-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ فروردین ۲۲, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 04/10/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/1/21
  •  

    محمد معینی
    راز سر به مهر

    تقی رحمانی «هم» بهمن ماه گذشته از کشور خارج شد. وقتی رفت و به مأمنی رسید، یادداشتی نوشت درباره رفتنش، و نماندنش؛ درباره «کوچ»اش که زیر عنوان «چرا آمدم؟ یا چرا رفتم؟» منتشر شد.
    .
    نوشت(+): «موافقان و مخالفان کوچ من کم نبودند، با بسیاری سخن گفتم. موافقان رفتن من یا آمدن من دلایل شبیه به من داشتند ... دلایل عمده این‌ها بود: زندان رفتن تو حتمی است. در زندان آن‌قدر مفید نیستی که در خارج مفید خواهی بود. [آنها] به دلایل گوناگون این مفید بودن را برمی‌شمردند؛ ۱- تجربه طولانی ۲ – توان ارائه تحلیل ۳- توان کاری ... جان تحلیل این بود که در خارج مفید‌تر از زندان هستی. چرا که محکومیت ۷ ساله ۱۳۷۹ آماده اجراست و همچنین پرونده آماده دستگیری بهمن ماه ۱۳۸۹ که از دادسرا روانه دادگاه بود. در بند ۳۵۰ زندان اوین یکی از زندانیان دانشجو که جوان پرشروشوری است، به من گفت که نباید به زندان می‌آمدی، باید به خارج می‌رفتی، زندان برای تو تکرار است ... جمعی مخالف رفتن به خارج بودند، آن را نادرست می‌دانستند، زندان رفتن و مقاومت کردن را صواب‌تر از خارج رفتن می‌دانستند و بر نظر خود دلایلی طرح می‌کردند.  دلایل «عام» چنین بودند: ۱- داخل اصل است ۲- در خارج اختلافات زیاد است ۳- خارجی‌ها ذهنی هستند ۴- ناامیدی و افسردگی در کمین مهاجران است اما دلایل «خاصی» برای نرفتن‌ام مطرح می‌شد: ۱- کارآیی تو در داخل بیشتر است ۲- تو زندان کشیدن بلدی۳- با رفتن تو عده‌ای ناامید می‌شوند۴- حتی در داخل بمان و کاملا سکوت کن، اما نرو. چون در شرایط خاص می‌توانی مفید باشی».
    .
    به گمان من، رفتن یا ماندن فرع بر اصل ِ دیگری است. از همین رو اگر من طرف مشورت تقی رحمانی بودم، از او نمی خواستم بماند و ساکت بماند، و نه حتی برود و باز ساکت بماند. اساس ِ کار، آفریننده باقی ماندن است. ما به اندازه کافی «ساکت» داریم که لابد خودشان را برای مواقع خاص آماده کرده اند. خوشبینانه «ساکت» اند نه از سر «عافیت» که از سر «سکوت سرشار از ناگفته هاست»! تصور این که بسیاری از زایندگان ایده و ایمانی که اکنون در حصر و بند اند، جایی بودند که صدا و کلامی می آفریدند، تصور حسرت انگیزی است همچنان که وجود ِ مغروق در سکوت خیلی های دیگر، غم فزاست. در چهارپاره آخرین (چهارشنبه ای که گذشت و اینجا(+)) از کوچ و مهاجرت هایی نوشته بودم که نه در تاریخ این سرزمین و نه در تاریخ جهان، تازگی ندارد. تلخی این تبعیدها و این خالی شدن میهن از زایندگان ایده و ایمان، شاید که در شیرینی متوقف و ساکت نماندن شان در چهارگوشه عالم گم شود.
    داخل اصل نیست؛ اصل «پرورش ِ داخل» است، اصل پیوستگی است در حرکت، حتی با جلای آهستگی. «تقی رحمانی» ها اگر مجال آفرینندگی ندارند، نمانند، اگر ساکت می مانند، نروند.

     
     

    1391/1/21
  •  

    جادی میرمیرانی
    کیبرد آزاد

    ما که جوون بودیم و تلویزیون هم هنوز قابل نگاه کردن بود برامون، یک سریال بود که حتی اگر اسم اصلی اش این نبود، بهش می گفتن ملکی ایر لاین. یکسری آدم دور هم جمع شده بودن به رهبری فتحعلی اویسی و یک خط هواپیمایی تاسیس کرده بودن. سریال طنز قشنگی بود بخصوص با هنرپیشه‌های خوبش مثل امیر جعفری .

    توی این سریال آقای ملکی هی می گفت «از اون دوگوله استفاده کنین» (: نمی دونم کلمه رو از کجا آورده بود ولی منظورش مغز بود! حالا حرف منم همینه.. از اون دوگوله استفاده کنین:

    نمی دونم چرا این روزها از کجا عادت کردم هی می گم «واقعا؟!!» واقعا؟!! یعنی واقعا یک فوتبالیست مردمی که درود بر شرفش، قبول کرده هزینه های این کودک رو بده به شرطی که پونصد هزار تا ری-شر بشه این عکس و متن؟ واقعا کسی هم هست که فکر کنه «یک دست صدا نداره پس من اینو شر کنم که به جامعه کمک کرده باشم»؟ درک می کنم که دیدن عکس رقت بر انگیزه ولی مطمئن باشین با ری شر کرد چنین متنی کمکی به جامعه نم یکنن. فکر کنین که نویسنده اصلی اصولا درکی از پونصد هزار داشته؟ می فهمیده که اگر هر دقیقه این عکس یکبار شر بشه و این پروسه توی تمام بیست و چهار ساعت ادامه پیدا کنه یکسال طول می کشه که پونصد هزار بار شر شده باشه؟ بعد فوتبالیست مردمی اگر مردم برای یکسال هر دقیقه یکبار اینو شر نکنن پول درمان این بچه رو نمیده؟

    اون دوگوله رو به کار بندازین برخی از دوستان (: به قول دوست خوبم مازیار: ما رسانه نیستیم. ما آدمیم. وظیفه ما ری شر کردن نیست، پروسس کردنه.

    تصویر بالا رو قدیم ها دیده بودم ولی اصلی رو پیدا نکردم و خودم یک فارسی درست کردم. اینم الان توی کامنت ها دوستان گفتن که مرتبطه

    * تیتر از سی‌میل


     
     

    1391/1/21
  •  

    مریم اینا

    بعد از آنکه تقی رحمانی از رفتن اش نوشت، توجیه رفتن بحث خیلی از محافل مجازی و حقیقی شد که اعضایشان «رفته» بودند. البته اینکه من فقط این طرف بحث را دیده ام حکایت از واقعیت دردناکی دارد که همه ی دوستانم رفته اند و من هم دیگر با آنهایی که مانده اند حشر و نشری ندارم جز اینکه گاهی در ایمیل یا چت به هم بگوییم چه خبر و هوا خیلی سرد شده است. هر دو گروه در دنیاهای موازی به زندگی ملالت بارمان ادامه می دهیم.

    یکی سالها پیش برای درس خواندن آمده، آن یکی همین اخیر فرار کرده، یکی حکم قضایی دارد و نمی تواند برگردد، یکی پناهنده است، آن یکی کار خوبی دارد که قبلا نمی توانست داشته باشد، یکی بی دردسر می رود و می آید اما آنجا را دوست ندارد و آن یکی نمی داند بالاخره کجا می خواهد بماند. آن طرف داستان هم همین است، یکی کار خوبی دارد، آن یکی در خانه ی پدری است، یکی باور دارد که با ماندن تاثیرگذارتر است، آن یکی ممنوع الخروج است، یکی دنبال پذیرش است و ....

    هر کدام از ما داستانی داریم و هر کدام از آنها داستانی دارند. اما یادمان باشد از رفتن هایمان حماسه خلق نکنیم و یادتان باشد از ماندن هایتان تراژدی نسازید. این جمله را از شماره ده رادیو فنگ برداشته ام، اما جای حماسه و تراژدی را اینجا برعکس کرده ام. اخیرا انگار رفتن حماسه شده است.

    اما مهمتر از آن یادمان باشد «ما» و «شما» یی وجود ندارد. این داستان ها، تک قصه هایی از آدم های جدا افتاده نیستند که بنابر «انتخاب شخصی»شان آنها را خلق کرده باشند. این داستان ها محصول یک پدیده ی واحد و یک مسئله ی مشترک هستند که همه مان درگیرش هستیم. وبا اینحال این را می فهمم که از بخت بد من آنقدر خوش شانس بوده ام که جزء خیل روزافرزون رفته ها باشم...


     
     

    1391/1/21
  •  

    امیرحسین
    تلخ مثل عسل

    یعنی من جای دوستان با بصیرت بودم از این بلوایی که بر سر محل انجام مذاکرات هسته‌ای رخ داد خجالت می‌کشیدم. گفتیم استانبول؛ بعد نخست‌وزیرشان آمد تهران چیزهایی گفت مطابق با مناقع ملی کشور خودش که ما را خوش نیامد. یکی گفت نمی‌رویم استانبول، دیگری فرمود به جاش پاشین با خانم بچه ها بیاین بغداد یا بیروت یا اصن همین دمشق خودمون، سومی درفشانی کرد که اصولگرایی حکم می‌کند برای گرفتن حال اردوغان با آمریکا مذاکره نکنیم اون یکی گفت نه بالعکس بکنیم خلاصه در میانهء این واویلای بصیرت، آقای اردوغان آمد در تلویزیون ترکیه و سرتاپای ما را قهوه‌ای کرد و خرید نفتش را از ایران بیست درصد کاهش داد و این طوری که بنده بررسی کردم فقط فحش ناموسی نداد که آن هم احتمالن بخاطر تربیت خانوادگیش بود. بعد از ۴۸ ساعت ناگهان دولتمردان معزز تصمیم گرفتند که مثل بچهء آدم بروند استانبول مذاکره. من بی بصیرت، من ابله، من نادان! یکی از شما ارزشی های با بصیرت به من بگوید این فتح‌الفتوح شما را کجای دلمان بگذاریم؟
    پی ‌نوشت: تعارف که با هم نداریم هر چه آبرویتان بیشتر برود من خوشحال‌ترم منتها دارید آبروی ایران را می‌برید، بد هم دارید می‌برید...این درد دارد

     
     

    1391/1/21

    خبرگزاری مهر گزارش داد که یک قاضی دادگاه عمومی تهران برای سعید مرتضوی، دادستان سابق تهران، قرار جلب به دادرسی صادر کرده است.

    بر اساس این گزارش، پس از اعتراض شاکیان پرونده جنایات کهریزک پیرامون صدور قرار منع تعقیب برای سعید مرتضوی در این پرونده، رئیس شعبه ۱۰۶۰ دادگاه عمومی تهران، این قرار جدید قضایی را برای سعید مرتضوی صادر کرده است.

    سعید مرتضوی یکی از متهمان پرونده جنایات کهریزک است که در زمان رخ دادن این اتفاق، دادستان تهران بوده است.

    عبدالحسین روح الامینی، یکی از شاکیان این پرونده، در گفت‌و‌گویی به خبرگزاری مهر گفته که قرار است به زودی در شعبه ۱۵ بازپرسی دادسرای تهران به سعید مرتضوی تفهیم اتهام شود.

    در گزارش خبرگزاری مهر آمده که با صدور قرار و کیفرخواست برای دادستان سابق تهران پرونده او برای محاکمه به دادگاه فرستاده خواهد شد.

    سعید مرتضوی حدود یک ماه پیش از سوی وزیر کار ایران به سمت مدیرعاملی صندوق تامین اجتماعی منصوب شد که این موضوع با واکنش منفی نمایندگان مجلس ایران مواجه شده و نمایندگان مجلس تصمیم به استیضاح وزیر تعاون گرفتند.

    استیضاح وزیر کار ایران قرار است یک هفته دیگر در مجلس این کشور برگزار شود. 

    منبع: مهر

    مرتبط:

    تعلیق سه مقام قضایی مرتبط با پرونده کهریزک

    دادستان تهران: مرتضوی، شاخص‌ترین فرد در پرونده کهریزک است

    خانواده روح‌الامینی: مرتضوی را محاکمه کنید
     


     
     

    1391/1/21

    سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد که مدت خدمت دوره ضرورت مشمولانی که از فروردین ماه سال جاری به خدمت اعزام می‌شوند، ۲۱ ماه خواهد بود.

    به گزارش ایسنا، طبق قانون ایران مدت خدمت دوره ضرورت در این کشور ۲۴ ماه است اما تا پیش از این به دستور ستادکل نیروهای مسلح، مدت خدمت دوره ضرورت در ایران ۱۸ ماه بود.

    سازمان نظام وظیفه ایران همچنین عنوان کرده که از فروردین ماه سال جاری، معافیت سه برادری لغو شده است.

    طبق قانون معافیت سه برادری که از سال ۱۳۸۸ در ایران اجرا می‌شد، یکی از فرزندان خانواده‌ای که ۳ فرزند آن خدمت سربازی را گذرانده بوند، می‌توانست از گذراندن سربازی معاف شود. 

    منبع: ایسنا


     
     

    1391/1/21

     

    رهبر مژدهی، رئیس انجمن داروسازان می‌گوید به دلیل این که صندوق تامین اجتماعی بدهی خود به داروخانه‌ها را نپرداخته، از این پس نسخه‌های بیماران دارای دفترچه تامین اجتماعی به صورت نقدی محاسبه می‌شود.
     
    آقای مژدهی این خبر را روز یکشنبه، بیستم فروردین‌ماه در گفتگو با خبرگزاری مهر اعلام کرده است.
     
    او گفته است: «مطالبات معوق داروخانه ها از سازمانهای بیمه گر، یکی از مشکلاتی است که باعث شده داروخانه ها دچار مشکلات مالی شوند و در این بین سازمان تامین اجتماعی روسیاه است.»
     
    به گفته رئیس انجمن داروسازان، هزینه های داروخانه ها چند برابر شده اما قیمت داروهای ساخت داخل ثابت مانده که همین مسئله باعث شده تا داروخانه ها گرفتار بحران مالی شوند.
     
    صندوق تامین اجتماعی یکی از موسسات بیمه گر است که در روزهای اخیر انتصاب سعید مرتضوی به ریاست این صندوق با اعتراض نمایندگان مجلس مواجه شده و نمایندگان طرح استیضاح عبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مطرح کرده اند.
     
    مرتضوی وعده داده که بدهی‌های این صندوق را ظرف ۱۵ روز آینده پرداخت می‌کند.
     

     
     

    برای اولین بار در تاریخ مجلس شورای اسلامی
    1391/1/21

     

    جعفر قادری، عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس، خبر داد که برای نخستین بار در ادوار مجلس، کلیات بودجه سالانه کشور در کمیسیون تلفیق رد شده است.
     
    این نماینده با اعلام این خبر به خبرگزاری مهر، اعلام کرد که با این مصوبه، کلیات این لایحه برای تعیین تکلیف نهایی به صحن علنی مجلس برگشت داده می شود.
     
    در صورتی که رای صحن علنی مجلس نیز مشابه کمیسیون تلفیق باشد، لایحه بودجه ۱۳۹۱ به دولت بازگشت داده می شود.
     
    رد این لایحه بودجه در حالی است که به خاطر دیرکرد کابینه، مجلس نتوانست در روزهای پایانی سال ۹۰ به بررسی  این لایحه بپردازد و  از این رو برای هزینه‌های دولت تنخواهی در نظر گرفت.
     
    موسی‌الرضا ثروتی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس دلایل نمایندگان را برای رد کلیات بودجه سال ۹۱ برشمرده است.
     
    به گفته موسی الرضا ثروتی، اعضای کمیسیون تلفیق به هشت دلیل کلیات لایحه بودجه را رد کرده‌اند که به گفته وی تاکنون سابقه نداشته که بودجه در مرحله بررسی کلیات رد شود.
     
    این نماینده در تشریح این هشت دلیل گفت: «یکی به دلیل اینکه قانون هدفمندی یارانه‌ها در لایحه بودجه نیامده بود، دوم نرخ ارز در لایحه معلوم نبود، سوم به دلیل اینکه درآمدهای لایحه واقعی نبود، چهارم سقف بودجه مشخص نبود، پنجم میزان انتشار اوراق مشارکت مشخص نبود و ششم به دلیل اینکه توزیع بودجه بر اساس شاخص‌های کلان مورد اعتراض نمایندگان مخالف کلیات لایحه بودجه قرار داشت.»
     
    وی افزود: «دلیل هفتم اینکه تعداد زیادی طرح جدید با نظرات خاص در لایحه بودجه دولت آورده شده بود که نمایندگان با آن مخالف بودند.»
     
    به گفته این نماینده مجلس، دلیل هشتم این بوده که «برخی از مواد لایحه بودجه بر خلاف مواد قانون برنامه پنجم مانند ماده ۱۸۰ بود و همچنین با ۴ ماده دیگر قانون برنامه پنجم مغایرت داشت و جدول مصرف ارزی در پیوست لایحه بودجه وجود نداشت.»
     
    این لایحه در کمیسیون تلفیق با ۱۹ رای مخالف، ۱۵ رای موافق و یک رای ممتنع رد شده است.
     

     


    شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    خبرهاي گذشته