-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ فروردین ۱۳, شنبه

Latest News from Norooz for 04/02/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



فخرالسادات محتشمی پور عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت وهمسر سیدمصطفی تاجزاده از شاکیان کودتای انتخاباتی چند روز پس از اعتصاب غذا روانه بیمارستان شد.
وی پس از تهدید به اعتصاب غذا در آستانه ی تعطیلات نوروزی در صورت عدم ملاقات با همسر خود، اعتصاب کرده و پس از چند روز روانه ی بیمارستان شده است.
بر اساس گزارش ها محتشمی پور، با وجود بدحالی همچنان اصرار بر نشکستن اعتصاب خود داشته است، اما پس از بیهوشی مسئولان زندان توانسته اند با انتقال به بیمارستان و درمان، جان وی را نجات دهند.
بر اساس این گزارش علیرغم ضعف جسمی، حال روحی وی خوب عنوان شده است.
نامه های اعتراضی محتشمی پور درباره ی وضعیت همسرش به دادستان که به حدود ۸۰ عدد رسیده بود، هیچ گاه از جانب جعفری دولت آبادی جوابی دریافت نکرد.
گزارش ها حاکی از آن است که علت برخوردهای سخت گیرانه با وی به دلیل مطالبی است که در نامه ها عنوان شده است.
فخرالسادات محتشمی پور، عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی، دهم اسفند ماه سال گذشته و متاثر از اعتراضات خیابانی مردم بازداشت شده و بیش از یک ماه است که در انفرادی های دوالف نگهداری می شود.
همسر وی مصطفی تاج زاده که از شاکیان پرونده کودتا است، نزدیک به شش ماه است که در قرنطینه ای در اوین به سر می برد.
 


 


جوانان احزاب اصلاح طلب در بیانیه شماره سه خود بار دیگر به ادامه زندان خانگی رهبران جنبش سبز موسوی و کروبی به همراه همسرانشان اعتراض کردند و با تاکید بر اینکه "ما با امید و تکیه بر آگاهی به سوی رهایی گام برمی داریم" از همه مردم ایران خواستند که در کنار هم به شیوه های اعتراضات مدنی نسبت به ظلم ها و استبداد جاری بیندیشند.
به گزارش کلمه، در این بیانیه که به مناسبت سالروز ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی صادر شده، با یادآوری اینکه در رفتار حاکمیت اکنون نه نشانی از جمهوری وجود دارد و نه نشانی از اخلاق و معنویت اسلام، همچنین تصریح شده است: سیر مبارزه تاریخی مردم ایران بار دیگر در دوم خرداد ۷۶ به شکل اصلاحات خود را نمایان کرد و پس از ۲۲ خرداد ۸۸ در قالب جنبش سبز پرده از چهره استبداد دینی پوشیده در جامه جمهوری درید.
به نام خداوندی که انسان را مزین به حق انتخاب، اشرف مخلوقات قرار داد
یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
۳۲ سال از ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ می گذرد، از روز جمهوری اسلامی ایران، روزی که مردم ایران به پای صندوق های رای آمدند تا اعلام کنند که نظام سیاسی حاکم را خودشان باید برگزینند، تا اعلام کنند که اگر پدرانشان شکلی از حاکمیت را برگزیده بودند آنان می توانند به اختیار خود حکومتی دیگر داشته باشند، تا اعلام کنند که همه خواسته ها و اندیشه ها بدون سانسور و استصواب می توانند مطرح شوند و در همه پرسی به تایید مردم برسند. در آنروز مردم جمهوری اسلامی را برگزیدند چرا که در آن آزادی ، استقلال و جمهوری را جستجو می کردند، چرا که در آن آرمان شهدا و زندانیان سیاسیشان، کرامت و اعتبار انسان، رفاه و برابری را می دیدند.
استبداد همواره در اشکال مختلف، زندگی آرام و بی دغدغه و همراه باعزت نفس را از مردم ایران دریغ کرده است، اما درعین حال ایرانیان همواره برای رهایی ازظلم واستبداد از همه توش و توان مادی ومعنوی خود بهره جسته اند. تاریخ، فرهنگ و دین ازجمله داشته های مردم بوده است که بر آن تکیه کرده اند تا غول ماندگار استبداد را درهم بشکنند و از آن رهایی یابند. درتاریخشان آرش، بابک خرمدین، وکاوه آهنگر را یافته اند، درفرهنگشان پاکی سیاوش را جسته اند و در دینشان علی را که اسطوره عدالت است و حسین را که مظهر آزادی وآزادگی است و ابوذر وحر را. در این فرایند مبارزه آنگاه که ظلم تحمل ناپذیرشده است به روحانیت راستین پناه برده اند، که درنهضت های اجتماعی همراه وهمپای مردم بوده و نمود آن را در نهضت هایی نظیر نهضت سربداران، نهضت تنباکو و نهضت مشروطه می توان دید. گر چه استبداد نیزهمواره از فرهنگ ودین مردم ابزاری جهت سرکوب و توجیه استمرار ظلم بهره جسته اما راستی و پاکی وسیال بودن این مفاهیم درمسیر تاریخ آنان را از آلودگی دستان استبداد حفظ کرده و زلالی وگوارایی آنان کام تشنگان آزادی را شیرین کرده ومامنی برای آزادیخواهان وعدالت جویان ساخته است. این فرایند تاریخی در۲۲ بهمن به بار نشست و مردم خواسته های به حق تاریخی خود را در دینی جستجو کردند که با تاریخ و فرهنگشان عجین شده بود و به امید دستیابی به آن مفاهیم در۱۲ فروردین به جمهوری اسلامی آری گفتند. اما افسوس که باغبانان باغ آزادی وعدالت، یعنی ما مردم ایران، در مراقبت از کاشته های خود کوتاهی کردیم، و دست خزان به تطاول آن پرداخت و قدرت طلبان زرپرست با ابزار فریب و ریا پای به میدان گذاشتند. اولین اقدامی که مستبدین به آن دست می زنند تهی کردن محتوای یک اندیشه از مفاهیم متعالی و یا قلب آن مفاهیم است. همان گونه که در این سال ها تفسیری که از جمهوری اسلامی می شود چیزی نیست جز استبدادی سیاه که درطول تاریخ کم نظیر بوده است.
آری اگر مردم در بهار ۵۸ می دانستند که ۳۰ سال پس از رای به جمهوری اسلامی در بهار ۸۸ به این نام حق رای آنان بازیچه دست کودتاگران و دیکتاتورهایی می شود که این بار جامه جمهوری بر تن کرده اند ، اگر می دانستند که رایشان و به واقع جمهوریشان به دست شورای نگهبانی که می بایست امین و امانتدار و نگهدار رای مردم باشد در تقلب و تخلفی سازمان یافته باطل و پنهان و دیگرگون می شود، اگر می دانستند که دبیر شوارای نگهبان با صراحت و بی باک، از عدم علاقه اش به حضور بخش بزرگی از جامعه در انتخابات سخن می گوید، اگر می دانستند که از تریبون نماز جمعه حکم حصرخانگی و زندان بی محاکمه را صادر می کنند، اگر می دانستند که اوین برای زندانیان اندیشه و بیان جا کم می آورد، اگر می دانستند که زندانیان سیاسی در شرایط غیر انسانی و غیراخلاقی نگه داری خواهند شد، اگر می دانستند که نظامیان اقتصاد و سیاست را در قبضه خویش در می آورند و بجای آنکه حامی جان و مال مردم باشند حافظ مطامع و هوس های گروهی خاص می شوند و بسیاری اگرهای دیگر، آیا به جمهوری اسلامی رای مثبت می دادند؟ اکنون که نه نشانی از جمهوری در آن وجود دارد و نه نشانی از اخلاق و معنویت اسلام.
سیر مبارزه تاریخی مردم ایران بار دیگر در دوم خرداد ۷۶ به شکل اصلاحات خود را نمایان کرد و پس از ۲۲ خرداد ۸۸ در قالب جنبش سبز پرده از چهره استبداد دینی پوشیده در جامه جمهوری درید، در این قریب دوسال بعد از انتخابات مردم با هوشیاری و ابتکاری جدید وارد صحنه شدند، حضوری که ارزشی بسیار بیشتر از انتخاب یک فرد در انتخابات داشت و "ما با پوست و خون خود عظمت آنچه در این ایام کوتاه حاصل شده است را درک می کنیم" و هر روز با امیدی بیشتر و ایمانی راسختر به راهمان می اندیشیم.
ما جوانان احزاب اصلاح طلب ضمن یادآوری این جمله میرحسین موسوی که "ما برای اشاره به جنبشی که آغاز کرده ایم از عنوان "راه" استفاده می کنیم تا توفیق هایی که در هر مرحله بدست می آوریم پایان کار ندانیم و همواره نگاه به کمالی برتر بدوزیم." بزرگی و استواری رهبران عزیز جنبش سبزمان در اندیشه و عمل را ستایش می کنیم. ما بار دیگر اعتراض شدید خود به ادامه زندان خانگی رهبران جنبش سبز موسوی و کروبی به همراه همسرانشان اعلام می داریم و از همه مردم ایران می خواهیم که در کنار هم به شیوه های اعتراضات مدنی نسبت به این وضعیت و ظلم ها و استبداد جاری بیندیشند تا به زودی با طرحی هماهنگ این اعتراضات را عملی کرده و لرزه بر اندام فرسوده استبداد در ایران بیندازیم. ما با امید و تکیه بر آگاهی به سوی رهایی گام برمی داریم.
جوانان احزاب اصلاح طلب
12/1/90
 


 


علی شکوری راد در مراسم تشییع پیکر پدر مهندس میر حسین موسوی بازداشت و پس از ساعاتی آزاد شد.

علی شکوری راد از اعضای جبهه مشارکت صبح امروز پس از حضور در مراسم تشییع پیکر میر اسماعیل موسوی و عرض تسلیت به خانواده آن مرحوم توسط مامورین امنیتی به دلایل نامعلومی بازداشت و به محل نامعلومی منتقل شد.

صبح امروز در مراسم تشییع پیکر پدر موسوی جمعی از حاضرین توسط مامورین امنیتی بازداشت و روانه بازداشتگاه شدند.

مامورین امنیتی پس از ساعاتی شکوری راد را در بیابانهای حوالی بهشت زهرا رها کردند.
 


 


جبهه مشارکت ایران اسلامی بمناسبت رحلت حاج میر اسماعیل موسوی پیامی بشرح زیر صادر کرد :
انالله و انا الیه راجعون
حاج میر اسماعیل موسوی پس از عمری خدمتگزاری به اسلام و ایران و تربیت فرزندانی مومن و صالح همچون مهندس موسوی ، از دار فانی را بسوی دار باقی شتافت و به دیدار خدا رفت . او روزهای آخر عمرش را درحالی سپری کرد که حسرت دیدار فرزندش بزرگش را داشت و از او می پرسید که جور زمانه درخانه به بندش کشیده است و از وداع با پدر در آخرین لحظات حیاتش محروم ماند.
جبهه مشارکت ایران اسلامی خود را در سوگ این عزیز سفر کرده با خاندان موسوی شریک می داند و این داغ را به همه مردم شریف ایران، بازماندگان آن مرحوم و به ویژه مهندس میرحسین موسوی و زهرا رهنورد یاران و همراهان دربند و پایدار جنبش سبز تسلیت می گوید و ازخداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و بردباری مسئلت می نمائیم .
جبهه مشارکت ایران اسلامی
11 فروردین 1390
 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به norooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به norooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته