-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۲۳, چهارشنبه

Latest News from 30Mail for 09/14/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/6/22

به گزارش سایت کلمه، اکبر امینی، فردی که پیش از تظاهرات روز ۲۵ بهمن سال گذشته به بالای جرثقیلی رفته بود و مردم را به شرکت در تظاهرات فرا می‌خواند، در دادگاه انقلاب بی‌گناه شناخته شد.

به گفته این رسانه، آقای امینی البته پس از گذراندن بیش از شش ماه بازداشت موقت، چندی قبل از برگزاری دادگاه با قرار وثیقه از زندان آزاد شده بود.

تظاهرات روز ۲۵ بهمن به درخواست دو رهبر مخالف دولت ایران، آقایان کروبی و موسوی، در همبستگی با مردم مصر و تونس انجام شده بود و با خشونت نیروهای حکومت ایران سرکوب شد.

آقای امینی قبل از دستگیری در روز ۲۵ بهمن، در جریان اعتراضات پس از انتخابات بحث‌برانگیز سال ۱۳۸۸ نیز بازداشت و زندانی شده بود.

منبع: کلمه

مرتبط:

مرگ مشکوک برادر فردی که با نمادهای سبز به بالای جرثقیل رفته بود

اکبر امینی به بند ۳۵۰ اوین منتقل شده است

تفسیر عشقی: مشروب خورد رفت روی جرثقیل!


 
 

1390/6/22

شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی در آمریکا روز سه‌شنبه به نقل از محمود احمدی‌نژاد وعده داد که دو جوان آمریکایی که بیش از دو سال است در ایران زندانی هستند «دو روز دیگر» آزاد می‌شوند.

این شبکه از قول رئیس دولت ایران می‌گوید که آزادی دو محبوس آمریکایی «به دلایل بشردوستانه» انجام می‌شود.   

خبرگزاری فارس نیز به نقل از مسعود شفیعی، وکیل این دو آمریکایی خبر داد که شعبه ۳۶ تجدیدنظر دادگاه انقلاب با آزادی دو آمریکایی متهم به جاسوسی با قید وثیقه نیم میلیون دلاری موافقت کرده است.

 جاش فتال و شین باوئر هرکدام به هشت سال زندان محکوم شده‌اند.

براساس حکم دادگاه انقلاب تهران، جاش فتال و شین باوئر به خاطر «ورود غیرمجاز به خاک جمهوری اسلامی ایران» به سه سال زندان و به اتهام «جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی آمریکا» به پنج سال زندان محکوم شده‌اند.

شین باوئر و جاش فتال، همراه با سارا شورد، روز ۳۱ ژوئیه سال ۲۰۰۹ توسط ماموران ایرانی در منطقه مرزی ایران و عراق دستگیر شدند و از آن زمان تاکنون در زندان به‌سر می‌برند.

سارا شورد سپتامبر سال ۲۰۱۰ با تامین وثیقه ۵۰۰ میلیون دلاری از سوی سلطان‌نشین عمان آزاد شد و به آمریکا بازگشت.

در مدت دو سالی که شین باوئر و جاش فتال در زندان اوین تهران بود‌ه‌اند تنها یک بار به آن‌ها اجازه داده شده با خانواده‌های خود دیدار کوتاهی داشته باشند.

منبع: فارس، رادیو فردا و مردمک


 
 

1390/6/22

از مبلغ ۲هزارو ۸۰۰ میلیارد تومانی اختلاس شده از بانک صادرات تنها ۸۰۰ میلیارد در داخل کشور صرف شده و باقی از کشور خارج شده است. 

یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با روزنامه تهران امروز تصریح کرد: «این اختلاس ریشه در حمایت گروهی خاص در دولت از آقای الف. خ. دارد که این ارقام به انتخابات آینده مجلس و ریاست‌جمهوری نیز مرتبط است.»

نمایندگان ملس اعلام کرده‌اند که بعد از تعطیلات تابستانیشان به‌طور حتم بهمنی و حسینی را به مجلس احضار خواهند کرد تا توضیحاتشان درخصوص چگونگی انجام اختلاس سه هزار میلیارد تومانی را بشنوند.

بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به تصمیم مجلس گفته: «اگر شبی خانه‌ کسی را دزد زد آیا باید بانک مرکزی پرسید که کجا بودید؟ مراقب خانه‌ خودت باش تا زمان دزد آمدن دیگران را متهم نکنید.»

حسینی، وزیر اقتصاد نیز در واکنش به سوال یک خبرنگار که از احضار وی به مجلس سوال کرد، پاسخ داد: «کلمه احضار را برخی در رسانه‌ها جا انداخته‌اند اما ما با کمال میل اطلاعات خود را در اختیار مجلس قرار خواهیم داد.»

از سوی دیگر رئیس کل بانک مرکزی طی دو روز گذشته در رویارویی با جهرمی، مدیرعامل بانک صادرات قرار گرفته است.

در حالی که همه نگاه‌ها به سوی این بانک است جهرمی گاهی بانک‌هایی را که با امضای اعضای هیات مدیره این بانک در گشایش اعتبار ارزی همکاری کرده‌اند مقصر می‌داند و گاهی ضعف نظارتی بانک مرکزی را به میان می‌کشد و‌گاه با کنایه از تشکر مسئولان از این بانک به خاطر اعطای تسهیلات به بانک آریا برای مشخص شدن اختلاس‌گر بزرگ می‌گوید.

اما بهمنی روزگذشته در حاشیه نشست شورای گفت‌و‌گو در واکنش به اظهارات مدیرعامل بانک صادرات مبنی بر اینکه باید از این بانک به خاطر کشف اختلاس سه هزار میلیارد تومان تشکر کنند گفت: «بانک مرکزی خودش اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی بانکی را کشف کرده است، من خود شخصاً در فروردین ماه امسال نامه‌ای مبنی بر اینکه سریعاً باید کل بدهی این فرد ظرف یک ماه تسویه شود را ابلاغ کردم. اگردرپی قدردانی هستند و می‌گویند باید از ما قدردانی کنند به ما بگویند چقدر آن‌ها را تشویق کنیم و چه جایزه‌ای به آن‌ها بدهیم.» 

منبع: تهران امروز


 
 

1390/6/22

سعيد عبدولي قهرمان وزن 66 كيلوگرم كشتي فرنگي جهان شد.

در مسابقه فينال وزن 66 كيلوگرم كشتي فرنگي قهرماني جهان در استانبول، سعيد عبدولي موفق شد منوچهر تسخادايا نايب قهرمان سال 2009 جهان از گرجستان را سه بر صفر مغلوب كند و مدال طلاي با ارزش جهان را بر سينه زد.

اين نهمين مدال طلاي تاريخ كشتي فرنگي ايران در مسابقات جهاني است. پيش از اين حميد سوريان (پنج بار)، امير علي اكبري، حسن رنگرز و فيروز عليزاده كشتي فرنگي ايران را صاحب مدال طلاي جهان كرده اند.

ماتيوژ وانكه از لهستان، فرانك استابلر از آلمان، دارخان باي احمداف از قزاقستان و كيم هيون وو از كره جنوبي ديگر كشتي‌گيراني بودند كه عبدولي آنها را شكست داده بود.

در سه وزن اول این دوره از مسابقات، محسن حاجي پور در 55 كيلوگرم و قاسم رضايي در 96 كيلو با اسرائیل روبرو شدند که حاضر به برگزاری مسابقه نشده و از دور رقابت‌ها حذف شدند.

منبع: ایسنا


 
 

1390/6/22

بر اساس گزارش‌ها بامداد سه‌شنبه، ۲۲ شهریور، دانشجویی به نام کوشا که روز ۱۵ تیرماه سال جاری دختر دانشجوی همکلاسی خود به نام مهسا را در محل پل مدیریت تهران با ضربات چاقو کشته و دوست همراه او را نیز زخمی کرده بود در ملاء عام در همین محل به دار آویخته شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کوشا جوانی بود که در 15 تیر امسال در منطقه پل مدیریت دختر جوانی را با ضربات متعدد چاقو به قتل رسانده بود که صبح امروز حکم قصاص در ملأعام درباره او اجرا شد.

 متهم این پرونده، که دلیل قتل مهسا را پاسخ رد به عشق یکطرفه خود عنوان کرده بود، در یکی از شعب دادگاه کیفری استان تهران و با حضور پنج قاضی محاکمه شده و قضات به قصاص متهم به قتل رای داده بودند و دیوان عالی کشور هم این رای را تایید کرد.

این قتل در برابر چشمان چندین رهگذر روی داد و اولیای دم در مرحله اجرای حکم، از تقاضای قصاص صرفنظر نکردند.

منبع: فارس و بی‌بی‌سی


 
 

1390/6/22

علی یزدیخواه، رئیس آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرده است که «همراه داشتن گوشی تلفن همراه در مدرسه ممنوع است و مدارس نیز اختیار برخورد با این موضوع را دارند.»

آقای یزدیخواه رئیس با تاکید بر اینکه دانش آموز مجاز است که وسایل مرتبط با تحصیل را به مدرسه بیاورد، گفت: «اگر والدین به خاطر نگرانی‌های مربوط به مسائل اضطراری بر این موضوع (همراه داشتن تلفن همراه) اصرار دارند، باید بدانند که تمام مدارس از امکانات ارتباطی برخوردار هستند.»

کیف دانش‌آموزان ابتدایی سبکتر می‌شود
وی در ادامه تصریح کرد: امسال تلاش شده است تا کیف دانش‌آموزان ابتدایی سبکتر شده و کلاس اولیها با کیف‌های سبکتری به مدرسه بروند؛ همچنین با پیگیری و هماهنگیهای صورت گرفته با مجامع صنفی توصیه شده است تا دانش‌آموزان و اولیا از کیف و کتاب‌های وارداتی که نقش‌های غیر مناسب بر روی آنها حک شده است، استفاده نکنند و از وسایلی استفاده کنند که در تحکیم و تقویت فرهنگ ایرانی و اسلامی مؤثر است.

افزایش مدارس تهران به پنج هزار و 200 مدرسه
یزدیخواه با اشاره به وجود سه هزار مدرسه دولتی و دوهزار و 170 مدرسه غیر دولتی در شهر تهران گفت: امسال تعداد این مدارس به حدود پنج هزار و 200 مدرسه رسیده است.

وی ادامه داد: 150 مدرسه به صورت هیئت امنایی در تهران اداره می شوند که معادل 5 درصد کل مدارس دولتی هستند که براساس قانون از دولتی عادی به هیئت امنایی تبدیل شده‌اند. همچنین امسال برنامه‌ایی برای توسعه مدارس نداشته‌ایم و فقط 24 واحد از مدارس شهر تهران در قالب طرح ایجاد مدارس تخصصی ورزشی توسعه یافته‌اند.

منبع: مهر و بی‌بی‌سی


 
 

1390/6/22

سازمان عفو بين الملل روز دوشنبه در بيانيه ای خواستار آزادی فوری عبدالفتاح سلطانی، وکيل دادگستری و عضو کانون مدافعان حقوق بشر شده است.

عفو بين الملل دربيانيه خود تاکيد کرده است:  عبدالفتاح سلطانی، يکی از بنيانگذاران کانون مدافعان حقوق بشر، روز شنبه بازداشت شده است.

عفو بين الملل به نقل  از مصاحبه همسر آقای سلطانی تصريح کرده است که به هنگام بازداشت عبدالفتاح سلطانی چهار مامور امنيتی او را همراهی می کردند و ماموران پس از ورود به منزل کامپيوتر و  مدارک اسناد  موجود درخانه را با خود بردند.

مالکوم اسمارت، مدير بخش خاورميانه و شمال آفريقای عفو بين الملل، در اين زمينه گفته است: «عبدالفتاح سلطانی يکی از شجاع ترين مدافعان حقوق بشر در ايران است. او يک دهه است که وکالت بسياری از متهمان پرونده های بحث برانگيز حقوق بشری در ايران را برعهده  می گيرد و در برابر فشار مقامات ايران سرخم نکرده است.»

مدير بخش خاورميانه و شمال آفريقای عفو بين الملل اضافه کرده است : عبدالفتاح سلطانی بارديگر هزينه تعهد و پايبندی خود را می پردازد.

عفو بين الملل درادامه بيانيه خود به کارنامه عبدالفتاح سلطانی پرداخته و نوشته است: آقای سلطانی تاکنون چندبار بازداشت شده است. در سال ۲۰۰۵، او به مدت هفت ماه را در پشت ميله های زندان گذارند، اما سرانجام از همه اتهامات تبرئه شد. او همچنين  در سال ۲۰۰۹ دو ماه در بازداشت به سر برد.

عفو بين الملل تصریح کرده است که پيشتر از عبدالفتاح سلطانی به عنوان يکی از زندانيان انديشه نام برده است، به دليل اين که او صرفا به خاطر کار خود به عنوان يک وکيل و دفاع از حقوق بشر بازداشت شده است.

در اين بيانيه عفو بين الملل  همچنین از بازداشت دیگر وکلای مدافع حقوق بشر  در ایران مانند نسرين ستوده، محمد سيف زاده، جاويد هوتن کيان و مصطفی دانشجو انتقاد شده است.

عبدالفتاح سلطانی وکیل دادگستری و عضو کانون مدافعان حقوق بشر در ایران، بعد از ظهر روز ۱۹ شهریور ماه بازداشت شد.

منبع: رادیو فردا

پیشینه
عبدالفتاح سلطانی بازداشت شد


 
 

1390/6/22

یک گروه تحقیق سازمان ملل، در مورد "ناپدید شدن اجباری" میرحسین موسوی ومهدی کروبی از حکومت ایران توضیح خواسته است.

فدراسیون بین المللی جوامع حقوق بشر دوشنبه ۲۱ شهریور (۱۲ سپتامبر) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که "گروه تحقیق سازمان ملل در باره ناپدید شدن های اجباری" خواهان پاسخگویی تهران در باره محل نگهداری و رعایت حقوق آقایان موسوی و کروبی و همسران آنها شده است.

عبدالکریم لاهیجی، نایب رئیس فدراسیون بین المللی جوامع حقوق بشر و رئیس جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران در این باره گفته است: "روشن است که حکومت ایران پس از گذشت بیش از ۶ ماه، هنوز در این باره به سازمان ملل پاسخی نداده و ما این مساله را به اطلاع آقای احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران رسانده ایم."

آقای لاهیجی در سخنانی در سایت فدراسیون بین المللی جوامع حقوق بشر، با ذکر اینکه گروه تحقیق سازمان ملل در باره ناپدید شدن های اجباری، در نود و پنجمین اجلاس خود در نوامبر ۲۰۱۱ (آبان ۱۳۹۰) این مساله را بررسی خواهد کرد افزوده است: "با گزارشِ آتی گزارشگر حقوق بشر و اقدامات دیگر، راه برای طرح پرونده جمهوری اسلامی در شورای امنیت سازمان ملل به تدریج هموار می شود."

فدراسیون بین المللی جوامع حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران، ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ شکایتی را در باره بازداشت غیررسمی میرحسین موسوی، مهدی کروبی، زهرا رهنورد و فاطمه کروبی به گروه تحقیق سازمان ملل در باره ناپدید شدن های اجباری تسلیم کرده بودند.

در پاسخ به چنین درخواستی، گروه تحقیق سازمان ملل در ۱۱ شهریور جاری در نامه ای به آن دو تشکل حقوق بشری، به توضیح پی گیری های خود در مورد سرنوشت رهبران مخالفان دولت پرداخته و تاکید کرده که هرگونه اطلاع دریافتی از حکومت ایران در این باره را به اطلاع آنان خواهد رساند.

منبع: بی‌بی‌سی

 


 
 

1390/6/22
طاقت بیار رفیق...
علی‌اکبر محمّدزاده -دبیر انجمن اسلامی دانش‌گاه صنعتی شریف- که در پی تظاهرات ۲۵ بهمن سال گذشته و در روز ۲۶ بهمن هنگام خروج از دانش‌گاه بازداشت شد، به اتّهام تجمّع و تبانی و تبلیغ علیه نظام به ۶ سال حبس محکوم شد [رهانا].
 
اقدامات جهانی برای موسوی و کرّوبی
پس از شکایت فدراسیون بین‌المللی جوامع حقوق بشر و جامعه‌ی دفاع از حقوق بشر در ایران به گروه «تحقیق سازمان ملل درباره‌ی ناپدیدشدن‌های اجباری» پیرامون حصر خانگی میرحسین موسوی و مهدی کرّوبی، این گروه تحقیق اعلام کرد درباره‌ی وضعیت آقایان موسوی و کرّوبی از حکومت ایران توضیح خواسته‌است. عبدالکریم لاهیجی -نایب‌رئیس فدراسیون بین‌المللی جوامع حقوق بشر و رئیس جامعه‌ی دفاع از حقوق بشر در ایران- نیز اعلام کرده این مسئله به احمد شهید -گزارش‌گر ویژه‌ی حقوق بشر سازمان ملل- ارائه شده و بررسی این موضوع در دستور کار ۹۵مین اجلاس این گروه تحقیق قرار دارد و با اقدامات دیگر راه برای طرح مسئله در شورای امنیت سازمان ملل به‌تدریج هموار می‌شود [بی‌بی‌سی].
 
تشکیل کنگره‌ی ملّی
مجتبا واحدی -مشاور مهدی کرّوبی- از تلاش برای تشکیل کنگره‌ای ملّی برای حضور گروه‌های منتقد و مخالف جمهوری اسلامی خبر داد. آقای واحدی دلیل این امر را چنین اعلام کرد که شرایط از انتقاد گذشته و باید برای آینده به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که اگر روزی اوضاع تغییر کرد آمادگی لازم وجود داشته‌باشد. وی انحصاری‌نبودن و مورد تأیید مردم ایران بودن را ۲ ویژگی این کنگره برشمرد و تأکید کرد او تنها پیش‌نهاد تشکیل آن را داده و در سطحی نیست که بخواهد چنین کنگره‌ای را سامان بدهد. مجتبا واحدی در سفر به شهرهای گوناگون اروپایی قرار است این ایده را پی‌گیری کند و پیرامون آن با اردشیر امیرارج‌مند -مشاور میرحسین موسوی و سخن‌گوی شورای هم‌آهنگی راه سبز امید- هم در پاریس رای‌زنی‌هایی داشته‌است [بی‌بی‌سی].
 
فضای امنیتی در اردبیل
در پی فراخوان برای اعتراض در روز ۲۱ شهریور در اردبیل برای اعتراض به وضعیت دریاچه‌ی ارومیه نیروهای امنیتی و انتظامی شهر را در کنترل خود درآورده و ضمن درگیری‌های پراکنده‌ی معترضان با نیروهای سرکوب، دست‌کم ۱۰ تن از آنان بازداشت شدند [هرانا].
 
درویشان
پس از امير اسلامی، افشين کرم‌پور و اميد بهروزی -وکلای درویشان گنابادی- نیروهای امنیتی یکی دیگر از وکلای این درویشان به نام فرشید یداللّهی فارسی را در شیراز بازداشت کردند. یک درویش دیگر به نام فرزانه نوری نیز در همین شهر بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌است. در همین حال ۱۴ نفر از درویشان بازداشت‌شده در جریان درگیری‌های اخیر در کوار از توابع استان فارس، با قرار کفالت از زندان عادل‌آباد شیراز آزاد شده و ۱۱ تن دیگر که برای آن‌ها قرار وثیقه صادر شده از تودیع وثیقه خودداری کرده و کماکان زندانی‌اند [جرس؛ این‌جا و این‌جا].
 
هنرمندان
بیش از ۸۰ تن از هنرمندان که در میان آن‌ها نام شب‌نم قلی‌خانی -بازی‌گر نقش آیدا در سریال ۵ کیلومتر تا بهشت- هم دیده می‌شود با امضای بیانیه‌ای با ابراز نگرانی فراوان از برخوردهای امنیتی - پلیسی با فعّالان هنری خواستار آزادی هنرمندان دربند و تجدیدنظر در حکم‌های صادره برای آنان شدند [جرس]. در همین حال رامین پرچمی که روز ۲۵ بهمن سال گذشته به دلیل فیلم‌برداری از اعتراض مردم بازداشت شده و به یک سال حبس محکوم شده و در روزهای اخیر اخباری مبنی بر آزادی‌اش به گوش می‌رسید، برای گذراندن باقی‌مانده‌ی محکومیتش از زندان اوین به زندان لاهیجان منتقل شد [کلمه].
 
قهرمان ۲۵ بهمن تبرئه شد
اکبر امینی که روز ۲۵ بهمن سال گذشته با نمادهای سبز از جرّثقیل بالا رفته‌بود، از تمام اتّهامات واردشده تبرئه شد [کلمه].
 
احکام سنگین برای فعّالان آذری
شاه‌رخ زمانی، محمّد جرّاحی، نیما پوریعقوب -فعّالان کارگری و دانش‌جویی تبریز- به اتّهام تشکیل گروه مخالف نظام و فعّالیت تبلیغی علیه نظام به‌ترتیب به ۱۱، ۵ و ۶ سال حبس محکوم شدند. ساسان واهبی‌وش نیز به اتّهام مشابه به ۶ ماه حبس محکوم شده‌است. متّهم دیگر این پرونده، بیوک سیّدلر از اتّهامات واردشده تبرئه شده‌است [رهانا].
 
۵ سال حبس
فؤاد رضازاده -فعّال سیاسی کرد که در رجایی‌شهر زندانی‌ست- به دلیل هم‌کاری با گروه‌های مذهبی به ۵ سال زندان محکوم شد [رهانا].
 
احکام بازداشت‌شدگان افطاری
۱۷ تن از شرکت‌کنندگان در مراسم افطاری مصطفا عوض‌پور که همگی از فعّالان سیاسی و مدنی آذربایجان بودند، هر یک به اتّهام داشتن خانه‌ی تیمی به ۴ ماه حبس تعزیری و ۲۰ ماه حبس تعلیقی به مدّت ۴ سال محکوم شدند [هرانا].
 
احضار برای اجرای حکم
موسا ساکت -مسئول شعبه‌ی آذربایجان شرقی ادوار تحکیم وحدت- که در ۱۳ آبان ۸۸ در تبریز بازداشت شده و به دلیل عضویت در نهضت آزادی و به اتّهام فعّالیت تبلیغی علیه نظام به ۷ ماه حبس محکوم شده‌بود، برای اجرای محکومیت به زندان مرکزی تبریز احضار شد [رهانا].
 
حبس تعلیقی به دلیل شرکت در تجمّع
حسین ضامن‌ضرّابی -فعّال دانش‌جویی دانش‌گاه بابل- به اتّهام تبلیغ علیه نظام از طریق شرکت در تجمّع ۲۵ بهمن سال گذشته به یک سال حبس که به مدّت ۵ سال معلّق شده‌است محکوم شد [دانش‌جو نیوز].
 
محرومیت از تحصیل و تدریس
سیروس بنه‌گزی و محمود جهمیری -از اعضای شورای مرکزی ادوار تحکیم وحدت، شعبه‌ی بوشهر- از ادامه‌ی تحصیل و تدریس محروم شدند [دانش‌جو نیوز].
 
محرومیت یک شهروند بهایی از تحصیل
حنّانه کنعانی -دانش‌جوی ترم ۶ رشته‌ی زبان انگلیسی دانش‌گاه فردوسی مشهد- به دلیل اعتقاد به دیانت بهایی از تحصیل محروم شد [هرانا].
 
عبای قهوه‌ای
علی‌اکبر ناطق‌نوری و سیّدمحمّد خاتمی با یک‌دیگر دیدار و درباره‌ی مسائل روز و مواضع اخیر انتخاباتی اصلاح‌طلبان گفت‌وگو کردند. برخی اصلاح‌طلبان انجام این دیدار را تأیید کرده‌اند ولی از جزئیات آن خبری منتشر نشده‌است [جرس به نقل از روزنامه‌ی اعتماد]. در همین حال محمّدرضا تابش -از بستگان خاتمی و رییس فراکسیون اقلّیت مجلس- این خبر را که به‌گفته‌ی او «رسانه‌های حامی دولت» منتشر کرده‌اند تکذیب کرد [کلمه].
 
اعتراف تلخ
حمیدرضا مقدّم‌فر -معاون فرهنگی سپاه و رییس پیشین خبرگزاری فارس- به نقل از برخی مدیران صداوسیما گفت برنامه‌های این سازمان در دوران پس از انتخابات باعث افت ۳۰درصدی مخاطبان آن شده‌است [خبرگزاری دانش‌جو].
 
چرا نباید با اسراییل روبه‌رو شد؟
سعید عبدِولی -فرنگی‌کار وزن ۶۶ کیلو- در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان در استانبول قهرمان شد و سهیمه‌ی المپیک ۲۰۱۲ لندن را به‌دست آورد. محسن حاجی‌پور و قاسم رضایی -فرنگی‌کاران اوزان ۵۵ و ۹۶ کیلو- به دلیل روبه‌روشدن با کشتی‌گیران اسراییلی و انصراف از رویارویی با آنان از دور مسابقات حذف شدند [رادیو فردا].
 
تهیه و تنظیم: بامداد راد

 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته