-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۱۲, سه‌شنبه

Posts from Khodnevis for 10/04/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



حسین شریعتمداری باز هم «کدو» را ندید*

به دنبال انتشار خبر مربوط به ارتباط مالی خاندان ضرابیه با برخی نزدیکان سید محمد خاتمی، روزنامه کیهان «زرنگی» کرد و علاوه بر طرح نام سید علی خاتمی، از خود رییس جمهوری سابق به عنوان سهام‌دار نام برد.

کیهان که ید طولایی در استفاده ابزاری از نوشته‌های رسانه‌ها برای «زدن» رقبا دارد این بار اما درست ندید و گویی متوجه «کدو» نشد.

این اقدام کیهان، واکنش دفتر سید محمد خاتمی را به دنبال داشته است.

متن نامه دفتر خاتمی به شرح زیر است: «ضمن تکذیب مجدد همه افترا‌ها و ادعاهای واهی که با جهت گیری‌های غرض ورزانه سیاسی علیه «حجت الاسلام والمسلمین خاتمی» در بعضی مطبوعات و رسانه‌ها منتشر شده و می‌شود و آخرین نمونه آن ادعاهای اخیر و امروز روزنامه کیهان است؛ بدین وسیله اعلام می‌شود که ایشان در هیچ شرکت و موسسه مالی و بانکی از جمله بانک سامان دارای هیچ سهمی نبوده و نیست. امیدواریم با پرهیز از فضاسازی‌های کاذب و فرافکنی‌های سیاسی همه بکوشند تا پرونده بی‌سابقه و بهت آور مالی اخیر و سوء استفاده‌های مرتبط آن توسط مسئولان ذیربط به صورت عادلانه و ریشه‌ای پیگیری شود تا انشالله نتیجه آن احقاق حق مردم و رسیدگی مناسب به همه اتهامات و برخورد جدی با متهان و مجرمان باشد.»

اما با توجه به سخنان آیت الله خامنه‌ای که خواهان «کش ندادن» ماجرا از سوی رسانه‌ها است، اشتباه کیهان می‌تواند فعلا به عدم پیگیری روابط قدیمی خانواده ضرابیه و سید علی خاتمی شود چیزی که گفته می‌شود به سال‌های «فیلور»ی باز می‌گردد.

 

* امیدوارم خوانندگان محترم، جسارت بنده را ببخشایند که مثال نسبتا هزل‌آمیز مرحوم مولانا را در مورد حسین شریعتمداری به کار برده‌ام.


 


دولت ایران: «وی‌پی‌ان» ها را ما قطع کرده‌ایم

 

یک مقم مسوول در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اعلام کرد: «به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دسترسی به VPN در کشور قطع شده است. این اقدام به دلیل استفاده از این پورت‌ها برای دسترسی به محتوای مجرمانه، از سوی کارگروه فیلترینگ صورت گرفته است.»

 

این مقام مطلع ادامه داده است: «این دستور به شرکت ارتباطات زیرساخت، به عنوان بخش حاکمیت ابلاغ شده و به این ترتیب پورت‌های VPN از سوی حاکمیت بسته شده‌ است.» وی گفت: «وجود VPN غیرقانونی است و نباید بدون مجوز وجود داشته باشد.»

 

وزیر ارتباطات نیز در حاشیه جلسه هیات دولت گفته است: «قطعی VPN، ربطی به راه‌اندازی شبکه ملی ندارد و اساسا استفاده از VPN خلاف قانون است.»

 

داوود زارعیان مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات نیز به وایمکس نیوز گفته است که موضوع بستن VPNها هیچ ارتباطی با مخابرات ندارد چرا که این موضوع در بستر شبکه مخابراتی انجام نمی‌شده که ما آن را بسته باشیم.

 

وی با این توضیح که اگر این موضوع توسط مخابرات اجرایی شده بود تنها باید افرادی که از مخابرات اینترنت می‌گیرند با مشکل روبه‌رو می‌شدند، گفت: «آن طور که در خبرها آمده افرادی که از VPN برای ورود غیرقانونی به اینترنت استفاده می‌کردند اکنون در سراسر کشور مشکل دارند و این دست آورد متعلق به شرکت ارتباطات زیرساخت است نه شرکت مخابرات ایران.»وی با اشاره به اینکه مخابرات حتی در موضوع فیلترینگ تصمیم گیر نیست، گفت: «نهادهای قانونی و امنیتی در این موارد اظهار نظر می‌کنند و سرویس‌ دهندگان اینترنت به هیچ عنوان در کارهای اجرایی نقشی ندارند.»

 

در چند روز اخیر ارتباط اینترنتی ایرانیان داخل کشور به دلیل قطع پروتکل  PPTP به مشکل برخورده است. پورت PPTP برای ساخت شبکه‌های خصوصی مجازی استفاده می‌شود. با مسدود شدن این پروتکل، استفاده از VPN غیر ممکن خواهد شد.


 


نگاهی از زاویه دیگر به سفر مدیرعامل سابق بانک ملی به کانادا

سفر محمود رضا خاوری پس از اعلام استعفا از سمت مدیرعاملی و ریاست هیات مدیره بانک ملی و پس از آن خروج بی سر و صدا از کشور و مسافرت به کانادا؛ ایشان را از مرتبه مدیری با شهامت و مسوولیت پذیر در قبول کوتاهی از وظایف محوله تا یکی از اصلی‌ترین مظنونان پرونده اختلاس بانکی اخیر تنزل داد. بیانیه مدیر برکنارشده بانک صادرات نیزعملا «خاوری» را در جای یکی از متهمین اصلی پرونده نشاند. نمایش خانه سه میلیون دلاری ایشان در تورنتو در رسانه‌ها نیز تیرخلاصی برای او بود، چرا که منتهی به مجرم دانستن قطعی ایشان در افکار عمومی شد؛ قبل از اینکه حتی اتهامی رسما متوجه ایشان باشد و در دادگاهی محاکمه شده باشد و از خود دفاع کرده باشد!

 

در این یاداشت به چگونگی و طبیعت حضور شخصیتی مانند آقای خاوری در کانادا می‌پردازیم و اینکه چرا مجرم بودن ایشان اینقدر باورپذیر است:

 

میزان و منبع درآمد: مراجعه به سوابق آقای خاوری نشان می‌دهد که ایشان از سال‌های پیش از انقلاب تا امروز کارمند دولت بوده‌اند و حضورشان در جاهای مختلف نیز به همین عنوان بوده است .بسیاری از افرادی که از بدنه دولت یا سپاه ثروتمند شده‌اند و به هر علتی این ثروت در انظار عمومی قرار گرفت با بیان اینکه بعد از جدا شدن از دولت و انجام کار آزاد چنین درآمدی کسب کرده‌اند، منبع درآمد خود را از دریافتی مستقیم دولت جدا می‌کنند و البته استفاده از رانت‌های مختلف مقوله ای جداگانه است.

 

در مورد آقای خاوری آشکارا چنین نیست و درآمد ایشان به عنوان کارمند دولت دارای اندازه مشخص است. حال با چنین درآمد قابل محاسبه و حدسی به بررسی هزینه‌های چگونگی حضور ایشان در کانادا می پردازیم.

 

خانه ۳ میلیون دلاری: این خانه ۴ سال پیش به این مبلغ خریداری شده است و ارزش فعلی آن با توجه به بازار املاک تورنتو بالاتر است.

نخست - اینکه این خرید در زمان مدیریت یا بازنشستگی از بابک سپه انجام گرفته است در حالیکه ایشان از دو سال پیش مدیر بانک ملی بوده‌اند و طبیعتا اگر در جریان اختلاس درگیرهم نبوده‌اند؛ پول خرید خانه از کجا آمده است؟ ارزش فعلی خانه در حدود ۵ میلیارد تومان است. اگر ایشان در ماه ۱۰ میلیون تومان هم حقوق داشته باشند باید ۵۰۰ سال حقوق خود را پس انداز کرده باشند!

دوم – در شهر تورنتو بر ملک مالیات سنگینی تعلق می‌گیرد که برای خانه ای به این ارزش حداقل ۳۵،۰۰۰ دلار کانادا در سال یعنی ۵۰ میلیون تومان برای هر سال می‌باشد. این مبلغ که مستقل از قیمت خود خانه است در مقابل حقوق کارمند دولت در هر رده‌ای بسیار عجیب می‌نماید.

 

چگونگی مهاجرت به کانادا:

برای مهاجرت دائم و کسب شهروندی به کانادا راه‌های متفاوتی وجود دارد و با توجه به اینکه آقای خاوری به همراه خانواده و فرزندان این کار را انجام داده است، بنابراین به عنوان نیروی کار ماهر یا سرمایه گذار به کانادا رفته است. با توجه به وضعیت شغلی و سنی آقای خاوری به احتمال قریب به یقین ایشان به عنوان سرمایه‌گذار به کانادا رفته و در سال‌هایی که این امر اتفاق افتاده مبلغ مورد نیاز در حدود ۵۰۰ هزار دلار با ارزش فعلی حدود ۶۵۰ میلیون تومان بوده است. این مبلغ نیز با وضغیت یک کارمند هرچند عالی رتبه هم خوانی ندارد.

 

شبهات فراوان دیگر:

برای شهروندی کانادا باید حداقل ۳ سال (۱۰۹۵ روز) از ۴ سال در کانادا حضور فیزیکی داشت. آقای خاوری چگونه در یک زمان در ۲ قاره مختلف بوده است؟

هر کانادایی و هر مقیم کانادا در هرجای جهان که درآمدی کسب نماید باید مالیات آن را به دولت کانادا بپردازد. این مبالغ هنگفت چگونه توجیه شده است؟ چقدر مالیات پرداخت شده است؟ برای درآمد تنها صد هزار دلار این مبلغ در حدود ۴۲ درصد است!

درحالی‌که ایران سال‌هاست رابطه بانکی با کانادا ندارد و فعالین بخش خصوصی دچار مشکلات و هزینه‌های فراوان هستند؛ مدیربانک سپه و بعد ملی از چه امکاناتی برای دور زدن تحریم برای مقاصد شخصی استفاده کرده است؟

طبق قوانین مدنی ایران، تابعیت مضاعف مورد قبول دولت ایران نیست و اگر کسی آن را کسب نماید ار مشاغل حساس دولتی محروم می‌شود مگر در موارد خاص و با مصوبه هیات دولت. این مصوبه کجاست؟ اکتساب تابعیت مضاعف، نیز می‌تواند حق مالکیت اموال غیر منقول را هم سلب نماید.

تمامی موارد یاد شده قبل از ماجرای «اختلاس» اخیر اتفاق افتاده است و میلیاردها تومان سرمایه گذاری و ده‌ها میلیون تومان هزینه‌های جاری از محل حقوق کارمندی دولتی تامین نمی‌شود. موارد یاد شده محدود به آقای خاوری نیست و با موج مهاجران جدید کانادا مواجهیم که اغلب از کارمندان دولتی بوده و از حداقل توانایی‌های فنی و یا آشنایی با زبان انگلیسی برخوردار نبوده، دارای کسب و کاری در کانادا نیستند و صدها هزار دلار هزینه سالیانه و احتمالا میلیاردها تومان به صورت املاک در کانادا دارند.  

 

اگر گروه آریا با استفاده از منابع دولتی ۳۸ کارخانه و ۲۰ هزارشغل ایجاد کرده است؛ البته به ناحق و با تخلف تحصیل مال کرده است؛ اینان که شغلی ایجاد نکرده‌اند که هیچ؛ کانادا را آباد نموده‌اند!


 


ببخشید منظور از رسانه‌ها ما هم هستیم؟!

جناب آقای معظم رهبری

با سلام و آرزوی قبولی فشارهای وارده، البته ما دقیقاً متوجه شدیم که حضرتعالی یکبار دیگر که صحنه را در خطر دیدید برای نجات ما و بقیه‌ی مسلمانان جهان با همان جسم ناقص و مختصر آبروئی که دارید از بالای دایو نجات غریق شیرجه زدید وسط استخر ولی اماما! (صدای گریه‌ی ما) استخری که شما وسطش شیرجه زدید آب توش نیست و ما نگرانیم که همین مختصر آبروی شما هم برود آنوقت بدبخت بشویم ما.

 

رهبرا! اکنون که مملکت تو بگو من بگو شده است و هیچ بعید نیست که ظرف چهل و هشت ساعت آینده جهت به بازی گرفتن همان مختصر آبروی مذکور، یکی دیگر از آن صد و چهل هزار سند رو بشود و پیوندهای خانوادگی محکمی بین شما و دولت خدمتگزار ایجاد بنماید ما نگرانیم. حالا چرا، خودمان هم نمی‌دانیم، احتمالاً طبق روال توطئه‌ای چیزی توی سرمان است.

 

قاعدا! ما و کلاً بقیه کاملاً ته منظور حضرتعالی را ملتفت شدیم که به رسانه‌ها فرمودید «خفه!» (صدای گریه‌ی رسانه‌ها) اما در بیت فوق اینرا نفهمیدیم که منظور از رسانه‌ها کیهان است یا آنهائی که الآن تمام تحریریه‌شان زندان هستند است یا رسانه‌هائی که مشائی و ثمره هاشمی برای شوخی با مختصر آبروی شما روزی پنج‌تا احداث می‌کنند است یا رسانه فقط صدا سیما است یا علی الحساب حاج منصور ارضی هم رسانه محسوب می‌شود است یا چی است خلاصه ؟ بعد اینرا هم هر کاری کردیم درست نفهمیدیم که اینکه شما فرمودید قضیه را «کش» ندهید یعنی چی؟ هرچه فکر کردیم دیدیم شما خودتان برای حفظ آن مختصر آبروئی که دارید  تمام رسانه‌ها را کش آورده‌اید، حالا رسانه‌ها چه جوری خودشان باعث کشیدگی می‌شوند ؟

 

اماما! یک سوال دیگر هم از شما داریم که اگر جواب بفرمائی تا پای مالمان مختصر آبروی کش آمده‌ی شما را شخم می‌زنیم: جسارتاً الآن ماهائی که این‌طرف هستیم هم رسانه محسوب می‌شویم یا نه؟ آخر ما هم اینجا عین رسانه‌های آنجا فقط نشسته‌ایم ببینیم شما چی می‌فرمائید برویم سراغ مختصر آبروی حضرتعالی. الآن ما هم باید دیگر قضیه را کش ندهیم یا هرچی کش بدهیم اشکالی ندارد؟ در پایان امیدواریم با احوال موجود شما را هم در راهپیمائی بعدی سبزها ببینیم که در راستای تو بگو من بگو دارید می‌گویید دروغگو دروغگو شصت و سه درصدت کو؟!


 


ذوالنور: منتظری مخالف خمینی بود؛ نمی‌گذاشت طلبه‌ها را به جبهه ببریم

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با ذکر خاطراتی از دهه‌ی شصت و جنگ هشت ساله ایران و عراق به آیت‌الله منتظری حمله کرده است.

به گزارش آینده نیوز مجتبی ذوالنور، جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به پشت صحنه‌های جنگ گفته است که زمانی در سال‌های دهه‌ی شصت و در بحبوحه جنگ به دیدار آیت‌الله منتظری که آن هنگام قائم مقام آیت‌الله خمینی بود رفته و منتظری در این دیدار به شدت به وی حمله کرده است.

ذوالنور با اشاره به اینکه در این ملاقات منتظری در خصوص نحوه اداره جنگ به آیت‌الله خمینی توهین کرد اظهار داشته است: «آقای منتظری مانند امام به مسأله جنگ نگاه نمی‌کرد. پس از عملیات بدر قرار بود یک سری عملیات دیگر انجام دهیم، به همین جهت بنده آمدم قم تا برای یگان‌های عمل کننده، یک گروه از طلبه‌ها را سامان دهم، اما طلبه‌ها استقبال نکردند، از علت آن پرس و جو کردم، گفتند آقای منتظری مخالف اعزام طلبه‌ها به جبهه است و چون طلبه‌ها ایشان را کانال ارتباط با حضرت امام می‌دانستند و به تضادهای پشت پرده ایشان با امام واقف نبودند در نتیجه حرف آقای منتظری در آنان تأثیرگذار بود. بنده وقت ملاقاتی گرفتم و رفتم خدمت آقای منتظری. آقای منتظری اسم من را شنیده بود، اما مرا به چهره تطبیق نمی داد. وقتی رفتم به ملاقات ایشان، آشیخ حسین شریعتی گفت: ایشان آقای ذوالنور هستند، آقای منتظری با لحنی خاص فرمودند ذوالنور تو هستی؟ من احساس کردم می‌خواهد خدا قوتی بگوید و من را به خاطر حضور و فعالیت در جبهه تشویق کنند. عرض کردم: بله آقا! در خدمت هستم. گفت: چرا این طلبه ها را الکی الکی می‌بری و به کشتن می‌دهی؟»

وی ادامه داده است: «عرض کردم: کشته نمی‌شوند، شهید می‌شوند. گفت: خوب حالا شهید. عرض کردم: به خاطر نیاز جبهه و جنگ به طلاب. گفت: نه! طلبه‌ای که فردا می‌تواند یک استان و شهر را اداره کند چرا الکی می‌بری و به کشتن می‌دهی؟ عرض کردم: آقا! دانشجو هم اینگونه است، فردا مدیرکل، استاندار و مسؤول می‌شود و می‌تواند یک شهر و استان را اداره کند. گفت: راجع به آنها هم من همین نظر را دارم. عرض کردم: آقا! دانش آموز هم همین طور. گفت: آنها هم همینطور. عرض کردم: این همه امام می فرمایند جنگ در رأس امور است، پس چه کسی باید جنگ کند؟ تا اسم امام را بردم انگار که ایشان به اسم امام آلرژی داشت، ناراحت شد و گفت: من نمی‌دانم، شأن فقیه تعیین موضوع نیست، بروید از خودشان بپرسید.»

ذوالنور در پایان هم گفته است که به آیت‌الله منتظری اظهار داشته است: «عرض کردم: آقا به خاطر سخنان شما اعزام ما مختل شده است. گفت: خیلی خوب ببرید اما تنها به اندازه ضرورت و نیاز، اگر یک نفر اضافه ببرید و کشته شود فردای قیامت باید پاسخ گو باشید.»


 


وقتی ملیت دوگانه مشکل جدید می‌شود؛ طرح موضوع دوملیتی بودن مدیر بانک سپه

پس از داغ شدن خبر سو استفاده مالی و اختلاس تاریخی بانک صادرات، بسیاری از منتقدان دولت دست به افشاگری‌های مختلف می‌زنند. در همین زمینه امروز یک وب‌سایت محافظه‌کار از تابعیت دوگانه عالی‌ترین مقام یک بانک خبر داد.

وب‌سایت شفاف امروز نوشت که آقای پاشایی فام، مدیر عامل فعلی بانک مسکن دارای تابعیت ایرانی ـ آلمانی است و مسوولان عالی جمهوری اسلامی نیز این موضوع را می‌دانند.

شفاف با انتقاد از مسوولین جمهوری اسلامی نوشته است که «چرا باز هم مسوولان سکوت می‌کنند، خود آقایان نیز حتی زحمت انکار و تکذیب این خبر را به خود نمی‌دهند.»

این وب‌سایت محافظه‌کار در پایان هم بانک مرکزی را متهم کرده است که باید در این زمینه به افکار عمومی پاسخگو باشد.

این در حالی است که غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور و ناظر ویژه رسیدگی به پرونده فساد مالی بانک صادرات، پیشتر از بانک مرکزی انتقاد کرده بود که چرا این فساد مالی را به دستگاه قضایی اطلاع نداده است. وی این عدم اطلاع‌رسانی را «مصداق معاونت در جرم» اعلام کرد.

پورمحمدی: بخواهم حرف بزنم پرونده ها زیاد است

در همین حال امروز مصطفی پور محمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور و فاش کننده اصلی پرونده اختلاس با بیان اینکه برخی بجای عذرخواهی حمله می‌کنند گفت بخواهم حرف بزنم پرونده زیاد است.

به گزارش خبرگزاری فارس رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: «عده‌ای که خود متخلف هستند به جای جبران تخلفات و عذرخواهی به این و آن حمله می‌کنند و به کسی که سعی کرده در راستای انجام وظیفه خود ضعف را شناسایی و اعلام کند پرخاشگرانه و بی‌ادبانه و حتی با خلاف گویی تعرض می‌کند.»

پورمحمدی با بیان اینکه این رفتار هم اکنون نیز مشاهده می‌شود گفته است «جلوی ضرر را از هر کجا بگیرند منفعت است.»

کلید خوردن استیضاح احمدی‌نژاد

در رویدادی دیگر و در همین زمینه ۱۱ تن از نمایندگان مجلس در ارتباط با پرونده اختلاس از محمود احمدی‌نژاد شکایت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر این یازده تن امروز یک‌شنبه با امضای نامه‌ای خطاب به ریاست و اعضای مجلس با ذکر اینکه درخصوص پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، «احتمال زد و بندهای کثیف بین صاحبان قدرت و ثروت وجود دارد» خواستار اعمال ماده‌ای از آئین‌نامه مجلس شدند که می‌تواند پس از طی مراحلی به استیضاح رییس جمهور یا وزیران نیز بی‌انجامد.

یازده امضاکننده این نامه عبارتند از احمد توکلی، حسین نجابت، الیاس نادران، علی زاکانی، پرویز سروری، حمیدرضا فولادگر، جواد جهانگیرزاده، نادر قاضی پور، محمد دهقان، امین حسین رحیمی و سیدحسین دهدشتی.


 


ترس خامنه‌ای از خوردن ترکش‌های اختلاس «توى سر مسوولين كشور»

آیت‌الله خامنه‌ای امروز در جمع کارگزاران حج، پس از آنکه مردم ایران را درباره «سوغاتی خریدن» نصیحت کرد، گفت: «چند سال قبل از اين - نميدانم حالا ده سال است يا بيشتر است - من توصيه‌هاى مؤكدى را راجع به مقابله‌ى با فساد اقتصادى به مسوولين كشور كردم؛ استقبال هم كردند؛ اما خب، اگر عمل مي‌كردند، ديگر اين فساد بانكى اخير - كه حالا همه‌ى روزنامه‌ها و همه‌ى دستگاه‌ها و همه‌ى ذهنها را پر كرده - پيش نمى‌آمد.»

وی تأکید کرد که وقتی به حرف‌هایش عمل نمی‌شود «دل آدم‌ می‌شكند».

رهبر جمهوری اسلامی همچنین با بیان این‌که «يك عده‌اى مي‌خواهند از اين حوادث استفاده كنند براى زدن توى سر مسئولين كشور» گفت: «مطبوعات، ديگران، كارهائى كردند، خبررسانى كردند، ايرادى ندارد؛ اما ديگر نبايد قضيه را خيلى كش بدهند.»

خامنه‌ای تأکید کرد که جنجال درباره موضوع اختلاس سه میلیاردی برای جمهوری اسلامی «هيچ مصلحت نيست».


 


احمد شهید
 


افشاگری پشت افشاگری؛ مسوولان جمهوری اسلامی به جان هم افتادند

سایت «دولت ما» که از حامیان محمود احمدی‌نژاد است، اسنادی را منتشر کرده که نشان می‌دهد که احمد توکلی، یکی از نمایندگان مجلس که منتقد دولت است، بدون اخذ مدرک فوق لیسانس، دکترا گرفته است.

این سایت توکلی را «وزیر کار کابینه میرحسین موسوی» معرفی کرده و گفته است که «انتقادهای کینه‌جویانه وی ازرییس جمهور، آن هم با ژست عدالت‌خواهی تمامی ندارد» و مدرک او «در نظام آموزشی کشور یک تراژدی» است.

این سایت نوشته است: «چگونه کسی با یک نامه به وزیر علوم وقت (دکتر معین) بورس فوق لیسانس می‌گیرد و با مدرک دکترا برمی‌گردد، مدرک دکترایش معادل ارزیابی می‌شود و سپس همه جا نان دکترا می‌خورد، چگونه کسی فرزندانش را به خارج کشور نمی‌برد و بعد درخواست ارز تحصیلی برای هشت نفر می‌کند و ...!»

گفته می‌شود این اسناد جزو ۱۴۰ هزار سندی است که حامیان احمدی‌نژاد نوید افشایش را پیشتر داده بودند.

این در حالی است که روزنامه کیهان نیز به زعم خود دست به افشاگری دیگری زده است.

این روزنامه حامی رهبر جمهوری اسلامی نوشته است:‌ «براساس یک خبر موثق که کیهان در جریان پی‌گیری ماجرای غارت ۳ هزارمیلیارد تومانی اخیر به آن دست یافت، آقای سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور سابق و از سران فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸  یکی از سهامداران بانک سامان است. و آقای سیدعلی خاتمی برادر رئیس جمهور سابق و رئیس دفتر وی در سال های پایانی ریاست جمهوری سیدمحمدخاتمی نیز، مدیر شرکت سرمایه گذاری این بانک است. بانک سامان همراه با بانک غیرقانونی و هنوز تاسیس نشده «آریا» در غارت 3هزار میلیارد تومانی از سیستم بانکی کشور دست داشته که مدیرعامل آن به همین اتهام از کار برکنار شده و در انتظار محاکمه به سر می‌برد.»

این روزنامه ادامه داده است: «اکنون باید به آقای خاتمی گفت؛ اگر دانستن را حق مردم می‌دانید - که نشان داده‌اید، نمی‌دانید - با صراحت اعلام کنید که چند درصد از سهام بانک سامان متعلق به شماست؟! و شرکت سرمایه‌گذاری بانک سامان که اخوی و مدیر دفتر سابق شما ریاست آن را برعهده دارد، در این ماجرا چه نقشی داشته است؟!»


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته