-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۲۷, جمعه

Latest News from 30Mail for 11/18/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/26

محمدجواد لاریجانی، نماینده قوه قضاییه جمهوری اسلامی، که در نیویورک به سر می‌برد روز چهارشنبه در پاسخ به پرسشی درباره حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی ادعا کرد که «هیچ کس بدون دستور قضایی و  محاکمه در حصر خانگی نیست».

او با این حال اشاره نکرد که دو رهبر مخالفان چه زمانی و در چه دادگاهی محاکمه شده‌اند.  به گفته آقای لاریجانی، این دو رهبر مخالفان در ایران مردم را به خشونت دعوت کرده‌اند.

میرحسین موسوی و مهدی کروبی به همراه همسران خود نزدیک به ده ماه پیش و پس از آن به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به حبس خانگی کشانده شدند که هواداران خود و مخالفان حکومت در ایران را به تظاهرات در روز ۲۵ بهمن‌ماه سال ۱۳۸۹ دعوت کردند.

در حالی که فاطمه کروبی، همسر آقای کروبی، چندی پیش از حصر خانگی آزاد شد، میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی هم‌چنان در بازداشت به سر می‌برند و خانواده آنها از آنها خبر چندانی ندارند.

آقای لاریجانی، برادر روسای دو قوه قضاییه و مقننه در ایران، که به عنوان دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه به نیویورک سفر کرده است در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره گفته است که «موسوی و کروبی از مردم خواسته‌اند که به خیابان بیایند، خشونت کنند» و «کار آنها جرم است».

این در حالی است که آقایان موسوی و کروبی پس از انتخابات جنجالی سال ۱۳۸۸ که محمود احمدی‌نژاد پیروز آن اعلام شد هر بار که مردم را به راه‌پیمایی اعتراضی دعوت کردند بر لزوم پرهیز از خشونت و ادامه اعتراض مسالمت‌آمیز تاکید کردند.

از سوی دیگر این دو رهبر مخالفان در ایران هر بار برای برپایی راه‌پیمایی‌های اعتراضی از وزارت کشور جمهوری اسلامی درخواست مجوز کردند، اما این مجوز برخلاف آن چه در قانون اساسی ایران بر آن تاکید شده هرگز به مخالفان داده نشد.

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/8/26

عفو بین الملل از مجمع عمومی سازمان ملل خواسته است به وضعیت حقوق بشر در ایران و دو کشور دیگر رسیدگی کند و یک مقام ایرانی موضعگیری نهادهای بین المللی در مورد وضعیت حقوق بشر در این کشور را مورد انتقاد قرار داده است.

عفو بین الملل، از سازمان های بین المللی مدافع حقوق بشر، با انتشار یک بیانیه همگانی، از کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل خواسته است تا موضوع نقض حقوق بشر در سه کشور جمهوری اسلامی ایران، جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) و میانمار (برمه) را پیگیری و با هر تلاشی به منظور خارج کردن این موارد از دستور کار کمیته مخالفت کند.

در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، عفو بین المل گفته است که پیش نویس قطعنامه ارائه شده به کمیته سوم شامل گزارشی راجع به شمار چشمگیر موارد نقض حقوق بشر و افزایشی قابل توجه در اجرای احکام اعدام است بی آنکه تمهیدات پیش بینی شده در قوانین بین المللی در این زمینه رعایت شده باشد.

به گفته عفو بین الملل، پیش نویس قطعنامه مربوط به نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران در حالی در کمیته سوم مطرح می شود که اخیرا مقامات این کشور به بررسی لوایح و طرح هایی پرداخته اند که شهروندان را بیش از پیش از حقوق اساسی آنان محروم می کند.

در این بیانیه آمده است که حکومت ایران به بازداشت، حبس و اجرای احکام شلاق علیه حقوقدانان، مدافعان حقوق بشر و حقوق زنان، دانشجویان، روزنامه نگاران، وبلاگ نویسان، فعالان سیاسی، اقلیت های مذهبی و قومی، اعضای اتحادیه های کارگری و دست اندرکاران صنعت فیلم سازی ادامه می دهد صرفا به این اتهام که این افراد می خواهند از حقوق اولیه خود به شکلی مسالمت آمیز برخوردار شوند.

عفو بین الملل به اعضای کمیته سوم یادآور شده است که از سال ۲۰۰۵ تا کنون، "هیچیک از مکانیزم های حقوق بشر سازمان ملل" اجازه دسترسی به ایران را نیافته است در حالیکه مقامات جمهوری اسلامی اظهار می دارند که دعوت این کشور از کارشناسان بین المللی حقوق بشر به قوت خود باقی است.
زندان اوین

بیانیه عفو بین الملل حکومت ایران را به آزار کسانی متهم کرده که در صدد برخورداری از حقوق اساسی خود هستند.

این بیانیه با اشاره به انتخاب احمد شهید از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل برای بررسی وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی، یادآور شده است که "مقامات ایرانی به طور علنی اعلام کرده اند که به گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران که در فوریه سال ۲۰۱۱ به این سمت انتخاب شد، اجازه دسترسی به آن کشور را نخواهند داد."

عفو بین الملل در ادامه بیانیه خود، بخشی از موارد نقض حقوق بشر توسط حکومت کمونیستی کره شمالی و حکومت تحت تسلط نظامیان در برمه را نیز شرح داده و خواستار رسیدگی به این موارد در کمیته سوم مجمع عمومی شده است.

این بیانیه از کمیته سوم می خواهد تا با طرح "عدم اقدام" در رسیدگی به وضعیت حقوق بشر در این سه کشور مخالفت کند و می افزاید که پرونده حقوق بشر هیچ کشوری در جهان کامل و بدون نقص نیست و هیچ دولتی نباید از رسیدگی علنی به رفتار آن در زمینه رعایت یا نقض حقوق شهروندان معاف شود و تصویب پیشنهاد "عدم اقدام" به معنی نادیده گرفتن چنین ضرورتی است.

اشاره عفو بین الملل به یکی از مواد آئین نامه کمیته سوم است که براساس آن، کشورهای عضو می توانند برای جلوگیری از ادامه بحث در مورد موضوعی که در دستور کار کمیته قرار دارد، پیشنهاد کفایت مذاکرات و خارج شدن موضوع از دستور کار را تحت عنوان "طرح عدم اقدام" مطرح و خواستار رای گیری در مورد این طرح شوند.

عفو بین الملل در بیانیه خود از کشورهای عضو سازمان ملل می خواهد تا در صورت ارائه طرح "عدم اقدام" در رسیدگی به موضوع نقض حقوق بشر در ایران، مانند سال گذشته به این طرح رای منفی دهند و به این ترتیب، نگرانی خود را در زمینه وضعیت حقوق بشر در ایران ابراز دارند.

عفو بین الملل هشدار می دهد که تصویب طرح "عدم اقدام" باعث خواهد شد تا بحث درباره وضعیت حقوق بشر ادامه نیابد و کمیته سوم از اتخاذ تصمیمی مشخص برای پیشبرد و تشویق کشورها به رعایت حقوق انسانی محروم شود.

به گفته عفو بین الملل، رعایت حقوق بشر یکی از مفاهیم بنیادی در منشور سازمان ملل است و توسل به "مانورهای آئین نامه ای" برای جلوگیری از بررسی موارد جدی نقض حقوق انسان ها در کمیته سوم صرفا به معنی نادیده گرفتن این اصل مهم است.

منبع: بی‌بی‌سی

 


 
 

1390/8/26

بر اساس فهرست‌های متفاوتی که خبرگزاری‌های داخلی ایران منتشر کرده‌اند، تعداد کشته شدگان در انفجار روز شنبه در پادگان سپاه پاسداران در غرب تهران دست کم ۳۶ نفر است.

این رقم بیش از دو برابر رقمی است که مقامات سپاه پاسداران به عنوان آمار کشته شدگان اعلام کردند.

در روز واقعه، سرتیپ رمضان شریف، سخنگوی سپاه پاسداران به تلویزیون ایران گفت که کشته شدگان ۲۷ تن بوده اند، اما بعدا اظهارات خود را اصلاح کرد و گفت که در اثر ناخوانا بودن گزارش فکس شده از محل حادثه، عدد ۱۷ را ۲۷ خوانده است و تعداد درست کشته شدگان ۱۷ نفر است.

خبرگزاری مهر روز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه در گزارشی از مراسم گرامیداشت جان‌باختگان انفجار روز شنبه در تهران، نام ۲۱ نفر از آنان را منتشر کرده و توضیح داده است که این نام‌ها روی یکی از پلاکاردهای نصب‌شده در این مراسم نوشته شده بود.

انفجار انبار مهمات روز ۲۱ آبان رخ داد و ابتدا روابط عمومی سپاه آمار جان‌باختگان را ۲۷ نفر اعلام کرد و ساعتی بعد این آمار را پس گرفت و گفت تعداد کشته‌شدگان ۱۷ نفر است.

در همین حال خبرگزاری فارس نیز نام هفت جان‌باخته دیگر این انفجار را منتشر کرده و نوشته است که این هفت تن در نیشابور، تهران، ملارد، فردیس کرج و نظرآباد به خاک سپرده شده‌اند.

خبرگزاری دولت جمهوری اسلامی، ایرنا، نیز نام هشت جان‌باخته دیگر این انفجار را منتشر کرده است که در تهران، فردیس کرج و شهریار به خاک سپرده شدند.

بر اثر این انفجار که در پادگان بیدگنه ملارد رخ داد، دود سفیدی بلند شد و شدت آن به حدی بود که لرزش حاصل از انفجار در نقاط مختلفی از تهران، پایتخت ایران نیز احساس شد.

روز گذشته رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با رد هرگونه ارتباط انفجار در زاغه مهمات سپاه با اسرائیل و آمریکا، گفته بود که این حادثه تنها دو هفته تولید محصول تحقیقاتی سپاه را به تعویق می‌اندازد.

منبع‌: مهر، مردمک و بی‌بی‌سی


 
 

1390/8/26

بهمن دری، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: «اگر از من به عنوان یک کارشناس بپرسند، می‌گویم حتی ۱۰ درصد کتاب‌هایی که در سال گذشته منتشر شده، برای مطالعه یا هدیه دادن، مناسب نیست.»

آقای دری که در نخستین همایش نویسندگان ایران سخن می گفت از «کم‌کاری» نویسندگان در حوزه بیداری اسلامی، عدم آسیب‌شناسی کتاب‌های حوزه دفاع مقدس و انتشار به گفته او اندک کتاب‌‌های حوزه انقلاب اسلامی گلایه کرد و گفت: اگر ما تاریخ خود را ننویسیم، دیگران آن را می‌نویسند ولی از نوع تحریف آمیزش.

او با اشاره به انتشار ۶۵ هزار عنوان کتاب در سال گذشته افزود: «ما این بستر را فراهم می‌کنیم که آثار خوب نویسندگان را با کتاب و برای خرید به جامعه اعلام کنیم و این می‌طلبد که حاکمیت به نخبگی اعتنای بیشتری بکند و نگذارد برای نویسندگان از لحاظ اقتصادی مشکل ایجاد شود.»

منبع: مهر
 


 
 

1390/8/26

ایسنا گزارش داده است که عربستان سعودی از میدان نفتی فروزان که با ایران مشترک است، ۱۰ برابر بیش از ایران برداشت کرده است.

براساس گزارش ایسنا در حال حاضر 4.5 درصد نفت خام روزانه‌ عربستان سعودی یعنی روزانه حدود ۴۰۵ هزار بشکه از ميدان مشترك فروزان تامين می‌شود.

این در شرایطی است که برداشت ایران از میدان  نفتی فروزان کم‌تر از ۴۵ هزار بشکه در روز است.

فروزان یکی از میادین نفتی مشترک ایران در منطقه خلیج‌فارس است که در ناحیه خارگ با عربستان سعودی مشترک است که به گفته شرکت ملی نفت ایران یکی از اهداف اجرای طرح توسعه این میدان نفتی مشترک تولید روزانه ۶۵ هزار بشکه نفت خام اعلام شده است.

برداشت ۱۰ برابری عربستان سعودی از میدان نفتی فروزان در شرایطی است که این کشور عربی با همکاری شرکت آمریکایی «مک درموت» توسعه این میدان را در دست اجرا دارد و این در حالی است که از سال 84 تا کنون و با تاکید هرچه بیشتر دولت محمود احمدی‌نژاد بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران و در نتیجه تحریم بخش‌های انرژی ایران، بسیاری از شرکت‌های بزرگ بین‌المللی از سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نفت و گاز ایران دست کشیده و ایران را ترک کرده‌اند.

قرارداد توسعه میدان مشترک نفتی فروزان در سال ۱۳۸۸ ازسوی شرکت ملی نفت ایران به شرکت هندی-ایتالیایی «سایپم تریون» واگذار شد با این هدف که ۱۵ هزار بشکه نفت خام دیگر از این میدان نفتی مشترک برداشت شود.

پیش از این برداشت «سه برابری» قطر از میدان مشترک نفت و گاز پارس‌جنوبی با انتقادهای زیادی روبه‌رو شده بود.

بر اساس گزارش‌ها، ایران به دلیل عدم سرمایه‌گذاری، نداشتن فن‌آوری و تجهیزات در هفت سال گذشته تنها حدود ۳۸۰ میلیون بشکه نفت برداشت کرده، درحالی که میزان برداشت قطر در این مدت یک میلیارد بشکه اعلام شده است.

منبع: مردمک و ایسنا


 
 

1390/8/26

هشت ایرانی به اتهام قاچاق مواد مخدر در امارات متحده عربی ازسوی یک دادگاه جنایی شارجه به اعدام محکوم شدند.

براساس گزارش روزنامه خلیج تایمز دادگاه جنایی منطقه خورفکان در امارت شارجه، از شیخ‌نشین‌های امارات متحده عربی، روز دوشنبه ۲۳ آبان (۱۴ نوامبر) هشت ایرانی و دو پاکستانی را به اتهام واردات و فروش دو نیم تن موادمخدر به اعدام محکوم کرد.

به نوشته این روزنامه طبق حکم دادگاه جنایی خورفکان شارجه یک ایرانی دیگر به ۱۰ سال زندان و اخراج از  امارات متحده عربی محکوم شده است. سه نوجوان متهم در این پرونده نیز به اخراج از امارات متحده عربی محکوم شده‌اند.

طبق این گزارش رأی این دادگاه برای تائید نهایی به دادگاه عالی امارات متحده عربی در ابوظبی فرستاده شده است.

روزنامه خلیج تایمز نوشته است که براساس مدارک موجود در دادگاه در ژانویه سال جاری پلیس ساحلی شارجه بیش از دو و نیم تن موادمخدر ازجمله حشیش را که در کیسه‌های آرد در یک کشتی جاسازی شده بود را کشف کرد.

در این عملیات ۱۴ ایرانی و پاکستانی که قصد وارادت و فروش مواد مخدر جاسازی شده به ساحل خورفکان در شارجه را داشتند، بازداشت شدند.

منبع: مردمک


 
 

1390/8/26

رييس ستاد کل نيروهای مسلح جمهوری اسلامی ايران روز چهارشنبه گفت که آمریکا و اسرائیل در انفجار يک پادگان سپاه پاسداران در اطراف تهران، دست نداشته اند و تولید «محصول تحقيقاتی» که «می تواند مشت محکمی بر دهان استکبار و رژيم غاصب باشد» را تنها دو هفته به تعویق انداخته است.

سرلشکر سيد حسن فيروزآبادی اين سخنان را در گفت و گو با خبرنگاران بيان کرد و بدون اشاره به دلايل وقايع اين حادثه اظهار داشت: «اين حادثه و انفجار اخير هيچ ربطی به اسرائيل و آمريکا ندارد جز اينکه "محصول تحقيقاتی" که می تواند مشت محکمی بر دهان استکبار و رژيم غاصب باشد تنها توليد آن برای دو هفته به تاخير و تعويق افتاده است.»

اين فرمانده ارشد نظامی ايران به «محصول در دست توليد» در اين پادگان اشاره نکرده است ولی در روزهای اخير گمانه زنی های زيادی در مورد احتمال آزمايش سوخت موشک های شهاب در اين محل مطرح شده است.

اظهارات رييس ستاد مشترک نيروهای مسلح ايران پس از آن مطرح می شود که گزارش های مختلفی در رسانه های بين المللی پيرامون دخالت اسرائيل در اين انفجار منتشر شد.

يک منبع امنيتی غربی در گفت ‌و گو با هفته نامه «تايم» تاکيد کرد که موساد، سازمان اطلاعات و امنيت اسرائيل، مسئول اين اقدام بوده ‌است. وی گفته بود: « نبايد ادعاهای حکومت ايران مبنی بر تصادفی بودن اين انفجار را باور کرد.»

در انفجار روز شنبه در پادگان بيدگنه، ۴۵ کيلومتری تهران، رخ داد ۱۷ نفر از نيروهای سپاه پاسداران از جمله سرلشکر حسن تهرانی مقدم، رييس ستاد جهاد خودکفايی سپاه و بنيانگذار برنامه موشکی اين نيرو کشته شدند.

در روز نخست بروز حادثه، رمضان شريف، مسوول روابط عمومی سپاه پاسداران، گفت که علت بروز اين حادثه، جابجايی زاغه مهمات بوده است.

ولی بعد، برخی از فرماندهان سپاه بدون اشاره به جزئيات، در اظهار نظرهای مختلفی اعلام کردند که حسن تهرانی مقدم «در حال انجام کارهای علمی و تحقيقاتی» جان باخته است.

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/8/26

محمد نوری‌زاد در گفتگویی با وب‌سایت جرس، با اشاره به انتشار نامه‌هایش به رهبر جمهوری اسلامی، نسبت به «ترس» مردم هشدار داده و گفته است: اگر از خودمان هزینه نکنیم همچنان حقوق مردم مرتب تباه و می‌شود و زمان از دست می‌رود.

آقای نوری‌زاد در این گفتگو کنار آمدن و مماشات رهبر جمهوری اسلامی با تهدیدات احمدی نژاد را برای حفظ حامیان اش می داند و درباره پس از احمدی نژاد آشفتگی و اعتماد مخدوش شده مردم را پیش بینی می کند.

نوری زاد امیدی به تغییر پس از احمدی نژاد ندارد و می گوید: چه احمدی نژاد را بردارند و چه این دو سال سپری شود اتفاقی در کلیت کشور نخواهد افتاد. باقی ماندن و برداشتن او چیزی نیست که در افق آرزوی مردم قرار گرفته باشد مردم آزادی و حقوق پایمال شده شان را می خواهند.

مهم‌ترین گزاره‌های گفتگوی محمد نوری‌زاد را در ادامه می‌خوانید:
ما انتخاباتی در پیش داریم و این زمان بسیار موثر و درستی است که من به عنوان یک فرد از آحاد مردمِ آرزو به دل و تحریم شده، اراده کنم که هفته ای یک نامه به رهبرمان بنویسم و ایشان را نسبت به خواسته ها و دردها ی مردم متوجه کنم یا ایشان از این خواسته ها خبر دارند و کاری نمی کنند که این جفای بزرگی است به مردم و اگر خبر ندارند از طریق این نامه ها باخبر خواهند شد.

مردم میخواهند خودشان و نماینده های واقعی شان را در مصدر امور ببینیند. مردم اصلا چنین مجلسی که هست را نمی‌خواهند. این مجلس طنزی است به نام اجتماع جمعیتی از نمایندگان که به دروغ میگویند ما نماینده مردم هستید. این نمایندگان مطلقا خواسته‌های مردم را نمی بینند و جز بزدلی و ترس در مجلس چیزی شاهد نیستیم. نمایندگان اختیاری از خودشان ندارند و امور را به روزمرگی میگذرانند و حریت و ازادگی از هیچ نماینده ای شاهد نیستیم که اعلام کند ما نماینده این مردم هستیم و این مردم بار امانت خودشان را بر دوش ما گذاشتند و این امانت مختصاتی دارد ما کدام را رعایت کردیم.

خاطره‌ای از «بازجوهای هیولا» که ورد زبانشان «سید علی» است
بازجوی من در زندان ادم کودن و بی سوادی بود و چون خودش نمیتوانست با من صحبت کند یک فرد مثلا باسواد اورد که لهجه اصفهانی داشت . ابتدا این بازجوی اصفهانی سعی کرد با زبان نرم و ملایم از من تواب بسازد و سعی کرد از من دست نوشته و توبه نامه بگیرد . وقتی موفق نشد ادب را کنار گذاشت و شخصیت واقعی خودش را عریان کرد و به من گفت تعدادی خانم به اینجا میاورم و خانواده ات را دعوت میکنم و ویدیو کنفرانسی تشکیل میدهم و میگویم تو با آن خانم ها ارتباط داشتی. انتظار داشت من به دست و پایش بیافتم ولی من جواب دادم خاک بر سر دستگاه اطلاعات که برای شکستن فردی مثل محمد نوری زاد در حوزه خصوصی افراد دست ببرد و به چنین تمهیداتی متوسل میشود . و به او گفتم من به محض آزادی درب خانه رهبر میروم و میگویم که شما چه جانورهایی هستید . و آن دیگری گفت برو اگر تجاوز هم شد برو اعتراض کن.

این دسته هیولاهایی هستند که ورد زبان شان سید علی است . ورد زبان شان عبادت ،سینه زنی و عزاداری برای امام حسین است اما علیرغم اینها هیولا گونه با زن و بچه مردم رفتار میکنند . ما هیچوقت دستگاه ها را نقد نکردیم . طبیعی است که دستگاهی که نگران پرسشگری نمایندگان و رسانه ها نباشد روز به روز بر مفاسدش افزوده میشود . مفاسد را اکنون از سپاه بگیرد انگار از هویتش خارج میشود.

منبع: کلمه


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته