-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

Latest News from Emrooz for 04/15/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: در حالی که احمد توکلی گفته است در دیدار با مرتضوی وی قول داده تا از ریاست تامین اجتماعی استعفا دهد، سعید مرتضوی با رد صحبت‌هاي توکلی مبنی بر دیدار با وی گفت: در پنج روز گذشته توکلی با بنده دیداری نداشته و من هم با وی دیداری نکرده‌ام.

به گزارش جرس، در پی لغو استیضاح وزیر کار به دنبال ادعای برخی نمایندگان مبنی بر "قول شرف" مرتضوی برای کناره گیری از ریاست تامین اجتماعی احمدی‌نژاد تاکید کرد که "تعهدی بر این برکناری ندارد"؛ با این حال احمد توکلی گفت که "مرتضوی زنگ زد و به من گفت که من خانه نشستم و همانطور که به شما قول دادم، ‌سر کار نمی‌روم."

دقایقی پس از انتشار این خبر پایگاه اطلاع رسانی تأمین اجتماعي در خبری دیدار مرتضوی با توکلی را تکذیب کرد.

براساس اين گزارش؛ مرتضوی افزود "قویا تکذیب می‌کنم که بین ما دیداری انجام شده است." و مدعی شد: بنده تلاش کردم دروغگویی‌ها خاتمه یابد ولی ظاهرا با وجود این تلاش ها این هدف محقق نشد.

توکلی ساعتی پیش و در واکنش به گفته‌های معاون پارلمانی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با فارس گفته بود: الان که پیامک سخنان میرتاج‌الدینی آمد، ‌مرتضوی زنگ زد و به من گفت که من خانه نشستم و همانطور که به شما قول دادم، ‌سر کار نمی‌روم.
احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز مجلس در تذکری آئین‌نامه‌ای با استناد به ماده 77 و در پاسخ به تذکر مصطفی کواکبیان نماینده سمنان اظهار داشت: من در این فرصت فقط به اتهاماتی که دوستان وارد کرده‌اند، پاسخ می‌دهم و وارد بحث استیضاح نمی‌شوم. دوستانی به ما اتهام زدند که ما سیاسی‌کاری کردیم و اهداف انتخاباتی و پس از آن اهدافی برای رئیس مجلس داشتیم، اما باید بگویم که ‌در استیضاح آقای صالحی برای انتصاب ملک‌زاده و ‌در استیضاح شیخ‌الاسلام برای انتصاب مرتضوی برای ما وحدت ملاک بود.

این نماینده مجلس ادامه داد: ما با این دو استیضاح با یک ملاک کار کردیم و همان طور که صالحی قبول کرد و ملک‌زاده با استعفا کنار رفت و ما استیضاح صالحی را پس گرفتیم، اکنون نیز وقتی اطمینان عقلایی پیدا کردیم که آقای مرتضوی استعفا می‌دهند، استیضاح شیخ‌الاسلام را پس گرفتیم.


 


امروز: در پی انتشار خبر هک حساب‌های بانکی و اطلاعیه بانک مرکزی، ارسلان فتحی‌پور، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از احضار محمود بهمنی، رئیس‌کل بانک مرکزی برای پاسخگویی درباره درز اطلاعات محرمانه بانکی خبر داده است.

به گزارش مردمک، آقای فتحی‌پور روز یکشنبه، ۲۷ فروردین‌ماه به خبرگزاری مهر گفته که این موضوع قطعا در دستور هفتگی جلسات آینده کمیسیون اقتصادی مجلس لحاظ خواهد شد تا ابعاد مختلف آن بررسی شود.

او همچنین خواستار پاسخگویی مسئولان بانک مرکزی و سایر بانک‌ها درمورد این تخلف شده است.

در پی هک و انتشار اطلاعات سه میلیون کارت‌ اعتباری بانکی در یک وبلاگ، بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای به دارندگان این کارت‌ها هشدار داد که رمز خود را تغییر دهند و مردم نیز با نگرانی از افشای اطلاعات بانکی خود، به خودپرداز‌ها هجوم بردند.

در این اطلاعیه که روز شنبه، ۲۶ فروردین در وب‌سایت بانک مرکزی منتشر شده، از دارندگان کارت‌ها خواسته شده تا در پی بروز برخی «شایعات» در اینترنت و به منظور ارتقای سطح ایمنی و ایجاد محدودیت در دسترسی غیرمجاز، رمزهای خود را تغییر دهند.

این اطلاعیه پس از آن صادر شد که یک وبلاگ اطلاعات کارت‌ اعتباری سه میلیون مشتری در ده بانک را منتشر کرد و مدعی شد که این کار را به منظور «اطلاع رسانی» و برای نشان‌دادن عدم امنیت اطلاعات و روابط ناصحیح در بخش نظارتی سیستم بانکی انجام داده است.

به نوشته خبرگزاری فارس، این هکر حساب‌های بانکی سال گذشته با ارسال اطلاعات بانکی هزار مشتری به مدیران عامل وقت چند بانک، نسبت به ناامن بودن زیرساخت‌ها هشدار داده بود.

در این گزارش آمده است که این کارمند شرکت «ف. الف» بوده که با مجوز بانک مرکزی، خدمات پرداخت الکترونیک به بانک‌‌ها ارائه می‌کرده و به واسطه اختلافی که با مدیران شرکت داشته، به زیرساخت‌های آن نفوذ کرده تا میزان ناامنی آن را نشان دهد.

خبرگزاری فارس همچنین در گزارش دیگری نوشته است که جزئیات این وبلاگ نشان می‌‎دهد این هک شامل اطلاعات بخشی از کارت‌هایی است که در سال‌های ۸۷ تا ۸۹ صادر شده است.

در واکنش به این خبر‌ها، مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی گفته است «البته این‌گونه ادعا‌ها اثبات‌شده نیست و تنها در حد ادعا است و مشتریان بانک‌ها می‌توانند رمز کارت خود را تغییر دهند.»

به گفته ناصر حکیمی، بانک مرکزی پیش از این نیز تصمیم داشت که در فروردین ماه که زمان مناسبی با توجه به مراجعه کمتر مردم به سیستم بانکی و خودپرداز‌ها است، نسبت به تغییر رمز کارت‌های بانکی اقدام کند.

او افزوده است که «گزارش‌هایی از سوی بانک‌ها مبنی بر اینکه مدت زمان زیادی است بسیاری از مشتریان بانکی نسبت به تغییر رمز کارت خود اقدام نمی‌کنند و این امر مخاطراتی را برای بانک‌ها ایجاد می‌کند»، به بانک مرکزی ارائه شده است.

همچنین یک مقام مسئول بانکی که نامی از او برده نشده، با اشاره به سابقه هک و برداشت از حساب برخی مشتریان در سال ۸۶ گفته است از امروز نرم‌افزاری روی عابر بانک‌ها نصب شده که تمام رمزهای عبور ساده را تشخیص داده و امکان انتخاب نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با اعلام بانک مرکزی و انتشار خبر هک شدن سه میلیون کارت بانکی، بانک‌ها برای ارتقاء امنیت حساب‌ها تمام آیتم‌های خودپرداز‌ها غیر از گزینه تغییر رمز کارت را غیر فعال کرده‌اند.

البته در برخی اطلاعیه‌ها و پیام‌های بانک‌ها نیز آمده است که مشتریان در صورتی که به تغییر رمز کارت بانکی خود اقدام کنند، قادر به برداشت وجه یا انتقال آن خواهند بود.

از روز گذشته هم‌زمان برخی بانک‌ها نظیر بانک سامان، ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین با فرستادن پیامک به مشتریان خود از آن‌ها خواسته‌اند که هر چه سریع‌تر رمز کارت‌های خود را تغییر دهند.

بانک مرکزی نیز در اطلاعیه خود از مشتریانی که ناچار به تغییر اجباری رمز خود هستند، «پوزش» خواسته است و به همه مشتریان بانکی توصیه کرده که «حداقل هر سه ماه یک بار نسبت به تغییر رمز اول و دوم اینترنتی کارت خود» اقدام کنند.

در ایران تا پایان اسفند سال ۹۰ در مجموع کارت‌های بانکی ۲۸ بانک ایران به بیش از ۱۲۲ میلیون رسیده است که از این تعداد، بیش از ۳۱ میلیون کارت برای شهروندان استان تهران و بیش از ۹۱ میلیون به سایر استان‌ها اختصاص دارد.


 


امروز: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل نسبت به زمان برگزاری دور دوم مذاکرات ایران با گروه ۵ + ۱که قرار است بیش از یک ماه دیگر انجام شود، ابراز ناخشنودی کرده است.
به گزارش بی بی سی، آقای نتانیاهو درجریان نشستی با جوزف لیبرمن، از سناتورهای آمریکایی، گفت: "تصور اولیه من این است که به ایران یک جایزه داده اید. به این کشور پنج هفته وقت داده اید تا بدون هر گونه محدودیتی به غنی سازی اورانیوم ادامه دهد."
نخست وزیر اسرائیل افزود: "ایران باید گام هایی فوری بردارد. ابتدا تمامی فعالیت های غنی سازی را متوقف کند و تمامی تجهیزات مربوط به غنی سازی و فعالیت های هسته ای اش را در قم تعطیل کند. من فکر می کنم به بزرگترین حامی تروریسم نباید فرصت ساخت بمب اتمی داده شود. "
تازه ترین دور مذاکرات ایران با گروه ۱+۵ روز شنبه ۲۶ فروردین ماه ( ۱۴ آوریل)در استانبول ترکیه برگزار شد.
دور قبلی مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ در ژانویه سال ۲۰۱۱ میلادی در استانبول برگزارشد، که نتیجه‌ای در بر نداشت.
در پایان این دور از مذاکرات سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران از روند "موفقیت آمیز" مذاکرات ابراز رضایت کرد و کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم مذاکرات هسته ای با ایران را مفید و سودمند توصیف کرد.
خانم اشتون گفت که دور بعدی مذاکرات در ۲۳ ماه مه ( سوم خرداد) در بغداد برگزار می شود.
در پایان مذاکرات روز گذشته خانم اشتون با تاکید بر این نکته که گفتگوهایش با آقای جلیلی بسیار صریح بود، گفت که آقای جلیلی موافقت کرد دور بعدی دیدارها با هدف "پیشرفت واقعی" در روند مذاکرات انجام شود و افزود که موفقیت آمیز بودن این روند نیاز به ثبات قدم دارد.

سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و سرپرست گروه مذاکره کننده هسته ای ایران هم در کنفرانسی مطبوعاتی که پس از نشست روز گذشته برگزار شد، ضمن ابراز رضایت از مذاکرات گفت این طور نبود که ما نقاط اختلاف نداشتیم اما نکاتی که مورد توافق قرار گرفت قابل توجه بود.
آقای جلیلی گفت که رفتار آینده باید مبتنی بر جلب اعتماد ایران باشد و ما توافق کردیم که با رویکرد "مثبت و سازنده" مذاکرات را ادامه بدهیم.
بن رادز، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا روز گذشته ( شنبه ۱۴ آوریل) در واکنش به نشست استانبول گفت که کاخ سفید گفتگوهای اخیر را 'اولین گام مثبت' تلقی می کند.
آقای رادز همچنین گفت:" آمریکا معتقد است فضا برای گفتگو درباره راه هایی که ایران بتواند با آن به تعهدات بین المللی اش عمل کند وجود دارد."
به رغم این که مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران تا کنون نتیجه‌ای نداشته، اما برخی منابع خبری و دیپلماتیک نسبت به مذاکرات روز گذشته اظهار خوش بینی کرده‌ بودند.
تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران طی هفته‌های اخیر افزایش یافته و بحث احتمال حمله نظامی اسرائیل علیه تجهیزات هسته‌ای ایران مطرح شده است. ایران نسبت به انتشار چنین گزارش‌هایی واکنش نشان داده و گفته است در صورت حمله، دست به اقدام متقابل خواهد زد.
دور قبلی مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ در ژانویه سال ۲۰۱۱ میلادی در استانبول صورت گرفت که نتیجه‌ای در بر نداشت.


 


امروز: در واکنش به مذاکراتی که روز شنبه میان ایران و گروه ۱+۵ درباره موضوع هسته ای ایران در استانبول صورت گرفت، بن رادز، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا گفت کاخ سفید آن را 'گام اول مثبتی' تلقی می کند.
به گزارش بی بی سی، آقای رادز روز شنبه (۱۴ آوریل) گفت آمریکا معتقد است فضا برای گفتگو درباره راه هایی که ایران بتواند با آن به تعهدات بین المللی اش عمل کند وجود دارد.

آقای رادز که همراه باراک اوباما برای شرکت در نشست سران قاره آمریکا در کلمبیا به سر می برد، به خبرنگاران گفت: "به نظر ما گفتگوها در استانبول گام نخست مثبتی بوده است. فضای سازنده ای وجود داشته، ایرانی ها به میز مذاکره آمدند و درباره موضوع هسته ای کشورشان گفتگو کردند."
بن رادز تعیین مکان بعدی گفتگوها را نیز یک نشان مثبت دیگر خواند.
همزمان سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران از روند "موفقیت آمیز" مذاکرات ابراز رضایت کرده و کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مذاکرات هسته ای با ایران را مفید و سودمند توصیف کرده است.
خانم اشتون گفت که دور بعدی مذاکرات در ۲۳ ماه می (سوم خرداد) در بغداد برگزار می شود.
خانم اشتون با تاکید بر این نکته که گفتگوهای من با آقای جلیلی بسیار صریح بود، گفت که آقای جلیلی موافقت کرد دور بعدی دیدارها با هدف "پیشرفت واقعی" در روند مذاکرات انجام شود و البته موفقیت آمیز بودن این روند نیاز به ثبات قدم دارد.
سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و سرپرست گروه مذاکره کننده هسته ای ایران در کنفرانس مطبوعاتی ضمن ابراز رضایت از مذاکرات گفت این طور نبود که ما نقاط اختلاف نداشتیم اما نکاتی که مورد توافق قرار گرفت قابل توجه بود.
آقای جلیلی گفت که رفتار آینده باید مبتنی بر جلب اعتماد ایران باشد و ما توافق کردیم که با رویکرد "مثبت و سازنده" مذاکرات را ادامه بدهیم.
مذاکره کننده ارشد ایران گفت که فرآیند همکاری باید بر اساس رویکرد گام به گام و متقابل و هر گونه همکاری هم باید بر اساس ان پی تی باشد.
آقای جلیلی گفت که ایران در زمینه انرژی هسته ای صلح آمیز توانمندی های پیدا کرده است و الگوی موفق "سلاح هسته ای برای هیچ کس و انرژی هسته ای برای همه" است.
نفیسه کوهنور خبرنگار بی بی سی فارسی که در محل مذاکرات حضور داشت، گفت که برخلاف اجلاس قبلی، با آنکه مذاکره کنندگان خسته به نظر می رسیدند اما در صورتشان لبخندی حاکی از رضایت از روند مذاکرات دیده می شد.
دور اول مذاکرات ایران با کشورهای عضو گروه پنج بعلاوه یازده ساعت ادامه داشت. این مذاکرات در ۲ نوبت صبح و عصر دنبال شد و بنابر گزارشها، دیدارهای جداگانه ای نیز بین مذاکره کنندگان ایران و مقامات برخی اعضای گروه پنج بعلاوه یک صورت گرفته است.
مذاکرات جدی
پیش پایان مذاکرات هسته ای یکی از سخنگویان کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، این دور از گفتگوها را "مثبت و سازنده" خوانده بود.
نفیسه کوهنورد، خبرنگار بی بی سی فارسی از قول یکی از سخنگویان خانم اشتون می گوید که کشورهای پنج بعلاوه یک پیشنهادات قبلی خود را که شامل درخواست برای شفافیت بیشتر از سوی ایران است، با هیات مذاکره کننده جمهوری اسلامی مطرح کرده اند.
دور دوم مذاکرات به صورت دوجانبه برگزار شده است. هیات مذاکره کننده ایرانی از علاقه تمام طرف های مذاکره به گفت و گوی دوجانبه خبر داده اما برنامه دیدار با هیات آمریکایی را رد یا تایید نکرده است.
دیپلمات های غربی حاضر در مذاکرات امروز به بی بی سی فارسی گفته اند که هیات مذاکره کننده با انتظارات اندکی وارد استانبول شد اما هیات ایرانی بر خلاف دفعات گذشته که به موضوعات حاشیه ای می پرداخت، این بار به روی موضوع اتمی متمرکز است.
خوش بینی به مذاکرات استانبول
به رغم این که مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران تا کنون نتیجه‌ای نداشته اما در جریان مذاکرات برخی منابع خبری و دیپلماتیک نسبت به مذاکرات امروز، اظهار خوش بینی کرده‌ بودند.

سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی ایران که هدایت مذاکرات اتمی ایران را به عهده دارد پیش از شروع این مذاکرات، با وزیر امور خارجه ترکیه و نمایندگان برخی کشورها از جمله روسیه و چین دیدار کرد.
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، این مذاکرات را "آخرین فرصت برای دیپلماسی" خوانده است.
سعید جلیلی پیش از سفر به استانبول گفت که "نمایندگان ایران با ابتکارهای جدید در مذاکرات شرکت خواهند کرد و امیدواریم کشورهای ۱+۵ نیز با رویکردهای سازنده وارد گفت‌و‌گو شوند."
علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران نیز در یادداشتی در روزنامه واشنگتن پست با تاکید بر این که کشورش خواهان سلاح اتمی نیست گفت ایران متعهد به گفت و گو است.
دیپلمات‌ها ابراز امیدواری کرده‌اند که مذاکرات امروز، راه را برای حل و فصل بحران هسته‌ای ایران از راه‌های دیپلماتیک هموار کند.
کشورهای غربی ایران را متهم می‌کند که تحت پوشش برنامه هسته‌ای خود درصدد ساخت سلاح هسته‌ای است، اتهامی که ایران آن را همواره رد کرده و تاکید کرده که هدفش از این برنامه، مقاصد صلح‌آمیز هسته‌ای است.
آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران اخیرا با تاکید بر این که این کشور در پی تولید سلاح اتمی نیست، گفت "ما به دلایل خودمان به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته ای نیستیم. نه تولید کرده ایم و نه تولید خواهیم کرد. این بهانه است".
تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران طی هفته‌های اخیر افزایش یافته و بحث احتمال حمله نظامی اسرائیل علیه تجهیزات هسته‌ای ایران مطرح شده است، که ایران نسبت به انتشار چنین گزارش‌هایی واکنش نشان داده و گفته است در صورت حمله، دست به اقدام متقابل خواهد زد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اخیرا در گزارشی، از برنامه هسته‌ای ایران ابراز نگرانی کرد و گفت با وجود انجام مذاکرات فشرده با مقام‌های ایرانی، ابهامات در مورد ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته‌ای ایران، به قوت خود باقی است.
ضیافت شام
پیش از شروع مذاکرات رسمی میان ایران و کشورهای پنج بعلاوه یک، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران شب گذشته در ضیافت شامی در محل کنسولگری ایران در استانبول با کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار کرد.
دیدار پیشین این دو، در جریان دور قبل مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ در ژانویه سال ۲۰۱۱ میلادی در استانبول صورت گرفت که نتیجه‌ای در بر نداشت.
پیش از نشست استانبول منابع دیپلماتیک خبر داده‌ بودند که در صورت موفقیت در این دور از مذاکرات، دور بعدی مذاکرات در بغداد، پایتخت عراق برگزار خواهد شد.
چند روز پیش هوشیار زیباری، وزیر امور خارجه عراق گفته بود که ایران پیشنهاد داده تا دور بعدی مذاکرات این کشور با کشورهای پنج بعلاوه یک بر سر برنامه هسته‌ای در بغداد برگزار شود.


 


امروز: سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس مصوبات کمیسیون حقوق ماهانه تا 550 هزار تومان از مالیات معاف شد.
به گزارش مهر، در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی محمد مهدی مفتح در خصوص مصوبات کمیسیون تلفیق گفت: دراین کمیسیون درآمد فروش سیگار در لایحه بودجه 100 میلیارد ریال و تخلفات صنفی 12 میلیارد ریال در نظر گرفته شد.

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی افزود: شرکت های بیمه مکلف شدند بدون افزایش حق بیمه 10درصد حق بیمه شخص ثالث را به عنوان عوارض به دولت پرداخت کنند تا نیروی انتظامی برای کاهش تصادفات اختصاص یابد. کمیسیون تلفیق بودجه دولت در این بخش را 300 میلیارد ریال به تصویب رساند.

مفتح افزود: کمیسیون تلفیق در راستای حمایت از تولیدات داخلی مصوب کرد از هر کیلو میوه و سبزیجات وارداتی 700 ریال عوارض دریافت شود که به این ترتیب بودجه دولت در این بخش به میزان 60 میلیارد تومان افزایش یافت.

وی افزود: بر اساس مصوبه کمیسیون در راستای مقاوم سازی مدارس دولت می تواند به میزان هزار میلیارد تومان از حساب ذخیره ارزی برداشت کند.

مفتح با اشاره به تغییر آیین نامه داخلی کمیسیون تلفیق گفت: ضوابط بودجه نباید در تناقض با قانون باشد زیرا بودجه محل قانونگذاری نیست بلکه محلی برای تعیین دریافت ها و پرداخت های دولت در طول یک سال است.

نماینده مردم رزن در مجلس با بیان اینکه در راستای اجرای این بند آیین نامه داخلی برخی بندهای بودجه حذف شد، گفت: در لایحه دولت آمده بود که دولت باید بابت پسماندها دریافت هایی داشته باشد این بند به خاطر اینکه قانونش وجود داشت حذف شد اما مبلغ و درآمدش در قسمت درآمدها آمده است.

وی اظهار داشت: بر اساس مصوبه کمیسیون کلیه بانک ها موظف شدند مانده وجوه اداره شده و سود تسهیلات تا پایان شهریور ماه را به خزانه داری کشور برگردانند.

مفتح افزود: همچنین در بند دیگریبه بانک مرکزی اجازه دادیم تا مبلغ 5 میلیارد دلار در بانک های خارجی برای اخذ اعتبارات ارزی سپرده گذاری کنند.

وی افزود: همچنین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مکلف شدند حداقل 10 میلیارد دلار خط اعتبار برای سرمایه گذاری داخلی فراهم کنند.
مفتح همچنین در خصوص مالیات بر حقوق کارمندان گفت: حقوق ماهانه 550 هزارتومان کارمندان از مالیات معاف شد و همچنین حقوق سالانه 6 میلیون و 600 هزارتومان نیز از مالیات معاف شد.

مخبر کمیسیون تلفیق اظهار داشت: بر اساس مصوبه دیگری یکی از خلاهای قانون بودجه برطرف شد. همواره در ردیف درآمدها، درآمد سهام دولت و سود سهام شرکت های دولتی کاملا مشخص بود و دریافت می شد اما سود سهام دولت در شرکت هایی که کمتر از 50 درصد آن دولتی است مشخص نبود.

وی افزود: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مقرر شد سود سهام دولت در شرکت هایی که کمتر از 50 درصد دولتی هستند در ردیف های مشخص به خزانه واریز شود.

مفتح در گزارش مصوبات کمیسیون تلفیق افزود: به منظور پرداخت اعتبار به زندانیان نیازمند مثل دیه که مرتکب جرایم غیر عمد شده اند مقرر شد مبلغ 200 میلیارد ریال از محل وجوه قرض الحسنه بانک ها پرداخت شود.

وی تصریح کرد: همچنین مقرر شد جهت ایجاد کارهای تولیدی برای زندانیان 6 هزار و 200 میلیارد ریال برای اشتغال زندانیان بودجه در نظر گرفته شود.

مفتح در پایان در خصوص ارائه لایحه بودجه به صحن علنی مجلس گفت: تلاش می کنیم بررسی لایحه بودجه تا 6 اردیبهشت ماه در کمیسیون تلفیق به پایان برسد اما اگر روند بررسی با دقت بودجه ادامه پیدا کند قطعا تا 15 اردیبهشت ماه بررسی لایحه بودجه پایان می یابد و از 17 اردیبهشت ماه این لایحه در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.


 


امروز: احمدی‌نژاد برای پاسخگویی به نمایندگان استیضاح کننده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجلس شورای اسلامی حضور یافت.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد صبح امروز (یکشنبه) با همراهی معاون اول، دکتر شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعدادی دیگر از اعضای هیات دولت در محل مجلس شورای اسلامی حضور یافت و با استقبال آقایان ابوترابی، حسینیان و جمعی دیگر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رو به رو شد، اما در آستانه ورود به صحن علنی مجلس شورای اسلامی آقای ابوترابی با اعلام اینکه تقاضای استیضاح از سوی عده‌ای از طراحان پس گرفته شده است، از احمدی نژاد درخواست کرد تا در صحن علنی حضور نیابد.

احمدی نژاد نیز با تاکید بر آمادگی برای پاسخگویی به استیضاح کنندگان، سه بار تصریح کرد که دولت هیچ تعهدی در این خصوص نداده است.

احمدی‌نژاد بار دیگر بر آمادگی خود برای پاسخگویی به استیضاح کنندگان تاکید کرد، اما با قطعی شدن خبر پس گرفته شدن استیضاح و بنا به درخواست آقای ابوترابی مجلس شورای اسلامی را ترک کرد.


 


امروز: خبر دست داشتن یک شرکت خدمات نرم افزاری که قبلا کار نصب خود پردازهای بانکی شبکه شتاب کشور را بر عهده داشته است، عملا ادعای مسؤلان بانکی کشور را در خصوص عدم هک شدن شبکه شتاب بانکی را بی‌اساس کرد.

به گزارش ایلنا، با اعلام هک شدن ۳ میلیون کارت بانکی از اکثر بانک‌های خصوصی و دولتی توسط هکر‌ها ار روز گذشته و انتشار رمز آن‌ها به همراه شماره کارت مشترکان در یک وبلاگ، موج تشویش و نگرانی در نزد مشترکان بانکی مبنی بر دستبرد به حساب‌ها به وجود آورده است.

این در حالی است که مسؤلان از روز گذشته تا کنون این موضوع را تکذیب کرده و معتقدند که ارسال پیامک برای مشترکان مبنی بر تعویض رمز کارت به منظور افزایش ضریب امنیت بوده است.

اما با اظهارات یک مقام رسمی بانکی در خصوص وجود دست داشتن یک شرکت نرم افزاری که سابقا با بانک‌های کشور در جهت راه اندازی سیستم‌های خود‌پرداز همکاری داشته است، عملا به موضوع هک شدن شبکه شتاب بانکی از سوی این شرکت قوت بخشید.

این مقام بانکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا بیان داشت: این شرکت در پی قطع همکاری بانک‌ها با آن، دست به اقدام تلافی جویانه زده و با انتشار شماره حساب بانکی مشترکان و رمز کارت آن‌ها در یک وبلاگ، قصد داشته که شبکه شتاب را هک کند که موفق به این کار نشده است.

البته تلاشهای خبرنگار ایلنا مبنی بر گفت‌و‌گو با رئیس ادره نظامهای پرداخت الکترونیکی بانک مرکزی به نتیجه نرسید و این مقام حاضر به پاسخگوییی در این رابطه نشده است.

این در حالی است که مسؤلان دیگر بانکی مدعی هستند که این شرکت هیچ اختلالی در شبکه شتاب نتوانسته است ایجاد کند.

البته مسؤلان با نیت اصلی شرکت نرم‌افزاری که حاضر به بردن نام آن نشده‌اند را اقدامی سیاسی و گرفتن تابعیت اعلام کرده‌اند.

حال این موضوع مطرح می‌شود که آیا به واقع سیستم شتاب در مقابل هرگونه حمله نرم‌افزاری آسیب‌پذیر بوده و توانایی مقابله با این حملات وجود دارد؟

اين مسائل موجب شده است تا بسياري از بانك‌ها هرگونه عمليات بانكي در دستگاه‌هاي خودپرداز را منوط به تغيير رمز كنند. به همين دليل نگراني مشتريان بيشتر شده و هجوم آن ها به دستگاه‌هاي خودپرداز براي تغيير رمز و جلوگيري از دستبرد به حساب موجب اخلال در شبكه شتاب شده است.

از سوی دیگر یک مقام بانک مرکزی غیر فعال شدن عابر بانکهای کشور را تکذیب کرد.

اين مقام بانکی هر گونه حمله سابیری و یا اختلال در کارت‌های بانکی و شبکه شتاب را رد کرده است.

به هر حال آنچه مشاهده می‌شود این است که سیتم بانکی کشور از روز گذشته به تکاپو افتاده است تا در مقابل اين حمله سايبري مقاومت كند.


 


امروز: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص مذاکرات 5+1 هم اظهار داشت: مذاکراتی که اتفاق افتاد، خوب بود و شاید بتوانیم آن را یک گام به پیش نامگذاری کنیم.

به گزارش فارس، بروجردی گفت: با توجه به اینکه موقعیت جمهوری اسلامی ایران برخلاف دور قبل موقعیت مقتدرانه‌تری است، مذاکرات دیروز فضای خوبی داشت و قرار است در ادامه مذاکرات درباره لغو تحریم‌های بانکی و نفتی علیه ایران مذاکره شود.

"در مذاکرات گذشته ما نیازمند اورانیوم 20 درصد بودیم و غربی‌ها این نیاز را تامین نکردند و در این موقعیت بود که ما دست به غنی‌سازی زدیم و با وجود تکنولوژی پیچیده قطعات خود را آماده کردیم بر همین اساس هم‌اکنون موقعیت ما هم به لحاظ هسته‌ای در موقعیت برتری بود و هم به لحاظ ثبات داخلی ما از موقعیت بهتری برخوردار بودیم."

وی ادامه داد: سیاست اعلام شده جمهوری اسلامی ایران از طریق دبیر شورای عالی امنیت ملی در مذاکرات 5+1 گفت‌وگو در مورد مجموعه مسائلی بود که وجود دارد و یک حلقه از این زنجیره تنها مسئله هسته‌ای بود، بر این اساس چون ما توانمندی خود را در مسائل منطقه از جمله سوریه نشان دادیم غربی‌ها موقعیت ما را بهتر می‌فهمند.

بروجردی اظهار داشت: این توافق که بر اساس آن مجموعه مذاکرات به دور بعدی منتقل شد، یک رویکرد مثبتی بود که خانم اشتون هم آن را اعلام کرد و به نظر می‌رسد می‌شود این مذاکرات را مثبت دانست.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: اصل غنی‌سازی برای ما مهم است؛ کشوری که دارای توانمندی غنی‌سازی است، طبیعتا بر اساس نیاز و در چارچوب اهداف صلح‌آمیز و زیر نظر آژانس می‌‌تواند غنی‌سازی را انجام دهد که البته ما هم بدون هماهنگی آژانس غنی‌سازی نکردیم.

بروجردی گفت: غنی‌سازی ما با هماهنگی آژانس و برای تامین نیاز داخلی کشور بود و موضعگیری خانم اشتون در این رابطه تحول بزرگی بود.


 


امروز: سکه تمام طرح جدید 695 هزار تومان، طرح قدیم 705 هزار تومان و دلار 1815 تومان در بازار به فروش می‌رسد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» در حالی که تا یک ساعت پیش سکه بهار آزادی طرح جدید و قدیم به ترتیب 708 و 715 هزار تومان بود، هم اکنون سکه طرح جدید 695 هزار تومان و طرح قدیم 705 هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین نیم سکه 350 هزار تومان، ربع سکه 180 هزار تومان، سکه یک گرمی 98 هزار تومان و هر گرم طلای 18 عیار 70 هزار تومان معامله شد.

براساس این گزارش هم‌اکنون دلار در بازار 1815 تومان به فروش می‌رسد.


 


امروز: مذاکره کننده ارشد ایران در استانبول گفت: طرح مباحثی چون تعلیق فعالیت‌های هسته‌ای ایران در قبال رفع تحریم‌ها ادبیاتی مربوط به گذشته است.

سعید جلیلی مذاکره کننده ارشد هسته‌ای، در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا 1+5 در این دور از مذاکرات از خود انعطاف نشان داد؟ گفت: رویکردی که ما مشاهده کردیم گفت‌و‌گو برای همکاری بود و آن را مثبت تلقی می‌کنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت‌وگوهای امروز را نسبت به دو دوره قبل رو به جلو خواند و افزود: طرف مقابل با یک رویکرد مثبت و همکاری وارد گفت‌وگو شده‌ بود که به نظر من نقش خانم اشتون قابل توجه است.

جلیلی طرح مباحثی چون تعلیق فعالیت‌های هسته‌ای ایران در قبال رفع تحریم‌ها را ادبیاتی مربوط به گذشته خواند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره میزبانی بغداد برای دور بعدی گفت‌وگوها، عراق را یکی از کشورهای مهم در منطقه خواند که ثبات و امنیت سیاسی در آنجا حاکم شده و افزود: عراق دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی است که میزبان این دور از گفت‌وگوها باشد.

وی در خصوص توقف غنی سازی 20 درصد با اشاره به حق جمهوری اسلامی در ان پی تی گفت: ما در چارچوب ان پی تی و بر مبنای حقوقمان برای تامین نیازهایمان اقدام می‌کنیم.

مذاکره کننده ارشد کشورمان در استانبول بر جایگزین شدن رویکرد گفت‌وگو و همکاری به جای دیگر رویکردها در قبال ایران تاکید کرد.

جلیلی در پایان از میزبانی ترکیه برای برگزاری این نشست قدردانی کرد.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.
Email Marketing Powered by MailChimp

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته