ای، اسفندیار رحیم‌مشایی را از ارتباط با اختلاس سه هزار میلیارد تومانی تبرئه کرده و رسانه‌ها را به «تخریب دولت» متهم کرده است.

در این اطلاعیه که دیروز ۲۳ شهریور منتشر شده، اعلام شده که بین نامه اسفندیار رحیم‌مشایی به دو وزیر برای واگذاری سهام شرکت فولاد خوزستان و مسئله اختلاس بانکی سی هزار میلیارد ریالی «هیچ سنخیتی وجود ندارد» و اخبار پیرامون آن نتیجه «سیاست تخریب دولت» توسط روزنامه‌ها و سایت‌های زنجیره‌ای خوانده شده است.

طبق این اطلاعیه، آقای مشایی در این نامه بر اساس «مسئولیت ذاتی و طبیعی خود» اقدام به ابلاغ نظر محمود احمدی‌نژاد کرده است.

بر اساس این نامه، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در مهر سال ۸۹ از وزرای راه و اقتصاد خواسته است که در واگذاری سهام شرکت فولاد خوزستان به «گروه امیر منصور آریا» که به گزارش برخی وب‌سایت‌های خبری به اختلاس سه هزار میلیارد تومانی شبکه بانکی متهم است، سرعت بخشند.

در روزهای گذشته، خبر اختلاس سه هزار میلیارد تومانی در ایران که بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ ایران شناخته شد، همراه با اخباری مبنی بر ارتباط «جریان انحرافی» با این اختلاس بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های ایران داشته است.

اما این اطلاعیه تاکید دارد که این واگذاری بر اساس قانون بودجه سال ۸۹ دولت اجازه داده شد تا از محل فروش پروژه‌های دولتی، پروژه‌های جدیدی را اجرا نماید و وزارت راه مسئول اجرای پروژه و وزارت اقتصاد مسئول واگذاری سهام واحدهای دولتی، با موافقت رئیس‌جمهوری دست به این اقدام زده است.

همچنین در اطلاعیه نوشته شده وب‎سایت‌های خبری مشرق و فارس و روزنامه‌های کیهان و تهران‌امروز که این خبر را منتشر کرده‌اند، با انحراف افکار عمومی از مسائل پشت پرده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، «دولت پاک و ضد فساد» را به مشارکت در این قضیه متهم کرده‌اند.

منبع: سایت احمدی‌نژاد و مردمک


 
 

1390/6/24

صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه در حکم ویژه‌ای غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور را به عنوان مسئول نظارت بر پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی اخیر منصوب و از وی خواست تا پیگیر درخواست اشد مجازات برای متخلفین این پرونده باشد.

در حکم صادق لاریجانی با اشاره به تشکیل پرونده فساد مالی گسترده در استان خوزستان و روند تشکیل آن، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای به عنوان «چهره‌ای شناخته شده و مورد اعتماد دستگاه قضایی و نظام» معرفی شده و به وی مأموریت داده شده است تا «با نظارت دقیق و همه‌جانبه به کلیه مراحل رسیدگی به این پرونده» اقداماتی را «تا حصول نتیجه نهایی» پیگیری کند.

از جمله این اقدامات «رسیدگی سریع، قاطع و همه‌جانبه به پرونده» و «شناسایی و تحقیق از کلیه متهمان در هر رده و مقام»، «درخواست اشد مجازات برای همه کسانی که اتهام آنان بر اساس تحقیقات به‌عمل آمده محرز است»، «ارجاع پرونده به یکی از قضات مجرب»، و جلوگیری «از دخالت افراد و مقامات غیرمسئول و برخورد شدید با متخلفان وفق موازین قانونی» است.

رئیس قوه قضائیه همچنین از دستگاه‌های مسئول اعم از اجرایی، امنیتی و انتظامی خواسته است تا ضمن همکاری همه جانبه با دستگاه قضایی، متخلفان را تحت پیگرد قانونی قرار دهند.

در این حکم همچنین بر «رعایت کلیه موازین شرعی و قانونی در رسیدگی به اتهامات متهمان و اجتناب از افشای نام آنان قبل از صدور حکم قطعی و نظارت دقیق بر عملکرد کلیه ضابطان در انجام وظایف قانونی» تأکید شده و خواسته شده است که با اطلاع‌رسانی «صحیح، دقیق و به‌موقع» از نشر شایعات در عین حال هرگونه بزرگنمایی اجتناب شود.

همچنین رئیس دستگاه قضایی خواسته است که «همه مسئولان اجرایی خصوصاً مدیران بانک‌ها، به جای اظهارنظرهای غیرمسئولانه، به وظایف قانونی خود در حفظ اموال عمومی و نظارت بر عملکرد مدیران در رده‌های مختلف اقدام کنند.»

آقای لاریجانی در پایان به مردم اطمینان داده که «دستگاه قضایی ذره‌ای از وظیفه ذاتی خویش در کشف جرم و تعقیب مجرمان خصوصاً مفسدان اقتصادی کوتاه نخواهد آمد و علی‌رغم همه کارشکنی‌ها از ناحیه صاحبان قدرت و ثروت به مبارزه بی‌امان با چپاولگران اموال عمومی ادامه خواهد داد.»

ماجرای موسوم به "اختلاس سه هزار میلیارد تومانی" به پرونده اتهامات صاحب چند شرکت ارتباط دارد که گفته می شود از طریق تبانی با رئیس شعبه بانک صادرات در کارخانه فولاد خوزستان، به گشایش اسناد اعتباری به مبلغ چندین میلیارد تومان مبادرت کرده بی آنکه تمام یا دست کم بخش عمده ای از وجه این اعتبار نامه ها را پرداخته باشد.

بنابر اعلام بانک صادرات، این اختلاس در سال ۱۳۸۶ آغاز شده و در سال ۸۸ رقمش کمتر از ۸۰ میلیارد تومان بوده اما در سال ۱۳۸۹ به ۸۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری به ۲۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

هنوز جزئیات و نحوه اختلاس روشن نیست، اما مدیرعامل بانک صادرات گفته است که گزارش بازرسان بانک مرکزی از این اختلاس آماده شده و به زودی منتشر می شود.

بنابر گزارش ها، فردی که صاحب یک باشگاه لیگ برتر فوتبال و یک کارخانه آب معدنی است، به همراه مدیر عامل یک شعبه بانک صادرات در خوزستان و معاونش در رابطه با این اختلاس دستگیر شده اند.

منبع: ایسنا، رادیو فردا و بی‌بی‌سی


 
 

شیرین عبادی در نامه‌ای به احمد شهید:
1390/6/24

شیرین عبادی در نامه ای به گزارشگر ویژه حقوق بشر از وی خواسته است از هر طریق ممکن نسبت به نقض حقوق بشر در ایران اعتراض کرده و توجه دولت جمهوری اسلامی ایران را به رعایت و تضمین حقوق شهروندان خود جلب کند.

خانم عبادی در این نامه به  بازداشت عبدالفتاح سلطانی، دستگیری و ایجاد مزاحمت های خلاف قانون برای اعضای موسس و کارکنان کانون مدافعان حقوق بشر و همچنین سایر فعالان حقوق بشر پرداخته است.

در این نامه خطاب به احمد شهید آمده است: «همکار اینجانب آقای عبد الفتاح سلطانی – وکیل دادگستری و یکی‌ از موسسین کانون مدافعان حقوق بشر  -  در تاریخ ۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۰ بعد از مطالعه پرونده یکی‌ از موکلین خود در راهروی ساختمان دادگاه انقلاب توسط مامورین امنیتی دستگیر شد.»

او می‌نویسد: «مأمورین امنیتی همراه وی به خانه و دفتر وکالت او رفته  و بدون ارائه حکمی مبنی بر اجازه بازرسی، دفتر وکالت و منزل وی را تفتیش و تعدادی از اوراق مربوط به پرونده‌های وکالتی، سایر اوراق و اسناد و کامپیوتر متعلق به فرزندان وی را ضبط کرده و با خود می برند.»

شیرین عبادی در ادامه به بازداشت محمد سیف زاده، یکی دیگر از موسسین کانون مدافعان حقوق بشر اشاره کرده و نوشته است: «ایشان به علت نوشتن یک نامه به آقای خاتمی در خصوص وضعیت دادگستری ایران مجددا به اتهام نشر اکاذیب تحت محاکمه قرار گرفته اند.»

خانم عبادی در ادامه افزوده است: «متاسفانه برای  کلیه افرادی که با کانون مدافعان حقوق بشر همکاری داشته اند ، پرونده کیفری تشکیل شده  که از آن جمله می توان به خانم ها ، نرگس محمدی، مهناز پراکند و آقایان ، عبدالرضا تاجیک ، هادی اسماعیل زاده و  مجید پور استاد اشاره کرد. برای عده ای نیز حکم محکومیت صادر شده است که می توان از خانم نسرین ستوده و آقایان محمد علی دادخواه  و محمد سیف زاده نام برد.»

در پایان این نامه آمده است: «بنا بر مراتب فوق و نظر به اینکه دادگاه های انقلاب در ایران طبق برخی احکام صادره ، صراحتا فعالیت های حقوق بشری را در ردیف جرائم سنگین تلقی نموده و مدافعان حقوق بشر را مورد مجازات قرار داده اند، توجه آن مقام محترم را به عدم امنیت جانی و شغلی مدافعان حقوق بشر در ایران جلب می کنم و تقاضا دارم از هر طریق ممکن نسبت به نقض حقوق بشر در ایران اعتراض کرده و توجه دولت جمهوری اسلامی ایران را به رعایت و تضمین حقوق شهروندان خود جلب نموده  و از کلیه امکانات بین المللی خود برای اصلاح وضعیت موجود استفاده نمائید.»

منبع: جرس


 
 

1390/6/24

دکتر محمد ملکی در پی انتشار نامه‌ای که به گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل نوشته بود ممنوع الخروج شد. 

این حکم، صبح روز چهارشنبه ۲۳ شهریورماه، در ابلاغیه‌ای به منزل دکتر محمد ملکی تحویل شد. 

این حکم با تاریخ ثبت ۱۹ شهریور، و با سربرگ قوه قضاییه و از طرف شعبه دوم دادیاری دادسرای تهران ارسال شده، و به نوشته جرس ظاهرا ارتباطی با پرونده زندان و محاکمه اخیر وی نداشته و مستقل از آن است.

محمد ملکی روز ۱۷ شهریور نامه‌ای را خطاب به احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران منتشر کرد که در آن، از فشار‌ها و شکنجه‌هایی که در دورانهای مختلف زندان در ۳۲ سال گذشته بر وی رفته، سخن گفته بود.

وی در این نامه برای دیدار با احمد شهید اعلام آمادگی کرده و نوشته بود حاضر است «حقایقی را که خود شاهد آن‌ها در زندانهای نظام ولایی» بوده برای وی ذکر کند و «پای هزینه آن» نیز بایستد.

این استاد بازنشسته دانشگاه تصریح کرده بود: «من شهادت خواهم داد که در دهه ۶۰ شمسی چگونه زندانیان جوان و دانشجویان اعم از زن و مرد را پس از شکنجه بسیار، ده ده و صد صد هر شب برای اعدام می‌بردند و آن‌ها به سوی سرنوشت می‌رفتند و در راه سرود می‌خواندند.» 

منبع: جرس


 
 

1390/6/24

حکم ۵۰ ضربه شلاق سمیه توحیدلو، دانشجوی دکترای جامعه شناسی و از فعالان ستاد میرحسین موسوی روز گذشته اجرا شد.

خانم توحیدلو روز گذشته برای اجرای حکم شلاق راهی زندان اوین شد و حکم در حالی که زنجیر به دست و پایش بسته بودند، اجرا شد.

سمیه توحیدلو از فعالان ستاد موسوی نقش زیادی در برپایی زنجیره انسانی سبز از راه آهن تا تجریش داشت و از برنامه ریزان اصلی آن بوده است.

وی پس از اینکه با قید وثیقه از زندان آزاد شد،  به یک سال زندان و پنجاه ضربه شلاق محکوم شد.

به گزارش جرس، حکم یک سال زندان وی بخشیده شد اما حکم شلاق این دانشجوی دکترای جامعه شناسی روز گذشته در اوین توسط یک بازجوی مرد انجام شد.

او عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشکده فنی سالهای ۷۶ تا ۸۰ ، عضور شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه تهران، دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تهران و نویسنده وبلاگ بر ساحل سلامت است. توحیدلو یکی از اعضای فعال ستاد میرحسین موسوی در زمان انتخابات ریاست جمهوری بود که فردای انتخابات بازداشت شد.

غرورم شکست
توحیدلو پس از اجرای حکم در وبلاگ خود نوشت:  خوشحال باش. قصدت تحقیر بود. اعتراف می کنم احساس تحقیر شدگی تمام وجودم را سوزاند. آنقدر که گمان نبرم که تکرار شدنی باشد.
بالاخره تتمه آن انشای بلند بالا تعزیرش برایت ماند.
برای من چه ماند؟ همان آیات ِ همیشه . جلوی رویت تفال زدم و خواندمش. زیر فشار . همان که ساحران سحرشان را افکندند و تنها خدا به موسی می گوید تو چوبدستی خود را بیانداز و نترس !
شیرینی آیه را وقتی درگیر سحرت بودی و ریسمان های ساحری را در دست داشتی نمی توانستی بچشی. هرچند که نه موسایی در کار بود و نه چوبدستی ای ،‌ولی دلی بود که امروز را فراموش نمی کند. هیچوقت.
امروز تحقیر شدم. حتی غرورم شکست. اما بزرگی و کوچکی دست خداست و اوست که هست. اگر نبود که دق می کردیم در این روزها!
مختوم شد. اما شد؟

منبع: وبلاگ سمیه توحیدلو و جرس
 


 
 

1390/6/24

نسرین ستوده، وکیل دادگستری و عضو کانون مدافعان حقوق بشر، در دادگاه تجدیدنظر به شش سال زندان تعزیری و ۱۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شده است.

براساس گزارش وب‌سایت خانه حقوق بشر ایران، دادگاه تجدیدنظر شعبه ۵۴ با صدور حکم تجدیدنظر برای خانم ستوده ممنوعیت خروج از کشور برای این وکیل دادگستری را حذف کرده است.

پیش از این دادگاه بدوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در دی ماه سال ۸۹ خانم ستوده را به ۱۱ سال زندان تعزیری، ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲۰ سال محرومیت از وکالت محکوم کرده بود.

براساس حکم دادگاه بدوی نسرین ستوده به «تبایغ علیه نظام» و «اقدام علیه امنیت ملی» و در فروردین سال ۹۰ نیز به اتهام «تظاهر به بی‌حجابی» به پرداخت جریمه نقدی محکوم شده بود.

دادگاه تجدیدنظر در شرایطی حکم جدید خانم ستوده را صادر کرده که این وکیل دادگستری پیش از این گفته بود که درخواست تجدیدنظر نخواهد کرد.

نسرین ستوده تاکنون سه بار در اعتراض به وضعیت و نحوه رسیدگی به پرونده‌‌ خود اعتصاب غذا کرده و از مرداد سال جاری از ملاقات با همسر و فرزندان خودداری کرده است.

سازمان عفو بین‌الملل، دولت‌های آمریکا و بریتانیا و فعالان حقوق بشر به زندانی شدن خود ستوده اعتراض کرده و خواستار آزادی او شده‌اند.

منبع: مردمک و خانه حقوق بشر در ایران


 
 

1390/6/24

عباس معمارنژاد، رئیس کل گمرک می‌گوید «قبول داریم که در گمرک فساد وجود دارد.» او افزوده است: براساس گفته محمود احمدی‌نژاد، اسکله غیرمجاز هم داریم.

آقای معمارنژاد که در یک نشست خبری سخن می‌گفت، در مورد وجود اسکله‌های غیرمجاز در کشور، گفت: «گمرک بر اساس قانون در مرزهای رسمی کشور مستقر است. در مرزهای آبی اسکله و در مرز خاکی پایانه داریم که گمرک در آنها مستقر می‌شود بنابراین در اسکله‌های مجاز که مرز مجاز و رسمی است مستقر هستیم.»

وی با اشاره به گفته احمدی‌‌نژاد مبنی بر اینکه اسکله غیر‌مجاز داریم گفت: بر این اساس قطعا اسکله غیر‌مجاز وجود دارد، همچنین خورهایی داریم که گمرک در آنها مستقر نیست ولی کالا از آنها وارد کشور می‌شود که ساماندهی خواهند شد.

چندی پیش احمدی نژاد، گفته بود: «تمام مرزهای غیرقانونی باید بسته بشود؛ فلان سازمان، فلان نهاد، فلان دستگاه، هر کس یک جا را سوراخ کرده و برای خودش می‌برد، می‌آورد، این غلط است، هیچ کس نباید مصونیت داشته باشد.»

اگرچه احمدی نژاد به نهاد خاصی اشاره نکرد اما به گفته تحلیل‌گران، اسکله‌های غیرمجاز به دست سپاه پاسداران اداره می‌شود.

منبع: جرس


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته