-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۲۹, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 09/20/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/6/28

آمارهای پزشکی قانونی ایران نشان می‌دهد که تصادفات رانندگی در پنج ماه نخست سال جاری، بیش از ۹ هزار نفر در ایران را به کام مرگ کشانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، این آمار البته نسبت یه آمار مشابه سال گذشته نزدیک به ۱۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

بر اساس آمار منتشر شده، استان تهران و البرز با بیش از ۹۰۰ کشته در بین استان‌های دیگر، بیشترین کشته‌ها را داشته است و پس از استان تهران و البرز، استان‌های خراسان رضوی و فارس قرار گرفته‌اند.

در انتهای این لیست نیز استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و ایلام جای گرفته‌اند.

آمارهای ارائه شده همچنین نشان می‌دهند که تعداد مصدومان امسال نیز نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه، ۱۰ هزار نفر کمتر شده است که معادل کاهش بیش از هفت درصدی مصدومان تصادفات رانندگی‌ در جاده‌های ایران است.

تصادفات در جهان، ششمین عامل مرگ و میر محسوب می‌‌شود، اما در ایران به عنوان دومین عامل مرگ و میر اعلام شده است.

تراکم بالای خودرو در جاده‌ها، کمبود ظرفیت بزرگراهی، وجود بیش از دو هزار نقطه حادثه‌خیز در جاده‌ها و کمبود خدمات ایمنی و امدادی و فرهنگ نادرست رانندگی، مهم‌ترین عوامل تصادف جاده‌ای در ایران به شمار می‌رود.

منبع: مهر

پیشینه:

تصادفات رانندگی و مصرف مواد مخدر مهم‌ترین علل مرگ غیرطبیعی در ایران

هر ۲۴ دقیقه یک نفر بر اثر حوادث ترافیکی کشور می‌میرد

ایران با ۲۳هزار کشته و ۴۰هزار میلیارد خسارت در صدر جاده‌های خطرناک دنیا


 
 

1390/6/28

به گزارش سایت جرس، در روزهای اخیر شش تن از فعالان ملی-مذهبی بواسطه ابلاغیه کتبی و یا احضار تلفنی ممنوع الخروج شده‌اند.

به گزارش این سایت نزدیک به جنبش سبز، ابلاغیه کتبی ممنوع الخروجی این فعالان سیاسی توسط دادسرای شهید مقدس واقع در زندان اوین به آدرس مسکونی آن‌ها فرستاده شده است.

دکتر حبیب‌الله پیمان، دکتر محمد ملکی، محمد بسته نگار، محمد محمدی اردهالی، دکتر علیرضا رجایی، و دکتر سعید مدنی از فعالان این گروه سیاسی هستند که به تازگی ممنوع‌الخروج شده‌اند.

این افراد همگی از جمله بازداشت‌شدگان پرونده مشهور به پرونده ملی-مذهبی‌ها در زمستان ۱۳۷۹ بودند.

از ۱۵ فعال سیاسی که در آن پرونده حکم زندان و ممنوعیت از فعالیت‌های سیاسی دریافت کرده بودند، هم اکنون ۱۰ نفر ممنوع‌الخروج شده‌اند.

از پنج نفر دیگر پرونده ملی-مذهبی‌ها هم دو نفر از ایران خارج شده‌اند، یک نفر زندانی‌ست و مهندس عزت سحابی، رییس شورای فعالان ملی-مذهبی، درگذشته و هدی صابر نیز به طرز مشکوکی جانش را در زندان از دست داده است.

منبع: جرس

مرتبط:

دکتر محمد ملکی ممنوع الخروج شد

رئیس پلیس گذرنامه: پیش از سفر مطمئن شوید «ممنوع‌ الخروج» نیستید


 
 

1390/6/28

محمود احمدی‌نژاد روز دوشنبه، ۲۸ شهریورماه همراه با اسفندیار رحیم مشایی، حمید بقایی و چند وزیر کابینه‌اش برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفت.

احمدی‌نژاد که برای ششمین بار در این مجمع حاضر می‌شود، پیش از سفر به نیویورک گفت که هدف از این سفر، «تلاش برای اصلاح مدیریت جهان است.»

در حالی که این روزها در ایران، اختلاس بزرگ بانکی و احتمال دست داشتن عواملی در دولت در این تخلف بانکی و به‌طور مشخص اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر خود در صدر خبرها قرار گرفته، رئیس‌ دولت، او و دیگر دوست نزدیکش حمید بقایی، معاون اجرایی دولت را نیز با خود به نیویورک برده است.

پیشتر برخی وب سایت های خبری نزدیک به اصولگرایان غیردولتی، از مخالفت برخی مقامات ارشد ایران با سفر آقای مشایی به آمریکا خبر داده بودند.

در شرایطی که در سال‌های گذشته، رسانه‌های نزدیک به دولت و اصولگرایان از مدت‌ها پیش از سفر آقای احمدی‌نژاد، تبلیغات گسترده‌ای می‌کردند، امسال این تبلیغات به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

علی‌اکبر صالحی، وزیر امورخارجه، مجيد نامجو، وزير نيرو، مهدی غضنفری، وزير صنعت‌، معدن و تجارت و عبدالرضا شيخ‌الاسلامی، وزير تعاون‌، كار و رفاه اجتماعی از دیگر همراهان رئيس دولت در سفر به نيويورک هستند.

از دیگر همراهان محمود احمدی‌نژاد در این سفر می‌توان به علی سعيدلو، معاون بين‌الملل رئيس‌جمهوری و مريم مجتهدزاده، مشاور رئيس جمهوری و رئيس مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوری اشاره کرد.

در مراسم بدرقه محمود احمدی‌نژاد، علی‌اکبر ولایتی، مشاور بین‌الملل رهبر جمهوری اسلامی به نمایندگی از طرف آیت‌الله خامنه‌ای در فرودگاه حاضر شد.

منبع: ایرنا و مردمک


 
 

رييس مركز امور زنان خبر داد
1390/6/28

مریم مجتهدزاده، رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اعلام کرد که فرزندان زنان ایرانی که شوهر خارجی دارند، تابعیت ایرانی می گیرند.

خانم مجتهدزاده در حاشيه جلسه هيات دولت گفت که با اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی که شوهر غیر ایرانی دارند، تمام مزایای شهروند ایرانی به آنها تعلق می گیرد.

به گفته وی اين موضوع در دولت مطرح و تصويب شده است.

در حال حاضر فرزندان زنان ایرانی که پدرشان غیر ایرانی است، از نظر حقوقی و مطابق قوانین فعلی ایران، شهروند ایرانی محسوب نمی شوند.

به گزارش ایسنا تعداد قابل توجهي از زنان ايراني با اتباع خارجی، به خصوص در بين اتباع افغان ازدواج كرده‌اند كه فرزندان آنها براي استفاده از مزاياي داخل كشور از جمله تحصيل با مشكل مواجه هستند.

منبع: ایسنا و بی‌بی‌سی


 
 

1390/6/28

فیض‌الله عرب‌سرخی، زندانی سیاسی که چند روز قبل آزاد شده بود، مجددا بازداشت شد.

وب‌سایت کلمه با اعلام این خبر نوشته است که بازداشت آقای عرب‌سرخی، همچون آزادی‌اش «بدون ارائه هیچ توضیحی» بوده است.

ساجده عرب‌سرخی، دختر این عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز در صفحه فیس‌بوک خود ضمن تایید این خبر، تاکید کرده که پدرش و دیگر زندانیان سیاسی همچنان بر موضع خود ایستاده‌اند.

این فعال سیاسی پس از انتخابات جنجال‌برانگیز ۱۳۸۸ بازداشت و پس از محاکمه به شش سال زندان محکوم شده بود. آقای عرب‌سرخی در طول مدت زندان و پس از جان باختن هاله سحابی و هدی صابر، به همراه یازده زندانی دیگر دست به اعتصاب غذای نامحدود زده و خواهان معرفی و مجازات عاملان این جنایات شده بود که سرنجام با درخواست دیگر فعالان سیاسی به این اعتصاب غذا پایان داد.

آقای عرب‌سرخی همچنین یکی از هفت فعال سیاسی بود که سال گذشته از سردار مشفق به دلیل سخنرانی‌های این مقام نظامی درباره انتخابات دو سال گذشته و مداخلات نیرو‌های نظامی در دستگیری‌های پس از آن شکایت کرده بودند. مقامات امنیتی پس از علنی شدن این شکایت، مرخصی آقای عرب‌سرخی و چند تن دیگر از شکایت کنندگان را لغو کردند و آنها را به زندان برگرداندند. تاکنون البته خبری درباره به جریان افتادن این پرونده منتشر نشده است.

طی هفته‌های گذشته تعدادی از زندانیان سیاسی آزاد شده‌اند که به ادعای مراجع قضایی، این زندانیان درخواست عفو کرده‌ بودند اما رسانه‌های مخالف دولت ایران این ادعا را رد کرده‌اند.

منبع: کلمه

پیشینه
فیض‌الله عرب‌سرخی از زندان آزاد شد


 
 

1390/6/28

یک فرمانده سپاه گفته است عشایری که از نظر حمل اسلحه با مشکل مواجه هستند پس از ثبت نام در بسیج مجوز‌های لازم را می‌گیرند.

علیرضا اصلانی، فرمانده سپاه فریدون شهر در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس تاکید کرده است: «برای سازماندهی تسهیلات عشایری پس از شناسایی افرادی که از نظر حمل سلاح دارای مشکل بودند، از آنها برای ثبت نام در سیستم بسیج دعوت شد که پس از ثبت نام و انجام مراحل قانونی مجوز اسلحه‌های عرف عشایری در اختیار عزیزان قرار گرفت.»

پیش از این مهدی جمشیدی، مسئول بسیج عشایری کشور گفته بود که در حال حاضر جامعه عشایری کشور دارای یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت است.

آقای جمشیدی تاکید کرده بود: «اعتقاد ما بر این است که کل جامعه عشایری جزو بسیج هستند چرا که جامعه عشایری ما جامعه ای یکپارچه و معتقد به آرمانها و ارزشهای انقلاب و امام هستند.»

منبع: فارس


 
 

1390/6/28

بانک مرکزی در گزارشی میزان ارزش دارایی‌ها و اموال اعضای باند اختلاس سه هزار میلیارد تومانی را مبلغی معادل چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی شامگاه یکشنبه ۲۷ شهریو ماه، در گفت‌وگویی با خبر ۲۱ سیمای جمهوری اسلامی در توضیح این موضوع گفته است که این  اموال را از نظر پوشش وثیقه و تضمین‌ها می‌توانیم به مرور در تملک درآوریم و بدهی‌ها یا مطالبات سیستم بانکی و بدهی‌های این گروه را به نظام بانکی تسویه کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی در عین حال از بلوکه و توقیف این اموال توسط بانک مرکزی خبر داده است.

اختلاس سه هزار میلیارد تومانی از بانک صادرات مدتی است به یکی از جنجالی‌ترین خبرها و سوژه داغ همه رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها ایران تبدیل شده است.

پیشتر برخی نمایندگان و مسئولان، همچون محمدرضا خباز (نماینده مجلس) و حیدر مصلحی (وزیر اطلاعات) اعلام کرده بودند که بخشی از این پول به خارج از کشور منتقل شده است.

اما آقای بهمنی این اخبار را تکذیب کرده و گفته است که هیچ سر نخی از خروج سه‌هزار میلیارد تومان اختلاسی به خارج از کشور به دست نیامده است.

روز گذشته نمایندگان مجلس در جلسه غیرعلنی که با حضور وزیر اقتصاد‌، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس کل بازرسی کشور برگزار شد، از گزارش ارائه شده دولت درباره اختلاس سه هزارمیلیارد تومانی قانع نشدند.

در رابطه با این اختلاس تاکنون متهم اصلی این پرونده (امیرمنصور آریا) به همراه ۱۹ نفر دیگر بازداشت شده‌اند.

منبع: مهر و مردمک

پیشینه
دستگیری متهم اختلاس سه هزار میلیارد تومانی

مجلس از گزارش دولت درباره اختلاس قانع نشد

این رسوایی غیر قابل تحمل است؛ اگر توان مدیریت ندارید، استعفا دهید


 
 

1390/6/28

پس از انتشارها گزارش‌ها در مورد بازداشت «تعدادی از همکاران شبکه فارسی بی‌بی‌سی»، وزیر ارشاد جمهوری اسلامی این خبر را تایید کرده است.

روز گذشته شماری از منابع نیمه‌رسمی در ایران، از جمله باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی، از بازداشت تعدادی از افراد همکار با شبکه بی‌بی‌سی فارسی در تهران خبر دادند.

در این گزارش‌ها بدون اشاره به اسامی و تعداد بازداشتی‌ها آمده بود که افراد بازداشت شده «تأمین‌کننده اطلاعات، فیلم، خبر و گزارش پنهانی» برای شبکه بی‌بی‌سی بوده‌اند.

بازداشت این افراد موضوع پرسش خبرگزاری ایسنا از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمد حسینی بود، که وی در پاسخ افراد بازداشت شده را تعدادی مستندساز خواند و و افزود که «اقدامی که در این ارتباط انجام شده از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور صورت گرفته است.»

آقای حسینی که در حاشیه جلسه هیئت دولت در بعد از ظهر یکشنبه، گفت: در مورد دستگیری‌ها با وزیر اطلاعات صحبت کردم و قرار شد که جزئیات بیشتری را در این ارتباط در اختیار ما قرار دهند تا ببینیم چه نوع همکاری وجود داشته و چه اقداماتی انجام شده است.

وزیر ارشاد جمهوری اسلامی بار دیگر بی‌‌بی‌‌سی فارسی را به «نقش‌آفرینی در دوران انتخابات و آشوب‌های پس از آن» متهم کرد و هشدار داد که «افرادی که در داخل کشور رسماً کار می‌کنند و حضور دارند باید در این جهت مراقبت بیشتری داشته باشند.»

وی همچنین افزود که «بنا نیست که شبکه‌ای که علیه جمهوری اسلامی ایران کار می‌کند و در جهت خلاف مصالح کشور ماست، ‌ تقویت کنیم و دوستان باید در این جهت مراقبت بیشتری داشته باشند.»

آقای حسینی بار دیگر یادآور شد که «در این ارتباط، قرار شده وزارت اطلاعات جزئیات را در اختیار ما قرار دهد چرا که ما نیز اطلاع دقیقی از موضوع نداریم و این وزارتخانه توضیح خواهد داد که نوع همکاری‌ها چه و چگونه بوده است.»

صادق صبا، رئیس تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی در گفت‌وگو با رادیو فردا تأکید کرده است که این شبکه همکاری در ایران ندارد که بخواهد بازداشت شود.

منبع: ایسنا و رادیو فردا


 
 

1390/6/28

آمارها نشان می‌دهد در حالی که کل برداشت میعانات گازی قطر از میدان نفت و گاز پارس‌جنوبی یک میلیارد بشکه بوده، ایران به دلیل عدم سرمایه‌گذاری، فن‌آوری و تجهیزات در هفت سال گذشته تنها حدود ۳۸۰ میلیون بشکه برداشت کرده است.

میدان گازی پارس‌جنوبی یکی از بزرگ‌ترین منابع گازی جهان است که روی خط مرزی مشترک ایران و قطر در خلیج فارس قرار دارد و یکی از اصلی‌ترین منابع انرژی ایران به شمار می‌رود.

قطر در سال‌های گذشته با همکاری شرکت‌های آمریکایی و اروپایی دست به اکتشاف و استقرار سکو و حفر چاه زده است که به گفته کار‌شناسان اقتصادی این صنعت، منجر به افت زودهنگام فشار میعانات گازی در بخش‌های متعلق به ایران شده است.

بر اساس آماری که خبرگزاری مهر منتشر کرده، قطر روزانه ۴۵۰ هزار بشکه‌ نفت از پارس‌جنوبی استخراج می‌کند اما توسعه این میدان مشترک نفتی توسط ایران با بیشترین میزان تاخیر در حال انجام است و پیشرفت اجرایی پروژه‌های آن به نیمه هم نرسیده است.

کار‌شناسان اقتصادی معتقدند در صورت ادامه تاخیر‌ها در توسعه و استخراج نفت از لایه مشترک نفتی پارس جنوبی و با توجه به برداشت گسترده قطر، امکان دو فازه‌شدن میدان در سمت ایران و مهاجرت نفت به سمت قطر دور از انتظار نیست.

از طرف دیگر، خبرگزاری رویترز به تازگی گزارش داده است که چهار شرکت بزرگ چینی در ماه‌های اخیر روند سرعت اجرای کار در پروژه‌های نفت و گاز پارس جنوبی را برای تامین خواسته‌های آمریکا، آهسته کرده یا از آن عقب‌نشینی کرده‌اند.

از دو سال گذشته، در پی تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد و کنگره آمریکا علیه برنامه هسته‌ای ایران، شرکت‌های غربی از هرگونه سرمایه‌گذاری، انتقال فن‌آوری یا فروش تجهیزات به بخش‌های نفت و گاز ایران منع شده‌اند.

با عدم سرمایه‌گذاری شرکت‌های اروپایی در نتیجه این تحریم‌ها، دولت ایران برای سرمایه‌گذاری در زمینه استخراج منابع نفت و گاز خود، متوسل به شرکت‌های آسیایی از جمله پیمانکاران چینی شد که آن‌ها نیز پروژه‌ها را به کندی پیش می‌برند.

منبع: مردمک


 
 

1390/6/28

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفته سازمان بازرسی کل کشور پیش از وقوع اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ نامه هشداری به دولت نوشته بود تا اینگونه اختلاس‌ها به وجود نیاید. 

احد خیری نماینده بستان‌آباد در ارتباط با گزارش رییس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه غیرعلنی دیروز مجلس درباره اختلاس سه هزار میلیارد تومانی ‌گفته بیشترین میزان گزارش پورمحمدی به انتقاد از نظارت کم دستگاه‌های اجرایی بر سیستم بانکی برمی‌گشت.

وی در گفت‌وگو با قانون افزوده پورمحمدی در گزارشش به این موضوع نیز اشاره کرده که دستورهایی که از سوی مقامات مافوق دولتی به بانک‌ها سرازیر شده، بدون هیچگونه بررسی، اجرایی شده بود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرده که اگر دولت توجه کافی به این نامه‌ها می‌کرد، می‌شد جلوی اینگونه مشکلات را گرفت. 

منبع: قانون


 
 

1348/10/11
مستند بی‌بی‌سی با عنوان «خط و نشان رهبر» نگاهی می کند به زندگی سیاسی آیت الله خامنه ای و شیوه حکومتداری او.

 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته