-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ آبان ۱۲, چهارشنبه

Latest News from Iran Green Voice for 11/03/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



ندای سبز آزادی: شاخه جوانان و دانشجویان جبهه مشارکت ایران اسلامی با صدور بیانیه ای به مناسبت پاسداشت روز 13 آبان ، آن روز را خروشی بر آمده از رنجی تاریخی خواندند.

به گزارش نوروز در گوشه ای از این بیانیه آمده است « شاخه جوانان و دانشجویان جبهه مشارکت ایران اسلامی ضمن گرامی داشت روز 13 آبان، به تمامی بزرگمردان و شیرزنانی که با مجاهدت خود این روز را در تاریخ ایران جاودانه کرده اند، درود می فرستد و از حاکمان امروز ایران می خواهد از سلسله وقایع این روز عبرت گرفته و بیش از این در بیراهه خودکامگی و استبداد فرو نروند و از این مسیر بدفرجام و پر از تباهی باز گردند »

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است: 

بسم الله الرحمن الرحیم
در صفحه های پر فراز و نشیب تاریخ، عبرت هایی برای انسان نهفته است که رشد و تعالی انسان در گرو استفاده از این تجربیات است.13 آبان یادآور حوادث و اتفاقاتی است که عبرت های مهمی برای مردم ایران به همراه داشته است. عبرت هایی که درس آموختن از آن ها می تواند مانع از تکرار اتفاقاتی باشد که سپهر توسعه ایران را درتاریکی فرو برده است.
آن هنگام که محمد رضا پهلوی حکم به تبعید امام خمینی (ره) در 13 آبان سال 1343 داد تصور می نمود که رابطه امام و یارانش را قطع و شعله های آتش تحول خواهی و ظلم ستیزی را بی فروغ کرده است. غافل از اینکه یاران امام آن روز در گهواره ها بودند و رابطه آن ها با امامشان نه رابطه ای دستوری بلکه رابطه ای استوار بر آرمانی مشترک و خواستی عمیق بود که بعد مسافت و زمان مانع از شکل گیری آن نمی شد. شور و شعور آگاهی طلبی همه گیر و آتشی در زیر خاکستر خفقان روزگار در حال گسترش بود. روحی تازه که در 13 آبان 57 دیگر بار از کالبد دانشگاه هماره استوار و بیدار بر تارک ظلم و استبداد شورید. اما باز این کشتار و سرکوب بود که خیال خام دولتمردان آن روز را از آینده ای موهوم مطمئن می ساخت. آینده ای که دیری نپایید آن خیال خام را به کابوسی مجسم برای آنان بدل کرد و شور آگاهانه جوانان با ایمان با تکیه بر مفاهیم عمیق اسلام بساط استبداد شاهنشاهی را به یکباره از ایران برچید و از آن همه اقتدار و عظمت آریامهری جز صفحه ای سیاه بر کتاب تاریخ باقی نماند.
13 ابان 58 اما خروشی بود برآمده از رنجی تاریخی. تجربه تلخ لطمه ها و سختی هایی که این ملت بارها با آن مواجه شده بود، دخالت های بیگانگانی که هیچ گاه آزادی و آبادانی این ملک دغدغه و مقصودشان نبوده و پیروزی هایی که به ناگاه دستانی پنهان خط بطلان و شکست را بر آن رقم زده بود، دانشجویان پیرو خط امام را به اقدامی اعتراضی واداشت. حرکتی که انتظار می رفت بیش از چند روز به طول نیانجامد. حرکتی که به رغم هزینه های بسیار، به نتایجی منجر شد که نمی توان به سادگی بر تاثیر مثبت آن در استقلال و آزادی ایران چشم پوشید.
آنچه در سال 43 اتفاق افتاد تلاش برای شکستن روحیه عدالت طلبی و آزادی خواهی با حذف یک فرد بر مبنای توطئه انگاری هر نوع اعتراض بود. تلاشی که شکست آن در سال 57 هنگامی مشخص گردید که ایرانیان آزاداندیش در ورای استبدادی دیرپا، راه را باز شناخته و شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را سر دادند. سیاست سرکوب اتخاذ شده در آن سال نه تنها به بقای رژیم شاه کمک نکرد بلکه سقوط رژیم دیکتاتوری آن روز را تسریع بخشید.
نخ تسبیح سلسله اتفاقات 13 آبان را می توان در ماجرای تسخیر سفارت امریکا به وضوح مشاهده کرد آنجا که رهبر نه به عنوان طراح و فرمانده بلکه به عنوان همراه و پشتیبان جامعه عمل نموده و قدرت و جسارت اندیشیدن و برنامه ریزی را به انحصار خود در نمی آورد و این یعنی جاری بودن روح آزادی در بطن جامعه در قالب یک جنبش اجتماعی. توطئه انگاری و تلاش برای یافتن ساختار توطئه بزرگترین اشتباهی بود که شاه در مواجهه با یک جنبش اجتماعی مرتکب شد. او بدون توجه به خواستگاه ها و خواسته ها بر اقتداری پای فشرد که نه بر رای و پشتیبانی مردم بلکه بر پول نفت و اسلحه استوار بود. غافل از آنکه حرکت های اجتماعی نه یک توطئه بلکه برونداد بیداری ناشی از بیدادی است که برجامعه روا داشته می شود . این چنین است که هر عضو جامعه خود یک متفکر و برنامه ریز است و علی رغم نبود ساختار و سازمانی واحد در ارتباط با سایر افراد جامعه به دنبال یک هدف است. با چنین حرکت هایی که ریشه در خواست مشترک عموم مردم دارد نمی توان با ابزارهایی نظیر سرکوب و زندان مقابله کرد چرا که این خواست ها جزئی لاینفک از زندگی و اندیشه مردم شده و این همه را نمی توان با ابزارهای مادی سرکوب و محدود کرد.
13 آبان 88 را به درستی می توان در زمره سلسله وقایع تاریخی این روز قرار داد. 13 آبانی که این بار برونداد بیداد ناشی از یک کودتای انتخاباتی توسط جریانی تمامیت خواه بود. روزی که دختری بی دفاع توسط پلیسی که باید حافظ و حامی او باشد مورد ضرب و شتم قرار گرفت و غریو الله اکبر با باتوم و گاز اشک آور پاسخ داده شد. آن چه در ایران امروز می گذرد تکرار مکرر همان اشتباه دیرین اما با شدتی بیشتر است. توطئه انگاری اعتراضات به حق مردمی و برخوردهای شدید امنیتی با آنچه به سبب دفاع از اعتقادات و حقوق اولیه مصرح شهروندان ظهور کرده، به جای به رسمیت شناختن حق اعتراض آنان، تکرار همان اشتباهی است که بساط حکومت دیکتاتوری شاه را در هم پیچید. متاسفانه همان نگاه در میان حاکمان فعلی نگاه غالب است به طوری که اثرات احتمالی شدید و طبیعی هدفمند کردن یارانه ها را نیز توطئه دیده و عنوانی چون فتنه اقتصادی بر آن می نهند و تلاش دارند که آن را توطئه جلوه داده، بی کفایتی و بی تدبیری خود را به توطئه ای موهوم نسبت دهند. چونان که ستون های ساختمانی را خود تخریب نموده، پائین آمدن سقف را توطئه همسایه بدانیم.
به یاد داشته باشیم شعارهای مردم در ابتدای حرکت سبزشان "رای من کو" و "خمینی کجایی موسوی تنها شده" بود و شعارهای ماه های بعد بر اثر همین بی اعتمادی به مردم و ترسیدن از توطئه ای خودساخته شکل گرفت. ایران امروز گرفتار پیوند نامیمون تحجر و دنیا پرستی است. گرفتار نابخردی ها، خرافه‌پرستی ها، قدرت طلبی ها، پول پرستی ها. نهادینه شدن دروغ ،سست شدن ارزش های اخلاقی، فرو ریختن بنیان های اعتقادی،..است و عمیق تر شدن شکافهای طبقاتی،مذهبی و قومی امروز تمام داشته هایمان را تهدید می کند. نگرانی و دغدغه امروز ما نه تنها حراست از میراث خمینی کبیر بلکه حفظ تمامیت ارضی کشور از گزند تهدید های خارجی وآسیب ها ی داخلی است.
یادگار 13 آبان برای ما حفظ استقلال و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان بود. چیزی که امروز از آن جز شعارها و ژست هایی ماجراجویانه و عوام فریبانه باقی نمانده است. کشور روز به روز منزوی تر شده و موقعیت ها و نقش هایی را که ثمره سالها اقتدار سیاسی و نظامی ایران در منطقه بوده است را یکی پس از دیگری به کشورهای کوچک و تازه به دوران رسیده منطقه می سپارد. تحریم ها بر صنعت و اقتصاد کشور آثاری ویران کننده داشته و کشور در معرض تهدیدهای قوی نظامی و اقتصادی است. در این میان اما متولیان امور مردم را نامحرمان و رقبای سیاسی را دشمنان خود می بینند.
امروز اگر حماسه آفرینان 13 آبان 57 در زندان به سر می برند به سبب آن است که هنوز به مرام و روش پیر جماران در جدا نشدن از جامعه و همراهی با آنان ایمان دارند. اما آیا این پایان راه است؟ آیا با بازداشت چنین مجاهدانی روند بیداری و آگاهی جامعه ایرانی متوقف میشود؟ چه بسیارند جوانانی که در دل شوری چون محسن میردامادی، محسن امین زاده و مصطفی تاجزاده دارند و چشم امید به آینده ای روشن بسته اند.
آرمانی که امروز در قالب جنبش سبز جاری است برآمده از تجربیات نسل ها تلاش و مبارزه است و عصاره ای از تمامی حرکت های تاریخ معاصر ایران را در خود دارد و بر فراز این تجربه های عظیم و گرانبهادر حرکت است و جاری بودن آن در زندگی مردم نوید روزهای خوب پیش رو را می دهد. حال اگرچه نفس ها حبس و دست ها بسته است اما عهد دیرین ما در آبادانی این سرزمین پا بر جا است. امروز در پی این تجربه های گرانسنگ همچنان بر منش اصلاح طلبی خود استوار بوده و مطمئن تر از گذشته اصلاحات را یگانه راه عبور از خطرات و تهدیدهای پیش روی کشور می دانیم.
شاخه جوانان و دانشجویان جبهه مشارکت ایران اسلامی ضمن گرامی داشت روز 13 آبان، به تمامی بزرگمردان و شیرزنانی که با مجاهدت خود این روز را در تاریخ ایران جاودانه کرده اند، درود می فرستد و از حاکمان امروز ایران می خواهد از سلسله وقایع این روز عبرت گرفته و بیش از این در بیراهه خودکامگی و استبداد فرو نروند و از این مسیر بدفرجام و پر از تباهی باز گردند.
شاخه جوانان و دانشجویان جبهه مشارکت ایران اسلامی
13/8/89


 


ندای سبز آزادی: یک روز پس از آنکه محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه از احتمال صدور کیفرخواست برای سعید مرتضوی دادستان پیشین تهران خبر داد، مرتضوی پس از مدت‌ها در یک جلسه عمومی ظاهر شد و به عنوان مشاور احمدی نژاد و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق، به سخنرانی پرداخت.
به گزارش کلمه، سعید مرتضوی، دادستان سابق تهران، که پس از عزل از سمت قضایی خود، به ندرت در محافل عمومی حضور می‌یابد، روز سه شنبه بار دیگر در یک جلسه عمومی با حضور خبرنگاران حضور یافت.
این حضور معنادار رسانه‌ای، یک روز پس از آن انجام می‌شود که دادستان کل کشور و سخنگوی دستگاه قضایی، ادعای حیدری فرد، معاون سابق مرتضوی، مبنی بر صدور قرار منع تعقیب برای سه قاضی متهم در پرونده کهریزک را تکذیب کرد.
محسنی اژه‌ای گفت: پرونده سعید مرتضوی درباره مسائل مربوط به بازداشگاه کهریزک، در مرحله رسیدگی مقدماتی است و هنوز منجر به صدور کیفرخواست یا تبرئه وی نشده است.
پیش از این، حیدری فرد دیگر قاضی متهم در پرونده کهریزک ادعا کرده بود که در این پرونده برای خود او، مرتضوی و حداد، قرار منع تعقیب صادر شده است.
مرتضوی که به عنوان متهم ردیف اول پرونده کهریزک شناخته می‌شود، به گفته خانواده شهدای کهریزک، دستور غیرقانونی انتقال بازداشت شدگان به این بازداشتگاه را صادر کرده است.
در گزارش کمیته مجلس نیز نام او به عنوان متهم اول جنایات کهریزک، مطرح شده بود.
مرتضوی سال گذشته، به خاطر این اتهام، از دادستانی تهران برکنار شد. اما احمدی نژاد او را به عنوان مشاور خود و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب کرد.
دادستان سابق تهران، بعدازظهر سه شنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان حضور یافت و طبق گزارش ایرنا، از آماده‌سازی لایحه جامع مبارزه با قاچاق کالا و ارز با رویکرد توجه به جرایم سازمان یافته و باندی و مجرمین کلان، خبر داد. وی همچنین از به حداقل رسیدن قاچاق در استان کردستان خبر داد.

 


 


ندای سبز آزادی: در شرایطی که طرح نظارت بر نمایندگان مجلس به محلی برای مجادله و اختلاف نظر نمایندگان تبدیل شده است، یک عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس برخی از مواد طرح نظارت بر نمایندگان را که مصونیت قضایی و استقلال نمایندگان را زیر سوال می برد، خلاف قانون اساسی دانست و گفت: هیچ کس حق ندارد قانونی فراتر از قانون اساسی کشور تصویب کند.
اقبال محمدی در گفتگو با پارلمان نیوز، در خصوص طرح نظارت بر نمایندگان که قرار است پس از بررسی گزارش کمیسیون تلفیق از برنامه پنج ساله پنجم توسعه، به صحن علنی مجلس بازگردد، با بیان اینکه بنده یکی از پیشنهاد دهندگان و امضا کنندگان این طرح بودم، گفت: من با کلیات طرح موافق هستم اما جزئیات آن باید به گونه ای باشد که شان و منزلت نمایندگان زیر سوال نرود.
نماینده اصلاح طلب مردم مریوان و سروآباد در مجلس، با اشاره به اصول ۶۲ تا ۹۰ قانون اساسی گفت: طرح نظارت بر نمایندگان نباید به گونه ای تنظیم شود که با استقلال و حفظ شان نمایندگان که در قانون اساسی کشور بر آن تاکید شده است، مغایرت داشته باشد.
وی تصریح کرد: اگر این لایحه پس از آنکه در کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و دوباره به صحن علنی مجلس بازگشت، باز هم ایرادات قبلی را که موجب خدشه دار شدن و زیر سوال رفتن استقلال نمایندگان می شد، داشته باشد، قطعا با مخالفت نمایندگان رو به رو خواهد شد.
محمدی افزود: باید برخی از مواد این لایحه که برای اظهارنظر آزادانه نمایندگان ایجاد محدودیت می کند و همچنین مصونیت قضایی نمایندگان را با ابهام روبه رو می سازد و نیز مغایر اصل ۶۷ قانون اساسی است، حذف گردد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی ادامه داد: این وظیفه و حق نماینده است که بتواند در صحن علنی مجلس و حتی در خارج از صحن آزادانه اظهار نظر کند و بر قوه مجریه و سیاست های داخلی وخارجی کشور اعمال نظر و نظارت داشته باشد، چرا که همانگونه که امام (ره) فرمودند مجلس در راس امور است.
عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس با اشاره با مواردی از این طرح، از جمله به تاخیر انداختن ایراد نطق نمایندگان به منظور تنبیه کردن آنها، گفت: طبق اصول ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی نمایندگان باید در بیان نطق خود آزاد باشند.
وی خاطر نشان کرد: هیچ کس اجازه ندارد، چه امروز و چه در آینده، قانونی وضع کند که خلاف و فراتر از قانون اساسی کشور باشد.

 


 


ندای سبز آزادی: خلاصه ای از دادگاه ابوالفضل قدیانی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به شرح ذیل است.

به گزارش ندای سبز آزادی در ابتدای دادگاه ، قدیانی به عدم برگزاری علنی دادگاه و عدم حضور هیئت منصفه اعتراض کرد و از قاضی خواست قانون را رعایت کند . قدیانی عدم برگزاری علنی دادگاه را نشان دهنده این دانست که جریان حاکم اصولا قانون را قبول ندارد.
در ادامه دادگاه قدیانی به وقوع تقلب در انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد و کودتای انتخاباتی را نشانه ی از زوال جمهوریت و اسلامیت نظام دانست که مردم ایران به آن رای دادند.

گفتنیست قدیانی احمدی نژاد را ریاکار و دروغگو خواند و دلایل خود را بر این امر ارائه کرد ، این دادگاه تبدیل به جدال لفظی میان قدیانی و قاضی مقیسه شده بود.


 


ندای سبز آزادی: پس از آزادی دکتر علی شکوری راد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت مهدی کروبی ، حسین انصاری راد ، محمد رضا خاتمی و اعضای جبهه مشارکت ، سلامتی و اعضاء سازمان مجاهدین انقلاب به همراه برخی از خانواده های زندانیان سیاسی و نیروهای اصلاح طلب در شنبه شب ، ومیرحسین موسوی ، زهرا رهنورد و بهزاد نبوی دوشنبه شب با وی دیدار و از پایداری او و خانواده اش دلجویی و تقدیر کردند. 

 


 


ندای سبز آزادی: محمود احمدی‌نژاد رییس‌ دولت مستقر در آغاز "همایش ملی جنگ نرم" ، كه طی روزهای سوم و چهارم آبان ماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد ،گفت :" یك نكته را بگویم گرچه تلخ است ولی باید بپذیریم كه در طراز آن وارد میدان شویم. امروز تقریبا تمام دانشگاه‌ها و مراكز علمی مدیران و برنامه‌ریزان چیزی را مصرف می‌كنند كه در آنجا تولید شده است و هنوز غرب مركز تولید اندیشه است و حتی در كشور ما بسیاری از تولیدات آنها مصرف می‌شود باید یك جابجایی و تحولی رخ دهد و البته من امیدوار و مطمئن هستم كه این اتفاق می‌افتد."
"بیش از پنجاه سال در كشور ما برنامه‌ریزی توسعه داشتیم. چندین سال قبل از انقلاب و همچنین بعد از انقلاب و اكنون در آستانه برنامه پنجم هستیم، ولی در هیچ یك از بخش‌های اجتماعی به نقطه‌ حداقلی آرامش نرسیدیم و هرگز نخواهیم رسید به خاطر اینكه این برنامه‌ها مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی از یك سو نبوده و از سوی دیگر اقتباسی بوده است. "
به گزارش نوروز دولت احمدی نژاد از سال 84 که بر روی کار آمد و سال آغاز اجرای قانون برنامه چهارم توسعه بود با همین نگرش و نگاه از پایبندی به اجرای قانون برنامه چهارم توسعه سرباز زد و با انواع بهانه ها بدان بی اعتنایی کرد و درعمل نیز نسبت به تعهدات و پیش بینی های کمی این قانون به رغم هزینه بیش از سه برابر منابع پیش بینی شده درآن ، 75 درصد از خود انحراف برجای گذاشت ویکی از ضعیف ترین عملکردها را در کارنامه چهار برنامه توسعه اجرا شده بنام خود ثبت کرد . حال با این نوع نگرش و نگاه و کارنامه در پی آن است که لایحه تنظیمی اش به نام برنامه توسعه پنجم را از مجلس هشتم همسو عبور دهد.
البته این لایحه ای که دیر هنگام به صحن علنی رسیده است به لحاظ محتوا بار تکلیفی چندانی برای دولت ندارد و دست دولت را با عبارت هایی چون "دولت میتواند"و"دولت مجوز مجاز است که..." کاملا باز گذاشته است. و در روزهای آینده به رغم اختلاف برسر محتوای این لایحه بین دولت ومجلس ، لایحه با تغییراتی اندک و به دلخواه دولت مستقر تصویب خواهد شد اما مرور داستانی که تا اینجا این لایحه پیموده است خود نشانی دیگر از نگاه و نگرش این دولت به امربرنامه ریزی و اداره کشور بر پایه برنامه است .
داستان برنامه توسعه پنجم از 20دی ماه 87شروع شد؛ آنجا که رهبری سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه را به رییس دولت در 45بند ابلاغ کرد.برپایه تکلیف قانون برنامه چهارم دولت باید پش از ابلاغ این سیاست ها لایحه برنامه را تهیه و تدوین و به مجلس ارسال می کرد تا درنیمه اول سال آخر اجرای ای برنامه (سال 88 ) تصویب می شد . از اینروست که پس از ابلاغ این سیاست ها محسن رضایی در برنامه گفت گوی ویژه خبری سیما در تمجید تهیه این برنامه گفت:«این برنامه نسبت به اهداف سند چشم‌انداز بیست ساله دقیق‌تر تنظیم شده چون برنامه چهارم توسعه کشور زمانی تنظیم شد که سند چشم‌انداز نیز به تازگی تدوین شده بود. اما گذشت چندین سال از تدوین سند چشم‌انداز و تجربه برنامه چهارم باعث شده برنامه پنجم هماهنگ‌تر و منطبق‌تر با سند چشم‌انداز باشد»
رضایی همچنین در آن برنامه تلویزیونی بر تنظیم سریع‌تر برنامه پنجم توسط دولت تأکید کرد و گفت که از آنجا که لایحه بودجه سال 89 (سال شروع برنامه پنجم) باید تا شهریور سال 88 تدوین شود، دولت باید زودتر برنامه پنجم را تدوین کند و از تصویب مجلس بگذراند.اما دولت که در نظر و عمل چندان باوری به داشتن برنامه برای اداره کشور نداشت ، چنین نکرد و یکسال از ابلاغ رهبری و توصیه محسن رضایی گذشت تا در دی ماه 88 بالاخره تحت فشار مجلس و بحث های رسانه ای لایحه برنامه را به مجلس ارائه کرد ، درست در بزنگاه بررسی لایحه بودجه 89. مجلس هم ناچارشد رسیدگی به این لایحه عقب اندازد و در اسفند 88 مجبور شد برای بی برنامه نماندن کشور ،یکسال دیگر اجرای قانون برنامه چهارم را تایید کند . با انتشار محتوای لایحه در فروردین ماه 89 دانش جعفری اولین وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت احمدی نژاد و همکار مجمع تشحیص مصلحت نظام از منظری کارشناسی مغایرت مفاد برنامه ارائه شده با سیاست های کلی رهبری را مطرح کرد و به بحث هایی در این زمینه دامن زد . بالاخره در خرداد ماه 89 کمیسیون تلفیق برای بررسی این لایحه در مجلس شکل گرفت ومحمد رضا باهنر به طور معنا داری رییس کمیسیون شد.بررسی های کمیسیون بی صدا تا پایان شهریور ماه ادامه داشت تا اینکه در 14 شهریور خبر آمد که دولت خواهان استرداد لایحه است .رییس دولت در این مورد نامه ای به مجلس نوشت . و در پی این نامه اختلاف بین دولت و مجلس بر سر این موضوع بالا گرفت . در هفته بعد رهبری وارد میدان شد وجلسه ای با حضور سران قوا در بیت رهبری شکل گرفت . در این جلسه رهبری با تاکید بر اینکه کشور را نمی‎توان بدون برنامه اداره کرد خواستار توجه مجلس به خواسته‎های دولت شد.فردای آن روز دولت تقاضای استردادش را پس گرفت وطبق پیش بینی های معمول مجلس باز به انفعال افتاد و راه تعامل مصلحتی با دولت را در پیش گرفت تا اینجا که حالا رسیدگی به لایحه برنامه پنجم توسعه به صحن مجلس رسیده و در حال تصویب می باشد .
اما از نکات جالب و بس قابل تامل در بررسی لایحه برنامه پنجم این است که دولت احمدی نژاد درماده اول این لایحه آورده است :"معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور که در این قانون به اختصار "معاونت" نامیده می شود با همکاری دستگاه های ذی ربط «الگوی اسلامی- ایرانی توسعه» را تا پایان سال دوم برنامه تدوین و شاخص ها و معیارهای منبعث از الگوی فوق را به کلیه دستگاه های اجرایی برای اجرا ابلاغ می نماید. " ، با عطف توجه مجدد به جملات ابتدایی این نوشتار که احمدی نژاد در همایش جنگ نرم بیان داشتند و با توجه به اینکه این دولت از بدو روی کارآمدن با همین نوع نگرش و نگاه به نقد و حتی نفی قانون برنامه چهارم توسعه بدلیل تاثیرپذیری از اندیشه ها و الگوی غربی دائم وعده تهیه و ارائه برنامه ای برپایه «الگوی اسلامی- ایرانی توسعه» را می داد و انتظار می رفت حداقل پس از 5 سال مسئولیت و در اختیار داشتن همه امکانات مالی و کارشناسی کشور و همسویی و یکدستی کامل حاکمیت به این وعده وفا می کرد اما حال درابتدای رسیدگی به این لایحه باز هم به تکرار همین فرمایشات پرداخته و مشاهده می شود که نه تنها دولت به این مدعای خود نتوانسته عمل کند بلکه درخواست دوسال مهلت دیگر هم کرده است ! و این یعنی تعلیق موضوع به آینده و سال پایانی کار دولت . به واقع نوعی حوالت تاریخی ، و البته براهل نظر آشکار است که این دولت در عمل به وعده های فراوانش تاکنون چه کرده است که در آینده بخواهد بکند ؟ شاعر شیرین سخن گفته هزاران وعده خوبان یکی وفا نکند ، حال اگر این شاعر زنده بود در مورد این دولت چه می گفت نمی دانیم اما گذشت زمان این موضوع را بخوبی آشکار کرده که مدعای ارائه برنامه ای برپایه «الگوی اسلامی- ایرانی توسعه» توسط احمدی نژاد وعده و شعاری توخالی ای بیش نبوده و این جنگ نرمی که حاکمیت خود ساخته و با آن سرگرم شده است هرچند برای بسیاری از افراد حاکم نان خوبی دارد اما برای شهروندان ایرانی آب و آبادانی در پی ندارد .

 


 


رسا ، رسانه سبز ایران 

۱۱ آبان ۱۳۸۹ 

 


 


ندای سبز آزادی: طبق گزارش رئیس سازمان زندانها به ریاست قوه قضائیه زندان قزل حصار دارای ظرفیت 5000 نفر زندانی می باشد که متاسفانه 22000 نفر در آن جای گرفته اند.
در این گزارش ذکر شده است که حتی برای زندانیها به اندازه یک موزائیک هم جا وجود ندارد و زندانیها حتی بعضا داخل دستشوئی و سرویس های بهداشتی می خوابند.
تاسیسات خراب و سرویسهای بهداشتی عموما پر شده و فاضلاب در راهروها،اتاق ها و بندها جاری شده است.
تاسیسات سرمایشی و گرمایشی سلولها و بندها خراب و آب لوله کشی قطع و چاه آب زندان نیز خشک شده است.
در این گزارش از رئیس قوه قضائیه خواسته شده است جهت جلوگیری از فاجعه اقدام جدی به عمل آورد.
گفتنیست رونوشت این گزارش به حفاظت، سازمان قضائی و مراکز امنیتی دیگر نیز ارسال شده است تا در آینده چنانچه افرادی یا اشخاصی قصد برخورد با رئیس زندان قزل حصار یا سازمان زندانها را داشتند آنها بتوانند از خود رفع اتهام و سلب مسئولیت نمایند و دلیلی داشته باشند بر این که برمسئولین مافوق گزارش کرده اند.
طبق اطلاع موثق ماهانه بین 50تا70 نفر در زندان قزل حصار می میرند و جنازه آنها به سردخانه ها و قبرستان منتقل می شود
گفتنیست کسانی که از آن زندان خارج شده اند آنجا را جهنم روی زمین می نامند ، به طوری که بعضی از قضات دادگستری وقتی زندانی را می خواهند تهدید کنند؛می گویند کاری نکن تا تو را به زندان قزل حصار بیندازیم.

 


 


ندای سبز آزادی: در پی سفر سید علی خامنه ای به قم وی تعداد زیادی نامه از طلاب و روحانیون قم دریافت کرد که حاوی اعتراضات سیاسی و اقتصادی فراوانی بود.

به گزارش خبر نگار ندای سبز آزادی در دیدار خامنه ای با روحانیون قم حدود سی هزار نامه روحانیون و طلاب حوزه علمیه به او تحویل دادند که این نامه ها اغلب حاوی شکایت،گله و اعتراض سیاسی و اقتصادی بوده است. گفتنیت دفتر رهبری با تشکیل تیم های 2الی3 نفره به برخی از این شکایتهای اقتصادی رسیدگی کردند و با مراجعه به منازل خانواده های طلاب و روحانیون مبلغ سیصد هزار تا یک میلیون تومان بلاعوض به آنها پرداخت کردند. شایان ذکر است  به شکایتهای سیاسی،اجتماعی و فرهنگی رسیدگی نشده است.
گفتنیست این شیوه رسیدگی به مشکلات اقتصادی طلاب و حوزه های علمیه دقیقا همانند اقدامات احمدی نژاد و اطرافیانشان برای حل مشکلات اساسی اقتصادی مردم می باشد ، حوزه علمیه دارای صدهزار طلبه و روحانی می باشد که شصد هزار نفر آنها در قم و مابقی در شهرستانهای دیگر هستند و زندگی خود را از دریافت شهریه از علما و روضه خوانی،برگزاری نماز در مساجد بعضا به عنوان عقیدتی-سیاسی در ادارات،نهادها و ارگانها می گذرانند ، برخی شغل دوم و سوم دارند و برخی هیچ شغلی ندارند.
گفتنیست بیشترین میزان شهریه از طرف خامنه ای به میزان هشتاد هزار تومان پرداخت می شود.

 


 


ندای سبز آزادی: جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران با انتشار بیانیه ای اعتراض خود را به اقدام غیر قانونی دولت اعلام کرده و از مسئولان وزارت علوم خواستند تا این تصمیم را ملغی کنند. 

در گوشه ای از این بیانیه آمده است « با توجه به قوانین موجود در خصوص نحوه فعالیت دانشگاه ها و شواهد امر- نظر نمایندگان مجلس و وزرای پیشین و...- دستور انحلال دانشگاه ایران توسط وزیر بهداشت با دلایلی غیر مشخص فاقد وجاهت قانونی و کارشناسی لازم جهت چنین اقدام بزرگی بوده است »

متن کامل این بیانیه که در اختیار ندای سبز آزادی قرار گرفته است به شرح ذیل است: 

به نام او که عالم است و عادل
ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران با حفظ نظم وآرامش کامل برای اعلام اعتراض و آرای خود گرد هم آمدیم و خواستار بیان نظرات وصیانت از نام و هویت دانشگاه پرافتخار علوم پزشکی ایران شده ایم. متاسفانه تاکنون با وجود روند منطقی اعتراض واعلام نظرمان شاهد بی احترامی بیشتر مسئولین نسبت به نام هویت حرمت و تقدس علمی این دانشگاه بوده ایم. ما امروز در ادامه تجمعات خود خواستار رسیدگی به موارد زیر می باشیم:
1- ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران انحلال یکی از بزرگترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور که دارای اعتبار بین المللی است را اقدامی غیر کارشناسی نامدبرانه و غیر منطقی دانسته و بدین وسیله مخالفت خود را با هرگونه تصمیمی مبنی بر انحلال این دانشگاه اعلام می داریم.
2-با توجه به قوانین موجود در خصوص نحوه فعالیت دانشگاه ها و شواهد امر- نظر نمایندگان مجلس و وزرای پیشین و...- دستور انحلال دانشگاه ایران توسط وزیر بهداشت با دلایلی غیر مشخص فاقد وجاهت قانونی و کارشناسی لازم جهت چنین اقدام بزرگی بوده است. صرف نظر از غیر قانونی بودن این امر اعلام یکباره و یک شبه آن در عصر جمعه و در میانه سال تحصیلی و دست به کار شدن عجولانه و به دور از احترام مسئولین امر جهت اجرای این حکم محکوم و غیر قابل پذیرش بوده و لازم است در این خصوص به طریق شایسته ای از جامعه دانشگاهی دانشگاه ایران اعاده حیثیت صورت پذیرد.
3-با توجه به بند فوق الذکر خواستار آنیم که مسئولین محترم وزارتخانه بی فوت وقت تصمیم اتخاذ شده مبنی بر انحلال دانشگاه ایران و انتقال آن به دانشگاه تهران را ملغی نمایند و امور دانشگاه ایران طبق روال سابق ادامه یابد.
4-از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز خواستاریم از مجرای قانونی به این امر رسیدگی نمایند. ضمنآ شایسته است نمایندگان کمیسیون بهداشت مجلس و وزیر محترم بهداشت در اسرع وقت نسبت به تمامی اعتراضات ما پاسخگو باشند.
5-در نهایت بی شک مدیریت ضعیف مسئولین وقت دانشگاه ایران در حادث شدن این موضوع موثر بوده است و همچنین عدم وجود ساختارها و نهادهای توانمند و نظام مند صنفی دانشجویان و اساتید به دور از تک صدایی که در چنین شرایطی بتواند حامی دانشگاه دانشجو و استاد باشد نیز ناشی از مدیریت سلیقه ای و ناکارامد مسئولین دانشگاه ایران طی دهه اخیر میباشد.
6-در پایان شایان ذکر است که تا برطرف نشدن ابهامات بیشمار موجود در خصوص این اقدام غیرقانونی توسط مسئولان با تعطیلی کلاس ها و بخش های بیمارستانی و لغو امتحانات تجمعات آرام متعادل و بدون هیچگونه جهت گیری سیاسی به صورت روزانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه یافته و همچنین از پرسنل دانشگاه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه خواستاریم تا همصدا با دانشجویان در برطرف شدن فضای مبهم کنونی سهیم باشند.

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

 


 


ندای سبز آزادی: خبرآنلاین در گزارشی با عنوان “پسر رامین چه مسئولیتی در جشنواره مطبوعات داشت؟” نوشت: پسر محمد علی رامین ، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد چه نقشی در ستاد دبیرخانه جشنواره مطبوعات داشت؟ این سئوال بی پاسخی بود که جواب روشنی برایش نیست.
دقایقی پس از خروج رئیس جمهور از سالن مشکلات اختتامیه جشنواره هفدهم مطبوعات رخ نمود. زمانی که خیل عظیم برندگان شهرستانی اعتراض داشتند از نحوه برخورد مسئولان با آنها . اینکه از شهرهای دور آمده اند تا جایزه هایشان را بیرند اما حتی نامی از آنها در مراسم آورده نشد. جشنواره ای که به افتخار مقام اول اجرایی کشور شاهد پخش سه سرود حماسی در وصف شجاعت های رئیس جمهور بود ، تجلیل از رئیس سازمان هلال احمر به دلیل کمک رسانی سریع به مردم آسیب دیده پاکستان از بخش های اصلی اش را تشکیل می داد و البته تجلیل از عزت الله ضرغامی به عنوان رسانه یار برتر کشور اما مهمانان شهرستانی ، که در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته بودند ، باید می نشستند مراسم تمام شود و ۳۰ دقیقه پس از خروج مسئولان از سالن جوایز شان را می گرفتند. اتفاقی که خشم مهمانان شهرستانی را به همراه داشت. بیش از ۱۵۰ نفری که باید دوباره به سالن بر می گشتند تا جوایزشان را مثل صف های توزیع کمک های مردمی به مردم پاکستان دریافت می کردند.
اتفاقی که خشم مهمانان را به همراه داشت. مهمانان شهرستانی بخش های استانی و دانشجویی و حتی سراسری که دیگر نام رسانه های شان نه کیهان بود ، نه جوان ، نه ایران و نه البته وطن امروز. پرویزی ، مسئول دبیرخانه جشنواره و جوانی که شباهت زیادی به محمد علی رامین داشت ، تنها پاسخگویان بودند. پرویزی مدام از مهمانان معترض عذر می خواست می گفت:« چاره ای نداشتیم ، به هرحال با حضور رئیس جمهور باید در وقت صرفه جویی می کردیم. این به هم ریختگی ها عادی است. من حتی ترجیح می دادم جای مراسم پخش سرود ، فقط از بچه ها روی سن تجلیل می کردیم. »
دیگر مقام سخنگو که افراد آشناتر او را آقای رامین صدا می زدند با پیراهن خاص و کت و شلوارش به شدت با محمد علی رامین ، را در ذهن تداعی می کرد اما در پاسخ به معترضان می گفت:« بهتر است صبر کنید تا جوایز تحویل شود وگرنه زمان اینجا ماندن بیشتر می شود.» او در پاسخ به سئوال خبرآنلاین که نامش چیست و چه سمتی در ستاد برگزاری اختتامیه دارد گفت:« شما می توانید خودتان را معرفی کنید اما من این اجازه را ندارم.»
البته پیش از این و در طول برگزاری جشنواره ، خبرگزاری ها با انتشار عکس یاسین ، به حضور رامین پسر در کنار رامین پدر ایراد گرفته بودند.

 


 


ندای سبز آزادی: چند کارگردان تئاتر با نزدیک شدن به جشنواره بیست و نهم تئاتر فجر از حضور در این جشنواره انصراف دادند.
به گزارش خبر آنلاین، نیما دهقان، عباس غفاری، شبنم مقدمی و محمدرضا حسین‌زاده از جمله کارگردانانی هستند که در روزهای اخیر از حضور در جشنواره بیست ونهم تئاتر فجر انصراف دادند.
نبود بازیگر، امکانات و مشکلات مالی دلایل اصلی انصراف این کارگردانان از حضور در جشنواره تئاتر فجر است.
این کارگردانان در حالی از شرکت در جشنواره منصرف شدند که آثارشان در مرحله بازخوانی پذیرفته و ماه‌ها بود که برای آماده شدن اثرشان تمرین می‌کردند.

 


 


ندای سبز آزادی: عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در شرح برخی از معضلات راههای کشور می گوید “سن متوسط لوکوموتیوهای کشور در حدود ٣۱ سال است که طبق استاندارد باید زیر۱٠سال باشد و این میزان به حدی خطرناک است که مدیرعامل راه آهن هفته گذشته به مجلس گفت هر لحظه منتظر حادثه هستم، ممکن است پلی بشکند و یا قطار از ریل خارج شود و پس از آن دو حادثه در راه آهن اتفاق افتاد.”
به گزارش تابناک، مهرداد لاهوتی بائوج نماینده لنگرود در مجلس، در خصوص آغاز ساخت آزادراه حرم تا حرم – که امتیاز ساخت آن به سپاه واگذار شده- به خبرنگار تابناک گفت: وزارت راه ۱٠٨ هزار میلیارد تومان از تعهدات سفرهای استانی دولت را انجام نداده است و دولت باید مصوبات خود را اجرا کند.
این نماینده مجلس هشتم در ادامه با بیان اینکه ۵۵ هزار میلیارد تومان پیوست بودجه است که هر ساله اجرا نمی شود، خاطر نشان کرد: از طرفی تعهدات قانون برنامه چهارم ٣٣ هزار میلیارد تومان بوده که تنها چهل درصد آن اجرا شده است و از طرف دیگر پروژه هایی مثل آزاد راه تهران – شمال وجود دارد که ١٣ سال است آغاز شده و برآورد ریالی آن ٢۴٠٠ میلیارد تومان است و تنها ٢۵٠ میلیارد تومان در آن هزینه شده است.
لاهوتی با اشاره به غیرکارشناسی بودن آغاز چنین طرح‌هایی با توجه به بودجه های وزارت راه، اظهار داشت: طبق برنامه چهارم باید ۵٠ درصد آزاد راه های متصل به مراکز استان احداث می شد که در این قسمت نیز تنها هفت و نیم درصد اجرایی شده است.
این عضو کمیسیون عمران در تشریح سایر مشکلات وزارت راه، متذکر شد: سن متوسط لوکوموتیوهای کشور در حدود ٣١ سال است که طبق استاندارد باید زیر ده سال باشد. و این میزان به حدی خطرناک است که مدیرعامل راه آهن در جلسه هفته گذشته کمیسیون عمران عنوان کرد که من هر لحظه منتظر حادثه هستم، ممکن است پلی بشکند و یا قطار از ریل خارج شود و پس از آن دو حادثه در راه آهن اتفاق افتاد.
وی با اشاره به حجم تعهدات معطل مانده وزارت راه افزود: با این همه تعهدات و زمانی که کنار گذر یک شهر بیست سال طول می کشد مطرح کردن موضوعاتی مانند طرح جاده حرم تا حرم توجیه ناپذیر است. با کدام منابع می خواهند این طرح را اجرا کنند؟ اصلا منابع آن وجود ندارد. اگر منابعی موجود است بهتر نیست طرح هایی مانند آزاد راه شمال و پروژه هایی نظیر آن که ۱٠ و حتی ٣٠ سال است که شروع شده اند به سرانجام برسند؟
این عضو کمیسیون عمران در ادامه با اشاره به محدودیت بودجه، اظهار داشت: یا باید پروژه های روی زمین مانده اجرا نشود و یا اینکه این حرفی که زده شده اجرایی نخواهد بود و تنها در حد یک حرف باقی خواهد ماند. وزیر راه باید پاسخ دهد که منابع چنین طرح هایی از کجا تامین خواهد کرد.
وزیر راه در این خصوص ابراز عقیده کرده بود “هزینه ساخت جاده ها را خدا می رساند.”

 


 


ندای سبز آزادی: رئیس‌مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت سالروز ۱۳ آبان به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت و تاکید کرد: ” آن نوجوانان دانش‌آموز و دانشجو در آن روز تاریخی در میدان مبارزه با زیاده‌خواهی‌های استعمار و التماس‌های ذلیلانه استبداد که برای ماندن در قدرت دست به دامان خرافات و ریا شده بود، تمام کشور را مدرسه عشق کردند و معلمینی شدند که مکتب‌آموز دانش‌آموزان آنان، دانشجویانی بودند که حماسه‌ای دیگر و به تعبیر حضرت امام(ره) «انقلاب دوم» را در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ با تسخیر لانه جاسوسی خلق کردند. ”
به گزارش آفتاب، متن سخنان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به مناسبت سالروز ۱۳ آبان به شرح زیر است:
در میان تقویم‌های ملل و نحل، روزهایی هستند که از مصادیق بارز «نقطه عطف» عبور از ظلمات الی‌النور به حساب می‌آیند، روزهایی که شاید یادآور یک حادثه یا برنامه‌ای ساده باشند، اما چون آرامش قبل از طوفان یا آتش زیر خاکستر، در روند تاریخ، ابتدای یک اتفاق بزرگ یا آغاز حرکت یک جامعه به سوی وقایع سرنوشت‌ساز می‌باشند. اتفاقاتی که یک روز معمولی را در میان ایام یک سال، چون قله دماوند در میان کوه و دشت و دامن برافراشته و برجسته می‌نمایند.
نگاهی از سر تأمل و تدقیق به روزهای مهم تاریخ معاصر ایران، به‌ویژه اتفاقاتی که از سال ۱۳۴۲ سیر سقوط یک رژیم مستبد و روند پیروزی، تثبیت و تداوم یک نظام مبتنی بر اراده مردم را تسریع بخشید، نشان می‌دهد که در میان همه روزها، ۱۳ آبان به تمام معنا یوم‌الله است.
روزی که اتفاقات آن در طول سال‌های مبارزه و پیروزی، به حق آن را با عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» بر صحیفه تاریخ جاودان کرد. تبعید یک شخصیت جلیل‌القدر و مرجع عظیم‌الشأن تقلید از سلاله اهل بیت و یک استاد مبرّز حوزه‌های علمیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ که پس از رحلت آیت‌الله العظمی بروجردی به ‌نظر بزرگان علوم دینی، مرجع محبوب عام بود، آن هم به کشوری که آن روزها عَلَم شکسته سکولاریسم و لائیک را بر دوش می‌کشید، خون غیرت مردم یک کشور تشنه معارف تشیع را چنان به جوش آورد که در طول ۱۷ سال مبارزه جانانه، هدایت‌های داهیانه آن آفتاب پشت ابر را در اعیاد، وفیات و مناسبت‌های خاص از زبان زبرالحدیدها به گوش جان می‌شنیدند و شکنجه، تبعید و زندان مبارزین و ارعاب و تهدید همراه با کشتار بی‌رحمانه مردم، صخره‌های قیام را صمّاتر می‌کرد و به تدریج دامنه قیام، تمام گستره جغرافیایی ایران را با تمام اقشار و اصناف دربرگرفت، به‌گونه‌ای که دانش‌آموزان با همه صغر سنّی و آموزش‌های عاری از پرورش و دانشجویان انقلابی و بیدار، در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ خیابان‌های مرکز حکومت را سرشار از شمیم فریادهای استقلال‌طلبی و آزادی‌خواهی و مطالبه برگشت آیت‌الله العظمی خمینی به میهن کردند و با کمال صداقت و شجاعت، شهادت را در فضای جامعه و به‌ویژه در مدارس و دانشگاه تهران عطر افشانی کردند.
آن نوجوانان دانش‌آموز و دانشجو در آن روز تاریخی در میدان مبارزه با زیاده‌خواهی‌های استعمار و التماس‌های ذلیلانه استبداد که برای ماندن در قدرت دست به دامان خرافات و ریا شده بود، تمام کشور را مدرسه عشق کردند و معلمینی شدند که مکتب‌آموز دانش‌آموزان آنان، دانشجویانی بودند که حماسه‌ای دیگر و به تعبیر حضرت امام(ره) «انقلاب دوم» را در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ با تسخیر لانه جاسوسی خلق کردند.
۳ اتفاق مهم ۱۳ آبان، این روز را در گرماگرم خفقان نفس‌گیر سال ۱۳۴۳ و عربده‌کشی‌های خیابانی نظامیان پهلوی سال ۱۳۵۷ و تبلیغات پرطمطراق و دهن پرکن گروهک‌های وابسته با اندیشه‌های مسموم غرب و شرق سال ۱۳۵۸، در تاریخ معاصر مشعشع کرده و استبدادگریزی و استکبارستیزی به‌عنوان شاخص یک حکومت الهی، ذهن و زبان نوجوانان، جوانان و همه اقشار را در طول ۳۲ سال چنان پرورش داد که حسین فهمیده، حسین علم‌الهدی و حسین خرازی، نمونه‌های یک آسمان پر از ستاره‌اند.
ستارگانی که در طول ۸ سال دفاع مقدس و دوران جبران عقب‌ماندگی‌ها و عقب‌افتادگی‌ها برای دوستان خوشه‌ای پروین و برای دشمنان خوشه‌های خشم و شهاب‌سنگ‌های آتشین بودند.
جوانانی که اکنون پس از گذشت ۳۲ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، با تغییر روش قدرت‌های استکباری برای برگشت به جزیره امن خویش، شیوه‌های دفاعی- تهاجمی خویش را متناسب با شرایط زمانی و مکانی به‌روز کرده‌اند و این بار با سرمایه عظیم دانش و آگاهی که محور سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ است، می‌خواهند شعار خودجوش مردم در روزهای داغ مبارزه و پس از آن برای «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» تفسیر و خواب استعمارگران برای سیطره مجدد بر ایران اسلامی وارونه تعبیر شود.
البته نباید فراموش کنیم که زحمت بسیار برای نیل به آرمان‌های والا، مسبوق به سابقه از گذشته‌های دور است و مطمئناً در این مسیر، استعمار که در استعمال لطایف الحیل ید طولایی دارد، اندیشه‌های استبدادطلب و ذات‌های خفقان‌پرست را با تطمیع و تشویق پرورش و با تلبیس رخنه می‌دهد تا با گره‌های کور در رشته‌های مودت قدیم و ایجاد حفره‌های القایی در نیم قرن همراهی، هم‌زبانی، هم‌فکری و همدلی مبارزین و مردم، قیچی قطع منافع اسلامی و ملی را تیز نماید تا بار دیگر دو لبه استعمار و استبداد با همه ضدیت در کنار هم آرام گیرند.
استعمار، گرگ پیری است که چون می‌بیند توان مقابله با ظرفیت‌های به فعلیت رسیده ایران اسلامی و قدرت فریب جوانان دانش‌آموز و دانشجو و قاطبه مردم دارای بلوغ سیاسی را ندارد، لباس میش می‌پوشد و با سوءاستفاده از تجاهل و تغافل عوامل خویش و اعمال غیراخلاقی‌ترین و غیرانسانی‌ترین شیوه‌های کینه‌جویی در مستندات تاریخ‌ساز انقلاب تشکیک می‌کند تا جامعه نسبت به کلیت نظام از آغاز تاکنون تردید نماید.
روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، فرصت مناسبی است تا ضمن واکاوی عمیق پرونده استعمارستیزی مردم ایران، از سطحی‌نگری بپرهیزیم و مکررات فراوان تاریخ را آیینه عبرت بدانیم که چگونه استعمارگران با سیاست شوم «فرّق تسد» هنوز به تلاش مذبوحانه خود برای زورگویی و استعمار ایران اسلامی ادامه می‌دهند.
والسلام


 


ندای سبز آزادی: پس از گذشت ۱۸ روز از بازداشت محمدرضا (حسین) فرزین از سرداران سابق سپاه، معاون سابق شهردار مشهد و کارگردان تلویزیون که ۲۲ مهر ماه با حمله ۹ نفر از نیروهای اطلاعات سپاه مشهد به منزل‌اش دستگیر شد، هم‌چنان از محل نگهداری وی اطلاعی در دست نیست.
به گزارش جرس، ماموران در زمان بازداشت، مجموعه اسناد و مدارک، عکس‌ها و سی‌دی‌های کاری و خانوادگی وی را ضبط و او را به مکان نامعلومی در یکی پادگان‌های سپاه مشهد منتقل کردند.
وی بعد از دستگیری طی تماس‌های کوتاهی که با خانواده داشته است از مکان دقیق بازداشت خود اظهار بی‌اطلاعی کرده و فقط عنوان کرده که در بازداشت نیروهای سپاه است. این گزارش می‌افزاید: گرچه هم‌چنان از محل بازداشت وی اطلاعی در دست نیست، اما از درخواست برای وسایل ابتدایی که زندان در اختیاری زندانیان قرار می‌دهد به نظر می‌رسد که در یک بازداشتگاه رسمی نگهداری نمی‌شود.
هم‌چنین بازجویان اطلاعات سپاه با ارعاب و تهدید همسر وی مبنی بر اینکه «هر گونه مصاحبه و اطلاع‌رسانی عواقب بدی برای‌تان خواهد داشت»، فشار را بر محمدرضا فرزین و خانواده‌اش بیشتر کرده‌اند.
خانه فرزین طی چند سال گذشته به محلی برای جلسات اصلاح‌طلبان و دانشجویان مشهد تبدیل شده بود و در پی اعلام برگزاری جلسات شب‌های قدر در منزلش که از سوی نیروهای امنیتی لغو شد، وی تهدید به بازداشت شده بود.

 


 


ندای سبز آزادی: نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس، مهار تورم و جلوگیری ازافزایش قیمت کالا و خدمات را مهمتر از توصیه مکرر به مردم جهت کاهش مصرف پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها دانست.
کاظم فرهمند در گفت‌وگو با ایسنا، تاکید کرد: درست است که با اجرای این قانون مردم باید صرفه‌جویی کنند اما مهم این است که به جای تاکیدات مکرر بر کاهش مصرف، مسوولان برای عوامل پرقدرت و موثرافزایش تورم و گرانی که از کنترل مردم خارج است فکری کنند.
فرهمند با بیان اینکه با آموزش روش‌های مختلف صرفه‌جویی به مردم قطعا زمینه درست مصرف کردن نیز به وجود می‌آید درعین حال به مسوولان تاکید کرد: باید توجه کرد که بیشتر عوامل تورمی هستند که مردم هیچ نقشی در آنها ندارند لذا دولتمردان باید به فکر سایر عوامل به ویژه از بین بردن زمینه‌های‌ تورمی و افزایش قیمت‌ها باشند، ارزاق عمومی، پوشاک و مایحتاج اولیه از جمله کالاهای هستند که باید از سوی دولت به دقت تحت کنترل درآیند.
نماینده بافق و مهریز در مجلس، محاسبه آثار تورمی افزایش قیمت حاملهای انرژی و پیش‌بینی شرایط اقتصادی پس از آزادسازی قیمت‌ها را مورد اشاره قرار داد و افزود: با افزایش قیمت سوخت و سایر حامل‌های انرژی دولت باید نرخ کالا و خدمات را تعیین و بر اجرای آن نظارت کنند.
وی خواستار تعیین تکلیف لوایح شش‌گانه طرح تحول اقتصادی همزمان با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها شد و افزود: اجرای محورهای شش گانه طرح تحول اقتصادی درکنار اجرای قانون هدفمندسازی یارانه مسلما آثار منفی اقتصادی را به حداقل کاهش می‌دهد.

 


 


ندای سبز آزادی: یک مقام نزدیک به دفتر حجت الاسلام ناطق نوری با دروغ خواندن خبر دیدار محمد رضا خاتمی با رئیس دفتر بازرسی ویژه رهبری تاکید کرد: متاسفانه انتشار اخبار نادرست و دروغ به رویه های عادی در فضای مطبوعاتی کشور تبدیل شده است.
به گزارش کلمه، این خبر را ابتدا سایت جهان نیوز و پس از آن اکثر سایتها و روزنامه های وابسته به جناح دولتی از جمله کیهان و ایران منتشر کردند. در خبر جعلی مذکور، ادعا شده بود: “محمدرضا خاتمی اخیراً با ناطق نوری دیداری داشته است و در آن جلسه از حجت الاسلام ناطق خواسته است که به هر تقدیر با برخی از مسئولین نظام از جمله آیت الله جنتی صحبت کند تا بحث آشتی ملی مجدداً مطرح شود. اما حجت الاسلام ناطق نوری در پاسخ به محمدرضا خاتمی می گوید که اگر این موضوع بخواهد طرح شود ابتدا باید نسبت آن با تذکرات رهبر انقلاب در خصوص حوادث سال گذشته بررسی شود. من بدون تأیید رهبر انقلاب کاری را انجام نمی دهم.”
اکنون سایت سفیر در این باره به نقل از یک مقام نزدیک به دفتر ناطق نوری، ضمن تکذیب این خبر و اساسا دروغ خواندن خبر دیدار محمد رضا خاتمی با رئیس دفتر بازرسی ویژه رهبری، از قول وی آورده است: متاسفانه انتشار اخبار نادرست و دروغ به رویه های عادی در فضای مطبوعاتی کشور تبدیل شده است و تاسف بارتر آنکه برخی رسانه های مدعی اصولگرایی و ارزشمداری به حداقل موازین اخلاقی و حرفه ای در پیگیری صحت و سقم خبر پایبند نبوده و برای رسیدن به هدف و مقصود به هر ابزاری ولو نامشروع متوسل می شوند.

 


 


ندای سبز آزادی: حافظ اسماعیل داماد مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی زاهدان بازداشت شد. او دومین داماد چهره سرشناس اهل سنت ایران است که در روزهای اخیر بازداشت می‌شود.
به گزارش آفتاب به نقل از آتی‌نیوز، حافظ اسماعیل دیروز در یکی از خیابان‌های زاهدان در داخل خودروی شخصی‌اش، توسط ماموران امنیتی استان و به اتهام ارتکاب جرائم ضد امنیتی، بازداشت شد.
حافظ اسماعیل فرزند مولوی اسلام بود که چندی قبل توسط افراد ناشناس در زاهدان مورد ضرب و شتم قرار گرفت و کشته شد.
چندی پیش عبدالرحیم شه‌بخش داماد دیگر مولوی عبدالحمید هم به اتهام آنچه ارتباطات خاص با بیگانگان و سوءاستفاده از اموال عمومی توصیف می‌شد، بازداشت شده بود.
مولوی عبدالحمید در ماه گذشته انتقاداتی را در خصوص جلوگیری ماموران از برگزاری نماز عید فطر توسط اهل سنت در تهران مطرح کرده بود.

 


 


ندای سبز آزادی: سخنگوی فراکسیون خط امام (ره) مجلس شورای اسلامی، با اعتقاد به وجود دو دیدگاه در جریان اصلاح‌طلب، گفت:عده‌ای از اصلاح‌طلبان معتقد به سکوت در شرایط فعلی کشور هستند؛ چرا که بر این باورند که نقد و انتقاد آنها در این شرایط تاثیری ندارد و در مقابل عده‌ای دیگر که البته اصلاح‌طلبان مجلس نیز از این دسته‌اند، به این موضوع قائلند که برای مشخص شدن هویت خود بین مردم، دیدگاه‌ها و انتقادات را ولو این‌که مورد توجه هم قرارنگیرد باید مطرح کرد.
داریوش قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، همچنین با اشاره به رویکردهای مختلف اصلاح طلبان در شرایط امروز کشور گفت: بعضی‌ در این جریان یک نوع قهر سیاسی را مطرح می‌کنند و معتقدند اصلاح‌طلبان باید سکوت کنند و هیچ نقدی هم مطرح نکنند؛ اما برخی دیگر معتقدند که در این شرایط سکوت جایز نیست و نقدها باید بیان شود ولو این‌که به این انتقادات توجهی نشود، این گروه از اصلاح‌طلبان می‌گویند باید به وظایف خود در این رابطه عمل کنیم تا هویت ما به عنوان اصلاح‌طلبان مشخص شود.
نماینده‌ی مردم ایلام در خانه ملت، با تاکید به اینکه البته هر دو رویکرد با یک هدف و در یک راستا صورت می‌گیرد تصریح کرد: عده‌ی دیگری از اصلاح‌طلبان هم می‌گویند با توجه به شرایط موجود و این‌که تریبونی برای بیان انتقادات در اختیار این جریان نیست، بهتر است از اندک رسانه‌های موجود هم خبررسانی‌هایی صورت گیرد، این عده هم‌چنین به نوع نگاه به مطبوعات معترضند و معتقدند نباید برخی مطبوعات طرفدار دولت از مصونیت برخوردار باشند و در مقابل، رسانه‌های اصلاح‌طلبی که بر اساس قانون رفتار می‌کنند در محرومیت باشند.
قنبری افزود: به نظر می‌رسد ارتباط با مردم و در میان گذاشتن مسائل و مشکلات از سوی اصلاح‌طلبان می‌تواند مفید باشد و حتی ممکن است این انتقادات مورد توجه دولتمردان نیز قرار گیرد، گرچه اگراین اتفاق هم نیفتد ما باید بر اساس انجام وظیفه به نقد و انتقاد از وضع موجود بپردازیم.
سخنگوی فراکسیون خط امام (ره) درمورد رویه‌ی اصلاح‌طلبان مجلس نیز گفت: بیان نقد و انتقادات از سوی اصلاح‌طلبان و به ویژه اصلاح طلبان مجلس در شرایط فعلی ضروری و مورد توجه است و ما معتقدیم باید وظایفمان را در این رابطه انجام دهیم؛ چرا که این‌گونه است که مردم در جریان مسائل قرار می‌گیرند و هویت ما به عنوان یک طیف سیاسی در خانه ملت مشخص می‌شود.

 


 


ندای سبز آزادی: یک نظرسنجی دولتی نشان می‌دهد که نزدیک به سه چهارم مردم با یکی از شعارهای جنجالی تبلیغاتی رئیس دولت دهم مخالف‌اند. بر اساس نظرسنجی وزارت بهداشت، ۷۳ درصد مردم با ایده احمدی نژاد مبنی بر اینکه “دو تا بچه کافی نیست” مخالفت کردند.
واحد مرکزی خبر گزارش داد که بر اساس نتایج نظرسنجی وزارت بهداشت ۷۳ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند که برای هر خانواده، تا دو فرزند را کافی می‌دانند.
احمدی نژاد چندی پیش در مخالفت آشکار با سیاستهای جمعیتی بیست ساله نظام، خواستار افزایش جمعیت کشور تا ۱۲۰ میلیون نفر شده و در این راستا تاکید کرده بود که شعار ” دو تا بچه کافی است” یک شعار اسلامی نیست و نتیجه توطئه غربی‌هاست.
اما در نظرسنجی وزارت بهداشت که ۷۰۳۱ نفر در آن شرکت کرده‌اند و به صورت اینترنتی انجام شده، تنها دو درصد شرکت‌کنندگان به دولت حق داده‌اند که در این باره تصمیم بگیرد.
بر اساس این نظرسنجی، ۷۳ درصد شرکت کنندگان با شعار «دو تا بچه کافیه» همراهی کردند و ۲۵ درصد نیز خاطرنشان کردند که معتقدند باید خود والدین در این زمینه تصمیم بگیرند.

 


 


ندای سبز آزادی: نماینده مردم شهرکرد با انتقاد از وضعیت نمایشگاه مطبوعات گفت: نمایشگاه‌ها مانوری دولتی است که بیشتر به غرفه آرایی اختصاص دارد و در آنها، کمتر نقد و تبادل تجارب و رفع مشکلات، رخ می‌دهد.
به گزارش خانه ملت، نصرالله ترابی خاطرنشان کرد: معمولاً مردم می‌آیند یک نگاهی به نمایشگاه می‌کنند و به عنوان یک زنگ تفریح، همدیگر را می‌بینند. در حالی که کارکرد اصلی نمایشگاه‌ها، تبادل افکار و ارائه نوآوری‌هاست اما در عرصه مطبوعات ما، امروز هیچ رقابتی نیست.
وی که با هفته نامه زردکوه گفت وگو می‌کرد، با انتقاد از نحوه حمایت دولت از مطبوعات گفت: مطبوعات منتقد دولت که اصلاً نه یارانه دارند، نه آگهی دارند و تازه مورد تهدید هم هستند، اوضاع مطبوعات محلی هم بدتر از اینهاست.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: مطبوعات محلی استان ما از نظر یارانه و حمایت، بسیار در مضیقه هستند و این مساله، رکن چهارم دموکراسی را به عنوان رابط بین دولت و مردم، تضعیف می‌کند.
نماینده مردم شهرکرد تصریح کرد: این روزها فقط انگیزه فردی می‌تواند مطبوعات را سرپا نگه دارند، چون رسانه‌ها از نظر مالی شدیداً آسیب‌پذیرند و کار مطبوعاتی هم از نظر درآمدی، بازده چندانی ندارد.

 


 


ندای سبز آزادی: در حالی که قرار است امروز وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در کمیسیون بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مورد دلیل انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح دهد، جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در مقابل مجلس تجمع کردند.
خربگزاری ایلنا گزارش داد: تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران که روز شنبه گذشته یک‌باره منحل شد، در مقابل مجلس حضور یافتند و تعدادی پلاکارد با مضمون اعتراضی در دست گرفتند.
طبق قرار قبلی، امروز مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در کمیسیون بهداشت درمان و آموزش پزشکی حضور می‌یابد تا در مورد دلیل صدور دستور انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح دهد.
این در حالی است که به نوشته خبرگزاری فارس، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران را مغایر با قانون برنامه چهارم توسعه دانسته است.
همچنین ۱۸ نماینده اصلاح طلب و اصولگرای تهران در مجلس نیز روز دوشنبه خواستار تجدیدنظر در انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران شده بودند.
دانشگاه علوم پزشکی ایران روز شنبه با نامه وزیر بهداشت، منحل و بخش‌های آموزشی و درمانی آن به دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی واگذار شد. به گفته خانم دستجردی، این تصمیم در چارچوب سیاست دولت برای انتقال دستگاه‌های اجرایی به خارج از تهران گرفته شده است.
ابطحی رئیس این دانشگاه منحل شده هم دیروز فاش کرد که ریاست‌جمهوری چهار ماه قبل دستور این انحلال را صادر کرده بوده و در این مدت مسئولان در برابر اجرای آن مقاومت کرده بودند.

 


 


ندای سبز آزادی: رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت، با اشاره به استخراج جداول و فرم‌های تشخیص میزان تأثیر افزایش قیمت سوخت بر کرایه تاکسی‌های درون شهری، پیش‌بینی کرد که پس از هدفمند شدن یارانه‌ها، کرایه تاکسی ها به طور متوسط ۱۰ درصد افزایش یابد.
به گزارش فارس، محمد رویانیان در مراسم افتتاح ستاد اطلاع‌رسانی مدیریت حمل و نقل سوخت، با بیان اینکه تمام رانندگان بیمه می‌شوند و دولت مشارکت ۵۰ درصدی در این بیمه خواهد داشت، این بیمه را به نام احمدی نژاد تمام کرد و به دستور او نسبت داد؛ حال آنکه هزینه‌های این طرح را قانون مصوب مجلس تامین کرده است.
وی همچنین با بیان اینکه نرخ لاستیک و روغن و اقلام مشابه که ۶۱ درصد هزینه خودروها را شامل می‌شود به اندازه نرخ‌های سال ۸۸ ثابت می‌ماند، درباره رقم کارت اعتباری رانندگان اظهار داشت: کامیون‌ها یک میلیون تومان، اتوبوس‌ها ۸۰۰ هزار تومان، کامیونت‌ها و مینی‌بوس‌ها ۶۰۰ هزار تومان و وانت و تاکسی ۵۰۰ هزار تومان خط اعتباری دریافت می‌کنند که در واقع یک وام قرض الحسنه ۴ درصدی سه ساله است و سواری‌ها ماهی ۱۵ هزار تومان و کامیون‌ها ماهی ۲۸ هزار تومان قسط آن را بازپرداخت می‌کنند.
رویانیان اظهار داشت: یک فرمول تأثیر قیمت سوخت برکرایه در شهرهای مختلف استخراج کردیم که به عنوان مثال براساس آن یک تاکسی در شیراز ۱۳۰ نفر در گرگان ۱۸۰ نفر و در تهران ۱۰۰ نفر را جابجا می کند که این تفاوت تعداد جابجایی باعث تفاوت نرخ‌ها می‌شود.
وی افزود: اگر در تهران ۶ هزار تومان به هزینه بنزین مصرفی روزانه یک تاکسی اضافه و بین ۱۰۰ نفر مسافر آن تقسیم می‌شود و در شهرهای دیگر نیز این رقم متفاوت است که به همین دلیل رشد قیمت کرایه در شهرهای مختلف متفاوت خواهد بود.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت با ادعای اینکه یک سال و نیم برای استخراج این جداول کار شده و فرمول و جداول آن را در اختیار همه استانداران و فرمانداران قرار می‌دهیم، گفت: براساس این فرمول مابه‌التفاوت قیمت محاسبه می‌شود و از استفاده کنندگان از بار و مسافر اخذ می‌شود.
وی متوسط این افزایش کرایه در کشور را حدود ۱۰ درصد اعلام کرد و گفت: افزایش قیمت بنزین در حمل یک تن بار در صورت افزایش هزینه ۴ یا ۵ هزار تومانی سوخت یک وانت وانت‌بار در هر کیلو ۴ یا ۵ تومان بیشتر نخواهد بود و این افزایش قیمت سوخت در چند تن کالا پخش می‌شود که رقم آن بسیار پایین است.
وی در عین حال با بیان اینکه مالک خودرو و رانندگان نیز یارانه جبرانی خانوار را که به همه پرداخت می‌شود دریافت می‌کنند، این مورد را جبران کننده گرانی سوخت خودروها دانست!
رویانیان در عین حال برخلاف گفته‌های مسئولان حمل و نقل شهری، ادعا کرد: قیمت کرایه اتوبوس و مترو در کشور تغییر نمی‌کند اما حمل و نقل برون‌ شهری بار و مسافر اندکی با افزایش قیمت روبرو خواهند بود.

 


 


ندای سبز آزادی: یک عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: به دنبال انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز منحل خواهد شد.
به گزارش فارس، علی باغبانیان اظهار داشت: به دنبال انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز منحل خواهد شد و این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه آموزشی بهداشت و درمان به فعالیت می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران خلاف قانون است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران با پوشش ۷ میلیون نفر و ۷۰۰ نفر عضو هیأت علمی، ۱۰ درصد از جمعیت کشور را زیر پوشش قرار داده و بعد از انقلاب اسلامی تنها دانشگاه علوم پزشکی کشور بود.
وی بیان داشت: منحل شدن دانشگاه علوم پزشکی ایران در حالی صورت می‌گیرد که سابقه فعالیت این دانشگاه بیش از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: بنابر هیچ یک از قوانین کشور، انحلال دانشگاه‌ها در حوزه اختیارات وزیر بهداشت و وزارت بهداشت نیست و بر این اساس وزیر بهداشت قدرت انحلال یک دانشگاه را ندارد و در شرح وظایف وزیر بهداشت تنها موضوع توسعه دانشگاه‌های علوم پزشکی آورده شده است.
باغبانیان افزود: منحل شدن این دانشگاه بدون اطلاع اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و اعضای هیئت امنا و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تنها با انعکاس خبر انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران در ساعت ۷ شب خارج از ساعات اداری در سایت وزارت بهداشت، اعلام شد.

 


 


ندای سبز آزادی: امروز نيز براي سومين روز پياپي دانشجويان دانشگاه ايران در مقابل دانشكده پزشكي اين دانشگاه به تحصن نشستند، دانشجويان اين دانشگاه در اين تجمع از اعلام استعفاي چند نفر از اعضاي هيات‌علمي دانشگاه علوم‌پزشكي ايران خبر دادند.

به گزارش خبرنگار ايلنا، دانشجويان صبح امروز در اعتراض به انحلال اين دانشگاه پزشكي، نام «تهران» را از سر در دانشگاه علوم‌پزشكي ايران برداشتند، بعد از آن بارديگر نام «ايران» را بر سردر دانشگاه نصب كردند.
يكي از دانشجويان اين دانشگاه در اين باره به خبرنگار ايلنا گفت: جمعيت دانشجويان امروز بيش از دو روز گذشته بود و دانشجويان با همان شعارهاي گذشته به تحصن نشسته بودند، همچنين دانشجويان اين دانشگاه امروز نيز دو بيانيه صادر كردند كه در آن به انحلال اين دانشگاه اعتراض كرده‌اند و خواستار بازگشت دانشگاه به همان دانشگاه ايران شدند.
اين دانشجو مي‌گويد: دانشجويان اين دانشگاه در اعتراض به اين اتفاق نام «تهران» را از سر در دانشگاه علوم‌پزشكي ايران كه عصر روز شنبه نصب شده بود، از ديوار جدا كردندو كلمه «ايران» را جايگزين آن كردند.

همچنين به گفته وي برخي از اساتيد اين دانشگاه استعفا داده‌اند، لازم به ذكر است امروز با همكاري بسيج دانشجويي و كادر اداري دانشگاه، كليه دانشگاه‌هاي ايران، تعطيل و دانشجويان در بيمارستان‌ها حاضر نشده‌اند.

او مي‌گويد: امروز دو تن از اعضاي هيات رئيسه سابق دانشگاه ايران در جمع دانشجويان سخنراني كردند و دانشجويان را به آرامش دعوت كردند.

 


 


ندای سبز آزادی: روز یکشنبه میدان هفت تیر ، میدان ولیعصر و میدان انقلاب در تصرف نیروهای نظامی،انتظامی و بسیج بود ، به طوری که حدود 350تا400 نفر از این نیروها به همراه تجهیزات نظامی،باتوم،موتور،ماشین،با آرایش نظامی دورتادور میدان را تحت اشغال داشتند و حکومت نظامی در داخل میدان مستقر کرده بودند.

در این بین موتور سواری به همراه یک شخص دیگری در کنار مجسمه مدرس در ابتدای ورودی اتوبان مدرس(میدان 7تیر) توقف نموده و یکی از آنها که سطل سبز رنگی را در دست داشت،به طرف مجسمه رفته و رنگ سبز را بر چهره مجسمه مدرس ریخته ، و در حضور همه نیروهای نظامی و انتظامی با خونسردی تمام سوار موتور شده و محل را ترک کرد.

اقدام این 2جوان آنقدر غافلگیر کننده بود که هیچ یک از افراد نظامی حاضر درمحل فکر نمی کردند چنین اقدامی توسط این 2جوان با حضور نیروهای نظامی صورت گیرد

گفتنیست پس از رفتن آن 2نفر با سرعت به دنبال پاک کردن رنگها و شستشوی آن مجسمه بودند.

 


 


ندای سبز آزادی: دختر رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، با وجود مخالفت استادان دانشگاه، با اعمال نفوذ پدرش در دانشگاه شهید بهشتی بورسیه شده است.
یک منبع مطلع با اعلام این موضوع به خبرنگار کلمه، از جزئیات این پذیرش غیرقانونی خبر داد و گفت: پس از معرفی دختر صدرالدین شریعتی، رئیس دانشگاه علامه، به دانشکده خقوق شهید بهشتی، وی توسط پنج نفر از استادان این دانشگاه مورد امتحان قرار گرفته که به اتفاق آرا مردود شده است. اما با فشار و اعمال نفوذ پدرش، رئیس دانشگاه شهید بهشتی می‌پذیرد که این دانشجوی مردود شده پس از گذراندن چند واحد پیش‌نیاز، به عنوان دانشجوی دوره دکتری به ادامه تحصیل بپردازد.
به گفته این منبع دانشگاهی، دختر رئیس دانشگاه علامه، پیش از این هم دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه تربیت مدرس با اعمال نفوذ دانشجو رئیس سابق این دانشگاه گذرانده بود و در ازای این لطف رئیس دانشگاه تربیت مدرس، شریعتی رئیس دانشگاه علامه نیز به همسر او در دانشگاه علامه پذیرش داده بود!
این‌گونه پذیرش‌های غیرقانونی و همراه با زد و بند در دانشگاهها در صورتی انجام می‌شود که به گفته بسیاری از استادان و دانشجویان، تعداد قابل توجهی از داوطلبان دوره دکتری که شایستگی‌های لازم را در امتحانات کتبی و شفاهی از خود نشان داده‌اند، در اثر این اعمال نفوذها و روابط غیرقانونی حاکم بر دانشگاهها در دولت احمدی نژاد، از حق ادامه تحصیل محروم شده‌اند.

 


 


ندای سبز آزادی: مدیرکل سیاسی وزارت کشور با رد اظهارات بادامچیان عضو کمیسیون ماده ده احزاب در خصوص ارسال پیش نویس قانون احزاب برای احزاب کشور با هدف نظر سنجی درباره آن، اعلام کرد : با توجه به اینکه پیشتر به صورت رسمی و غیر رسمی سعی کردیم از نظرات احزاب و تشکل های سیاسی در تهیه پیش نویس استفاده کنیم ، نیاز مجدد به این کار احساس نمی کنیم.
به گزارش مهر، محمود عباس زاده مشکینی در خصوص نظرسنجی از احزاب پیش از نهایی شدن قانون احزاب عنوان کرد: ما پیش از تهیه پیش نویس قانون احزاب طی یک اطلاعیه رسمی از احزاب، گروه های سیاسی و حقوقی دعوت کردیم که نظرات و پیشنهادات خود را در مورد نقاط ضعف این پیش نویس در اختیار ما بگذارند که متاسفانه برخی با ما همکاری نکردند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور و رئیس کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در عین حال مدعی شد: پیش نویسی که به مرحله نهایی برسد دیگر یک سند محرمانه به حساب نمی آید و می توان آن را مانند یک سند عادی در اختیار مجلس قرار داد.
اما این مقام دولتی توضیح نداد که چرا این سند عادی و غیر محرمانه، قرار نیست بای اظهار نظر در اختیار احزاب قرار گیرد.
گفتنی است هفته گذشته اسدالله بادامچیان عضو کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در گفتگو با مهر، اعلام کرده بود: بازنگری قانون احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ در حال انجام است و پس از بازنگری و اصلاح مجدد ، این پیش نویس تا یک ماه آینده برای تمامی احزاب ارسال می شود تا نظرات خود را ارائه دهند.


 


ندای سبز آزادی: محمدرضا باهنر در جریان مخالفت با یکی از پیشنهادات اصلاحی لایحه برنامه پنجم، فهرست طلبکاران کلان دولت را افشا کرد. او از رقم نجومی بدهی ۲۰ هزار میلیاردی دولت به بیمه تامین اجتماعی خبر داد.
به گزارش خبرآنلاین، علی عباسپور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات در خلال بررسی ماده ۲۳ لایحه برنامه پنجم، پیشنهاد کرده بود که صندوق فرهنگیان با مشارکت ۵درصدی از درآمد فرهنگیان و ۵ درصد از منابع مالی دولت در این بخش به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهد اما دولت با ارائه لایحه اساسنامه این صندوق به مجلس در سال اول اجرای برنامه پنجم، امکان نظارت مجلس بر عملکرد این صندوق را فراهم آورد.
این پیشنهاد ابتدا با مخالفت شکلی احمد توکلی مواجه شد و بعد محمد رضا باهنر رئیس کمیسیون تلفیق با محتوای آن مخالفت کرد.
وی با اشاره به اینکه دولت در برنامه چهارم نیز مکلف به ارائه چندین لایحه به مجلس (حدود ۱۰۰ مورد) شده بود، اما این اتفاق نیفتاد و بسیاری از تکالیف برنامه اجرایی نشد، اظهار داشت: اینکه ادامه فعالیت صندوق فرهنگیان به ارائه لایحه اساسنامه‌ای از سوی دولت منوط شود، سرنوشت و آینده این صندوق را دچار مشکل می‎کند.
باهنر با بیان اینکه در حال حاضر هم دولت با بدهی‎های تلنبار شده زیادی روبروست که باید برای آنها در طول برنامه پنجم تعیین تکلیف کرد، فهرستی از طلبکاران کلان دولت را اعلام کرد. مثلا صندوق بیمه تامین اجتماعی که ۲۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است، صندوق فرهنگیان، بنیاد شهید، وزارت نیرو و پیمانکاران آن.
به گفته وی، در حال حاضر دولت توان بازپرداخت این بدهی‎های خود را هم ندارد و از این رو نمی‎توان تکلیف دیگری را برای دولت ایجاد کرد و خواستار پرداخت ماهانه ۵ درصد از بودجه فرهنگی کشور به صندوق فرهنگیان شد.
باهنر در نهایت از تفاهم دولت و مجلس در زمینه عدم ایجاد تکالیف مالی منجر به افزایش بدهی دولت هم خبر داد. با توضیحات وی بود که این پیشنهاد رای لازم را کسب نکرد.

 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته