-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ آبان ۱۱, سه‌شنبه

Latest News from Iran Green Voice for 11/02/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



ندای سبز آزادی: یک عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، با تکذیب خبر دروغین روزنامه رسالت درباره این تشکل روحانی اصلاح طلب، تصریح کرد: “دشمن نظام و فتنه گر کسانی هستند که شریعت و اخلاق اسلامی را زیر پا می گذارند. کسانی که به راحتی دروغ می گویند و مخالف خود را مخالف دین و نظام به حساب می آورند و به این هم قناعت نکرده تصویری خوفناک و بی منطق از رهبری نظام اسلامی ارائه می کنند.”
به گزارش کلمه، عبدالرحیم سلیمانی، عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، در یادداشتی به تکذیب خبر روزنامه مدعی اصولگرایی رسالت در خصوص تلاش این تشکل برای دیدار با رهبری پرداخت و ضمن “جعل و دروغ محض” توصیف کردن این خبر، از خبرنویسان رسالت پرسید: “فرض کنیم دروغ شما راست باشد. فرض کنیم یک تشکل روحانی که تعداد قابل توجهی از آنان زندان های قبل از انقلاب را دیده و بعد از انقلاب از همراهان و یاران حضرت امام(ره) بوده و از سوی آن بزرگوار به مناصبی در نظام اسلامی تصدی یافته اند و تشکلی که همگی اعضای آن در سطوح بالا مشغول به تدریس و تحقیق هستند، آنگونه که شما گفته اید به خطا رفته باشد و حال تقاضای ملاقات با رهبری را داشته باشد. آیا رهبری که باید محور وحدت باشد به آنان وقت ملاقات نمی دهد؟ یا صورت دیگر این است که این گروه مواضعی خاص داشته و اکنون تقاضای ملاقات با رهبری را داشته باشد تا انتقادات خود را بیان کند. آیا یک تشکل روحانی شناسنامه دار و به ثبت رسیده در مراجع قانونی نمی توانند از رهبری وقت بگیرند و سخن خود را بیان کند؟”
اشاره این استاد دانشگاه مفید قم به خبری است که سوم آبان‌ماه گذشته با تیتر “تلاش شاخه روحانی جریان فتنه برای ملاقات با رهبری” در روزنامه رسالت منتشر شد و در آن ادعا شده بود: “یک تشکل روحانی حامی فتنه سبز در قم برای ملاقات با مقام رهبری تلاش می کند. شنیده های موثق رسالت از قم حاکی است یک تشکل روحانی که طی سال های اخیر به جای فعالیت های حوزوی و دینی در عمل به بازوی جریانات افراطی اطلاحات و پس از انتخابات ریاست جمهوری به حامی جریان فتنه سبز تبدیل شده و تمام موجودیت خود را به پای جریانی ریخت که جز انزوای بیشتر دستاوردی برای این تشکل به همراه نداشت، طی یک هفته گذشته تلاش کرده با درخواست ملاقات با مقام رهبری و بهره برداری از این دیدار به بازسازی شخصیت آسیب دیده این تشکل و کم رنگ کردن تبعات منفی مسیر طی شده در دو سال اخیر خود بپردازد. اما اخبار رسیده از نا موفق بودن این تلاش ها حکایت دارد.”
اما عضو مجمع مذکور در پاسخ به رسالت، در وبلاگ شخصی خود نوشت: “واژه های «فتنه گر»، «دشمن نظام» و…امروزه در کشور ما به واژه ای کلیشه ای در ادبیات یک جریان سیاسی و مطبوعات حامی آن تبدیل شده است. این جریان سیاسی به خود اجازه می دهد که برای کسانی که همفکر او نیستند، این الفاظ را به کار برده و به دنبال آن هر ناسزایی را که خواست به آنان بگوید و هر تهمت و افترائی که خواست به آنان ببندد و هر سخن و عملی را بدون توجه به راست یا دروغ بودن آن، وشاید با علم به دروغ بودن آن، به آنان نسبت دهد. نمونه آن سخنی است که روزنامه رسالت در شماره مورخه ۳/۸/۸۹ تحت عنوان «شنیده ها و نکته ها» آورده است.”
سلیمانی همچنین خاطرنشان کرد: “در این نوشته دو خبر آمده، یکی در ابتدای آن و دیگری در انتهای آن. این دو خبر کذب محض است و نه تنها در جلسات رسمی این تشکل تصمیم بر چنین اموری نبوده بلکه مطابق تحقیقی که اینجانب انجام دادم حتی اعضای این تشکل به صورت شخصی و به عنوان شخص خود این امور را انجام نداده اند. بنابراین، هرچند روزنامه فوق مدعی است که منبع او موثق است اما این اخبار دروغ محض است و البته نمی توانم بگویم که منبع موثق روزنامه به شنودها دسترسی داشته چرا که این سخن از اساس جعل و دروغ سازی است.”
وی تصریح کرد: “این تشکل مشی و روش و منش یک جریان را، که روزنامه رسالت حامی آن و دست اندرکاران آن جزو آن هستند، نمی پسندد و مطابق تعالیم دین مبین اسلام نمی داند و عملکرد و سخنان آنان را به سود دین و ملت و مملکت نمی داند. و البته گویا دست اندرکاران آن روزنامه، خود را دین مجسم می دانند و بنابراین اعمال و رفتار خود را معیار سنجش دیانت دیگران به حساب می آورند و هر کس با این سنجه جور نیاید از دین و دیانت دست برداشته است. به هر حال سخن این تشکل این است که ما در راه دین تلاش می کنیم، اما اعمال و سخنان شما را مطابق دین نمی دانیم.”
این استاد دانشگاه مفید قم همچنین در پایان یادداشت خود، اظهار داشت: “به گمان من دشمن نظام و فتنه گر کسانی هستند که شریعت و اخلاق اسلامی را زیر پا می گذارند. کسانی که به راحتی دروغ می گویند و مخالف خود را مخالف دین و نظام به حساب می آورند و به این هم قناعت نکرده تصویری خوفناک و بی منطق از رهبری نظام اسلامی ارائه می کنند. توجه داشته باشیم که مخالف هیچ شخصیت سیاسی ضرورتا مخالف دین و نظام نیست. آیا دشمن دین و نظام آن کسانی نیستند که بی جهت مردم را مخالف دین و نظام معرفی می کنند؟ آیا دشمن دین کسانی نیستند که با بی اخلاقی های رسوای خود اسلام را بدنام می کنند؟”

 


 


ندای سبز آزادی: خانواده شهید محرم چگینی از شهدای جنبش سبز چند روز پیش پذیرای زهرا رهنورد، نویسنده و استاد دانشگاه و جمعی از زنان اصلاح طلب بودند.
به گزارش خبرنگار کلمه زهرا رهنورد و همراهان او در این دیدار به خانواده شهید چگینی گفتند هرگز یاد و خاطره شهدای جنبش سبز از جمله محرم چگینی را از یاد نخواهند برد و همیشه به آنها خواهند اندیشید. شهید محرم چگینی ۲۵ خرداد ماه سال گذشته و در تظاهرات میلیونی مردم از میدان امام حسین به میدان آزادی مورد اصابت گلوله قرار گرفت و جان سپرد.
وی از کسانی است که در مقابل پایگاه بسیج میدان آزادى در حالی که تنها به سمت پشت بام پایگاه بسیج نگاه می کرده با ضرب گلوله به شهادت رسید. فیلم تیر خوردن، به زمین افتادن و بلند کردن پیکراین شهید از زمین توسط دوربین های شاهدان به ثبت رسیده است. اما با این همه پیکر این شهید بی گناه یک هفته بعد در جاده شهریار پیدا می شود.
در آن زمان خانواده محرم نگران و بی خبر از هر جا با تماسی تلفنی روبه رو می شوند که به آنها خبر می دهد جنازه محرم در جاده شهریار پیدا شده و خانواده باید جنازه را شناسایی کنند .آنها هنوز این سوال را هر روز از خود می پرسند. چرا پیکر بی گناه عزیزشان بعد از اصابت گلوله در میدان آزادی یک هفته بعد در جاده ای دور افتاده در شهریار پیدا شده است ؟ چه کسانی مسول این جنایت هستند ؟
خانواده چگینی می گویند: تا آخرین لحظه زندگی شان شکایت شان را پی گیری می کنند و می خواهند بدانند قاتل محرم کیست و چرا باید جنازه او در خیابان های فاز چهار اندیشه و دور از تهران پیدا شود . پیکر این شهید جنبش سبز در قطعه ۲۵۶ بهشت زهرا به خاک سپرده شد ه است.
زهرا رهنورد در این دیدار با توجه به شهادت مظلومانه این شهید راه آزادی روبه خانواده اش گفت : «مطمئن باشید راه آزادی ادامه خواهد داشت و به زودی به مقصد خواهیم رسید و خون شهدا و آرمان های آنان نیز نورافکنی برای این راه است »
وی با اشاره به غم از دست دادن فرزند و سختی مصائب آن برای خانواده و به خصوص مادر و همسر جوان او تاکید کرد: «تحمل این شرایط بسیار دشوار است . همه این شهدا بی گناه بوده و به ناحق به شهادت رسیده اند و خداوند حق این جوانان را خواهد گرفت . این جوانان پاک تنها برای احقاق حقوق خود آن هم به صورت مسالمت آمیز و به دور از خشونت اعتراض کردند و مسلما خون بیگناه آنان هیچگاه پایمال نمی شود . »

 


 


ندای سبز آزادی: مجید دری ، دانشجوی محروم از تحصیل چند روزی است که از زندان اوین به زندان بهبهان تبعید شده است. زندانی که از محل زندگی خانواده اش هزار کیلومتر فاصله دارد . مجید پنج سال باقیمانده از حبس اش را به عنوان یک دانشجوی ستاره دار باید اینجا بگذراند .اما مجید از فاصله هزار کیلومتری نامه می نویسد و به مادر و پدرش و همه می گوید که تنها نیست. این که در میان استقبال گرم بهبهانی هایی که از دیدن یک زندانی حق طلب خوشحال شده اند و به دیدنش می آیند ،دیگر احساس تنهایی نمی کند . او کیلومترها را درنوردیده و فریاد می زند :« غریب نبودم و غریبه نبودند و از اینجا، از پشت دیوارهای ستبر زندان بهبهان به همه سلام می کنم و می گویم :من یک بهبهانی ام!مردم بهبهان!مرا بپذیرید
به گزارش کلمه، متن کامل نامه مجید دری به این شرح است:

چه کسی می خواهد
من و تو ما نشویم؟!
خانه اش ویران باد…
به نام آزادی که آن زمان که غریوش زدم از تحصیل محرومم کردند؛آن زمان که فریادش برآوردم در زندانم افکندند و آن زمان که به نامش خواندم،تبعیدم کردند .
به نام آزادی که چون زنّار می توانی هم سلکان و هم پیمانانت را بشناسی و به تاجی که به گمانشان از خارست و بر سرت نهاده اند،افتخار کنی که دلق مرقّع،به زِ ریش مرصّع!
به نام آزادی که هرگاه گلویی یک بار طعمش را چشید،حبس و تبعید و اعدام و زنجیر برایش بی اثر می شود.
سلام بر آزادی!سلام بر خونهای پاکی که به پایت ریختند و سرهای والایی که به راهت رفتند و عمرهایی که در آبیاری درختت سپری گشت.
چندی پیش یعنی صبح روز شنبه از اوین به زندان بهبهان آوردندم.حکمم محارب بود و در بی دادگاه قاضی پیرعباسی * نامی که حتی اجازه دفاع به من و وکلایم را نداد محکوم شدم .
مصادیق حکم محاربه ام تن هر انسانی را می لرزاند!محارب شدم از آنرو که نخواستم ونتوانستم حیوانی زندگی کنم .اگر دفاع از حق تحصیل که حق مسلم و غیر قابل انکار هر فردی حرب است،من محاربم!اگر کمک به زندانیان سیاسی و تفقد و دلجویی از خانواده هایشان حرب است،من یک محاربم و اگر جمع آوری اسامی کشته شدگان و بازداشت شدگان و گرفتن وکیل برای کسانی که معلوم نیست توسط چه کسی،کجا و چرا دستگیر شده اند حرب است،من یک محاربم.باری!من یک محاربم و در هر زمان و هر مکان به محارب بودن خود می بالم و افتخار میکنم که این جنگ آیا شرف ندارد به صد صلح؟!
به گمان تان اگر کسی بشنود از خانواده زندانیان دلجویی کردم و به یک زندانی غریب کمک کرده ام و اسامی کشته شدگان و اسیرشدگان راجمع می کردم،بر من می شورند و تحقیرم میکنند؟آیا تصور می کنید با حبس و تبعید می توانید جلوی انسانیت بایستید؟!
آنانکه با تقلب و دروغ و انکار آمدند و با سرکوب و تهدید و ارعاب به گمان شان تثبیت شدند برای ادامه از چه کارها که استفاده نمی کنند !آنان که هر عمل انسانی را شیطانی و هر تفکر منتقد را محارب و هر اندیشه نوگرا را مخرب معرفی می کنند،چاره ای جز استفاده از این دست ابزارهای بی حد و حصر سرکوبگر ندارند.
باشد که طلوعی دیگر رخ بنماید و سیاهی را در سیاه چال تاریخ دفن کند وعاملان و آمرانش به سزای انسان ستیزیشان برسند و در این میان بدا به حال آنان که فردا باید پاسخگوی اعمال غیر انسانی شان در پیشگاه مردم باشند.کاش دست کم به شعارهایی که برای دیگران می دهند و به قانونی که از آن دم میزنند پای بند باشند و دست کم نسخه ای را رعایت کنند که برای دیگران می پیچند و قانونی میخوانندشان .
اکنون به زندانی منتقل شده ام که تفکیک جرائم در آن صورت نپذیرفته است.زندانی که از کمترین امکانات بهداشتی و فرهنگی محروم است.زندان بهبهان.زندانی در جنوب کشور.آنگاه که وارد شده بودم وهنوز گرد غربت را از تن نزدوده بودم،هیچ تصوری از ادامه نداشتم؛ادامه تحمل زندان،بدون تفکیک جرایم.در کنار زندانیانی که هیچ یک سیاسی نبودند با جرایمی مثل قتل و مواد و سرقت…تنها و غریب…
اما صدای گرم و آشنای بهبهانی ها چنان گرمایی داشت که خون منجمد شده در رگهایم را به جریان انداخت.آنگاه که در روز ملاقات پشت در زندان آمدند و خواستار ملاقات با من شدند و نگذاشتند فاصله هزار کیلومتری خانواده ام در نظرم جلوه کند،انگار به عیان دیدم زنّار را بر کمرهایشان و تاج خار را بر سرهایشان که می درخشید…
دیگر غریب نبودم و غریبه نبودند و حال از اینجا، از پشت این دیوارهای ستبر به یکایکشان عرض سلام و ادب و احترام می کنم و به پدر و مادرم می گویم:
پدر!مادر!اینجا من تنها نیستم.پدر،مادر،خواهر و برادران بهبهانی ام حس غریب غربتم را شکستند و می توانم فریاد کنم:من یک بهبهانی ام!مردم بهبهان!مرا بپذیرید .درود بر شرفتان!
به امید روزی که با زجر و تلاش،من و تو ما بشویم….
به امید آن روز….
خاکسارتان
مجید دری
آبانماه ۸۹/ زندان بهبهان
*قاضی پیر عباسی قاضی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب است که به دادن حکم های سنگین و غیر انسانی معروف است .او دانشجویان ستاره دار از جمله مجید دری ، ضیا نبوی و شیوا نظر آهاری را به حبس های طولانی و تبعید محکوم کرده است . دانشجویانی که تنها به محرومیت از حق تحصیل خود اعتراض کرده ا ند .

 


 


ندای سبز آزادی: وزیر سابق بهداشت با تاکید بر این نکته طبق ماده ۴۹ قانون استقلال دانشگاهها، دولت نمی تواند در دانشگاه دخالت کند، گفت: «مصوبات هیئت امنا همانند مصوبات مجلس است اما مشخص نیست هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمان انحلال چه وضعیتی داشته است.»
دکتر مسعود پزشکیان در گفتگو با مهر افزود: «کمیسیون بهداشت مجلس موضوع انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران را بررسی کرد و قرار شد وزیر بهداشت در کمیسیون بهداشت مجلس حضور یابد تا این موضوع توضیح داده شود که بر اساس کدام مصوبه قانونی این دانشگاه منحل شده است.»
هر گونه توسعه یا ادغامی در دانشگاه باید از سوی هیئت امنا مصوب شود

وی اضافه کرد: «این طور که ما اطلاع داریم دانشگاه از نظر قانونی هیئت امنا دارد و هر هیئت امنایی بر اساس حکم رئیس جمهور برای چهار سال انتخاب می شود و هر گونه توسعه یا ادغامی در دانشگاه باید از سوی هیئت امنا مصوب شود. هم اکنون در یک دانشگاه اگر بخواهند یک ساختمان ساده را واگذار کنند باید هیئت امنا تصمیم گیرد حال اینکه بر اساس کدام قانون یک دانشگاه منحل شده است سئوالی است که اعضای کمیسیون بهداشت برای آن جوابی نداشتند.»
این نماینده اصلاح طلب مجلس یادآور شد: «دلایلی که این انحلال بر اساس آن صورت گرفته باید مشخص باشد. طبق ماده ۴۹ قانون استقلال دانشگاهها دولت نمی تواند در دانشگاه دخالت کند و مصوبات هیئت امنا همانند مصوبات مجلس است یعنی دولت هم نمی تواند از نظر قانونی در مصوبات هیئت امنا دخالت کند.»
وی اضافه کرد: «از همین رو مقرر شد از اداره قوانین مجلس سئوال شود که آیا این انحلال قانونی بوده است یا خیر.»
پزشکیان با بیان این مطلب که همه از انحلال یک دانشگاه شوکه شده اند، گفت: «این اتفاق جای بحث دارد. اینکه چگونه این کار انجام شده است، هیئت امنا را چگونه منحل کرده اند، آیا هیئت امنا در این زمینه کاره ای بوده است یا خیر و همه مسائلی هستند که چراهای بزرگی وجود دارد که وزارت بهداشت باید به آن پاسخ دهد.»
وی با اشاره به واگذاری بخشهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران به دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهیدبهشتی اظهار داشت: «موضوع واگذاری این بخشها به تهران و شهیدبهشتی خود جای بحث دارد. اگر بحث انحلال به منظور کوچک کردن این حوزه است کل دانشگاهها را جمع کنند اما اینکه بیایند یک دانشگاه دیگر را گسترده تر کنند آیا از نظر مدیریتی کار درستی است نیز باید مشخص شود که بر اساس چه شاخصی انجام شده است.»
دولت نباید خلاف قانون و مقررات عمل کند
وزیر اسبق بهداشت یادآور شد: «در صورتی که دلایل وزارت بهداشت قانع کننده نباشد کمیسیون بهداشت نیز وظایف قانونی خود را انجام می دهد چرا که دولت نباید خلاف قانون و مقررات عمل کند.»
وی گفت: «سئوالات متعددی در این زمینه وجود دارد، اینکه مستندات قانونی انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران چیست، هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران در این تصمیم گیری دخالت داشته یا خیر، آیا هیئت امنا در جریان این مصوبه بوده است و اینکه چگونه هیئت امنای دانشگاه را دور زده اند که باید پاسخ داده شود.»
لازم به ذکر است که دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز شنبه ۸ آبان ماه ۸۹ بر اساس ابلاغ مصوبه شماره ۶۷۷/۱۱۰ معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور منحل شده و کلیه فعالیتهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران واقع در استان البرز به دانشکده علوم پزشکی کرج، کلیه واحدهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کلیه واحدهای آموزشی و پژوهشی و دانشجویی به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل شده است.


 


ندای سبز آزادی: یاسر معصومی مسئول فنی سایتهای برخی از نشریات اصلاح طلب، که اسفندماه گذشته دستگیر و به مدت بیش از دو ماه در زندان اوین در بازداشت به سر برد، هفته گذشته حکم دادگاه بدوی خود را دریافت کرد.
به گزارش جرس، قاضی صلواتی، رئیس شعبه ١۵ دادگاه انقلاب تهران و چهره مشهور دادگاههای تلویزیونی سال گذشته، معصومی را بدون اعلام اتهامات مشخص، به حکم سنگین پنج سال حبس تعزیری به همراه محرومیت از عضویت در احزاب و کار در نشریات محکوم کرده است. اما معصومی نسبت به حکم صادره معترض بوده و درخواست تجدیدنظر خود را ارائه داده است.
گفتنی است معصومی، سابقه فعالیت و عضویت در احزاب سیاسی را نداشته است و فقط در بخش فنی برخی از نشریات مشغول به کار بوده است. وی زمستان گذشته در پی احضار به دفتر پی گیری وزارت اطلاعات بازداشت شده و بدون تفهیم اتهام، مدتها در زندان اوین نگهداری شده و آخر اردیبهشت ماه امسال با قرار وثیقه – تا زمان دادگاه – آزاد شده بود.
در گزارش جرس خاطرنشان شده که وی مسئول فنی سایت روزنامه شرق و چند روزنامه دیگر بوده، و از سوی ستاد سایبری سپاه بازداشت شده است. شایان ذکراست پدر یاسر معصومی، عضو شورای فعالان ملی مذهبی اراک بوده؛ اما خود وی هیچ فعالیت سیاسی نداشته است

 


 


ندای سبز آزادی: خانواده مهدی خزعلی در دیدار با این زندانی سیاسی، درخواست مهدی کروبی برای پایان اعتصاب غذا را به وی منتقل کردند.
سایت سحام نیوز پیش از این خبر داده بود که مهدی کروبی عصر روز یکشنبه در دیدار با خانواده مهدی خزعلی، خواستار آن شده که این زندانی سیاسی به اعتصاب غذای خود خاتمه دهد.
خانواده خزعلی که میزبان مهدی کروبی بودند، در دیدار با وی به شرح مختصری از شرایط و وضعیت این زندانی سیاسی پرداختند و همسر مهدی خزعلی نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور آقای کروبی، نگرانی خود را از شرایط جسمی همسرش در پی اعتصاب غذای چند روزه، ابراز داشت. آقای کروبی نیز ضمن توصیه به صبر و استقامت، به خانواده آقای خزعلی سفارش کردند که از آقای بخواهند تا به اعتصاب غذای خود پایان دهد.
این پیغام کروبی، عصر روز دوشنبه که خانواده خزعلی موفق شدند برای اولین بار با این زندانی سیاسی ملاقات کنند، به وی منتقل شد.
آقای خزعلی، برای اولین بار پس از بازداشت، در زندان اوین با همسر و فرزندانش به صورت حضوری ملاقات می‌کرد.
در عین حال سایت جرس گزارش داد که مهدی خزعلی علاوه بر خانواده، با وکلایش نیز دیدار و گفت و گو کرده است. این سایت به نقل از محمد حسین آقاسی، وکیل دادگستری، خبر داد که اتهام آقای خزعلی، اهانت به آیت‌الله جنتی، اهانت به احمدی نژاد و تبلیغ علیه نظام عنوان شده است. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که مسئولان هرچه سریع‌تر مهدی خزعلی را آزاد کنند.
مهدی خزعلی در ۲۱ مهر ۱۳۸۹ برای بازجویی به اوین منتقل و در نهایت بازداشت شد. اتهام او نیز در ابتدا، اقدام علیه امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی اعلام شد. آقای خزعلی از زمان بازداشت، با غیرقانونی دانستن این اقدام و در اعتراض به آن، اعلام اعتصاب غذا کرد.

 


 


ندای سبز آزادی: عضو سابق شورای نگهبان و مشاور حقوقی رییس‌ دولت معتقد است همانند پیام نوروزی سال ۵٩ امام در خصوص مسایل كلیدی دانشگاه ها که نظر داد باید انقلاب فرهنگی صورت گیرد و چنین شد، در انتخابات نیز رهبری به كسی نمی‌گوید به چه كسی رای دهید اما باید معیارهای رهبری كه امر مهمی است در نظر گرفته شود."

غلامحسین الهام با بیان اینکه "دفاع از ولایت اگر چه تعبیر ساده‌ایست اما ادعای بزرگی است"، اظهار عقیده كرد: برای مدافع ولایت بودن باید تلاش بسیاری كرد برخی ادعای این امر را داشته اما دستورات رهبری را تعبیر به منافع خود می‌كنند.

برخی از درک ولایت عاجزند
به گزارش ایرنا، این فعال حامی دولت افزود "شناخت این افراد سخت نیست، بعضی‌ها نیز از درك ولایت در مجموعه گفتار و جهت دهی‌هایشان عاجز هستند و همچنین برخی هستند كه جلوتر از این مسایل، هم فرامین صریح، هم خواست و مطلوب رهبر را درك می‌كنند حتی از ناگفته‌ها، بی آن‌كه تحریف كنند و خواست خود را تحمیل كنند."

وی افزود: امام بیش از همه ضد امپریالیسم بود، خط امام با حزب توده تفاوت‌هایی دارد و مرزبندی بین آن‌ها وجود دارد و باید گفت پیرو واقعی امام، رهبر و امام را می‌فهمد و می‌داند كه در هر مقطعی چه ماموریتی دارد این فرد دارای درك از مبانی، حب و محبت ولایی و امامی است.

دیروز نظر امام برای انقلاب فرهنگی بود و امروز رهبری معیارهایی برای انتخابات دارد
الهام با اشاره به پیام نوروزی سال ۵٩ رهبر فقید جمهوری اسلامی در خصوص مسایل كلیدی دانشگاه ها، گفت: این پیام متمركز بود كه باید انقلاب فرهنگی صورت گیرد و چنین شد، در انتخابات نیز رهبری به كسی نمی‌گوید به چه كسی رای دهید اما باید معیارهای رهبری كه امر مهمی است در نظر گرفته شود.

گفتنی است چندی پیش یکی از مقامات ارشد کشور از مدیریت و مهندسی رهبر جمهوری اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری دهم خبر داده بود.

وی تصریح كرد: آمیختگی و فهم اشارت‌ها بدان معناست كه باید مسوولیت اعمال خود را بپذیریم اما برعكس عده‌ای با بهانه جویی خود را از تكلیف مسوولیت باز داشته و عدم فعالیت خود را منصوب به رهبری می‌كنند، بنابراین می‌توان دریافت كه بصیرت عمیق و درك از مبانی و شناخت از نظام، ولایت، امامت و رهبری ادعای بزرگی است كه برخی تنها مدعی آن هستند.
الهام با تاكید بر این‌كه باید به نقطه‌ای برسیم كه رفتار ما منطبق با دستورات امام و رهبری باشد، افزود: اگر به آن حد از شناخت برسیم نعمت بزرگی است.
وی معیار مدافعان ولایت را انسجام دانست و گفت: این امر منجر به توفیق دولت اسلامی است و هرگز نباید تردید كنیم، و آنان كه پیرو واقعی ولایت هستند به خوبی می‌فهمند كه وحدت بر چه پایه‌ای استوار است نباید این گونه باشد كه خلاف كاری‌های عده‌ای كه در عرصه فتنه نقش حساس ایفا كردند را نادیده بگیریم و مسوولیت آنها را فراموش كنیم.

اگر چه برخی به ظاهر از راه خود برگشتند اما با شناخت كافی می‌توان پی برد كه این برگشت واقعی نیست، ما به عنوان پیرو خط رهبری در این حافظه تاریخی، جریان فتنه را پاك می‌كنیم و دوباره این فرصت جدید را با مرزبندی‌های لازم حفظ می‌كنیم.

جریان انقلاب خلوص جدید یافته است
وی گفت: بنابراین كسانی كه خط را اشتباه رفته‌اند باید توبه كنند ملاك ما جریان حق است، انقلاب ما چهره‌های زیادی به خود دیده است و خوشبختانه مرتب تصفیه شده و جریان انقلاب خلوص جدید یافته است.

الهام افزود: امام در وصیتنامه می‌فرماید كه عده‌ای از این‌كه در جمهوری اسلامی خلافی می‌شود داد و بیداد راه می‌اندازند، ما هم ناراحتیم اما در هر حكومتی خلاف صورت می‌گیرد، زمانی كه اصل نظام فاسد بود احساس مسوولیت نمی‌كردند در جمهوری اسلامی خلاف هست، اما آیا در زمان امیرالمومنین خلاف نشد؟ مهم این است كه امیرالمومنین و نظام اسلامی با هیچ كس تعارف ندارد و بی ملاحظه با فساد برخورد می‌كند.

این مصیبت بزرگ است كه این اقلیت برای ما تصمیم ساز باشند
وی گفت: دولت اصولگرا باید بر پایه اصول ناب انقلاب شكل گرفته باشد، این فرصت بزرگی است برای پیروان ولایت. حال در این شرایط سخت، وقت انسجام و وحدت است نباید رفتار ما بر اساس آفت‌های همكاری باشد كه مانع وحدت و همگرایی شود.

مشاور حقوقی رییس‌ دولت گفت: در هیچ دوره‌ای اقلیت این‌قدر تاثیرگذار نبوده كه در دوره مجلس هشتم بوده، اقلیت تعیین كننده بوده و هنوز هم هست ما باید به گونه‌ای عمل كنیم كه رفتار بین اصولگرایان موجب تقویت جریان مخالف نگردد، این مصیبت بزرگ است كه این اقلیت برای ما تصمیم ساز باشند تعامل غلط فرصت سوزی را منجر می‌شود، تشكل امر مهم و نیاز ضروری كشور است اما تهذب با ولایت همخوانی ندارد این بدان معناست كه در یك جسم دو قلب جا ندارد.

با این سیستم مجلس هر جا بخواهد می‌تواند دولت را متوقف كند
وی ریشه این آفت‌ها را در رفتارها دانست و گفت: ساختار قانون اساسی و نظام حقوقی به گونه‌ایست كه شرط موفقیت تعامل بسیار بالای قواست (مجلس و قوه قضاییه )چون نگرانی قانون اساسی از ابتدا این بوده كه مدیریت را پخش كرده، انسجام و مدیریت واحد كار سختی است در غیر این صورت با این سیستم مجلس هر جا بخواهد می‌تواند دولت را متوقف كند.

وی با ادعای اینکه احمدی‌ن‍ژاد در اولین جلسه دولت امر اشتغال و ازدواج جوانان را در حرم امام رضا با نام صندوق مهر امام رضا مصوب كرد تا شرایط سهل‌تری برای جوانان ایجاد كند، گفت: این امر نیاز به حمایت داشت ولی مجلس رد كرد اما دولت از پای ننشست و از راه‌های دیگری این مصوبه را اجرایی كرد.

دولت، نام دولت دارد اما برخی تصمیمات ما در قوه دیگری گرفته می‌شود
الهام گفت: دولت، نام دولت دارد اما برخی تصمیمات ما در قوه دیگری گرفته می‌شود كه حتی با ساختار ما همخوانی ندارد، با تعامل و فهم دقیق اصول می‌توانیم جلوی فاصله‌ها را بگیریم و نتیجه اینكه اگر مجلس و دولت همگرا نباشند و به وحدت نرسیده باشند با مشكل مواجه خواهند شد.

بخشی از جریان اصولگرایی در ولایی بودن می‌لنگد
مشاور حقوقی رییس‌ دولت با ادعای این‌كه بخشی از جریان اصولگرایی در ولایی بودن می‌لنگد، گفت: ریشه آن رقابت‌های حزبی است و باید بدانیم كه دوره رقابت‌ها تمام شد و احمدی‌نژاد رییس‌جمهور برگزیده شد، وی ظرفیت ایجاد كرد، جامعه جهانی متوجه انقلاب اسلامی و روح ابتكار ستیزش شد، در بحث هسته‌ای تا قضیه كشور هسته‌ای پیش رفتیم، تهدیدها و تحریم‌ها در كشورمان منجر به رشد گردید و قدرت سیاسی همه جا شكوفا شد و انسجام صورت گرفت و روح مبارزه با اشرافیت بالا گرفت، اما عده‌ای در روزهای فتنه اگر پشت این امر نمی‌ایستادند این‌قدر مشكلات بالا نمی‌گرفت، فرصت‌ها سوخت شد و جریان فرصت طلب در جبهه خودی نفوذ و بقایای سبز در این بدنه راه پیدا كرد.

وی ادامه داد: رییس جمهوری كه با اقتدار ملی و خرسندی رهبری بر سركار آمد می‌بایست همه وی را پشتیبانی می‌كردند اگر چه ضعف‌ها را قبول دارم اما نمی‌بایست اجازه رخنه طیف دیگر را می‌دادیم كه در حال حاضر گرفتار فتنه شده و دچار تفرقه شویم.

وی گفت: این چه فتنه‌ایست كه برخی برای استیضاح رییس‌جمهور رای جمع می‌كنند، ما از خودی‌ها می‌خوریم باید بیشتر حواسمان را جمع كرده و مراقب نفوذ دشمن باشیم و روح امید را ایجاد كنیم.

اشاره وی به تلاش احمد توکلی در مجلس شورای اسلامی برای جمع آوری امضا جهت پرسش از رئیس دولت بود.

الهام در پایان خاطرنشان كرد: اصولگرایی وقتی است كه اصول روشنی داشته باشیم، اصولگرایی حزب نیست روشن‌گرایی است باید جلوی شكنندگی در این ساختار را بگیریم و بدانیم در نهایت آن‌كه مشكلات ساختاری را رفع و روابط را تنظیم می‌كند، رهبری است.


 


ندای سبز آزادی: مهدی خزعلی، نویسنده و وبلاگ نویس برای اولین بار پس از بازداشت ، در زندان اوین با همسر و فرزندانش به صورت حضوری ملاقات کرد.
به گزارش جرس، مهدی خزعلی دیروز با وکلایش نیز دیدار و گفت و گو کرد.
محمد حسین آقاسی، وکیل دادگستری در این باره به جرس گفت: اهانت به آیت‌الله جنتی، اهانت به رییس جمهوری، تبلیغ علیه نظام از جمله جرایم این فعال سیاسی عنوان شده است.
وی گفت: امیدواریم که مسئولان هر چه سریعتر خزعلی را آزاد کنند.
گفتنی است، مهدی خزعلی، از روز بیست یکم مهر ماه در بازداشت به سر می برد، که از روز دوشنبه هفته گذشته در اعتراض به “بازداشت غیر قانونی” خود دست به اعتصاب غذا زده است.
مهدی خزعلی در سایت شخصی خود و سخنرانی‌ها و مواضع صریح خود را در انتقاد به بی عدالتی‌های موجود در کشور ابراز داشته بود.
سال گذشته در پی انتقادهای صریح علیه دولت، پدرش نسبت به پسر اعلام برائت کرد و پسر نیز ضمن احترام به پدر، اعلام کرد که “برای ادای تکلیف نیاز به اجازه پدر نیست.”

 


 


 

 برنامه های ۱۰ آبان ۱۳۸۹
رسا ، رسانه سبز ایران

 

 


 


ندای سبز آزادی: ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سخن رئیس دولت را در مورد "در راس نبودن" مجلس، "تعریض" به رهبران فعلی و سابق جمهوری اسلامی ایران دانست.

به گزارش بی بی سی ، ماهنامه "پیام انقلاب" در آخرین شماره خود، با یادآوری سخن بنیانگذار جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه "مجلس در راس امور است " نوشت: "تحلیل سطحی و کلمه ای و شکلی از فرمایشات گهربار امام امت و آن را به نحوی دگرگون ساختن که منافع عده ای قلیل را برای چند صباحی فراهم سازد، یک خطای جبران ناپذیر است."

ماهنامه پیام انقلاب، به صاحب امتیازی نمایندگی ولی فقیه در سپاه، در ادامه پرسیده: "استنباطی چنین غلط و خطایی چنین آشکار برای چه صورت می گیرد؟ فقط برای آنکه سپری باشد در برابر نظارت و حساسیت های گاه به گاه مجلس اصولگرا در مقابل انحرافات دولتمردان؟"

محمود احمدی نژاد یک ماه و نیم پیش، در مصاحبه با روزنامه دولتی ایران گفت که سخن آیت الله خمینی مبنی بر اینکه مجلس در راس امور است، مربوط به زمانی بوده که کشور را نخست وزیر منتخب نمایندگان اداره می کرده، اما اکنون قوه مجریه در راس قرار دارد.

این سخن احمدی نژاد واکنش های شدیدی را در محافل سیاسی ایران برانگیخت؛ تا آنجا که ۱۷۰تن از نمایندگان مجلس ایران در تذکری کتبی به رئیس جمهوری از او خواستند که به جای نفی جایگاه مجلس، به وظایف خود عمل کند.

ماهنامه پیام انقلاب در ادامه آورده است: "اگر به فرض محال گفته رئیس جمهوری درباره سخنان امام خمینی درست هم باشد - که نیست - طرح این مسائل چه سودی برای کشور دارد؟ آیا در صدر بودن دولت دلیلی می شود که دولت هر کاری که خود صلاح دانست انجام دهد و به قانون بی توجهی کند؟"

این نشریه تاکید کرده است: "اگر دولت در صدر هم باشد حق ندارد بی قانونی کند و در برابر خواست نمایندگان، که اختیار عزل رئیس دولت را هم دارند، بایستد."

ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزوده: "این روش غلطی است که اگر نتوانستیم با منویات خمینی کبیر هماهنگ و هم راستا شویم به تحریف و تحلیل نادرست سخنان آن مراد شهدا دست بزنیم."

نشریه وابسته به دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه، هشدار داده: "مرجع تحلیل و تبیین اندیشه های تابناک امام خمینی ولی فقیه زمان است ... و تا کنون حضرت آیت الله خامنه ای ولی امر مسلمین، گفته امام امت را تفسیری این گونه نکرده اند."

نشریه پیام انقلاب تاکید کرده که اظهاراتی از قبیل سخن رئیس جمهوری در مورد مجلس، این تلقی را در جامعه سیاسی ایجاد می کند که "انگار عده أی... از امام و سلوک و منش آن عزیز آگاهی مناسبی ندارند و گویا راه مناسب خدمت کردن به ملت را از یاد برده اند".

این ماهنامه افزوده است: "این مسایل، موضوعات انحرافی است و طرح آنها نه تنها سودی برای کشور و ملت ندارد، بلکه به زیان مردم است؛ زیرا مسئولین به جای آنکه به رفع مشکلات آنان بپردازند همواره در معرکه مجادلات بی سرانجام و پر از اشتباهی غرق می شوند که گرهی از کار فروبسته کشور نمی گشاید."

مقاله انتقادی ارگان سپاه، همچنین به انتقاد از "حاشیه سازی و پرداختن به امور غیر ضروری" پرداخته که به عقیده نویسنده مدتی است "از سوی برخی سیاست ورزان به مساله اصلی کشور تبدیل شده و می رود تا روند افزایشی خود را همچنان ادامه دهد".

این مقاله، در جایی دیگر به انتقاد از کسانی پرداخته که "در اشتباهی استراتژیک و تاریخی"، به جای دفاع از "گفتمان انقلاب اسلامی"، از "ایرانیت به جای اسلامیت" سخن می گویند و "منشور کوروش را به جای گفتمان آزادی خواهی اسلامی بالا می کشند".

در هفته های گذشته، تجلیل محمود احمدی نژاد از "منشور کورش" و دفاع وی از اظهارات اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر خود مبنی بر ارجحیت "مکتب ایرانی" بر "مکتب اسلامی"، مخالفت های جدیدی را در میان محافظه کاران برانگیخته است.

این مخالفت ها در حالی صورت می گیرد که بسیاری از مدافعان محمود احمدی نژاد و به ویژه شخص سید خامنه ای، با وجود برخی گلایه های خود، تاکنون برآیند کلی عملکرد دولت را مثبت ارزیابی کرده اند.


 


ندای سبز آزادی: توپ انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران به زمین رئیس دولت و نهاد ریاست جمهوری افتاد. چنان که دکتر سید علی ابطحی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی ایران می گوید مردادماه، نهاد رئیس جمهوری نامه ای را به وزارت بهداشت داده بوده و تکلیف کرده که دانشگاه ایران ادغام شود.
هر چند به گفته دکتر ابطحی، در دستور کتبی، حرفی از “انحلال” نبوده، ولی به خاطر تصمیماتی که وی می گوید در چند و چون آن نیست، ابلاغیه تحویل کلیه امکانات چهارمین دانشگاه بزرگ علوم پزشکی کشور به دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و کرج شامگاه جمعه صادر شده و وی تنها، آن دستور را اجرا می کند.
ابطحی در گفت و گو با “خبرآنلاین” ابعاد تازه ای از برنامه انحلال دانشگاه ایران را بازگو کرده است. انحلالی که گفته می شود تصمیم آن مجلس را شوکه کرده، باعث آبروریزی کمیسیون بهداشت شده و هیچ کس به جز چند تن از نزدیکان وزیر بهداشت تا آخرین دقایق ابلاغ، از آن خبر نداشته است.
شاید این روزها فشارهای سیاسی وارد شده به دکتر ابطحی و مجموعه وزارت بهداشت، آنها را واداشته تا از نامه ای خبر دهند که ۴ ماه پیش از سوی ریاست جمهوری صادر شده و تا امروز، از آن خبری نبوده است.
اکنون با اعلام این نامه، مناسبات در حوزه بهداشت و درمان، رنگ و بوی سیاسی تری می گیرد. در ادامه، گفتگوی “خبرآنلاین” با این رئیس معزول را می خوانید:
آقای دکتر ابطحی، گفته می شود دستور انحلال دانشگاه ایران به دلیل برخی ملاحظات سیاسی، صادر شده، آیا شما این موضوع را تایید می کنید؟
روز شنبه گذشته به من ابلاغیه ای را نشان دادند که در روز ۱۸ مردادماه از ریاست جمهوری صادر شده بود و دستور داده بودند با توجه به تشکیل استان البرز، دانشگاه علوم پزشکی ایران، امکانات بهداشتی و درمانی خود را که در حیطه این استان قرار می گرفت به دانشگاه علوم پزشکی کرج تحویل دهد. الان هم ما در دانشگاه، مشغول این کار و انجام سایر امور هستیم.
یعنی تصمیم برای انحلال دانشگاه ایران توسط نهاد ریاست جمهوری گرفته شده؟
زیر نامه ای که به من نشان دادند، امضای آقای فروزنده معاونت محترم نیروی انسانی رئیس جمهور بود. در این نامه، حرفی از انحلال برده نشده بود. دستور داده بودند قصدشان کوچک کردن تهران و خروج نیروها از تهران است. این کار هم اکنون در حال انجام است. با ایجاد دانشگاه علوم پزشکی البرز، امکانات درمانی ما که در نظرآباد، کرج و سایر شهرهای همجوار بود به آنجا منتقل می شود. بسیاری از نیروهای ما هم که شاغل آن استان بودند، می توانند از مشوقهایی که در نظر گرفته شده، استفاده کنند و به استان البرز بروند.
با این وجود، شما نزدیک به ۱۴ هزار نیرو دارید که طبق اعلام وزیر بهداشت تنها ۱۸۰۰ نفر آنها در حوزه استان البرز قرار دارند. چطور این تصمیم به کوچک سازی تهران، کمک می کند؟
وقتی بیمارستانهای ما در خارج از تهران به علوم پزشکی البرز منتقل شود، طبعا تعداد زیادی از نیروهای ستادی ما نیز کاری در تهران نخواهند داشت و در اینجا مازاد اعلام می شوند. آنها نیز می توانند به اختیار خود از تشویقهای مالی و اداری که در نظر گرفته شده، استفاده کنند و به کرج بروند. ما نیز سعی می کنیم تسهیلات حضور آنها را در کرج فراهم کنیم.
می فرمایید در نامه ریاست جمهوری حرفی از انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران نبوده و تنها دستور کتبی داده بودند برای واگذاری واحدهای استان البرز. آیا دستور انحلال و واگذاری سایر تشکیلات و بیمارستانهای واقع در تهران، به صورت شفاهی داده شده؟
ببینید، من نمی توانم بگویم به صورت شفاهی چه گفته اند. در ثانی اصلا موضوع دانشگاه ایران، انحلال نیست. بلکه “ادغام” است. هیچ چیزی منحل نشده، بلکه دانشگاه علوم پزشکی ما در دانشگاه های تهران و شهید بهشتی ادغام شده اند.
ولی قبول دارید کاری که انجام شده، بسیار فراتر از دستور کتبی بوده است؟
من به این فکر نمی کتم. نمی دانم، شاید این طور باشد. وقتی که این تصمیم را گرفتند، به ما که اطلاع ندادند. شخصا در این تصمیم نه نقش داشتم نه اطلاعی از کم و کیف تصمیم گیریها دارم. امروز معاونت محترم بهداشت و درمان وزارتخانه در بیمارستان حضرت رسول، توضیح کافی در این مورد برای مدیران ما دادند و گفتند که چه تصمیمی گرفته شده و ما باید چه کار بکنیم.
آقای فروزنده که می فرمایید نامه انحلال دانشگاه ایران را امضا کرده، دلایل دیگری را هم برای خلوت سازی تهران مطرح کرده. آیا به نظر شما موضعگیری دانشگاهیان دانشگاه شما در سال گذشته، دلیل انحلال است؟
ببینید! یک دستوری از ریاست جمهوری آمده و بعد از ۳ ماه که برخی از مدیران قبول نمی کردند، اجرایی شده. همین دیروز مقام عالی وزارت، خانم دکتر دستجردی به من گفت برخی از مدیران، مدتها زیر بار انجام این کار نمی رفتند. بالاخره، جمعه تصمیم گرفتند این کار را بکنند و ما هم دستورات را اجرا کردیم.
ولی به هر حال چهارمین دانشگاه علوم پزشکی کشور با یک نامه منحل شد و کمیسیون بهداشت مجلس هم می گوید شوکه شده و برای همین جلسه اضطراری تشکیل داده. چطور می توان این تصمیم را توجیه کرد؟
صمیمانه خدمتتان بگویم اگر در یک جلسه دوستانه امکان آن باشد که خدمت بزرگواران باشم، حاضرم به عنوان یک کارشناس کار کرده مشکلات مختلف سیستم سلامت را بگویم، ولی در این تصمیم گیریها که عرض کردم، اینجانب هیچ نقشی نداشته ام و چیزی نمی دانم. در حقیقت ما سالها مشکل در دانشگاه علوم پزشکی ایران داشتیم، از جمله درباره مسایل نظارتی، اماکن، آموزش، بهداشت محیط و بسیاری از امور دیگر. یک جایی کار انجام می شد و جای دیگر نمی شد. واقعا این خیابان با آن خیابان، تفاوت خدمت رسانی زیادی داشت.
صحبت درباره تفاوت سطح خدمت در اینسو و آنسوی خیابان را وزیر بهداشت هم گفته اند، ولی آیا این انحلال باعث می شود خدمات شما، یکسان شود؟
در جلسه ای که امروز در خدمت معاون محترم وزیر بودیم، ایشان بارها مطرح کردند که این ادغام، باعث هم افزایی است. حقیقتا اگر این مطلب اتفاق بیفتد و دانشگاه ها از نیروهای علمی یکدیگر استفاده کنند، می توان نقشه جامعه علمی و چشم انداز ۲۰ ساله را اجرا کرد. در دراز مدت هم این هم افزایی بسیار موثر است. البته شما فکر نکنید من می خواهم کاری را که شده، توجیه کنم.
برخی از دانشکده های دانشگاه تهران، گفته اند دانشجویان شما را پذیرش نمی کنند. تکلیف این دانشجوها چه می شود؟
کسی قرار نیست به دانشگاه تهران برود. دانشجویان اینجا، خوابگاه و بیمارستان دارند. آنها برداشت غیر صحیحی کرده اند که باعث مسایل روزهای گذشته در بین دانشجویان شد. هیچ کس قرار نیست از اینجا برود. تنها نام دانشگاه و رئیس آن عوض شده. اتفاقات روزهای گذشته هم تمام شد و دانشجویان آرام شدند.
آقای دکتر ابطحی، نظر شخصی شما را می خواهم بدانم: از انحلال دانشگاهتان راضی هستید؟
ما گرفتاری زیادی داریم. ادغام دانشگاهی به این بزرگی و تحویل دادن آن به واحدهای دیگر، کار بسیار سختی است. راه طولانی است و کار مشکل.
منبع: خبر

 


 


ندای سبز آزادی: رییس شورای‌ هماهنگی جبهه اصلاحات معتقد است:اگر تحزب با مسئله ولایت منافات داشت،قطعا قانون‌گذار نامی از آن در قانون اساسی نمی‌برد.
به گزارش ایلنا احمد حکیمی‌پور، در خصوص انتشار خبری مبنی بر تشکیل تشکل جدید از سوی نمایندگان اقلیت مجلس که در آن بدنبال جذب اصولگرایان منتقد هستند،گفت: در شورای هماهنگی اصلا‌ح‌طلبان چنین موضوعی تاکنون مطرح نشده است، اما فی النفسه تعامل میان جریان‌های سیاسی خوب است.
رییس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلا‌ح‌طلبان با بیان اینکه این جریان همواره بدنبال تعامل با گروه‌های حامی دولت و منتقد دولت است،اظهارداشت: اصلا‌ح‌طلبان معتقدند که برای رفع معضلات و مشکلات کشور، باید از طریق گفت‌وگو اقدام شود، به همین علت ما از مذاکره و گفت‌وگو با جریان‌ مقابل استقبال می‌کنیم.
این فعال سیاسی اصلا‌ح‌طلب ادامه داد: با توجه به اینکه اصلا‌ح‌طلبان و‌اصولگرایان در برخی مبانی با یکدیگر اختلافات ریشه‌ای دارند، تداوم چنین تشکلی با مشکل مواجه خواهد شد، اما اگر بر روی برخی مسائل مشترک و یافتن راه‌حل برای برخی مشکلات دورهم جمع شوند، چنین امری عملی، اما مقطعی خواهد بود.
حکیمی‌پور در خصوص مواضع برخی حامیان دولت مبنی براینکه تحزب با ولایت همخوانی ندارد،گفت: اگر تحزب با مسئله ولایت منافات داشت،قطعا قانون‌گذار نامی از آن در قانون اساسی نمی‌برد.
رییس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بیان چنین مطالبی را ناشی از نگاه افراطی‌گرایانه گویندگان آن دانست وگفت: درجمهوری اسلامی،اسلامیت و جمه
وی در پایان تاکید کرد:طرح چنین مباحثی برخلاف اصول قانون اساسی است و طبیعتا هر کس که خلاف قانون اساسی عمل کند،ضد نظام جمهوری اسلامی است.

 


 


ندای سبز آزادی: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار کشور گفت: باید با آسیب‌شناسی قیمت تمام شده تولیدات میوه‌ و تره‌بار کشور با آنچه به صورت نهایی در بازار مصرف عرضه می‌شود بررسی کنیم که سلف خران و دلالان چه سود کلانی را به جیب می‌زنند.
به گزارش ایلنا، حسین مهاجران در رابطه با افزایش نابهنگام قیمت سیب‌زمینی و پیاز در بازارهای کشور گفت: بحث افزایش قیمت سیب‌زمینی و پیاز می‌تواند وابسته به دو معقوله گران‌فروشی و گرانی بازار باشد.
وی افزود: در حال حاضر به دلیل شایعاتی که در بازار به جهت کمبود میزان سیب‌زمینی و پیاز مطرح شده است ما شاهد گران‌فروشی قیمت این دو کالا طی دو هفته اخیر هستیم.
رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار کشور تصریح کرد: با وجود آن‌که سیب‌زمینی و پیاز به میزان مورد نیاز کشت شده است اما عده‌ای فکر می‌کنند ما با کمبود این محصولات مواجه هستیم بر همین اساس سیب‌زمینی که طی ۱۵روز گذشته ۲۳۰ تا ۳۰۰ تومان فروخته می‌شد در حال حاضر ۳۲۰ تا ۴۵۰ تومان در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد و پیاز نیز از کیلویی ۱۸۰ تومان به کیلویی ۳۸۰ تومان افزایش قیمت پیدا کرده است.
وی متذکر شد: قیمت سیب نیز طی هفته‌های اخیر با افت و خیزهایی همراه بوده است آفت‌هایی که به دلیل تغییرات جوی به این میوه وارد شده است حتی موجب افزایش قیمت قیمت سیب پا درختی از کیلویی ۳۰۰ تومان تا کیلویی ۶۰۰ یا ۷۰۰ تومان شده است. به گفته مهاجران بیشترین افزایش قیمت میوه‌جات و سبزیجات به دلیل ورود عده‌ای سودجو به بازار این محصولات بوده است.
وی ادامه داد: براساس اذعان کشاورزان هر کیلو سیب ۵۵۰ تا ۶۰۰ تومان از این افراد خریداری می‌شود که البته بخشی از آن طی نقل و انتقالات کنستانتره به افشرده تبدیل می‌شود و این اقدام موجب افزوده شدن بیست درصدی قیمت محصولی چون سیب تا ۸۰۰ تومان می‌شود. ۳۰۰ تومان نیز صرف جابجایی این میوه از زمین تا سردخانه و از سردخانه تا میادین میوه‌وتره‌بار می‌شود و ۱۵۰تومان نیز به جهت بسته‌بندی و هزینه باربری مورد صرف می‌شود و قیمت سیب را تا کیلویی ۱۲۵۰تومان افزایش می‌دهد اما ما مشاهده می‌کنیم که این محصول با قیمت کیلویی ۱۵۰۰ تومان در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.
رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار کشور گفت: فاصله ۲۵۰ تومانی قیمت تمام شده سیب تا مرحله عرضه به بازار به جیب سلف‌خران و سودجویان می‌رود که باید چاره ای برای آن

 


 


ندای سبز آزادی: محمدجواد حق‌شناس اظهار کرد: دوستانی که در حوزه سیاست، مسائل اجتماعی و مباحث اداره جامعه مطالعه می‌کنند و مسوولند باید این موضوع را جدی بگیرند؛ وقتی در یک ارگانیسم سالم با یک درد روبرو می‌شویم باید برای درمان آن تلاش کرد و نه این‌که درد را کتمان درد.
به گزارش ایسنا این عضو حزب اعتماد ملی با بیان این‌که «عرصه سیاست، تعطیل‌بردار نیست»‌ افزود: تا زمانی که انسان در جامعه زندگی و تلاش می‌کند تا برای خود جامعه‌ای بهتر از دیروز داشته باشد و نگاه تکامل‌گرا داشته باشد این تلاش نیاز به عزم جمعی و ارتباط دقیق و منطقی دارد که آحاد جامعه باید با هم برای رسیدن به نقطه مطلوب برنامه‌ریزی و حرکت کنند.
وی با اشاره به این‌که «در جوامع امروزی مطبوعات و فعالیت سیاسی دو رکن اساسی سلامت اجتماع را شکل می‌دهند» تصریح کرد: جامعه امروز هم مستثنی نیست و یک بخش آن مربوط به حوزه فعالیت مطبوعاتی صحیح، سالم، پرنشاط و معطوف به حرکت در قاعده و چارچوب منافع ملی و دفاع از حقوق مردم است که نقطه بروز و ظهور آن عرصه مطبوعات است و بخش دیگر آن در حوزه فعالیت سیاسی است که ظهور آن فعالیت سیاسی در قالب احزاب و گروه‌هاست و این دو حوزه مکمل و لازم و ملزوم هم هستند.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان این‌که «فضای امروز ایران برای دو حوزه مطبوعات و فعالیت سیاسی بسیار سخت است» افزود: حرکت در این دو بخش ساده، بدون دردسر و کم‌هزینه نیست و به نظر می‌رسد فعال سیاسی و روزنامه‌نگار امروز باید معطوف به فضای موجود، با شناخت دقیق از تاریخ سیاسی کشور و همین‌طور شناخت دقیق از قواعد سیاسی حاکم بر روابط بین‌الملل در دنیای امروز و خارج از مرزهای ایران،‌ به خصوص منطقه حساس خاورمیانه و از طرف دیگر با توجه به شناخت دقیق از روحیات جامعه ایرانی بتواند راهکار مناسبی برای فعالیت سیاسی در این دو عرصه را پیش روی خود گذارد که هم هزینه زیادی را به جامعه مطبوعاتی و سیاسی تحمیل نکند و هم راه مناسبی برای برون‌رفت از فضای فعلی ایجاد کند.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب ما در ۳۰ سال گذشته هزینه زیادی برای راه‌اندازی تئوری مبتنی بر آرمان‌های امام (ره) که بر دو ستون اصلی اسلام و مردم استوار بود، پرداخته است و در حال حاضر باید فاصله با فضای مطلوب را پر کرد.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به این‌که « فعالیت در عرصه سیاسی و مطبوعاتی بسیار سخت شده است»، تصریح کرد: فعالیت حزبی پرهزینه شده است و می‌توان گفت تناسبی میان هزینه‌ای که برای فعالیت حزبی پرداخت می‌شود و دستاوردی که فعال سیاسی انتظار دارد برای جامعه به دست آورد، برقرار نیست.
حق‌شناس اظهار کرد: قبل از هر چیز تمام کسانی که برای این انقلاب تلاش کرده و زحمت کشیده‌اند و نسبت به آینده انقلاب و کشور حساس هستند، باید تلاش کنند که خط‌کشی‌های غیرقانونی زودتر از فضا زدوده شود و فعالیت‌های سیاسی در کشور با هزینه‌های کمتر محقق شود و جامعه‌ای که علاقمند به شرکت در سرنوشت خود در قالب قانونی و احزاب شناخته شده و در چارچوب قانون اساسی است بتواند فعالیت کند.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی افزود: مطمئنا حزب اعتماد ملی هم علاقمند است در یک فضای غیرغبارآلود و روشن و به دور از هرگونه اتهام‌افکنی و فعالیتی که منجر به ایجاد مشکلاتی در سطح جامعه ‌شود، فعالیت کند و طی یک سال گذشته به علت فضای ایجاد شده تا حدودی نتوانسته است در قالب شناخته شده حرکت کند، اما عناصر و اعضای شورای آن فعال بوده‌ و سعی کرده‌اند به ایجاد فضای آرامش در کشور کمک کنند.

 


 


ندای سبز آزادی: سفیر جمهوری اسلامی ایران در قطر از برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در این کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئتی ۱۶۰نفره خبر داد.
به گزارش سایت خبری عبور، عبدالله سهرابی با اشاره به اینکه پس از سال ها وقفه قرار است هفته فرهنگی ایران در قطر از روز پنجشنبه این هفته برپا شود تصریح کرد: امسال دوحه پایتخت فرهنگی جهان عرب است و در همین راستا هفته فرهنگی در این کشور برپا خواهد بود که علاوه بر کشورهای عربی ۳ کشور ایران، ونزوئلا و ترکیه نیز مراسمی در این کشور برپا می کنند.
وی با اشاره به حضور محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: در این مراسم هیئتی ۱۶۰ نفره از چهره های فرهنگی و شخصیت ها وزیر ارشاد را همراهی می کنند که از آن جمله می توان به حضور ارکستر سمفونیک ایران اشاره کرد.
سفیر ایران همچنین از پخش ۵ فیلم سینمایی ایرانی به زبان عربی در طول برگزاری مراسم هفته فرهنگی ایران خبر داد و تصریح کرد: مراسمی نیز با حضور ورزشکاران و باستانی کاران ایرانی برگزار می شود.
اجرای تئاتر به زبان عربی توسط هنرمندان ایرانی از دیگر برنامه های ایران در هفته فرهنگی قطر است. سهرابی افزود: همچنین احتمالا به نشانه دوستی دو ملت تمبری با پرچم ایران و قطر در این برنامه ابطال خواهد شد.
به گفته سفیر ایران در این مراسم ۳جلد کتاب عربی نیز توسط ایران در نمایشگاه رونمایی می شود. سفیر ایران خاطرنشان کرد: وزیر ارشاد در جریان سفر به دوحه علاوه بر دیدار با همتای قطری توافقنامه ای نیز برای همکاری دوکشور در بخش فرهنگی امضا می کند.

 


 


ندای سبز آزادی: معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش، به توزیع نشریات سیاسی غیر همسو با دولت در مدارس کشور اذعان کرد و مدعی شد: قطعا این موضوع از سوی برخی از عناصر فرصت‌طلب هدایت می‌شود!
به گزارش مهر، علی اصغر یزدانی با اعلام این خبر و بدون نام بردن مستقیم از روزنامه کلمه، توزیع‌کنندگان نشریات سیاسی در مدارس را “عناصر مسئله‌دار” نامید و خاطرنشان کرد: ما نمی دانیم دامنه توزیع در کل کشور چقدر است و برای ما معلوم نیست از قشر معلم یا دانش‌آموز باشند. اما حراست وزارت آموزش و پرورش و معاونت پرورشی در مدارس اقداماتی را برای برخورد با این عناصر فرصت‌طلب آغاز کرده‌اند و قطعا این موضوع را دنبال می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه مدرسه محل فعالیت سیاسی نیست، در عین حال از برنامه‌های آموزش و پرورش برای آشنایی دانش‌آموزان با مسائل سیاسی (از زاویه نگاه دولت) خبر داد و گفت: هم اکنون گفتمان‌های سیاسی برای پاسخ به شبهات سیاسی دانش‌آموزان در برخی از مدارس داریم.
معاون وزیر آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد همچنین فاش کرد که: به دنبال این هستیم که بیش از یک هزار طلبه جوان را با برنامه‌ریزی وارد مدارس به خصوص از نوع خاص کنیم تا برای دانش‌آموزان و فرهنگیان، بصیرت سیاسی لازم را تبیین کنند! در واقع ایجاد بصیرت سیاسی به دانش‌آموزان و معلمان از اولویتهای این معاونت طی سال تحصیلی جاری در مدارس است.
گفتنی است روزنامه کلمه در مدت اندکی که از تولدش می‌گذرد، با استقبال خوبی از سوی دانش‌آموزان و دانشجویان روبه‌رو شده است.
در همین راستا، پیش از این هم بخشنامه‌ای در سایت‌ها منتشر شده بود که نشان می‌داد حراست آموزش و پرورش با ابراز نگرانی از توزیع روزنامه کلمه در مدارس و استقبال دانش‌آموزان از آن، خواستار برخورد مدیران مدارس با توزیع این روزنامه و شناسایی مبادی ورود آن به مدرسه شده است.

 


 


ندای سبز آزادی: خبرگزاری ایلنا گزارش داد با وجود آنکه نام «ایران» را در حضور هزاران دانشجو از سر در دانشگاه پایین کشیدند، تحصن‌ها در دانشگاه ایران همچنان ادامه دارد.
به گزارش این خبرگزاری، صبح امروز با روپوش‌های سفید برای امضای بیانیه اعتراض خود به انحلال دانشگاه ایران و نشان دادن این اعتراض در این دانشگاه تجمع کردند. در این تجمع که دانشجویان با روپوش‌های سفید حضور داشتند، جمعیت دانشجویان معترض بیش از دیروز بود.
یکی از دانشجویان این دانشگاه گفت: روز گذشته در آخرین لحظات تحصن کلمه «ایران» را از سر در این دانشگاه برداشتند. این عمل که با اعتراض شدید دانشجویان همراه شد، نه تنها جلو آقایان را نگرفت بلکه آنها کلمه «Iran» (نام لاتین سردر) را هم از سر در این دانشگاه حذف کردند.
این دانشجو همچنین از تجمعی در دانشکده پرستاری دانشگاه ایران خبر داد که در آن «رئیس دانشگاه پرستاری دانشگاه تهران» به عنوان رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه ایران حضور داشته اما نتوانسته است پاسخی به دانشجویان این دانشکده بدهد.
به گفته این دانشجو در این تجمع که دیروز در دانشکده پزشکی صورت گرفته است، رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه تهران تنها به این بسنده کرده است که بگوید: «دانشگاه ایران به دلایلی که خودشان می‌دانند منحل شده است.»
او در پاسخ به دانشجویان مبنی بر اینکه با این اتفاق که اکنون دانشجویان دو دانشکده پرستاری، دو دانشکده مدیریت و امثال اینها را دارند باید چه کنند و برای انجام امورات خود به کجا مراجعه کنند، گفته است: هنوز تصمیماتی در این باب گرفته نشده است.
این دانشجو همچنین گفت: مسئولان در واقع حرفی برای گفتن ندارند و هیچ کدام از سئوالات ما راه به جایی نمی‌برد.
او می‌گوید: بدون اینکه دانشجویان بدانند رئیس دانشگاه را عوض کرده‌اند و حق امضا را از او گرفته‌اند، همچنین ریاست باقی دانشکده‌ها را تغییر داده‌اند.

 


 


ندای سبز آزادی: روزنامه ابتکار امروز در سرمقاله خود در رابطه با آماری که از سوی دولتمردان ارئه می شود نوشت:
یکی از ویژگی‌های های مهم دولت‌ها در ایران ارتباط تنگاتنگ با مبحثی به نام “آمار” است.دولتمردان اخیرا به خوبی به نقش تعیین کننده این امر پی برده اند وبی دلیل نیست که برای توصیف وضعیت کوچکترین حوزه زندگی مردم وکوچکترین واحد مدیریتی کشور از آن به خوبی استفاده می‌کنند.طبق آمارهای دولتمردان، کشور در دوره دو دولت اخیر به رکوردهایی از “ترین”‌ها دست یافته است : قدرتمندترین،باثبات ترین، ثروتمندترین،آزادترین وده‌ها “ترین” دیگرازجمله مواردی است که درسخنان مسئولان به وفور یافت می‌شود.
درهمین هفته گذشته معاون اول احمدی نژاد دوبارنوید داده است .یکبار اینکه “در پایان دولت دهم کسی بدون خانه نمی‌ماند”. یکبار دیگر هم گفته است “با اجرای هدفمندی یارانه‌ها هیچ فقیری در کشور نخواهیم داشت”.
برخی مقامات اقتصادی در همان زمان که نرخ بیکاری وتورم را تا نزدیکی صفرپایین می‌ کشند، موقعیت ایران را در لیست کشورهای توسعه یافته جهان تا ردهای یک رقمی بالا می‌برند.این نوشتار قصد آن ندارد که به بررسی صحت وسقم این آمارهای گوناگون بپردازد،که در فضای رسانه‌ای کشور موافقان به کرات بیان می‌کنند که ” این آمارها از سوی موسسات جهانی معتبر تایید شده است” ومخالفان نیز شواهد وادله می‌آورند تا اثبات کنند که این چنین نیست. سخن بر سر آن است که اعلام کنندگان این آمار که بدون تردید به دنبال آنند که وضعیت حوزه کاری خود را مطلوب جلوه دهند، باید به گونه‌ای عمل کنند که به منظور خود نائل آیند.مخاطبان این آمارها انسان‌هایی هستند که قرار است این آمارها رابشنوند وتجزیه تحلیل ونتیجه گیری کنند.
آنان بدون تردید پس از شنیدن آمارهای این چنینی شاخک‌های حساس تری نسبت به حوزه‌های مورد بحث پیدا خواهند کرد و آمارهای داده شده را با وضعیت موجود می‌سنجند.این آمارها زمانی میتوانند مخاطب را قانع کنند که تناسبی با وضع موجود داشته باشند.وضعیتی که مخاطب بدون استفاده از هرمتروترازو،وسایل اندازه گیری دقیق تری چون گوشت وپوست واستخوان دارند و پیشرفت‌ها و پسرفت‌ها را با همین‌ها احساس و ادراک می‌کنند.
اعلام کنندگان این آمارها زمانی به هدف خود می‌رسند که مخاطبان قدرت پردازش این همه اطلاعات وتطبیق آن با وضعیت موجود را داشته باشند(البته اگر هدف اقناع مخاطبان باشد).این هدف بوسیله بمباران حواس مخاطبان با انواع واقسام آمارها به دست نمی‌آید، بلکه نتیجه عکس نیز می‌دهد.وقتی ذهن مخاطبان درگیر انواع مختلف آمارها ی همسوباشد،ازیک طرف قدرت پردازش اطلاعات ونتیجه گیری منطقی کاهش می‌یابد وازسوی دیگر اعتماد به اعلام کنندگان آمار به شدت آسیب می‌بیند والبته مهم تراینکه اگر نتوانند میان آمارهای اعلام شده دولتی و واقعیت ‌های موجود ارتباطی پیداکنند، درعلم کاربردی “آمار” نیزتشکیک خواهند کرد.
امروزه آمار پایه‌ای برای استدلال به شمار می‌رود که باید در ارائه آن به فرآیند اعتماد سازی توجه لازم مبذول شود.پس برمسئولان وآماردهندگان است که ضمن آن که به فکر حوزه کاری خود هستند، نیم نگاهی نیز به مخاطبان داشته باشند.همان‌ها که قرار است اعتبار خود و آمارهایشان را از آنان بگیرند.

 


 


ندای سبز آزادی: مهدی کروبی روز گذشته به دیدار مهندس موسوی رفت. به گزارش خبرنگار سحام نیوز این دیدار در شرایطی انجام گرفت که نیروهای امنیتی قصد جلوگیری از ورود مهدی کروبی به پاستور را داشتند که با عکس العمل میرحسین موسوی این اقدام آنان ناکام ماند.
در ابتدای این دیدار آقای کروبی از فضای دروغ و تهمت در کشور که متاسفانه نهادینه شده است ابراز تاسف کرد و اظهار داشت: بعد از اینکه در انتخابات ریاست جمهوری نهم با تقلب توانستند شخص مورد نظر را در مسند ریاست جمهوری بنشانند در انتخابات مجلس هشتم و دهم ریاست جمهوری نیز به صورت سهمیه بندی و مهندسی شده آراء را تقسیم کردند و انتخاباتی را برگزار کردند که باعث انفجار مردمی شد و با بدترین شیوه و خشونت زیاد با مردم برخورد کردند و هر روز در رسانه هایی که از پول بیت المال ارتزاق می کنند، انواع دروغ و تهمت ها به طرف مقابل می زنند و کوچکترین جوابی را از مخالفین و منتقدین نه تنها در رسانه ملی بلکه در روزنامه ها نیزبر نمی تابند تا جایی که علاوه بر ممنوعیت خبری از من و شما در رسانه ها حتی از چاپ آگهی تسلیت هم روزنامه ها را منع کردند. و تحمل هیچ گونه آزادی بیان را ندارند و عملا آزادی راستگویی و صداقت را ذبح دو روزه دنیای خویش کردند. در حالی که می توانستند با برگزاری انتخابات سالم کشور را از هر گزندی محفوظ بدارند.
در ادامه این دیدار آقای موسوی به نبود تدبیر و عقل در اداره کشور اشاره نمود و گفت: به طور کلی کسی با هدفمند کردن یارانه ها مخالف نیست، اما حرف اصلی ما این است که نیرویی که بتواند این طرح را مدیریت کند، وجود ندارد و قسمت اعظم نیروهای کارشناس مشهور و توانمند کنار گذاشته شده اند. این هنر نیست که برای اجرای هدفمند کردن یارانه ها در ۲۰۰۰ منطقه تهران نیرو بچینیم یا فرمانده پلیس به یاری سپاه و بسیج جهت ترساندن مردم افتخار کند. شیوه مدیریتی این آقایان بلایی بر سر کشور چه در اقتصاد و حوزه های دیگرآورده که امکان برگشت به وضعیت ۶سال گذشته هم خیلی سخت شده است.
در ادامه این دیدار آقایان کروبی و موسوی در آستانه روز ۱۳ آبان مواردی را متذکر شدند:
- در آستانه ۱۳ آبان روز دانش آموز و و سالروز تبعید حضرت امام؛ متاسفانه شاهد فشار زیادی بر فرهیختگان این کشور اعم از دانشگاهیان و دانشجویان و وکلا و روزنامه نگاران هستیم. هر روز احکام سنگینی بر علیه روزنامه نگاران متعهد صادر می شود؛ به طوری که علاوه بر زندان؛ به دهها سال محرومیت از فعالیت های مطبوعاتی محکوم می شوند و یا وکلا شناخته شده را به جرم دفاع از موکلین خود زندان و به احکام سنگین محکوم می کنند تا دیگر وکالت زندانیان سیاسی را به عهده نگیرند و یا دانشگاهیان را به زندان های طویل المدت و خارج از اقامتشان تبعید و زندانی می کنند . به طوری که موجب خطر و آزار و اذیت خانواده هایشان می گردد. ولی با تمام این اقدامات هر روز نیروهای جدید و با انگیزه به صحنه می آیند و رویش جنبش مردمی هر روز از روز دیگر بیشتر است.
- به مصلحت کشور نیست که بین صفوف ملت تفرقه ایجاد کنیم و دهها میلیون نفر از معلمان و کارگران، دانشجویان و اساتید و زنان و مردم کشور را خس و خاشاک و گوساله، یا میکروب و فتنه گر بنامیم. آن نظامی که امام عزیز ۱۵ سال برای آن مبارزه کرد به دنبال حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان بود. نه آنکه بخش زیادی از ملت را دشمن قلمداد کند. ایجاد رعب و وحشت باعث از بین رفتن مشروعیت نظام می گردد و بدون مشروعیت هیچ نظامی دوام نمی آورد. لذا ما معتقدیم همه ملت ایران، عزیز و دارای حقوق شهروندی می باشند و همه آنها از کرامت ذاتی برخورد بوده و ذات انسان با میکروب و خس و خاشاک بی گانه است. جامعه سالم، مطلوب و برخواسته از رای مردم، جامعه ای است که در آن اعتراض، اعتصاب، انتقاد و … جزو حقوق طبیعی و اولیه مردم می باشد.
- سیاست های ماجرا جویانه خارجی باعث شده است که در فاصله کوتاهی چندین قطع نامه از سازمان های بین المللی بر علیه کشور ما صادر شود و اثرات منفی خود را بر وضع معیشتی مردم نشان دهد. فقر و نرخ بیکاری و تعطیلی مراکز تولیدی و واردات بی رویه تا جایی رسیده است که سنگ قبر هم از خارج وارد می شود و کمک های بلاعوض و وام به کشورهای خارجی و همسایه که معلوم نیست تا چه اندازه مجلس در جریان است اقتصاد کشور را به شدت ضعیف کرده است و ادامه این روند خطر ناک میتواند به فروپاشی نظام تمام شود. آیا هزینه و فایده این ریخت و پاش ها به نفع کشور است؟ و چرا مردم به صورت شفاف در جریان این ریخت و پاش ها نیستند؟
- دلسوزانه خواستاریم به جای جنگ بی ثمر با علوم انسانی، از متخصصین برجسته علوم انسانی کشور در حوزه های اقتصاد و جامع شناسی و جمعیت شناسی و دیگر شاخه ها استفاده کنید و کار را به دست کاردان ها بسپارید. نه آنکه تحمل دوستان خودتان را هم نداشته باشید.

 


 


بابک هاتفی: این روزها همه چیز عجیب شده است ، یعنی روزگار عجیبی شده ، چیزهایی میبینی ، چیزهایی میشنوی که دهانت از تعجب باز می ماند ، این عجیب بودن البته غریب بودن را هم به همراه دارد ، غریب افتاده ایم در این گوشه از دنیا که تنهاییم و آسمانی به سرمان نیست...

عادت کرده ایم به بگیر و ببند دانشجو و فعال سیاسی و روزنامه نگار ، و همچنین به حکم هایی عجیب و غریبی که برایمان صادر می کنند ، یکی 10 سال ، یکی 4 سال ، دیگری ممنوعیت مادالعمر ... .
اما در این بین این یک اتفاق دیگر باور کنید خیلی عجیب است! یعنی با هیچ توجیهی نمی توان هضمش کرد ، وکیل را زندانی کنند!! همه جور زندانی با جرایم مختلف دیده بودیم اما زندانی به جرم وکالت نه!
خبری ست که این روزها زیاد می شنویم ، محمد مصطفایی از ایران مهاجرت کرد ، نسرین ستوده در زندان دست به اعتصاب غذا زد و همین دیروز هم که حکم 9 سال حبس برای محمد سیف زاد صادر شد ، حالا چه کسی می خواهد از حقوق یک وکیل دفاع کند ؟
هر چند پس از وقایع انتخابات و برگزاری دادگاه های نمایشی به یاد دارم که از یکی از وکلای شریف زندانیان سیاسی پرسیده بودند که آقا چرا شما نمی توانید از موکلتان دفاع کنید و مثلا از او رفع اتهام کنید ، این وکیل شریف پاسخ منطقی داد مبنی بر این که : "آقایان اصلا برای هیچ کدام از زندانیان سیاسی که ما وکالتشان را بر عهده داریم جرم حقوقی تعریف نکرده اند بلکه همه ی تعریف ها بر مبنای جرم سیاسی و در چنین تعریفی دست ما نیز بسته است و نمی توانیم دفاع کنیم!"
تمامی ماجرا همین است که در واقع نمی توانند هیچ جرمی در نظر بگیرند برای متهمان سیاسی بنابراین نگه داشتنشان را توجیه سیاسی می کنند. باز هم یاد خاطره ی از یکی از روزنامه نگاران بازداشت شده پس از انتخابات افتادم که می گفت : " از بازجویم پرسیدم ، من اگر جرمی مرتکب شده ام خب بگویید تا خودم هم بدانم و اگر نه پس چرا من را اینجا نگه داشته اید که بازجو این گونه پاسخ داد که ، مصلحت بر این است که پیش ما بمانی برای پیشگیری از ارتکلب جرم! "
حالا از این میگذرم که آقایان نوشتن مقاله یا دیدار با این یا آن چهره ی سیاسی را جز جرایم محسوب می کنند بلکه بحث بر سر این است که پیش بینی هم می کنند و برای پیشگیری نزد خود نگه می دارند!
هیچ کجای دنیا ندیده بودیم که وکیل هم به زندان بیفتد ، وکیلی که خود باید از حقوق موکلانش در دادگاه دفاع کند ، حالا خودش نیاز به وکیلی دارد که از حقوقش دفاع شود!
آن هم چه حقوقی ؟ اساسن هیچ حقوقی در زندان های ایران برای زندانی در نظر گرفته نمی شود ، حقوق همان است که دادستان می گوید و بازجو اجرا می کند!
سخن کوتاه باید کرد ، باید افسوس خورد به حال سرزمینی که حکومت مدارانش وکیل را به زندان می افکنند


 


ندای سبز آزادی: تلفن های وزارت کشور در زمان انتخابات ریاست جمهوری توسط برخی از کارشناسان وزارت اطلاعات شنود میشد. 

به گزارش ندای سبز آزادی طبق اطلاعات موثق برخی از کارشناسان وزارت اطلاعات بدون هماهنگی با مسئولین وزارت اطلاعات و افراد مافوق خود اقدام به شنود تلفن های وزیر کشور در زمان انتخابات ریاست جمهوری می نمایند ، این تلفن ها شامل تلفن های مستقیم دفتر وزیر(صادق محصولی) و تلفن های مستقیم معاون وزیر(دانشجو)و تعداد 35 تلفن همراه که به طور مخفیانه و محرمانه خریداری شده بود و وزیر کشور از آنها به همراه اطرافیان خود به شکل محرمانه استفاده می نمودند، میشود.

این کارشناسان اطلاعات با شنود تمام تلفن های مستقیم و کشف شماره تلفن های همراه خریداری شده و شنود آنها به اطلاعات بسیار مهم و ذیقیمتی دست یافته اند که کشف این اطلاعات منجر به برخورد احمدی نژاد با وزیر وقت اطلاعات و معاونین وزارت خانه و عزل آنها تحت عنوان بی عرضه گی و عدم اشراف و کنترل کارکنان و کارشناسان خود شد.در این تلفن های ضبط و شنود شده وزیر کشور(صادق محصولی)آمار آرای هر استان را برای استانداران می خواند،به طوری که بعضی از استانداران می گویند ما هنوز صندوق را دریافت و جمع آوری نکرده ایم،اما محصولی اعلام می کند آراء شما همین است که من قرائت می کنم.امروز تا اوایل شب آراء استان شما را تلویزیون اعلام می کند،شما هم داشته باشید و در مصاحبه ها همین را بگوئید.

بعضی از استانداران سوال می کنند آیا (آقا) خامنه ای در جریان هستند که محصولی اعلام می کند بله با هماهنگی کامل است.

محصولی با استانداران استانهای ترک زبان آذری صحبت میکند به طوری که در ابتدا در احوال پرسی به آنها می گوید تهران که مال موسوی است و رای موسوی بیشتر است.آن استان چه طور است؟ استانداران استانهای آذری زبان باالاتفاق در پاسخ می گویند در استان ما هم رای موسوی از همه بالاتر است که محصولی در توجیح تک تک آنها اعلام می کند دیگر این حرف را نزنید فقط بگوئید موسوی در تهران رای بالا را دارد ، در همه استانها رای احمدی نژاد بالاتر است،و سپس رای هر استان را برای آنها قرائت می کند و به آنها می گوید پس از اعلام رادیو تلویزیون آمار را رسما طی مصاحبه ای و اطلاعیه ای اعلام نمایند.

شنود تلفن های محرمانه وزیر کشور توسط کارشناسان زیرک وزارت اطلاعات،اطلاعات کاملا موثق و بسیار ذیقیمتی را در اختیار آن اداره اطلاعاتی قرار می دهد که قابل انتظار و پیش بینی نبود به طوری که تا روزها کسانی که کار شنود و پیاده کردن این نوارها را برعهده داشتند نگران نتایج و حوادث پس از این اقدام بودند، به طوری که پس از افشای درون سازمانی این اقدام ،احمدی نژاد در آنجا به مدت یک هفته مستقر شد و معاونین وزیر،مدیران کلان مربوطه را تماما بازخواست،عزل،اخراج و کارشناسان در اختیار کارگزینی قرار گرفتند و از طرف حفاظت اداره تهدید جانی شدند که چنانچه انعکاس بیرونی صورت گیرد برخورد قاطع با آنها خواهد شد.

این کارشناسان همگی بلاتکلیف و آواره و در اختیار کارگزینی هستند و از جان خود بیمناک می باشند.

گفتنی است یکی دیگر از دلایل عصبانیت احمدی نژاد از وزارت اطلاعات این بود که یکی از معاونین وزیر اطلاعات با جمع آوری نظرات استانها با فرم نظرسنجی که پر شده بود و دریافت نظرات مردمی در جمع بندی گزارش اعلام کرده بودند که طبق نظرسنجی عمومی انجام شده توسط کلیه استانها میرحسین موسوی رئیس جمهور خواهد بود و رای قطعی را خواهد آورد که این نیز یکی از دلایل عصبانیت احمدی نژاد از وزارت اطلاعات و مدیران و کارشناسان وزرات شده بود

 


 


ندای سبز آزادی: کارگران فازهای 14 و 15 پارس جنوبی در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق چند ماه گذشته خود دست به اعتصاب زدند.

به گزارش خبرنگار ندای سبز آزادی بین 400 تا 500 کارگر در فازهای 14 و 15 پارس جنوبی در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق چند ماه گذشته خود دست به اعتصاب زده اند که تا روز یکشبنه ادامه داشته است.
گفتنیست این اعتصاب در مناطقی صورت گرفته که در اختیار شرکت های وابسته به سپاه پاسداران بوده است.
در حالی کارگران در پارس جنوبی دست به اعتصاب زده اند که همچنان اعتصاب در کارخانه کیان تایر( لاستیک سازی) نیز ادامه دارد.
شایان ذکر است 1300 کارگر این کارخانه خواستار دریافت حقوق معوقه خود هستند که در چند نوبت در سه سال گذشته به آنها داده نشده است. تاکنون هم وعده های وزارت صنایع و کارفرما که عملی نشده است و این موضوع نارضایتی کارگران کیان تایر را به همراه داشته است.

اعتصاب و اعتراض صدها کارگر کيان تاير، لاستيک البرز، در حالی آغاز شد، که به نوشته سايت دسترنج، حدود ۱۲۰۰ کارگر اين واحد توليدی در زمستان سال گذشته در اعتراض به توقف توليد، تصميم کارفرما برای انحلال کارخانه و دريافت نکردن چهار ماه حقوق معوقه خود دست به اعتصاب زده بودند.

آن اعتصاب به دليل قول مسئولين دولتی برای رسيدگی به مشکلات و حل آنها به پايان رسيد، اما اين وعده هرگز برآورده نشد.

در حالی کارگران پارس جنوبی به کارگران معترض کیان تایر اضافه میشوند که پیش از این امید علی ناظری، عضو کانون شوراهای اسلامی کار استان مازندران، هشدار داده بود که با اجرای قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها باید در انتظار موج جدیدی از تعطیلی کارخانه‌ها و تعدیل کارگران شاغل باشیم.

این فعال کارگری در همین رابطه گفت: در حال حاضر به دلیل کمبود نقدینگی و مشکل فروش، کارگران شاغل با مسائلی چون تاخیر در پرداخت حقوق و از دست دادن شغل مواجه هستند قابل پیش بینی ست که در صورت اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها کارگران کارخانه‌های زیادی با این مشکل مواجه خواهند شد.


 


ندای سبز آزادی: دردناک است. واقعاً دردناک است. چنین خبرهایی آدم را به یاد روایتهای سورئالیستی از جریانات شستشوی مغزی دوران استالین می اندازد. از آن هم عقب مانده تر. اینگونه خبرها برای انسانی که هزاره سوم را تجربه می کند به فکاهی بیشتر می ماند اما در سرزمین من واقعیت دارد. این عین واقعیت است که در میان دانش آموزان ایرانی همزمان با سفر خامنه ای به قم سی دی هایی پخش می شود که در آن موسوی و کروبی و خاتمی عناصر صهیونیستی معرفی می شوند و به ابلهانه ترین کاریکاتورهایی که مایه شرم هنرمندان کاریکاتوریست هم هست به " زباله دان تاریخ " سپرده می شوند. آن هم در یک سی دی که رهبر ایران را فرزانه و امام زمانه معرفی می کند. از آن دردناک تر برگزاری مسابقات کاریکاتور بر علیه سران اصلاح طلبان بویژه موسوی و کروبی است که بسیج دانش آموزی بانی اجرای آن است.
اصل خبر
بهتر است قبل از هر چیز اصل خبر را بخوانیم. اصل خبر از این قرار است که همزمان با سفر خامنه ای به قم در مدارس ابتدایی و راهنمایی تهران، توسط سازمان بسیج دانشجویی سی دی پخش می شود که در آن خامنه ای به عنوان موجودی آسمانی و مهربان و سرشار از خصایص پاک انسانی معرفی می شود . در همین سی دی بخشی را به عنوان طنز و فکاهی در نظر گرفته اند و در آن ضمن مقایسه میرحسین موسوی و کروبی و خاتمی با جورج بوش و شاه و صهیونیستها، آنها را به تمسخر گرفته اند. ضمن آنکه مسابقه ای کاریکاتوری را هم بسیج دانش آموزی تدارک دیده است که موضوع آن رهبران اصلاحات و موسوی و خاتمی و کروبی هستند و برای برگزیدگان آن جوایز نفیسی در نظر گرفته شده است.

اوج بلاهت اقتدارگرایان
سئوال اصلی اینجاست که مگر به زعم خود اقتدارگرایان حاکم بر ایران زمین 14 میلیون نفر به موسوی رای نداده اند؟ یعنی آنها از درک همین نکته بدیهی هم عاجزند که بدانند در میان دانش آموزانی که این سی دی ها بین آنها توزیع شده است، چه بسیار دانش آموزانی هستند که ماجراهای انتخاباتی و حوادث پس از آن یکی از اصلی ترین دغدغه های خانواده آنهاست و در میان همین خانواده ها چه بسیار فامیل زندان رفته و شکنجه دیده وجود دارد که 180 درجه خلاف مستبدان به زور اسلحه مانده در راس مملکت، فکر می کنند؟ تنها همین سئوال ساده برای به تصویر کشاندن دردناکی وضعیت نابسامان مستبدان اقتدارگرا کافی است. تبلیغات گوبلزی هیئت حاکمه در ایران اما آنقدر باسمه ای و نخ نما شده است که حتی طرفداران خودشان را هم به خشم می آورد چه برسد به مخالفان دولت نامشروع. و تازه این اتفاق در شرایطی رخ می دهد که تمام دستگاههای تبلیغاتی مملکت در ید اختیار کودتاچیان است و از منبر مساجد و نمازهای جمعه بگیر تا تمامی کانالهای تلویزیونی داخلی و ماهواره متعلق به حاکمیت و رادیو و روزنامه و اینترنت و ... . آن هم در شرایطی که هیچ یک از منتقدان و نه حتی مخالفان دولت، رسانه ای رسمی و آزاد در اختیار ندارند که بتوانند صدای خود را به گوش مردم برسانند و وزارت ارشاد همچون مفتش و محتسبی هراسان، هر ساز مخالفی را در گلو خفه می کند و حتی تحمل کوچکترین انتقادات را هم ندارد. و این همه در شرایطی رخ می دهد که روزنامه نگاران مخالف دولت یا در زندانند یا در تبعیدی خودخواسته به سر می برند و یا در مملکت خودشان عزلت نشین شده اند و منتظر احرای احکام سنگینی هستند که انتظار آنان را می کشد. ظاهراً اما همین ببند و بگیر و همین هزینه های گزافی که بی هیچ حساب و کتابی در خرج تمسخر و تحقیر نمایندگان واقعی افکار عمومی می شود هم کافی نیست و آنچنان آتش ضحاک وار مستبد کوته اندیش در درون سینه شان زبانه می کشد که تاب این همه تبلیغ و دروغ را ندارند و خود را همچون بیماران روان پریش سردرگم ملزم می بینند که دائماً آتش خشم درونی ناشی از بی اعتبار و نامشروعیتشان را اینگونه خاموش کنند. اتفاقی که البته اصلاً نمی افتد و جواب معکوس می دهد و تف سربالایی را می ماند که بر سر خودشان فرو می افتد.
پدیده ای به نام شستشوی مغزی
شستشوی مغزی عبارتی است عام برای اشاره به استفاده از روشهای مختلف بویژه روانشناسانه برای تغییر باورها و افکار. شستشوی مغزی یکی از صدها شیوه ای است که حکومتهای استبدادی و نامشروع برای مواجه رسانه ای با افکار عمومی و اقناع مردم ناراضی از حاکمیت آنان در پیش می گیرند. در واقع یکی از علل رجوع حکومتها به شستشوی معزی واماندگی آنها در مدیریت افکار عمومی جامعه تحت کنترل آنهاست. از همین روست شاید که مردم ایران از واپسین روزهای مانده به انتخابات ریاست جمهوری تا همین امروز شاهد انواع و اقسام شیوه های تبلیعاتی جورواجور بر علیه منتقدان دولت و شخص رهبری هستند. چنانکه به گفته جواد اطاعت " همان میرحسین موسوی که وقتی مي خواستم دانشجويان را ترغيب کنم تا در انتخابات سال 88 به او راي بدهند مي گفتند که او اصولگرا و نماينده حاکميت است در اثر تبلیغات غلط و واپسگرایانه ، حکومت او را برای خود به دشمنی درجه یک تبدیل کرده است و از او تحت عنوان سران فتنه یاد می کند. يعني او را به ضد انقلاب تبديل کرده است ... " و این تمام هنر مستبدان حاکم بر ایران است و چیزی جز واماندگی آن را نشان نمی دهد.
جنگ روانی
آن چه در فراسوی اینگونه تبلیغات باسمه ای و نخ نما شده وجود دارد، حکایت از نوعی جنگ روانی دارد که بانیان رسانه ای حکومت تلاش فراوانی برای اثبات حقانیت خود و گریز از بحران مشروعیتشان به آن متوسل شده اند. با این همه سئوال اصلی اینجاست که هدف حاکمان مستبد ایران از اینگونه جنگهای روانی چیست؟ آیا آنها به دنبال انتقام گرفتن از مردم تهران هستند که اصلاً اعتقادی به دولت محمود احمدی نژاد ندارند؟
آنچه از پس رفتارهای اینچنینی حاکمان زور و زر در ایران مسلم است، آن است که آنها علی رعم تمام بگیر و ببندها و خفقان سنگینی که بر کشور حاکم کرده اند نتوانسته اند افکار عمومی ایران را حتی با پيشرفته ترین فناوري ارتباطات قانع کنند و ناتوانی در اقناع عمومی آنها را واداشته تا با استفاده از دم دستی ترین نرم افزارهای منسوخ و از کار افتاده کودکان و نوجوانان دانش آموز را نسبت به رهبران جنبش سبز که مراد و الگوی پدران و مادران آنها هستند مردد و مشکوک نمایند.
گرچه آنها ظاهراً از درک این نکته ساده غافلند که در جهان كنوني ديگر با دروغ گفتن و فریبکاری آنهم به شیوه های باسمه ای ، نمی توان اذهان کودکان و نوجوانان هزاره سوم را نسبت به واقعیات اجتماع منحرف کرد. نمونه بارز این مدعا خود میرحسین موسوی است. کسی که حکومت 20 سال تمام تلاش کرد تا او را به شیوه های گوناگون سانسور کند و در این راه تمام سوء استفاده هایش را از روحیات اخلاقی و درویش منشانه او به نفع خود مصادره کرد. با این همه موسوی در کمتر از 6 ماه به قهرمانی واقعی و ملی برای قریب به اتفاق ایرانیان داخل و خارج از کشور تبدیل شد.
دردناکی ماجرا اینجاست که حکومت از درک همین نکته بدیهی هم غافل است و با هزینه کردن از جیب مردم ایران تلاش می کند تا با غیرهنرمندانه ترین روشها خودش را خوب و منتقدش را بد نشان بدهد. تو گویی زورمداران قدرت طلب چون همه دیکتاتورهای تاریخ مغزشان 70 سال از همه دنیا عقب تر است.


 


ندای سبز آزادی: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: کمیسیون آموزش از وزیر بهداشت دعوت کرده است تا با حضور در مجلس درباره علت انحلال این دانشگاه پاسخگو باشد.
به گزارش مهر، علی عباسپور تهرانی فرد افزود: کمیسیون آموزش با برگزاری جلسه فوق العاده ای این موضوع را بررسی کرده و برای اطلاع بیشتر از علت این انحلال از وزیر بهداشت دعوت کرده است که در این باره توضیح دهد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه با سابقه ای است و نمی توان یک شبه یک دانشگاه را منحل کرد چرا که هیچ دلیلی وجود ندارد که این کار را به این شکل انجام داد. این دانشگاه از نظر کیفی دانشگاه خوبی بوده و دانشجویان نیز از آن راضی بوده اند.
عباسپور اظهار داشت: تاسیس و یا انحلال یک دانشگاه و حتی یک رشته باید با مصوبه شورای گسترش وزارتخانه مربوطه صورت گیرد و انحلال به این شکل برای یک دانشگاه خلاف قانون است.
وی تاکید کرد: ما با این حرکت غیرمنطقی در شرایط فعلی مخالف هستیم مگر دلیل قانع کننده ای از سوی وزیر بهداشت در این باره ارائه شود.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز هیچ کس در این زمینه پاسخ صحیحی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه نداده است به مهر گفت: حتی پزشکان مجلس هم از این موضوع اطلاعی نداشتند و عنوان می کردند که چند ساعت پیش از اعلام این رخداد با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران جلسه داشتند و از این موضوع بی خبر بودند.
وی با تاکید بر این نکته ابعاد این موضوع برای هیچ کس روشن نیست، گفت: کمیسیون آموزش این موضوع را به طور جدی پیگیری می کند چرا که معتقدیم انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران حرکت صحیحی نبوده است.
ابقای مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه منحل شده
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران طی حکمی مدیران گروههای آموزشی علوم پزشکی ایران را در مجموعه جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران ابقاء کرد.
به گزارش مهر، پس از ادغام ناگهانی واحدهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاه علوم پزشکی تهران، باقر لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نامه ای به رئیس دانشکده پزشکی، کلیه مدیران گروههای آموزشی رشته های مختلف تخصصی علوم پزشکی ایران را در مجموعه جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران ابقاء کرد.
دانشگاه علوم پزشکی ایران هشتم آبان ماه، نه با پیشنهاد دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشجویان و وزارت بهداشت بلکه با ابلاغیه معاونت انسانی ریاست‌جمهوری منحل شد که این اتفاق شوک بزرگی را به دانشجویان این دانشگاه وارد کرده است.
دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران صبح دیروز با شنیدن انحلال دانشکده‌ای که در آن تحصیل می‌کنند، در محوطه این دانشگاه تحصن کردند.
نیروهای پلیس ضد شورش نیز اطراف ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران، واقع در بزرگراه همت، را به محاصره در آوردند.
در همین حال، کمیسیون بهداشت قصد تشکیل جلسه فوق‌العاده را در این باره داشت که با عدم حضور وزیر بهداشت ابتدا ساعت جلسه به تاخیر افتاد و در نهایت به روز سه‌شنبه موکول شد.

 


 


ندای سبز آزادی: یک فعال سیاسی اصلاح طلب در مورد امکان اتحاد استراتژیک میان اصلاح طلبان و اصولگرایان منتقد دولت با استقبال از این اتفاق نهایتا آن را اتحادی پایدار نمی‌داند و معتقد است اصلاح طلبان باید منتظر باشند تا تذکرات آنها در مورد اوضاع موجود تعبیر شود .
به گزارش ایلنا، مصطفی درایتی درباره احتمال اتحاد استراتژیک اصولگرایان منتقد و اصلاح‌طلبان درون حاکمیت، اظهار داشت: اگر این دو گروه هدف مشترکی برای خود تعریف کرده باشند که بتواند فضای کشور را از فضای ایجاد شده بعد از انتخابات جدا کنند، این اتفاق می‌تواند به فضای سیاسی‌کشور کمک کند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب اضافه کرد: جریان اصولگرا باید برای خودش تعیین تکلیف کند و مرزکشی میان طیف‌های مختلف خود را مشخص کند. مشاور دولت اصلاحات با بیان اینکه نهایتاً چنین اتحادی را پایدار نمی‌داند، تصریح کرد: زمانی‌که جریان‌های اصولگرایی این امکان را داشتند که در برابر اصولگرایان تندرو موضع‌گیری کنند بنا به مصلحت‌هایی سکوت کردند، اما اکنون که جریان تندرو اصولگرا اصلاح‌طلبان را به حاشیه فرستاده و در حال به حاشیه راندن برخی از جریان‌های اصولگرا نیز هست این اقدامات کمی دیر به نظر می‌رسد.
درایتی ادامه داد: موضع‌گیری‌های اصولگرایان تندرو باعث ایجاد مرافعات فراوانی در میان طیف‌های اصولگرا شده است. وی درباره مواضع اصلاح طلبان تاکید کرد: برای اصلاح‌طلبان هم مهم است که پس از آسیب‌شناسی جریان‌های داخلی خود منتظر باشند تا همه متوجه شوند حذف اصلاح‌طلبان از جریان قدرت چه تبعاتی می‌تواند برای گروه‌های سیاسی حتی اصولگرایان داشته باشد

 


 


ندای سبز آزادی: روزنامه مردمسالاری در یادداشتی با عنوان« یک مصاحبه یک پرسش » در رابطه با طرح هدف مندی یارانه ها می نویسد:
شنبه شب باز هم احمدی نژاد در تلویزیون حاضر شد تا در مورد مسایل مختلف و به ویژه هدفمند کردن یارانه ها با مردم سخن بگوید. اظهارات احمدی نژاد در مورد این موضوع، بیشتر موکول به آینده بود و طبیعتا از آنجا که هنوز هدفمند کردن یارانه ها اجرا نشده نمی توان در این زمینه قضاوت دقیقی انجام داد. ضمن اینکه اجرای دقیق طرح هدفمندکردن یارانه ها به عنوان یک آرمان ملی، آرزوی تمام ایرانیان است، چرا که این طرح، می تواند زمینه ساز رشد و شکوفایی اقتصاد کشور باشد، مشروط بر آنکه آن را با دقت و برنامه ریزی دقیقی اجرا کرد؛ به گونه ای که نگرانی های صاحبنظران اقتصادی به کمترین حد ممکن کاهش یابد. اما در بین اظهارات احمدی نژاد یک نکته جلب توجه می کرد و آن، سخنان او در مورد طرح سهمیه بندی بنزین بود. احمدی نژاد در بخشی از سخنان خود گفت: «موقعی که قرار بود سهمیه بندی بنزین صورت بگیرد برخی فکر می کردند که چه اتفاقی می افتد، دنیا به آخر می سد! آشفته بودند، ولی چه شد؟»
احمدی نژاد در این گفت وگوی تلویزیونی اعتقاد داشت که همانگونه که نگرانی ها پس از سهمیه بندی بنزین رفع شد، پس از هدفمندی یارانه ها هم نگرانی ها رفع می شود. احمدی نژاد در بخش دیگری از این گفت وگو درباره سهمیه بندی بنزین گفت: «اگر به همان شیوه قبلی بنزین توزیع می شد، هم اکنون ما ۱۱۵ میلیون لیتر در روز بنزین مصرف می کردیم درحالی که اکنون این رقم ۶۵ میلیون لیتر است. این در حالی است که نه از سفرهای مردم کاسته شده و نه مشکلی برای مردم ایجاد شد.» این سخن صحیح است اما وقتی از پیامدهای طرح بزرگی همچون سهمیه بندی بنزین سخن گفته می شود و آن را با طرح بزرگتری همچون هدفمندی یارانه ها مقایسه می کنیم، باید به مسایل مهمتری بپردازیم. یکی از این مسایل که فراموش شده، میزان صرفه جویی حاصل ازسهمیه بندی بنزین است. احمدی نژاد می گویند اگر بنزین به شیوه قبل از سهیمه بندی توزیع می شد، به جای روزی ۶۵ میلیون لیتر، شاهد مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین بودیم. اکنون پرسش اینجاست که مبلغ حاصل از این صرفه جویی چگونه صرف شده و به کجا رفته است؟
طبیعتا هر لیتر صرفه جویی در مصرف بنزین به معنای کاهش یک لیتر واردات بنزین با قیمت جهانی است و این میزان را اگر نه ۱۱۵ میلیون لیتری که احمدی نژاد گفته اند، بلکه فقط ۹۵ میلیون لیتر بدانیم بدان معناست که طی سه سالی که از سهمیه بندی بنزین می گذرد، هر روز به طور میانگین ۳۰ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه جویی شده که ا گر قیمت هر لیتر بنزین وارداتی را همراه با هزینه حمل، آنگونه که برخی مسوولا ن می گویند ۷۰۰ تومان در نظر بگیریم، خود در نظر بگیرید که چه میزان صرفه جویی در مصرف بنزین صورت گرفته است.
به یاد دارم در آن زمان که سهمیه بندی بنزین آغاز شده بود و البته خبری هم از عرضه بنزین آزاد نبود، بر سرچگونگی بهره گیری از مبالغ حاصل از صرفه جویی بنزین دعوا بود! عده ای می گفتند مبالغ حاصل از صرفه جویی در مصرف بنزین باید صرف توسعه حمل و نقل درون شهری شود و عده ای هم معتقد بودند در توسعه حمل ونقل ریلی برون شهری باید هزینه شود و حتی عده ای هم بر ضرورت بهره گیری از این مبالغ برای بیمه همگانی تاکید می کردند! اما سوال مهم این است که مبالغ حاصل از صرفه جویی درمصرف بنزین پس از سهمیه بندی، چگونه صرف شد؟ وقتی در مورد موفقیت یک طرح سخن می گوییم و آن را با طرح جدیدی مقایسه می کنیم قطعا بایدتمام شاخص های مرتبط با آن را در نظر بگیریم. تنها در این صورت است که نگرانی ها کاهش می یابد و شاهد افزایش اطمینان و اعتماد مردم به طرح های اقتصادی خواهیم بود.

 


 


ندای سبز آزادی: عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی معتقد است تغییرات برنامه پنجم توسعه ای که به خواست دولت و از سوی کمیسون تلفیق صورت گرفته اداره کشور در بخش های مختلف و در بخش کشاورزی را با مشکلات جدی روبه رو می کند مگر اینکه تغیرات ایجاد شده در برنامه در صحن علنی مجلس به حالت اول برگردد.
به گزارش پارلمان نیوز علی دلاور در آستانه بررسی برناه پنجم توسعه با اشاره به گزارش کمیسیون تلفیق از برنامه پنجم توسعه در خصوص برنامه هایی که برای اداره بخش کشاورزی ارائه شده است گفت: متاسفانه تمامی شاخص هایی که کمیسیون کشاورزوی برای توسعه بخش کشاورزی و آبیاری کشور پیشنهاد داده بود را حذف کرده است.
نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی به برخی از شاخص هایی که کمیسیون کشاوورزی پیشنهاد داده بود و درکمیسیون تلفیق تغییر یافته است اشاره کرد وگفت:یکی از شاخص هایی که ما پیشنها داده بودیم این بود که ظرف مدت ۵ سال ۲۰۰هزار دستگاه فرسود کشاورزی از چرخه خارج شود در حالی که دولت این شاخص را نپذیرفته و تنها گفته است هر سال تعدادی از از این دستگاه ها تعویض می شود.
عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی با بیان اینکه در کشورحدودا ۸ و نیم میلیون هکتار زمین کشاورزی وجود دارد که تا پایان سال ۱۴۰۴ باید پروژه آبرسانی آنها به اتمام رسیده باشد گفت:کمیسیون کشاورزی برای رسیدن به این هدف مقرر کرده بود هر سال ۵۰۰ هزار هکتار آبیاری شود که دولت موافق آن نیست.
دلاور با بیان اینکه ۳ نفر از نمایندگان مجلس و ۳ نفر از دولت موظف به تشکیل کمیسیون تلفیق و بررسی برنامه پنجم توسعه شدند گفت :متاسفانه با جوی که به وجود آمد تصمیماتی در آن کمیسیون گرفته شد که به هیچ وجه به نفع اداره کشور نیست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: برنامه فعلی اداره کشور در بخش های مختلف و در بخش کشاورزی را با مشکلات جدی روبه رو می کند مگر اینکه تغیرات ایجاد شده در برنامه در صحن علنی مجلس به حالت اول برگردد.

 


 


ندای سبز آزادی: وزیر کشور با بیان اینکه طرح هفدمند کردن یارانه ها به خوبی در حال اجرا و پیش رفتن است ، تصریح کرد: مانعی در سر راه هدفمند کردن یارانه ها نداریم.
به گزارش مهر، مصطفی محمد نجار در خصوص تدابیر وزارت کشور برای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها مدعی شد: ما برای این کار تدابیر امنیتی نداریم چون یک طرح مردمی است و به حمدالله کار کارشناسی خیلی خوبی در این باره صورت گرفته و همه آماده هستند به کمک مردم این طرح را پیاده کنند.
وی با بیان اینکه مسئولان محاسبات خوبی در رابطه با اجرای این طرح داشته اند ، ادعا کرد که این طرح به نفع همه است و هم در سطح ملی حتی کسانی که نیازی به یارانه ندارند این طرح را به نفع منافع ملی می دانند.
وزیر کشور با بیان اینکه طرح هفدمند کردن یارانه ها به خوبی در حال اجرا و پیش رفتن است ، تصریح کرد: مانعی در سر راه هدفمند کردن یارانه ها نداریم.
نجار یادآور شد: اگر احیانا عده قلیلی بخواهند در مقابل مردم بایستند و کاری بکنند با آنها برخورد قانونی و قاطع می شود.

 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته