-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۲۲, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 09/13/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/6/21

کار‌شناس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز دانشگاه صنعتی امیرکبیر ‌می‌گوید از مهرماه امسال در این دانشگاه، کلاس‌های دروس حوزوی تشکیل خواهد شد.

علی‌رضا پورمحمد، که با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد، افزود که دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند در این کلاس‌ها حاضر شوند اما اولویت پذیرش در کلاس‌های دروس حوزه دانشگاه امیرکبیر با دانشجویان این دانشگاه است.

برگزاری کلاس‌های حوزوی در یک دانشگاه صنعتی در حالی رخ ‌می‌دهد که پیش از این وزارت علوم ایران، دانشگاه‌های فنی و صنعتی را از پذیرش دانشجو در دوره مدیریتی MBA منع کرده بود.

وزارت علم ایران دلیل این کار را اجازه نداشتن دانشگاه‌های صنعتی در تدریس دوره مدیریتی و غیرمهندسی عنوان کرده بود و مدیرکل گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم گفته بود که "رسالت دانشگاه‌های فنی و صنعتی، تربیت نیروی فنی ست."

بر این اساس دانشگاه‌های صنعتی ایران مجبور شدند دوره مهندسی MBE را جایگزین دوره مدیریتی MBA کنند.

کلاس‌های دروس حوزوی اما اکنون قرار است در یکی از این دانشگاه‌های صنعتی تشکیل شود و به گفته آقای پورمحمد، این دوره‌ها در ۶۶ واحد و ۶ ترم دانشگاهی تدریس خواهد شد.

آقای پورمحمد هچنین از هزینه تحصیل ۳۰ هزار تومانی این کلاس‌ها در یک ترم خبر داد که به عنوان هزینه‌ی کتاب‌های یک ترم تحصیلی از دانشجویان این کلاس‌ها گرفته می‌شود.

پیشتر معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم نیز اعلام کرده بود در حال حاضر در ۳۰ دانشگاه کشور، حوزه علمیه دانشجویی فعال است.

آقای خواجه سروی، دانشجویان این کلاس‌ها را «طلاب دانشجویی» خوانده بود که ترکیبی از دروس اعتقادی دینی و مسائل فرهنگی سیاسی ایران را می‌گذرانند.

منبع: ایسنا

مرتبط:

توزیع سوالات MBA به جای MBE در آزمون کارشناسی ارشد

مقام وزارت علوم: اسلامی کردن علوم انسانی از رفتن به فضا سخت‌تر است

احضار 20 دانشجوی دانشگاه امیرکبیر به کمیته انضباطی
 


 
 

1390/6/21

در پی برخوردهای امنیتی و قضایی با برخی هنرمندان و فعالان سینمای کشور، دهها تن از هنرمندان داخل و خارج ایران، با صدور بیانیه ای، نسبت به وضعیت قضایی هنرمندان داخل کشور اعتراض کردند.

در این بیانیه آمده است: هنر تجسم رهایی ‌ست با دو بال اندیشه و خیال. افسوس بر آنان ‌که می‌‌پندارند با به بند کشیدن جسم ِ هنرمند، اندیشه‌ ی جاری ‌اش زائل می ‌گردد.

این بیانیه می‌افزاید: امروز بجاست اگر “اوین” و “قرچک” را خانه‌ی هنرمندان بنامیم که هوایش به نفس کسانی چون “مرضیه وفا‌مهر” و “رامین پرچمی” آغشته است و از لابه‌لای دیوارهایش عطر حضور “جعفر پناهی”، “محمد رسول‌اف” ،”مهناز محمدی”، “مریم مجد”، “پگاه آهنگرانی”، “هیلا صدیقی” و بسیاری دیگر به مشام می‌رسد. هنرمندانی که وجه اشتراکشان باور به هنر ِ مستقل و داشتن دغدغه و درد جامعه‌ بوده است و کوشیده‌اند پاسخی در خورِ شأن مردم آگاه و تحول‌خواه و خواسته‌های فرهنگی‌‌شان ارائه دهند.

امضاء‌کنندگان این بیانیه در پایان با ابراز نگرانی از برخوردهای امنیتی- پلیسی با فعالان عرصه هنر، خواستار آزادی هنرمندان دربند و تجدیدنظر در حکم‌های صادره شده‌اند.

آریا آرام‌نژاد، گراناز موسوی، ناصر زراعتی، احمد پورنجاتی، شهرنوش پارسی‌پور، حسین نوش‌آذر، رضا گنجی و علی منافی برخی از امضا کنندگان این نامه هستند.

منبع: کلمه

 


 
 

1390/6/21

عبدالرضا رحمانی فضلی رئیس دیوان محاسبات کشور اعلام کرده که دولت در هشت ماه اول برنامه حذف یارانه ها نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد تومان (۱۵ میلیارد دلار) از حساب بانک مرکزی، درآمدهای نفتی و بودجه عمومی کشور برای پرداخت یارانه نقدی هزینه کرده است.

بنابر گزارش رئیس دیوان محاسبات از اول زمستان سال گذشته تا پایان مرداد امسال تقریبا ۲۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان منابع حاصل از این قانون بوده است که برای اجرای آن هزینه شده است.

به گفته آقای رحمانی فضلی، دولت پنج هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی قرض گرفته که تا به حال تسویه نکرده، سه هزار میلیارد تومان نیز از محل فروش نفت خام برای این کار هزینه کرده و یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان نیز از حساب شرکت های نفت و نیرو برداشته و پنج هزار میلیارد تومان نیز از محل بودجه عمومی برای این کار هزینه کرده است.

بنابر بر گزارش دیوان محاسبات، در این مدت دولت از محل افزایش قیمت کالاها بعد از حذف یارانه ها بیشتر از ۱۰ هزار میلیارد درآمد داشته که «رقم پرداختی یارانه ها نیمی از مبلغ افزایش قیمت های حامل های انرژی است.»

بنابر قانون حذف یارانه ها دولت باید معادل نیمی از درآمدهایی که از محل حذف یارانه ها به دست می آورد به صورت یارانه نقدی بین خانوارها توزیع می کرد و بقیه را به واحدهای تولیدی و پروژه های عمرانی هزینه می کرد. البته در قانون بودجه امسال دولت می تواند ۸۰ درصد از درآمدهای حاصل از افزایش قیمت ها را به صورت یارانه نقدی بپردازد و بیست درصد بقیه را به واحدهای تولید اختصاص دهد.

با این حال گزارش دیوان محاسبات نشان می دهد که دولت فقط برای یارانه نقدی در هشت ماه اول ۲۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پول به خانوارها پرداخت کرده در حالی که درآمدهایش نصف این رقم نبوده است.

تخلفات دولت در بودجه سال گذشته
آقای رحمانی فضلی گفت است که درآمدهای دولت در سال گذشته با ۱۸ درصد کسری مواجه بوده است و بیشتر از ۲۷ هزار میلیارد تومان کسری تراز عملیاتی داشته است.

دیوان محاسبات بخشی از این کسری بودجه را به کاهش تولید نفت خام، بدهی مشتریان نفتی و معاوضه نفت مرتبط دانسته است.

رحمانی فضلی گفت که در سال گذشته خورشیدی، ۵۴ میلیون بشکه نفت به ارزش ۴.۵ میلیارد دلار معاوضه نفتی صورت گرفته که "این کار غیر قانونی بوده است چرا که این معاوضه نفتی باعث افزایش میزان برداشت از حساب ذخیره ارزی و به تبع آن کسری بودجه" شده است.

رئیس دیوان محاسبات تاکید کرده که دولت در سال گذشته ۱۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار از مازاد درآمدهای حاصل از فروش نفت را به حساب ذخیره ارزی واریز نکرده است که گزارش آن از سوی کمیسیون انرژی برای رسیدگی به "به قوه قضائیه" ارائه داده شده است.

دیوان محاسبات بازوی نظارتی مجلس به حساب می آید و بر عملکرد دولت و شرکت های دولتی نظارت دارد. دیوان محاسبات مواظب است تا وزارتخانه ها و موسسات دولتی، بودجه سالانه را در جای خود و به اندازه خرج کنند.

منبع: جهان نیوز و بی‌بی‌سی

 


 
 

1390/6/21

طبق بخشنامه جدید معاون تلویزیون دولتی جمهوری اسلامی، پخش تصویر «مثلث‌های عشقی» و «مردان نیمه‌برهنه» در این تلویزیون ممنوع اعلام شد. 

به گزارش فارس، طبق این بخش‌نامه جدید که به مدیران شبکه‌ها و مراکز استان‌ها، گروه‌های برنامه‌ساز و مدیران تامین برنامه ابلاغ شده است، طرح «ترکیب‌های عشقی هوس آلود» و «مثلث‌های عشقی» مگر به منظور بیان تقبیح آن و در حداقل ممکن ممنوع است.

در این بخشنامه آمده باید از «اختلاط بی‌مورد زن و مرد» در تولیدات تلویزیونی در صحنه‌هایی نظیر عروسی، میهمانی خانوادگی، فضاهای کاری و همچنین جشن‌ها اکیدا خودداری شود.

بر اساس این بخشنامه نمایش «مردان نیمه برهنه» نیز در تولیدات داخلی و خارجی ممنوع است.

آن گونه که فارس گزارش کرده پخش برنامه‌هایی که «مروج عادی‌سازی روابط محرم و نامحرم» و «شکستن حریم‌های شرعی میان آن‌ها» می‌شود، نیز ممنوع است. 

منبع: فارس


 
 

1390/6/21

مدیرعامل سابق بانک صادرات بانک‌های سپه، رفاه کارگران، پارسیان، سامان، ملی و صادرات را به عنوان شش بانک از هفت بانک درگیر پرونده اختلاس اعلام کرد. 

احمد حاتمی یزد در خصوص نام بانک هفتم درگیر اختلاس گفت از آنجا که رقم سوء استفاده از بانک هفتم بسیار پایین است بهتر است نام آن را در کنار نام بانک‌های دیگر منتشر نکنیم.

وی در گفتگو با قانون تصریح کرد: «دو سوم از این سوء‌استفاده‌ها در بانک ملی رخ داده است و باید مسئولان بانک ملی پاسخگو باشند که چه اتفاقی رخ داده است.»

حاتمی یزد بر سیاسی بودن این پرونده اختلاس تاکید کرد و افزود: «قطعا بانک‌ها زیر فشاری بوده‌اند که ما نمی‌دانیم از کجاست والا نمی‌شود بانک‌ها درگیر اختلاس به این بزرگی و در این ابعاد باشند و موضوع سیاسی نباشد.»

به گفته این فعال بانکی بانک صادرات و بانک‌های دیگر دعوایی را به دادگاه خواهند برد و اگر در این بررسی بانک صادرات محکوم شود هم از نظر اعتبار داخلی و خارجی و هم در صورت‌های مالی دچار مشکلاتی خواهد شد.

وی با اعلام اینکه «اسکناسی از بانک خارج نشده است» توضیح داد: «پولی از این حساب به حساب دیگری رفته و از حساب دیگر به حسابی دیگر منتقل شده است. از طریق روابط زنجیره‌ای باید مشخص شود که این پول از کجا سر درآورده است و من در تعجبم که چرا این اقدام صورت نمی‌گیرد.» 

منبع: قانون


 
 

1390/6/21

شماری از زندانیان سیاسی رجایی شهر کرج در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه ایران خواستار اعزام هیئت ویژه به این زندان برای تحقیق و گفت‌وگو با زندانیان برای کشف حقایق شدند.

زندانیان سیاسی رجایی شهر در نامه خود نوشته‌اند که علی‌رغم ممنوعیت تنبیه بدنی زندانیان طبق آیین‌نامه حقوق و تکالیف زندانیان، بعضی از مسئولان و ماموران زندان رجایی شهر برای برخورد با زندانیان از «مشت و لگد، باتوم چوبی و پلاستیکی» استفاده می‌کنند.

به نوشته ۲۱ امضاکننده نامه، این‌گونه برخوردها نه فقط برای زندانیان عادی که حتا در مورد زندانیان سیاسی نیز به کار می‌گرفته می‌شود.

آنها هدف ماموران زندان از ضرب‌وشتم زندانیان را «تنبیه و مجازات» و همچنین برای «سرکوب و ایجاد رعب و حشت» دانسته‌اند.

در این نامه آمده است که در شش ماه گذشته، هشت نفر از زندانیان سیاسی، امنیتی سالن ۱۲ این زندان به شیوه‌های گوناگون «‌با توهین، تنبیه بدنی، هتک حرمت و حیثیت مواجه شده‌اند.»

این زندانیان در ادامه به یکی از آخرین موردهای اینگونه برخوردها در چهارم شهریورماه اشاره کرده‌ و آورده‌اند که «نگهبان‌های بندهای سه و چهار زندان رجایی شهر، جعفر اقدامی را که از بیماری شدید و رسیدگی نشده پا و کمر رنج می‌برد و علی عجمی را که در بهداری در حال کمک به او بوده، به بهانه عدم سرعت لازم در حرکت زیر مشت و لگد قرار دادند.»

 ۲۱ امضا‌کننده این نامه از صادق آملی لاریجانی خواسته‌اند تا با اعزام هئیت ویژه تحقیق، به رویه «غیر انسانی» و «خلاف قانون» در زندان رجایی شهر پایان بخشد.

نویسندگان این نامه به اصل ۳۹ قانون اساسی که بر حفظ حرمت زندانی تاکید می‌کند، ماده ۵۷۹ قانون مجازات اسلامی که به مجازات مامورین متخلف می‌پردازد و آئین‌نامه داخلی زندان‌ها مبنی بر حفظ حقوق شهروندی و کرامت انسانی استناد کرده‌اند.

 این نامه که ششم شهریورماه نوشته شده است، امضای عباس اسفندیاری، مصطفی اسکندری، افشین باایمانی، مسعودباستانی، رسول بداقی، رضابوکانی، شهرام پورمنصوری، رضاجوشن، ماشاالله حائری، منصور رادپور، الله وردی روحی، عیسی سحرخیز، داودسلیمانی، جمشید صادق الحسینی، کیوان صمیمی، حشمت الله طبرزدی، علی عجمی، امیرحسین فدایی، محمودناجی، سعیدماسوری و میثاق یزدان‌نژاد را پای خود دارد.

منبع: جرس و مردمک


 
 

1390/6/21
قاضی‌القضات دروغ‌گو
اصغر عبادی -پدر شهید میثم عبادی؛ جوان‌ترین شهید جنبش سبز که در ۲۴ خرداد ۸۸ به شهادت رسید- از مختومه‌شدن پرونده‌ی قتل فرزندش خبر داد و تصریح کرد در اوایل رسیدگی به این پرونده یک بسیجی به نام محمّد به عنوان قاتل بازداشت شده ولی بعدن بدون هیچ توضیحی آزاد شده‌است. آقای عبادی از رییس قوّه‌ی قضاییه که پیش‌تر گفته‌بود در جریان اعتراضات پس از انتخابات تنها یک نفر کشته شده پرسید: «چه‌طور دروغی به این بزرگی می‌گویید؟» [کلمه].
 
آزار جنسی خانواده‌ی کاظمینی بروجردی
خانواده‌ی سیّدمحمّدحسین کاظمینی بروجردی در نامه‌ای به احمد شهید -گزارش‌گر ویژه‌ی حقوق بشر سازمان ملل- از آزار جنسی‌شان برای وادارکردن آقای بروجردی به اعتراف ساختگی خبر دادند [جرس].
 
مدیون شما دل‌آوران‌ایم...
۲۱ تن از زندانیان سیاسی رجایی‌شهر با امضای نامه‌ای به رییس قوّه‌ی قضاییه خواستار تشکیل هیئت ویژه‌ای برای رسیدگی به وضعیت این زندان شدند. آنان در این نامه ضمن اشاره به این‌که در ۶ ماه گذشته ۸ تن از زندانیان سیاسی بند ۱۲ این زندان با توهین، تنبیه بدنی و هتک حرمت و حیثیت مواجه شده‌اند ولی با سرکوب مسئولان زندان از تظلّم‌خواهی منع شده‌اند، نوشتند [جرس]:

صبح جمعه ۴/۶/۹۰ در شرایطی که آقای جعفر اقدامی که از بیماری شدید و رسیدگی‌نشده‌ی پا و کمر رنج می‌برد و به زحمت قادر به حرکت است، در معیّت آقای علی عجمی که جهت کمک به وی به به‌داری عازم شده‌بودند، فقط به این بهانه که از سرعت لازم در حرکت برخوردار نیستند، توسّط نگه‌بان‌های بندهای ۳ و ۴ زیر مشت و لگد قرار گرفتند و پس از زدن دست‌بند به یکی از آنان، دوباره ضربات باتوم بر سر و صورت و پشت و سینه‌ی آن‌ها ادامه پیدا کرد، به‌طوری‌که که این ضربات باعث کبودی ناحیه‌ی صورت، چشم چپ،کمر و تورّم شدید منجر به خون‌ریزی در ناحیه‌ی پای یکی از زندانیان گردید.

بنابر خبرها علی عجمی -فعّال دانش‌جویی چپ دانش‌گاه تهران و یکی از امضاکنندگان این نامه- به سلّول انفرادی بند ۵ این زندان منتقل شده و چندی پیش مورد ضرب‌وشتم نیز واقع شده‌است [هرانا].
جعفر اقدامی فعّال حقوق بشر است که به اتّهام هواداری از سازمان‌های مخالف جمهوری اسلامی به ۱۰ سال زندان محکوم شده‌است و با وجود وخامت وضعیت جسمی و توصیه‌ی پزشکان مبنی بر انتقال به بیمارستان برای انجام ام‌آرآی از هرگونه حقّ مرخصی محروم است.
هم‌چنین عیسا سحرخیز که یکی از امضاکنندگان این نامه است، با وجود ابتلا به نوسان شدید فشار خون، کمردرد شدید ناشی از آسیب‌دیدگی مهره‌های ستون فقرات که پزشکان اعلام کرده‌اند در صورت عدم درمان امکان فلج‌شدن آقای سحرخیز وجود دارد و مشکوک‌بودن به وجود غدّه‌ای سرطانی در بدنش، تاکنون از حقّ مرخصی محروم بوده‌است [کلمه؛ این‌جا و این‌جا].
 
به خانواده‌اش چه کار دارید؟
نیروهای امنیتی به منزل خانواده‌ی همایون نادری‌فر حمله کرده و خواستار بازگشت وی به کشور شدند. آقای نادری‌فر دبیر پیشین حزب مردم‌سالاری استان آذربایجان غربی بود که متّهم به تشویش اذهان عمومی، عضویت در احزاب غیر قانونی و اقدام علیه امنیت ملّی‌ست و گفته می‌شود دلیل حمله به منزل خانواده‌ی وی نوشته‌های وبلاگش بوده که مسدود شده‌است [سحام‌نیوز].
 
ربودن امیر خرّم
امیر خرّم -جان‌باز جنگ و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی- صبح روز ۲۰ شهریور هنگام مراجعه به تاکسی تله‌فونی نزدیک منزلش از سوی ۲ لباس‌شخصی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. آقای خرّم که به دلیل شرکت در عاشورای ۸۸ و عضویت در نهضت آزادی به ۶ سال زندان محکوم شده‌است، حکم خود را تله‌فونی دریافت کرده و خواستار ابلاغ رسمی حکم شده‌بود [بی‌بی‌سی].
 
باز هم بازداشت درویشان
امید اکبری و غلام‌علی پیرمی در شهر شیراز و فرزاد درویش در شهر سروستان از توابع استان فارس و هر۳ از درویشان نعمت‌اللّهی توسّط نیروهای امنیتی بازداشت شدند [رادیو فردا].
 
حبس و شلّاق و ستاره‌دارشدن
محمّد غفّاریان -دانش‌جوی مهندسی برق دانش‌گاه فردوسی مشهد- به اتّهام اقدام علیه امنیت ملّی، اخلال در نظم عمومی، توهین به ره‌بری و رییس‌جمهور به ۳ونیم سال حبس و ۷۰ ضربه شلّاق محکوم شد. اتّهام توهین به رییس‌جمهور حتّا در جلسه‌ی دادگاه هم به آقای غفّاریان تفهیم نشده‌بود. وی هم‌چنین با وجود کسب رتبه‌ی ۲۰۶ در کنکور کارشناسی ارشد از ادامه‌ی تحصیل محروم شده‌است [دانش‌جو نیوز].
 
آزادی یک شهروند بهایی
ثمین احسانی -شهروند بهایی که روز ۲۶ امرداد سال جاری برای پی‌گیری وضعیت گذرنامه‌اش به دادسرای زندان اوین مراجعه کرده و بازداشت شده‌بود- با تودیع وثیقه‌ی ۱۸۵میلیون تومانی از بند ۲۰۹ این زندان آزاد شد [رهانا].
 
حمایت از اعتراضات آذربایجان
جمعی از فعّالان سیاسی حامی جنبش سبز با امضای بیانیه‌ای رفتار سرکوب‌گرانه و خشونت‌آمیز حکومت با معترضان آذربایجانی را به‌شدّت محکوم کرده و حمایت از مطالبات و اعتراضات مردم آذربایجان را وظیفه‌ی تمامی کنش‌گران مدنی، فعّالان سیاسی و حقوق بشری ایرانی دانستند [دانش‌جو نیوز].
 
ادبیات فاخر
محمود احمدی‌نژاد در واکنش به گفته‌های اخیر تونی بلر -نخست‌وزیر اسبق بریتانیا- که تغییر نظام را در ایران باعث افزایش خوش‌بینی به آینده‌ی منطقه دانسته‌بود، گفت: استعمار پير همه‌ی دندان‌ها و پشم‌هایش ريخته‌است [ایلنا].
 
تهیه و تنظیم: بامداد راد

 
 

1390/6/21

یک عضو کمیسیون امنیت داخلی و سیاست خارجی مجلس از سهیم بودن هفت بانک دیگر در اختلاس سه هزار میلیاردتومانی بانک صادرات خبر داد. 

حسین ابراهیمی، با اعلام اینکه با پول اختلاس تعدادی کارخانجات دولتی خریداری شده است، تصریح کرد: «مجموعه‌ای خلاف کرده که زیر نظر دولت است و قطعا مجلس و مردم خواستار برخورد با متخلفان هستند.»

احمد توکلی، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس هم گفت: «زمانی که مقامات دولتی متهم هستند، ولی رییس دولت جلوی رسیدگی پرونده‌های آن‌ها را می‌گیرد، طبیعی است جسارت انجام چنین جنایاتی پیدا می‌شود.»

توکلی با اعلام اینکه «ممکن است مجلس پس از اتمام تعطیلات رییس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد را فرا بخواند» گفت: «زمانی که قوه قضاییه در رسیدگی به صاحب منصبان بزرگ دولت تعلل کرده و رییس قوه مجریه نیز در مقابل قوه قضاییه ایستادگی می‌کند طبیعتا‌ زمینه برای رشد فساد بیشتر می‌شود.»

ششم شهریورماه و به دنبال بازتاب گسترده خبر «اختلاس سه هزار میلیارد تومانی» در رسانه‌ها، بانک صادرات ایران با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که «مدیران گروه ملی فولاد ایران با تبانی فردی از کارکنان این بانک خارج از محیط و سیستم بانکی اقدام به سوءاستفاده اعتبار اسنادی ریالی داخلی کرده‌اند» و «موفق به سوءاستفاده مبالغی از سایر بانک‌های کشور شده‌اند» اما «در پی این اقدامات نه تنها سوءاستفاده مالی از بانک صادرات ایران انجام نشده بلکه خسارتی نیز به این بانک وارد نشده است.»

در این اطلاعیه بانک صادرات تاکید کرده که اختلاس سه هزار میلیارد تومانی «از تیر ماه سال ۱۳۸۸» آغاز شده اما «از ۲۵ روز پیش مسئولان بانک صادرات خوزستان به تبانی یکی از روسای شعب با مالک یکی از کارخانه‌های فولاد پی بردند» و «با اعترافات رییس شعبه و با همکاری وزارت اطلاعات و قوه قضاییه و دادگستری خوزستان و اعترافات آقای «خ» مالک این کارخانه، اسنادی خارج از بانک پیدا شده است.» 

منبع: فارس (+و+) ، رادیو فردا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته