-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ مهر ۹, جمعه

Lates News from Iran Christian for 10/01/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



اعضاي يك باند شيطان‌پرستي كه در شهرستان ابهر استان زنجان فعاليت مي‌كردند، تحت تعقيب قرار گرفتند و سركرده اين باند دستگير شد.به گزارش «جام‌جم»، اعضاي اين باند با پخش نمادهاي شيطان‌پرستي و فريب جوانان، آنها را در دام خود گرفتار مي‌كردند.
پرونده اعضاي اين باند هنگامي در دستور كار ماموران پليس امنيت استان زنجان قرار گرفت كه با گزارش‌هاي مردمي معلوم شد اعضاي باند شيطان‌پرستي پس از ارتباط با جوانان آنها را اغفال و با ايجاد جذابيت‌هاي كاذب، تفكرات شيطان‌پرستي را در ميان آنها ترويج مي‌كنند. سرهنگ محمد اسدي‌فرد، رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان زنجان در اين باره گفت: با دريافت گزارش هاي مردمي درباره فعاليت گروه‌هاي انحرافي و شيطان‌پرستي، موضوع به صورت ويژه در دستور كار قرار گرفت و پس از هماهنگي با مسوولان قضايي استان، طرح امنيت اجتماعي براي برخورد با اين گروه‌هاي منحرف آغاز شد.

شناسايي چند مغازه متخلف
سرهنگ اسدي‌فرد افزود: با اجراي اين طرح، ابتدا چندين واحد صنفي در زنجان بازرسي و مقاديري لوازم و نشانه‌هاي شيطان‌پرستي همراه 2 مجسمه با نقش و نگار علائم شيطان‌پرستي كشف شد.
وي تصريح كرد: در حال حاضر نيز مقدمات پلمب مغازه‌هاي متخلف آغاز شده است و صاحبان اين اماكن نيز تحويل مراجع قضايي خواهند شد.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت استان زنجان با اشاره به انهدام يك باند شيطان‌پرستي در شهرستان ابهر گفت: به دنبال اطلاع از فعاليت اعضاي اين باند منحرف و شناسايي محل تجمع افراد شيطان‌پرست، اين محل به مدت 20 روز تحت كنترل نامحسوس چند تيم اطلاعاتي از ماموران پليس امنيت قرار گرفت.

شروع عمليات
سرهنگ اسدي‌فرد عنوان كرد: پس از جمع‌آوري اطلاعات، روز گذشته ماموران با مجوز قضايي وارد محل شده و سركرده گروه را دستگير كردند. در بازرسي از محل نيز ابزار و ادوات خالكوبي مخصوص علائم شيطان‌پرستي، چندين رشته دستبند، چند حلقه انگشتر شش گوش، تعدادي مجسمه و تعدادي تصاوير و علائم شيطان‌پرستي كشف و ضبط شد.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت استان زنجان افزود: اعضاي اين باند با اغفال جوانان علائم شيطاني را بر بدن افراد فريب‌خورده خالكوبي كرده و آنها را وادار به پيروي از دستورات غيرانساني و عجيب و غريب شيطان‌پرست‌ها مي‌كردند. وي خاطرنشان كرد: با شناسايي تعدادي از جوانان فريب‌خورده و تحقيق از آنها معلوم شد، قربانيان شيطان‌پرست‌ها از ماهيت واقعي اين فرقه بي‌اطلاع هستند و افرادي كه از نشانه‌هاي اين فرقه استفاده مي‌كنند، هيچ شناختي از ماهيت اين اشيا ندارند.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت استان زنجان تصريح كرد: در حال حاضر دستور قضايي مبني بر بازداشت سركرده اين فرقه در شهرستان ابهر صادر شده است و تحقيق از وي براي شناسايي ديگر عوامل فرقه شيطاني ادامه دارد.

هشدار
سرهنگ اسدي‌فرد با هشدار به خانواده‌ها گفت: عوامل اين فرقه‌هاي منحرف با ايجاد جذابيت براي جوانان، به برقراري ارتباط و دوستي با آنها بخصوص در فضاي مجازي اقدام مي‌كنند كه آگاهي‌بخشي به فرزندان مي‌تواند آنها را از گرفتار شدن در دام خطرناك اين فرقه‌ها دور نگهدارد.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت استان زنجان با هشدار به فروشندگان نماد و نشانه فرقه‌هاي منحرف تاكيدكرد: با كساني كه بخواهند فرقه‌اي منحرف را تبليغ كنند بشدت برخورد خواهد شد.

 


دولت ايران مي گويد كه يك دوره از نظارت بر ترويج فرهنگ حجاب در ادارات انجام شده و از ماه ديگر نيز دوره جديد نظارت بر عفاف و حجاب در ادارات آغاز مي شود.محمد نجار، وزير كشور كه روز پنج شنبه ۸ مهر (۳۰ سپتامبر) در بيست و يكمين گردهمايي ائمه جمعه سراسر ايران شركت كرده بود با بيان اين مطلب، در مورد برخورد با هنجارشكنان گفت: "آئين نامه اي ابلاغ شده و نيروي انتظامي بايد به عنوان ضابط نسبت به اجرايي كردن آن اقدام كند، ولي اين كار همراه با تبليغات و سر و صدا نيست."
وزير كشور به مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه با نظر آقاي خامنه اي براي اجرا ابلاغ شده است اشاره كرد و گفت: "هفت سر فصل آموزش در مدارس، كارهاي رسانه اي در صدا و سيما، اقدامات فرهنگي توسط سينما، روزنامه ها و كتاب، نظارت بر ترويج فرهنگ عفاف در ادارت و سازمان ها، حمايت از توليدكنندگان البسه مناسب، استفاده از توانمندي هاي حوزه علميه، هم انديشي با نخبگان و همچنين برخورد با هنجارشكنان و مانكن ها در حال اجرايي شدن است."
آقاي نجار از ائمه جمعه كشور خواست كه در خطبه هايشان به موضوعاتي مانند طلاق، اعتياد، بدپوشي، كسب حلال و بحث ازدواج بپردازند و توجه به مساجد، جوانان، زنان و رفتار آنها در خانواده ها را مورد توجه قرار دهند.
اجراي طرح موسوم به "عفاف و حجاب" در ايران، طي سالهاي گذشته، محل مناقشه در بين جناح هاي سياسي ايران بوده است.
پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در ايران، برخي منابع محافظه كار از بي ميلي رئيس جمهوري ايران به اجراي طرح جامع گسترش فرهنگ حجاب و عفاف و نارضايتي رهبر جمهوري اسلامي از عدم اجراي اين طرح خبر داده بودند.
اين در حالي است كه اجراي طرح "توسعه فرهنگ عفاف و حجاب"، كه در سال ۱۳۸۲ با وجود نظر نامساعد دولت محمد خاتمي به تصويب "شوراي عالي انقلاب فرهنگي" رسيده بود، با روي كار آمدن دولت آقاي احمدي نژاد دوباره در دستور كار قرار گرفت.
مطابق قانون مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، طرح جامع گسترش فرهنگ حجاب و عفاف شامل محورهاي مختلفي مي شود كه از برخورد نيروي انتظامي با افراد "بدحجاب" گرفته تا تلاش براي "بالا بردن فرهنگ عفاف" توسط سازمان ها و وزارتخانه هاي مختلف را در بر مي گيرد.

 


روستاي كوچك ابوالوفا در استان لرستان داراي قبرستاني با سنگ قبرهاي پلكاني (زيگوراتي) و نقشهاي كنده كاري شده است كه برخي كارشناسان معتقدند شايد بتوان با تحقيق بر روي اين قبرها پيشينه معماري مقبره كوروش را تخمين زد.
به گزارش خبرنگار مهر، روستاي ابوالوفا در شرق شهرستان كوهدشت استان لرستان واقع شده است. روستايي كه بيشتر اهالي آن از لرنشينان منطقه غرب ايران هستند. در روستاي كوچك ابوالوفا قبرستان بزرگ و قديمي وجود دارد كه از ساليان دور تا كنون محل تدفين بزرگان لرستان بوده است. هر سنگ قبري كه براي درگذشتگان قرار داده اند مي بايست در شان آن مرحوم باشد بنابراين سعي شده تا سنگهاي قبرها داراي با شكوهترين طرحها و سنگها باشد.
روي بيش از 500 قبر قديمي كه بيشتر به صورت پلكاني ساخته شده اند، سنگهاي آهكي سفيد و كرم رنگي وجود دارد كه طرح و نقشهايي از مراسمهاي سنتي، شكار، مويه زنان، سوگواري، رزم، نيايش، ازدواج و ...  روي سنگها كنده كاري شده است.
بسياري از سنگهاي قديمي اين قبرستان كه به نظر مي رسد به دوره افشاريه يا زنديه بر مي گردد دو متر طول دارند و مستطيل شكل هستند. اكنون يا بسياري از اين سنگها به جاي جرز ديوار و نيمكت استفاده مي شود و يا به دليل ساخت و سازها داخل زمين دفن شده اند.  
آرش نورآقايي، راهنماي تور در بازديد خود از قبرستان ابوالوفا به خبرنگار مهر گفت: بيشتر سنگ قبرهايي كه در قبرستان معروف اين روستا وجود دارد پلكاني (زيگوراتي) هستند كه شايد با تحقيق بر روي اين گونه از قبرها، پيشينه معماري مقبره كوروش براي كارشناسان آشكار شود.
نورآقايي با اعلام اينكه قبرها با چيدمان ويژه و سنگهاي لاشه‌اي ساخته شده‌اند بيان كرد: سنگ قبرهاي اين قبرستان برافراشته، چهار وجهي و هرمي شكل هستند كه روي آنها نوشته‌ها و نقوش زيبا و معناداري ديده مي‌شود.
اين محقق گردشگري افزود: شايد بتوان گفت طرح مقبره‌هاي روستاي ابوالوفا شبيه به مقبره‌ كوروش است. البته تفاوتهاي بسياري با يكديگر دارند. قبرهاي ابوالوفا قدمت تاريخي زيادي ندارند. ولي مي توان حدس زد كه طرح روي اين مقبره‌ها از طرح‌هاي قديمي‌تر اتخاذ شده و هنوز هم مقبره‌هايي به شكل زيگوراتي و با طرحهاي مختلف روي آن ساخته مي‌شود.
نورآقايي با اشاره به شباهت ساخت قبرهاي ابوالوفا و آرامگاه كوروش گفت: روستاي ابوالوفا روزگاري جزو امپراطوري ايلامي‌ها محسوب مي‌شده و كوروش نيز در سرزمين "انشان" كه  متعلق به ايلاميان بود به دنيا آمد.
وي با اشاره به اينكه تا كنون تحقيقات باستان شناسي روي اين قبرها انجام نشده گفت: شايد اگر باستان شناسان تحقيقاتي در اين زمينه انجام دهند، بتوان نمونه‌هاي كهن‌تري نيز از سنگهاي قبر قديمي پيدا كرد.
اين محقق ميراث فرهنگي بيان كرد: در حال حاضر برخي از قطعه‌هاي شكسته شده‌ و نقش دار سنگ قبرها در ميان نخاله‌هاي ساختماني روستا پيدا مي شود. برخي هم در ميان فضولات چهارپايان به حال خود رها شده‌اند. اما سنگهاي برافراشته گاهي در كنار در ورودي خانه ها جاي دارند و يا از آنها به عنوان نيمكت استفاده مي شود!
وي افزود: در ميان قبرهاي اين قبرستان يك زائرسراي بزرگ ساخته شده كه به گفته مردم محلي اين روستا اداره اوقاف اين ساختمان را دقيقا وسط قبرستان ساخته و نيمه‌كاره رها كرده است.
اين تور ليدر افزود: سنگ قبرهاي روستاي ابوالوفا ارزش فرهنگي و هنري دارند و از لحاظ مردم‌شناسي منطقه نيز حائز اهميت هستند. حتي قبرستان اين روستا مي تواند به عنوان يك مقصد گردشگري مورد توجه قرار بگيرد.
امير منصوري، كارشناس ارشد باستان شناسي در استان لرستان با اعلام اينكه مقبره ابوالوفا در اين قبرستان مورد احترام مردم روستاست گفت: چندي پيش اداره اوقاف استان لرستان آرامگاه جديدي براي ابوالوفا ساخت. آنها با اين كار باعث شدند كه بسياري از سنگ قبرهاي قديمي اين قبرستان به زير خاك برود. به همين دليل اكنون نمي توان حدس زد كه قديمي ترين سنگ قبر مربوط به چه دوره اي است.
منصوري با اعلام اينكه برخي شنيده ها حاكي از آن است كه قدمت قبرهاي قبرستان ابوالوفا به دوره زنديه يا افشاريه برمي گردد تصريح كرد: حدود هفت يا هشت سال پيش مقبره جديدي براي زائران آرامگاه ابوالوفا ساخته شد و در كنار آن نيز مركز اقامتي در حال ساخت است. مسئولان اداره اوقاف با اين كار بخش اعظمي از قبرستان و سنگهاي قديمي آن را از بين بردند.
وي با بيان اينكه اكنون نيز تدفين درگذشتگان منطقه كوهدشت در اين قبرستان ادامه دارد گفت: در قبرستان ابوالوفا سنگهاي قديمي با نقوش بسيار زيبايي وجود داشت كه اكنون يا ناپديد شده اند و يا در اثر ساخت و سازهاي اداره اوقاف در زير زمين مدفون هستند.
اين كارشناس باستان شناسي افزود: سازمان ميراث فرهنگي تا به حال هيچ توجهي به زيبايي سنگهاي قبرستان ابوالوفا نكرده است. در حالي كه مي توان گفت اين قبرستان به همراه قبرستانهاي مهم ديگر استان لرستان كه داراي سنگ قبرهاي بسيار زياد و زيبايي هستند مي توانند در فهرست آثار ميراث فرهنگي به ثبت برسند.
منصوري گفت: در استان لرستان و منطقه كوهدشت به خصوص بخش كوناني در ده كيلومتري روستاي ابوالوفا مي توان سنگ قبرهاي بسيار قديمي پيدا كرد اما تا كنون هيچ يك از مسئولان استان به ويژه سازمان ميراث فرهنگي استان توجهي به تخمين قدمت آنها نكرده اند. حتي مردم روستا نيز ارزش فرهنگي، هنري و تاريخي قبرها و سنگ قبرهاي اين منطقه را نمي دانند و اهميتي به نگهداري از آنها نمي دهند.
در همين رابطه عبدالهي، سرپرست اداره اوقاف شهرستان كوهدشت درباره ساخت و سازهاي اداره اوقاف در قبرستان ابوالوفا و از بين رفتن سنگهاي قديمي به خبرنگار مهر گفت: به زودي پيمانكاران شروع به ساختن مركز اقامتي در روستاي ابوالوفا مي كنند.
وي با بيان اينكه بعيد مي دانم سنگهاي بسيار قديمي در اين قبرستان مانده باشد افزود: ما به سازمان ميراث فرهنگي استان لرستان گفته ايم كه بررسي كند آيا ساخت و ساز اداره اوقاف آسيبي به سنگهاي قبرستان ابوالوفا وارد مي كند اما تا به حال هيچ جوابي به ما نداده اند.

 


باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا، با صدور فرماني اسامي هشت مقام نظامي، انتظامي و دولتي ايران را به فهرست تحريم هاي ايالات متحده اضافه كرده است.
اين هشت نفر به دست داشتن در "نقض جدي حقوق بشر و آزار مردم ايران" در جريان وقايع پس از انتخابات رياست جمهوري خرداد ۱۳۸۸ متهم شده اند.
دولت ايران اتهام تقلب در آن انتخابات را رد مي كند و تاكيد دارد كه در جريان ناآرامي ها با "اغتشاشگران" برخورد قانوني داشته است.
مقام هاي جمهوري اسلامي كه تحريم شده اند عبارتند از:

محمدعلي جعفري (فرمانده كل سپاه پاسداران)
صادق محصولي (وزير رفاه فعلي و وزير سابق كشور)
غلامحسين محسني اژه اي (دادستان كل كشور و وزير سابق اطلاعات)
سعيد مرتضوي (دادستان سابق عمومي و انقلاب تهران)
حيدر مصلحي (وزير اطلاعات)
مصطفي محمد نجار (وزير كشور و جانشين فرمانده كل قوا در نيروي انتظامي)
احمدرضا رادان (جانشين فرمانده كل نيروي انتظامي)
حسين طائب (معاون اطلاعات سپاه پاسداران و فرمانده سابق نيروي بسيج)


اشاره به سخنان احمدي نژاد
كاخ سفيد آمريكا روز چهارشنبه با انتشار بيانيه اي اعلام كرد كه دولت آمريكا همواره در كنار كساني مي ايستد كه در ايران "خواهان شنيده شدن حرف هايشان هستند" و تأكيد كرد كه مصرانه از دولت ايران مي خواهد كه حقوق اين مردم را رعايت كند
اين نخستين بار است كه دولت آمريكا به اتهام نقض حقوق بشر، تحريم هايي را عليه اشخاص خارجي اعمال مي كند.
هيلاري كلينتون، وزير امور خارجه آمريكا و تيموتي گايتنر، وزير دارايي آمريكا چهارشنبه ۷ مهر (۲۹ سپتامبر) در يك كنفرانس مطبوعاتي در واشنگتن در مورد تصميم جديد دولت آمريكا توضيح دادند.
خانم كلينتون گفت: "شهروندان ايراني تحت نظارت يا فرماندهي اين افراد بي جهت بازداشت شدند، كتك خوردند، مورد شكنجه و تجاوز قرار گرفتند، تهديد و حتي كشته شدند".
اما وزير امور خارجه آمريكا گفت كه آن اعمال با "ادعاهايي كه اخيرا در سازمان ملل مطرح شده مبني بر اينكه ايراني ها از آزادي بيان برخوردارند و هيچ كس در ايران به دلايل سياسي در زندان نيست" تناقض دارد.
به نظر مي رسد اشاره خانم كلينتون به سخنان محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران در سفر اخيرش به نيويورك باشد.
وزارت دارايي آمريكا اعلام كرده است كه افراد تحريم شده، مشمول محدوديت هاي مسافرتي و انسداد دارايي ها مي شوند.

اجراي مصوبه كنگره

تحريم مقام هاي مذكور در راستاي اجراي قانون تحريم گسترده اي كه كنگره در ماه ژوئن عليه ايران وضع كرده بود انجام شده است.
قانونگذاران آمريكايي در بند ۱۰۵ آن قانون رئيس جمهوري آمريكا را موظف كرده اند كه حداكثر ظرف نود روز طي گزارشي، اسامي مقام ها يا افرادي در ايران را كه مسوول صدور دستور، اجرا يا هدايت اقداماتي در "نقض جدي حقوق بشر" پس از وقايع انتخابات خرداد ۸۸ ايران بوده اند به آگاهي كنگره برساند و در اين زمينه، به گروه انصار حزب الله و بسيج اشاره كردند.
براساس مصوبه آنها، گزارش رئيس جمهوري در اين زمينه بايد در وبسايت وزارت امور خارجه و وزارت خزانه داري آمريكا منتشر و اسامي افراد مندرج در اين گزارش به فهرست اشخاص تحت تحريم اضافه شود.
بخش مربوط به حقوق بشر قانون تحريم ايران با تلاش مستقيم سناتور جمهوريخواه جان مك كين و سناتور دموكرات مستقل جو ليبرمن به عنوان متمم به مصوبه اضافه شده بود.
اين دو سناتور كه همواره موضع سرسختي عليه جمهوري اسلامي داشته اند و به محافظه كار بودن در خصوص سياست خارجي شهرت دارند، چهارشنبه از تصميم دولت آقاي اوباما استقبال كردند.
آنها با صدور بيانيه مشتركي گفتند: "دستور رياست جمهوري حاوي اين پيام به همه مقام هاي ايران كه حقوق بشر مردم را نقض كرده يا خواهند كرد است: ايالات متحده هويت شما را شناسايي و منتشر خواهد كرد، آزار و اذيت شما را علني خواهد كرد و شما را مسوول خواهد دانست."
دولت ايران اتهام نقض حقوق بشر از جمله در مواجهه با اعتراضات به نتيجه انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري را رد مي كند و مي گويد آمريكا اين اتهام را با اهداف سياسي مطرح مي كند.
كنگره از كاخ سفيد خواسته است كه براي مقام هاي ايران كه "ناقض جدي حقوق بشر" تشخيص داده مي دهد ويزا صادر نكند و در صورت امكان، به مسدود كردن دارايي هاي آنها مبادرت ورزد.
كنگره در مصوبه تحريم ايران همچنين خواهان افزايش بودجه وزارت امور خارجه آمريكا براي اطلاع رساني بيشتر درباره وضعيت حقوق بشر در ايران و به ويژه درباره وقايع پس از انتخابات خرداد ۸۸ شده است.

 


در یک جنایت بی سابقه خانوادگی در میان پناهندگان کشور نروژ، یک فعال سیاسی کمونیست ایرانی اهل کردستان؛ همسر و سه فرزندش را کشت و به زندگی خود نیز پایان داد
علت قتل عام خانوادگی هفته گذشته در پایتخت نروژ، هنوز از نظر پلیس اسلو نامشخص است. در این جنایت بی سابقه خانوادگی که در میان پناهندگان کشور نروژ اتفاق افتاد، یک مرد ایرانی ۴۱ ساله با کشتن همسر و سه فرزندش، به زندگی خود نیز پایان داد.
سعید احمدزاده، فعال سیاسی کمونیست ایرانی اهل کردستان ایران، روز دوشنبه گذشته پس از کشتن همسر و نوزاد چهارده روزه اش در منزل، با فراخواندن دو دختر خردسالش به بهانه پیک نیک از مدرسه، آنان را نیز در روز سه شنبه کشت و آن گاه به زندگی خود پایان داد.

چگونگی قتل عام
رسانه های نروز صبح روز سه شنبه گذشته - ۲۱ سپتامبر - خبر قتل یک مادر و نوزاد چهارده روزه اش را در نقطه از شهر اسلو ، منتشر کردند. در گزارش اولیه آمده بود اجساد یک زن ۳۷ ساله به نام " نادرا ال بیش"، شغل پرستار و نوزاد چهارده روزه اش در منزل مسکونی آنان پیدا شده، اما هیچ خبری از همسر ایرانی این زن مراکشی و دو دختر خردسالشان در دست نیست!
در گزارش منتشر شده، به نقل از پلیس شهر اسلو ذکر شده بود که قاتل، زن و فرزند نوزادش را خفه کرده است. پلیس که احتمال دست داشتن مرد ایرانی در قتل همسر و فرزندش را می داد، نسبت به جان دو دختر ۷ و ۹ ساله این خانواده به شدت احساس نگرانی می کرد. به ویژه آن که در تحقیقات پلیس مشخص شده بود که سعید احمد زاده دو ساعت پیش از آن که مدرسه دخترانش تعطیل شود به مدرسه آنان رفته و با بیان این که قصد دارد فرزاندانش " نرمین" و " نسرین" را به یک گردش تفریحی در طبیعت ببرد، آنان را با خود به نقطه نامعلومی برده است.
پلیس پس از گشت و کنترل ۲۴ ساعته، در پایان شب سه شنبه جسد نرمین و نسرین و پدر ۴۱ ساله آنان را در حوالی اسلو، در عمق ۱۳ متری یک دریاچه پیدا کرد. تاکنون جزئیات و چگونگی مرگ دو دختر و پدرشان و ساعت اتفاق حادثه در تحقیقات پلیس و پزشکی قانونی نامشخص مانده و به رغم آزمایش های متعدد، زمان مرگ آنان هنوز مشخص نشده است، اما پلیس به رسانه ها گفته است اطلاعاتی در دست دارد که بر پایه آن نسرین و نرمین روز سه شنبه در یک مکان دیده شده اند.

سعید احمد زاده کی بود؟
سعید بیست سال قبل از کشور عراق به نروژ آمد. او پیشمرگه یک حزب کمونیست کرد ایرانی بود و از نوجوانی به آن پیوسته و در نروژ نیز به عنوان یک چهره سیاسی چپ مخالف رژیم ایران، فعال بود. او بنا به گفته همسایگانش مردی اجتماعی، خوش برخورد و از نظر مسئولان مدرسه دخترانش مردی فعال و نسبت به عملکرد درسی فرزندانش حساس بود. بنا به گفته مدیر مدرسه دو دخترش نرمین ونسرین، سعید احمد زاده در تمامی جلسات اولیای دانش آموزان مدرسه شرکت می کرد و همواره از موقعیت درسی دخترانش در مدرسه با خبر می شد. چنان که در عکس های مانده از او نشان می دهد، او با دخترانش رابطه بسیار خوبی داشت و اغلب آنان را با خود به گردهمایی های سیاسی و اجتماعی می برد. سعید در یک شعبه از اداره پلیس شهر اسلو به عنوان سرویس دهنده خدمات بهداشتی و نظافت ساختمان بیش از پنج سال سابقه کار داشت و هم زمان تاکسیرانی نیز می کرد. او قرار بود از ابتدای ماه سپتامبر کلاس تاکسی رانی " اسلو " را بگذراند و پس از آن شروع به کار کند که بنا به اطلاع پلیس این دوره را آغاز نکرد.

انگیزه قتل عام خانوادگی!

پلیس تاکنون نتوانسته است علت این جنایت کم سابقه در نروژ و بی سابقه در میان پناهندگان ایرانی را کشف کند. دلایلی که احتمال داده می شود باعث این قتل عام شده باشد تاکنون با روشن شدن روابط خوب اجتماعی و خانوادگی، بیشتر به نقطه ابهام کمک کرده است تا اثبات یک بحران که به جنون رسیده باشد. بر اساس گفته همسایگان این خانواده به پلیس، همسر مراکشی احمد همواره از او به عنوان مردی کمک گر، اجتماعی و مداراگر و خانواده دوست یاد می کرده است. پلیس اکنون با ابهامی روبروست که سعید احمدزاده، بی آن که در محدوده خانواده و اجتماع و محل کار دارای بحرانی بوده باشد، چگونه دست به این جنایت بزرگ زده است.
بنا به گفته پلیس، "بخشی از شخصیت سعید ممکن است بر ما نامعلوم مانده باشد و آن این است که او با دوستانش چگونه رابطه ای داشته و یا حقیقتا رابطه او همسرش چگونه بوده است؟" مسئولان پروند او در پلیس شهر اسلو می گویند این بخش از تحقیقات ما هنوز آغاز نشده؛ می خواهیم از نزدیکانش - خواهر سعید نیز در اسلو زندگی می کند - تحقیق کنیم اما بخاطر شوک ناشی از این قتل عام خانوادگی، فعلا این کار ممکن نیست!
ایرانیان برگن

 


آفتاب: تغییراتی در تقویم رسمی کشور برای سال 1390 هجری شمسی اعمال و گنجانده می‌شود.به گزارش دفتر امور رسانه‌های ریاست‌جمهوری، با ابلاغ رییس‌جمهوری، ماده واحده «تغییرات اعمال شده در تقویم رسمی کشور برای سال 1390 هجری شمسی» اجرا می‌شود.
به موجب این ماده واحده که در جلسه 668 مرداد ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده‌ است تغییرات ذیل در تقویم رسمی کشور برای سال 1390 هجری شمسی اعمال و گنجانده می‌شود.
مناسبت‌های ذیل در متن تقویم رسمی کشور در سال 1390 گنجانده می‌شود:
1- روز غزه 29 دی
2- روز مبارزه با استعمار انگلیس 12 شهریور (مصادف با سالروز شهادت رئیسعلی دلواری)
3- روز بصیرت و میثاق امت با ولایت 9 دی
4- روز بسیج اساتید 31 خرداد(مصادف با سالروز شهادت دکتر چمران)
5- روز هنر انقلاب اسلامی 21 فروردین (مصادف با سالروز شهادت سید مرتضی آوینی)
6-روز مقاومت و پایداری 4 خرداد

مناسبت‌های ذیل در ضمیمه تقویم رسمی کشور در سال 1390 گنجانده می‌شود:
1- روز نسیم مهر (روز حمایت از خانواده زندانیان) 5 خرداد
2- ولادت عبدالعظیم حسنی 4 ربیع الثانی
3- روز صنعت دفاعی 31 مرداد
4- روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای 17 شوال (روز نبرد علی با عمروبن عبدود درجنگ خندق که نماد شجاعت، قدرت و اخلاق می‌باشد.)
5- میلاد امام محمد باقر به روایتی ، سوم صفر
6- روز آزاد سازی شهر مهران 10تیر
7- روز ثبت احوال 3 دی
8- روز سربازان گمنام امام زمان نیمه شعبان(مصادف با سالروز تولد امام زمان)
9- روز بزرگداشت صالح‎بن موسی کاظم5 ذی القعده
10- سالروز آزادسازی سوسنگرد 26‌ آبان (ه همزمان با سالروز آزادسازی شهر سوسنگرد در تاریخ .1359.8.26 از اشغال بعثی‌ها)

مناسبت‎های ذیل از متن تقویم رسمی کشور در سال 1390 حذف شود:
1 -روز اسناد ملی 17 اردیبهشت
2 -روز گل و گیاه 25 خرداد
3 -روز گفت‎و گوی تمدن‌ها 30 شهریور
4 -روز اسکان معلولان و سالمندان 20 مهر
5 -روز ملی ایمنی در برابر زلزله 5 دی

مناسبت‌های ذیل از ضمیمه تقویم رسمی کشور در سال 1390 حذف می‌شود:

1 –همه‏پرسی تغییر نظام شاهنشاهی به نظام جمهوری اسلامی ایران (1358 هـ- ش) 10 فروردین
2 -قطع مناسبات سیاسی ایران و ‌‌آمریکا (1359 هـ - ش) 20 فروردین
3- تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و افتتاح حساب شماره 100 به فرمان حضرت امام (ره) (1358هـ ش) 21 فروردین
4- آغاز محاصره اقتصادی جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکا (1359 هـ ش) 1 خرداد
5 -انتخاب اولین دوره ریاست‌جمهوری اسلامی ایران (1358 هـ ش) 5 بهمن
6 -برگزاری انتخابات اولین دوره مجلس شورای اسلامی (1358 هـ ش) 24 اسفند
 


يك دستگاه اتوبوس حامل زائران ايراني به مقصد سوريه، در خاك تركيه واژگون شد و سه تن از مسافران كشته و شماري از آنها نيز زخمي شدند.به گزارش ايرنا، اين سانحه در كيلومتر 25 جاده شانلي عرفا به دياربكر تركيه واقع در نزديكي مرز سوريه اتفاق افتاد.
منابع خبري محلي تركيه كه اين خبر را مخابره كرده اند، گفتند كه سانحه بامداد دوشنبه روي داد و مصدومين حادثه به بيمارستان هاي شانلي عرفا منتقل شدند.در اين سانحه دست كم سه نفر كشته و بيش از 35 تن نيز زخمي شدند.
ناظران آگاه در آنكارا با اشاره به رعايت نشدن استانداردهاي لازم در امر حمل و نقل بين المللي مسافر توسط شركت هاي اتوبوسراني ايراني، مي گويند به رغم هشدارهاي متعددي كه در اين زمينه توسط مسوولان دو كشور داده شده و تذكرات لازم از طريق رسانه ها هيچ بهبودي در استاندارد كردن و ساماندهي اينگونه حمل و نقل هاي مسافري صورت نگرفته و به همين علت هر ساله شاهد چندين سوانح دلخراش اتوبوس هاي ايراني در داخل خاك تركيه هستيم.

آخرين گزارش از سانحه واژگوني اتوبوس ايراني
تمامي مسافران مجروح اتوبوس واژگون شده ايراني در خاك تركيه كه حامل زائران به سوريه بود، در بيمارستان دولتي شهر شانلي عرفا بستري شدند.
اين اتوبوس ايراني به شماره پلاك شماره 36860 IR ساعت سه بامداد به وقت محلي (4:30 به وقت تهران) در كيلومتر 25 جاده شانلي عرفا به دياربكر واژگون شد.
مدير اداره سلامت استان «شانلي عرفا» ضمن ابراز تاثر از بروز اين سانحه گفت: متاسفانه سه تن از مسافران در حين واژگون شدن جان خود را از دست دادند و بقيه مسافران نيز به اين بيمارستان منتقل شدند.
وي گفت: حال پنج تن از مصدومان حادثه نيز خوب گزارش نشده و معاينه بقيه مسافرين كه انتقال آنها به بيمارستان تمام شده است، ادامه دارد.
به گفته مدير اداره سلامت استان شانلي عرفا ، اين اتوبوس در حال بازگشت از سوريه به ايران بود كه در 25 كيلومتري شانلي عرفا در جاده پهن دوطرفه صاف و بدون پيچ و خم و سراشيبي واژگون شد.با توجه به وضعيت مناسب جاده احتمال داده مي شود راننده به خواب رفته و اين سانحه صورت گرفته است.
مدير اداره سلامت «شانلي عرفا» وضعيت يكي از مسافران را وخيم اعلام كرد و افزود: وي تحت مراقبت ويژه قرار گرفته است.

 


قديمي‌ترين پنجره بريتانيا كه قرن‌ها در پشت ديوار كليسايي پنهان بود، در جريان مرمت كليساي شهر ساكسون (Saxon) بريتانيا كشف شد.
به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل از واحد مركزی خبر، خبرگزاری ديلي ميل نوشت،  اين پنجره در سال 1066 از چوب بلوط و در ابعاد 30 در 60 سانتي‌متر ساخته شده و در زمان مرمت كليساي شهر ساكسون در «عصر ويكتوريا» توسط كارگراني كه مرمت اين كليسا را به عهده داشتند در پشت ديواري مخفي شده است.
كمتر از يك هفته قبل نيز در جريان احداث يك مدرسه در شهر لندن پايتخت انگليس، بقاياي روستايي از عصرآهن به همراه آثاري از تمدن روم‌باستان كشف شدند.
همچنین در حدود يك ماه قبل نيز بقاياي قديمي‌ترين خانه‌ي انگليس با ‌10هزار و ‌500 ساله قدمت در شمال منطقه‌ي يركشاير كشف شد. اين خانه يك‌هزار سال قديمي‌تر از خانه‌اي است كه تا به‌حال گمان مي‌شد، قديمي‌ترين خانه‌ي انگليس است.
باستان‌شناسان تاريخ ساخت اين خانه را حدود ‌8500 پيش از ميلاد مسيح تخمين زده‌اند و آن را محل زندگي شكارچيان مي‌دانند. اين خانه گنجايش ‌12 نفر را داشته و از چوب ساخته شده است.
در ماه مارس نيز استخوان‌هاي ده‌ها وايكينگ بدون سر در يك گور دسته‌جمعي با يك‌هزار سال قدمت در منطقه‌ي دورست انگليس كشف شد كه احتمالا بين سال‌هاي 910 تا 1030 ميلادي توسط آنگلوساكسو‌ن‌هاي محلي گردن زده شده‌اند.
در ماه ژانويه نيز در جريان پروژه‌ي ساخت خط لوله‌ي آب شهر كنت انگليس بقاياي آثاري از عصر آهن شامل خانه‌هاي دايره‌يي‌شكل، ظرف‌هاي سفالي، چند ستون، حفره و تنور كشف شدند.
در دسامبر 2009 نيز باستان‌شناسان انگليسي جريان كاوش‌هاي خود در دهكده‌اي 3500 ساله در منطقه‌ي يوركشاير انگليس موفق به كشف قبرستاني شدند كه قدمت برخي اسكلت‌هاي كشف‌شده در آن به يك‌هزار سال مي‌رسد.
تعدادي از اين اسكلت‌ها به زناني از قرن 14 ميلادي تعلق دارند كه در قرون وسطا مرده يا به دليلي كشته شده‌اند.
در نوامبر 2009 نيز باستان‌شناسان دانشگاه ليسستر انگليس در محوطه‌اي تاريخي در نزديكي شهر ملتون موفق به كشف بقاياي يك كارخانه‌ي اسلحه‌سازي متعلق به عصر سنگ شدند كه در آن بقاياي هزاران سلاح سنگي با قدمتي حدود 10هزار سال كشف شده‌اند.
در آگوست 2009 نيز باستان‌شناسان انگليسي موفق به كشف بقاياي ساختماني بزرگ از دوره‌ي نوسنگي شدند كه قدمتي برابر اهرام ثلاثه‌ي مصر دارد و از آن مي‌توان به‌عنوان يكي از قديمي‌ترين عبادتگاه‌هاي جهان نام برد.
ساختار كلي اين بنا به‌شكل يك صليب است. ديوارهاي آن حدود 16 فوت ضخامت دارند و از بخشي از آن كه احتمالا پرستشگاه داخلي بوده، به‌عنوان محلي براي تقديم كردن قربانيان به خدايان كه احتمال دارد، انسان بوده باشند، استفاده مي‌شده است.

 


سارا شورد، شهروند آمريكايي كه بيش از يك سال به اتهام جاسوسي در تهران زنداني بود، روز جمعه دوم مهرماه با رئيس دولت ايران، محمود احمدي‌نژاد، در نيويورك ديدار كرد.به گزارش خبرگزاري فرانسه، سارا شورد كه با شبكه تلويزيوني اِي.‌بي.‌سي آمريكا مصاحبه مي‌كرد، گفت كه در اين ديدار از آقاي احمدي‌نژاد خواسته نامزدش، شان بائر و جاش فتال را كه همراه وي بازداشت شدند و هم‌چنان در زندان به سر مي‌برند، آزاد كند.
اين دختر آمريكايي 32 ساله به شبكه اي.بي.سي گفت: صحبت كردن با رئيس‌جمهور ايران يكي از چيزهايي بود كه در زندان براي محقق شدنش دعا مي‌كردم. اما وي حاضر نشد جزئيات بيشتري درباه ديدارش با آقاي احمدي‌نژاد ارائه كند.
سارا شورد كه در حاشيه نشست عمومي سازمان ملل در نيويورك با رئيس‌جمهور ايران ديدار مي‌كرد، اين ديدار را خوب ارزيابي ‌كرد و گفت: من از آقاي احمدي‌نژاد به خاطر به حضور پذيرفتن من و مادرم و مادران‌ شان و جاش تشكر مي‌كنم.
خانم شرود كه در مقابل هتلي در نيويورك با اين شبكه تلويزيوني سخن مي ‌گفت، ادامه داد: من از هر لحظه استفاده خواهم كرد تا تلاش كنم آن دو آزاد شوند.
مقامات ايران براي آزادي سارا شورد وثيقه 500 ميليون توماني تعيين كرده بودند. اما خانواده وي گفته بودند كه توان فراهم كردن چنين وثيقه‌اي را ندارند و دولت آمريكا هم اعلام كرد كه اين مبلغ را نخواهد پرداخت.
سارا شورد در نهايت، هفته گذشته پس از تامين وثيقه از سوي كشور عمان آزاد شد او در حالي ايران را به مقصد عمان و بعد آمريكا ترك كرد كه دو همراهش هم چنان در زندان به سر مي‌برند.
سارا شورد به تازگي در مصاحبه‌اي كه با آسوشيتدپرس انجام داده است از تجربه‌هاي 410 روز زندانش گفته است.
وي مي‌گويد كه در مدت دو ماه بازجويي‌اش هر بار مجبور مي‌شده برگه‌هاي بازجويي را دوباره پر كند و هر دفعه هم بازجوها ورقه‌ها را پاره مي‌كردند و دوباره اين قضيه تكرار مي‌شده است.

 


به گزارش شيعه آنلاين، پزشك قانوني عربستان سعودي پس از چند روز بازرسي بدني و بررسي پرونده احتمال تجاوز جنسي به «سارا خطيب» دخترك 15 ساله الجزايري در شهر مكه مكرمه، كه پس از مورد تجاوز قرار گرفتن جان باخت، وقوع چنين تجاوزي را رد كرد.
پزشك قانوني سعودي در گزارش خود كه در اين مورد منتشر كرد، نوشت: هيچ گونه تجاوز به اين دخترك نشده بود بلكه علت مرگ وي، شكستن دست و پا و وارد شدن ضربه شديد به ستون فقرات او به دليل پرتاب شدن از ارتفاع بوده است.
در همين حال اظهارات ضد و نقيض بسيار زيادي از مسئولان مختلف عربستان سعودي در مورد اين پرونده بيان شده است.
در همين راستا سرهنگ «عبد المحسن» سخنگوي پليس شهر مكه مكرمه طي ادعايي تعجب برانگيز با هدف سرپوش گذاشتن بر جنايت انجام شده در شهر مكه، گفت: تحقيقات و بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد كه به اين دختر 15 ساله تجاوز نشده بلكه به دليل افتادن از طبقه شانزدهم هتل، دست و پاي وي شكسته و به بخش هاي ديگر بدنش ضربه وارد شد و سپس جان باخت!
سرهنگ «عبد المحسن» در ادامه، اظهارات سابق خود را رد كرده و گفت: البته اين پرونده هنوز بسته نشده و بازجوئي ها با متهمان و مظنونين همچنان ادامه دارد و طي چند روز آينده نتيجه نهايي تحقيقات رسما اعلام خواهد شد. اكثر متهمان بازداشت افرادي غير سعودي هستند! هنوز براي اعلام نتايج تحقيقات زود است اما سر نخي بدست آورده ايم كه نشان مي دهد يكي از متهمان با «سارا خطيب» رابطه برقرار كرده است. اين منظون تبعه يكي از كشورهاي عربي است كه به طور غيرقانوني وارد عربستان شده است!
پدر اين دخترك الجزايري طي اظهاراتي گفت: براي زيارت خانه خدا به اينجا آمديم. در اين هتل مستقر شديم. سه شنبه گذشته كه در اتاقمان بوديم، دخترم براي بازي كردن از اتاق بيرون رفت. بعد كه قرار شد براي شام به رستوران هتل برويم، ناگهان متوجه غيبت دخترم شدم. فورا مسئولان هتل را مطلع ساختم. مسئولان هتل هم به مهمانداران دستور دادند كه همه جاي هتل را بگردند. همه مهمانداران دقايقي بعد بازگشتند و از نيافتن دخترم خبر دادند. سه تن از مهمانداران كه به طبقه شانزدهم (طبقه اي متروكه) رفته بودند، بازنگشتند. دقايقي بعد صداي سقوط دخترم از آن طبقه به گوش رسيد. فورا نيروهاي امداد و امنيتي را با خبر كرديم و در محل حاضر شدند اما دختر جان باخته بود.
گفتني است در اعتراض به وقوع چنين جنايتي بيش از 300 زائر الجزايري در نزديكي هتل محل وقوع اين جنايت دست به تظاهرات زده و خواستار حضور فوري سفير الجزاير در عربستان شدند تا از وي بخواهند فورا مقامات سعودي را زير فشار قرار داده و از آنان بخواهد كه پرونده تجاوز به اين دخترك 15 ساله را بررسي كنند و پاسخي منطقي به آنان بدهد. تظاهر كنندگان همچنين خواستار تحويل دادن جسد اين دخترك شدند اما گويا مقامات سعودي كه از فاش شدن اين جنايت در هراسند، از تحويل دادن جسد خودداري مي كنند.

 


ايرنا، با انتشار يادداشتي خطاب به دستگاه قضائي تحت عنوان "تساهل و تسامح قوه قضائيه قابل اغماض نيست" خواستار جلوگيري از اقداماتي از قبيل انتشارنامه زندانيان سياسي خطاب به مسئولين نظام يا مسئولين بين‌المللي و خاطرات آنها شد. در يادداشت اين خبرگزاري آمده است: "سيري در قوانين موجود كشور و دنيا نشان مي‌دهد كه در هيچ جا امكان تداوم جرم زنداني در زندان و همچنين تبعيض ميان زندانيان سياسي و غيرسياسي به رسميت شناخته نشده است".
خبرگزاري جمهوري اسلامي اين يادداشت را با اين سئوال به پايان برده است كه "آيا بهتر نيست با اتخاذ تدابيري ضمن تلاش براي اصلاح مجرمان زنداني و بيماران سياسي، از سوءاستفاده بيگانگان جلوگيري كنيم؟"

 


كلیسای فارسی زبان مبشرین مسیح در تورنتو بمناسبت جشن روز شكرگزاری برگزار می كند.بدینوسیله به اطلاع می رسانیم كه در ماه اكتبر جشن روز شكرگزاری و بزرگداشت این روز مبارك ، كه مصادف با پنجمین سالگرد كلیسای فارسی زبان «مبشرین مسیح» و همچنین تاسیس كانون جهانی مسیحی حمایت از پناهجویان می باشد . به همین مناسبت از شما هموطنان گرامی دعوت می شود تا در این جشن شركت نمائید.
شركت شما عزیزن در این جشن باعث شادی ما خواهد شد با حضورتان در  این جشن سهیم شوید تا این برنامه را هر چه با شكوهتر برگزار نمائیم.

سخنران این برنامه :
كشیش « راجر ماكوولم »
این جشن همراه با موسیقی زنده و سرودهای پرستشی  و دیگر برنامه های متنوع خواهد بود
در پایان برنامه از شما عزیزان با شام پذیرایی خواهد شد.
زمان :  شروع برنامه ساعت 6 : 30 عصر
تاریخ :  جمعه شب  8 اكتبر  2010 ،
آدرس :   Warden Full Gospel Assembly 2210 Warden Avenue Toronto, Ontario M1T 1V6
برای اطلاعات بیشتر می توانید با این شماره تماس حاصل فرمائید.
۲۲۰۱ - ۴۹۴ - ۴۱۶     یا   ۶۳۳۰ - ۳۰۲ - ۶۴۷

كلیسای فارسی زبان مبشرین مسیح - تورنتو

 


محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران، در مجمع عمومي سازمان ملل متحد اين نظريه را مطرح كرده كه بخش هايي از دولت آمريكا در حملات ۱۱ سپتامبر دست داشته است.
وي قسمتي از سخنراني روز پنجشنبه خود در مقر اين سازمان در نيويورك را به "كالبد شكافي" حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمريكا اختصاص داد.
محمود احمدي نژاد سه نظريه درباره چگونگي وقوع حملاتي كه حدود سه هزار كشته برجاي گذاشت و آمريكا شبكه القاعده را مسوول آن مي داند، مطرح كرد.
او گفت كه بر اساس يك نظريه آن حملات "توسط بخش هايي از دولت آمريكا و براي ايجاد تغيير در روند نزول اقتصاد آمريكا و سيطره او بر خاورميانه و همچنين نجات رژيم صهيونيستي انجام شده است. اكثريت مردم امريكا و ملتها و سياستمداران بر اين باورند."
ديپلمات هاي آمريكا و شمار ديگري از ديپلمات هاي كشورهاي غربي به نشانه اعتراض به اين اتهام، سالن سخنراني را ترك كردند.
محمود احمدي نژاد در ادامه پيشنهاد كرد، "سازمان ملل درباره ۱۱ سپتامبر يك گروه حقيقت ياب مستقل تعيين نمايد تا بعدها عده‌اي اظهار نظر درباره آن را ممنوع نكنند ."
او اعلام آمادگي كرد كه ايران سال آينده ميزبان كنفرانسي براي بررسي شناخت تروريسم و راه هاي مقابله با آن باشد.
اين در حاليست كه دولت آمريكا ايران را يكي از بزرگ ترين دولت هاي حامي تروريسم مي داند. مقام هاي ايران بارها چنين اتهامي را بي اساس دانسته اند.
محمود احمدي نژاد همچنين از موضع هسته اي جمهوري اسلامي دفاع كرد.
او گفت ايران همواره آماده گفتگوي اتمي با قدرت هاي بزرگ بر اساس "احترام وعدالت" بوده و تاكيد كرد: "روش‌هاي مبتني بر بي‌احترامي به ملتها ، مدت هاست كه كارآمدي خود را از دست داده است."
وي افزود: "به آنان كه در برابر منطق روشن ملت ايران از تهديد و تحريم استفاده كردند در واقع باقي مانده حيثيت شوراي امنيت و اعتماد ملتها به اين نهاد مهم را قرباني و ناعادلانه بودن آن شورا را يكبار ديگر اثبات كردند."
شوراي امنيت سازمان ملل متحد تاكنون چهار قطعنامه تحريمي عليه برنامه اتمي ايران وضع كرده كه در آنها خواهان تعليق برنامه غني سازي ايران شده است.
رئيس جمهوري ايران همچنين توافق اتمي تهران كه در ماه ژوئن با ميانجيگري
برزيل و تركيه بدست آمد و غرب آن را رد كرد، معتبر دانست.
او گفت اين طرح تبادل سوخت اتمي "گرچه با بداخلاقي و قطعنامه غير قانوني مواجه شد ، ليكن همچنان معتبر است."
در همين رابطه، باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا، پنجشنبه در نطق خود در مجمع عمومي سازمان ملل متحد بر آمادگي كشورش براي مذاكره چندجانبه با ايران تاكيد كرد.
او گفت كه ايالات متحده و جامعه بين المللي در پي حل و فصل اختلافاتمان با ايران است و اگر ايران تمايل داشته باشد در ديپلماسي همچنان به روي ايران باز است.
باراك اوباما تاكيد كرد كه راه حل ديپلماتيك مشروط به اين است كه ايران تعهد "روشن و معتبر" خود نسبت به صلح آميز بودن مقاصد هسته اي خود را ثابت كند.
ايران اين اتهام كه در پي دستيابي به سلاح هسته اي است را بي اساس مي داند.
رئيس جمهوري ايران در سخنراني خود به خصوص از ساختار نظم جهاني انتقاد كرد و علت "ناتواني" سازمان ملل متحد را "ساختار ناعادلانه" آن دانست.
وي مانند گذشته از رفتار اسرائيل با فلسطيني ها انتقاد كرد و گفت: "به دليل عدم توجه به حقوق مردم فلسطين همه راه حل ها به شكست مي انجامد."
حضور آقاي احمدي نژاد در نيويورك با اعتراض ايرانياني مواجه شده است كه او را به تقلب در انتخابات رياست جمهوري خرداد ۱۳۸۸ و نقض گسترده حقوق بشر متهم كرده اند.
وي اين اتهام ها را مي كند و مي گويد در جريان وقايع سال گذشته با اغتشاشگران برخورد قانوني شده است.

 


تلويزيون عرب زبان العالم وابسته به صداى و سيماى جمهورى اسلامى روز چهارشنبه گزارش داد كه در جريان مراسم رژه نيروهاى مسلح در شهرستان مهاباد تا كنون ۹ نفر كشته شدند.
گزارش العالم حاكى است كه اين انفجار در ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه به وقت محلى رخ داد و بيشتر كشته شدگان نيز زنان و كودكان بوده اند. بر اساس اين گزارش تعدادى نيز زخمى شده اند.
استاندار آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرگزاری های ایرنا و مهر تعداد کشته شدگان را ۹ نفر و شمار مجروحان این حادثه را ۱۵ نفر اعلام کرد
وحید جلال زاده «ضد انقلاب» را عامل اصلی این حادثه معرفی کرده و گفته است: «متاسفانه آنچه از ظاهر امر پیداست این بار نیز ضد انقلاب با نفوذ در بین مردم و بانوان حاضر در مراسم سان ورژه نیروهای مسلح چهره کریه خود را نشان داد.»
هنوز هيچ گروه يا فردى مسئوليت اين انفجار را بر عهده نگرفته است.
شهرستان مهاباد كه ساكنين آن عمدتا كرد و سنى مذهب هستند واقع در استان آذربايجان غربى است.
اين منطقه از جمله نقاطىی است كه كردهاى شورشى وابسته به پژاك در آن فعال هستند و عليه جمهورى اسلامى ايران مى جنگند.
هر سال در روز 31 شهریور و همزمان با آغاز جنگ هشت ساله میان ایران و عراق نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در شهرهای مختلف اقدام به برگزاری رژه می کند.
رادیو فردا

 


این كنسرت برای اولین بار با همكاری نوازندگان كلیسای وستوود در ونكور برگزار میگردد.برای اطلاعات  بیشتر بر روی تصویر مقابل كلیك نمائید.

 


پس از گذشت ۹۵ سال صدها نفر از ارمنی های مسیحی مراسم مذهبی عشای ربانی را در یک کلیسای تاریخی در شرق ترکیه برگزار کردند.کلیسای صلیب مقدس که در قرن دهم بنا شده در جزیره ای در دریاچه وان ترکیه قرار دارد.
به گزارش رادیو صدای امریكا، پس از جنگ جهانی اول این نخستین باری است که ترکیه اجازه داده است یک مراسم عبادتی در آن مکان برگزار شود. مقامهای ترکیه میگویند به نشانه تقویت مصالحه وتلاشهایی که برای آشتی میان ترکیه و ارمنستان بعمل میاید اجازه خواهند داد که سالی یک بار چنین مراسمی در آن کلیسا برگزار شود.
استان وان و بیشتر سرزمینهای شرق ترکیه زادگاه و اقامتگاه جامعه بزرگی از ارمنیها بود ولی در سال ۱۹۱۵ و بهنگام جنگ جهانی اول ارمنیها هدف قتل عام و اخراج اجباری قرار گرفتند.
در سال ۲۰۰۷ و پس از آنکه دولت ترکیه کلیسای صلیب مقدس را نوسازی کرد بار دیگر آن محل بعنوان موزه بازگشایی شد.
ارمنیها میگویند کشتار حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار ارمنی بین سالهای ۱۹۱۵ تا ۱۹۲۳ یک قتل عام به شمار میرود ولی ترکیه این اتهام را رد کرده و میگوید در اعلام تعداد کشته شدگان اغراق شده است و می افزاید که ارمنیها در جنگهای داخلی که منجر به فروپاشی امپراطوری عثمانی شد به قتل رسیدند.


 


با ورود محمود احمدي‌نژاد به نيويورك براي شركت در مجمع عمومي سازمان ملل، ده‌ها تن از معترضان روز يكشنبه در مركز شهر نيويورك عليه حكومت جمهوري اسلامي ايران دست به تظاهرات زدند. همزمان، رييس جمهور ايران در يك مصاحبه گفته است كه رقباي انتخاباتي او در بيان نظرات خود كاملا آزاد هستند.
بر اساس گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، تظاهركنندگان در منطقه «سنترال پارك» گرد هم آمده و بسياري از آن‌ها دهان خود را به نشانه سانسور موجود در ايران با نوارچسب‌هايي بسته بودند.
بنا بر اين گزارش، اين تظاهرات يكي از «تظاهرات‌هاي متعددي» است كه قرار است طي هفته آينده در اعتراض به حضور محمود احمدي‌نژاد در نيويورك برگزار شود و يك تجمع اعتراضي نيز براي روز پنج‌شنبه در مقابل ساختمان سازمان ملل متحد در نيويورك برنامه‌ريزي شده‌است.
محمود احمدي نژاد روز شنبه براي شركت در شصت و پنجمين مجمع عمومي سازمان ملل، اجلاس «هزاره» و نشست «تقريب اديان و گفت‌وگو براي صلح» به اين شهر سفر كرده‌است.
سهند خوش‌باطن، يكي از تظاهركنندگان روز يكشنبه در نيويورك از كميته «نه به احمدي‌نژاد»، به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفته است كه معترضان خواستار تغيير رژيم ايران به يك نظام دموكراتيك هستند و «اين چيزي است كه مردم ايران مي‌خواهند.»
وي افزود: «به اعتقاد ما از طريق خود مردم و گروه اصلي مخالفان ايراني ما قادر به براندازي حكومت ايران و استقرار دموكراسي در كشور خواهيم بود.»
سهند خوش‌اطن، يكي از تظاهركنندگان روز يكشنبه در نيويورك از كميته «نه به احمدي‌نژاد»، به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفته است كه معترضان خواستار تغيير رژيم ايران به يك نظام دموكراتيك هستند و «اين چيزي است كه مردم ايران مي‌خواهند.»
آوي پوسنيك، هماهنگ‌كننده منطقه‌اي سازمان بين‌المللي آموزشي «به ما بپيونديد» كه در اين تظاهرات شركت كرده‌ بود به خبرنگاران گفته است: «ما به نشانه همبستگي با مردم ايران كه صدايشان به گوش جهانيان نمي‌رسد گرد هم آمده‌ايم.»
محمود احمدي‌نژاد روز يكشنبه با بان گي-مون، دبيركل سازمان ملل متحد ديدار كرد و به گفته سخنگوي دبيركل سازمان ملل، آقاي بان در اين ديدار موضوعاتي را در زمينه چالش هسته‌اي تهران و جامعه بين‌المللي و نيز حقوق بشر به رئيس‌جمهور ايران يادآور شد.
اين ششمين بار است كه محمود احمدي‌نژاد از زمان به قدرت رسيدن در مرداد ۱۳۸۴ براي حضور در مجمع عمومي ملل متحد به نيويورك سفر مي‌كند.
سال گذشته همزمان با شركت كردن محمود احمدي‌نژاد در اجلاس سالانه سازمان ملل، شمار زيادي از ايرانيان مقيم آمريكا و كانادا و برخي ديگر كشورها در ادامه اعتراضاتي كه پس از اعلام نتايج انتخابات دهم رياست‌جمهوري به وقوع پيوست اعتراض كردند.
سال گذشته همچنين در جريان سخنراني رييس جمهور اسلامي ايران در اجلاس ساليانه مجمع عمومي سازمان ملل، ۱۴۵ هيئت ديپلماتيك، سالن مجمع عمومي سازمان ملل را به عنوان اعتراض ترك كردند.
سفرهاي پيشين وي به نيويورك نيز همواره با اعتراض و تظاهرات‌هاي مختلف روبه‌رو شده‌است و به‌ويژه تصميم رئيس جمهور ايران براي بازديد از محل حملات ۱۱ سپتامبر و سخنراني در دانشگاه كلمبيا در سال ۱۳۸۶ موجي از اعتراض مسئولان آمريكايي را در پي داشت.

«رقباي انتخاباتي من كاملاً آزاد هستند»
در همين حال محمود احمدي‌نژاد در مصاحبه با خبرگزاري آسوشيتدپرس در پاسخ به پرسشي در باره مخالفان دولت و رقباي سياسي خود، گفته است: «رقباي انتخاباتي من كاملا آزاد هستند و مانند بقيه مردم ايران مشغول زندگي و فعاليت هستند. آنان با آزادي نظرات و ديدگاه‌هاي خود را ابراز مي‌كنند.»
وي افزوده است: «محدوديتي براي فعاليت‌هاي قانوني وجود ندارد و مانند بقيه مردم ايران مي‌توانند نقش‌آفريني داشته باشند البته بايد توجه داشت كه همه در ايران در چارچوب قانون مي‌توانند به نقش‌آفريني بپردازند.»
اين اظهارات رئيس دولت دهم در حالي بيان مي‌شود كه بنا بر گزارش‌هاي رسيده، شامگاه چهارشنبه گذشته نيروهاي امنيتي با يورش به دفتر ميرحسين موسوي، از رهبران مخالفان دولت، پس از تفتيش و بازرسي اين دفتر «برخي وسايل موجود در دفتر را نيز با خود برده‌اند.»
دو هفته پيش از آن نيز نيروهاي لباس شخصي طي پنج شبانه روز با تجمع مقابل منزل مهدي كروبي، با تخريب پنجره‌ها به سوي منزل وي تيراندازي كردند.
تجمع اين نيروها تا روز جمعه مصادف با روز «قدس» ادامه داشت و نيروهاي انتظامي اقدامي براي جلوگيري از حمله اين نيروها به منزل مهدي كروبي انجام ندادند.
رييس جمهور اسلامي در بخش ديگري از مصاحبه خود با آسوشيتدپرس آينده را «از آن ايران» دانست و افزود: «دوستي با ملت ايران بهترين راهبرد براي دولت آمريكا است.»
وي هم‌چنين روز دوشنبه در سخنراني خود در ميان گروهي از ايرانيان مقيم ايالات متحده، ايران را در كنار آمريكا «يكي از دو قدرت بانفوذ جهان» توصيف كرد.

 


دويچه‌وله: اجلاس دو روزه‌ي مجلس خبرگان رهبري ۲۳ و ۲۴ شهريورماه برگزار شد. آيت‌الله دستغيب در اين اجلاسيه شركت نكرد. وي طي نامه‌اي اعلام كرد كه مجلس خبرگان از مسير اصلي خود منحرف شده است. خبرگان رهبري از كجا آمد و هم‌اكنون در كجاست؟
"مجلس خبرگان رهبري" يعني آن چيزي كه هم‌اكنون وجود دارد براي اولين بار در ۲۴ مرداد ۱۳۶۲ تشكيل شد. فلسفه‌ي وجودي اين مجلس، پيدا كردن فردي در نبود آيت‌الله خميني براي رهبري بود.
۸۶ عضو اين مجلس توسط راي مستقيم مردم براي مدت ۸ سال انتخاب مي‌شوند.
طبق اصل ۱۰۷ قانون اساسي اعضاي خبرگان بايد درباره تمامي فقهاي واجد شرايط مشورت كرده و كسي را كه نسبت به احكام و موضوعات فقهي اعلم و در مسائل سياسي و اجتماعي خبره است، براي رهبري برگزينند.
اصل ۱۰۸ قانون اساسي نيز مقرر كرده كه قوانين مربوط به تعداد و شرايط خبرگان را فقهاي شوراي نگهبان تعيين مي‌كنند.
اصل ۱۱۱ قانون اساسي تصريح مي‌كند: «هرگاه رهبر از انجام وظايف قانوني خود ناتوان شود، يا فاقد يكي از شرايط مذكور در اصول پنجم و يكصد و نهم گردد، يا معلوم شود از آغاز فاقد بعضي از شرايط بوده‌است، از مقام خود بركنار خواهد شد. تشخيص اين امر به عهده خبرگان مذكور در اصل يكصد و هشتم مي‌باشد».
در سال ۱۳۶۸ با اصلاحاتي كه در قانون اساسي به عمل آمد، اختيارات رهبري افزايش يافت و نيز واژه "شوراي رهبري" كه كنار شخص رهبر آمده بود، حذف شد. اما مجلس خبرگان رهبري همچنان وظيفه نظارت بر عملكرد رهبر را حفظ كرد.
با اين حال در سال ۸۵ هاشمي رفسنجاني يك بار ديگر به بهانه‌اي بحث شوراي رهبري را پيش كشيد. وي در يك سخنراني در جمع روحانيون شهر ري در آذرماه سال ۸۵ به ذكر خاطراتش از جلسه بازنگري قانون اساسي در سال ۶۸ پرداخت و گفت: «در آن زمان ما حتي اعضاي شوراي رهبري را هم مشخص كرديم كه بر اساس آن، آيت‌‏الله مشكيني، مقام معظم رهبري (آيت‌الله خامنه‌اي) و آيت‌‏الله موسوي اردبيلي سه عضو اين شورا بودند. عده‌‏اي طرفدار فرد بودند و عده‌‏اي شوراي رهبري را ترجيح مي‌‏دادند. در آن زمان مهمترين مخالفت با رهبري يك فرد را، خود مقام معظم رهبري داشتند. بنده نيز رهبري فرد را نقد كردم».
در آن جلسه در نهايت ۴۵ نفر به رهبري فرد و تنها بيست نفر به شواري رهبري راي دادند و به اين ترتيب امكان جايگزيني يك شورا به جاي يك فرد در مقام رهبري از قانون اساسي حذف شد
بعد از انتخابات پرمسئله‌ي رياست جمهوري در سال ۸۸ و تنش‌هاي به وجود آمده پس از آن و نيز با موضع‌گيري‌هاي آيت‌الله خامنه‌اي كه مشخصا از يك جناح حمايت كرد، يك بار ديگر بحث شوراي رهبري مطرح شد اما باز هم راه به جايي نبرد.
در يك سال گذشته بيش از بحث شوراي رهبري، انجام وظيفه‌اي كه قانون اساسي بر عهده‌ي مجلس خبرگان گذاشته مورد بحث قرار گرفته است. به نظر منتقدان، با موضع‌گيري‌هاي آيت‌الله خامنه‌اي پس از انتخابات، صلاحيت وي زير سوال رفته و طبق قانون بايد مجلس خبرگان دراين مورد وارد عمل شود.
هاشمي رفسنجاني رئيس مجلس خبرگان و آيت‌الله دستغيب از جمله اين منتقدان بودند.
آيت‌الله دستغيب تا بدانجا پيش رفت كه چند روز قبل از اجلاس سراسري خبرگان در روزهاي ۲۳ و ۲۴ شهريور ماه جاري، نامه‌اي منتشر كرد و دلايلي را براي بي‌اعتباري اين مجلس برشمرد. خود وي اما در اين اجلاس دو روزه شركت نكرد.
دكتر ابوالحسن بني‌صدر اولين رئيس جمهور ايران، مي‌گويد اساسا در ابتداي انقلاب اصلا بحثي از خبرگان رهبري نبود بلكه تنها خبرگان قانون اساسي مطرح بود كه چيزي شبيه همان مجلس موسسان است.
وي معتقد است نطفه‌ي تحريف قانون اساسي اوليه كه توسط چند حقوقدان از جمله دكتر عبدالكريم لاهيجي تهيه شده بود، در همان مجلس خبرگان قانون اساسي بسته شد و حتي تشكيل مجلسي با نام مجلس خبرگان رهبري نيز از دل همانجا بيرون آمد.
آقاي بني‌صدر در گفت و گو با دويچه‌وله از تغييراتي كه بعدا در متن قانون اساسي به عمل آمد تا هرچه بيشتر نظام حكومتي ايران را به سمت تك قدرتي شدن پيش ببرد، سخن مي‌گويد.
بني‌صدر قدرتي را كه الان ولي فقيه در ايران دارد تنها قابل مقايسه با قدرت فرعون و قدرت پاپ در قرون وسطا مي‌داند.
وي همچنين از جعل نامه‌اي منسوب به آيت‌الله خميني مي‌گويد كه براساس آن شرط مرجع تقليد بودن از شرايط رهبري حذف شد تا آيت‌الله خامنه‌اي بتواند بر مسند قدرت بنشيند.

بني‌صدر مي‌گويد هرچند با تغييرات به وجود آمده در قانون اساسي عملا اختيارات ولي فقيه چند برابر شده اما  حتي بر اساس همين قانون هم هم‌اكنون مجلس خبرگان مي‌تواند رهبر را عزل كند.
البته وي تصريح مي‌كند كه اين اتفاقي است كه با اين مجلس خبرگان و با سيستم فعلي هرگز نخواهد افتاد.

ابولحسن بني‌صدر معتقد است رژيم جمهوري اسلامي در چارچوب قانون اساسي فعلي قابل اصلاح نيست
ابوالحسن بني‌صدر: رهبري كه تقلب بزرگ در انتخابات را تاييد كرده، دستور قتل داده و شب و روز دروغ مي‌گويد ديگر رهبر نيست

دويچه‌وله: آقاي بني‌صدر! نخستين مجلس خبرگان رهبري در سال ۱۳۶۲ تشكيل شد. آيا ابتداي انقلاب و زماني كه مجلس خبرگان قانون اساسي تشكيل شده بود، بحثي از مجلس خبرگان رهبري بود؟
اصلا. مجلس خبرگان را در منزل آقاي خميني مرحوم طالقاني پيشنهاد كرد. بحث اين بود كه آيا پيش‌نويس قانون اساسي را به رفراندوم بگذارند يا مجلس مؤسسان تشكيل شود. مجلس مؤسسان را آقايان روحانيون موافق نبودند. منظور روحانيون عضو شوراي انقلاب است. آقاي مهندس بازرگان و من و چند تن از اعضاي همان شوراي انقلاب اصرار بر مجلس مؤسسان داشتيم. آقاي طالقاني پيشنهاد كرد كه حالا نه رفراندوم، نه مجلس مؤسسان، مجلس خبرگان. به اين ترتيب آن پيشنهاد قبول شد، با آن كه من اعتراض هم كردم و گفتم اين به همان مجلس واتيكان مي‌ماند.

اعتراض شما دقيقاً به چه بود، به اين كه اعضاي اين مجلس فقط بايد از ميان فقها انتخاب شوند؟

نه، آن زمان فقط صحبت از فقها نبود. هر كس آزاد بود كه براي مجلس خبرگان نامزد شود، مردم رأي دهند و منتخبان، پيش‌نويس قانون اساسي را بررسي كنند.

پس اعتراض شما چه بود، وجه تشابه‌اين مجلس با مجلس واتيكان چه بود؟
همين كلمه‌ي خبره را كه شما مي‌آوريد، معنايش اين است كه آقاي خميني حكم پاپ را پيدا مي‌كند و خبرگان هم حكم آن مجمعي را پيدا مي‌كنند كه وقتي پاپ نيست، پاپ را تعيين مي‌كنند و وقتي پاپ هست، براي شور در مسائلي كه مهم به نظر مي‌رسد، آن را تشكيل مي‌دهند. به اين جهت من گفتم كه اين خبرگان بيش‌تر از روحانيون انتخاب خواهند شد و اين‌ها معرف افكار متفاوت موجود در جامعه نيستند. آقاي بهشتي گفت نه، ما يك ترتيبي مي‌دهيم كه ۶۰ درصد غيرروحاني شود، ۴۰ درصد روحاني. يعني نامزدها را به ترتيبي معرفي مي‌كنيم كه اين طور شود. در عمل هم اين طور نشد. آن غيرروحانيوني هم كه عضو آنجا شدند، اغلب‌شان در مورد ولايت فقيه از خود اين روحانيون دوآتشه‌تر بودند.

در سال ۶۲ مجلسي تحت عنوان مجلس خبرگان رهبري تعيين شد، در آن موقع در قانون اساسي صحبت از شخص رهبر يا شوراي رهبري بود. ولي در سال ۶۸ بعد از اصلاحات قانون اساسي، آن واژه‌ي شوراي رهبري هم برداشته شد و رهبري كاملاً متعلق به يك نفر شد. آيا اوايل انقلاب بحثي بر سر اين بود كه رهبر بايد يكنفر باشد يا شوراي رهبري باشد؟
اوايل كه اصلاً بحثي از رهبر نبود اما اعضاي اولين مجلس خبرگان قانون اساسي، برخلاف مصوبه‌اي كه مجلس خبرگان بر اساس آن تشكيل شده بود عمل كردند. بنابر آن مصوبه، مجلس خبرگان  فقط بايد پيش‌نويس قانون اساسي را كه توسط گروهي از حقوق‌دانان نوشته شده بود، بررسي مي‌كرد. ولي آن‌ها نشستند و گفتند كه ما منتخب مردميم و مي‌خواهيم قانون اساسي را از نو بنويسيم. حتي حكومت آقاي بازرگان تصويب‌نامه‌اي هم براي منحل كردن آن مجلس تهيه كرد، به اين عنوان كه از حدود وظايف و اختيارات خود خارج شده است. پس صحبت رهبر نبود. آن مجلس به زور آقاي خميني برجا ماند و سر و كله‌ي "رهبر" در قانون اساسي پيدا شد. آقاي خميني رسما برخلاف قانون اساسي عمل مي‌كرد. البته در آن قانون اساسي هم رهبر، نظارت داشت، اختيارات اجرايي نداشت.. بعد در آن بازنگري، به رهبر اختيارات مطلق دادند.
به اين هم توجه كنيد كه اين آقاي خامنه‌اي بر پايه‌ي يك نامه‌ي جعلي برخلاف قانون اساسي رهبر شد. توضيح اين كه يك نامه از قول آقاي خميني به آقاي مشكيني رئيس مجلس خبرگان ساختند كه بنابر آن رهبر مي‌توانست غير مرجع باشد. چون بنابر قانون اساسي، رهبر مي‌بايد مرجع باشد يا شوراي رهبري مي‌بايد از مراجع مي‌بودند. آن نامه را من دادم اينجا دو كارشناس بين‌المللي تصديق كردند كه اين خط آقاي خميني نيست، يعني جعلي است. لوموند هم انتشار داد كه اين نامه جعلي است. سفارت ايران به لوموند مراجعه كرد كه چرا اين كار را كردي، لوموند هم گفت خب برو شكايت كن. تا امروز هم نرفت شكايت كند، براي اين كه واقعاً جعلي بود. پس به اين ترتيب است كه آقاي خامنه‌اي شد يك رهبري كه مرجع نيست و آن شورا را هم در آن بازنگري برداشتند، به اين آقا هم اختيارات مطلق دادند.

پس بنابر گفته‌هاي شما اصلاً  اصول اين مجلس خبرگان رهبري، كه الان هست، بر پايه‌ي يك نامه‌ي دروغ و با تغيير قانون اساسي شكل گرفته است. ولي خيلي‌ها معتقدند كه براساس همين قانون فعلي هم مجلس خبرگان الان به وظايف خودش عمل نمي‌كند. ازجمله اين افراد آيت‌الله دستغيب است كه در نامه‌ي اخيرش گفته كه مجلس خبرگان دارد از  مسير خودش خارج مي‌شود. شما پاسخ‌تان چيست؟ آيا واقعاً مجلس خبرگان دارد همان كاري را انجام مي‌دهد كه در قانون گفته، يا اين كه قانوناً مي‌تواند بهتر از اين عمل كند؟
اصلاً و ابداً كاري را كه در اين قانون برعهده‌ي مجلس خبرگان است، انجام نمي‌دهد. براي اين كه كافي است آقاي رهبر يك خطا، به قول آن‌ها گناه، كند يا يك دروغ بگويد. يك تجاوز به حقي كند يا فرض كنيد ناسزايي و نسبت نادرستي به كسي دهد. اين از رهبري ساقط مي‌شود، بنابر آنچه آقايان در فقه ساختند و گفتند. خب اين آقا شب و روز دروغ مي‌گويد. يكي هم نه، خروار هم مي‌گويد. نسبت هم كه به هر كس كه دلش بخواهد مي‌دهد. تقلب بزرگ در انتخابات شده، آمده تصديق كرده. دستور قتل مي‌دهد. با همه اين‌ها آقا رهبر است و آن مجلس هم هيچ عملي انجام نمي‌دهد كه اصلاً بپرسد از اين آقا كه اين كارها چيست كه تو مي‌كني.

ولي آيت‌الله يزدي گفته: "نظارت خبرگان بر رهبري به اين معني نيست كه مي‌تواند به رهبر بگويد اين كار را بكن و اين كار را نكن. خبرگان به‌هيچ وجه نمي‌تواند امر و نهي كند، چون رهبر ولي است و مجلس خبرگان مولا عليه است. مسئوليت قانوني و شرعي خبرگان بيش از تشخيص مصداق نيست". پاسخ شما به آيت‌الله يزدي چيست؟
اين نقض صريح قانون اساسي است. براي اين كه به اين مجلس اختيار نصب و عزل نمي‌دهد. اگر نتواند حتي از آقاي رهبر سئوال كند، چه گونه او را عزل كند؟ دوم اين كه فلسفه‌ي تشكيل مجلسي به اسم مجلس خبرگان رهبري اين نيست كه مجلسي تشكيل شود و تحت امر آقاي رهبر باشد. اصلاً چنين مجلسي لازم نبود. مجلس تشكيل مي‌شود براي اين كه ببيند آقاي رهبر به وظايف خود عمل مي‌كند يا نه. اگر نكرد، او را استيضاح كند و در صورت لزوم بركنار كند. وگرنه مجلس خبرگان به چه كار مي‌آيد؟ اين آقايان، قدرت مست و منگ‌شان كرده است. آقاي يزدي گفته، مجلس خبرگان كارش تشخيص مصداق است. يعني آن كسي كه برازنده‌ي رهبري است كيست؟ آن را خدا معين مي‌كند و مجلس خبرگان او را تشخيص مي‌دهد. بنابراين معين‌شده‌ي خدا را هم آدمي نمي‌تواند مورد سوال قرار دهد، چه رسد به عزل.
اين‌ها ساخته‌هايي است كه اين‌آقايان با سوارشدن برقدرت با نقض همه‌ چيز،  از ب بسم‌الله تا ت تمت قرآن، اين شعبده‌بازي‌ها را كرده‌اند. هيچ جاي دنيا چنين چيزي نبوده، چرا يكجاي دنيا بوده، فقط فرعون و پاپ در قرون وسطا غيرقابل عزل بوده‌اند. اما در اين دنيايي كه ما هستيم نمي‌شود يك مقامي باشد، اختيارات مطلق داشته باشد و كسي هم حق نداشته باشد  از او بپرسد، آقا اين اختيارات را درست به‌كار بردي يا نادرست!

آيت‌الله دستغيب در پايان نامه‌ي‌شان گفته بودند كه حتماً در اجلاسيه شركت مي‌كنند و حرفهاي‌شان را مي‌زنند. ولي از شركت در اجلاسيه‌ي مجلس خبرگان امتناع كردند. فكر مي‌كنيد اين به اين مفهوم است كه ايشان از خبرگان قطع اميد كرده‌اند يا اين كه دليل ديگري داشته؟

نه اين به اين معناست كه امنيت ندارند. به لحاظ اين كه مسجد قبا را در شيراز، كه ايشان در آنجا امام جماعت است، ريختند و زدند و اين كارها در مسجد او شد و هيچ كس هم نپرسيد كي رفت، چرا زد و چرا حرمت مسجد را شكستند. خيلي جالب است، آقايان هر روز در راديو و تلويزيون‌شان سر گرفته اند كه در آمريكا يك كشيش مي‌خواسته قرآن آتش بزند. آقا! شما در كشور خودتان مسجد آتش مي‌زنيد. ريختيد در حسينيه مرحوم منتظري آنجا قرآن انداختيد زيرپا. بدتر از اين‌ها، در آن اعترافاتي كه از همسر سعيد امامي گرفتيد، توهين‌ها به قرآن كرديد كه هيچ كس به فكرش هم نمي‌رسيد. اين است كه آقاي دستغيب هم امنيت ندارد و ديده كه اگر برود آنجا و بريزند سرش و حتي او را بكشند، از كي خواهند پرسيد كه چرا كشتيد. با ولي امر مسلمين درافتاد، ور افتاد.

آقاي بني‌صدر! عده‌اي معتقدند كه الان راه نجات كشور تشكيل شوراي رهبري است. با توجه به اين كه در اصلاحيه قانون اساسي اصلاً اين قسمت حذف شده، فكر مي‌كنيد آيا قانون اساسي فعلي اين ظرفيت را دارد كه بتواند هم‌اكنون به ترتيبي رهبري يا عملكرد مجلس خبرگان را به چالش بكشد؟

نخير ندارد. براي اين كه اولاً اعضاي مجلس خبرگان را كه خود رهبر معين مي‌كند. براي اين كه شوراي نگهبان اين‌ها را تعيين صلاحيت مي‌كند كه برگزيده‌ي آقاي خامنه‌اي است. افزون بر اين در هر ماه پول‌هاي هنگفت به اين‌ها مي‌رسد، محافظ و غيره و اين‌ها دارند و امتيازات دارند. چه گونه از اين امتيازات بگذرند و آقاي رهبر  را سئوال و جواب كنند؟ قانون اساسي هم تمام اصول و محورش ولايت فقيه است. در آن قانون اساسي اصلي كه بشود به استناد آن به آقاي رهبر گفت بالاي چشمت ابروست، وجود ندارد. اين از اختيارات و وظايف مجلس خبرگان است، آن هم به ترتيبي كه الان توضيح دادم، قابل عمل نيست.

پس به نظر شما الان راه قانوني و مسالمت‌آميز برون‌رفت از اين چرخه‌ي باطل چيست؟

اين است كه مردم ايران به جنبش عمومي و همگاني خودشان ادامه دهند و بگويند ولايت جمهور مردم بله، ولايت فقيه نه. با وجود اين ولايت مطلقه‌ي فقيه، نه ايران به سامان مي‌آيد، نه مردم استقلال و آزادي و حقوق پيدا مي‌كنند و نه اين رژيم قابل اصلاح است.

 


این زن كه پس از بازداشت ناگهانی و یك بازجوئی طولانی در نیمه های شب آزاد  شد هنگامی كه به خانه پدری اش رسید، پدر سالخورده وی كه از این واقعه مطلع شده بود و بیماری قلبی نیز داشت سكته كرد و روز بعد درگذشت .
به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان از اهواز مركز استان خوزستان ، مطابق گزارش منابع مسیحی ، با گذشت حدود ۲ ماه از بازداشت یك نوكیش مسیحی عرب زبان توسط ماموران اطلاعاتی و امنیتی خوزستان در آن شهر ، نه تنها مسئولان امنیتی و قضایی هنوز اطلاع درستی از وضعیت این زندانی به خانواده اش نداده اند بلكه همسر او را نیز تحت فشارهای شدید قرار داده اند و بطور مرتب او و خانواده اش را زیر نظر دارند .
بنا بر این گزارشات خانم " انتضار " همسر " نشان سعیدی " اكنون بیش از ۵۰ روز است كه باید هر روز راس یك ساعت مشخص به اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اهواز مراجعه و دفتری را امضاء نماید .
این در حالی است كه ایشان به همراه دختر ۶ ساله اش پس از اینكه ماموران امنیتی در شب دستگیری به خانه شان هجوم میبرند بطور جداگانه از همسرشان به محل نامعلومی كه احتمالا اطلاعات سپاه پاسداران در چهارشیر اهواز بوده منتقل میشوند و در آنجا مورد یك بازجوئی سنگین قرار میگیرند . ماموران پس از بازجوئی در نیمه های شب این مادر و كودك را رها میكنند .
متاسفانه پیش از اینكه این زن بعد از دستگیری و یك بازجوئی طولانی در نیمه های شب به خانه پدری اش برسد ، پدر او كه از این واقعه مطلع شده بود و بیماری قلبی نیز داشت سكته كرد و روز بعد درگذشت .
خانم " انتضار" خانه اش مورد هجوم نیروهای اطلاعاتی قرارمیگیرد، پس از تفتیش ماموران برخی اموال شخصی ایشان ضبط و  ایشان مورد بازجوئی قرار می گیرند ، وی پدرش را هم نیز در اثر این مصائب از دست میدهد و از وضعیت شوهرش اطلاعات دقیقی ندارد.
زندانی مسیحی "سعید نشان" پس از گذشت نزدیك به دو ماه هنوز بدون تفهیم اتهام در زندان اهواز بسر می برد. برخی منابع نزدیك به این پرونده گزارش داده اند كه وی با اتهام وابستگی به اسرائیل از سوی ماموران حكومتی نیز روبرو می باشد و آنها پی در پی از او میخواهند به وابستگی به اسرائیل و خارج از كشور اعتراف كند !
گزارشات منابع نزدیك به پرونده حاكی است كه نامبرده اعلام كرده كه از چنین روابطی اطلاعی ندارد و نمیداند یك جمع كوچك كلیسایی خانگی كه آنها با تعدادی از دوستان و همفكرانشان برای پرستش خداوند در آن عضو بودند چگونه میتواند چنین روابط پیچیده ای با خارج از كشور برقرار نماید !؟

اتهام واهی

این گزارش حاكی است در تاریخ دوم مردادماه ۱۳۸۹ ، در شب هجوم ماموران امنیتی به منزل آقای " نشان سعیدی"، گویا ماموران بر روی دیوار خانه با تابلوئی روبرو میشوند كه بر روی آن دعائی برای اورشلیم تازه ( اورشلیم سماوی ) نوشته شده بود ( با توجه به آیاتی در این مورد كه فصل ۲۱ كتاب مكاشفه آخرین كتاب انجیل عهد جدید وجود دارد ) . ماموران اطلاعاتی و امنیتی به این دلیل كه از روی تعصب مذهبی به خود اجازه خواندن كتاب مقدس مسیحیان را نمیدهند و با این كتاب فقط از طریق درسهای آخوندهای تعلیم دهنده شان و بصورت گزیده و تحریف شده آشنائی دارند ،به اسم "اورشلیم" حساس شده اند و با برداشت اشتباه این مسئله را به داشتن روابط با اسرائیل تعبیر كرده اند !
البته این سیاست رسمی تبلیغات فعلی حكومت اسلامی نیز هست كه برای توجیه هجوم بی دلیل خود به مسیحیان فارسی زبان ایران به آنان بر چسب " مسیحیت صهیونیستی " می زنند كه از اساس یك لغت ساخته شده توسط دستگاههای امنیتی جمهوری اسلامی است و هیچ پیشینه ای در فرهنگ دینی و حتی سیاسی ندارد. حكومت ایران برای اینكه رفتارهای ناپسند و خشن و ضد حقوق بشری خود را نه تنها با مسیحیان ایران بلكه با هر دگر اندیشی حتی دگر اندیشان شیعه مذهب توجیه كند ، تلاش میكند تا آنان را جاسوسان صهیونیستی و وابسته به اسرائیل معرفی كند .
یاد آوری میشود كه در ۲ مرداد ماه سالجاری (۲۴ جولای ) ماموران اطلاعاتی و امنیتی اهواز در غالب افراد لباس شخصی و مسلح به اسلحه كمری با بالا رفتن از دیوار حیاط  اقدام به ورود  به خانه آقای "سعیدی" یكی از نوكیشان مسیحی واقع در كوی گلستان اهواز نمودند كه پس از دستبند زدن و رفتار وحشیانه با حاضرین در آن خانه ، كلیه اتاقها  را مورد بازرسی قرار دادند و اموال شخصی ساكنین نظیر كتب مقدس ، كتب و نشریات مسیحی ، سی دی و فیلمهای مسیحی و خانوادگی و آلبومهای عكس ، همچنین كامپیوتر موجود را ضبط كردند .
ماموران آقای "نشان سعیدی" را پس از بازداشت از خانواده اش جدا كردند و اعضای كلیسای خانگی موحدین كه آقای سعیدی به عنوان یكی از دستیاران شبان آن در بین ایشان خدمت میكرد بسیار نگران وضع او هستند . هرچند كه همسر آقای نشان سعیدی تائید كرده است كه او در بازداشتگاه چهارشیر اهواز دربند نیروهای اطلاعاتی میباشد اما همچنان از وضعیت پرونده و اتهامات رسمی به او اطلاعی در دسترس نیست .
ماموران اطلاعات خانم " انتضار" را از هرگونه اطلاع رسانی و مصاحبه یا گرفتن وكیل منع كرده اند و گفته اند درغیر اینصورت با او با شدت بیشتری برخورد خواهند كرد . ظاهرا آقای سعیدی مبتلا به یك بیماری سخت مفاصل و استخوان هستند و در این ارتباط نیز داروهای خاصی مصرف میكنند كه اگر این داروها به ایشان نرسد برای سلامتی ایشان خطرناك خواهد بود .

 


یک کاریکاتوریست زن آمریکايی پس از آنکه از سوی اسلامگرایان افراطی به قتل تهدید شد، بطور مخفیانه زندگی می کند.
به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل از پرس نیوز، خبرگزاری فاكس نیوز  با بیان این مطلب نوشت، این کاریکاتوریست با ترسیم یک کاریکاتور از محمد (پیامبر مسلمانان) در سایت اجتماعی فیس بوک از مردم نیز خواسته بود کاریکاتور محمد را ترسیم کنند. با اینکه این کاریکاتوریست چند روز بعد طرح خود را لغو کرد، با این وجود اسلامگرایان افراطی  ضمن شناسایی او را به مرگ تهدید کردند.
" انور الاولقی"، یک آخوند تندرو در یمن این کاریکاتوریست زن را در لیست افرادی که باید ترور شوند، قرار داده و از مسلمانان خواسته است به این کاریکاتوریست حمله کنند.
به گفته شبکه خبری فاکس نیوز، این کاریکاتوریست آمریکايی که ساکن شهر سیاتل واقع در ایالت واشنگتن آمریکا است، اکنون از ترس جان خود مخفی شده است.
تلویزیون  جمهوری اسلامی نیز با اعلام اینکه "کاریکاتوریست  زن آمریکایی که به  پیامبر  اسلام توهین کرده بود به سرنوشت شومی دچار شده که جز اختفا راه دیگری برای ادامه زندگی ندارد"، از فراخوان تروریستهای اسلامی برای کشتن این زن آمریکايی حمایت کرد.

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به iranchristian-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به iranchristian@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته