-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ فروردین ۱۴, یکشنبه

Latest News from 30Mail for 04/03/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

پاسخ صادق خرازی به اظهارات وزیر سابق امور خارجه:
1390/1/13

در یکی از صریح ترین اظهارات در باره سیاست خارجی و وزیرخارجه سابق ایران، صادق خرازی گفته است که منوچهر متکی کارنامه درخشانی ندارد و باید سپاسگزار نحوه عزل خود باشد.

به گزارش وب‌سایت دیپلماسی ایرانی، سیدمحمد صادق خرازی در پاسخ به اظهارات منوچهر متکی، وزیرسابق  امور خارجه ‌ایران که در واکنش به گفت‌وگوی خرازی با «خبرآنلاین» بیان شده، گفت کیفیت حضور آقای متکی در پست‌های مختلف قصه پر غصه هفت گنبد افلاک است و نباید این برکناری موجب ناراحتی آقای متکی شود، چراکه وی را از پاسخگویی و هزار پرسش نجات داد.

آقای خرازی همچنین خطاب به منوچهر متکی نوشته است: «بزعم من آقای احمدی نژاد دو لطف و دو خدمت در نصب و عزل شما به جنابعالی کردند، نخست آنکه شما را در کرسی وزارت خارجه که شان انسان‌های وزین و متین و دارای تبار است نشاندند و هم آنکه در عزلتان به شما خدمت کردند و شاید نحوه عزلتان تا حدی شما را نجات داد و توانستید فرار به جلو کنید و از پاسخگویی فعلاً طفره روید ولی مطمن باشید تاریخ بی‌رحمانه داوری و قضاوت جدی خود را خواهد داشت و اقدامات شما طی دوران وزارت خارجه له و علیه منافع ملی ایران از این داوری به دور نخواهد ماند.»

این دیپلمات پیشین در ادامه افزوده است: «اینکه منوچهر خان در چه شرایطی کلیددار وزارت خارجه شدند و در چه شرایطی عمارت دستگاه سیاست خارجی را تحویل دادند، فراروی صاحبنظران و کارشناسان است؛ دوره‌ای که در آن نگاه‌های سطحی و رفتار غیرحرفه‌ای و نیز برداشت‌های خوش‌بینانه و غلبه تصویرسازی بجای عینی گرایی، بر مدیریت سیاست خارجی سایه افکند و موجب شد علیرغم فرصت‌های بی‌نظیری که در ادوار مختلف در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی کسب شده بود، موقعیت کشورمان تنزل پیدا کند.»

صادق خرازی در اشاره به گوشه ای از کارنامه منوچهر متکی نوشته است: «مذاکرات بدون ما به‌ازای ایران با آمریکا در افغانستان و عراق، سرگردانی چند روزه ایشان در لیبی برای ملاقات با سرهنگ معمر قذافی دیکتاتور این کشور، سفرهای ناموفق به سنگال و دیگر کشورها و نیز التماس برای سفر به کشورهای اروپایی، بی‌توجهی به قرارداد 1975 در مذاکرات با عراق، سفر به بحرین برای عذرخواهی ملتمسانه به مقامات این کشور بر سر یادآوری پیشینه روابط دو کشور و... شمه‌ای از کارنامه پر حرف و حدیث ایشان است. »

سفیر سابق ایران در فرانسه همچنین در پاسخ به انتقاد آقای متکی که گفته است «صادق خرازی فقط بر اساس تبارگرايي و بدون هرگونه دانش و تجربه ديپلماتيك در سال 1369 به وزارت امور خارجه تحميل شد و بدون حتي يك روز كار در اين وزارتخانه با عنوان سفير راهي نيويورك شد»، نوشته است: «اگر خاطر شریف و مزاج آن جناب اجازه دهد حضورم در وزارت امور خارجه و ماموریت این بنده کمترین در نیویورک در زمان وزارت جناب آقای دکتر ولایتی به اشاره و دستور رهبری و رییس جمهور وقت صورت گرفت. ای کاش دوست عزیزم آنچه که در رابطه با اینجانب در دیدارهای خصوصی بیان می‌کنند، علنی و عمومی ‌هم بر زبان آورند.»

انتقادهای این دو عضو سابق وزارت خارجه از یکدیگر از آنجا آغاز شد که ابتدا صادق خرازی در گفتگویی تفصیلی با خبرآنلاین و چهار ماه پس از برکناری جنجال برانگیز منوچهر متکی از وزارت خارجه، انتقادهای تندی را متوجه آقای متکی کرد. آقای خرازی در این گفتگو تصریح کرد: «متکی خویشاوند گرایی داشت. تعلقی حزبی، جناحی و سیاسی داشت. تعلق به دوستانش در انجمن فارغ اتحصیلان هند داشت و وامدار یک بخشی از جناح راست بود.» پس از آن منوچهر متکی در گفتگو با فارس گفت که صادق خرازی از سیاست خارجی صرفاً خالی‎بندی و التماس برای مذاکره با آمریکایی‌ها را می‌داند.

منبع: دیپلماسی ایرانی
 


 
 

1390/1/13

شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان طی پیامی درگذشت پدر میرحسین موسوی را به خاندان موسوی تسلیت گفت.

در این پیام که خطاب به میرحسین موسوی نوشته شده، آمده است: «بدون تردید، زحمات شایان حضرتعالی در زمینه پیشرفت و اعتلای کشور بر کسی پوشیده نیست و مدیریت شایسته امور اجرایی کشور در دوران دفاع مقدس، شاهدی بر این مدعاست. خانواده مرحوم موسوی بر همه ایرانیان حق دارند و انشاءالله نام نیک وی در اذهان جاودانه خواهد ماند.»

پیش از این نیز شماری از زندانیان سیاسی به همراه آیت‌الله یوسف صانعی، هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی، بیت آیت‌‌الله حسینعلی منتظری، خانواده آیت‌الله طالقانی و شماری از تشکل‌های دانشجوئی و جوانان در پیام‌های جداگانه‌ای درگذشت پدر میرحسین موسوی را به وی و خانوده‌اش تسلیت گفتند.

منبع: سنی آنلاین

پیشینه:

پیام تسلیت هاشمی برای خاندان موسوی

پیام تسلیت آیت‌الله صانعی، محمد خاتمی و بیت آیت‌الله منتظری به موسوی

پیام تسلیت آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله بیات زنجانی، و خانواده‌ی شهید بهشتی به میرحسین موسوی

پیام تسلیت آیت‌الله اردبیلی، خانواده آیت‌الله طالقانی و جمعی از زندانیان سیاسی گوهردشت به میرحسین موسوی

پیام تسلیت همسر شهید همت و همسر شهید باکری به میرحسین موسوی


 
 

1390/1/13

آخرین آمارهای منتشر شده از سوی بانک مرکزی مربوط به رشد اقتصادی در شش ماهه اول سال 87 است و بعد از آن بانک مرکزی در این مورد سکوت کرده است. 

تنها اظهارنظر نیمه‌رسمی در این زمینه از سوی احمد توکلی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس صورت گرفته که در سال 88 گفته بود: «رشد رکودی ما از سال 87 آغاز شده و سال بعد اگر رشد اقتصادی منفی نشود نزدیک به صفر خواهد بود.»

این در حالی‌ست که رشد اقتصادی ایران در پایان سال 88 به‌عنوان سال پایانی برنامه چهارم باید به سالانه «8 درصد» می‌رسید.

علاوه بر این رئیس مرکز آمار ایران به رغم آنکه عنوان کرده بود نرخ بیکاری شش ماهه تابستان و پاییز را باهم منتشر می‌کند، هنور در این زمینه اقدامی صورت نداده و نرخ بیکاری نیز به جمع آمارهای منتشر نشده دولت اضافه شده است.

با این حال وزیر کار و معاون اول احمدی نژاد مدعی «افزایش اشتغال و تک‌رقمی شدن نرخ بیکاری« تا پایان سال جاری هستند.

عبدالرضا شیخ‌الاسلامی، وزیر کار وامور اجتماعی همچنان با طفره روی حاضر نیست در مورد نرخ بیکاری آمار داده و تنها «آمار ارائه شده از سوی احمدی نژاد» را تائید می‌کند.

در این میان گروه پژوهشی مجله اقتصاد ایران نرخ فعلی بیکاری را در حدود «16.5» درصد برآورد و برای سال 90 آمار در حدود «17.3» درصد پیش‌بینی می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین (+,+)


 
 

1390/1/13

کا‌ترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از خبر دو برابر شدن مدت حکم زندان برای هفت رهبر بهایی ابراز نگرانی کرد و خواستار آزادی آنها شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، خانم اشتون در بیانیه‌ای اعلام کرده که «من از شنیدن این‌که حکم اولیه ۲۰ سال زندان برای هفت رهبر پیشین بهایی ممکن است مجدداً تأیید شده‌ باشد نگران هستم.»

وی افزود: «از مقام‌های ایرانی می‌خواهم تا هفت رهبر بهایی که از قرار معلوم انگیزه صدور این احکام برای آنها به خاطر تعلق داشتنشان به یک اقلیت مذهبی است را بی‌درنگ آزاد کرده و به آزار اقلیت‌های مذهبی پایان دهند.»

هفت رهبر جامعه بهاییان ایران که از دو سال و نیم پیش در زندان به سر می‌برند، ابتدا در دادگاه بدوی به ۲۰ سال زندان محکوم شدند، اما دادگاه تجدید نظر با حذف اتهاماتی چون جاسوسی و همکاری با دولت اسرائیل، این حکم را به ۱۰ سال تقلیل داد.

اما سازمان عفو بین‌الملل روز پنج‌شنبه اعلام کرد که قوه قضاییه ایران با تغییر حکم دادگاه تجدید نظر برای این هفت تن، حکم اولیه ۲۰ سال زندان را برای آنها تایید کرده ‌است.

منبع: خبرگزاری فرانسه و رادیو فردا

پیشینه
نگرانی جامعه بهاییان از افزایش حکم زندان رهبران بهایی در ایران


 
 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا:
1390/1/13

آلن ایر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که حکومت جمهوری اسلامی باید به جای سرکوب و نادیده گرفتن حقوق جهانی شهروندانش به مطالبات آن‌ها پاسخ مثبت بدهد.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به رادیو فردا گفته که «نقض مکرر و فاحش حقوق شهروندان ایران محرز است» از این نظر باراک اوباما وارد عمل شده تا گزارشگر ویژه‌ای در این خصوص انتخاب شود.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو روز پنج‌شنبه ۲۴ مارس به قطعنامه مورد حمایت آمریکا برای تعیین گزارشگر ویژه‌ای برای بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران رأی داد.

آلن ایر در پاسخ به این پرسش که یک نماینده مجلس از دولت ایران خواسته است این گزارشگر را نپذیرد، اظهار داشته که «اگر حکومت ایران همکاری نکند، این هم عواقب و تبعات خود را خواهد داشت.»

علاء‌الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، پیش‌تر گفته بود: «جمهوری اسلامی ایران نباید گزارشگر پیشنهاد شده در این قطعنامه را برای تهیه گزارش از وضعیت حقوق بشر کشورمان بپذیرد.»

منبع: رادیو فردا

پیشینه
سازمان ملل قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران را تصویب کرد
سازمان ملل گزارشگر ویژه برای ایران تعیین کرد
بریتانیا: ایران با گزارشگر ویژه سازمان ملل همکاری کند


 
 

1390/1/13

علیرضا شیرازی

«وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تشکیل هسته های اولیه ایده "اینترنت پاک" در کشور خبر داد و گفت: نقطه شروع طرح اینترنت پاک کشور ایران خواهد بود و پس از آن در اختیار تمام بشریت قرار می گیرد.»
آی تی ایران به نقل از خبرگزاری مهر - اسفند 1389

«علي حكيم جوادی (معاون وزیر ارتباطات) افزود: اين نوع اينترنت شامل حذف محتويات ناسالم اخلاقي، محتويات مشوق كفرو الحاد، محتويات مشوق جرم و جنايت، تفرقه برانگيز، نااميدكننده و غيره است. »

فناوران اطلاعات به نقل ایسنا -اسفند 1389

«وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آخرین اظهارات خود در مورد وضعیت پروژه اینترنت پاک گفت: اینترنت پاک یک ایده است و باید دانشمندان، متفکران و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات راجع به این ایده نظرات خود را به ما ارايه کنند.»
فناوران اطلاعات به نقل خبرگزاری مهر - فروردین 1390

اینترنت پاک آخرین دستاورد مسئولین ارتباطات و فن آوری کشور است که همانند بسیاری از دستاوردهای دیگر بخصوص اینترنت ملی فعلا در حد همان واژه و حرف باقی مانده است. اما دو نکته جالب در مورد اینترنت پاک وجود دارد همانطور که از سخنان وزیر ارتباطات مشخص است اینترنت پاک فعلا در حد یک ایده است و باید دیگران تعریف و راهکاری برای رسیدن به آن را ارائه کنند! به زبان ساده تر هنوز مشخص نیست اینترنت پاک چیست و قرار است چگونه اجرا شود اما نکته جالب دیگر اینکه به قول معروف در حالی که نه به داره و به نه باره قرار است آنرا در اختیار تمام بشریت هم قرار دهیم.

مسئولین اشاره کرده اند که اینترنت پاک با فیلترینگ متفاوت است و از آنجایی که از لحاظ فنی وقتی در مورد اینترنت و پالایش محتوا صحبت میکنیم یا باید سایتهای نامناسب را فیلتر کنیم (فهرست سیاه ) یا باید فقط به برخی سایتها (یا حتی پروتکلهای انتقال اطلاعات) اجازه عبور دهیم ( فهرست سفید) اینترنت پاک نمیتواند چیزی جز تهیه فهرست سفید از سایتهای مجاز و صرفا اجازه دسترسی به سایتهای موجود در فهرست سفید به کاربران را داد.

تکلیف معیارها برای اینترنت پاک نیز مشخص شده است و اگرچه هنوز معیار سایتهای مجاز مشخص نیست  اما  با استناد به رفتار نظام فیلترینگ و سایتهای فیلتر شده مشخص است که سایتهای فیلتر شده امروزی دیگر جزو اینترنت پاک نخواهند بود حال از آنجایی که قرار است اینترنت پاک در اختیار تمام بشریت قرار گیرد میتوان این نوید را به تمام بشریت داد که:

"اینترنت پاک اینترنتی است که در آن خبری از فیس بوک، یوتیوپ، فلیکر و اکثر سایتهای آپلود عکس و فیلم، دیگ، اورکات و مای اسپیس و تقریبا تمام شبکه های اجتماعی دیگر، گوگل ریدر، بلاگر و وردپرس، فرندفید، تویتر و خلاصه هرچی سایت خلاقانه و پرترافیک دیگر نخواهد بود!"


 
 

وزیر اقتصاد اعلام کرد:
1390/1/13

شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی اعلام کرد در سال جاری، سه صفر از پول ملی کشور حذف خواهد شد.

آقای حسینی، روز شنبه در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا، رسیدن به ثبات و آرامش در قیمت‌ها را پیش شرط لازم برای تحقق این سیاستِ دولت اعلام کرده است.

موضوع حذف صفر از واحد پول ملی در ایران نخستین بار مرداد ماه سال ۱۳۸۵ توسط طهماسب مظاهری، رییس وقت بانک مرکزی ایران و در پی انتشار چک پول‌های دو میلیون ریالی در کشور مطرح شد.

این زمزمه‌ها سال‌ها پیش، وقتی شروع شد که پول ملی در سرازیری افتاد و هر چه زمان گذشت ارزش خود را بیشتر از دست داد.

سرنوشت پول ایران که روزی ۷۰ ریال آن می‌شد یک دلار، حالا به جایی رسیده که با ۹۰۰۰ ریال هم نمی‌شود یک دلار خرید.

تورم و افزایش مداوم قیمت‌ها باعث شده که ریال روزهای سختی را سپری کند و هر روز بیشتر از گذشته ارزش خود را از دست بدهد.

مسئولان بانکی کشور معتقدند حذف سه سفر از پول ملی راه‌حل مناسبی برای جلوگیری از ادامه سقوط ارزش ریال در برابر سایر ارز‌ها است.

به اعتقاد این مسئولان حدف سه سفر از پول ملی کشور همچنین باعث می‌شود مبادلات تجاری تسهیل شده و حجم اسکناس در بازار کاهش یابد.

منبع: ایرنا


 
 

1390/1/13

احکام ۹ تن از افرادی که در ستاد میرحسین موسوی در شهرستان بابل فعال بودند توسط دادگاه انقلاب صادر شده که به موجب آن٬ این افراد در مجموع به ۱۱۰ ماه زندان محکوم شده‌اند.

به گزارش کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، احکام این ۹ نفر در شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان بابل به ریاست قاضی باقریان صادر شده است.

اتهام افراد یاد شده بر اساس کیفر خواست صادره در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بابل، اقدام علیه امنیت ملی کشور و تبانی در جهت اقدام علیه امنیت کشور اعلام شده است.

بر اساس حکم صادره، احمد میری به ۲۰ ماه حبس تعزیری، علیرضا شهیری به ۱۵ ماه حبس تعزیری، علی‌اکبر سروش به ۷ ماه حبس تعزیری، آریا آرام‌ن‍ژاد به ۱۰ ماه حبس تعزیری، علیرضا فلاحتی به ۱۰ ماه حبس تعزیری، محمدرضا کربلائی آقا ملکی به ۱۰ ماه حبس تعزیری، محمد معصومیان به ۱۰ ماه حبس تعزیر و مصطفی ابراهیم‌تبار به ۱۰ ماه حبس تعزیری محکوم شده‌اند.

در ۱۹ ماه گذشته مقام‌های امنیتی و اطلاعاتی بسیاری از فعالان ستاد میرحسین موسوی و مهدی کروبی در تهران را بازداشت و مقام‌های قضایی نیز با برپایی دادگاه‌هایی آن‌ها را به حبس‌های طولانی مدت محکوم کرده‌اند.

روند بازداشت٬ نگهداری و رسیدگی به پرونده بازداشت‌شد‌گان حوادث پس از انتخابات با ابهام‌ها و خلاء‌های قانونی بسیاری روبرو است٬ اما مقام‌های قضایی همجنان به شیوه غیر قانونی خود در برخورد با فعالان سیاسی٬ فرهنگی و اجتماعی ادامه می‌دهند.

منبع: کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران


 
 

1390/1/13

فاطمه چهل امیرانی همسر شهید حمید باکری و ژیلا بدیهیان همسر شهید ابراهیم همت در پیام مشترکی درگذشت پدر میرحسین موسوی را به وی و خانواده‌اش تسلیت گفتند.

به گزارش سایت کلمه٬ در این پیام مشترک خطاب به آقای موسوی آمده است: «فرصت را غنیمت شمرده تا ارادت خودمان را نسبت به شما – که در برهه‌های سخت و دشوار خالصانه با مردم همراهی کرده‌اید‌– عرض بداریم.»

همسران باکری و همت در پیام خود همچنین نوشته‌اند: «شما {موسوی} بخش افتخار آمیز خاطرات مایید، بخصوص خاطرات دوران دفاع مقدس، همراهی شما با شهدا و خانواده آن‌ها را فراموش نخواهیم کرد.»

در پی درگذشت میراسماعیل موسوی برخی از مراجع تقلید٬ احزاب٬ گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی و مذهبی با ارسال پیام‌های جداگانه‌ای به موسوی و خانواده‌اش تسلیت گفتند.

میراسماعیل موسوی هفته گذشته در تهران درگذشت و ماموران امنیتی مراسم تشییع پیکر وی را ناتمام گذاشته و مانع از برگزاری هرگونه مراسم ختمی از سوی خانواده موسوی برای پدر خود شده‌اند.

منبع: کلمه

پیشینه
پیام تسلیت آیت‌الله اردبیلی، خانواده آیت‌الله طالقانی و جمعی از زندانیان سیاسی گوهردشت به میرحسین موسوی
پیام تسلیت آیت‌الله صانعی، محمد خاتمی و بیت آیت‌الله منتظری به موسوی
پیام تسلیت هاشمی برای خاندان موسوی


 
 

1390/1/13

مراسم ختم میراسماعیل موسوی پدر میرحسین موسوی که قرار بود فردا یکشنبه برگزار شود٬ لغو شد.

به گزارش کلمه٬ خانواده آقای موسوی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرده‌اند: «برنامه برگزاری مراسم ترحیم پدر عزیزمان حاج میر اسماعیل موسوی در مسجد نور لغو گردیده است.»

در این اطلاعیه توضیحی درباره علت لغو این مراسم داده نشده، اما به نظر می‌رسد خانواده موسوی با فشار مقام‌های امنیتی این مراسم را لغو کرده باشند.

پیش‌تر خانواده موسوی گفته بودند ماموران امنیتی خواستار برگزاری مراسم ختم میراسماعیل موسوی در مسجد ارک تهران بودند که خانواده با این خواست ماموران مخالفت کردند.

میراسماعیل موسوی روز ۱۰ فروردین ماه در تهران درگذشت و مراسم تشییع پیکر وی با دخالت ماموران امنیتی به خشونت کشیده شد، به طوری که ماموران چند تن از اعضای خانواده موسوی را بازداشت کردند.

منبع: کلمه

پیشینه
ضرب و شتم و فیلمبرداری از مردم در تشییع جنازه پدر میرحسین موسوی
با حضور پلیس ضد شورش و لباس‌شخصی‌ها، بهشت زهرا به حال نیمه‌تعطیل درآمد


 
 

1348/10/11
گروهی از ایرانیان در یک نماهنگ تصویری با بازماندگان زلزله اخیر ژاپن اعلام همدردی کرده‌اند. این کلیپ مشابه کلیپی است که مردم ژاپن به منظور حمایت از جنبش سبز تهیه کرده بودند. در آن کلیپ شهروندان ژاپنی با در دست گرفتن یک بنر که عبارت Freedom For Iran در آن نوشته شده، حمایت خود را از آزادی و جنبش مدنی ایران اعلام کرده بودند. اکنون ایرانیان با در دست گرفتن عبارت Love For Japan بر حمایت و اعلام همدردی خود با بازماندگان زلزله اخیر ژاپن تاکید کرده‌اند.

 
 

اشپیگل:‌
1390/1/13

برخی خبرها حاکی از آن است که دولت آلمان در قبال آزادی دو خبرنگار بازداشت شده آلمانی در ایران خدمات بانکی به جمهوری اسلامی ارائه کرده است.

هفته‌نامه آلمانی اشپیگل روز جمعه در سایت اینترنتی خود اعلام کرد، اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد، دولت آلمان در قبال آزادی دو خبرنگار آلمانی با پرداخت پول نفت صادراتی ایران به هند از طریق بانک فدرال این کشور موافقت کرده است.

پیش از این روزنامه آلمانی هندلس‌بلات در شماره روز دوشنبه خود نوشته بود، بانک فدرال آلمان با چراغ سبز وزارت اقتصاد و وزارت امور خارجه این کشور اقدام به انتقال میلیاردها یورو بابت صادرات نفت ایران به هند به حسابی در بانک تجاری ایران و اروپا در هامبورگ می‌کند.

بانک تجاری ایران و اروپا که در لیست سیاه تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار دارد و گفته می‌شود متعلق به بانک صنعت و معدن ایران است، پول نفت صادراتی به هند را در نهایت به تهران منتقل می‌کند.

به دنبال انتشار این گزارش احزاب مخالف در آلمان از با انتقاد از دولت این کشور خواستار اعلام جزئیات مربوط به این «معامله چند میلیاردی» با جمهوری اسلامی شده‌اند.

دو خبرنگار هفته‌نامه آلمانی بیلد‌‌آم‌زونتاگ آلمان در مهر ماه سال گذشته خورشیدی در حالی که قصد گفت و گو با پسر و وکیل سکینه محمدی‌آشتیانی، زن ایرانی محکوم به سنگسار، را داشتند،‌ در تبریز بازداشت شده و به «جاسوسی» متهم شده بودند.

سرانجام مقام‌های جمهوری اسلامی در اوایل اسفند ماه و همزمان با سفر گیدو وستروله،‌ وزیر امور خارجه آلمان به تهران و دیدار وی با محمود احمدی‌نژاد این دو خبرنگار را پس از ۱۳۳ روز بازداشت آزاد کردند.

منبع: رادیو فردا

پیشینه:
«پرداخت پول نفت صادراتی ایران به هند از طریق بانک فدرال آلمان»
دو خبرنگار آلمانی زندانی در ایران، آزاد شدند


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته