-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۲۸, دوشنبه

Latest New from Green Correspondents for 09/19/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

از سرنوشت ۲۰ زندانی ديگر که از واحد ۲ زندان قزل حصار به سلولها انفرادی زندان اوين منتقل شده بودند و در انتظار اجرای حکم اعدام بسر می برند هنوز خبری در دست نيست. روز گذشته خانواده ها آخرين ملاقات با عزيزانشان را در زندان اوين انجام دادند.
خبرنگاران سبز/حقوق بشر:
هفت زندانی زندان قزل حصار که در طی روزهای اخير جهت اجرای حکم به سلول‌ها انفرادی بند ۱ زندان  شهر کرج منتقل شده بودند؛ صبح امروز به دار آويخته شدند. بنابه گزارشات رسيده به "فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران" هفت زندانی زندان قزل حصار که در سلولها انفرادی بند ۱ زندان گوهردشت بسر می بردند صبح امروز به دار آويخته شدند.

روز يکشنبه ۲۷ شهريور ماه ۷ زندانی که از روز پنجشنبه ۲۵ شهريورماه از واحد ۲ زندان قزل حصار به سلولها انفرادی بند ۱ زندان گوهردشت کرج منتقل شده بودند و در انتظار به دار کشيده شدن بسر می بردند.صبح امروز در زندان گوهردشت کرج اعدام شدند.

از سرنوشت ۲۰ زندانی ديگر که از واحد ۲ زندان قزل حصار  به سلولها انفرادی زندان اوين منتقل شده بودند و در انتظار اجرای حکم اعدام بسر می برند هنوز خبری در دست نيست. روز گذشته خانواده ها آخرين ملاقات با عزيزانشان را در زندان اوين انجام دادند.

عليرغم گذشت چند ساعت از اعدام ۷ نفر در زندان گوهردشت کرج قويه قضاييه در مقابل اعدام های امروز تا اين لحظه سکوت پيشه کرده است و به نظر می آيد ابعاد اعدام ها در روزهای گذشته فراتر از آن است که در رسانه های دولتی اعلام می شود.

اعدام ها در شهرهای زاهدان،تايباد و اروميه هنوز از طريق رسانه های حکومتی اعلام نشده است و اين شاهدی است بر اينکه رژيم ولی فقيه برای ايجاد رعب و وحشت در جامعه اقدام به اعدام های گروهی در زندانها می نمايد.

فعالين حقوق بشرو دمکراسی در ايران
۲۷ شهريور ۱۳۹۰ برابر با ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۱
گزارش فوق  به سازمانهای زير ارسال  گرديد:
کميساريای عالی حقوق بشر
گزارشگر ويژه سازمان ملل متحد
کمسيون حقوق بشر اتحاديه اروپا
سازمان عفو بين الملل


 
 



منتجب نيا با اشاره به شرايط ناعادلانه سياسی می گويد: با وضع موجود، بهترين راه برای ما اين است که ميدان رقابت انتخاباتی را به رقيب خود که ميدان بی‌رقيب را دوست دارد بسپاريم و مانند بقيه مردم در خصوص نحوه حضور در پای صندوق‌های رای تصميم بگيريم.
خبرنگاران سبز/سیاست:

قائم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به شرايط فعلی جامعه و رويکرد اصلاح طلبان به انتخابات آينده مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت:‌ شرط برگزاری انتخابات سالم آن است که همه افراد ذی النفع و دخيل در انتخابات، اعم از کانديدا‌ها و گروه‌های حامی آن‌ها و حتی رأی دهندگان، از آزادی و امکانات تبليغی مساوی نسبت به هم برخوردار باشند و در غير اين صورت انتخابات آزاد و عادلانه‌ای نخواهيم داشت.

رسول منتجب‌نيا در گفت‌و‌گو با ايلنا، با بيان اينکه نبايد تبعيض وجود داشته باشد، گفت: اگر بنا باشد عده‌ای از کانديداها آزاد باشند و هر چه می‌خواهند بگويند و انجام دهند و حتی مورد حمايت و تأييد قرار گيرند و عده ديگری در محدوديت باشند عين تبعيض است و اين درست نيست.

قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: چرا بايد عده‌ای همواره دلهره اين را داشته باشند که بدون استناد قانونی و تنها به دليل اينکه نظری مخالف نظر سياسی اعضای شورای نگهبان را دارند رد صلاحيت شوند، اما عده ديگری در اين خصوص کاملا در امان باشند و هرچه می‌خواهند انجام دهند و بگويند.

وی گفت: چرا بايد برخی دارای تريبون‌های مختلف و متعددی باشند، در حالی که عده‌ای ديگر يا تريبون نداشته باشند و يا اينکه تريبون‌های بسيار اندکشان مجبور به سانسور شوند که به اعتقاد من اين خلاف عدالت سياسی است.

منتجب نيا با بيان اينکه اگر شرايط اين گونه باشد و مساوات به معنای واقعی احساس نشود، رقابت انتخاباتی معنا ندارد، گفت: در چنين شرايطی، ورود اصلاح طلبان به انتخابات آينده مجلس مانند رقابت دو نفر با هم می‌ماند که يک طرف دارای اسلحه و تجهيزات کامل است و طرف ديگر دست و پا بسته است و قطعا در اين صورت نمی‌توان انتظار يک رقابت واقعی را داشت.

اين فعال سياسی اصلاح طلب در مورد الزامات ايجاد شرايط برابر انتخاباتی در جامعه گفت: در صورتی برابری شرايط، تضمين و امنيت خاطر ايجاد می‌شود، که هيچ فردی با اغراض سياسی رد صلاحيت نشود و همچنين در روز رأی گيری از آرای مردم صيانت و عدالت رعايت شود، در اين صورت می‌توان گفت که يک شرايط برابری به وجود آمده و می‌توان انتظار يک انتخابات سالم را داشت.

وی با تکرار شروط اصلاح طلبان اظهار کرد: البته نشانه‌های شرايط آزاد و عادلانه اين است که زندانيان سياسی آزاد شوند، روزنامه‌ها و احزاب بتوانند آزادانه فعاليت کنند و شخصيت‌های سياسی بدون اينکه نگرانی نسبت به بيان عقيده‌‌هايشان داشته باشند به اظهار نظر بپردازند.

منتجب‌نيا افزود: با وجود اين شرايط است که می‌توان مشارکت حداکثری مردم و اصلاح طلبان را در انتخابات داشت.

 
 




 
 


  «بعضی‌ها می گويند فلان استاد سرکلاس اين حرف‌ها را زده است، خوب بگويد، او يک استاد است، نظراتی دارد و سرکلاس يا جلسات می گويد ما بنا نداريم که مسائل باندی و سياسی بشود و لو اينکه خودمان در يک جريان باشيم به هر حال هرکس در يک جريان و تفکری هست ديگر، ولی در دانشگاه آزاد ما می خواهيم ميدان بازی باشد برای همه.»


خبرنگاران سبز/سیاست:
 هاشمی رفسنجانی ديروز پس از بهره‌برداری از چند پروژه دانشگاه آزاد قزوين در جمع مسئولان استان، دانشگاه آزاد و تنی چند از اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه گفت: «دانشگاه آزاد طبيعتش اين است که کار خودش را می کند؛ در باند نيست، در گروه نيست، در جناح نيست، البته من جناح‌ها را عيب نمی دانم بالاخره در جامعه زنده جناح هست، حزب هست، باند هست، اما دانشگاه آزاد صبقه علمی اش را دارد.»

این سخنان اخير هاشمی را می توان برائت جستن از نيروهای حزب اللهی و حمايت علنی از اساتيد سکولار دانست. 

رئيس سابق مجلس خبرگان که چند روز بعد از شنيده شدن اخباری مبنی بر خداحافظی قطعی جاسبی از دانشگاه آزاد سخن می گفت، ادامه داد: «در دانشگاه آزاد همه طور آدم از همه جريان ها است؛ در دانشجو، در کارمندان، در مديران و در اساتيد از اين جريان‌ها حضور دارند، ما هم واقعاً امتيازی قائل نيستيم.»

به گزارش خبرنگار سياسی «خبرگزاری دانشجو»، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، دلخوری خود از حزب اللهی ها را اينگونه بر زبان آورد: «گاهی فشار می آورند که فلان آقا مثلاً راديکال هست و برکنارش کنيد، وزارت اطلاعات يک جورايی اذيت می کند، ديگران يه جور ديگر اذيت می کنند، بچه حزب الهی‌ها يه جور ديگر اذيت می کنند، اين کار ما نيست همه مديران بدانند ما اين جوری نيستيم.»

هاشمی به طور تلويحی حمايت خود از يک جريان خاص در دانشگاه آزاد را مورد اشاره قرار داد و افزود: «بعضی‌ها می گويند فلان استاد سرکلاس اين حرف‌ها را زده است، خوب بگويد، او يک استاد است، نظراتی دارد و سرکلاس يا جلسات می گويد ما بنا نداريم که مسائل باندی و سياسی بشود و لو اينکه خودمان در يک جريان باشيم به هر حال هرکس در يک جريان و تفکری هست ديگر، ولی در دانشگاه آزاد ما می خواهيم ميدان بازی باشد برای همه.»

رفسنجانی در اين مورد توضيح نداد که چگونه می توان کرسی های استادی را در دانشگاه به افراد با گروه های طيفی مختلف سپرد، اما از جلوگيری انتقال مفاهيم انحرافی از سوی اساتيدی که حامی تفکرات منحط غربی و يا احتمالاً دارای تفکرات ضداسلامی هستند، صحبت کرد.

وی در ادامه سخنان خود بيان داشت: «معلم، استاد، «انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال»، شامل اين جا هم می شود، وقتی استادی با هر گرايش کار خودش را به درستی انجام می‌دهد از او استقبال بکنيم و بايد دستش را ببوسيم، ولی اگر کوتاهی کرد با هر گرايش بايد تذکر داده شود.»

عضو هيئت امنای دانشگاه آزاد تصريح کرد: «ما بنا داريم که دانشگاه آزاد اسلامی جايی باشد برای تعليم و تربيت و اخلاق که بنيه علمی کشور را بالا ببرد.»


 
 

اين حکم بر اساس درخواست وزارت علوم از رياست شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، قاضی صلواتی، در زمان رسيدگی به پرونده اتهامات وی، در آخرين مورد بازداشت وی در ۱۶ آذر ماه سال ۱۳۸۸ صادر شده است.
خبرنگاران سبز/حقوق بشر/اخبار زندانیان سیاسی:

 شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، به رياست قاضی صلواتی، حکم محروميت دائمی مجيد توکلی دانشجوی رشته مهندسی کشتی سازی دانشگاه صنعتی امير کبير (پلی تکنيک تهران) را که در ١٦ آذر سال ١٣٨٨برای سومين بار بازداشت شده بود و تا کنون در چندین زندان بازداشت شده بود از تحصيل را ابلاغ نمود. اين حکم بر اساس درخواست وزارت علوم در سال ۱۳۸۸ صادر شده است.

به گزارش دانشجونيوز، بر اساس حکم جديدی که به تازگی بر روی پرونده مجيد توکلی در زندان افزوده شده، وی از حق تحصيل در زندان محروم شده است و در صورت آزادی نيز حق تحصيل در هيچ يک از دانشگاه های کشور را نخواهد داشت.

اين حکم بر اساس درخواست وزارت علوم از رياست شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، قاضی صلواتی، در زمان رسيدگی به پرونده اتهامات وی، در آخرين مورد بازداشت وی در ۱۶ آذر ماه سال ۱۳۸۸ صادر شده است.

به گزارش دانشجونیوز، روز پنج شنبه هفته گذشته، مجيد توکلی پس از مدت نزديک به ۴ ماه موفق شد تا با برادرش، علی توکلی، در زندان ديدار کند. وی علاوه بر زمان معمول ۲۰ دقيقه ای برای ملاقات، تنها پنج دقيقه فرصت اضافی يافت تا پس از ماه ها با برادر خود ملاقات کند. آخرين ملاقات وی با اعضای خانواده در سوم خرداد ماه سال جاری انجام شده بود.

از بهمن ماه سال گذشته و پس از انتقال زندانيان سياسی به بندی جداگانه در زندان رجايی شهر کرج، تمامی تماس های تلفنی اين زندانيان با بيرون از زندان قطع شده است. مجيد توکلی حتی در ايام عيد نوروز نيز با مخالفت مسئولين اجازه تماس تلفنی با اعضای خانواده خود را نيافت. مادر مجيد توکلی که بارها با تماس با مسئولان دادستانی و زندان سعی در اطلاع يافتن از وضعيت پسرش نموده، هر بار با جواب منفی مسئولان مواجه شده است. مادر مجيد توکلی به علت بيماری قادر به مسافرت نبوده و از زمان بازداشت پسرش در ۱۶ آذر سال ۱۳۸۸ موفق به ديدار وی نشده است.

تاکيد بر پيام سال گذشته در آستانه بازگشايی دانشگاه ها

مجيد توکلی، با توجه به آغاز سال تحصيلی جديد در دانشگاه های کشور، بر اهميت موارد ياد شده در بيانيه مهر ماه سال گذشته به مناسبت شروع سال تحصيلی در دانشگاه ها تاکيد کرده است.

پيام تشکر مجيد توکلی از مهدی کروبی و همسرش

مجيد توکلی در ملاقات با برادرش همچنين مراتب تشکر و قدردانی خود را از مهدی کروبی و خانواده اش به دليل ارسال پيام تبريک تولد به وی از درون حصر خانگی اعلام کرد. وی همچنين از خبرنگاران رسانه هايی که به درخواست وی و برای آرامش خانواده از مصاحبه و پيگيری تلفنی وضعيت وی خودداری کرده بودند، تشکر نمود. مجيد توکلی از همه دانشجويان و مردم ايران نيز به دليل حمايت هايی که در تمام ماه های بازداشت وی صورت گرفته، قدردانی کرد.

مجيد توکلی، عضو سابق شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه صنعتی اميرکبير، پس از سخنرانی در جمع دانشجويان اين دانشگاه در مراسم سالگرد روز دانشجو، در حاليکه قصد خروج از درب دانشگاه را داشت، همراه با ضرب و شتم شديد ماموران امنيتی بازداشت شد. وی در دی ماه همان سال به اتهام "اجتماع و تبانی عليه نظام"، "تبليغ عليه نظام"، "توهين به رهبری" و "توهين به رياست جمهوری" در شعبه ١٥دادگاه انقلاب اسلامی به هشت سال حبس تعزيری، پنج سال محروميت از فعاليت سياسی و پنج سال ممنوعيت از خروج از کشور محکوم شد. او هم چنين در دادگاهی ديگر به رياست قاضی مقيسه، به علت انتشار نامه از داخل زندان به مناسبت روز دانشجو، به اتهام "تبليغ عليه نظام" به شش ماه زندان ديگر محکوم شد.

مجيد توکلی پيش از اين نيز دو بار بازداشت شده است. وی بار نخست در ارديبهشت سال ٨٦، در ماجرای جعل نشريات دانشجويی دانشگاه صنعتی اميرکبير، بيش از ۱۵ ماه را در زندان گذراند. او هم چنين در بهمن ماه سال ٨٧، در مراسم سالگرد درگذشت مهندس بازرگان، در مقابل حسينيه ارشاد مجددا بازداشت شد و ١۱۵روز را در سلول انفرادی گذراند.

مجيد توکلی، هم اکنون در زندان رجايی شهر کرج دوران محکوميت خويش را، بدون هيچ گونه استفاده از مرخصی از ابتدای بازداشت، در تبعيد می گذراند و از حق دسترسی به تماس تلفنی نيز محروم است.

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به greencorrespondents-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به greencorrespondents@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته