-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ اسفند ۱۲, پنجشنبه

Posts from Khodnevis for 03/03/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



مکالمات دو دیکتاتور
 


گلوله‌ی برفی انتخابات خبرگان رهبری

به نظر می‌رسد  انتخابات پیش روی خبرگان رهبری با نتیجه‌ی ریاست آیت‌الله مهدوی کنی به پایان برسد، و گلوله‌ی برفی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از همسایگی قلّه‌ی پر برف قدرت در نظام جدا شده و حرکتی به سمت پایین را آغاز خواهد کرد.   

 

آیت الله هاشمی رفسنجانی نه شخصیت‌ و چهره‌ای سیاسی بودند که مانند آیت‌الله منتظری به ولی‌ فقیه حاکم بالفعل انتقاد وارد کرده باشند، و نه چهره‌ای بودند که مانند آقای خاتمی نظریاتی ساختار شکن مانند اصلاحات نظام! و گفتگوی تمدن‌ها! مطرح کرده باشند.

 

در یک کلام می توان گفت در تمامی ۳۲ سال، ایشان یک «دل سوز واقعی نظام» بودند و از تمامی آرمان‌ها و ارزش‌های نظام- در حرف و در عمل- دفاع کردند و نه فقط دفاع، که یکی‌ از معماران نظام مقدس هستند. در طول ۲ سال گذشته و در جریان اعتراضات پس از انتخابات نیز، ایشان همواره تاکید کردند که گره مشکلات در دستان آیت الله خامنه‌ای می‌باشد.

 

بنابراین، واقعه‌ی پیاده کردن آیت الله هاشمی رفسنجانی از کشتی‌ قدرت حاکمیت بالفعل جمهوری اسلامی، مشابه هیچ یک از رخ دادهای  پیاده سازی‌های  بی شمار ۳۲ ساله- نهضت آزادی، آقای بنی صدر و یا آیت‌الله منتظری، و یا اصلاح‌طلبان و آقای خاتمی و...- نخواهد بود.

 

اگر زمانی‌ آیت الله خمینی می‌فرمود: «پیشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی نبینید»، پیاده شدن آیت الله رفسنجانی- این پشتیبان ۳۲ ساله ی نظام- این پیام روشن و شفاف را به تمامی پشتیبانان و دل سوزان پیر و سالخورده‌ی نظام- و نه تازه واردها که هنوز آبی‌ زیر پوستشان نرفته!- مخابره خواهد کرد که ظاهرا نظام به نقطه‌ای در تاریخ خود قدم گذاشته که اگر پشتیبان محض ولایت هم بوده باشی‌، باز هم ممکن است آسیب ببینی‌!

 

پس از انتخابات سال ۸۴، برای مدتی‌ ارزش بورس تهران سقوط کرد. جریان، جریان خروج  تکنوکرات‌ها و مدیران اصلاحات و دوران سازندگی از سرمایه گذاری و ادامه‌ی مشارکت اقتصادی با حاکمیت بود- به نشانه ی رصد کردن  آسیب دیدگی های در شرف وقوع که با طلوع آفتاب دشمن فقر و فساد، محمود احمدی‌نژاد نوید داده شده بود-. حاکمیت، البته بورس را با  وارد ساختن  شرکت‌های وابسته به سپاه سر پا کرد. و باز همه خوشحال شدند، و خروج یک فوج از نان خوران اضافه را جشن گرفتند، و علمای حوزه‌ی علمیه هم خوش حال تر از همه از بریده شدن پای رقبای روشن فکر دینی شان، از گلوگاه‌های قدرت مالی.  

 

اما امروز، و با افول ستاره‌ی هاشمی رفسنجانی به نظر می‌‌رسد آن ها که این بار می بایست آسیبی جدی رصد کنند، همان خوش حال‌ترین‌های سال ۸۴ هستند؛ بزرگوارانی که در تمامی ۶ سال گذشته دهن کجی‌های احمدی‌نژاد به حوزه و سکوت در ادامه‌ی آیت‌الله خامنه‌ای را شاهد بودند! نان خوران و پشتیبانان دل سوز اضافه‌ای که موظف هستند ابتدا با دستان خود هم لباس و هم فکرشان، آیت الله هاشمی رفسنجانی، را پیاده کرده، و در نوبت بعدی  به فکر پناه گاهی‌ برای خودشان باشند... 


 


بیانیه مجمع نمایندگان ادوار مجلس در محکومیت زندانی کردن رهبران جنبش سبز

متن این بیانیه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم شریف ایران

جنبش سبز، بعنوان جنبشی مدنی و حقوق محور، پس از کودتای انتخاباتی خردادماه سال گذشته با اراده شما کلید خورد. عاملان کودتا‌، در پاسخ به اعتراض مسالمت آمیز میلیونها نفر که با شعار «رای من کجاست»؟ به خیابان آمده بودند آنها را به گلوله بستند، و دهها نفر را به شهادت رساندند. هزاران نفر از معترضین را بازداشت و زندانی کردند، هزاران نفر را از کار اخراج و باعث مهاجرت ناخواسته بسیاری از کشور شدند. با تمام این جنایات، باز به دلیل سوء مدیریت و سیاست‌های غلط داخلی و ماجراجویی های بین المللی شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور را در بحران بی سابقه ای قرار دادند، بحرانهایی که زمینه‌ساز بیکاری گسترده کارگران زحمتکش کشور را فراهم آورده و بسیاری از آنها را از دریافت حقوق ناچیزشان برای ماهها محروم کرده است. اعمال محدودیت های گسترده علیه همه اقوام ایرانی و بویژه اقلیت های قومی و مذهبی ماحصل دیگر دولت کودتایی بوده است که می تواند ضربات جبران ناپذیری بر تمامیت ارضی و امنیت ملی کشور وارد کند.

در چنین شرایطی، آقایان میر حسین موسوی، و مهدی کروبی روسای سابق دولت و مجلس که هر دو از نامزدهای ریاست جمهوری سال گذشته بودند، به رغم تحمل فشارهای بسیار زیاد هیچگاه نسبت به اینهمه ظلمی که توسط حاکمیت بر مردم انجام شد، سکوت اختیار نکرده و همراه با مردم بویژه جوانان و زنان دلاور به اعتراض خود ادامه دادند. در طول یکسال گذشته محدودیتهای شدیدی بر آنها اعمال شد، از جمله قطع ارتباط آنها با مشاوران و دوستانشان، ممانعت از حضور انها در مراسم عمومی و اهانت و تبلیغ غیر واقع از صدا و سیما و منابر مساجد و نماز جمعه ها و در این اواخر عربده کشی نمایندگان مجلس فرمایشی و نهایتا زندانی نمودن این عزیزان ، بگونه ای که حتی فرزندان ایشان نیز اطلاعی از محل نگهداری و وضعیت سلامتی انها ندارند و شکایت خود را از ظلم روا رفته بر والدین خود به خدا و مراجع دینی برده اند.

کودتاگران، همانطوری که آرا مردم را جابجا و به سرکوب اعتراضات مردمی ادامه داده اند ، با زندانی کردن دکتر زهرا رهنورد ، فاطمه کروبی، مهدی کروبی و میر حسین موسوی گام دیگری درتکمیل نقض اصول قانون اساسی و قوانین آیین دادرسی ای که تمکین به آنها را ملت از حاکمیت مطالبه میکند ، برداشتند.

مردم عزیز ایران!

از آنجاکه نقض قانون اساسی توسط کودتاگران انجام شده، که هم اکنون حاکمیت را نیز غصب کرده اند، ما نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی، نقطه اتکایی، جز شما ملت بزرگ نداریم ، و یکبار دیگر شکایت به شما می آوریم و از شما عزیزان می خواهیم که در قبال بازداشت رهبران شجاع، صادق و دلسوز جنبش سبزساکت ننشینید و در این راه پرتلاطم فرزندان خود را تنها نگذارید.

ما این بیانیه رادر حالی خطاب به شما می نویسیم که دبیرکل مجمع نمایندگان ادوارمجلس شورای اسلامی آقای دکتر یدا... اسلامی نماینده بافت در مجلس سوم ، آقای احمد حکیمی پور نماینده زنجان در مجلس چهارم و خانم امانی نماینده ارومیه در مجالس پنجم و ششم بازداشت و زندانی شده اند و به جمع تعداد دیگری از نمایندگان سابق زندانی آقایان دکتر سلیمانی ، مهندس محسن صفایی فراهانی، و دکتر محسن میردامادی پیوسته اند.

ما خواستار اعمال حاکمیت قانون وآزادی تمامی زندانیان سیاسی از جمله رهبران جنبش سبزهستیم که گناهی جز اعتراض به ظلم روا رفته بر رای مردم ندارند. تنها اعتراض این عزیزان که بهترین لحظات عمرشان را در زندان تحت شرایط بسیار سخت و گاهی همراه با شکنجه می گذرانند، چیزی نیست جز اعتراض به سیاستهای ویرانگر حاکمیت. لذا از شما مردم عزیز ایران دعوت می کنیم در این روزهای منتهی به سال نو، به هر شیوه ای که می توانید اعتراض خود را به حاکمیت نشان دهید و اجازه ندهید حکومت در تعدی به حقوق شما و رهبران جنبش سبز و نمایندگانتان بیش از این جسارت به خرج دهد.

مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی

 


 


آیا سه‌شنبه‌های اعتراض به نفع جنبش سبز است؟

 

از دیدگاه مردم و معترضین این حرکت می‌تواند باعث خستگی و فرسایش دولت و نیروهای سرکوبگرش شود. ولی اگر خود را به جای حکومت جمهوری اسلامی قرار دهیم و از زاویه ی دید حکومت به این مسئله بنگریم خواهیم دید که مسلماً نظام ترجیح می‌دهد که هفته ای یکبار نیروهایش را به خیابان بیاورد تا اینکه کلاٌ سرنگون شود. اگر کمی دقت کنیم خواهیم دید که این اعتراضات آنچنان هزینه‌ای هم برای حکومت ندارد ( به نسبت هزینه‌هایی که نظام برای بقایش می‌پردازد) و اگر هم هزینه و فرسایشی باشد برای معترضان است. سرکوبگران برای سرکوب معترضان پاداش دریافت می‌کنند و هرچه اینگونه اعتراض‌های موقتی بیشتر باشد آنها پاداش بیشتری خواهند گرفت و بنابراین فرسایش چندانی از این جناح قابل انتظار نیست. اما در جناح مخالف ، مردم پس از چند هفته اعتراض و عدم نتیجه گیری دچار سرخوردگی شده و رفته رفته از جمعیت معترضان کاسته خواهد شد واین همان نتیجه ایست که حکومت انتظارش را می‌کشد که مردم به خانه های‌شان بازگشته و مبارزه را از طریق شعار الله اکبر بر پشت بام‌های‌شان ادامه دهند و در فضای مجازی سرنگونی رژیم را جشن بگیرند.

 

اخیراً یکی از شعارهای معترضین این شده بود: موسوی یا کروبی دستگیر بشه، ایران قیامت می‌شه...

 

موسوی و کروبی دستگیر شدند و [احتمالا] به خانه‌های امن منتقل شده‌اند و ایران قیامت نشده است، چون روزی که آنها دستگیر شدند، سه شنبه نبود و معترضین فقط سه شنبه‌ها باید به خیابان بیایند، بنابراین معترضان یک هفته صبر کردند تا در روز ۱۰ اسفند به خیابان‌ها بیایند که دراین مدت ممکن بود هر بلایی بر سر سران جنبش بیاید.

 

پیشنهاد سه شنبه‌های اعتراض که توسط مشاورین آقایان کروبی و موسوی در جهت حمایت از سران جنبش ارائه شده بیشتر به‌نفع سران حکومت است تا سران جنبش.

 

شاید می‌بایست آقایان واحدی و امیرارجمند به عنوان مشاورین آقایان کروبی و موسوی تصمیمات و پیشنهادات منطقی‌تری برای ادامه اعتراضات ارائه کنند، چراکه اگر قرار بود معترضان مصری و تونسی هم هفته‌ای یکبار برای اعتراض به خیابان‌ها می‌آمدند ، مبارک و بن علی هنوز بر سر کار بودند.


 


فوریت تعیین «گزارشگر ویژه» برای رسیدگی به نقض حقوق بشر در ایران

بخش‌هایی از این بیانیه خطاب به نمایندگان پارلمان کانادا در زیر آمده است:

 

نمایندگان محترم مجلس،

 

نظر بر عملکرد دولت‌ها در خصوص مساله حقوق بشر آنها را در برابر  رفتارشان در باب حقوق شهروندان خود مطابق توافق‌های بین‌المللی  مسئول می‌کند و این در حالیست که  حضور مراقبان مستقل بین‌المللی حقوق بشر رفتار دولت‌ها را هدایت می‌کند.. در جایی که دولت‌ها به طور خشونت بار حقوق بشر را پایمال می‌کنند ، نظارت مستقل حقوق بشر با مشکلات حاد و جدی روبرو خواهد شد.

رکورد بالای نقض حقوق بشر در ایران،  افزایش نظارت موثر تر بر این کشور را خواهان است. فشار حکومت بر جامعه مدنی و گروه‌های حقوق بشر بطور جدی  امیدهای بسیاری از ناظران حقوق بشر را در منطقه پایمال می‌کند.با اقرار گرفتن‌های  غیرقانونی، فعالین حقوق بشر در برابر اعدام،،حبس،  تبعیدو محرومیت از فعالیت‌های حقوق بشری مواجه هستند

 

نمایندگان محترم مجلس،

 جامعه بین المللی ابزارهای فشار بر حکومت ایران را در حیطه حقوق بشر  داراست. از آنجا  که  حمایت از حقوق بشرنزد دولت کانادا دارای ارزش است  متاسفانه  وبا وجود اینکه در سال‌های اخیردولت کانادا در ،  مورد سرنوشت  شهروندان ایرانی-کانادایی در زندان‌های ایران از خود حساسیت نشان داده‌است حسین درخشان با نوزده سال زندان ، حمید قاسمی شال و سعید ملک پور در معرض اعدام قرار دارند

به عنوان سازمان‌های ایرانی و کانادایی حقوق بشر، ما خواستار آنیم که تا زمانی که ایران نظارات سازمان های حقوق بشری داخلی را متوقف می‌کند، به ما بپیوندید و در یک فراخوان غیر دولتی و بین المللی در نظارت بر عملکرد جمهوری اسلامی  و نقض حقوق بشر از ایران بازدید کنید

ما خواستار آنیم که دولت کانادا بر این فراخوان صحه بگذارد و  از گسترش حقوق بشر   در ایران  در شانزدهمین اجلاس ژنو که ماه آینده برگزار خواهد شد   حمایت کند

 

 


 


آی‌پد ۲ هم آمد

انتظار می‌رود مثل همیشه، صف‌های طولانی در مقال فروشگاه‌های شرکت اپل در سراسر آمریکا تشکیل شود.

به گزارش یو‌اس‌ای تودی، با وجود تفاوت‌های مهم آی‌پد جدید با نمونه قدیمی، این رایانه هنوز اتصال «ہو-اس-بی» ندارد و باید به همان اتصال مشترکش با آی‌فون و آی‌پاد که نسبتا هم برای انتقال اطلاعات کند است اکتفا کرد.

بسیاری انتظار داشتند با آمدن رقبایی مثل توشیبا و سامسونک که لوح‌های رایانه (تبلت)‌های ارزان‌تری را به بازار عرضه کرده‌اند، اپل هم قیمتش را پایین بیاورد، اما چنین نشد و قیمت پایه ۴۹۹ دلار خواهد بود.

استیو جابز، با وجود بیماری شدید‌اش امروز نزدیک به نیم ساعت به روی صحنه آمد و حرف زد. جابز در طی سالیان اخیر توانسته است با ابتکارهای شرکتش، از طریق فروش موسیقی و یا «اپلیکیشن» بیشتر از ۲۰۰ میلیون مشتری جلب کند.


 


او «ولدالزنا» است

 


«ولد زنای کثافت»

«حروم زاده»

«مادر قحبه»

«مادر جنده»

اینها را چند بار در شبانه روز در شهرتان، محیط زندگی‌تان و  خانه‌تان می‌شنوید؟ چند بار در دعواهایی که در خیابان و اتوبوس و مراکز عمومی دیده‌اید این الفاظ رکیک را شنیده‌اید؟ ریشه این کلمات کجاست؟ چرا وقتی یک حجره‌دار بازار می‌خواهد فحش بکشد پای ناموس طرف مقابل را به وسط می‌کشد و مادر او را وارد دعوا می‌کند. امیر در پاسخ به این سوال و وقتی در حال استفاده از این لفظ است می‌گوید: «همه ماجرا اینجاست. همه هویت آدمی به این است که مادرش کیست؟ آدم صالحی است یا نه یا کثافتکاری می‌کرده؟» می‌پرسم: «خودت که می‌دانی که نود و نه درصد مردم ایران حلال زاده‌اند به زعم شما. همه فرزندان ازدواج‌های رسمی هستند. پس چرا این لفظ را برای یکدیگر بکار می‌برید؟» امیر می‌گوید: «برای طرف مقابل خود را بشکنیم. وقتی این لفظ را بکار می‌بری  یعنی می‌خواهی فرد را از هر چه دارد و ندارد تهی کنی.»

اما چرا ولد زنا بودن بد است؟ اینکه فردی ناخواسته درخارج از قواعد عرف و شرع متولد شده‌باشد در جامعه ایران چه جایگاهی دارد؟

 

اين کودک  منتسب به زنا نه منسوب به پدر است و نه مادر. او حق ندارد از نام پدر و مادرش استفاده کند و هيچگونه رابطه پدر و مادر و فرزند بين آنان نمي‌تواند وجود داشته باشد. ماده ٨٨٤ قانون مدنى مقرر مي‌دارد:«ولدالزنا از پدر و مادر و اقوام آنان ارث نميبرد»، «پدر و مادر کودک، پدر و مادر قانونى او نيستند و حقى بر نگهدارى و تربيت کودک خويش ندارند». طبق فقه و قانون، پدر و مادر او «زانى» و "«زانيه"» خوانده مي‌شوند. فقها و حقوق دانان مسلمان اين سخت‌گيرى را تاوان تخطی پدر و مادر از نظام حقوقى و عرف جامعه مي‌دانند و علت آن را تاکيد شرع اسلام بر لزوم ازدواج، ضرورت تشکيل خانواده و گردن نهادن به قانون مي‌دانند

فقها معتقدند که این کودکان به دلیل وراثتی که از پدر و مادر خود برده اند زمینه طغیان، سرکشی و گناه را بیش از دیگران دارا هستند و بنا بر شریعت اسلام از بسیاری حقوق که مهم‌ترین آن حق برخورداری از هویت پدر و مادر خویش است محروم‌اند. با این حال فقه اسلامی این کودکان را با وجود محروم ساختن از تمامی حقوق انسانی مهدور الدم نمی داند . در قانون هزار و سیصد و شصت و هفت  مدنی ایران متولد از زنا را ملحق به زانی نمی داند که باعث می گردد کودک غیر شرعی از حقوقی چون حضانت ، ارث و نفقه محروم شود . این قانون در تعارض آشکار با پیمان نامه حقوق کودک است که کشورهای عضو را ملزم به رعایت آن برای تمامی کودکان بدور از تولد، نژاد، جنسیت ، قومیت ، گرایش سیاسی و .... نموده است.

«مادر بزرگم همیشه می‌گفت با ولد زنا نباید حرف زد». مجید می‌گوید: «به هر حال بچه‌ای که خارج از قواعد عرفی و شرعی متولد می‌شد نامیمون است

نرگس مخالف است و معتقد است یک چند کلمه خطبه و یک قرارداد ساده زناشویی نمی‌تواند در روان و وجود یک کودک تاثیری داشته باشدو همه این مسائل  را منوط به  عرف و باورهای متعصبانه جامعه می‌داند. سمیه که در یک مرکز بهزیستی فعالیت می‌کند با تاسف می‌گوید: «خانواده‌هایی که به دنبال پذیرفتن کفالت یک کودک به مراکز ما می‌آیند با کمال تاسف می‌گویند لطفا بچه ولد زنا نباشد و ما دنبال کودکی حلال زاده هستیم.»

منیره می‌گوید: «ولد زناها همیشه مشکل دارند.» شیما اعتراض می‌کند که این امر خلاف حقوق اولیه بشری است. اینکه کودکی تنها و تنها به دلیل روابط زن و مردی که بوجود آورنده او هستند متهم است و از حقوق بسیاری محروم نهایت توحش را نشان می‌دهد.»

حسین با لحنی جدی از سحر می‌پرسد آیا حاضر است با یک مرد ولد زنا ازدواج کند و سحر درحالیکه طرفدار حقوق کودکان متولد شده خارج از عرف و شریعت هستند با تردید می‌گوید: «اگر آدم حسابی باشد چرا که نه ؟»

حسین می‌گوید: «مادر و پدر قبول می‌کنند»

سحر با مکث می‌گوید:«نه»

کاوه داد می‌کشد و به ماشینی که جلویش ترمز می‌کند می‌گوید: «حروم زاده کجا می‌ری؟» ریحانه اشک‌هایش را پاک می‌کند و می‌گوید هنوز نمی‌داند کیست و چه جایگاهی در این جامعه دارد.

مرضیه می‌گوید: «به خاطر اینکه پدر و مادرم ازدواج نکرده بودند و مرا حرام‌زاده خطاب کردند بارها زیر مشت و لگد پدر بزرگ و مادربزرگ و عموهایم تنم کبود شد.» 

 

 


 


آیا مردم پول قبض‌های جدید گاز را پرداخت می‌کنند؟

در دو روز گذشته، بسیاری از شهروندان با قبض‌هایی از جمله قبض گاز روبرو شده‌اند که با قبض‌های پیشین اختلافی فاحش دارد. سحام نیوز می‌نویسد که یکی از شهروندان که خانه‌ای ۹۰ متری داشته، هر ماه هزینه‌ای در حدود ۳-۴ هزار تومان برای گاز مصرفی پرداخت می‌کرده اما این برج با قبضی ۹۷ هزار توامنی روبرو شده است.

افزایش قیمت آب و گاز و برق در مدت زمانی کوتاه در بسیاری از کشورهای جهان می‌تواند دولت‌ها و یا موسسات مسوول را با بحران روبرو کند، اما در ایران بسیاری پرداخت آن‌چه در قبض آمده را وظیفه می‌دانند، بی‌آنکه به افزایش قیمت اعتراضی کنند.

امروز در فضای مجازی، بسیاری از کاربران افزایش قیمت خدمات و یا قبض‌های گاز را عامل جدیدی برای اعتراض به حاکمیت خوانده‌اند.

در روزهای دیگر در این باره بیشتر خواهیم دید و شنید.


 


نکات ناگذشتنی!

اول اینکه:

 

وزیر اطلاعات گفت: روز ۲۵ بهمن مردم برای خرید عید به خیابان آمده بودند!

 

از آنجایی که مردم سنت شکن تهران در حرکتی نوین بجای خرید مایحتاج عید نوروز از بازار تهران ،علی الخصوص چارسوق بزرگ و کوچیک و راسته نوروزخان و یا کوچه مروی و بازار تجریش و نمی‌دونم سبزه میدان، به میدان و خیابان انقلاب هجوم بردند(!)، احتمالاّ اقلام زیر باید در سر سفره هفت سین مشاهده شود:

- سفره شامل روزنامه باطله داخلی که هر چند خط در میان صحبت از فتنه و فتنه گران می‌باشد.
- بوی غلیظ روغن سوخته به همراه دوده و سرب معلق در هوا
- یک جلد آیات شیطانی در جلو آینه و شمعدان
- تنگ خالی ماهی(چون قاعدتاّ اگر ماهی قرمز هم بفروش می‌‌رسید، کفاف آن همه جمعیت را نمی‌داد)
- هفت سین شامل-۱ سارتر.۲-سه قطره خون.۳ سوو شون. ۴-سنگی بر گوری. ۵. ساختمان داده ها.
 ۶-ساعت  نحس. ۷- سخنرانی چارلی چاپلین در فیلم دیکتاتور بزرگ
درظرف شیرینی هم مقدار متنابهی فلافل وجود دارد، که بوی روغن ابتدای این قسمت ناشی از همین غذای لذیذ دانشجویی است!
..........................
..........................
..........................
 خلاصه، جای خالی مابقی ملزومات را به سلیقه خود رنگ کنید.

دوم اینکه:

 

فارس نیوز نوشت: چت کردن با یاهو باعث ابتلا به بیماری ایدز می‌شود!

 


خیلی خیلی ببخشید، امیدوارم این دورو بر بچه ننشسته باشه؛ مگه شما حضرات با یاهو مسنجرتون چیکار می‌کنین که احتمال آلوده شدن به ویروس ایدز پیدا میکنین؟ بابا قباحت داره. به اون صورت گردش با لبخند معصومش نگاه کنین!


سوم اینکه:

 

وزیر کار گفت : ایران تنها كشور دنیاست كه گرسنه ندارد!

 

میگه ما گرسنه نداریم چون:

غالباّ آنها را نمی‌شماریم چون مهم نیستند.
معمولاّ از گرسنگی می‌میرن پس تو شمارش نمی‌آیند.
آنقدر گرسنه نگه می‌داریم‌شان که نای اعتراض نداشته باشند که شمرده شوند.
بابا گرسنه‌ها ذاتاّ ایرانی نیستند که!
اصلاّ مگه آدم گرسنه می‌شه؟
مگه گرسنه هم آدمه؟؟؟
این گرسنگی که میگن، چی هست؟
گرسنه؟ ها؟....
چی؟.......

 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته