-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ آبان ۲۸, جمعه

Latest Posts from Tehran Review for 11/19/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



Iran has successfully tested its own version of a missile system that Russia declined to supply amid concerns Tehran might be seeking nuclear weapons, a military official was quoted as saying on Thursday.

Russia infuriated Iran in September when it canceled the S-300 missile order after heavy lobbying from the United States and Israel, which said the system could be used to help Iran shield its nuclear facilities from possible future air strikes.

State-run Press TV quoted a commander of Iran’s elite Revolutionary Guards as saying Tehran had adapted another Russian-made missile system to perform like the more sophisticated S-300.

“We have developed the system by upgrading systems like the S-200 and we have tested it successfully,” Brigadier General Mohammad Hassan Mansourian said, according to Press TV’s website.

Some Western analysts doubt Iran’s ability to replicate the S-300, a precision, mobile, long-range air defense system that can detect, track and destroy ballistic missiles, cruise missiles and low-flying aircraft. However, some Western officials suspect Iran’s development of more sophisticated missiles could serve the goal of attaining a deliverable nuclear weapon.

Russian President Dmitry Medvedev banned delivery of the S-300s in September, saying it would violate expanded U.N. sanctions over Iran’s refusal to curb a nuclear programme many countries fear is aimed at making a bomb, a charge it denies.

Medvedev was due to meet Iranian President Mahmoud Ahmadinejad later on Thursday at a summit of Caspian Sea states in Azerbaijan where the issue of reopening nuclear talks was likely to be raised. Iran, which says it is seeking nuclear technology for solely peaceful ends, has agreed in principle to return to talks – on ice for more than a year – with Russia, the United States, China, Britain, France and Germany, possibly on December 5. The venue and agenda of the talks has yet to be set.

Iran has said it is not willing to negotiate away its right to nuclear technology and, speaking at the summit, Ahmadinejad said Iran would not bend to threats or sanctions. “If they want to achieve positive results they should stop thinking as aggressors,” he told a news conference. “They should change the old methods, otherwise the results will be the same. No embargoes can change the Iranian people.”

World powers say Iran’s right to nuclear technology for civilian ends is not an issue. They say the point of talks would be to get Iran to suspend enrichment in exchange for benefits including access to the means to develop nuclear energy without the proliferation risk of an enrichment programme.

Tehran’s refusal to suspend or restrain uranium enrichment – a process which can produce bomb material if done to a high level – led to a fourth round of U.N. sanctions in June and tougher bilateral measures after that.
The United States and Israel have said they do not rule out a pre-emptive strike on Iran if diplomacy fails.

Iran, is conducting what it calls its biggest ever air defences drill this week to test its ability to deter any such attack. Officials said on Thursday they had successfully tested a new missile system called Mesab which can detect and destroy medium- and low-flying aircraft.

Iran has conventional long-range missile systems including the Shahab 3 and the Sejil which could be used to hit Israel and U.S. bases in the Middle East region.

source: Reuters


 


دولت آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود درباره‌ی وضعیت آزادی دین در جهان، از جمله ایران را به نقض آزادی دین متهم کرد. در این گزارش آمده که ایران از جمله کشورهایی است که در امر آزادی دین، بویژه نگرانی برمی‌انگیزد.

به گزارش دویچه‌وله، در تازه‌ترین گزارش وزارت خارجه‌ی آمریکا درباره‌ی آزادی دین که روز چهارشنبه (۱۸ نوامبر) ارائه شد، بارها از چین انتقاد شده است. این گزارش می‌گوید، «نشانه‌های معتبری» وجود دارد که حاکی از تلاش پکن برای بازگرداندن اجباری بودایی‌های تبت و اعضای اقلیت مسلمان اویغور ساکن خاورمیانه و جنوب آسیا به چین است.

در این گزارش همچنین آمده است که وکلای مدافع یا فعالینی که در چین برای آزادی گروه‌های دینی غیررسمی یا ممنوع‌شده تلاش می‌کنند، با خطر ممنوعیت شغلی و تضییقات مقامات چینی یا زندان روبرو هستند.

گزارش وزارت خارجه‌ی آمریکا که هر سال یکبار منتشر می‌شود، در کنار چین، از ایران، برمه، کره‌ی شمالی، عربستان سعودی، سودان و ازبکستان به عنوان کشورهایی نام می‌برد که در آن‌ها وضعیت آزادی دین «بویژه نگران‌کننده» است.

گزارش یاد شده از «فضای تهدیدآمیز» علیه همه‌ی گروه‌های مذهبی غیرشیعه در ایران سخن گفته و از جمله به بازداشت خودسرانه‌ی بهائیان و ارعاب و تبعیض نسبت به آنان اشاره کرده است.

در این گزارش همچنین از تبعیض نسبت به اقلیت سنی، کنترل شدید مسیحیان، فشار بر دراویش و شدت گرفتن تبلیغات منفی نسبت به اقلیت‌های مذهبی و بویژه بهائیان یاد شده است.

سازمان‌ها و فعالان حقوق بشری در گذشته همواره به تبعیضاتی که در جمهوری اسلامی نسبت به اقلیت‌های مذهبی اعمال می‌شود انتقاد کرده‌اند. به گفته‌ی آنان بویژه جامعه‌ی بهائیان ایران، در معرض انواع آزار و اذیت هستند. ده‌ها تن از بهائیان ایران در زندان‌اند و اعضای این اقلیت مذهبی از بسیاری از حقوق اجتماعی، از جمله کار در ادارات دولتی و تحصیل در دانشگاه‌ها محروم هستند.

در گزارش وزارت خارجه‌ی آمریکا درباره‌ی آلمان آمده است که دولت و مقامات این کشور «تلاش‌های مثبتی» کرده‌اند تا همپیوندی مسلمانان و دیگر اقلیت‌ها را در جامعه بهبود بخشند. همین امر در مورد مقابله با حملات افراطی، علیه گروه‌های دینی و تعمیق رواداری صادق بوده است.


 


محمود احمدی‌نژاد گفت: ملت ایران برای دفاع از خود نیاز به بمب اتمی ندارد چرا که بمب اتمی ایران، شجاعت و غیرت ملت آن است.

به گزارش جرس، محمود احمدی‌نژاد چهارشنبه شب در جمع ایرانیان مقیم جمهوری آذربایجان در باکو، تاکید کرد: بمب اتمی متعلق به کشورهای عقب افتاده به لحاظ تاریخی است و ملت ایران نیازی به آن ندارد.

وی در بخشی از سخنان خود به مذاکرات هسته‌ای ایران در گذشته اشاره کرد و افزود: زمانی در این مذاکرات به گروه مذاکره کننده ایران می‌گفتند به شما حتی اجازه داشتن یک راکتور تحقیقاتی را هم نمی‌دهیم، اما امروز 6 هزار سانتیفیوژ کار غنی‌سازی را در کشور انجام می‌دهند.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: آنان بارها و بارها قطعنامه صادر کردند و ملت ایران نیز در مقابل قله‌های ترقی و پیشرفت را یکی پس از دیگری طی کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رونمایی منشور کوروش در ایران،گفت: برخی از کشورها برای رونمای منشور کوروش در ایران مخالفت کردند و حتی این اقدام ایران را حرکتی ارتجاعی دانستند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه منشور کوروش یک نشانه و پیام است، افزود: تاریخچه منشور کوروش در خواست مردم بابل از وی برای نجات‌شان از جور یک حاکم ظالم بود و کوروش در آن زمان با تدبیر خود اجازه نداد کوچک‌ترین خونی در سرزمین بابل ریخته شود.

وی ادامه داد: حال شما باید در اینجا مدیریت انسانی کوروش را با نوع مدیریت آمریکا در عراق،‌ همان سرزمینی که کوروش وارد آن شد و اعلام کرد که نباید در این خطه به کسی ظلم شود، مقایسه کنید.


 


یک مقام نظامی ارشد اسرائیلی گفت که هنوز مشخص نیست تاثیر تحریم ها بر ایران چقدر است و معلوم نیست که این تحریم ها و فشارهای اقتصادی، بتواند سیاست های اتمی جمهوری اسلامی را تغییر دهد.

به گزارش رادیو فردا، ژنرال گابی اشکنازی رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح اسرائیل که در واشینگتن به سر می برد، پس از دیدار با آدمیرال مایک مولن گفت:« پرسش اصلی این جاست که آیا این فشارها می تواند ایران را از تصمیم های اتمی اش منصرف کند؟ این مسئله ای است که هنوز باید منتظر ماند و نتیجه آن مشخص نشده است.»

ژنرال اشکنازی در وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون به خبرنگاران گفت:« هنوز به اندازه کافی زمان هست که منتظر بمانیم و نتیجه را ببینیم.» او در پاسخ به پرسشی درباره این که چقدر اسرائیل حاضر است صبر کند گفت:« خیلی مناسب نیست که در حال حاضر، تاریخ قطعی اعلام کنیم.»

وی در همین حال گفت که از سیاست های فعلی دولت آمریکا در افزایش تحریم ها و اقدامات تنبیهی، حمایت می کند.

گزارش خبرگزاری فرانسه حاکی است از آن جایی که مقامات آمریکایی درباره هرگونه اقدام نظامی اظهار نظری نمی کنند، اسرائیل هم به این اقدام اشاره ای نکرده است.

آدمیرال مایک مولن پس از اظهارات ژنرال اشکنازی گفت که تاثیر تحریم ها بیش از این بوده که پیشتر، تصور می شد. وی افزود:« شواهدی در دست است که نشام می دهد تحریم ها موثر بوده و حتی خیلی سریع تر از آنچه تصور می شد، تاثیر خود را گذاشته است.»

آقای مولن افزود:« با این حال، تمامی گزینه ها از جمله اقدام نظامی (علیه ایران) روی میز است.»

پیشتر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در گفت وگو با جو بایدن، معاون رئیس جمهوری آمریکا گفته بود که فقط یک «خطر تهدید نظامی معتبر» می تواند جلوی برنامه جمهوری اسلامی برای دستیابی به بمب اتمی را متوقف کند.

رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا هم گفته بود آثار فشار تحریم ها بر روی اقتصاد ایران مشخص است. وی همچنین گفته بود حمله نظامی، باعث می شود برنامه اتمی جمهوری اسلامی زیرزمینی شود.

آقای گیتس،‌ از «اختلاف روزافزون میان محمود احمدی‌نژاد و آیت الله علی خامنه‌ای،‌ رهبر جمهوری اسلامی» بر سرکارآیی تحریم‌ها خبر داده و گفته بود،‌ شواهدی در دست است که نشان می‌دهد،‌ آیت الله خامنه‌ای کم کم در این باره دچار تردید شده است که محمود احمدی‌نژاد «در باره تاثیر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران» به وی راست می گوید.

رابرت گیتس گفته است که تحریم‌های اعمال شده علیه ایران «بیش از آن که تصور می‌شود،‌ تاثیرگذار بوده‌اند.»

وزیر دفاع آمریکا همچنین گفته بود، از طریق حمله نظامی نمی‌توان جمهوری اسلامی ایران را از تلاش برای ساخت جنگ‌افزارهای هسته‌ای بازداشت و چنین اقدامی تنها موجب «مخفیانه» شدن برنامه اتمی این کشور شده و «اتحاد ایران» را در پی خواهد داشت.

وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا در باره راه‌حل تنش کنونی بر سرمساله هسته‌ای ایران نیز گفته بود: «تنها راه حل پایدار برای جلوگیری از ساخت جنگ‌افزارهای هسته‌ای توسط ایران این است که خود ایرانی‌ها به این نتیجه برسند که این کار به نفع آنها نیست. هر گزینه دیگری غیر از این، یک راه حل کوتاه مدت خواهد بود.»


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به tehranreview-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به tehranreview@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته