-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ مهر ۱۱, یکشنبه

Best of Balatarin for 10/03/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




در خبرهای امروز خواندم که خامنه ای وقتی با استقبال سرد علما مواجه شده است از سفر به قم منصرف شد. این خبر مرغ پخته را که هیچ، غورباقه آب پز را نیر به خنده وا می دارد. یعنی چه که علما به استقبال خامنه ای نرفتند؟ مگر دست خودشان است؟اصلن در ایران عزیز، صد راس آخوند درباری پیدا نمی شود که به استقبال آقا روند؟ در این سیستم رهبری امام زمانی، مگر کسی حق خوردن بدون اجازه آب را دارد؟ خامنه ای آنقدر از بربادرفتن تاج و تخت خود هراس دارد که حتی در آن خصوصی ترین مسائل اطرافیان خود نقش دارد حال چه رسد به علما! این برای چندمین بار است که اینگونه اخبار در سایت های سبز دیده می شود اما هیچ گواهی بر این مدعا دیده نمی شود. می خواهید چند وقت دیگر خامنه ای به قم برود و همه بیایند دست بوس و باز همه ما بشویم سنگ روی یخ! علما در دست ولی امر مسلمین چون عروسک یک بازیچه اند. علما مجبورند عروسک باشند. اگر عروسک آقا نباشند چه باشند؟ علما از آقا ارتزاق می کنند چگونه می توانند به استقبالش نیایند؟ این سوسول بازی ها چیست که علما به استقبال نرفتند؟ علما اگر جرات دارند تقیه و نقیه را بگذارند کنار و بیایند در میدان تا همگان ببیند چند مرده حلاجند؟ خامنه ای و فرزند خلفش مجتبی یک حلقه امنیتی، اقتصادی دارند که هر عالم و فقیهی در آن گنجانده شده است.این فقیه اگر در ایران باشد می تواند مثل مکارم شیرازی با بودجه هر ساله، سوار بر خر مرادش شد و دیگری مثل صانعی چنان بر در و دیوارش کوفت که دیگر صدایش در نیاید. اگر این فقیه در خارج از ایران باشد همانند سیستانی، چنان اموالش را در قم و تهران و مشهد به گروگان می رود که دیگر هوس اعتراض به سرش نزند. کس نخارد پشت من، جز ناخن انگشت من، دوستان بی خیال علما، خودمان را عشق است و بس.
با ۲۴۷ امتیاز و ۶۹ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


ببين بحران عدم مشروعيت، چه زبون كرده است سيد على خامنه‌اى، پيشوا و قاعد اعظم را كه كه حتي در حوض حوزه هم راهش نمى‌دههند. در شرایطی که قرار بود سید علی خامنه‌ای طی روزهای جاری سفری به قم داشته باشد، به خاطر خودداری علما و روحانیون قم از رفتن به استقبال رهبری و حضور در سخنرانی وی در حرم حضرت معصومه(س)، این سفر لغو شد. به گزارش تحول سبز، قرار بود طی روزهای جاری سید علی خامنه‌ای به شهر قم سفر کند و به همین خاطر به دفتر مراجع عظام قم اعلام شده بود که به استقبال او بروند اما مراجع از این اقدام خودداری کردند. دفتر رهبری جمهوری اسلامی ایران پس از مواجهه با این برخورد مراجع و علمای قم، از آنها خواست تا برای سخنرانی خامنه‌ای در حرم حضرت معصومه حاضر شوند، اما مراجع باز هم امتناع کرده‌اند. با رد درخواست بیت رهبری از سوی مراجع و علمای برجسته قم، سفر سید علی خامنه‌ای به قم لغو شد.
با ۱۷۴ امتیاز و ۵ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


جـــرس: در شرایطی که قرار بود رهبر جمهوری اسلامی طی روزهای اخیر سفری به قم داشته باشد، منابع خبری گزارش دادند که به دلیل خودداری علما و روحانیون قم از رفتن به استقبال رهبری و حضور در سخنرانی وی در حرم حضرت معصومه، این سفر لغو شده است. به گزارش تحول سبز، مقرر شده بود که طی روزهای جاری، آقای خامنه‌ای به شهر قم سفر کند و به همین دلیل به دفتر مراجع عظام قم اعلام شده بود که به استقبال او بروند اما مراجع از این اقدام خودداری کردند. دفتر رهبری جمهوری اسلامی پس از مواجهه با این برخورد مراجع و علمای قم، از آنها خواست تا برای سخنرانی آقای خامنه‌ای در حرم حضرت معصومه حاضر شوند، اما مراجع باز هم امتناع کرده‌اند. با این حال طی روزهای اخیر، رسانه های خبری حامی رهبر جمهوری اسلامی همچون کیهان و فارس، از سفر قریب الوقوع رهبری به قم خبر داده بودند و در همین راستا روزنامه کیهان از قول سعیدی، امام جمعه قم نوشت که رهبری حتما بزودی به قم خواهد آمد. به گزارش فارس، امام جمعه قم در خطبه های نمازجمعه این هفته شهر قم اظهار عقیده کرد "حوزه های علمیه همواره ولایی بوده و هستند و در آینده ای نزدیك طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشاپیش مردم غیور و متدین قمی به استقبال عظیم از نایب ولی عصرو ولی امر مسلمین جهان می روند." هنوز زمان و جزئیات سفر آتی و وعده داده شدۀ رهبر جمهوری اسلامی منتشر نشده است.
با ۱۵۷ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


بر اساس گزارش یک منبع موثق در سفارت کانادا در سوریه، رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه دولت محمود احمدی نژاد، از کانادا تقاضای مهاجرت کرده و منتظر پاسخ اداره مهاجرت این کشور است. این منبع موثق که خود شاهد ثبت پرونده رامین مهمانپرست بوده جزئیات بیشتری از نوع تقاضای مهاجرت وی بدست نداده اما با توجه به مواضع مقامات جمهوری اسلامی ایران در قبال پدیده مهاجرت خصوصا به کشورهای غربی، اقدام وی بسیار قابل توجه است. به گزارش خبرنامه گویا، رامین مهمانپرست متولد ۱۳۳۹ در تهران، ششمین سخنگوی وزارت خارجه است و پیشتر، از جمله به عنوان سفیر در این وزارتخانه خدمت کرده است. تقاضای مهاجرت رامین مهمانپرست از کاناد به این دلیل جالب است که وی چندی پیش دیپلمات های معترض ایرانی را که به نروژ پناهنده شده بودند به ترجیح دادن منافع شخصی و خانوادگی به منافع ملی متهم کرده بود. او گفته بود: "کسی در وزارت امور خارجه انگیزه آنها را باور نمی‌کند. در این اقدام بیشتر نوعی ترجیح منافع شخصی و خانوادگی به منافع ملی، قابل توجه است". اقامت در خارج از ایران برای دیپلمات های ایرانی موضوع تازه ای نیست و برخی از آنها بعد از بازنشستگی یا پایان خدمت در کشور محل ماموریتشان می مانند. در عین حال این مسئله برای فرزندان و خانواده مقامات ایرانی بیشتر صادق است تا جایی که چندی قبل اعلام شد حدود ۴۰۰ نفر از فرزندان مسئولان در کشورهای غربی از جمله انگلستان مشغول زندگی و تحصیل هستند. در پی اعلام این آمار، برخی از اعلام ممنوعیت تحصیل در خارج از ایران صحبت کرده بودند. اما این سخنان با واکنش سخنگوی وزارت امورخارجه روبرو شده بود و رامین مهمانپرست به نوعی این اظهارات را تکذیب کرد. وی در این‌باره گفته بود: "ما بحث جدیدی که نشان دهنده ممنوعیت تحصیلات فرزندان ایرانی اعم از فرزندان مسئولان و غیرمسئولان در کشورهای اروپایی باشد، به این معنا نداریم. البته مهمانپرست توصیه کرد: ظرفیت‌های دانشگاهی کشور در داخل به شکلی فراهم شود که امکان بازگشت اتباع ایرانی که آمادگی دارند در دانشگاه‌های داخل کشور ادامه تحصیل دهند، فراهم شود". در سال های گذشته نسبت به اقامت دیپلمات ها ومقامات ایرانی و بستگان درجه یک آنها در خارج کشور حساسیت زیادی وجود داشت. وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی اغلب هرگونه نشانه ای از این دست را به جد مورد بررسی قرار می داد و مسئول مربوطه را برای ادای توضیح فرا می خواند. مهمانپرست فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار از دانشگاه شریف و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی است. او قبلا پست هایی نظیر سفیر ایران در قزاقستان و تایلند، معاون مدیرکل اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه، نماینده وزیر خارجه در امو مدارس خارج از کشور را عهده دار بوده است.
با ۱۴۳ امتیاز و ۳۲ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


مدتها بود که دعا میکردم تا بتوانم جمال بی مثال آقایمان حضرت ولی عصر(عج) را ببینم. پس از روزها و هفته ها روزه داری و دعا و نیایش و ترک مکروهات و انجام مستحبات و مراجعات مکرر به جمکران و نامه نگاری و به چاه سپاری، عاقبت روزی نزدیک درب ورودی جمکران و غرق در افکار خود بودم که انسان خنده رو و نورانی ای را دیدیم، فهمیدم که خود ایشانند. سلام کردم. جوابی ندادند ولی نگاهی کرده و بیشتر خندیدند جوری که دندانهایشان پیدا شد. گفتم چرا جواب سلام مرا نمیدهید؟ مگر جواب سلام مسلمان واجب نیست؟ فرمودند: مگه تو مسلمونی؟...........
با ۱۳۲ امتیاز و ۴۹ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


بحران عدم مشروعيت باعث شد.خبرنگاران سبز/جامعه/مشروعيت: در شرایطی که قرار بود سید علی خامنه‌ای طی روزهای جاری سفری به قم داشته باشد، به خاطر خودداری علما و روحانیون قم از رفتن به استقبال رهبری و حضور در سخنرانی وی در حرم حضرت معصومه(س)، این سفر لغو شد. به گزارش تحول سبز، قرار بود طی روزهای جاری سید علی خامنه‌ای به شهر قم سفر کند و به همین خاطر به دفتر مراجع عظام قم اعلام شده بود که به استقبال او بروند اما مراجع از این اقدام خودداری کردند. دفتر رهبری جمهوری اسلامی ایران پس از مواجهه با این برخورد مراجع و علمای قم، از آنها خواست تا برای سخنرانی خامنه‌ای در حرم حضرت معصومه حاضر شوند، اما مراجع باز هم امتناع کرده‌اند. با رد درخواست بیت رهبری از سوی مراجع و علمای برجسته قم، سفر سید علی خامنه‌ای به قم لغو شد.
با ۱۳۱ امتیاز و ۷ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


تحول سبز: در شرایطی که قرار بود علی خامنه‌ای طی روزهای جاری سفری به قم داشته باشد، به خاطر خودداری علما و روحانیون قم از رفتن به استقبال رهبری و حضور در سخنرانی وی در حرم حضرت معصومه(س)، این سفر لغو شد. به گزارش خبرنگار تحول سبز، قرار بود طی روزهای جاری علی خامنه‌ای به شهر قم سفر کند و به همین خاطر به دفتر مراجع عظام قم اعلام شده بود که به استقبال او بروند اما مراجع از این اقدام خودداری کردند. دفتر رهبری جمهوری اسلامی ایران پس از مواجهه با این برخورد مراجع و علمای قم، از آنها خواست تا برای سخنرانی علی خامنه‌ای در حرم حضرت معصومه حاضر شوند، اما مراجع باز هم امتناع کرده‌اند. با رد درخواست بیت رهبری از سوی مراجع و علمای برجسته قم، سفر علی خامنه‌ای به قم لغو شد.
با ۱۲۵ امتیاز و ۲ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


فیلم "روزهای سبز" ساخته حنا مخملباف برنده جایزه بهترین کارگردانی از فستیوال بین المللی فیلم مستند حقوق بشر شد. این فستیوال که در دهه آخر سپتامبر امسال در شهر بیشکک قرقیزستان برگذار شد ۲۸ فیلم مستند از سراسر جهان را از جمله کشورهایی چون آلمان ، انگلیس و یونان به نمایش گذاشت.موضوع فیلم روزهای سبز مربوط به حوادث قبل از انتخابات و شکل گیری جنبش سبز است. به گزارش خبرنگار تحول سبز، حنا مخملباف پس از دریافت جایزه اعلام کرد: این جایزه را تقدیم می کنم به هنرمند و کارگردان در بند کشورم محمد نوری زاد که با نوشتن نامه هایی دردمندانه، صادقانه ، شجاعانه و صریح خطاب به رهبری( کارگردان اصلی سرکوب مردم ایران) ، از منافع و مصالح شخصی خود به خاطر مردممان ،وطن مان، ایران مان گذشت.او به ما آموخت که نمی توان کنار رودخانه ایستاد و شاهد بود که سیل مردم را می برد و گفت من هنرمندم وکارم تنها ستایش از زیبایی های رودخانه است.نوری زاد می توانست در کنار قدرت بایستد و به ثروت برسد وبه شوکت برسد و از سوی حاکمیت هنرمند بزرگ ملی قلمداد شود، به شرط آن که چشم بر این همه خون، این همه زندانی ، این همه بی عدالتی ببندد.اما او از قدرت و ثروت و آزادی و حتی هنر خود در گذشت تا انسان باقی بماند. در مقابل روح چنین کارگردان هایی است که سینما زانو می زند.این جایزه مفتخر است که به او تقدیم می شود.
با ۱۲۳ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 


آخرین نیوز: آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراكز آموزش عالی كشور كه مقرر بود شنبه 10 مهرماه با دعوت از رئیس جمهور در دانشگاه تهران برپا شود، لغو شد. آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراكز آموزش عالی كه مقرر بود 10 مهر ماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی برپا شود به تعویق افتاد. محمد صادق ضیایی مدیركل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران در گفتگو با مهر با تأیید تعویق آئین آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراكز آموزش عالی، عنوان كرد زمان جدید برگزاری این آئین متعاقبا اعلام می شود.
با ۱۲۳ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


آقای رییس، آقایان قضات، بشریت مدتی است به فکر افتاده که به جای توسل به زور و فشار، اختلافات خود را از طریق حق و عدالت و به وسیله ی دادگاههای دادگستری بین المللی حل و تصفیه نماید. منشا این فکر عالی و مقدس، تجربیات تلخ و خونینی است که در گذشته به انسان آموخت که هرگز زور و فشار از عکس العمل های تند و وحشت انگیز مصون نخواهد ماند. رشد عقلی و فکری بشریت، حکم می کند که اختلافات خود را منحصرا به وسایل مسالمت آمیز تصفیه نماید. یقین داشته باشید که آرزوی نیل به این آمال در اعماق قلوب ملت ایران که از روز اول به جامعه ملل و بعد از آن سازمان ملل متحد ملحق گردیده، ریشه گرفته است قضات محترم این دیوان بین المللی، تصدیق می فرمایند وقتی ملتی می تواند سرنوشت خود را کاملا تسلیم حکم دستگاه های بین المللی کند که نه تنها به بی طرفی و استقلال تام کسانی که عهده دار این مقام عالی هستند، ایمان کامل داشته باشد، بلکه به وقوف آنها از جریان امور و همچنین به تجربه و به اصابت رای آنها نیز معتقد باشد. بنابراین اگر به این حقیقت اعتراف کنیم که هنوز چنین اعتماد وسیع و اعتقاد محکمی در هیچ نقطه دنیا وجود ندارد نباید آن را به منزله اهانتی نسبت به موسسات سازمان ملل متحد تلقی نمود، چه در تمام منشورها و مقاولات و پروتکل ها و هر قرارداد دیگری که راجع به موسسات بین المللی بسته شده، دول سعی کرده اند حدود اختیارات این مقامات جدید را تعیین و آنچه را که در نظرشان از مختصات اصلی حق حاکمیت آنها و اساس استقلال شان است، از حدود صلاحیت واسطه ی حکومت آن مقامات خارج سازند در جایی که دول بزرگی چون کشورهای متحده ی آمریکا و فرانسه، احتیاط را به پایه یی برسانند که تعیین حدود صلاحیت ملی را موکول به تشخیص خود کرده باشند، بر ملت کوچکی مانند ایران چه بحثی خواهد بود اگر صلاحیت دیوان را در حدود منشور ملل متفق و اعلامیه خود محدود نموده، اجازه ندهند به هیچ عنوان به آن حدود تخطی شود نباید از آقایان این حقیقت را پنهان کنم که در نزد ما ایرانیان، تشویش جلوگیری از هرگونه علمی که در حکم مداخله در صلاحیت ملی باشد، شدیدتر از سازمان ملل است و علت هم این است که ما ملل شرق، سالیان دراز مزه ی تلخ موسسات اختصاصی و استثنایی را که صرفا به منظور تامین بیگانگان به وجود آمده بوده، چشیده و به چشم خود دیده ایم که کشور ما میدان رقابت سیاست های استعماری بوده و ضمنا پی برده ایم که متاسفانه علی رغم آن همه امید و آرزو، جامعه ملل و سازمان ملل متحد نتوانسته اند به این وضع اسفناک که شرکت سابق نفت ایران و انگلیس در پنجاه سال اخیر مظهر برجسته ی آن بود، خاتمه دهند ملت ایران از این وضع به ستوه آمده بود، در یک جنبش مردانه، با ملی ساختن صنایع نفت و قبول پرداخت غرامت، یک باره به سلطه ی بیگانگان خاتمه داد. در آن موقع، دولت انگلیس به یک سلسله عملیات تهدید و ارعاب متوسل شد. چتربازان خود را به مجاورت سر حدات ایران و ناوهای جنگی را به نزدیکی آب های ساحلی ما فرستاد. سپس دست به کار محاصره ی اقتصادی شد و خواست این منظور را با فشار اقتصادی و توقیف ارزهایی که در انگلستان داشتیم، عملی سازد. در داخله ی ایران، به کمک عمّال و ایادی خود، دسایسی علیه دولت و نهضت ملی برپا نمود و در امور اقتصادی و مالی و صنعتی ما کارشکنی را تشویق کرد. در خارج تبلیغاتی به راه انداخت تا در کشورهای دیگر و محافل بین المللی، موجبات بد نامی ما را فراهم سازد. در پایان، چون از این فعالیت های شوم نتیجه ای به دست نیاورد، قیافه ی مظلومانه به خود گرفت و به دستگاه های ملل متحد از قبیل دیوان بین المللی دادگستری و شورای امنیت شکایت نمود. شاید عدول دولت انگلستان از رویه ی سابق و توسل به موسسات بین المللی به صورت ظاهر پیشرفتی به نظر آید، ولی با سوابق ناگواری که از سیاست انگلیس در ایران وجود داشت، تاثیر این تغییر رویه در اذهان ملت ایران چنین شد که منظور انگلستان از عمل مزبور آن است با حیله ی توسل به وسایل قضایی و مسالمت آمیز دوباره همان رقیت سیاسی و اقتصادی را که به آن خاتمه داده بودیم، بر ما تحمیل کند و حال آن که ملت ایران به احیای وضع سابق هرگز تن در نخواهد داد با کمال اعتمادی که به حقانیت خود داریم و مخصوصا برای این که اعتماد ما خلل ناپذیر است، نمی توانیم قضیه ای را که برای ما حیاتی ست، در معرض خطر رای نامساعدی، ولو این که آن خطر غیر محتمل هم باشد، قرار دهیم با توجه به آن چه گفته شد، از آقایان تمنا دارم که بر این طرز تفکر ما خرده نگیرند و اگر ممکن است آن را تصدیق کنند و در هر حال لااقل طرز فکر ما را درک کنند. به همین منظور بود که با وجود نقاهت و ضعف مزاج که نتیجه ی کبرسن و مصایبی ست که در راه مبارزه برای آزادی متحمل شده ام و با وجود این که بار سنگین مسولیت مرا ناتوان ساخته است، از راه دور به این دیار آمده ام تا از طرفی با حضور خود حس احترام کامل ملت و دولت ایران رابه دستگاه های بین المللی ثابت کنم و از طرف دیگر به آقایان مدلل سازم که گذشته از ایرادات حقوقی که نسبت به صلاحیت دیوان داریم، اخلاقا و سیاستا در وضعی واقع شده ایم که دیگر نمی توانیم موضوع ملی شدن نفت را مورد بحث قرار دهیم تاریخچه ی روابط ایران و انگلستان طولانی تر از آن است که بخواهیم در اینجا به تفصیل آن را بیان کنیم. همین قدر باید بگویم که در قرن نوزدهم، ایران میدان رقابت دو سیاست امپریالیستی روس و انگلیس بود. چندی بعد دو حریف با هم کنار آمدند ودر 1907 کشور ما را به دو منطقه ی نفوذ تقسیم نمودند. سپس هنگامی که امپراتوری تزاری واژگون گردید و اتحاد جماهیر شوروی گرفتار انقلاب داخلی شد، بریتانیای کبیر که از میدان جنگ فاتح بیرون آمده بود و در خاورمیانه بلامنازع و بی رقیب بود، از فرصت استفاده نمود و خواست با عقد قرارداد 1919 که عنان امور کشوری و لشکری را به دست افسران و کارشناسان انگلیسی می سپرد، ایران را منحصرا در تحت اختیار و تسلط سیاسی و اقتصادی خود قرار دهد. بالاخره چون آن قرارداد هم با مقاومت شدید آزادی خواهان و وطن پرستان مواجه گردید، دیپلماسی انگلیس برای این که نیات خود را به صورت دیگری عملی سازد، رژیم دیکتاتوری را که بیست سال از آن حمایت نمود، بر سر کار آورد. منظور اقتصادی سیاست انگلیس از تمهید این وسایل این بود که بالانحصار نفت کشور ما را تصاحب نماید. به این ترتیب، آن چه که می بایست موجب ثروت ملی ما بشود، منشا بلیات گوناگون و مصایب طاقت فرسای ما گردید. این سلطه به وسیله ی کمپانی صاحب امتیاز عملی می گردید، یعنی علاوه بر این که نفت ما را به سوی انگلستان می کشاند، به ضرر ایران فواید کثیر مالی عاید انگلستان می ساخت میزان این استفاده ها را نمی توان به طور تحقیق معلوم ساخت، چه ایران هیچ وقت نتوانست به اقلامی که در ترازنامه ی شرکت منظور شده بود، بررسی کند و نه از میزان و قیمت نفتی که به ثمن بخس و یا حتا به رایگان به بحریه ی انگلیس فروخته می شد، اطلاع حاصل نماید و هم چنین منافعی را که از راه انحصار حمل و نقل دریایی و معاف ساختن کالاهای وارده به ایران از پرداخت حقوق گمرکی به اقتصاد انگلیس رسیده بود، نمی توانست تشخیص دهد. چنان چه ارقام ترازنامه ی شرکت را حجت بدانیم، باز ملاحظه می کنیم که مثلا در طی سال 1948، از 61 میلیون لیره عواید خالص شرکت، دولت ایران از جمیع جهات فقط 9 میلیون لیره دریافت کرده، در صورتی که تنها از بابت مالیات بر درآمد 28 میلیون لیره عاید خزانه ی انگلیس شده است علاوه بر خسارات مزبور، کارگران و مستخدمین ایرانی همیشه در مقابل کارمندان خارجی خفیف و در وضع نامساعدی بودند. ده ها هزار کارگر ایرانی را در مساکنی که بیشتر به آغل حیوانات شبیه بود، جا می دادند و ایرانیان را همواره از ترس آن که مبادا روزی برای اداره ی آن دستگاه آماده شود، از کلیه ی کارهای فنی بر کنار می داشتند. از طرف دیگر، شرکت به بهانه ی حفظ امنیت، پلیس مخفی واقعی به وجود آورده بود که با کمک « اینتلیجنس سرویس » نه تنها در خوزستان که حوزه ی استخراج نفت است، بلکه در کلیه ی نقاط کشور و در بین تمام طبقات رسوخ کند. ضمنا عملیات خود را در تمام شئون اجتماعی توسعه می داد. مطبوعات و افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داده و عمّال انگلیسی را اعم از بازرگانان و نمایندگان سیاسی به دخالت در امور داخلی ایران تشویق می نمود. به این ترتیب، بدون این که از جانب مجلسی که نمایندگان آن بر اثر اعمال نفوذ سیاسی بریتانیا و دسایس خود شرکت انتخاب شده و دولتی که افراد آن را نیز خودشان تعیین کرده بودند، مقاومتی ببیند، شرکت نفت ایران و انگلیس که در حقیقت دولتی در داخل دولت تشکیل داده بود، مقدرات مملکت را در دست داشت و مدت سی سال کشور ما را در مقابل وطن پرستان که محکوم به سکوت بودند، گرفتار رقیت و فساد نموده و هیچ اعتنایی به آمال ملت ایران که شیفته ی آزادی است، نداشت در 1951، با ملی ساختن صنایع نفت، یک باره به این وضع اسف بار خاتمه داده شد. توضیح آن چه چند سال قبل از آن، مجلس شورای ملی با تصویب قانون خاصی، دولت را مکلف ساخته بود که از طریق مذاکره ی استیفای حقوق ملت را از شرکت بکند. در 1949، برای جلوگیری از خطر قریب الوقوع کمپانی حاضر شد که سهم دولت ایران را از بابت حق الامتیاز افزایش دهد و روی همین زمینه پیشنهادی به مجلس داده شد، ولی مجلس از تصویب آن خودداری کرد. این پیشنهاد هم دیر داده شده بود و هم کافی نبود و موضوع مالی آن هم اثر مهمی نداشت که رضایت ملت ایران را فراهم کند و لذا جز ملی ساختن صنعت نفت چاره ای دیگر نمانده بود. امروز می خواهند آن عمل را به قضاوت و بررسی شما واگذار کنند. به چه حق؟ اصل ملی کردن از حقوق مسلمه ی هر ملتی ست که تاکنون بسیاری از دول شرق و غرب از آن استفاده نموده اند. اصرار و ادعای انگلستان به این که ما را اسیر قرارداد خصوصی کند، آن هم قراردادی که در بی اعتباری آن شک و تردید نیست، جای بسی تعجب است چه علاوه بر این که ایران حاضر به پرداخت غرامات شده، دولت انگلیس هم ملی شدن صنایع نفت را در یک سند رسمی که به « فرمول هریمن » معروف شده و متن آن به استحضار دیوان رسیده است، شناخته و مطابق این سند دولت انگلستان به نام خود و به وکالت از طرف شرکت، اصل ملی شدن را که مطابق قانون تمام عملیات اکتشاف، استخراج و بهره برداری باید در دست دولت ایران باشد، شناخته شد این شناسایی را سر گلادوین جب، نماینده ی انگلیس هم در جلسه ی 15 اکتبر 1951 شورای امنیت به مضمون ذیل صریحا تایید نمود: « تا آن جا که من از اظهارات آقای دکتر مصدق فهمیدم، مثل این بود که می خواهند بگویند که دولت انگلستان اصل ملی شدن را قبول ننموده و حال آن که همه می دانند ما آن را قبول کردیم.» بنابراین در حال حاضر دیگر برای شرکت سابق و دولت انگلستان ممکن نیست که از شناسایی اصل ملی شدن صنایع نفت به طریقی که در فرمول هریمن پیش بینی شده، طفره زند و عدول نماید. در چنین موردی، فقط موضوع پرداخت غرامت است که می تواند محل اختلاف واقع شود و چنان که خواهیم دید، در این باب هم از طرف ما هیچ اشکال و ابهامی باقی نمانده است قانون ملی شدن، دولت را به طور صریح موظف ساخته که به دعاوی حقه ی شرکت برسد. در این زمینه لازم می دانم توضیح دهم که به موجب همان قانون تا 25 در صد از عواید در صورتی که شرکت آن را تقاضا کند، باید در بانک مرضی الطرفین بودیعه گزارده شود. بر طبق قانون، راه توافق راجع به تعیین غرامت برای شرکت مسدود نیست و بر فرض عدم توافق در محاکم ایران به روی شرکت سابق باز خواهد بود. بنابراین استنکاف از احقاق حق که به ما نسبت می دهند، مورد ندارد. با این مقدمات، آیا کدام شخص منصفی ست که پیشنهادهای ما را به حرف واهی تعبیر کند؟ در 19 سپتامبر 1951، دولت ایران راجع به تعیین غرامات، پیشنهادی به دولت انگلیس داد که متن آن را ذیلا نقل می کنم «اول، دولت ایران حاضر است به یکی از طرق سه گانه ی ذیل، دعاوی و مطالبات حقه ی شرکت سابق نفت را با رعایت دعاوی و مطالبات دولت ایران، تسویق نماید: الف - از روی قیمت سهام شرکت سابق نفت (به قیمت قبل از قانون ملی شدن صنعت نفت)؛ ب - بر طبق قوانین و قواعدی که در مورد ملی کردن صنایع در هر یک از کشورها به موقع اجرا گذاشته شده و شرکت سابق نفت آن را به نفع خود بداند؛ ج - به هر طریق دیگری که مورد توافق طرفین واقع شود ضمنا برای این که وسیله ی پرداخت غرامات هم تامین شده باشد، در همان پیشنهاد قید شده که دوم، دولت ایران حاضر است مقدار نفتی را که دولت و ملت انگلیس سابقا خریداری می کرده اید، در آینده نیز به قیمت عادلانه ی بین المللی در هر سال تحویل بندر ایران (فوب) به دولت مذکور بر طبق قرارداد طویل المدت به فروش برساند. دولت انگلیس می تواند با برداشت نصف بهای نفت خریداری خود، غرامات موضوع بند یک این نامه را استهلاک نماید.» اگر این پیشنهادها مورد قبول دولت انگلیس واقع نگردید، از این جهت بود که مساعی دولت مزبور متوجه امر دیگری غیر از غرامات بود و به بهانه ی این که تا بهره برداری به طرز مفیدی اداره نشود دولت ایران نخواهد توانست غرامات را بپردازد، سعی داشت دولت ایران را مجددا در مقابل یک شرکت جدید انگلیسی که بهره برداری نفت را خواه از جهت صنعتی و خواه از جنبه ی تجاری عهده دار شود، متعهد سازد برای من جای تردید نیست که مقصود از مراجعه به شورای امنیت و دیوان بین المللی، آن است که باز از ما تعهدات مشابهی تحصیل کنند و حال آن که یادگاری های تلخ و اجحافات امتیاز 1933، هنوز از خاطره ها محو نشده و اگر بنا بود اداره ی صنایع ملی شده را دوباره تسلیم بیگانگان کنیم، اساسا چه حاجتی به ملی کردن صنعت نفت داشتیم؟ رویه ی دولت و ملت ایران در این قضیه مولمه به شرحی بود که توضیح دادم و انصافا باید تصدیق کرد که رویه ی ما معتدل و منصفانه بوده. برای من درک این نکته دشوار است که چرا موضوع ادعای اشخاص راجع به خسارات ناشی از ملی شدن صنایع در مورد کشور ایران این همه محل گفت و گو قرا گرفته و حال در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله انگلستان که صنایع خود را ملی ساخته، چنین اشکالی پیش نیامده است. ما این طور منصفانه عمل کرده ایم، مع ذلک با کمال تاسف ملاحظه می کنیم که تراست های بین المللی ما را مورد حمله و بایکوت خود قرار داده و از این راه خسارات عظیمی به کشور ما وارد می آورند آقایان قضات، من یقین دارم اگر رسیدگی به اصل موضوع به شما محول شده بود، حقانیت ما را تصدیق می فرمودید و پیشنهادهایی که به شرکت ایران و انگلیس داده ایم، عادلانه تلقی می نمودید، ولی به طوری که در ابتدای بیانات خود توضیح دادم، این امر به قدری در نظر ما حیاتی و مقدس است که به هیچ صورت نمی توانیم آن را در معرض خطر رسیدگی بیگانه قرار دهیم، ولو آن که آن خطر هم صرف تصور باشد. تصمیم ملی شدن صنعت نفت، نتیجه ی اراده ی سیاسی یک ملت مستقل و آزاد است. تمنا دارم به این نکته توجه بفرمایید که در خواست ما از شما این است که به اتکای مقررات منشور ملل متحد، از دخالت در موضوع خودداری فرمایید آقای رییس، موقعی که از تهران حرکت کردم، امیدوار بودم مظالمی که به ایران وارد شده، به طور کامل به عرض آقایان برسانم و می خواستم مدارک بیشماری که در این زمینه دارم و فقط بعضی از آن ها را سابقا به استحضار شورای امنیت رسانده بودم، به شما ارایه دهم تا به مداخلات شدید شرکت نفت ایران و انگلیس در امور داخلی ما بهتر پی ببرید، ولی چون مرا محدود ساختید که از حدود مطالب مربوط به عدم صلاحیت خارج نشوم، ناچارم که از خواسته های شما تبعیت کنم و از ارایه ی اسنادی که در دست دارم، خودداری نمایم. عرایض خود را به همین جا خاتمه می دهم و اگر نتوانستم حقانیت و مظلومیت ایران را کاملا به معرض افکار عمومی مردم دنیا بگذارم، امیدوارم که لااقل حقانیت ما به دیوان ثابت شده باشد
با ۱۲۱ امتیاز و ۴۴ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


به نقل از تحول سبز: در شرایطی که قرار بود آیت‌الله خامنه‌ا ی طی روزهای جاری سفری به قم داشته باشد، به خاطر خودداری علما و روحانیون قم از رفتن به استقبال رهبری و حضور در سخنرانی وی در حرم حضرت معصومه(س)، این سفر لغو شد. به گزارش خبرنگار تحول سبز، قرار بود طی روزهای جاری آیت‌الله خامنه‌ای به شهر قم سفر کند و به همین خاطر به دفتر مراجع عظام قم اعلام شده بود که به استقبال او بروند اما مراجع از این اقدام خودداری کردند. دفتر رهبری جمهوری اسلامی ایران پس از مواجهه با این برخورد مراجع و علمای قم، از آنها خواست تا برای سخنرانی آیت‌الله‌ خامنه‌ای در حرم حضرت معصومه حاضر شوند، اما مراجع باز هم امتناع کرده‌اند. با رد درخواست بیت رهبری از سوی مراجع و علمای برجسته قم، سفر آیت‌الله خامنه‌ای به قم لغو شد
با ۱۰۰ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


یکی از مهم ترین دست آوردهای جنبش رهایی بخشی مردم ایران همانا نزدیک کردن هر چه بیشتر مردم ایران از هر قوم و زبان به یکدیگر بوده است. در تنگاتنگ مبارزات خیابانی ،چه در تهران که قلب تپنده ایران و جنبش است و چه در شهرستان ها، همه در کنار یکدیگر ایستادند و به زبان دل ندای آزادی سر دادند و هیچ قومی نبود مگر اینکه شهیدی در راه رهایی مام میهن از چنگال ستم پیشگان داده باشد. کردهای میهن پرست اندک دلخوری خود را فراموش کرده و با آغوشی باز و رویی گلگون از خون شهیدان آزادی به یاری یاران با وفای ستارخان رفتند. لرهای دلیر در کنار برادران عرب خود قرار گرفتند و بلوچ های پاک سرشت خواب را به چشمان حرامیان حرام کردند. همه و همه با یک هدف که همانا آزادی و آبادی ایران است به پا خواستند و تا رسیدن به هدف نیز از پای نخواهند نشست که این جنبش به راستی جنبش آگاهی بخشی مردم ایران است. در این میان با اینکه همواره بر حقوق شهروندی یکسان همه ایرانیان از هر قوم و زبان تاکید شده و نوید آینده ای به دور از ستم و تبعیض داده شده است، ولی هیچگاه به صورت دقیق و روشن به حقوق قوم ها پرداخته نشده است که سبب انتقادهایی از سوی فعالین قومی نیز شده است. گاه این گمان پیش آمده است که جنبش برنامه روشنی برای قوم ها ندارد و جریان های مشکوکی نیز از این کمبود برای دلسرد کردن مردم و به ویژه قوم ها بهره برده اند. برای جبران این کمبود، در این نوشته کوشش شده است تا پیش نویس منشور حقوق اقوام نگاشته شود و امیدوارم که با همکاری دیگر دوستان بتوان آن را کامل تر و گویاتر کرد. پس از آن می توان این منشور را به دست فعالین جنبش رساند که بیشتر و سریعتر آن را بین مردم و قوم ها بازگو و پخش کنند. این کار نه تنها به دلگرم شدن بیشتر فعالین قومی می انجامد، بلکه بهانه را نیز از دست جریان های مشکوک تفرقه افکن می گیرد. به امید داشتن ایرانی آباد و آزاد و با آرزوی بیداری و هوشیاری همه ایرانیان و جهانیان. ۱- اجازه همکاری در اداره کشور تا بالاترین سطح تنها بر پایه شایسته‌ سالاری و بدون هیچگونه محدودیت و تبعیض قومی یا مذهبی. ۲- حقوق شهروندی یکسان برای همه بدون در نظر گرفتن قومیت یا مذهب. ۳- سرمایه گذاری گسترده تر و ایجاد اشتغال در مناطق محروم قومی برای کاهش فاصله اقتصادی در کشور. ۴- برابری کامل حقوق زن و مرد در همه زمینه ها (فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ...). ۵- آموزش زبان‌های قومی گوناگون در کنار زبان مشترک فارسی و آموزش ادبیات ویژه هر زبان. ۶- اجازه گشایش شبکه های تلویزیونی دولتی و خصوصی به زبان قوم های گوناگون و از بین بردن تبعیض فرهنگی در کشور. ۷- جدائی دین از حکومت و ایجاد نظامی سکولار برای جلوگیری از تبعیض های دینی و مذهبی. ۸- آزادی بیان و عقیده. ۹- تعیین نوع نظام آینده با مشارکت همه مردم ایران و در نظر گرفتن و نگهبانی از حقوق همه قوم ها.
با ۹۸ امتیاز و ۵۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


فیلم "روزهای سبز" ساخته حنا مخملباف برنده جایزه بهترین کارگردانی از فستیوال بین المللی فیلم مستند حقوق بشر شد که کارگردان جوان این فیلم، جایزه‌اش را به محمدنوری‌زاد تقدیم کرد.
با ۹۳ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 


شما یادتون نمیاد: روح بلند آسمانها به ملکوت علی پیوست! چه حالی داد
با ۸۷ امتیاز و ۴۲ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


به مناسبت سالروز مرگ گاندی: درد من تنهایی نیست؛ بلكه مرگ ملتی است كه گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حكمت خداوند می‏نامند.
با ۸۷ امتیاز و ۱۷ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 


گزارشها و تحلیلها/ بفرموده سه سازمان حاکم بر کشور، هاشمی رفسنجانی و اصلاح طلبان باید حذف شوند/اگر پیش از انتخابات آینده، خامنه ای بمیرد؟ در ۲۸ شهریور ۸۹، ندای سبز آزادی خبر زیر را انتشار داده است: گفتنی است شکری به این دلیل که اهل مازندران و از دوستان و همکاران قدیمی رحیم مشایی در وزارت اطلاعات است و به این دلیل که مشایی در جلسه ای خصوصی گفته بوده است: «معلوم نیست که رهبری تا انتخابات سال آینده زنده باشد» و این حرف به گوش رهبری رسیده است برکنار شده است. انقلاب اسلامی: این را می دانیم که خامنه ای بیمار است. پس از تقلب بزرگ، نیز، دلیل تحمیل احمدی نژاد را بهر قیمت، احتمال مرگ خامنه ای و بنابراین، گزینش جانشین او دانستیم. با آنکه از میزان صحت خبر آگاه نیستیم، اما وقتی خبر را با «ساختار فتنه» و موضعگیریهای احمدی نژاد و... مقابله و مقایسه می کنیم، تردیدهایمان برطرف می شود که غیر از تغییر اساسی برای آنکه دولت تحت سپاه و واواک و قوای انتظامی قرار بگیرند، مسئله جانشین خامنه ای نیز مسئله روز است.***دولت مافیاهای نظامی – مالی می گویند بله مائیم که حکومت می کنیم و فهرست اسامی و سازمانهای آمر و مأمور اجرای «طرح فتنه» را مأموران ما تهیه کرده اند. کسانی که نامشان در این «تحقیق» آمده اند، باید حذف شوند. سه سازمان تهیه کننده گزارش، یعنی سپاه پاسداران و واواک و نیروهای انتظامی، دولت را در دست دارند و برآنند که با حذف کسان و سازمانهائی که آمران و مأموران اجرای «طرح فتنه» را تهیه کرده اند، در حاکمیت بدون مزاحم شوند.***حسین طائب سخنی بس شگرف گفت: در دوران خاتمی، عباس عبدی را دستگیر و به جرم انجام سنجش افکار، محکوم و زندانی کردند. امروز طائب می گوید: او از طریق ابطحی به اسرار موشکهای دور برد پی برده و آنها را در اختیار امریکا گذاشته بود. بنا بر «ساختار فتنه» نیز، او یکی از رابطها ی «سران فتنه» با امریکا است. معنی سخن او اینست که سردار مشفق راست گفته است که گروگانگیری طرح امریکائی بوده که توسط موسوی خوئینی ها و دستیاران او، از جمله عباس عبدی، به اجرا گذاشته شده است***محمود کاشانی شرح می دهد که چسان بهزاد نبوی، مجلس را در مورد قرارداد الجزیره فریب داده است. چون روبرت پاری نیز مقاله جدیدی انتشار داده است، به سخنان محمود کاشانی و نوشته روبرت پاری، در شماره آینده، به تفصیل می پردازیم.
با ۸۷ امتیاز و ۶ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


در شرایطی که قرار بود سید علی خامنه‌ای طی روزهای جاری سفری به قم داشته باشد، به خاطر خودداری علما و روحانیون قم از رفتن به استقبال رهبری و حضور در سخنرانی وی در حرم حضرت معصومه(س)، این سفر لغو شد دفتر رهبری جمهوری اسلامی پس از مواجهه با این برخورد مراجع و علمای قم، از آنها خواست تا برای سخنرانی خامنه‌ای در حرم حضرت معصومه حاضر شوند، اما مراجع باز هم امتناع کرده‌اند با رد درخواست بیت رهبری از سوی مراجع و علمای برجسته قم، سفر سید علی خامنه‌ای به قم لغو شد
با ۸۶ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


تحول سبز: در شرایطی که قرار بود آیت‌الله خامنه‌ای طی روزهای جاری سفری به قم داشته باشد، به خاطر خودداری علما و روحانیون قم از رفتن به استقبال رهبری و حضور در سخنرانی وی در حرم حضرت معصومه(س)، این سفر لغو شد. به گزارش خبرنگار تحول سبز، قرار بود طی روزهای جاری آیت‌الله خامنه‌ای به شهر قم سفر کند و به همین خاطر به دفتر مراجع عظام قم اعلام شده بود که به استقبال او بروند اما مراجع از این اقدام خودداری کردند. دفتر رهبری جمهوری اسلامی ایران پس از مواجهه با این برخورد مراجع و علمای قم، از آنها خواست تا برای سخنرانی آیت‌الله‌ خامنه‌ای در حرم حضرت معصومه حاضر شوند، اما مراجع باز هم امتناع کرده‌اند. با رد درخواست بیت رهبری از سوی مراجع و علمای برجسته قم، سفر آیت‌الله خامنه‌ای به قم لغو شد.
با ۸۶ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


ندای سبز آزادی: محمود احمدی‌نژاد در جلسه ای در حضور آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به اظهارات رهبری جمهوری اسلامی ایران که آزادی سارا شورد را اشتباه عنوان کرده، گفته است: آزادی سارا شورد اقدامی درست و شجاعانه بود. به گزارش خبرنگار تحول سبز، احمدی‌نژاد که چندی پیش در جلسه‌ای خصوصی با برخی مسئولان دولتی عنوان کرده بود، اگر حمایت رهبری نبود من ۳۰ میلیون رای می‌آوردم!، در جلسه‌ای که چند روز قبل در حضور آیت‌الله خامنه‌ای داشته پاسخ تندی به انتفاد رهبری داده است. در این جلسه وقتی آیت‌الله خامنه‌ای به احمدی‌نژاد گفته است که چرا سارا شورد را آزاد کردید؟ و این کار، کار درستی نبود؛ احمدی‌نژاد با تندی پاسخ داده است: آزادی سارا شورد اقدامی درست و شجاعانه بود. محمود احمدی‌نژاد قبل و بعد از انتخابات مورد حمایت آیت‌الله خامنه‌ای و نهادهای نظامی تحت نظر مستفیم وی همچون سپاه و بسیج بود تا جایی که رهبری در نماز جمعه بعد از انتخابات این حمایت را به زبان آورد، اما در حالیکه بیشتر حامیان احمدی‌نژاد از حامیان آیت‌الله خامنه‌ای هستند، احمدی‌نژاد در موارد متعددی به‌طور رسمی در مقابل آیت‌الله خامنه‌ای موضع گرفته است.
با ۸۶ امتیاز و ۱۵ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


جناب آقای رهبر چه تنها ماندی در خانه. حتی آنهایی که به قدرتت مشروعیت میدادند دیگرتحویلت نمی گیرند.دیگر به اسم اسلام و مسلمین هیچ غلطی نمی توانی بکنی. آخ می سوزی درکت می کنم . می سوزی وقتی می بینی دیگر جز اوباش و لات و چماق به دست و احمق و مجنون کسی حماییت نمی کند. بنشین و باز گریه کن ولی نه ،اشک تمساح نریز.اینبار اشک مرگ برای خود بریز و تا لحظه آخر که حضرت مرگ به بالینت آمد منتظر باش تا دوباره آن جاه و مقام را به دست آوری. در انتظار پنهان شدنت در مخفی گاه زیر زمینی در خامنه یا هر گورستان دیگری هستیم..
با ۸۵ امتیاز و ۹ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


يارو رو مى‌ترسيد بره دانشگاه تهران، سراغ مديريت جهان را مى‌گرفت. اون يكى يارو رو تو قم راه نمى‌دادند، از مديريت بر حق كائنات سخن مى‌گفت.
با ۸۵ امتیاز و ۲ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


چکیده : نزدیکترین افراد به خود را مخاطب این روزنامه خواهید یافت. کسانی که به این نشریه نیاز دارند درست در کنار شما و در همین نزدیکی ها هستند. حتی با چاپ یک برگه و دست به دست شدن آن.////////کلمه: هر چه جلوتر می رویم نکات و نظرات شما را برای پیشبرد کار مفید تر می بینیم. با راهنمایی های شما بیشتر می آموزیم و آرام آرام آنها را به کار می گیریم. نظرات و ایمیل های زیادی داشتیم در مورد تشکیل صندوقی از ایمیل ها و ارسال روزنامه به متقاضیان که انشالله از شماره بعدی این امکان فراهم خواهد شد. برای ایجاد صفحه مجزا برای روزنامه نیز فکرهایی شده است که خیلی زود نتایج آن را خواهیم دید. در زمینه توزیع روزنامه نیز مخاطبان و یاران سبز نظرات و ابتکارات بدیعی داشتند. برخی عکسهایی نیز از شیوه های توزیع ارسال کرده اند که به مرور به نظر مخاطبان خواهد رسید. اگر چه راه زیادی باقی مانده اما بسیاری از همراهان گمنام جنبش سبز با گذاشتن زمان برای تکثیر و توزیع روزنامه کمک شایانی در شناخته شدن آن به مردم کرده اند. اگر امکان توزیع گسترده تر و فرصتی برای نشر آن را ندارید نزدیکترین افراد به خود را مخاطب این روزنامه خواهید یافت. کسانی که به این نشریه نیاز دارند درست در کنار شما و در همین نزدیکی ها هستند. حتی با چاپ یک برگه و دست به دست شدن آن.
با ۸۳ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت شیرین است. آقا دستش تا آرنج به خون جوانان این مملکت آغشته است و تا خرخره در لجن وکثافت کاری و جنایت فرو رفته، آنگاه با غرور اعلام می کند که بین ایشان و آقایان موسوی و کروبی باید تفاوتی وجود داشته باشد! خب مردک فاسد معلوم است که تفاوت بسیار است بین تو و انسانیت....
با ۸۲ امتیاز و ۷ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


خبر‌ها حاکی از آن است که موج فتنه اخیر به اعماق حجره‌های شهر سابقا مقدس قم هم نفوذ کرده و روحانی نمایان سست عنصر را نیز از کشتی نظام که در سال اخیر به لنجی کوچک ولی‌ پر شکوه تبدیل شده بود دفع نموده. به دنبال رشد بی‌ وقفه فناوری هسته‌ای و روند فشرده سازی محصولات صنعتی کشتی تنومند انقلاب اسلامی از این پس در قالب یک فرغون تیزرو به سرنشینی آیت الله خامنه‌ای و رانندگی‌ محمود احمدی نژاد با قامتی استوار به مسیر خود در جهت بسط و توسعه عدالت ادامه میدهد. گفتنی است این فرغون با انرژی هسته‌ای کار می‌کند و مجهز به بوق و چراغ عقب بوده و قابلیت عبور از پیچ‌های خطرناک را دارا می‌باشد. استحکام بالای این فرغون تا جایی‌ است که اخیرا قادر به حمل سردار فیروز آبادی و انتقال ایشان به نماز دشمن شکن جمعه بوده است. رهبر معظم انقلاب این دستاورد مهم و ناب را به پیشگاه حضرت ولی‌ عصر تقدیم نمود و از خداوند خواستار آن شد که با ظهور حضرت ایشان بتوانند به کمک این فرغون اسلام را به سراسر گیتی‌ گسترش دهند. محمود احمدی نژاد نیز با ارسال نامه‌ای به بیت رهبر معظم انقلاب تولید این محصول را خدمت ایشان و امام دوازدهم تبریک گفته و این پیروزی را نوید بخش گام‌های بعدی برای مدیریت جهان دانست. وی در پایان خواستار تعبیه نماز خانه و دست به آب در فرغون هسته‌ای نظام شد.
با ۷۹ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


مصاحبه با رادیوعصرجدید در 9 مهر**انحلال دو حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب اسلامی تنها مجازات یک سازمان سیاسی که از فرمان رهبرسرکشی کرده اند نیست بلکه اظهار ترس شدید از مردم ایران است**آنهائیکه اطلاع دارند هر لحظه ای که در انتشار اطلاعات تاخیر کنند مرگ را برای خودشان خریده اند و به رژیم گفته اند بیا مارا بکش, ترور دکتر سودبخش یک نمونه برای اثبات این امر است که یک روز قبل از رفتنش به خارج از کشور ترور شده است**این سازمانها در کودتای خرداد شصت نقش داشتند و بخشی از آنها فرمانده سپاه شدندو در تمام طول این مدت خدمتگذار رژیم بودند ولی بمحض اینکه با جامعه اتصال پیدا کردند و خواستند از طریق مردم عمل بکنند یک مزاحم بزرگ برای رژیم شدند .یعنی نقش مردم اینقدر تعیین کننده است.**اگر مردم ایران به این علامتها توجه بکنند قدری هم حقوق ملی را حقوق خویش بشناسند و بدانند اگر این حقوق به عمل در نیایند این حیات ملی آنها است که صدمه می بیند بسا بخطر می افتد در اینصورت به خودشان دل و جرات می دهند و بحرکت خودشان ادامه میدهند و تردید نمی کنند که یک ملتی وقتی به حرکت در آمد وقتی از گذشته و تجربه درس گرفت این توانایی را دارد که یک رژیم استبدادی از این نوع را که جز حذف راه دیگری ندارد که برود را با یک رژیم مردمسالار تابع حاکمیت ملت جانشین کند**کسانیکه در طول سی سال حذف شده اند اونهایی هستند که یک زمانی خواسته اند بیانگر خواستهای مردم باشند.**عمل مردم ایران استکه سبب می شود این رژیم جریان انحلال را سریعتر و با خشونت و تخریب کمتر و با پیامدهای بسیار کمتر طی کند, اگر شما نقش داشته باشید و عمل بکنید دیگر ترس از اینکه اگر این رژیم نباشد بعدش چه می شود بی معنی می شود برای اینکه خود شما بعد رفتن رژیم تصدی می کنید, انهاییکه می دانید و آزمایش کرده اید و در تجربه آزموده اید که اینها وفادار به حاکمیت مردم هستند را مامور تصدی می کنید و کشور شما را تحت حاکمیت مردم ایران اداره می کنند...............
با ۷۹ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


حنا مخملباف جایزه بهترین کارگردان برای فیلم «روزهای سبز» از جشنواره بین‌المللی فیلم مستند حقوق بشر در قرقیزستان را به محمد نوری‌زاد، روزنامه‌نگار و مستندسازی زندانی در ایران تقدیم کرده است. ادامه
با ۷۳ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 


آيت‌الله علی محمد دستغيب، مرجع تقليد و عضو مجلس خبرگان رهبری، در پاسخ به استفتايی در مورد ولايت مطلقه فقيه، با تمايز قائل شدن بين ولايت مطلقه فقيه و ولی فقیه تعيين شده از سوی مجلس خبرگان، می‌گويد: ولی فقيه منتخب مجلس خبرگان تنها وظيفه هماهنگی قوای سه گانه را برعهده دارد و حقی بر مردم و ملت ندارد.
با ۶۹ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


به گزارش سایت شخصی محسن مخملباف، حنا مخملباف پس از دریافت جایزه اظهار کرد: این جایزه را تقدیم می کنم به هنرمند و کارگردان در بند کشورم محمد نوری زاد که با نوشتن نامه هایی دردمندانه، صادقانه، شجاعانه و صریح خطاب به خامنه ای، از منافع و مصالح شخصی خود به خاطر مردممان، وطن مان، ایران مان گذشت. وی ادامه داد: او به ما آموخت که نمی توان کنار رودخانه ایستاد و شاهد بود که سیل مردم را می برد و گفت من هنرمندم و کارم تنها ستایش از زیبایی های رودخانه است. نوری زاد می توانست در کنار قدرت بایستد و به ثروت برسد و به شوکت برسد و از سوی حاکمیت هنرمند بزرگ ملی قلمداد شود، به شرط آن که چشم بر این همه خون، این همه زندانی، این همه بی عدالتی ببندد. اما او از قدرت و ثروت و آزادی و حتی هنر خود در گذشت تا انسان باقی بماند. در مقابل روح چنین کارگردان هایی است که سینما زانو می زند. این جایزه مفتخر است که به او تقدیم می شود. این فستیوال که در دهه آخر سپتامبر امسال در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار شد 28 فیلم مستند از سراسر جهان را از جمله کشورهایی چون آلمان، انگلیس و یونان به نمایش گذاشت. موضوع فیلم روزهای سبز مربوط به حوادث قبل از انتخابات و شکل گیری جنبش سبز است. محمدنوری‌زاد، مستندساز، نویسنده و روزنامه‌نگاری است که ۲۹ آذر ماه سال ۸۸ پس از مراجعه به دادسرا در پی احضار تلفنی بازداشت شد و در دادگاه به سه سال و نیم حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد. نوری‌زاد که سوم تیرماه با قید وثیقه به مرخصی آمده بود، پس از نگارش نامه‌ی آخرش به خامنه‌ای در روز چهارشنبه ۲۷ مرداد طی تماسی تلفنی به زندان اوین فراخوانده شده است و روز بعد بازداشت شد.
با ۶۸ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 


با ایجاد محدودیت‌های جدید، چهار زندانی زن بهایی در زندان وکیل‌آباد مشهد، تحت فشار بیشتر قرار گرفته اند. مسئولین زندان وکیل‌آباد مشهد، با محدود ساختن ملاقات‌ها، تماس های تلفنی و حتی زمان هواخوری، شرایط را برای زنان زندانی بهایی سخت‌تر از گذشته کرده اند. به گزارش خبرنگار رهانا، پس از آنکه رزیتا واثقی شهروند بهایی که با تحمل بیش از ۶ ماه بازداشت انفرادی، به جمع سه زندانی بهایی دیگر در زندان وکیل‌آباد مشهد منتقل شد، مسئولین زندان با محدود کردن ملاقات‌ها و تماس های تلفنی، شرابط سختی را برای این چهار زن زندانی ایجاد کرده اند. گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که حتی زمان هواخوری این زندانیان نیز کمتر شده است و گاهی این زمان از برنامه‌ی روزانه‌ی زندانیان حذف می‌شود. لازم به ذکر است ناهید قدیری، رزیتا واثقی، نسرین قدیری و سیما رجبیان ۴ زندانی بهایی هستند که جهت گذران دوره‌ی محکومیت خود در این بند به سر می‌برند.
با ۶۲ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


گروه ۲۳ خرداد:‌ حمایت از زندانیان و خانواده‌هایشان یکی از دغدغه‌های همیشگی جنبش سبز بوده٬ حمایتی که گاها در حرکاتی چون الله‌اکبرهای شبانه٬ تماس و دیدار با خانواده‌ها و اعتصاب غذای حمایتی متجلی شده و مبارز باروحیه‌ای چون مجید توکلی را چنان به وجد آورده که نامه‌ای خطاب به مردم بنویسد و بگوید: «من از چند روز انفرادی و اعتصاب سخت به تماشای "همدلی و پیروزی اراده ی مردم" رسیده ام. امروز چنان شده که سختی و تلخی این چند روز برایم شیرین است و در بیان عظمت همدلی و حمایت مردم سبز سرزمینم زبانم الکن است و گریه ای از شوق جاری می کنم». اما در عین حال نمی‌توان به این واقعیت تلخ اذعان نکرد که ویژگی نامنسجم و سازمان‌نیافته و بعضا گزینشی این حمایتها بعضاً موجب دلخوری زندانیان و خانواده‌هایشان شده تا جایی که پیر مبارزه و زندان دکتر محمد ملکی به تندی لب به شکایت گشوده است. به باور ما کمپین «خانواده بزرگ زندانیان سیاسی» که جدیدا آغاز به فعالیت کرده٬ گامی بزرگ در راستای تداوم و انسجام بخشیدن به حمایتهای عاطفی جنبش سبز از زندانیان خود است٬ کمپینی که هر کسی با هر موقعیتی و در هر نقطه‌ای از جهان می‌توان در آن عضو شود. ترتیب کار بدین‌شکل است که برای فعالیت در این کمپین «یک» تا «سه» زندانی را به عنوان عضو خانواده‌ یا دوست خود انتخاب میکنید٬ سپس برایش نامه بنویسید، کارت پستال بفرستید، کلیپ درست کنید، پوستر طراحی کنید، نقاشی بکشید، داستان بنویسید، روزنویسی کنید، هر هفته با خانواده اش در ایران تماس بگیرید و قوت قلب بدهید، امضا جمع کنید، برای اش شعر بگویید، کمپین راه بیندازید، خبرهای اش را به گوشِ این و آن برسانید، خوش نویسی کنید، مجسمه بسازید، داستان بنویسید، وبلاگ بزنید، جملاتِ کوتاه بنویسید، عکسِ او را در مکان های توریستی شهر خود نمایش دهید، به سفارت یا کنسولگری ایران در شهر خود نامه ی اعتراضی بنویسید، در برنامه هایی که در شهر شما برگزار می شود نامِ او را بر زبان بیاورید، در مهمانی ها از او یاد کنید، عکس اش را روی دیوار اتاقتان قرار دهید و ده ها موردِ دیگر. در یک کلام با او زندگی کنید و صدای رسای او و خانواده اش باشید ...
با ۶۱ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به unsubscribe@balatarin.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به subscribe@balatarin.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته