-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۷, پنجشنبه

Latest New from Green Correspondents for 09/29/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

 

 
 


فریبکاری‌ها موقت است ؛ آمار دروغ،ادعای دروغ،پول بی خود مصرف کردن که مردم می‌فهمند یک بازی است و بیت‌المال را به غارت بردن برای خرید چند رای و امثال این چیزها دیگر در مردم جواب نمی‌دهد حتی اگر مردم نیاز داشته باشند این پول را می‌گیرند ولی لعنت‌شان هم می‌کنند
خبرنگاران سبز:
 آيت الله هاشمی رفسنجانی در خرداد ماه سالجاری ضمن هشدار صريح بر جريان " غارت بيت المال " در پوشش " وعده های دروغ  به مردم " ؛ تاکيد کرد : فريبکاری‌ها موقت است آمار دروغ دادن، ادعای دروغ کردن، پول بيخودی مصرف کردن که مردم می‌فهمند يک بازی است و بيت‌المال را به غارت بردن برای خريد چند رای و امثال اين چيزها ديگر در مردم جواب نمی‌دهد حتی اگر مردم نياز داشته باشند اين پول را می‌گيرند ولی لعنت‌شان هم می‌کنند.

 با بازخوانی این سخنان که در جمع جامعه پزشکی ایراد شده بود، به درستی سخنان هاشمی رفنسجانی در مورد دولت احمدی نژاد پی میبریم. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينکه  مردم آگاه ديگر زير بار استبداد و استکبار نمی‌روند و فقط می‌توان با خدمت درست و با صداقت اعتمادشان را به دست آورد ؛ تصريح کرد : " اگر بخواهيم امروز يک حرف درستی بزنيم و نصيحتی انجام بدهيم آن است که نظام و به طور کلی همه بايد تلاش کنيم که اگر اعتماد بخشی از مردم از بين رفته و به ترديد افتاده‌اند اعتماد آن‌ها را برگردانيم و صفای بين دولت و مردم، نظام و مردم و حکومت و مردم را ايجاد کنيم. اين کار آسان‌تری است چون مردم آگاه آسان‌تر برمی‌گردند و لجبازی نمی‌کنند بشرط آن‌که واقعيت را ببينند."

گزيده سخنان آيت الله هاشمی در جمع حماسه‌سازان جامعه پزشکی در دفاع مقدس بدين شرح است :

* ان‌شاءالله آن‌قدر احساس وظيفه در بين مسوولان باشد تا سرمايه مهمی که ما ۵۰ سال به آن تکيه می‌کنيم و در ميدان مانده‌ايم را حفظ و تقويت کنند. بدانيد که امروز دشمنان ما چهار چشمی ما را نگاه می‌کنند و دنبال رخنه می‌گردند تا حضور بيشتری پيدا کنند. اين چيز روشنی است و همه می‌توانند آن را بفهمند. خدا کند که ما هم اين چشم باز را داشته باشيم.
*  فداکاری‌های مردم در دوران جنگ ناشی از اعتماد آن‌ها به نظام بود که با عشق و اعتماد به قتلگاه رفتند. ما از اين سرمايه و اعتماد در همه مبارزات استفاده کرديم و تا اين اواخر از آن استفاده می‌نموديم.

 * اگر بخواهيم امروز يک حرف درستی بزنيم و نصيحتی انجام بدهيم آن است که نظام و به طور کلی همه بايد تلاش کنيم که اگر اعتماد بخشی از مردم از بين رفته و به ترديد افتاده‌اند اعتماد آن‌ها را برگردانيم و صفای بين دولت و مردم، نظام و مردم و حکومت و مردم را ايجاد کنيم. اين کار آسان‌تری است چون مردم آگاه آسان‌تر برمی‌گردند و لجبازی نمی‌کنند بشرط آن‌که واقعيت را ببينند.

* می‌توان منطقه را ديد که مردم هوشيار، آگاه، مجاهد و مبارز شده‌اند. مردم يمن ماه‌هاست در خيابان هستند و شهيد می‌دهند. در ليبی نيز مردم می‌جنگند و کشته می‌دهند. در سوريه نيز مردم مقاومت می‌کنند. در بحرين که يک مظلمه‌ای است و هيچ پناهی نيز در اين دنيا ندارند. در مقابل مردم در مصر موفق شدند و در جاهای ديگر حرکت آغاز شده و اين‌گونه حرکات ادامه دارد، چون مردم آگاه شده‌اند و حاضر نيستند که استبداد و وابستگی به استعمار را بپذيرند.مردم با علم وارد شده و تحصيل‌کرده‌ها نيز مردم را روشن‌تر می‌کنند. در اين بين کانال‌های فراوان راديو و تلويزيونی و سرعت انتشار اخبار اينترنتی و وب‌ها همه در اختيار مردم است. اگر حادثه‌ای در هر گوشه از دنيا اتفاق افتد همه مردم در همه جای دنيا می‌توانند آن را ببينند و تحليل کنند. اين‌چنين مردم آگاه ديگر زير بار استبداد و استکبار نمی‌روند و فقط می‌توان با خدمت درست و با صداقت اعتمادشان را به دست آورد.

* بعد از عزل بنی‌صدر وحدتی در جامعه بوجود آمد، بطوری که مردم با اعتماد و عشق به نظام و با دست خالی و امکانات کم در صحنه حضور داشتند. حضور مردم در صحنه ضعف ارتش و کمبود سپاه را حل کرد و مردم بسيج عمومی را تشکيل دادند و نيروهای مردمی در جبهه‌ها حاضر شدند. در واقع نقطه قوت ما در جنگ داوطلبان دفاع بود.
* بايد به اعتماد، عشق مردم به نظام و مديريت بی‌نظير امام(ره) که حقيقتا الگوی بسيار موفق رهبری و فرماندهی در تاريخ اسلام بودند، باليد. خداوند اين هديه را با رهبری امام(ره) به ما داد که ما توانستيم مقاومت کنيم و مردم نيز فداکاری کنند.

* شنيده می‌شود که از تعداد شهدا ارقام نجومی بيان می‌شود که اين موضوع صحت ندارد. مجموع شهدا از ابتدای قيام در سال ۴۰ به بعد تا دوران جنگ و بعد از آن و بمباران و همه حواشی آن به ۲۰۰ هزار نفر شهيد نمی‌رسد که بيشتر آنها در بمباران و قبل از انقلاب شهيد شدند. بنابراين صحبت از ميليون‌ها شهيد در اين دوران درست نيست.

* تلفات ما در دوران جنگ بسيار کمتر از تلفات رانندگی در جاده‌هاست. به گونه‌ای که سالانه ۲۵ هزار نفر به صورت مستقيم در تصادفات می‌ميرند که اين ميزان دو برابر تلفات جنگ است ؛ جنگ هشت ساله‌ای که مردم با دست خالی در برابر ابرقدرت‌ها و ابرثروت‌ها جنگيدند و چنين نتيجه مهمی را بدست آوردند.

* چه کسی باور می‌کرد که ايران در سازمان ملل بتواند عراق را محکوم کند. اکثر کشورها در سازمان ملل با ما موافق نبودند، ولی به دليل قدرتی که ما در جنگ نشان داديم و با مقاومت‌هايی که در مقابل حملات آمريکايی‌ها و حملات وسيع عراق انجام می‌داديم، نشان می‌داديم که قدرت دفاعی‌مان بسيار است و به همين دليل سازمان ملل پذيرفت که عراق يک متجاوز بوده و ما را ذيحق برای گرفتن غرامت دانست. با وجودی که هنوز اين غرامت پرداخت نشده، ولی در سازمان ملل به تصويب رسيد.

* البته دبير کل وقت سازمان ملل فردی شجاع و منصف بود که برای تهيه قطعنامه‌ای برای متوقف کردن جنگ تلاش می‌کرد. البته ما در آن دوران توانستيم امام(ره) را برای متوقف کردن جنگ قانع کنيم، بطوری که در يک جلسه با حضور پنج نفر از سران خدمت امام(ره) رفتيم و وضع را تشريح کرديم. امام(ره) نيز خيلی سريع فهميدند و آن نامه عجيب و تاريخی را نوشتند و خودشان مسئله را حل کردند.

* نصرت خداوند را می‌توان ديد از آنچه بر سر حزب بعث عراق، صدام، نظاميان مقصر عراقی و منافقان جاسوس آمده است. ديگر وعده نصرت خدا بهتر از اين نمی‌شد.

 
 


 شخصيت‌های متعددی از جناح راست با ملاقات يا پيام از امام درخواست تغيير نخست وزير را داشتند حتی شورای نگهبان پيشنهادی برای تفسير قانون اساسی ارائه کرد اما همه اين تلاش‌ها هيچگونه تغييری در نظر مساعد امام به ميرحسين ايجاد نکرد.
خبرنگاران سبز/سیاست/دیگر رسانه ها:
 پس از آنکه پايگاه اطلاع رسانی آيت الله هاشمی رفسنجان آخرين نامه امام خمينی به ميرحسين موسوی را بازنشر کرده بود، تعدادی از سايتهای تندروی اصولگرايان نظير صراط نيوز، از اقدام وب سايت هاشمی رفسنجانی انتقاد کرده اند. از جمله صراط نيوز نوشته: سايت رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام ،در اقدامی قابل تامل در قالب انتشار مقدمه آيت الله هاشمی بر کتاب خاطرات سال ۶۴ خود، بطور تلويحی به حمايت از يکی از سران فتنه پرداخت.

به گزارش سرويس سياسی صراط نيوز، اين سايت با انتخاب تيتر "نظر امام به موسوی هرگز عوض نشد" برای اين مطلب ، به نقل از رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام آورده است: شخصيت‌های متعددی از جناح راست با ملاقات يا پيام از امام درخواست تغيير نخست وزير را داشتند حتی شورای نگهبان پيشنهادی برای تفسير قانون اساسی ارائه کرد اما همه اين تلاش‌ها هيچگونه تغييری در نظر مساعد امام به ميرحسين ايجاد نکرد.

سايت هاشمی به عنوان ضمايم خاطرات سال ۶۷ وی نوشته بود:

امام خمينی (ره) طی نامه ای در آذر سال ۶۷  خطاب به مير حسين موسوی با تاکيد بر اينکه "  افرادی می خواهند القائاتی در اذهان عامه به وجود آورند و زحمات بی شائبه و طاقت فرسای شما را خصوصاً در مسئله جنگ خدشه دار نمايند " تصريح فرمودند : من همچون گذشته شما را فردی لايق و دلسوز برای انقلاب اسلامی می دانم؛ تأييد و حمايتتان می کنم و زحمات شما را در دوران جنگ فراموش نمی کنم  .

به گزارش پايگاه اطلاع رسانی آيت الله هاشمی رفسنجانی متن کامل نامه امام (ره) به نخست وزير دولت دفاع مقدس که در بخش ضمايم کتاب خاطرات سال ۶۷  منتشر گرديده ؛ بدين شرح است :

زمان: ۳ آذر ۱۳۶۷/۱۳ ربيع‌الثانی ۱۴۰۹
مکان: تهران، جماران
موضوع: انتصاب سرپرست امور جانبازان و فرمان ايجاد تشکيلات مناسب در اين بنياد
مخاطب: موسوی، ميرحسين (نخست وزير)
بسم الله الرحمن الرحيم

جناب آقای مهندس ميرحسين موسوی، نخست وزير محترم – ایّده الله تعالی
از آنجا که چندی قبل جناب حجت الاسلام آقای حاج شيخ مهدی کروبی طی نامه‌ای درخواست نمودند که برای رسيدگی هر چه بيشتر و بهتر به امور جانبازان و خانواده های شهدا اداره امور جانبازان انقلاب اسلامی و جنگ تحميلی به نهاد يا تشکيلات ديگری سپرده شود، اينجانب ضمن تقدير و تشکر از ايشان و از کليه مسئولين و دست اندرکاران «بنياد شهيد انقلاب اسلامی» و مرکز پزشکی بنياد، خصوصاً سرکار خانم کروبی ۱ که در شرايط جنگ کمال ايثار و فداکاری را نسبت به اين عزيزان نموده اند، جنابعالی را مسئول  اداره کليه امور جانبازان عزيز نمودم که با استفاده از همکاری و تجربيات «بنياد شهيد انقلاب اسلامی» و جانبازان و نيز اختصاص بهترين امکانات «بنياد مستضعفان» به ايجاد تشکيلات جديدی در اين امر مقدس و بزرگ همت گماريد.

و اميد است با درايت و تقوا و تعهدی که در شما سراغ دارم به تمامی امور اين حماسه سازان و شهيدان زنده انقلاب رسيدگی کامل گردد. و «بنياد شهيد انقلاب اسلامی» نيز همچون گذشته با فراقت و امکانات بيشتر امور خانواد ههای معظم شهدا و مفقودين و اسرا را دنبال نمايد.

از آنجا که ممکن است اين روزها افرادی بخواهند نسبت به دولت خدمتگزار شبهات و القائاتی در اذهان عامه به وجود آورند و ز حمات بی شائبه و طاقت فرسای شما را خصوصاً در مسئله جنگ خدشه دار نمايند، لازم است اين نکته را تذکر دهم که من همچون گذشته شما را فردی لايق و دلسوز برای انقلاب اسلامی می دانم، و زحمات شما را در دوران جنگ و تجهيز سپاهيان اسلام فراموش نمی کنم، والآن نيز شما را تأييد و حمايت می کنم.

از آنجا که سران کشور و هیأت مشورتی بازسازی کشور در چند روز آينده اصول و سياست بازسازی را به دولت ابلاغ می نمايند، جنابعالی و اعضای محترم هیأت دولت بايد با قدرت و قاطعيت و با استقلال کامل به امر بازسازی کشور و ترميم خرابی ها پرداخته و رسيدگی به محرومين را در صدر برنامه های خود قرار دهيد . و مردم عزيز و شريف ايران نيز، که همه چيز خود را در طبق اخلاص و بندگی خدا نهاده اند، توجه دارند که تا رسيدن به استقلال واقعی راه طولانی پيش رو دارند؛ و همه می دانند که با توجه به حجم عظيم خرابی ها نبايد انتظار اصلاح و بازسازی سريع امور را داشت . ما هنوز در آغاز راه هستيم، و سالها وقت لازم است که با همت و تلاش همه دست اندرکاران و مردم عزيز ميهن اسلامی مان بازسازی شود و مشکلات برطرف گردد.
چه بسا افراد مغرض و مخالف با انقلاب، که از هيچ راهی نتوانسته اند به اسلام و انقلاب لطمه ای وارد نمايند، امروز در قالب شعارها و بالابردن سطح توقعات در مردم بخواهند به هدفهای شوم خود نايل شوند، و با انگشت نهادن روی مشکلاتی که نتيجه تحميل چندين ساله جنگ بوده است مردم را نسبت به مسئولين بدبين کنند و اين طور تبليغ نمايند که بعد از قبول قطعنامه و نبودن جنگ چرا مشکلات حل نمی شود؟ بايد به اين افراد گفت مگر اين کار به سادگی امکان پذير است؟ مگر کشور ما از محاصره ها بيرون آمده است؟ مگر همه مراکز آسيب ديده برق و سوخت و کارخانجات را يک روزه می توان راه اندازی نمود که ما بگوييم ديروز جنگ بود و عذرها موجّه، ولی امروز که جنگ نيست چرا کمبود است؟
البته اين سخن ها از باب تذکر به مؤمنين است؛ والاّ مردم وفادار و انقلابی کشورمان برای به دست آوردن استقلال واقعی و رسيدن به خودکفايی خيلی بيشتر از اينها آماده صبر و فداکاری هستند . و من مطمئنم که ملت ايران يک لحظه استقلال وعزت خود را با هزار سال زندگی در ناز و نعمت ولی وابسته به اجانب و بيگانگان معاوضه نمی کند. در خاتمه بار ديگر از زحمات دلسوزانه و مخلصانه دوست خوبم، جناب حجت الاسلام آقای کروبی تشکر می نمايم و اميدوارم تمامی افرادی که در خدمت معلولين جنگ تحميلی بوده اند با صميميت با آقای نخست وزير همکاری نمايند . خداوند بزرگ به همه مسئولين و دولت خدمتگزار و مردم شريف ايران توفيق صبر و ايثار در راه اسلام را عنايت فرمايد. والسلام عليکم و رحمت الله.

به‌تاريخ ۳/۹/۶۷ – روح‌الله ‌الموسوی الخمينی

منبع متن نامه: بخش ضمائم کتاب کارنامه و خاطرات سال ۱۳۶۷ « پايان دفاع، آغاز بازسازی » – دفتر نشر معارف انقلاب



 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به greencorrespondents-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به greencorrespondents@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته