-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۲۴, پنجشنبه

Latest News from 30Mail for 09/15/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/6/23

محمود احمدی نژاد در واکنش به کسانی که دستگاه های دولتی را به اختلاس متهم می کنند گفت: "ما باز هم سکوت می‌کنیم که به خاطر مقام رهبری است، البته این سکوت وحدت بخش طولانی مدت نخواهد بود".

احمدی‌ نژاد امروز ۲۳ شهریور دولت خود را "پاک‌ترین دولت تاریخ" خواند و از کسانی که "چند ماه است تلاش می‌کنند به دولت ضربه زده و دولت را بدون هیچ محدودیتی متهم می‌کنند" انتقاد کرد.

احمدی نژاد با اشاره به اختلاس ۳۰۰۰ میلیارد تومانی گفت: بعضی چنین وانمود میکنند که دولت نمی خواهد به این موضوع رسیدگی کند، در حالی که  بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و مسئولان اطلاعاتی ِ دولت بودند که متوجه این موضوع شدند و آن را شناسایی کردند.

محمود احمدی نژاد یکی از برنامه هایش را اصلاح نظام بانکی خواند و گفت برنامه‌هایش در این مورد آماده شده و اصلاح نظام بانکی امسال شروع میشود.

اظهارات اخیر رئیس دولت در مورد "سکوت وحدت بخش"، در شرایطی بیان شده که وی در خرداد ماه گذشته هم در مصاحبه با خبرنگاران، موضع خود در مورد دستگیری تعدادی از همکاران دولت را "سکوت الهام بخش وحدت" اعلام کرده بود.

با این حال، وی سه هفته بعد درواکنش به ادامه برخورد قضایی با همکارانش گفت: "کابینه خط قرمزی است که اگر بخواهند به آن دست‌اندازی کنند، دیگر من باید وظیفه‌ قانونی خود را انجام دهم و این حتما به کشور آسیب می‌زند."

محمود احمدی نژاد در بخش دیگری از اظهارات آن زمان خود، برخوردهای انجام شده با دولت را "سیاسی" توصیف کرد و هدف آن را "فشار به دولت" دانست.

منبع: فارس، بی‌بی‌سی و رادیو فردا


 
 

1390/6/23

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی از وضعیت حاکم بر دانشگاه‌های کشور انتقاد کرد.

 اکبر هاشمی رفسنجانی که چهارشنبه، ۲۳ شهریور در میان اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد استان‌های گیلان، مازندران، بوشهر و کهگلویه‌ و بویراحمد صحبت می‌کرد، تاکیدکرد که فضای دانشگاه باید به دور از سیاسی کاری به صورت آکادمیک باقی بماند.

هاشمی‌رفسنجانی که در عین حال ریاست هیئت موسس دانشگاه آزاد را برعهده دارد، تحمیل عقیده در دانشگاه را «مخرب‌تر» از همه جا برشمرد، چرا که به‌زعم او «در هیچ محیطی تحمیل کارساز نیست.»

او همچنین توصیه کرد که ایده‌ها و عقاید علمی باید به صورت آزاد در دانشگاه مطرح شود.

 آقای هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت کرسی‌های آزاداندیشی که رهبر جمهوری اسلامی بر آن تاکید داشته، محقق نشده است.

«کرسی‌های آزاداندیشی»، طرحی است که آیت‌الله خامنه‌ای طی سال‌های گذشته پس از پر‌رنگ‌شدن نقش دانشجویان در دانشگاه‌ها به عنوان مراکز فعال جنبش‌های سیاسی برای «تبادل آرا و گفت‌وگوی آزاد‌تر در محافل دانشگاهی» عنوان کرد.

منبع: ایلنا و مردمک


 
 

1390/6/23

قوه قضاییه جمهوری اسلامی گزارش های مربوط به آزادی دو شهروند آمریکایی زندانی در ایران را تکذیب کرده و گفته است در این مورد هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است.

اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه با صدور اطلاعیه اعلام کرده که فقط اطلاعاتی که از سوی قوه قضاییه در این زمینه منتشر می شود اعتبار دارد.

روز گذشته، خبرگزاری های بین المللی به نقل از اظهارات محمود احمدی نژاد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان بی سی آمریکا گزارش کردند که این دو تبعه آمریکایی "تا دو روز دیگر" آزاد خواهند شد و خبرگزاری های داخلی نیز خبر آزادی این دو را منتشر کردند.

در اطلاعیه قوه قضاییه آمده است که روابط عمومی این قوه "ضمن تکذیب خبر برخی رسانه ها درباره آزادی دو آمریکایی متهم به جاسوسی، اعلام می دارد درخواست وکلای مدافع این دو متهم در رابطه با صدور قرار وثیقه و آزادی آنان از سوی قاضی پرونده در دست بررسی است و اطلاع ر سانی در این زمینه از سوی قوه قضاییه صورت خواهد گرفت."

این اطلاعیه، بدون اشاره به منبع یا فرد خاصی، تاکید کرده است که: "هرگونه اطلاع رسانی در این باره از ناحیه سایر افراد موجه نیست."

همزمان با انتشار اظهارات آقای احمدی نژاد در مورد وضعیت دو شهروند زندانی آمریکایی، برخی خبرگزاری های داخلی ایران نیز جزئیاتی را در این زمینه منتشر کردند.

از جمله خبرگزاری فارس به نقل از گفتگوی مسعود شفیعی، وکیل شین باوئر و جاشوا فتال با این خبرگزاری گزارش کرد که شعبه ۳۶ تجدید نظر دادگاه انقلاب با آزادی این دو تبعه آمریکایی با قرار وثیقه نیم میلیون دلاری موافقت کرده است.

شامگاه گذشته نیز گزارش شد که خانواده های شین باوئر و جاشوا فتال با صدور اطلاعیه ای، از خبر آزادی این دو ابراز خرسندی کردند هر چند گفتند که در این مورد جزئیات بیشتری دریافت نکرده اند.

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز گفت که از خبر آزادی دو تبعه آمریکایی در ایران "دلگرم" شده است و افزود: ""امیدواریم شاهد نتیجه مثبتی خبری باشیم که ظاهرا از تصمیم دولت ایران در این زمینه حکایت دارد."

انتشار خبر آزادی دو تبعه آمریکایی در تهران با افتتاح اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل همزمان بود و به گفته دفتر ریاست جمهوری ایران، احمدی نژاد در این اجلاس سخنرانی خواهد کرد.

منبع: خبرآنلاین و بی‌بی‌سی

پیشینه
دو آمریکایی زندانی با سپردن وثیقه آزاد می‌شوند


 
 

1390/6/23

وزارت امور خارجه آمریکا تازه ترین گزارش وضعیت آزادی ادیان در تمامی کشورهای جهان از جمله ایران را منتشر کرد و بر اساس این گزارش، در یک سال گذشته دولت جمهوری اسلامی فشار بر اقلیت های دینی و مذهبی را افزایش داده است.

به گزارش بخش حقوق بشر و آزادی های مدنی وزارت خارجه آمریکا، جدای از فشارهای فزاینده بر اقلیت بهایی در ایران که ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی در ایران اجار شده است، در سال گذشته اقلیت مسیحی، دراویش و اقلیت مسلمان سنی مذهب هم شاهد فشارهای فزاینده بودند.

بر اساس این گزارش، جدای از دستگیری رهبران و شماری از اقلیت بهایی در ایران در سال گذشته، شماری از آن ها از دانشگاه ها اخراج شده و اموال و دارایی های آن ها به اتهام بهایی بودن، توقیف شده است.

این گزارش همچنین گفته هرچند شماری از اقلیت های دینی در ایران «مجاز» شمرده می شوند، ولی با این حال همین گروه های به اصطلاح مجاز هم مورد انواع مختلف تبعیض های اجتماعی و مدنی قرار می گیرند.

در این گزارش همچنین بر «آزاد نبودن افراد در ایران برای تغییر دین یا مذهب» خود اشاره کرده و می گوید شماری از مردم در خفا دین خود را تغییر داده و مراسم مذهبی دین جدید خود را اجرا می کنند.

در قانون اساسی جمهوری اسلامی، «شیعه اثنی عشر» یا شیعه دوازده امامی به عنوان دین و مذهب رسمی کشور انتخاب شده ولی دیگر اقلیت ها از جمله زرتشتیان، مسیحیان و یهودیان و مسلمانان سنی مذهب هم به رسمیت شناخته شده اند. ولی با این حال قانون اساسی تمامی این ادیان را تحت قوانین شرعی اسلام شیعی قرار داده است.

گزارش وضعیت آزادی ادیان وزارت خارجه آمریکا همچنین به آزار نوکیشان مسیحی در ایران اشاره کرده و وضعیت آن ها را خطرناک خوانده است.

اقليت های دينی در ايران، به غير از اهل تسنن، نمی تواند در قوه قضاييه ، نيروهای امنيتی و يا حتی به عنوان مدير مدارس دولتی  مشغول به کار شوند.

اين گزارش می افزايد هرچند قانون اساسی ايران دين يهود را به رسميت می شناسد، اما جمهوری اسلامی  به کرات درباره پيروان اين دين تبعيض قايل شده و افزايش سياست های ضد اسرائيلی دولت باعث افزايش فشار بر يهوديان در ايران شده است.

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/6/23

وکیل مدافع اسفندیار رحیم مشایی در نامه‌ای به دادستان عمومی و انقلاب تهران خواستار تعقیب کیفری منصور ارضی یکی از مداحان ایران به دلیل تهدید به قتل اسفندیار رحیم مشایی شد. 

علی اصغر حسینی در نامه خود به دادستان عمومی و انقلاب تهران با اشاره به اظهارات منصور ارضی تصریح کرده است: «این بار آقای منصور ارضی در ادامه سخنان و اظهارات توهین آمیز و مجرمانه خود بر علیه مهندس اسفندیار رحیم مشایی در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و در مسجد ارک تهران، مرتکب جرم تهدید به قتل موضوع ماده (۶۶۹) قانون مجازات اسلامی گردیده است، ضمن آنکه این اظهارات مصداق بارز عناوین مجرمانه تهدید به قتل موضوع ماده (۶۶۹) قانون مجازات اسلامی و توهین موضوع ماده (۶۰۸) قانون مجازات اسلامی می‌باشد.»

آن گونه که وکیل مشایی نوشته «این سخنان بازتاب امنیتی گسترده‌ای را نیز در سطح داخلی و بین المللی داشته و چنین به ذهن متبادر می‌نماید که در نظام قانون مدار جمهوری اسلامی ایران، شخصی در جایگاه یک مداح و روضه خوان می‌تواند فتوای قتل یک مقام ارشد دولتی را صادر کند و یک شهروند دیگر را تهدید به قتل نماید.»

علی اصغر حسینی یادآوری کرده که منصور ارضی، سال گذشته نیز «اظهارات توهین آمیز و هجوم آلودی» علیع مشایی گفته بود که «علی‌رغم طرح شکایت و ارجاع پرونده به شعبه ۹ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه تاکنون اقدام موثری در جهت رسیدگی به شکایت مطروحه انجام نگرفته است.»

منصور ارضی در مسجد ارک تهران درباره اسفندیار رحیم مشایی گفته بود: «فعلا قایمش کردن، پیدا کنن بچه‌ها می‌کشنش. فعلا تو هزاران حصار قرار گرفته این یهودی امت. گفتم هرکی بکشتش پولشو من می‌دم. خدا شاهده نه این‌که حالا مثلا بگم. چون اینا خطرناکن، اینا بیان روی کار نمی‌دونی با دین جوونا چه کار می‌کنن.»

فاطمه بداغی، معاون حقوقی محمود احمدی‌نژاد نیز دوم شهریورماه امسال اعلام کرده بود که دولت به زودی از منصور ارضی، مداح سر‌شناس هوادار رهبر جمهوری اسلامی، به دلیل «هتاکی» به اسفندیار رحیم‌مشایی شکایت می‌کند.

سعید حدادیان از دیگر مداحان سر‌شناس نیز بار‌ها حملات تندی را متوجه دولت محمود احمدی‌نژاد کرده است. 

منبع: مهر


 
 

1390/6/23
جانا سخن از زبان ما می‌گویی
۹ تن از زندانیان سیاسی در نامه‌ای به سیّدمحمّد خاتمی خواستار شفّاف‌سازی وی درباره‌ی شروط اعلام‌شده‌اش برای شرکت در انتخابات شدند. آنان از خاتمی پرسیدند آیا زندانیان سیاسی خارج از طیف اصلاح‌طلب هم جزو زندانیان سیاسی‌ای هستند که وی در خواست آزادی‌شان را دارد، آیا فعّالیت آزادانه‌ی احزاب تنها منحصر به احزاب اصلاح‌طلب است یا تمام احزابی که معتقد به دموکراسی و مشی مسالمت‌آمیز هستند، منظور از انتخابات آزاد با وجود نظارت استصوابی چی‌ست و چه‌گونه با وجود قوّه‌ی قضاییه‌ی فعلی می‌توان به اجرای بدون تنازل قانون اساسی امید داشت [کلمه].
 
جریان ثروت‌مند انحرافی، روزبه‌روز قدرت‌مندتر می‌شود
سایت مشرق‌نیوز با انتشار اسنادی پرده از دخالت اسفندیار رحیم‌مشّایی در اختلاس ۳هزار میلیاردتومانی از بانک صادرات برداشت و روزنامه‌ی تهران امروز نیز در گزارشی از انتقال ۲هزار میلیارد تومان از این مبلغ از سوی «جریان انحرافی» به خارج از کشور خبر داد. در همین حال پرویز سروری -عضو کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی مجلس- خواستار صدور حکم اعدام برای مشّایی شد و عبّاس نبوی -رییس مؤسّسه‌ی تمدّن و توسعه‌ی اسلامی- نیز از نیروهای امنیتی خواست مراقب باشند «لیدر جریان انحرافی» (مشّایی) از کشور متواری نشود.
 
وخامت حال یک رزمنده‌ی زندانی
حسین زرّینی -عضو ستاد ایثارگران موسوی و رزمنده‌ی جنگ- بیش از ۱۷ ماه است در بلاتکلیفی در بند ۳۵۰ زندان اوین زندانی‌ست. آقای زرّینی که مبتلا به صرع است در طول این مدّت بارها با حملات شدید این بیماری روبه‌رو شده و با وجود تأکید پزشکان و پزشکی قانونی مبنی بر لزوم انتقال وی به بیمارستان، با هرگونه مرخصی برای آقای زرّینی مخالفت می‌شود [کلمه].
 
وخامت حال یک فعّال دانش‌جویی
وضعیت جسمی احمد شاه‌رضایی -فعّال دانش‌جویی- با گذشت یک سال و ۳ ماه از بازداشت و انتقالش به بند ۳۵۰ زندان اوین بحرانی گزارش می‌شود. آقای شاه‌رضایی که به دلیل شکنجه‌های دوران بازداشت شنوایی گوش راست خود را از دست داده و از ناحیه‌ی هر ۲ زانو دچار مشکل مینیسک شده، با وجود تأکید پزشک زندان و پزشکی قانون تاکنون از حقّ مرخصی محروم بوده‌است [جرس].
 
اتّهام تازه در زندان
سیّدمحمّد سیف‌زاده -وکیل دادگستری و از اعضای مؤسّس کانون مدافعان حقوق بشر- روز ۱۶ شهریور به شعبه‌ی دوّم بازپرسی دادسرای اوین احضار و اتّهام تبلیغ علیه نظام به وی تفهیم شد. آقای سیف‌زاده پیش‌تر در نامه‌ای به سیّدمحمّد خاتمی به شروط وی برای شرکت در انتخابات مجلس اعتراض کرده و خواستار گذاردن شرط اصلاح دادگستری به‌عنوان پیش‌شرط هرگونه مشارکت سیاسی اصلاح‌طلبان شده‌بود [جرس].
 
چرا آزادش نمی‌کنید؟
نظام حسن‌پور -دانش‌جوی بازداشت‌شده در اعتراضات عاشورای ۸۸ و محکوم به ۲ سال حبس- پس از ۲ سال حبس در بند ۳۵۰ زندان اوین به اندرزگاه ۸ این زندان منتقل شد و خبری از آزادی وی نیست. نام آقای حسن‌پور در فهرست زندانیانی بود که که قرار بود به مناسبت عید فطر از زندان آزاد شوند ولی به دلایل نامعلوم این اتّفاق نیافتاد [کلمه].
 
جمهوری واداده‌ی اسلامی
در حالی که پیش‌تر شین باوئر و جاش فتال به اتّهام ورود غیر قانونی به خاک ایران و جاسوسی هر یک به ۸ سال زندان محکوم شده‌بودند، دادگاه تجدیدنظر برای هر یک از آن ۲، قرار وثیقه‌ای به مبلغ ۵۰۰هزار دلار صادر کرد و با تودیع این مبلغ آقایان باوئر و فتال ضمن آزادی از زندان اجازه‌ی خروج از کشور را نیز خواهندداشت [بی‌بی‌سی].
 
معترضان در قرنطینه
بیش از ۱۱۰ تن از بازداشت‌شدگان در جریان اعتراضات هفته‌ی گذشته به وضعیت دریاچه‌ی ارومیه با وجود فضای محدود قرنطینه‌ی زندان تبریز، در این بند در وضعیت نامناسبی نگه‌داری می‌شوند [دانش‌جو نیوز].
 
خرّم در ۳۵۰
احمد خرّم -عضو ارشد نهضت آزادی- که پس از احضار تله‌فونی به زندان برای اجرای محکومیت ۶ساله‌ی خود درخواست صدور احضاریه‌ی کتبی را داشت و در ادامه بازداشت شده‌بود، اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین زندانی‌ست [جرس].
 
احضار به زندان
شاهین فضلی -فعّال دانش‌جویی چپ- که به اتّهام هم‌کاری با گروه‌های مخالف و فعّالیت تبلیغی علیه نظام به ۶ ماه حبس محکوم شده‌است، روز ۲۱ شهریور خود را برای گذراندن دوران محکومیت خود به زندان مرکزی تبریز معرّفی کرد [رهانا].
 
آزادی مذهبی در کشوری مذهبی
در گزارش سالانه‌ی وزارت امور خارجه‌ی آمریکا، ایران در کنار ازبکستان، چین و برمه در ردیف بدترین کشورها از نظر نقض آزادی‌های مذهبی قرار گرفته‌اند [رادیو فردا].
 
تهیه و تنظیم: بامداد راد

 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته