-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ آبان ۱۱, سه‌شنبه

Latest news from Jaras for 11/02/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



جرس: رئیس اداره سیاسی سپــاه، با بیان اینکه "امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم است"، رسانه ها را "یکی از مولفه های امنیت ملی" به شمار آورد و با بیان اینکه عمده تجهیزات ما در جنگ نرم رسانه ها هستند، گفت: محتوای رسانه ها باید به گونه ای باشد تا بتوانیم در این جبهه موفق شویم.


یدالله جوانی رئیس اداره سیاسی سپاه پاسداران، در جریان بازدید از  هفدهمین جشنواره بین المللی مطبوعات و رسانه ها، در خصوص جایگاه رسانه ها در مقابله با جنگ نرم دشمنان گفت: جنگ نرم جنگی است که در بستر اجتماع و در عرصه فرهنگ انجام می گیرد.


وی با بیان اینکه عمده تجهیزات ما در جنگ نرم رسانه ها هستند، گفت: البته محتوای رسانه ها نیز باید متحوایی سازنده و مثبت باشد تا بتوانیم در این جبهه نیز موفق شویم.


وی با اشاره به اینکه امروز رسانه ها به دلیل جهت دهی افکار عمومی با امنیت ملی ما هم گره خورده اند، گفت: دشمن در جنگ نرم به دنبال تغییر در باورها، اعتقادات و ارزش های مردم است که اگر رسانه ها به هوش باشند و به موقع وارد صحنه شوند می توانند در برابر آن موفق شوند و جلوی شبهاتی که می تواند به افکار عمومی ما خدشه وارد کند و یا آنها را در مسیر ناصحیحی قرار دهد بگیرند.


وی مهمترین کار رسانه را بصیرت افزایی دانست و افزود: امروز نظام سلطه با همه توانمندی ها و امکاناتی که در اختیار داشته وارد میدان شده است و اذعان می کند که با مانع سختی به نام انقلاب اسلامی مواجه شده است پس دشمن می خواهد این مانع را از سر راه خود بردارد که ما در این زمینه به وسیله رسانه ها همه کشور را علیه این جنگ نرم دشمن بسیج کنیم.


جوانی خاطر نشان کرد البته از سویی دیگر دشمن هم اکنون در جنگ نرم انفعالی و تدافعی عمل می کند و این به سبب آن است که انقلاب اسلامی ما یک جنگ نرم علیه لیبرالیسم حاکم بر جهان بود و هم اکنون توفیقات بسیار خوبی را از جمله افزایش اسلام گرایی در جهان را به دست آورده است.


رئیس اداره سیاسی سپاه گفت: گرایش مردم در مغرب زمین به اسلام نیز نشان دهنده موفقیت انقلاب اسلامی بوده است.


وی در ادامه در رابطه با حمایت دولت از رسانه ها در مواجهه با جنگ نرم گفت: خوشبختانه روند حمایت دولت از رسانه ها تا کنون روندی رو به رشد بوده است زیرا اگر رسانه های امروز را با رسانه های سالها قبل مقایسه کنیم خواهیم دید که سطح کمی و کیفی این رسانه ها افزایش پیدا کرده است و این موضوع نشان دهنده حمایت هایی است که در سیستم نسبت به رسانه ها وجود دارد.


جوانی در عین حال تصریح کرد: البته به نظر می رسد که باید رسانه ها سطح خواسته ها و مطالبات خود را از دولت بالا ببرند چرا که باید کشور را علیه جنگ نرم دشمن بسیج کرد.


رئیس اداره سیاسی سپاه در ادامه با یادآوری بخشی از سخنان رهبری در سال گذشته که گفت امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم است، گفت: از وقتی که رهبری چنین نظری دارد، یعنی باید همه امکانات خود را علیه جنگ نرم دشمن در کشور بسیج کنیم.


وی با تاکید مجدد بر لزوم حمایت دولت از رسانه ها عنوان کرد: در حقیقت ما با موفق شدن در جنگ نرم می توانیم از هویت و امنیت ملی کشور خود دفاع کنیم چرا که جنگ نرم با حیات و ممات یک کشور سروکار دارد و نباید ساده انگارانه از کنار آن گذشت.


این مقام ارشد سپاه، چندی پیش با تأكید بر اینكه نبرد در زمان كنونی دشوارتر جنگ تحمیلی است، مدعی شده بود "در گذشته جبهه دشمنان مقابل ما كاملاً آشكار و مشخص بود؛ اما امروز دشمنان جنگ نرمی را كه از تمام دوران ها پیچیده تر است به راه انداخته اند.


 


رامين هدايتي
جرس: آنقدر خلوت و آرام بود که گویی اینجا نمایشگاه گل و گیاه یا نمایشگاهی تخصصی است که هر کسی وارد آن نمی شود. وارد سالن که شدیم با غرفه بزرگ رسانه های چین رو به رو می شدیم که تصویری از محمود احمدی نژاد را در حال دست دادن با نخست وزیر چین در کنار غرفه قرار داده بودند.

 

پس از آن غرفه رسانه های روسی و سپس رسانه های چند کشور حاشیه خلیج فارس و بعد هم رسانه های تخصصی.

 

می رویم و می رویم و غرفه سایت ها و مجلاتی که تا به حال ندیده ایم را هم پشت سر می گذاریم تا غرفه چند روزنامه داخلی هم به چشم می خورد. روزنامه ایران تقریبا بزرگترین غرفه رسانه های داخلی را دارد و بعد از آن نیز غرفه رسانه های توانا وابسته به خبرگزاری فارس، روزنامه اطلاعات و... به چشم می آیند.

 

این بار بر خلاف سال گذشته که نمایشگاه مملو از جمعیت بود و جلوی برخی غرفه ها نیز به محلی برای بحث و جدل درباره تقلب در انتخایات تبدیل شده بود، هیچ خبری نبود و غرفه داران هم مشغول صحبت با هم بودند.

 

توقیف برخی روزنامه ها در طول همین یک سال گذشته و ندادن غرفه به برخی رسانه ها همچون چلچراغ و...، همچنین اختصاص غرفه برخی رسانه ها در محلی دور از دید و قهر بعضی رسانه های مطرح به این خاطر، خاک مرگ بر نمایشگاه مطبوعات امسال پاشیده بود و هیچ خبری از رفت و آمدها و شلوغی نمایشگاه های مطبوعات سال های گذشته نبود.

 

امسال وزارت ارشاد به برخی سایت های خبری غرفه برای حضور در نمایشگاه نداد و خبری از برخی خبرگزاری ها همچون ایلنا نیز نبود؛ خبرگزاری فارس هم در اعتراض به جای بد غرفه ای که به آن اختصاص یافته بود، فرزندش توانا، را به نمایشگاه فرستاده بود. ارائه غرفه های اصلی به رسانه های خارجی و محجور ماندن رسانه های داخلی در نمایشگاه مطبوعات دلیل اصلی اعتراض و حاضر نشدن برخی رسانه ها در این نمایشگاه بود.

البته نظر وزیر ارشاد مخالف این بود به طوریکه در مراسم اختتامیه جشنواره، به آنچه که حضور پرشور تمام نشريات، مجلات، خبرگزاري‌ها، پايگاه‌هاي اطلاع‌رساني در اين جشنواره می خواند اشاره کرد و گفت که امسال براي نخستين بار 2 هزار و 400 نشريه، مجله و پايگاه‌هاي مختلف اينترنتي در هفدهمين جشنواره و نمايشگاه مطبوعات حضور داشتند.

 

 غرفه هایی! برای وهن و هتک

 

در سرتاسر نمایشگاه چیز جذابی به چشم نمی خورد. غرفه هایی که به شیوه های نخ نما به وهن و هتک جریانات و چهره های شاخص یکسال اخیر می پردازند.

 

در گوشه ای از آن غرفه ای برای جمع آوری امضا به منظور خلع لباس کروبی بود! در این غرفه که متعلق به سایتی به نام پنهان نیوز بود از حاضران خواسته می شد که هر سئوالی دارند از "شیخ مهدی کروبی" بپرسند و می گفتند که این سئوال ها به طور آن لاین در سایت قرار می گیرد؛ البته بعد از مشاهده سایت متوجه شدیم که حقیقت غیر ازین بود که گفته بودند و سوالهایی همچون سوالهای من جایی در آنجا نداشت. از ابتدای راه اندازی نمایشگاه  نیز تنها تعدادی محدود از کروبی سئوال کرده بودند که سئوال ها در مانیتور کامپیوتری که به این منظور تعبیه شده بود، قابل مشاهده بود. یکی پرسیده بود، با خون شهدا چه می کنید؟! دیگری پرسیده بود با آبروی نظام چه می کنید؟! بعضی ها هم غرفه را به سخره گرفته بودند. در قسمت دیگر این غرفه هم برای خلع لباس حجت الاسلام کروبی امضا جمع می شد.

 

از پسر جوانی که در این غرفه بود پرسیدیم، وقتی آقای کروبی را خلع لباس کردید یا سئوال هایتان تمام شد، بعد چه می کنید؟! می گوید، می رویم سراغ نفر بعدی!

 

درباره نفر بعدی هم می گوید: فعلا مشخص نیست، شما حالا برای خلع لباس امضا کنید تا بعد!

 غرفه ای دیگر نیز در این میان جلب نظر می کند. غرفه ای که در آن به فعالان دانشجویی و دربند توهین شده است. در این غرفه که متعلق به یک سایت ناشناخته است، درباره آنچه فتنه خوانده توضیحاتی داده و کنار تصویری از  ندا آقاسلطان نوشته است، آرش حجازی طراح قتل ندا آقاسلطان با همدستی حمید پناهی، استاد موسیقی ندا با حمایت انگلیس، ندا آقا سلطان را به قتل رساندند. در ادامه نیز  تصاویری از مجید توکلی با چادر انداخته شده و نوشته شده، جغدی که کلاغ شد. همچنین تصاویری از دیگر فعالان دانشجویی و افرادی که در حمایت از توکلی تصاویری با چادر و روسری از خود انداخته بودند، به نمایش گذاشته شده بود.

 

"خانم حجاب" در نمایشگاه

 

نکته دیگر اما حضور "خانم حجاب" در نمایشگاه بود. وقتی قصد خروج از نمایشگاه را داشتیم متوجه شدیم که چند خانم چادری به خانمهایی که بدحجاب می دانند تذکر می دهند و به بعضی می گویند مقنعه را بیاور جلو یا آستتینت را بده پایین!  خانم های حجاب به هیچ دختر بدحجابی اجازه ورود به نمایشگاه را نمی دادند مگر اینکه حجابش را درست کند.

 

معرفی احمدی نژاد به عنوان پاسخگوترین مسئول

 

نکته جالب دیگری نیز در اختتامیه نمایشگاه رخ داد؛ در این مراسم که در تالار وحدت با حضور محمود احمدی نژاد و وزیر ارشادش برگزار شد، طبق نظرسنجی اعلام شده، خبرگزاری فارس به عنوان غرفه برتر از نظر مراعات حجاب معرفی شد.

 

همچنين طبق اين نظرسنجي، احمدی نژاد به عنوان پاسخگوترين مسئول و تيتر "غديرقم" روزنامه وطن امروز به مناسبت سفر رهبری به قم، به عنوان تيتر برگزيده انتخاب شدند.

 

وزیر ارشاد در این مراسم عنوان کرد: آنچه كه امروز در عرصه رسانه‌اي كشور داريم همه مديون امام (ره) است، چرا كه بيش از انقلاب تمام نشريات كشور تنها چند ده نشريه بود اما امروز بيش از سه هزار نشريه در سراسر كشور فعال هستند.


 


مقصود فراستخواه
   

الهیات پروتستان ؛ در بحران / از «لوتر» تا «بارت» / نقدی بر اصلاح دینی  والهیات اصلاح طلبانه

 

در این نوشته چند فرض در باب اصلاح دینی  والهیات اصلاح طلبانه بیان شده است:

 

 

فرض نخست ؛  پروتستانتیسم «ژانر جهانی» نیست

 

«پروژه اصلاح دین» در دنیای مسیحیت غرب ، تا حد زیادی منحصر به فرد است ودر تعمیم آن به عنوان یک «ژانر جهانشمول از اصلاحات دینی» لازم است  احتیاطات منطقی بیشتری بشود. خصوصیت «نقد پذیری درون دینی» در دنیای مسیحیت از موقعیت وشرایط خاص و پویایی های درونی جوامع غربی نشأت می گرفت و شاید چندان هم  قابل تعمیم به جوامع  دیگر نباشد. چند عامل به این  خصوصیت «نقد پذیری درون دینی»  کمک کرد:1.ویژگیهای خاص زمینه ای و جامعه شناختی ،2.پویایی های معرفت شناختی ، 3.امانیسم، 4. تحولات رسانه  ای ناشی از تکنولوژی و 5. ویژگیهای تاریخی مسیحیت به لحاظ دین شناسی تطبیقی.

 

 

فرض دوم؛ اصلاح دین به صورت  یک ایدئولوژی تمام قابل توضیح نیست

 

 

اصلاح دین  فقط از جنس «امکانات خیر» نبود  و  محدودیت ها ومعرض ها وافت وخیزها و آزمون وخطاهایی  داشت.

 

الف.امکانات پروتستانتیسم

 

 

نقد درون دینی در عالم مسیحیت پس از دورۀ رنسانس، بالقوه حاوی چهار رهیافت جدید برای غربیها  بود:

1. رهیافت نخست جابه جایی حجّیت از «رجال دین» به «متن دینی» بود  که  می توانست متن را از محدوده سلسله مراتب رسمی دینی به بیرون و جامعه  بیاوردو  زمینه ای را  برای «نقد درون دینی» ِ اقتدار دین نهادیِ سازمان یافته فراهم بکند وبه نیروهای دموکراسی و ضد تمامی خواهی  وضد اقتدارگرایی یاری برساند.

2. رهیافت دوم ، «خود کشیشی» مسیحیان بود  که  ظرفیتی  برای  فردگرایی  وتمام آزادی های فردی ناشی از آن  به وجود می آورد.

3. رهیافت سوم ، این آموزۀ لوتری  بود که «رحمت الهی برای بشر» نه به خاطر انجام اعمال وشعائر دینی بلکه تنها به خاطر ایمان  وجود دارد. این تا حدی می توانست اسباب گذر از «مناسک گرایی صوری وبیروح متشرعانه»  به «ایمان گرایی از سر امید به رحمت الهی» را تسهیل بکند.

4. سرانجام رهیافت چهارم ، گسست تاریخی میان «مسیح» و «سازمان رسمی وتاریخی ِ دین» بود. با پولس مقدس ، مسیحیت تا حد زیادی «مسیح - بنیاد » ومسیح پرستانه  شده بود. اما عوامل تاریخی بعدی ، مطلق های دیگری مانند کلیسا وسلسله مراتب اقتدارهای روحانی را نیز به آن افزودند. اکنون پروتستانتیسم به نقد درون دینی ِ بخشی از این مطلق های برساخته شدۀ بعدی اهتمام می کرد ومی کوشید حداقل فقط مسیح را درمرکز الهیات نگه دارد. یک نتیجه می توانست این باشد که کلمۀ خدا در عالم مسیحی فقط مسیح است ونه هیچ سازمان ، نهاد ، قدرت  و مدعای دیگر. این نیز در کنار سه رهیافت دینی  دیگر مستعد  بسط یک سنت الهیاتی لیبرالی  بود. کارل بارت با استناد به این آموزۀ پروتستانی بود که در مقابل حزب شبه دینی نازی ایستادگی کرد.

 

 

ب.معارض ومخاطرات  پروتستانتیسم

 

 

پروتستانتیسم با خود تعارضات مذهبی و فرقه ای تازه  ونیز  دور جدیدی از محافظه کاری  را به وجود آورد. تسلط پروتستانها بر بعضی شهر های اروپا به صورت کنترل عقاید و اعمال مذهبی و اصرار بر «یکسان سازی فرهنگی » در قرن 16 و مخالفت با دانشمندان وادیبان وهنرمندان ، چیزی از سلطۀ سنتی وقرون وسطایی کلیسای کاتولیک کم نداشت. در اواخر قرن 16 و سپس قرن هفده در اروپا  ،  نخبگان پروتستان  می کوشیدند در عکس العمل انفعالی نسبت به عقل گرایی و میل شهروندان جدید به تفاسیر دلبخواهی از متن ،  مقررات عقیدتی  تعریف شده ای را برای مسیحیان تنظیم واعمال بکنند. نمونه دیگر  بنیاد گرایی مبتنی بر «تحت اللفظ گرایی» پروتستانی در اوایل قرن بیست در آمریکا و  مخالفت های شدید با آموزش نظریات داروین در مدارس تحت نفوذ مذهب بود . هیچ یک از این ها نتوانستند فرایند آزاد سازی و دموکراسی را در غرب  متوقف بکنند و از بین ببرند.

 

 

فرض سوم ؛ «پروتستانتیسم اول» از نقد پیشرو ِ«عقل مدرن» بازماند.

 

 

 عنصر مدافعه گری ، کلام های مذهبی را  معمولا بحث انگیز می سازد. اینها به جای پی جویی آزاد حقیقت، می خواهند در دفاع از «حقایق پیشین» استدلال  بورزند و به اصطلاح ، حجت را بر مخالفان تمام بکنند. مدافعه گری کلام سنتی کاتولیکی، ناسازگار با تغییرات وتحولات عقلی وانسانی و واگرایانه بود . اما  مدافعه جویی  جدید پروتستانی از این سوی بام افتاد و آن سازگاری انفعالی  با تحولات جاری غرب بود. این ویژگی ،«پروتستانتیسم اول» را تا حد یک کاتالیست تنزل دادو سبب شد که نتواند نقد پیشروی از عقل مدرن به دست دهد . پروتستانتیسم بهتر بود حرف حساب خودش را بگوید و نه اینکه فقط رضایت دیگران را  دنبال بکند . این کار  ، او  را  در گردونۀ  جلب نظر مساعد نیروهای بورژوازی قرار می داد و پروتستانتیسم را به ابواب جمعی  «نظام  سرمایه داری» بدل می ساخت.  حیات دینی  و ایمان  یکسره در معرض این قرار گرفت که به  دنیویت  تقلیل داده شود.

 فرایند تکوین عقل خود بنیاد بشر، بنابر شواهد موجود از ظرفیت­های معرفتی و فنی و اجتماعی بسیاری برای پیشرفت، ترقی، توسعه، آزادی و تعالی آدمی برخوردار بود،  اما یکسره رهایی بخش نبود بلکه می رفت تا انسان مدرن را در معارض تازه­ای قرار بدهد  و مشکلات و مخاطراتی دیگر به بار بیاورد . انتظار می رفت که اصلاح دینی به این امر توجه داشته باشد، به عبارت دیگر  از ظرفیتهای عقل مدرن بهره بگیرد ولی به نوبۀ خود ، آگاهی ها و بصیرتها و توجهاتی مهم به محیط مدرنیته بیفزاید.

 

 

فرض چهارم؛ «پروتستانتیسم دوم» :طرح  دیر هنگام  ناتمام

 

 

  الهیات پروتستان تنها دو سه قرن با تأخیر به صرافت افتاد که در همرکابی با  پروژه های فلسفی مدرن،  خود اندیشی و تأمل بکند (این را می توان پروتستانتیسم دوم  نام نهاد) ولی تأملات نیز چندان به نقطۀ رضایتبخشی نرسیده و در بهترین حالت ، طرح ناتمامی است. «کارل بارت»  شاهد  برجسته ای برای تناقضنماهای الهیات پروتستانی است که دیر هنگام به تأمل در کار وبار خود با عقل مدرن نشسته بود. اما نقد عقل مدرن به این سادگی نبود و  ممکن است انسان را در معرض غلتیدن مجدد به جزمیات پیشامدرن قرار بدهد و الهیات بارت با  این مشکل دست به گریبان شد .

الهیات بارت، الهیات کلمه بود. از بالا  و از خدا بود ونه از پایین وانسان. به تجربۀ شخصی بشر تحویل نمی شد ، عامل کمکی برای «رویکرد اخلاقی انسان» نبود. خودش مستقل بود. الهیاتی بود که اصرار می کرد به روان شناسی انسانی ارجاع نشود، یزدان شناسی بود که نمی خواست به انسان شناسی برگردد. در آن،  تأکید وتمرکز اصلی  بر فعل و قول خدا بود ؛ خدایی به کلی دیگر .

تمام سخن بارت به انسان عصر مدرن  بحران زده این است که بیش از این لاف نزن  ، گوش به « کلام خدا» بسپار  و چشم به بالا بدوز. اما همچنان این پرسش از بارت به قوت خود باقی است که چگونه است این « کلام خدا» ، بی میانجی ذهن و روان واحساس وتجربۀ انسانی و مستقل از شرایط بشری به سراغ آدمی می آید؟! اینجاست که نقد جدی «بونهافر» بر «کارل بارت» به میان می آید.

 بونهافر که شگفتا او نیز  الهیدان لوتری بود  و او هم در برابر نازیها تا حد اعدام مقاومت کرد ، الهیات بارت  را به عنوان «عینیتگرایی و پوزیتیویسم وحی» مورد نقد قرار داد. این قول بارت که ما هیچ در میانه نیستیم و وحی بر ما انکشاف می یابد واز این طریق خداوند بر ما حکم می راند ، ادعای عینیت گرایانه  ومطلق گرایانه  وناب گرایانۀ بسیار سخت و بزرگی است و بیّناتی لازم دارد . چنین بود که سر وکار «بارت متأخر» همان طور که در اثر خود با عنوان  «عقاید قطعی کلیسا» شرح کرده است، با جزمیات سنتی   افتاد و این،  مشکلات «راست دینی جدید» بود.

 

 منبع: ماهنامۀ علوم انسانی  "مهرنامه"

 

 

 


 


معرفی ۶۵ بدهکار بانکی برای تعیین تکلیف
جرس: بانک مرکزی ایران، آئین نامه جدید "تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط با بانکها"، که اخیرا توسط شورای پول و اعتبار تصویب شده را، به سیستم بانکی کشور ابلاغ کرد که براساس آن، بانکها موظف شدند اطلاعات مربوط به جزئیات این گونه تسهیلات و تعهدات را به‌صورت مجزا افشا کنند.


به گزارش مهر، شورای پول و اعتبار در جلسه اخیر خود، به منظور حفظ سلامت نظام بانکی کشور، پیشگیری از تبدیل مؤسسه اعتباری به منبع تأمین مالی ترجیحی برای اشخاص مرتبط با آن و به تبع آن کاهش مخاطرات ناشی از اعطای تسهیلات و تعهدات به اشخاص مرتبط با مؤسسه اعتباری، آئین نامه را به عنوان یکهزار و یکصد و هجدهمین مصوبه از تصویب گذراند، که بلافاصله در پی آن، بانک مرکزی روز دوشنبه دهم آبان ماه، به بانکهای دولتی، خصوصی، پست بانک و موسعه اعتباری توسعه ابلاغ کرد.


در این ابلاغیه آمده است: براساس این مصوبه، آئین نامه تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط شش ماه پس از تاریخ ابلاغ لازم‌الاجراست. برهمین اساس، آئین نامه مورخ ٢۵ بهمن ماه ٨٢ شورای پول و اعتبار در این خصوص، پس از شش ماه از تاریخ ابلاغ بخشنامه جدید، باطل و "کان لم یکن" می‌شود.


بر اساس این گزارش، در ماده هشت (افشاء) و نهم (مجازات ها) در آئین نامه دوازده ماده ایِ "تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط" آمده است :
ماده ٨- افشاء: ... موسسه اعتباری موظف است در یادداشتهای صورت های مالی خود، اطلاعات مربوط به جزئیات تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط را به صورت یک بند مجزا، افشاء نماید.


ماده ٩- مجازات:
...موسسات اعتباری موظف به رعایت کامل این آئین نامه هستند. هیئت انتظامی بانکها به پیشنهاد بانک مرکزی می تواند موسسات اعتباری را که از اجرای کامل این آئین نامه خودداری کرده یا نسبت به ارسال اطلاعات ناقص یا اشتباه اقدام کرده باشند، برحسب میزان و یا اصرار بر ادامه تخلف، به طور موقت یا دائم از انجام بعضی امور منع کند.


گفتنی است منظور از "بستگان" در این آئین نامه، مشتمل بر پدر، مادر، همسر، فرزند، افراد تحت تکفل، خواهر و برادر است.


 همزمان جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، شامگاه دوشنبه دهم آبان ماه، به ریاست معاون اول رئیس دولت تشکیل و در این جلسه اعلام شد ۶۵ نفر از بدهکاران بدحساب بانکی برای تعیین تکلیف به مسئولین ذیربط معرفی شده اند.


به گزارش مهر، در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی همچنین گزارشی از روند پیگیری‌های ستاد در خصوص تعیین تکلیف بدهکاران بدحساب و مبارزه با زمین خواری ارائه و اعلام شد که با معرفی ۶۵ نفر از بدهکاران بدحساب به مسئولین ذیربط، برخی از این افراد برای ساماندهی به حساب‌های خود به بانک‌ها مراجعه کرده اند که در مجموع کاهش معوقات بانکی را به دنبال داشته است.


لازم به یادآوری است یک عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی چندی پیش گفته بود "معوقات بانکی کشور ۵۰ هزار میلیارد تومان می باشد و ۸۴ نفر در کشور ۸ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی را در اختیار دارند."
به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد، عزت‌الله یوسفیان با بیان اینکه ۶ هزار میلیارد تومان از معوقات بانکی در اختیار ۴۳ نفر در کشور است، اظهار داشته بود: از میزان معوقات بانکی کشور ۲ هزار میلیارد تومان نیز در اختیار ۴۱ نفر قرار دارد. در بررسی معوقات بانکی نیز مشخص شد بسیاری از این افراد، با همکاری مسئولان و کارمندان بانک‌ها وثیقه‌ها را به قیمت‌های غیرواقعی ارزش‌گذاری کرده‌اند.


همزمان، خباز، مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس نیز تاکید داشت "عدم پرداخت معوقات بانکی توسط دستگاه‌های دولتی و همچنین بدهی‌های دانه‌درشت‌های بخش خصوصی وضعیت نامناسبی را برای بانک‌ها رقم زده است، زیرا مطالبات بانک‌ها از این بدهکاران ارقام بالای ۱۰۰ میلیارد تومانی را تشکیل می‌دهد که در واقع باید گفت پرونده یک بدهکار دانه‌درشت به اندازه یک میلیون پرونده بدهکار خرد است و رسیدگی به چنین پرونده‌هایی سخت است.


الیاس نادران چندی پیش گفته بود از زمان روی کار آمدن محمدرضا رحیمی (معاون اول و سخنگوی دولت) در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، معوقات بانکی افزایش پیداکرده است.



 


آذر اهورائی

 

بنا به اخبار واصله گویا ماموران وزارت اطلاعات ایران اکنون زندانیان امضاء کننده نامه مشترک مبنی بر لزوم تشکیل کمیته حقیقت یاب برای بررسی نتایج انتخابات ایران و حوادث پس از آن به سیاق کمیته حقیقت یاب پیشنهادی احمدی نژاد  در سازمان ملل برای بررسی عوامل دخیل در ایجاد حادثه یازده سپتامبر را زیر فشار شدید گذاشته اند تا آنها محتوای این نامه را تکذیب کنند.

 

این در حالی است که بنا به اعتراف وزیر اطلاعات ایران انتخابات نهم و دهم بنا به هدایت و برنامه ریزی مقام رهبری طوری طراحی و اجرا شده که آقای احمدی نژاد رای بیاورد و اصلاح طلبان از صحنه رقابت حذف شوند. بنا به این اعتراف صریح و آشکار حقیقت کاملا  شفاف و روشن است و دیگر به تشکیل کمیته حقیقت یاب نیازی نیست و زندانیان امضاء کننده نامه مذکور می توانند با خیال راحت و بدون عذاب وجدان حرف خود را پس بگیرند و بگویند که این نامه را آنها نوشته اند اما با وجود این اعتراف صریح دیگر به تشکیل کمیته حقیقت یاب نیازی نیست و مسئله منتفی است.

 

 مسئله از اول هم برای مردم ما کاملا روشن بود و همه می دانستند که قرار است انتخابات به خواست رهبری مهندسی شود و مردم با علم و یقین به این موضوع و برای خنثی سازی همین توطئه از پیش طراحی شده در انتخابات حضور انبوه و حماسی 40 میلیونی یافتند و آرای 26 میلیونی سبز خود را به نام میر حسین موسوی در صندوقهای رای ریختند.

 

آنها باورشان بر این بود که حضور انبوه و میلیونی آنها جلوی اجرای توطئه حاکمیت و منویات رهبر برای تقلب در آرا را مانند انتخابات های دوره هفتم و هشتم خواهد گرفت و هرگز باورشان نمی شد که این نظام وقاحت  را به حدی برساند که به خود اجازه جابجائی آرای سیزده میلیونی و 26 میلونی را بدهد.

 

اما شد آنچه که نباید بشود. این نظام و رهبر آن علیرغم تصور مردم و اصلاح طلبان اجازه این خیانت بزرگ و باور نکردنی را در جلوی چشم مردم به خود دادند و مردم را در بهت و حیرت فرو بردند. مردم شنیده بودند که مرغ دزد عاقبت شتر دزد می شود اما هرگز این را به چشم خود ندیده بودند و هرگز باورشان نمی شد نظامی که خود بر سر کار آورده و برای حفظ و بقای آن رنجها کشیده و خونها داده اند؛ روزی مرتکب چنین جنایت و جفائی درحق آنها شود. 

 

آنها سرقت آرای مردم تهران در انتخابات دوره ششم مجلس و تقلب شورای نگهبان در ابطال نزدیک به یک میلیون رای برای جایگزینی حداد عادل بجای علیرضا رجائی و بی اعتنائی دادگاه به شکایت مصطفی تاجزاده بر علیه جنتی در این مورد را به چشم دیده بودند.

 

آنها فریب مردم و خرید آرا و دخالت نهادهای نظامی و دولتی و امامان جمعه و جماعت به نفع کاندیدای مورد نظر رهبر و هزینه کردن اموال شهرداری تهران و اموال بیت المال  در انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم به نفع احمدی نژاد و برای تخریب شخصیت کاندیدای رقیب را دیده بودند.

 

آنها تکرار این جریانات در انتخابات دوره دهم و جریان خرید رای در شب انتخابات با پرداخت سود سهام عدالت و توزیع گونی سیب زمینی در شهرها و روستاها و ارسال چک پول برای کسانی که در جریان سفرهای استانی برای رئیس دولت نامه فرستاده بودند ؛ همه و همه را به گوش شنیده و به چشم دیده بودند.

 

آنها از زبان رهبر نظام این دروغ آشکار را در نماز جمعه شنیده بودند که گفت من یک رای بیشتر ندارم و هیچ کس هم به جز من و خواجه حافظ شیرازی از آن خبر ندارد و اشارت او با زبان بی زبانی به احمدی نژاد و حمایتهای علنی و بیدریغ او از دولت برکشیده وی در طول چهارسال دوران ریاست جمهوری او و این کلام او خطاب به هیئت دولت که شما برای ماندن در مسند قدرت در چهارسال آینده برنامه ریزی کنید را شنیده بودند.

 

اما آنها علیرغم دیدن همه این نشانه های آشکار دال بر خیانت و توطئه حاکمیت و اراده رهبر نظام برای مهندسی انتخابات ؛ به صحنه آمده بودند تا حماسه دوم خرداد دیگری را علیرغم خواست وی دوباره تکرار کرده و به او ثابت کنند که اراده ملت بالاتر از خواست حاکم جبار است و وقتی ملتی بخواهد که خواست و اراده خود را اعمال کند ؛ هیچ قدرتی نمی تواند مانع تحقق خواست او شود و لاجرم باید همه به رای و خواست او احترام بگذارند و تسلیم امر او شوند.

 

اما در مقابل رهبر متکبر و مستکبر و جبار و مستبد نظام خواست که به ملت حالی کند که خواست و اراده من برتر و بالاتر و اولیتر از خواست و اراده شماست و میلیونها رای شما در برابر یک رای من هیچ ارزشی ندارد. او در نماز جمعه 29 خرداد به ملت معترض به نتیجه انتخابات اعلام جنگ داد و گفت که هرکس نتایج انتخابات را قبول نکند دشمن نظام است و ریختن خونش مباح و گناهش بر گردن سران معترضین است.

 

و این چنین بود که رهبر نظام خود را آشکارا در برابر ملت قرار داد و شکاف بین ملت و حاکمیت آغاز شد؛ شکافی که روز بروز عمیق وعمیق تر می شود و این مبارزه تا تحقق خواست همچنان ادامه خواهد داشت.

 

حقیقت برای ملت فهیم ایران و همه مردم اهل نظر و بصیرت دنیا چون روز روشن و آشکار است و هیچ شک و شبهه ائی در این زمینه وجود ندارد و برای آنان که چشمان خود را بر روی حق و حقیقت بسته اند و نمی خواهند و منافع آنها ایجاب نمی کند که حقیقت را بدانند و به آن اعتراف کنند آوردن هر دلیل و حجتی بیفایده است و جز بر لجاجت و انکار و عناد آنها نخواهد افزود. حقیقتی که قبلا  در اظهارات سردار مشفق و اکنون در اعترافات وزیر اطلاعات نظام به صراحت و روشنی بر آن صحه گذاشته شده و دیگر برای کشف حقیقت به هیچ کمیته حقیقت یابی نیاز نیست.

 

فقط می ماند تشکیل کمیته حقیقت یاب پیشنهادی آقای احمدی نژاد درسازمان ملل برای کشف این حقیقت که حادثه یازده سپتامبر واقعا کار چه کسی بوده است؛ ایران یا امریکا ؟ و اینکه چه کسی و برای رسیدن به چه منظور و مقصودی در حال حاضر برای طالبان و القاعده کمک تسلیحاتی و لجستیکی و برای رئیس جمهوری افغانستان کیسه های مملو از دلار می فرستد؟ برای باز سازی افغانستان و یا به هم ریختن اوضاع آنجا ؟ و حساب کشی مجالس ایران و افغانستان از آقایان کرزای و احمدی نژآد برای تعیین مبلغ پولهای واریزی و مجوز قانونی آن و ارائه اسناد مالی هزینه شدن آنها.           

 

  *نظرات وارده در یادداشت ها لزوما دیدگاه جرس نیست.


 


در پاسخ به درخواست یک نهاد حقوق بشری

جرس: بنا به گزارش برخی منابع خبری، شرکت سوئیسی ای.جی.ال در پاسخ به نامه یک نهاد حقوق بشری در آن کشور، از چشم‌پوشی موقت خود از قرارداد گازی با ایران خبر داده است.


به گزارش آینده به‌نقل از خبرگزاری‌ها، شرکت سوئیسی ای.جی.ال در پاسخ به نامه یک نهاد حقوق بشری در این کشور، از چشم‌پوشی موقت خود از قرارداد گازی با ایران خبر داده است و اوضاع سیاسی ایران از جمله دلایلی است که این شرکت بزرگ سوئیسی در انصراف خود از خرید گاز ایران ذکر کرده است.


شرکت ای.جی.ال دو سال پیش قرارداد ۲۵ ساله‌ای را با شرکت ملی صادرات گاز ایران بست که بر پایه این قرارداد ایران متعهد شده بود سالانه ۵.۵ میلیارد متر مکعب گاز از طریق لوله ترانس آدریاتیک که به آن خط لوله «آدریا» هم می‌گویند راهی اروپا کند.


این خطوط گازی ۵۲۰ کیلومتر درازا دارد و طبق یک برنامه تنظیم شده، قرار است گاز کشورهای ساحلی دریای خزر را پس از عبور از ترکیه، یونان و آلبانی از طریق دریای آدریاتیک به جنوب ایتالیا برساند.

هنگام امضای قراداد شرکت ای.جی.ال با شرکت ملی صادرات گاز ایران در تهران، وزیر امور خارجی سوئیس هم حضور داشت واین قرارداد انعکاس گسترده ای در محافل بین‌المللی داشت.


هانس کارر، رئیس امور اداری شرکت سوئیسی، در پاسخ به این نامه با اشاره به نقض حقوق بشر و اوضاع سیاسی در ایران نوشته شرکت ای.جی.ال نه داد و ستدی را با ایران دنبال می‌کند و نه در ایران دفتری دارد.


علاوه‌بر این اوضاع کنونی ژئوپلتیک یا جغرافیایی سیاسی اجازه نمی‌دهد ای.جی.ال در حال حاضر از ایران گاز بخرد. در پی این تصمیم شرکت ای.جی.ال برای تأمین گاز مورد نیاز، نگاه خود را بر گاز طبیعی جمهوری آذربایجان متمرکز کرده است.


روند تحریم های فراگیر جمهوری اسلامی، طی هفته های اخیر شدت زیادی گرفته است؛ بطوریکه هفته گذشته نیز دولت پکن بدلیل توسعه روابط شرکت‌های نفتی چین با آمریکا و ورود به بخش انرژی ایالات متحده، به شرکت‌های نفتی خود دستور داده بود که از میزان همکاری‌های خود با ایران بکاهند.


همزمان منابع مطلع در صنعت نفت و انرژی گفته اند برخی از شرکت های اروپايی به خاطر مشکل معاملات ارزی با دولت ايران، که تحت تاثير تحريم های بين المللی قرار دارد- برای ادامه خريد نفت از ايران در سال آينده ترديد دارند.


در همین رابطه، هفته گذشته اعلام شد که فعالیت و بهره برداری از یک میدان گازی دریای شمال، که سابقه قرارداد و فعالیت آن به پیش از انقلاب ۵٧ باز می گردد، به دلیل مشارکت شرکت ملی نفت ایران، متوقف خواهد شد و شرکت توتال فرانسه و انی ایتالیا نیز تاکید کردند که به فعالیت های خود در ایران خاتمه خواهند داد.


روز دوشنبۀ گذشته، وزرای خارجۀ کشورهای اتحادیۀ اروپا، تشدید مجازات ها علیه جمهوری اسلامی را، که تابستان امسال بعد از قطعنامه شورای امنیت و تصمیم آمریکا بر تحریم فراگیر تهران تصویب کرده بودند، به طور قطعی مورد تأیید قرار داده و طرح های قانونی لازم را به تصویب رساندند.


 


واکنش به اظهارات رئیس دولت مبنی بر جایگاه مجلس

جرس: ارگان سپاه پاسداران در انتقاد از اظهارات احمدی نژاد نوشت که " تحليل سطحي  و كلمه اي و شكلي كردن " سخنان بنیانگذار جمهوری اسلامی و " دگرگون ساختن  آن برای " منافع عده اي قليل "  يك خطاي جبران ناپذير است.


در ادامه واکنش ها نسبت به ادعاهای چندی پیش محمود احمدی نژاد پیرامون "ارجح بودن دولت بر مجلس" و "در راس امور نبودن" آن، اینک ارگان سپاه پاسداران و نشریۀ وابسته به نمایندگی ولی فقیه در آن نهاد نظامی، اظهارات رئیس دولت را "تعریض" به سخنان مقامات و رهبران قبلی و فعلی نظام ذکر کرد.


به گزارش تابناک، ماهنامه *«پیام انقلاب» طی مطلبی در آخرین شماره خود، با یادآوری اظهارات رهبر فقید جمهوری اسلامی، مبنی بر اینکه "مجلس در راس امور است " خطاب به احمدی نژاد نوشت: این روش غلطی است که اگر نتوانستیم با منویات خمینی کبیر هماهنگ و هم راستا شویم به تحریف و تحلیل نادرست سخنان آن مراد شهدا دست بزنیم.


ماهنامه پیام انقلاب، به صاحب امتیازی نمایندگی ولی فقیه در سپاه، در ادامه با مطرح کردن این موضوع که "استنباطی چنین غلط و خطایی چنین آشکار برای چه صورت می گیرد؟ فقط برای آنکه سپری باشد در برابر نظارت و حساسیت های گاه به گاه مجلس اصولگرا در مقابل انحرافات دولتمردان؟ آورده است: "تحلیل سطحی و کلمه ای و شکلی از فرمایشات گهربار امام امت و آن را به نحوی دگرگون ساختن که منافع عده ای قلیل را برای چند صباحی فراهم سازد، یک خطای جبران ناپذیر است."


این نشریه در ادامه آورده است: "اگر به فرض محال گفته رئیس جمهوری درباره سخنان امام خمینی درست هم باشد - که نیست - طرح این مسائل چه سودی برای کشور دارد؟ آیا در صدر بودن دولت دلیلی می شود که دولت هر کاری که خود صلاح دانست انجام دهد و به قانون بی توجهی کند؟"


ماهنامه پیام انقلاب تاکید کرده است: "اگر دولت در صدر هم باشد حق ندارد بی قانونی کند و در برابر خواست نمایندگان، که اختیار عزل رئیس دولت را هم دارند، بایستد."


نشریه وابسته به دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه، هشدار داده است: "مرجع تحلیل و تبیین اندیشه های تابناک امام خمینی ولی فقیه زمان است ... و تا کنون ولی امر مسلمین، گفته امام امت را تفسیری این گونه نکرده اند."


نشریه پیام انقلاب تاکید کرده که اظهاراتی از قبیل سخن رئیس جمهوری در مورد مجلس، این تلقی را در جامعه سیاسی ایجاد می کند که "انگار عده ای... از امام و سلوک و منش آن عزیز آگاهی مناسبی ندارند و گویا راه مناسب خدمت کردن به ملت را از یاد برده اند".


این ماهنامه افزوده است: "این مسایل، موضوعات انحرافی است و طرح آنها نه تنها سودی برای کشور و ملت ندارد، بلکه به زیان مردم است؛ زیرا مسئولین به جای آنکه به رفع مشکلات آنان بپردازند همواره در معرکه مجادلات بی سرانجام و پر از اشتباهی غرق می شوند که گره ای از کار فروبسته کشور نمی گشاید."


خاطر نشان می شود محمود احمدی نژاد شهریور ماه امسال، قبل از عزیمت به سفر اخیر خود به نیویورک، طی مصاحبه با روزنامه دولتی ایران گفته بود که سخن آیت الله خمینی مبنی بر اینکه مجلس در راس امور است، مربوط به زمانی بوده که کشور را نخست وزیر منتخب نمایندگان اداره می کرده، اما اکنون قوه مجریه در راس قرار دارد و این سخن جایگاه و مناسبتی ندارد.


این اظهارات با واکنش شدید برخی نمایندگان مجلس روبرو شده بود؛ اما با ماجرای سفر وی به آمریکا، پیگیری و ادامه اعتراضات، به مُحاق رفت.

 

* ماهنامه پیام انقلاب، شماره ۴٠، (آبان ماه ٨٩) ص۱۱



 


جرس: مهدی کروبی در دیدار با خانواده مهدی خزعلی، خواستار پایان اعتصاب غذای این زندانی سیاسی شد. 

 

به گزارش سایت سحام، در این دیدار خانواده مهدی خزعلی به شرح مختصری از شرایط و وضعیت این زندانی سیاسی پرداختند. در این دیدار همسر مهدی خزعلی ضمن ابراز خوشحالی از حضور مهدی کروبی؛ نگرانی خود را از شرایط جسمی همسرش در پی اعتصاب غذای چند روزه،  ابراز داشت.


در این دیدار کروبی نیز ضمن توصیه به صبر و استقامت؛ در سفارشی به خانواده ایشان، از مهدی خزعلی خواست تا به اعتصاب غذای خود پایان دهد.


مهدی خزعلی از روز دوشنبه هفته گذشته در اعتراض به "بازداشت غیر قانونی" خود دست به اعتصاب غذا زده است.


روز گذشته برای اولین بار،  خانواده خزعلی  موفق به ملاقات با این زندانی سیاسی شدند.
 

در ۲۱ مهر ۱۳۸۹ خزعلی توسط پلیس امنیت تهدید و سپس برای بازجویی به اوین منتقل شده و در نهایت بازداشت شد. اتهام وی اقدام بر علیه امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی اعلام شد.

 


مهدی خزعلی در سایت شخصی خود و سخنرانی‌ها و مواضع صریح خود را در انتقاد به بی عدالتی‌های موجود در کشور ابراز داشته بود.


سال گذشته در پی انتقادهای صریح علیه دولت، پدرش نسبت به پسر اعلام برائت کرد و پسر نیز ضمن احترام به پدر، اعلام کرد که "برای ادای تکلیف نیاز به اجازه پدر نیست."

 


 


جرس: دادستان تهران بر این باور است که "ابتدای زمان تصدی سمت دادستانی تهران متاسفانه وقت عمده دادستان و پلیس معطوف به برخورد با جریان فتنه در كشور شد، اما امروزه كه خوشبختانه با تدابیر مقام معظم رهبری و نیز حضور آگاهانه مردم در صحنه، این فتنه فروكش كرده است، لازم است كه دادستانی و پلیس به وظیفه اصلی خود یعنی مهار بزه‌كاری بپردازند."


به گزارش ایسنا، عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران در نخستین جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با جرایم خاص با بیان مطلب فوق اضافه کرد:  گفت: برخورد با جرائمی كه امنیت عمومی را به خطر اندازد و باعث سلب آسایش و آرامش عمومی در حوزه اموال و نوامیس مردم می‌شود، نیازمند عزم و اراده ملی است.


دادستان تهران اظهار عقیده کرد:" امروزه مردم و متدینین جامعه ما به حق خواستار آن هستند كه خدمتگزاران آنان در دستگاه قضایی و نیز پلیس برخورد قاطعی با مجرمین جرایم مهم نظیر سرقت، موادمخدر و مسایل خلاف اخلاق عمومی داشته باشند و وظیفه ماست كه در این زمینه اقدامات لازم را به انجام برسانیم."


وی با اشاره به اینکه ناجا و در صدر آن پلیس تهران بزرگ در این زمینه اقدامات خوبی به انجام داده اند، گفت:ا "لازم است كه همكاری‌های بین قضات دادسرا و پلیس بیش از گذشته تقویت شود و برگزاری جلسات منظم ستاد پیشگیری و مبارزه با جرایم خاص در این جهت می‌تواند راهگشا باشد."


جعفری دولت آبادی "برخی جرایم مهم كه امنیت جامعه را به خطر می‌اندازد و باعث سلب آسایش و آرامش عمومی در حوزه اموال و نوامیس مردم می‌شود"، را نیازمند عزم جدی دانست و اظهار کرد:"لازم است كه از همه ظرفیت‌های كشور برای مقابله با آن استفاده شود و این موضوع مختص دستگاه قضایی و پلیس نیست. هر چند كه وظیفه اصلی آنها به شمار می‌رود."


دادستان تهران همچنین به تجربیات مشابه دیگر كشورها در مهار جرم و جنایت اشاره كرد وگفت:"لازم است كه با برنامه‌ریزی‌های دقیق و اجرای طرح های مناسب كارشناسی شده، اقدامات پلیس در زمینه تشدید مقابله با بزه‌كاران جرایم مهم تقویت شود و دادستان و قضات دادسرای تهران هم از این اقدامات حمایت می‌كنند."


جعفری از فرماندهان نیروی انتظامی تهران بزرگ خواست كه در بحث برخورد با جرایم مهم اقدامات خود را روی باندهای خلافكار متمركز كنند، زیرا در این صورت است كه خیلی از جرایم در زمینه سرقت، موادمخدر و جرایم خلاف عفت عمومی در جامعه ریشه‌كن خواهد شد.

در ادامه این نشست سردار ساجدی‌نیا، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ و جمعی از فرماندهان این نیرو نیز گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده برای تامین امنیت شهر تهران و نیز طرح‌های اجرایی برای برخورد با مجرمان حرفه‌ای ارایه كردند.


در این گزارش‌ها تاكید شد كه نیروی انتظامی تلاش می‌كند با استفاده از تمامی توان خود امنیت شهر تهران را ارتقاء بخشد و طرح‌های انجام شده به خصوص در مقابله با مجرمان حرفه‌ای و باندهای بزه‌كار از جمله اقدامات مهمی است كه تا حدود زیادی در این زمینه موفقیت آمیز بوده است و بدیهی است این موفقیت‌ها مرهون همكاری دستگاه قضایی بخصوص قضات محترم دادگاه‌ها و دادسراها می‌باشد.




 


با رد اظهارات بادامچیان

جـــرس: مدیرکل سیاسی وزارت کشور، برنامه ارسال پیش نویس قانون احزاب برای احزاب کشور با هدف نظر سنجی را رد کرد و گفت :" با توجه به اینکه پیشتر به صورت رسمی و غیر رسمی سعی کردیم از نظرات احزاب و تشکل های سیاسی در تهیه پیش نویس استفاده کنیم ، نیاز مجدد به این کار احساس نمی کنیم."


به گزارش مهر، محمود عباس زاده مشکینی در خصوص" نظرسنجی از احزاب پیش از نهایی شدن قانون احزاب " اظهار کرد: "ما پیش از تهیه پیش نویس قانون احزاب طی یک اطلاعیه رسمی از احزاب، گروه های سیاسی و حقوقی دعوت کردیم که نظرات و پیشنهادات خود را در مورد نقاط ضعف این پیش نویس در اختیار ما بگذارند که متاسفانه برخی با ما همکاری نکردند."


رئیس کمیسیون ماده ده احزاب با ابراز امیدواری نسبت به اینکه پیش نویس تا آخر ماه جاری تکمیل و به مجلس ارائه شود ، اضافه کرد:" پیش نویسی که به مرحله نهایی برسد دیگر یک سند محرمانه به حساب نمی اید و می توان آن را مانند یک سند عادی در اختیار مجلس قرار داد."


مدیرکل سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه تاکنون ما به صورت رسمی و غیر رسمی سعی کردیم از نظرات احزاب و تشکل های سیاسی در تهیه پیش نویس استفاده کنیم، گفت:"ما نیاز مجددی احساس نمی کنیم که آن را در اختیار احزاب بگذاریم ، البته ممکن است که نمایندگان مجلس احساس کنند که روی این پیش نویس باید بیشتر کار کنند ، آنجا ما دخالت نخواهیم کرد."


این در حالی است که هفته گذشته اسدالله بادامچیان در بیان برنامه‌های خود پس از انتخاب مجدد برای عضویت در کمیسیون ماده ده احزاب که روز سه‌شنبه انجام شد، اظهار داشت: از مهمترین اولویت‌های من در فعالیت جدید استفاده از تجربیات گذشته و ادامه برنامه‌های قبل است که از جمله آن تکمیل قانون احزاب پس از پایان پیش‌نویس این قانون است. بادامچیان اعلام کرده بود که بازنگری قانون احزاب در کمیسیون ماده ده در حال انجام است و پس از بازنگری و اصلاح مجدد ، این پیش نویس تا یک ماه آینده برای تمامی احزاب ارسال می شود تا نظرات خود را ارائه دهند.


 کمیسیون ماده ده احزاب فروردین ماه امسال ، با صدور دستور توقف کلیه فعالیت های سیاسی جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب را صادر و با ارسال نامه ای به دادسرای عمومی و انقلاب تهران، خواستار صدور حکم قضایی برای انحلال آن دو تشکل جنبش سبز شد.



 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به jaras-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به jaras@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته